Beauty

Current Beauty Favorites

Jeg pleier å like å ha det meste fra et merke, og akkurat nå har jeg en litta crush på Elisabeth Arden sminke. Mascaraen, bronsepudderet, den matte leppestiften og eyelineren derfra er nye favoritter i sminkemappen min. Når du har kjøpt en parfyme fra Frederic Malle kommer det til å åpne seg en ny verden! De er så sofistikerte og magiske. Lipliner fra Nars er fast inventar hvor en jeg drar og 24hr foundation fra Elisabeth Arden sitter som silke hele dagen. 


These are a few of my favorite things..

Nå har jeg nesten gått to uker uten sminke, og selv om det sikkert er litt bra for huden er jeg ikke så glad i å gå helt "naken". Huden min er fin men tynn så alle pigmentflekker, og røde partier viser uansett. Derfor liker jeg å bruke BB krem eller en lett foundation. Jeg har testet en haug av produkter, men har flat litt på denne fra Nars.

Jeg oppdaget merket skikkelig da jeg var i New York under Balmain X H&M lanseringen i fjor høst. Da skulle vi nemlig på visning, middag og super-fashion-party, og da er det alltid deilig å få litt proff sminke. Jeg hadde ikke booket noe sminke, så jeg bestemte meg for å stikke innom Bloomingdales for der vet jeg de er flinke. Jeg hadde hørt at Nars var bra, så jeg satte meg i stolen hos en supersøt make-up artist og lot henne klæsje på. Superfornøyd trippet jeg ut derfra et kvarter før jeg skulle være på middagen med fire nye Nars produkter i handleposen (du må handle noen produkter, så får du make-up lagt gratis). Alle produktene jeg kjøpte bruker jeg flittig og er jeg storfornøyd med! Jeg rakk nesten ikke teste det før jeg stakk derfra, men endte opp med foundation (min farge er i Punjab), øyenprimer, leppestift og lipliner.

Ellers har jeg også blitt fast forbruker av primer og denne fra Benefit gjør huden silkemyk og gjør at foundationen sitter hele dagen (om du ikke tar deg i ansiktet). under øyene bruker jeg en concealer fra Clinique. Jeg har også blitt avhengig av Beauty Spongen. Den bruker jeg til allt. Den ser ganske udigg ut, men lover at du kommer til å elske den. Dette er mine hud-sminke must. 

/ Primer fra Benefit, Foundation fra Nars, concealer fra Clinique, sminkesvamp Beauty Sponge, luktelys fra Alchemy/Gathering Objects /

 

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Mask IT


Jeg elsker peelinger og gode ansiktsmasker! Spesielt når jeg er ute å reiser, men også når jeg er hjemme. Jeg setter alltid av minst en kveld i uken til egenpleie og da er peeling høyt på agendaen. Jeg gjør det som oftest i dusjen, når jeg holder på med noe annet. Da får peelingen eller masken den tiden den trenger imens jeg laxer :) Jeg har endel favoritter om jeg bruker de til ulike formål. Tok bilde av et par jeg tenkte jeg skule tipse dere om.

Pearl face mask fra Sephora (som vi fortsatt ikke har i norge) er en favoritt som jeg har fått flere venner til å bli avhengige av. Denne anbefaler jeg alle å bruke, den gjør at huden blir hydrert, glødende og vakker. Du ser ut som hannibal lector når du har den på deg, men tør du sitte med den på en lang flytur er det virkelig verdt det! Huden blir nemlig fresh, glødende og vakker! 

Har du en god claymask tar jeg hjertelig gjerne imot tips :D

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Cheap Frills

lilisfashion mascara best brow gel l´oreal tips

Mascara Lilisfashion Loreal, Line Kirkhus, Lilisfashion

brow gel lilisfashion loreal, Line Kirkhus, moteblogg, blogg, blogger, fashionblog, beautyblog

Etter å ha gjort storopprydning i både produkter og klesskap måtte jeg teste litt av alt for å se om jeg skulle kvitte meg med det, eller om det fantes noen gjemte skatter i rotet. Jammen skjulte det seg noen nye favoritter som jeg mistenker jeg har fått i en goodiebag engang som ble ryddet bort og glemt.

En ting jeg aldri klarer å finne er den perfekte mascaraen. Jeg har vært på utkikk etter den perfekte mascara i årevis, uten hell. Jeg har nemlig mange kriterier. Den skal ha en digg tykk kost som sprer vippene lett, den skal kunne påføres uten å føles tykk eller klumpete og det skal ikke være så lett å komme utenfor (hvorfor er dette så vanskelig, selv etter 20års mascarabruk?) også skal den sitte, uten å drysse eller kladde over på øyelokket. 

Til min store overraskelse traff denne fra L`Oreal alle kravene mine, og den sitter som en kule! Vippene blir lange og fyldige også er den veldig lett å påføre. I tillegg fant jeg denne brow geleen som også har blitt en favoritt i sminkemappen. Den kan brukes alene som gjør at du får jevnere farge på brynene og rydder opp, eller til en finish etter du har sminket dem som du vil.

Det var dagens "billigsminke" tips, helt usponset ;) 

Ps. Hvis du har gode tips til bryn og vipper tar jeg gledelig imot!

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Power / Energi

Et lite tips fra meg om du er på farten hele tiden, om huden din fort blir tørr og spesielt om du er ute å flyr. Jeg hater når huden min blir uttørket på flyturer, så jeg pleier smøre meg med fet krem før langturer også tar jeg alltid med meg noen av disse vidunderene i veska.

Jeg har vært helfrelst av Dr. Schrammeks produkter helt siden jeg testet Green Peel for flere år siden, og fortsatt er jeg trofast bruker av både behandling og produkter. Disse blir flittig brukt når jeg føler meg tørr, trøtt, eller huden bare trenger en liten omf.


(Produktet har jeg fått. Innlegget er ikke sponset. )

EgenPleie/NailsDere aner ikke hvor udugelig jeg er med manikyr.. Får jeg det gjort profesjonelt er det rett og slett helt bortkastet, fordi jeg aldri klarer å styre meg fra å måtte finne mobil, nøkler eller lommebok i vesken rett etter de har gjort seg ferdig, eller gud forby fordi jeg må på toa.. Det skjer ALLTID.

Jeg er så utrolig utålmodig. Det er irriterende sant (ilands problem, jeg vet), men bortkasta penger uansett...

Derfor har jeg begynt å tvinge meg selv til å gjøre det selv. Med 300 neglelakker på badet, skulle man jo tro at det gikk greit, men det har selvfølgelig ingenting å si hvilke hjelpemidler man har, om man ikke har ro i rumpa til å la lakken tørke. Jeg tror imidlertid jeg har funnet en løsning. Den er ikke helt tabbesikret, men den funker for meg (ish).. For min del (hold deg for øyene, sjefen min) tar jeg det på mens jeg jobber, og gjerne når jeg er midt inni en engasjerende sak jeg skriver, som jeg ikke vil forlate pulten min for før jeg er ferdig.

Vips, så har tørkeminuttene gått og jeg kan ta på et lag til. Dette funker selvfølgelig også midt i en tv-serie, en bok eller en film du gjerne vil se..

Jeg leste forresten om en håndmodell som blir betalt i dyre dommer for å være hendene til blant annet Kendall Jenner og Gigi Hadid, at hun smurte hendene sine i håndkrem 15 ganger til dagen. Det gjør ikke jeg, men har etter å ha lest det i alle fall begynt å smøre hendene mine inn så ofte jeg husker.

Selv om jeg eier et drøss neglelakker er de "nude" fargene mine favoritter, de funker til alt (ettersom jeg ikke gidder skifte så ofte) også er de fine til brun hud, dette er noen av de jeg liker aller best akkurat nå.

//Neglelakker fra TL Design og American Apparel. Håndkrem fra LÓccitaine, Amazing space og neglefil fra Vita//

Beauty FavoritesDet hender jeg får spørsmål om å anbefale salonger og produkter, og ettersom jeg ikke har en kommersiell blogg så tenkte jeg å dele noen av mine skjønnhetsfavoritter.

Jeg ble helt over meg av Green Peel behandlingen da jeg fikk teste det for første gang for neste to år siden. Etter jeg var der har jeg blitt en trofast kunde av behandlingen som er helt naturlig laget av urter, og fri for kjemiske stoffer og syrer. Behandlingene får du i de fleste byer. I Oslo går jeg til W by Sonja Wigert 4-7 ganger i året, men ble introdusert til behandlingen av Eli fra Haugesund hudpleieklinikk som er superflinke begge to. 

Ettersom jeg elsker den behandlingen fikk jeg teste produktene fra Dr. Schrammek som har en egen hudpleieserie (Dr. Schrammek har utviklet Green Peelen). Hudpleieserien er utviklet i Tyskland av hudlegen Dr. Schrammek som er spesialist på allergier. Jeg har blitt helt avhengig av produktene. Rett før jeg dro til Paris åpnet jeg en boks fra posten med nye produkter som jeg hadde bestilt. Serien er noe av det beste jeg har testet, og tro meg, jeg har testet MYE, hehe..

Clarisonicen har jeg snakket om noen ganger før, det er jo den orginale ansiktsbørsten, som en elektrisk tannbørste, bare til huden. Den er bare vidunderlig, og jeg bruker den fortsatt to ganger til dagen når jeg vasker ansiktet. Jeg merker at porene blir mindre og blodsirkulasjonen øker som gjør at linjer også blir mindre synlige, i tillegg til at huden føles fantastisk etterpå. 

Etter årene har gått har jeg utviklet en kjærlighet for mer sofistikerte og avanserte parfymer. Når jeg skal ha meg en ny drar jeg alltid på Heaven Scent på Egertorget. De er så flinke der. Damen som jobber der kjenner meg igjen, og hun vat akkurat hvilke lukter jeg liker og hvilke jeg har hatt tidligere, så hun introduserer meg til nye dufter som passer min smak.. OG hun treffer blink hver gang! Denne gangen gikk jeg for parfymen fra The Different Company og duften Sublime Belkiss, den er helt nydelig. Celine og jeg har helt samme smak i parfymer og hun har Pulp fra Byredo, som jeg også alltid går tilbake til. 

De av dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere at jeg var hos frisøren og fikk meg extentions? Herregud, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle gjøre, men jeg er så fornøyd. Håret er mye tykkere og lengre og viktigst av alt, de ser og føles helt naturlige ut, og det er umulig å se (syns jeg ihvertfall). Jeg går fast til Svetlana på SIste Mohikaner, og henne har jeg latt gjøre mange forandringer de siste årene. Det blir alltid bra..!

Jeg merker jeg er ganske så trofast når det kommer til produkter, for dette er også et merke jeg ble introdusert til for over et år siden. Til håret bruker jeg produktene fra Miriam Quevedo. Det er de mest luksuriøse produktene jeg har prøvd, og inneholder eksklusive tilsetninger som diamant, gull og kaviar og jeg har aldri hatt blankere hår. Og lukten, den er himmelsk.

Merker det høres litt high maintenance ut, men min motivasjon til å ha falske vipper, er faktisk helt motsatt. Det gjør rett og slett at jeg føler meg fresh uten make-up og går ofte uten og er relativt ready to go. Jeg tar seriøst under 10 minutter å gjøre meg klar når jeg skal noe, og vippene gjør at det er enda raskere. 

Jeg gjør mine vipper hos Pille Joosep, som jeg også har gått til i tre år nå. Jeg har ikke testet noen andre, men har hørt at andre har varierte erfaringer fra før. Hos Pille blir det alltid bra, og de holder lenge 5-6 uker! Jeg har valgt å gå for de som er kjempekorte og aller tynnest, så man kan virkelig ikke se at de er fake.. Det liker jeg :D

 

(jeg skriver kun om ting jeg liker, og tar ingen betalte innlegg)

MY DESKJeg lover å ikke bare drive å ta stilleben av kontorpulten min hver dag altså.. Men jeg er så fornøyd, i går fikk jeg roser også, så da fikk de pryde pulten i denne kjærlighetstiden. 

De to leppomadene er med farge og noe av det jeg er mest avhengig av av sminke. Jeg har lenge lett etter sånne hos alle sminkemerkene og ikke funnet noe.. Men da jeg var i USA før jul hadde det poppet opp det ene leppomademerket etter det andre. Denne fra Fresh er dødsgod, lukter godt gir mye men naturlig farge. Jeg syns at leppestift kan føles litt kakete på leppene. Om dine også gjør det, er disse verd å spane ut. Jeg kjøpte disse på Sephora, men de hadde et annet merke på Ulta også som var fæb.. Skriver om de siden. 

Nok om leppomader... Jeg fikk en liten pose med nyheter fra Dior idag som jeg er så heldig å få teste.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg bruker blush hver dag! Jeg syns fakstisk at norske jenter bruker altfor lite blush. Jeg slår et slag for det, og kan ikke vente med å prøve denne vakre fra Dior. I tillegg fikk jeg øyenskyggen som er akkurat de fargene jeg alltid bruker. Brune toner, gjerne kalde. Digger denne øyenskyggepalletten. 

Jeg har nettopp blitt flink til å bruke håndkrem, og denne fra L´Occitane lukter himmelsk. Den er med meg overalt, og jeg bruker den når jeg husker. 

Ansiktsspray når du jobber med nett er et must... Jeg elsker å spraye en dusj når jeg føler jeg trenger en liten oppkvikker. Denne fra Maya Water lukter ingenting og sprayer lett.. Jeg har også en fra Caudalie på pulten, den kommer frem når jeg trenger noe mer heavy duty.. ; )

 

New Beauty Faves

Den siste tiden har jeg fått meg noen nye favoritter på badehyllen. Jeg har lenge sverget til Laura Mercier sin Illuminating dagkrem, men tenkte jeg skulle teste denne fra Vitalumiere fra Chanel, har hørt så mange lovord om den. Må si jeg digger den sålangt. Passe dekkende, passe lett og gir mye glød og fukt. Elsker Diptyque parfymene og L´Ombre D´Eau, har en frisk duft med hint av solbær.. Fikk fortalt fra eksperten på Heaven Scent (etter å ha ramst opp mine tidligere parfymer) at jeg liker solbær, og det gjør jeg jo,ha! RIght on. Leppestiften fra Clinique var et impulskjøp, som viste seg å være helt riktig. Den er en blanding av leppestift og leppomade og har en dus bærfarge. Digger den. Øyenskyggene fra Chanel har jeg brukt så lenge jeg kan huske. De er superdrøye og holder hele dagen uten å stripe seg for mye. Håroljen fra Miriam Quvedo er en luksuriøs hårfavoritt som inneholder bittesmå diamant og platinum korn. Håret mitt får en fantastisk tekstur og kald glans. Har aldri vært mer fonøyd!

Det var dagens beautytips. Ha en nydelig dag, og gjerne sleng en kommentar med dine favoritter, er alltid på jakt etter å oppdage nye produkter!

 

Beauty EssentialsJeg er avhengig av Laura Mercier farget dagkrem, bronsepudder fra Dior, lys neglelakk fra Essie, håndkremen fra Crabtree & Evelyn er fantastisk og mascaraen fra Nilens Jord er kjempedeilig.

Parfymen fra Victor & Rolf er en ny favoritt! Så deilig og sommerlig.. Og nå kommer sola også... Aaaah!

Essentials..


Det er så kaldt her, og er det noe jeg tar seriøst så er det hår/ansikts pleie.. Nytt serum for huden fra Cuvget, ekslusiv shampoo&balsam (med 24 karat gull!!) fra Miriam Quevedo og ansiktskrem fra Amazing Space.

Nytt på badehyllen


Er helt forelsket i denne duften, Carnal Flower fra Frederic Malle. Den er veldig kompleks, forandrer seg utover dagen og gir en ordentlig luksus følelse!

Fåes kjøpt på Heaven Scent (Oslo).

 

Party season beauty essentialsI julesesongen kan huden fort bli gusten av sene kvelder, kaldt vær, lite søvn og for min del, forkjølelse.. En redning denne høsten/vinteren har vært Clarisonic børsten som jeg bruker til å vaske ansikt og hals sammmen med Dr. Schrammek sin skum rens. Jeg har nå brukt vidunderbørsten i tre måneder, og huden har ikke bare fått bedre kvalitet og mindre porer, men den har blitt merkbart strammere! I tillegg bruker jeg Skin Science Bio Active Quicklift mask en gang i uken. Etter å ha fylt 30 (for noen år siden) har jeg blitt forsiktig med sol pga. pigmentering, derfor bruker jeg La Roche-Posays selvbrunings krem. Jeg er i utgangspunktet litt redd selvbruningskremer, for jeg syns de fort kan gjør huden litt gulaktig, men denne er tynn, lukter lite og gir en naturlig glød som gradvis kan bygges opp med flere påføringer.

Stylesecrets

Yves Rocher sin hjemmeside deler jeg og en rekke andre bloggere sine stylesecrets. Klikk deg inn og ta en titt, og del gjerne din Stylesecret så kan du være med i trekningen av å vinne en tur til Paris verdi 10000kr.

Blir veldig glad om du gir meg en liten stemme også.  

Share the Feeling

Titter bare inn for å gi en liten update fra London! Her er jeg med 6 fantastiske jenter håndplukket fra Sverige, Nederland, Dubai, Hong Kong, USA og Thailand for å se nærmere på Boots´ merket No 7. Det har vært helt fantastisk fra dag 1 og selv om det er vell hektisk og man knapt får to min på å kle seg om og legge inn bilder på dataen før man skal ut igjen på nye eventyr, så kan jeg lett bli vant til denne hektiske men luksuriøse livsstilen. I dag var vi i Nottingham og fikk besøke Boots labratorier. Området der Boots holder til er faktisk på størrelse med Monaco !! (Veldig spennende!) Men det er alt jeg får tid til å blogge, for nå skal vi dele hvert våres lands´beauty secret (lurer dere på hva Lilis har valgt?) Følg med, i mellomtiden kan dere følge oss på instagram. Nå må laderen i veska, sove kan man gjøre i et annet liv.. Hehe.

Gjort i samarbeid med Boots

Unpacking/Packing

Har akkuratt kommet inn døra fra et deilig opphold i Brussel (poster kommer!) Men først må jeg snu om å pakke til jeg skal til London med Boots og No.7 på søndag! Vi er nemlig så heldig å ha blitt valgt ut som No. 7 s fabulous 7 ambassadører og trenger deres hjelp til å finne  Norges Skjønnhets Hemmelighet,

Det vanker nemlig superfine goodie bags med dem som kommer med de beste tipsene! Sjekk ut Lilisbeauty for mer info!

Outfit

Et lite kjappis outfit bilde fra igår da vi var så heldige å få være på vakre Son SPA.. Det gjorde godt i kropp og sjel, og alltid like digg å ta en aldri så liten time-out med verdens fineste partner in crime Fine Line (L).. Været var ruskete, men det gjorde ikkeno, enda mer grunn til å kose seg inne på det fine hotellet!

Har fått ny genser fra By Zebra, bukse fra Jofama og sko fra Isabel Marant...

Ha en super fredag!

LiliLoves Son SPA

Lilisene befinner seg for øyeblikket på vakre Son SPA, hvor vi koser oss og chiller´n max, hehe. Når vi ikke ligger og dupper i bassenget, tar behandling eller spiser moules frites i restauranten blir det selvfølgelig litt tid til blogging. Ha en nydelig kveld alle!

Perfect morning

Ah, skulle ønske hver morgen var som denne. I går startet jeg dagen på Bølgen og Moi og fikk en introduksjon i REN sin nye radiance serie.

Vi ble servert nydelig smoothie, som inneholdt de samme ingrediensene; pasjonsfrukt, ananas, drue og sitron, som i REN sine produkter.

I døren stod disse skjønne jentene og tok i mot oss i fluffy hvite morgenkåper.

Annette fra Polhem og Nanna fra REN.

Julie fra Mag og Hillevi fra Topp.

Etterpå fikk vi ansiktsbehandling i overetasjen på Bølgen&Moi, som var gjort om til en liten SPA lounge.

Så da var det bare å nyte..

Med glødende hud løp jeg ut i regnet til dagens møter.

REN sine produkter inneholder ikke parabener, og heller ingen syntetiske dufter, farger og kjemikalier. Har har dere ikke prøvd dusjsåpen deres, så anbefaler jeg det på det sterkeste. Min favoritt er den med Neroli og Grapefrukt. Den lukter helt fantastisk!

Monday blues

Motehuset Chanel har lansert en ny reklamevideo av høst-vinter kolleksjon av neglelakk for 2011. En liten filmsnutt, "Parade of Shadows", viser grasiøse fingre som danser, påført både nye og gamle fargefavoritter fra Chanel.

Liker spesielt godt lyden av hæler i introen, de kvikke fingrene som ligner slanke kvinneben, perfekt manikyr og munter musikk. Enjoy!

The Print Collection

I´m so excited about the new Stella MacCartney perfume. The bottle and packaging are beautifully delicate, inspired by the Resort ss 2011 botanical collection. So pretty! The scent is light, flowery and true to it´s origin.

American Beauty Secrets

 

There are a few things, like salon shampoo, I always have to bring home from visiting the States.

But this time I discovered some new favorites:

 

 

I always buy the Crest Whitening strips, but I don´t use the whole packet at a time, just one once in a while if I feel my teeth needs it!

This one was new, and safer for the enamel.

We discovered Airbrush Legs from Sally Hansen last time we were in Texas. We got it from the local supermarket and what it does is make a photo shopped like look on your legs, it covers all imperfections. It´s amazing, and it doesn't wear off on your clothes. If you like me, hate skin toned hosiery this is you new friend!

This really works! I nearly rubbed off all my lashes from allergy attack this spring, but when I used this from Rapid Lash my lashes grew longer, quicker and thicker. You apply the clear liquid on every morning and night and in a few weeks, you can see the difference. I found it at Ulta.

Another favorite, Sally Hansen, Salon Effects nail polish strips.  They come vacuum packet, and it takes only a minute to apply all of them (on hands, havn´t tried toes yet) and they last for over a week! Perfect for a special event, or those days when you have no time to put on three layers of polish!

DropDry

Venninnen min, Nina, hadde med seg denne lille flasken med DropDry på hyttetur i helgen. Som navnet tilsier drypper man en dråpe med essensen på nylakkerte negler, og de tørker på sekundet! Perfekt for de utålmodige som har problemer med at neglelakken aldri tørker. Jeg for min del klarer alltid å putte hendene i lommene rett etter jeg har lakkert neglene, så da blir det på´n igjen. Ikke bare sørger den for at neglelakken tørker på null komme niks, den gir også næring til neglebåndene og inneholder vitamin E og Inchi olje. Jeg må skaffe meg den ASAP zulu.

My friend, Nina, had brought this rapid polish dryer from DropDry when we met this weekend. Not only does it speeds up the drying process but it also nourishes cuticles and skin with vitamin E and Inca Inchi oil. I need to get one ASAP zulu..

Peridot

Jeg begynner alltid med de små detaljene når jeg skal bevege meg over fra en sesong til en annen. Selv om det enda er litt tidlig å begynne å tenke på høsten, så lakker jeg neglene mine i fargen Peridot fra Chanel...

Transitioning into the new season always starts with the small details, like the shade of my nail polish! Even tough it´s still to early to even think about fall, I´ll start coloring my nails in Peridot from Chanel...

Source; vampyvarnish

Summer essentials..

Jeg sverger til en del faste produkter hver sommer. Noen produkter har jeg brukt år etter år, og noen er nye favoritter!

Biotherm sine sol/aftersun produkter er fantastiske både når det kommer til lukt og konsistens. Jeg sverger til solfaktoren til kroppen, som er lett å påføre, og man ser ikke ut som et spøkelse når man kommer opp av badevannet. Parfyme i solen kan gi pigmentflekker, men Eau d´ Energi fra Biotherm er uten alkohol og man lukter friskt av sommer. Aftersunen bruker jeg som bodylotion året rundt!

Serumet fra La Mer koster, men er hverdt hver krone spør du meg. Den er utrolig drøy i bruk, fuktighetsgivende og jobber med ujevnheter i huden mens man sover. Jeg har testet flere bronzeoljer opp gjennom årene (blandt annet fra Nars og Nuxe), men har endt opp med at jeg synes Carita sin er den beste. Fin på armer og kinnben.

(Solkremen fra Carita for ansikt med SPF25 er også verdt å prøve. Jeg har brukt opp min, så nå er det på tide å kjøpe ny..)

En ny favoritt! Jeg har hatt en venninne som har sverget til Honey Drops fra Elizabeth Arden

i alle år, og jeg har alltid synes hun har luktet så nydusjet og fresht! De har den i stor størrelse på taxfree, og min er nesten tom allerede.

Jeg har akkurat fått øynene opp for produktene fra SkinScience (og de er så bra at jeg skal lage en egen bloggpost om disse senere). Det er solfaktor 15 i dagkremen, så denne er med på stranden. Øyekremen er bare helt fantastisk! Hver gang jeg bruker den så føler jeg at jeg får en mini face-lift (og det er ikke tull en gang!)

Noen som har noen andre favoritter å dele?

French affair

Essies har lansert sommerkolleksjonen French Affair, som er inspirert av den franske rivieraen. "Vin, sand og endeløs shopping" beskriver grunleggeren selv Essie Weingarten. Med navn som Nice is Nice, Coat Azure, French Affair, Topless&Barefoot, Sand Tropez og Kisses and bises kan man gå sommeren i møte.

Essies new summercollection, called French Affair, inspired by the French riviera. Meet the summer with nails colored in pretty names like Nice is Nice, Coat Azure, French Affair, Topless&Barefoot, Sand Tropez og Kisses and bises.

The scent of Lancôme

Her er noen bilder fra Lancôme sin presseevent. Den nye serien er inspirert av det unge trendy Paris. I serien kommer den røde lebestiften, som er den samme fargetonen som orginalen fra 1945. Derav navnet le french touch. I tillegg til et øyeskyggepallett  i jordfarger, kommer det også en fantastisk rouge med en ekte fransk touch. Den er nesten for fin til å brukes!

Vi fikk også lukte på den nye duften Tresór Midnight Rose, som er inspirert av den sexye, lekne, mystiske og undrende kvinne. Fargen på flankongen gjenspeiler middnattslyset når det slår over til lilla. Parfymen var lett og frisk, og en veldig god sommerduft. Den hadde en toppnote av solbær og jordbær, en mellomnote av rose og jasmin, og en bunnnote (som er den duften som sitter lengst på huden) av vanilje, musk og cedetre.

Dior- Saint Tropez

Digger denne nydelige fargen fra Dior, at den er ekslusiv og bare å få tak på i noen få steder i verden, gjør den bare enda mer atraktiv. Fargen heter Saint Tropez, og kommer kun i utvalgte butikker bla. annet i St. Tropez.. Godt vi skal der i sommer da!

Love this gorgeous colour from Dior. It´s exclusive and can only be bought in a few selected stores around the world, and as we all know, this just makes me want it more! The colour is called St. Tropez wich is one of the locations it will be available. Good thing we are going there this summer!

Beauty tip!

Jeg vil bare tipse om denne ansiktsskrubben fra Kiehl´s den er en av mine "must haves" i toalettmappen. Den er veldig finkornet og du føler at huden er ny og fresh etter å ha brukt den, jeg bruker den en til to ganger i uken og er helt hekta. Just a tip! Ha en nydelig søndag i finværet.

I Norge får du kun tak i Kiehl´s på Gimle Parfymeri på Frogner, Oslo

I want to tip you about this fascial scrub from Kiehl´s, it´s one of my beauty essentials. It´s very fine grained and leaves you skin new and fresh, I use it once or twice a week and am addicted.. Just a tip! Have a lovely Sunday!

(untitled)

I went to the launch of the new Maison Martin Margiela fragrances (untiteled) and l´eau today. It was so inspiring, beautiful and the execution was perfection from the bottle, the commercial, presentation and packaging. Nothing was left to coincidence. And the scent? I am wearing it, and as they said it´s surprising, and it´s growing on me...

 

Coloured nails?

I got this beautiful soft orange varnish from Revlon at the super marked when I was in the states, havn´t seen it here though(Norway) , but I absolutely recommend it for this spring... Love love love the colour! I´ve already used it in shoots.

...And am gutted that I forgot to buy the dirty yellow one from American Apparel, it looks so good on tanned skin.. Hey, next time..

A splash of colours

I am always ending up with some new Essie colours when I am out travelling (don´t know why I never buy Essie in Norway?). Renate also told me about the "matte about you" polish that can be used as a top coat on all nail colours. Tried it on one nail in the store and I love the effect it gives. You should definitely try it!

False lash effect!

I am always on the look out for the best mascara around, and I have to say this mascara from Max Factor  is pretty near it, in my opinion. The lashes are thickened, longer and it doesn´t flake. I have tried most of whats out there and have to say, the expensive brands are not always the best...

Miss gold finger

Line K has got everybody's attention for her fabulous golden nails. Even the bartender, the receptionist at the hotel and the taxi-driver (and of course a bunch of other Copenhagen "fashionistas") commented them. They are fantastic!

YSL nails

I got this YSL lacquer for Christmas and I love it. Combined it with Essie Jazz to get the YSL look. Think I´m gonna try combine it with dark purple as well.

THE sponge

I´ve been recommended this, from make-up artists left and right. This is everyone´s top recommendation sponge wise, The beauty blender...We´ve tried it. and we´re sold..... This is it! Sponge-wise. The beauty sponge

Brushes of magic..

Brushes.. If you are not a beauty expert, it´s easy to not prioritize these little costly make-up ¨accessoires¨, but the importance of the right brushes cannot be hyped enough! The right ones will make your make-up experience so much easier! My personal favorites are Bobbi Brown, Estee Lauder and Jane Irdale.

Channeling Brigitte Bardot

I am so obsessed over the Brigitte Bardot look lately, and am even contemplating going blonder, and getting bangs... Looove these new campaign ads from new Dior Addict lipstick, I have to say, Miss Moss looks stunning..

December 23

Today´s givaway!

Is the superhot Le vernis nail colour from Chanel,  the shade in 475, Dragon!

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment in the comment field!

December 22 winner: France! Congratulations!

December 14

Today`s givaway!

Is this faboulous gift set from REN containing luxurious grapefruit body wash and body lotion.

All you need to do is to leave a comment in the comment and your Email address in the comment field.

December 13 winner; France. Congratulations!

make me up..

I read about this eyeliner from Mac called Fluidline in a magazine and thought I should give it a try. I have tried several times to make the perfect cat-eyes with liquid eyeliner but I am always ending up with two asymmetrical eyes. Now its so much easier to adjust the liner and make similar eyes. I promise you, you wouldn't be disappointed if you give it a try. And don´t forget the bent brush (mine is from Sephora). I also love the dark coloured lipstick, Hysteria, from Chanel that I got as a gift from my mother. Can´t wait to wear it!

Favorite beauty items

I love summer! Not only because the weather is hot, but also because of all the gorgeous summer products. Here are my favorites that I can´t live without, right now... The nail polish Ultra Violet and Gold, the jasmine scented fragrance Brasil Dream and the coconut/flower scented body oil Bronze Goddess(you have to try this!) All from Estèe Lauder.

hits