Accessoir

Golden favorites

Line Kirkhus, Stylist, Norway, Blogger, Fashion blogger, moteblogger, blogg, blog, moteblogg, fashionista, oslo, norway, norwegian, flowers, peonies, blomster, pioner, roses, roser, røderoser, redaktør, mote, Gina Tricot, jeans, poncho, loafers, choker, celine,sko, boots, solbriller, sunglasses, jewelry, pernille corydon, dyrberg kern, jane konig, silver, gold gull smykker, sølvsmykker, marmor, marmor fat, gathering objects, par eloise

Jeg har lenge bare brukt gullsmykker og går alltid tilbake til de samme.Spesielt til hverdags. Jeg er ikke veldig glad i mye stæsj og syns de små delikate smykkene er vakrest. I det siste har jeg innført mer sølvfagede smykker i samlingen, men de gamle traverne er fortsatt favorittene. De små detaljene gjør hele forskjellen. 

/ Marmorfat fra Gathering Objects, smykker fra Penille Corydon, Dyrberg Kern, Jane Kønig og Par Eloise / 

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Katteører og lakksko

Litt nytt og litt gammelt i finfin kombinasjon. Hatten med katteører er fra H&M, og har foreløpig stått til pynt i en hylle på kontoret. Jeg har tenkt at jeg kanskje er litt i eldste laget for å gå med en sånn caps, men i dag skal den faktisk få se dagens lys for første gang. Jeg kommer til i bli et syn for øyet! Ha ha! Jeg har lenge lett etter et par skoletter i lakk, som er androgyne og feminine på samme tid. Det har også vært viktig at de skal være smale rundt ankelen slik at de passer like fint til skjørt som til jeans -og boyfriendjeans. Lurte lenge på et par fra Acne som jeg synes har vært så veldig fine, men etter mye frem og tilbake fant jeg ut at de rett og slett ikke var meg. Disse fra Debbie er helt perfekte! Vesken fra Kenzo har dere sett før, men jeg synes den krever et svart antrekk i og med den er ganske mye i seg selv. Armbåndene er fra Syster P og Cooee. Elsker fjærarmbåndet som skal få pynte opp håndleddet.

Red leather

To røde detaljer som skal freshe opp høstens antrekk. I høst skal jeg også erstatte mye av det svarte med mørk brunt. Det passer også fint med knall rødt. Rart det der hvordan fargene går på rundgang. Jeg snakket med en designer en gang, som har vært i bransjen i mange år, og hun mente at det alltid hadde vært slik at svart, mørk brunt, marine blått og grått alltid hadde vært aktuelt i motebildet i lik rekkefølge etter hverandre. Jeg vet ikke om det er tiden for mørkebrunt i år, men for min del blir det en mørkebrun høst. Gjerne i kombinasjon med svart. Og for ikke å glemme disse to plaggene i rødt (....som jeg har lånt av mamsen)!

//Veske fra Chanel og skinnjakke fra Zara.

Jennifer Behr

Hårpynten fra Jennifer Behr er på alles lepper for tiden. Eksklusive materialer som silkechiffong, skinn og swarovski-krystaller pryder hårbøyler og spenner. Like perfekt til bryllupsantrekket som til slitt denim og hverdagsantrekket.

Jennifer Behr

 

Ny Uke

Er så deilig med ny uke, nytt år og nye utfordringer, jeg har begynnt å fylle min fine rosa kalender (liker å få ting ned på papir..) Denne uken består av møtevirksomhet, eventer, plukking og muligens et shoot på slutten. Håper dere får en fin uke!

Husk å følge oss på Instagram for flere oppdateringer! @lilisfashion

It´s all in the details

Små detaljer gjør store forskjeller. Til et ellers så enkelt antrekk kan sko og veske gjøre hele forskjellen. Akkurat nå har jeg hang-up på denne vesken, disse skoene fra Giuseppe Zanotti og denne paraplyen fra Alexander McQueen.

Det hadde blitt så mye morsommere å gå ut i regnværet med den fine paraplyen, men prislappen er desverre litt stiv. Benytter heller anledningen til å rydde mer i garderoben og å ta flere bilder til Bloppis kontoen min (som enda ikke er publisert). Det begynner å bli mange plagg der allerede, så jeg lover at i løpet av helgen skal den være oppe å stå. Ha en fin lørdag!

Lililoves Anton Heunis

Jeg er ikke den som går med store smykker hele tiden, men falt fullstendig for dette fantastiske fra Anton Heunis/My Wardrobe, som jeg lånte til en styling i forrige uke. Liker godt kontrasten mellom det uber glamorøse smykket mot den grove strikkegenseren!

Er det ikke fint?

Ser dere forresten at jeg endelig har klart å farge håret mørkt? Håper det holder denne gang (hehe)..

Anna Dello Russo for H&M

Idag har vi vært å tittet på Anna Dello Russo kolleksjonen.. Dama er herlig gal og kolleksjonen gjenspeiler hennes eksentriske personlighet. Accessoirene er store og høylytte men utrolig morsomme! Innpakningene er en dekorasjon i seg selv. Jeg har FORELSKET meg stort i et par knelange støveletter (men de fortjener en egen post!) Man kan jo ikke annet enn å digge denne dama, bare se videoen under..

http://www.youtube.com/watch?v=VZbF98jxF5c

wrist candy

Det er ingen hemmelighet at jeg er en armbåndsfreak, og jo flere jo bedre. Nyeste tilskuddet på armbåndsfronten er disse perlede Navajo armbåndene fra Ganni butikken. Det turkise med perler og makramearmbåndene er fra Prince and Bowery.

Dolce & Gabbana

Bittelitt Alien, men mest kule.. Falt for disse fete Dolce & Gabbana solbrillene da vi var innom Mildh Press igår. Syns vi burde få oss et par hver (til vi skal til Paris, yeei!)

Figaros bryllup

Figaros bryllup er en av mine favorittbutikker når det kommer til smykker. Det er en liten godteributikk der man kan titte i evigheter. Jeg er på evig jakt etter den perfekte signetringen til å ha på lillefingeren. Helst skal den være litt androgyn samtidig som den har det riktige rustikke vintagepreget. Her er det nok av fristelser, men det ble med titting og en lang ønskeliste denne gangen.

Dere som følger oss på Instagram har kanskje fått med dere at jeg har vært i København et par dager. Planen var selvfølgelig å blogge litt derifra, men nettet på hotellet streiket. Isteden har jeg samlet opp en del morsomme poster. København er en fantastisk by, og jeg får en litt rar lykkefølelse hver gang jeg er der. Jeg vet ikke om det kommer av menneskene, atmosfæren eller byen i seg selv. Det var også et pluss at vi hadde tropevarme, og kunne nyte middagen ute på Nyhavn helt frem til klokken elleve. København, sees snart igjen!

Lililoves Prada Sunglasses

Har fått en liten oppheng i disse solbrillene fra Prada, de ser så kule ut på Magdalena Frackowiak i April utgaven av franske Vogue.. Må få prøvd dem, mulig de ser helt rare ut på meg, hehe.. Nå skal jeg ut å plukke styling til neste ukes fotoopptak også skal jeg jogge en tur, så helgen kan begynne (med god samvittighet)!!

God fredag !

Ps: Husk Den fantastiske Lindex Affordable Luxury konkurransen vår!!

Neon Goldmine

Jeg vet vi har skrevet litt (for) mye om Goldmine, men dette smykket befant seg nemlig i disken på Magmalou da jeg stakk innom idag og jeg klarte ikke dy meg (igjen). Line Lislerud, du overgår deg selv!  Er det ikke fantastisk? Perfekt til en slapp t-skjorte eller alt annet i vår/sommer..  Ønske, Ønske...

Holst + Lee

Det kommer til å skje en liten fargeeksplosjon i klesskapet mitt fremover. Men bare en liten, for uansett trender er jeg en stor tilhenger av svart. Men det er ikke feil å piffe opp den ellers så mørke garderoben med et fargerikt smykke eller to. Disse fra Holst + Lee er av favorittene. De minner meg litt om Proenza DIY jeg lagde for en stund siden. Er du litt fingernem, så kan det ikke være altfor vanskelig å lage tilsvarende disse selv heller. Om tiden strekker til tror jeg jammen jeg skal prøve meg i helgen.

Et lite tips!

Et lite tips jeg tenkte å dele. Jeg kjøpte denne geniale iPad caseen på Zara Man til min far til jul. Tror jammen jeg skal skaffe meg en selv også. Så fin og perfekt til reiser med plass til dokumenter, lommebok, pass iPhone og iPad.. Også er den i fint skinn og passer med resten av reise effektene mine..

A little tip I´d like to share.. I bought this for my dad for X-mas, but I think I´d like one for myself as well. It´s from Zara Man and is perfect for traveling, with room for your iPad, iPhone, travel documents and passport, I also think the leather is nice and quite refined.

Emely Cho

Elsker disse clutchene fra det "Up and Coming" New York baserte veskemerke Emely Cho! De er så fine i skinnet og er håndlagte i Italia. Setter den på ønskelisten!

Simple and breathtaking...

 

I have fallen in love with wearing smaller jewellery. I have some rings I am wearing everyday and they are often commented, even though they are so thin. Don´t you just love the new collection talented Catrine Åberg (Cooee Design) have made in cooperation with Anine Bing? On the top of my wishlist is the thin ring with the little diamond. It wouldn't look bad in combination with the one with the heart and the one with the star either.

Jeg liker bedre og bedre og gå med små iøyenfallende smykker, og gjerne flere sammen. Jeg har noen små tynne ringer jeg bruker hver dag, og selv om de er sarte og tynne er det utrolig mange som kommenterer de. Jeg kunne gjerne tenkt meg hele kolleksjonen som Catrine Åberg (Cooee Design) har laget i samarbeid med Anine Bing. Den tynne ringen med en liten diamant er jo bare helt fantastisk!! Hadde heller ikke vært så dumt med den i kombinasjon med stjerneringen og hjerteringen.

Gold Fingers

 

Jeg kom over denne på bloggen til Anywho, er de ikke fantastiske? Det er finger tupp ringer som dekker neglene og er fra Merket A-S Dåvik. Jeg vet ikke hvor praktiske de er også er de ganske rå i pris, da de er laget i 18 karat gull, men, fy så kule! Jeg hadde ikke hatt i mot å ha et arsenal av gullfingertupp ringer til en av de "bad nail dagene". Hvis de faller i smak så kan de bestilles her!

I found these wonderful little things at the Anywho blog, aren't they just great? Finger tip rings that covers the nails in 24 carats of gold from A-S Dåvik, maybe not very practical nor affordable, but unquestionably fabulous! If you´re interested, you can get them from here.

Su Misura

Jeg har forelsket meg i en liten smykke butikk på Frogner som heter Su Misura. Alle tingene der er laget av de flotte damene som eier butikken, og det meste av materialet og stener de bruker er antikt fra bla. Frankriket. Smykkene er nydelige, unike og har mye sjel! Jeg har funnet sååå mye morsomt og vakkert der som jeg har brukt i shoot og en hel del til meg selv,(som dere sikkert har merket om dere har fulgt bloggen)..Flere av smykkene deres selges på Miinto, ellers så ligger butikken i Behrens gt på Frogner, jeg anbefaler et besøk, men ikke tro du drar tomhendt derfra, hehe!

I have fallen in love with this gorgeous little jewelry store in Frogner, Oslo called Su Misura. All the jewelry there is made by the lovely ladies who owns the store, and most of the material they use are antiques from France. You can buy their jewelry from Miinto.

The girl with the gun..

Tror jeg trenger en av disse artige clutchene når jeg skal gå alene hjem om kveldene, for å beskytte meg mot skumle menn. Da ser det i alle fall ut som jeg er bevæpnet.

I need one of these clutches to "protect" myself from scary men in the dark. At least, it looks like I am armed.

Source; Vlieger&Vandam

...the colours

Jeg har fått noen hendvendelser om å vise de forskjellige fargekombinasjonene på smykkene jeg har laget. Jeg har blitt litt bitt av basillen, så foreløpig har jeg laget seks forskjellige (solgte to stk før jeg fikk tatt bilde). Flere er i produksjon.

I have been asked to show some pictures of the different colours I have made the necklaces in. Here they are..

Bijoux

I love the Affordable Luxury, Linn Lømo and Dyrberg/Kern accessoires I pulled from This is Pr before we left for Texas, and can´t wait to style them on the model. Today we have the casting and location scouting. Tomorrow we plan to start shooting, it´s going to be so much fun, am super excited!

Outfit

I am at a photo shoot today, I´m wearing pants from Weekday, T-shirt from GAP, Second hand belt, shoes from Surface 2 Air, necklace from COS, cardi from Fenn Wright Manson and watch from Mango

Congratulations!!

We are so happy to congratulate Bjørg as the winner of the award Nåløyet in the accessories category.

Nåløyet is a Fashion Award handed out by the magazine HENNE to the highest recognized designers in Norway in two categories, clothing and accessories.

Bjørg has just released her 2011 look-book, and it speaks for itself. There are no doubt she is the worthy winner of the reward!

The perfect gift

This was the best gift I got for Christmas, an antique gold watch from my mom. It is so slim and perfect, it is the most beautiful and versatile  accessory for everyday wear day or night!

hits