Dinner @ Frogner House

24.10.2016 - 15:52 3 kommentarer

    Sponset opphold/Kommersielt samarbeid​
Dere har kanskje fått med dere at jeg er så heldig å få bo på Frogner House i Huitfeldtsgate nå når jeg er i Oslo? En av fordelene med å bo i leilighet istedenfor for hotell når du besøker hovedstaden er etter min mening at du har et fullrigget kjøkken til din disposisjon. Her finner du det du trenger av hvitevarer, og redskaper til å lage de deiligste retter. For meg er det taco! Haha.. Eller som bror mente var å banne i kirka, for det jeg lager er i hans Texas-øyne wraps... Jeg synes iallefall de smaker fortreffelig! 

Jeg lager alltid en pico med tomater, koriander, løk, lime og chilli. Her var vi bare to som skulle spise, og da dropper jeg mango salsa og guac, og kjører kun kuttet mango og avokado. Vanligvis har jeg litt syltet løk, også syns jeg det er innmari godt med rødkål istedenfor salat. Rømme, salsa og ost på toppen. 

Veldig godt!

Rett utenfor leiligheten her ligger det en Joker som har åpent på søndager, og to kvartaler opp ligger det en gedigen Kiwi, så ikke er det langt å gå om du skulle sulten heller. Håper dere nyter mandagen! 

The Blues

23.10.2016 - 20:09 Én kommentar


Det er så deilig å være tilbake i byen min, jeg kan ikke få sagt det nok! Her hadde jeg møtt min skjønne venninne Corinne som er en av de beste make-up artistene i Norge og som jeg har jobbet med i mange år. Ikke bare det, hun er også rå på foto (som jeg benyttet meg grovt av) også har en superfin salong i sentrum (sjekk ut Wickedhouse!) Vi hadde en lang kaffedate, et spennende møte og stakk innom pressebyråene som i disse tider viser vårkolleksjonene. Alltid så rart å titte på vårklærne når kulda begynner å sette inn. 

Jeg er ganske heldig med akkurat det om vinteren, for jeg er så unaturlig varm av meg, så selv om folk pakket seg inn i boblejakker, kunne jeg lett springe rundt i bare legger. Hemmeligheten er å holde seg være varm på beina og i toppen, hehe. (#ullsokker) Jakken har jeg blogget allerede. Den har blitt min absolutte favoritt i høstgarderoben og er den eneste varme jakken jeg har med meg. Skoene er fra et tidligere samarbeid mellom Eurosko og Epilogue som jeg har funnet frem fra skapet. Det er jo som å finne gull!

Håper dere har en fin søndag!

 

/Jakke, skjørt og strikk fra NeverDenim/Bikbok, sko fra Eurosko/ Epilogue, veske fra Alexander Wang, lue fra FWSS/

Sunday in Bed

23.10.2016 - 14:12 Ingen kommentarer

    Sponset opphold/Kommersielt samarbeid​Håper dere har hatt en nydelig helg så langt! Jeg har sovet som en stein i den gode sengen og koser meg glugg i fin-leiligheten i Frogner House i Huitfeldtsgate. Igår testet vi kjøkkenet og jeg lagte supergod Taco og nøt kvelden hjemme. Herregud så kaldt og surt det er blitt forresten.. Da er det deilig å slappe av hjemme. Gikk en liten tur i området i dag morges og fant en superkoselig baker i Frognerveien, etterpå satt jeg meg i sengen med litt jobb. Nå er planen å stikke på trening på Sats som ligger rett oppi gaten, før jeg får litt besøk. Hadde egentlig lyst å gå en tur idag, men det er jo så kaldt. Mulig den får vente på seg. 
 

Ha en nydelig søndag!

Checked in!

22.10.2016 - 18:52 Ingen kommentarer

                                                                                                       Sponset opphold/Kommersielt samarbeidJeg er så happy for at jeg har fått lov å bo på Frogner House under oppholdet mitt i Oslo denne gangen! Jeg har alltid bodd på Frogner og elsker området over alle steder i Oslo, så igår fikk jeg altså lov å sjekke inn her. Dere som følger meg på Snapchat (linekirkhus) så kanskje hvor sjukt fin leiligheten var? Herregud så digg. Det er helt ypperlig for her føler man seg virkelig som hjemme, men med litt ekstra luksus. I morgen skal jeg teste ut kjøkkenet mitt og vise dere mer av leiligheten, men i kveld skal jeg bare kose meg her.

Da jeg sjekket inn møtte jeg en kjempehyggelig jente i resepsjonen som ligger i Skovveien. Resepsjonisten sjekker deg inn som på et hotell, men man får friheten som om det var din egen leilightet. Resepsjonen er åpen fra 15-23 som var veldig praktisk ettersom jeg har vært litt busy siden jeg kom. Frogner House har forresten mange superfine leilighetshoteller rundt om i Oslo og alle er freshe. I den leiligheten jeg bor som ligger i Huitfeldtsgate 19 er det helt nytt og superfresht. Det er til og med vaske- og oppvaskmaskin slik at du kan leve akkurat som hjemme. Her får du nøkkelkort også kommer du og går som du vil. Jeg anbefaler på det varmeste å sjekke inn her om du skal til Oslo, det er så mye mer avslappende en et hotell. 

Viser dere mer i morgen altså, nå skal jeg bare nyte i den blå fløyelssofaen. Jippi! Ha en nydelig kveld!

The Smoking Jacket

20.10.2016 - 10:42 2 kommentarer

Dressjakker minner meg om chice damer fra Paris som Caroline De Maigret og min "all time style icon", Emanuelle Alt. Sistnevnte hadde jeg et starstruck møte med etter et show under moteuken i New York i fjor. Hun var så kul og jeg jattet med henne om fransk stil (som dere kanskje har fått med dere at jeg er en smule inspirert av, hehe! I tillegg gikk hun i det samme antrekket bestående av kroppede gråslitte jeans og en stripegenser i tre dager på rad. Det var en forfriskende kontrast mot alle influencerne som kler seg etter alle kunstens regler under moteukene. Dette gjorde selvfølgelig også at jeg digger henne enda mer. Hun trenger ikke bevise noe for noen. 

En liten digresjon der, men iallefall dressjakker... Det er så kult å kombinere en stram dressjakke med et avslappet antrekk. Her skulle jeg på middag og debuterte min nye smokingjakke, som jeg kommer til å bruke hyppig igjen til våren, kjenner jeg.

Idag er jeg tilbake i min kjære Osloby! Kjenner det kribler i magen, det føles som en evighet siden. Dagens plan er møter, PR-byråer og dater, så om du følger meg på instagram (@lilisfashion )eller snap (@linekirkhus) så får du det med deg :D 

Ha en nydelig dag!

 

/ Jakke fra Lexington, genser fra T by Wang, bukse fra Never Denim/Bikbok, sko fra Alexander Wang, veske fra Beck Søndergaard, klokke fra Dyrberg/Kern /

Camel coat and Killer Heels

18.10.2016 - 12:49 6 kommentarerDa jeg begynte å style som freelancer i slutten av 2000-tallet fikk jeg ofte beskjed om å "ta med mye styling" som betydde mye stæsj. Smykker, skjerf, øredobber - rot.. På den tiden stylet jeg ofte 4 shoot i uken og jeg tror det er etter det at jeg rett og slett jeg ble allergisk mot mye stæsj (også det å bære på massevis av poser og gå i butikker, men det er en annen story, haha. )

På meg selv er det iallfall alltid det enkle som vinner. På den samme tiden valset jeg alltid rundt i høye hæler, det har jeg også sluttet med, selv om jeg gjerne skulle ønske jeg var flinkere til det. Det gjør mye med holdning og antrekk. Med mine "nye" Proenza Schoulers blir det endring på dette, antrekket blir så mye fetere med kule sko. Her var jeg iallefall en tur innom sentrum for å sjekke ut en street food greie, men endte opp med å heller få smake på en av verdens beste burgere på The Shack. Stikker du innom dit må du forresten bestille parmasan fries, de var gode de! 

Skoene kjøpte jeg forresten på en dritsøt vintage butikk som heter Faded. Hun som driver butikken jobbet i en av mine favoritt vintage butikker i Oslo for lenge siden, så babla gikk jo i ett da jeg forvillet meg inn i skattekammeret hennes. Jeg fant så mange fine skatter. Deriblant en silkebluse fra Sonia Rykiel med volanger, en perfekt Burberry trench, Chanel sko og Celine veske, men denne jenta skal ikke shoppe, så det fikk bli med skoene. De var så kule og helt ubrukte, så jeg klarte ikke la være. 

I morgen stikker jeg endelig til Oslo igjen og det gleder jeg meg sinnsykt til. Ha en fin tirsdag da.


/ Kåpe fra Ralph Lauren, genser fra Lindex, bukse fra Gina Tricot, sko fra Proenza Schouler/ Faded /

Work Wear

29.09.2016 - 19:34 4 kommentarer


Da ble jeg jammen syk gitt. Idag har jeg derfor gått til å ligge på sofaen og se på stormen som herjer utenfor vinduet i HELE dag. Så kjedelig det er! Jeg er ikke det mest aktive mennesket i verden, dvs jeg  kan godt like å slappe av, meeeen når jeg er nødt for å gjøre det, da vil jeg bare ut å trene, haha. Etterhvert tok jeg meg en paracet og benyttet sjansen å gjøre litt kontorarbeid, lese blogger og gå igjennom mine altfor fulle harddisker. Herregud så mye bilder det blir når man har blogget i 7år! 

Det har jeg faktisk ikke tenkt over.. Det er lang tid det, og bloggen blir liksom en del av livet. Her hadde jeg vært på en styling jobb. Etter shootet er ferdig er det endel arbeid som gjenstår foruten det å sortere returen. Shootet var rett ved solastranden, så jeg bestemte meg for å bruke det erverdige Sola Strand Hotell som kontor. 

Dere som kjenner stilen min vet at jeg liker at det jeg tar på meg er så komfortabelt som mulig. Derfor blir jeg ekstra glad når jeg finner bukser som ser ut som en sharp dressbukse, men som kjennes ut som en joggis. Jakken går under samme prinsippet. Den ser passe preppy og ordentlig ut, men så der den myk og deilig. 

/ Sko fra Ellos, solbriller fra Rayban, veske fra Jerome Dreyfuss, bukse, jakke, skjorte fra Lindex /

New In

28.09.2016 - 22:22 Én kommentar


Det er så innmari lenge siden jeg har shoppet! Så endelig tok jeg meg en liten snus rundt i Stavanger. Jeg har jobbet en del med styling i det siste og har derfor hatt uforskammet god oversikt på hva de har i butikkhyllene. Nå sprakk det altså og endelig har jeg skaffet meg favorittbuksene. Disse har jeg har brukt på flere shoot, og hver gang jeg tar dem ut ender modellen opp med å kjøpe dem. Jeansene er fra Never Denim/BikBok og jeg har brukt dem nesten hver dag i ti dager, haha. Digger at de er så høye på livet, og i superdigg stretch! Med meg fra Bikbok kom også denne jakken som jeg har forelsket meg i og genseren som jeg har lett etter i hundre år.

Nok om det. Jeg har blitt syk.. Jeg blir ALDRI syk. Idag var jeg og kjære Jeff en tur på kafé, men jeg klarte såvidt å drikke ferdig kaffien før jeg måtte kaste inn håndkleet. Jeg følte meg så blæh! Mest sannsynlig er det borte til i morgen (knock on wood), men iallefall er jeg fryktelig pjusk med halsvondt og hjerne i full dvale idag.  Det er ikke så kult for jeg skal på universitetet i morgen og da vil jeg være frisk i hodet igjen. Inntil da får jeg iallefall oppdatert meg på alle mine guilty pleasures, haha.. Hjernen klarer ikke annet enn Real Housewives idag. 

Ok, natta! 

/ Caps i kashmir fra Varsity, genser fra Bikbok, bukse og jakke fra Never Denim, sko fra New Balance, klokke fra Dyrberg/Kern, veske fra Beck Søndergaard, smykke og øredobber fra Pernille Corydon /

Black & Blue

27.09.2016 - 15:27 2 kommentarer

Her på vestlandet har været smilt de siste ukene og til idag har det vært helt innafor med bare bein, endelig! Så de siste dagene og helgen har jeg nydt Stavanger, det er så innmari fint her. Det gjør også at det er mye morsommere å kle seg. Sensommer antrekk er det beste! 

Som stylist har jeg alltid vært opptatt av å mikse klær fra kjedebutikker med designerklær. Slik at leserne av magasinet ser at alt slettes ikke trenger å koste skjorta. Sånn er det med min garderobe også, mesteparten av plaggene vil jeg si er rimeligere, men hemmeligheten er å se etter plagg som ikke ser billige ut. Da gjelder det å sette seg litt inn i tekstiler og snitt. Kan du det, vil ethvert antrekk se ut som en million dollars. Her for eksempel, med unntak av solbriller, veske, klokke og sko, er alt fra Lindex. Genseren for eksempel er så fin i snittet at den kunne vært fra hvilken som helst designer. 

Nå skal jeg få meket meg opp på Elixia, jeg har slettes ikke vært særlig flink til det i det siste.. Skjerpings! Ha en nydelig dag og husk å sjekke lappen på kjede-klærne, da kan du gjøre noen ordentlige kupp som varer i årevis!

The Prince

19.09.2016 - 13:43 4 kommentarer

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Jeg tror ikke jeg har sagt det før, men når jeg var liten var jeg en ordentlig hestejente. Den største lykken i livet var å få galoppere i naturen og kjenne manen vifte i ansiktet mitt i vinden. Etter jeg satset på rytmisk sportsgymnastikk måtte jeg imidlertid slutte, da jeg ble stivere av å ri, men heldigvis hadde søster kjøpt Prins. Prins er en hvit araberhest som er noe av det snilleste og vakreste jeg vet. Han har vært modell i flere fotoshoot jeg har gjort og prydet mangfoldige magasiner. Det er det ikke alle hester som kan skimte av, hehe. Da jeg var i bursdagen hos niesen min fikk jeg lov til å være med å ta inn hestene. Utenom prinsen har hun en vakker galopphest som heter Julliard. Jeg benyttet selvsagt sjansen til å ta en liten fotosession i solnedgangen..

PS. Jeg blir kjempeglad om du vil være med meg i hverdagen under litt mer uformelle omstendigheter på Snapchat og Instagram :D Ses vi der? (Snap: linekirkhus / Insta: lilisfashion)

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, bø, riding, wear fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell, gård, hest, araberhest, ruter, horse, farm, Arabian horse, Minimum, braid/ Jakke fra Minimum, bukse fra Bikbok, sko fra Alexander Wang, belte- pappas (polo/Ralph Lauren) /

Mixing it up

15.09.2016 - 09:03 2 kommentarer

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, bø, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

I går var jeg i bursdag til min niese Frida som ble ni år. Vi koste oss med taco og kaker og etterpå gikk jeg og Frida ut for å ta bilder. Tenk at hun knipset disse av meg, hun er så flink! Barn idag ass.. Dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg liker å mikse stiler. Det glamorøse skjørtet fikk en ny vri med jeans skjorte, joggesko og en grov linjakke. På en-to-tre ble et festplagg perfekt til hverdags. 

Om litt vender jeg snuten vestover til sydentemperatur og jobb igjen, men først venter nok en fjelltur og litt mer hyttekos. Nyt torsdagen!
Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

Line Kirkhus, Lilisfashion, stylist, fashionista, norwegian, style, blogger, moteblogger, fashion, mote, fashion blog, norway, rauland, norwegian, nature, natur, mountains, fjell

/ Jakke og skjørt fra Gina Tricot, sko fra Lacoste, skjorte fra Lindex /

hits