Blogg

On my mind

Er det ikke det ene så er det det andre. Mens jeg rydder skap og skuffer og ordner til tidenes klessalg, så drømmer jeg om å fylle opp med dette. Planen er at skapet skal tømmes så godt jeg klarer, og ikke fylles opp, men jeg må pent innrømme at det er jeg ikke så god på. Venninnen min Julie sa så fint her om dagen; jeg kjenner ingen som tar vare på så mye klær som deg.... Jeg kan vel si meg enig i det, da jeg gravde frem mine Air Jordan og noen leopardmønstrede topper jeg hadde i 6klasse! Det er helt sant faktisk -helt tilbake til 6 klasse! ...begynner å bli noen år siden det, dessverre....

Givenchy, Hermes og Saint Laurent. All Black! Er lov til å drømme. De siste skoene hjemsøker meg......

 

Quilted boots -Tips!

  

Jeg får mange spørsmål vedrørende bootsene mine fra Chanel. Jeg elsker det quiltede skinnet på skaftet, som gjøre de hakket mer spesielle. Selv om det er en modell som har vært flere år, så er de vanskelige å få tak i. Jeg må bare tipse dere om disse fra Bianco, som er veldig tilsvarende -Lilis Loves!

Gråtoner

Jeg tviholder på sommeren, og i og med været tilater det blir det bare legger og boots en liten stund til.

//Ullkjole fra Alexander Wang, strikk fra Arnie Says (elsker strikken til Arnie Says!!), skjerf fra Faliero Sarti og blazer fra Acne.

Tommy Hilfiger kampanje

Kom over kampanjen med disse langbente skjønnhetene, Claudia Schiffer og Naomi Cambell, fotografert av Patrick Demarchelier, for Tommy Hilfiger. En ny limited edition veske lanserers i samarbeid med ”Breast Health International”. Alt av overskuddet fra salget vil bli donert til stiftelsen som jobber med å fremme behandling og forskning av brystkreft. Vesken vil være tilgjengelig i  Tommy Hilfiger butikker og på nett. Perfekt størrelse for dokumenter og mac, samtidig som man støtter en god sak. Det kan vi like!

sweatpants

Slik ble det altså til at jeg endte opp i joggebukser ute her om dagen. Veldig tilfeldig egentlig. Utelåst, med både hus-og bilnøkler inne, og tøfler på bena. Jeg har aldri forstått logikken med smekklås. Det kan da ikke være godt for noe? I bilen (som heldigvis stod åpen) fant jeg fin jakke og fine sko, som reddet dagen. Første gang det noen gang har vært positivt med rotete bil. Det skal jeg leve lenge på.. Da jeg endelig ble reddet etter to frustrerende timer, så fant jeg ut at jeg så litt morsom ut. Det resulterte i dagens.

//jakke; Vivikes, genser; Arnie Says, Hettejakke; Gina Tricot, Joggebukse; FWSS, sko; Valentino

Bianco Lunch

For en liten stund siden var Lilisene på en liten Bianco-lunsj på the Thief, der vi fikk smugtitte på både høst -og vinternytt! Vi la begge elsk på bootsene på det øverste bildet. Tror vi begge er nødt til å skaffe oss disse. De er fra Timeless kolleksjonen. Som navnet tilsier er dette sko som varer flere sesonger igjennom, da de er stilrene og også i ekte skinn. Litt dyrere i innkjøp, men igjen, de varer så mye lengre.

Mesteparten er i butikk allerede, men det er også mye fint å glede seg til!

Bruuns Bazaar buddies

Nye briller fra Bruuns Bazaar ble hentet på Specsavers i forrige uke. Det var så mange fine briller å velge mellom (er du nysgjerrig så kan du se resten av sortimentet her), men jeg er utrolig fornøyd med den innfatningen jeg endte opp meg. Jeg stod mellom to stykker, men etter gode råd og vink endte jeg opp med disse. I tillegg til at jeg allerede kan merke at det avlaster synet så føler jeg meg så fin! Dagens i ny Matthew Williamson for Lindex kåpe, BikBok genser og Zanotti sneakers ble derfor toppet med nye briller fra Bruuns Bazaar.

i samarbeid med Specsavers

Last day

Elsker disse jeansene fra Made in Heaven. De lyder navnet sitt, og er made in heaven, for å si det sånn. Ferdig slitt og ferdig kuttet på lengden, og utrolig behagelige på.  De ble med meg hjem fra et lagersalg, og har blitt godt brukt. Om jeg ikke tar helt feil så har de søte jentene på låven lagersalg denne uken her også. Bare et lite tips!

Dette var en av de siste dagene før kulden slo til. I helgen skal jeg hoppe inn i vintersko (jeg har verdens fineste!), og ny parkas. Post kommer!

Coats and polo´s

Det har vært mye fokus på å finne den riktige kåpen den siste tiden. Det føler jeg det er hvert år, når gradestokken kryper mot 0, men kanskje enda mer i år, enn tidligere. Jeg får alltid spørsmål om jeg vet om noen fine vinterkåper. Jeg er veldig fornøyd med min fra Gina Tricot, denne her. Digger snittet, kvaliteten, fargen og ikke minst prisen. Disse fra Zara er heller ikke så dumme. Det er så riktig med kun en enkel polo og en fin kåpe!

VINN KULE SNEAKERS

Det er ingen hemmelighet at Lilis`ene elsker sneakers. Vi har vært så heldige å få gi bort noen par av disse herlighetene fra Lacoste. Kanskje du er den heldige vinneren?

Legg igjen sko størrelse i kommentarfeltet under, så trekker vi en heldig vinner i løpet av mandagen.

God helg, fine lesere!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. VINNERENE HAR FÅTT MAIL!

 

Wow Vivikes!

Et knippe bra mennesker samlet på en aldri så liten butikkåpning forrige uke. Jeg skal være den første til å innrømme at Vivikes aldri har vært helt min type butikk. Såpass ærlig må jeg være. Likevel tok nysgjerrigheten overhånd (..og en veldig hyggelig invitasjon), da jeg hadde hørt så mye bra både om butikken som skulle åpne, og det nye merket deres "days like this".

Det var en kveld over all forventning! Vi ble møtt av et nydelig dekket bord i den flotte butikken, og ingenting var overlatt til tilfeldigheten. Rustikt og edgy, med kaktuser på treplanker og grove linduker. Vi spiste til og med på fliser tilsvarende flisende i butikken. Det kaller jeg finesse ut til fingerspissene! Og maten.... ja, jeg trenger egentlig ikke å si så mye mer enn at jeg har vann i munn enda. Drømmer fortsatt om lettbakt laks med eggekrem og kalv med escalivada og parmesanmajones. Til og med maten var passe rustikk. Jeg skjønner at nå høres det ut som om jeg skriver en adjektiv historie, og at jeg har gått tom for positive adjektiver. Men altså, litt sånn føles det.

Det sluttet liksom aldri å imponere. Vi fikk også se en smakebit på den nye kolleksjonen, som var helt fantastisk! Den var så fin at jeg måtte ta meg selv i og ikke høres for overentusiastisk ut i frykt for at det skulle høres ut som om jeg overdrev. Det sier vel sitt. Vivikes jeg bøyer meg i støvet!

Socks and heels

Så feil, men samtidig så riktig. Alt som egentlig ikke er lov blir alltid litt morsomt. Detter er vel en av de greiene som folk i motebransjen slipper unna med. Jeg vet ikke helt hvordan jeg ville reagert dersom svigermor hadde kommet med tykke sokker i stilettene. Da hadde jeg vel tenkt at hun hadde glemt å ta med seg ekstra sko, og frøs litt på tærne, og måtte ty til et par sokker. Jeg tillater meg likevel å bruke sokker i stillettene, gjerne i kombinasjon med pencil skirts eller baggy boyfriend jeans. Og, enda en hake, levetiden på sommerskoene blir så mye lengre!

Eske og TomWood

Jeg vet ikke om mange bra interiørbutikker som har det lille ekstra. Eske er en av de som faktisk har det som skal til, og jeg blir alltid inspirert til å gjøre om hjemme hver gang jeg er der. Denne gangen ble det ikke store endringene i hjemmet, men duftlys fra Tom Dixon og en syngende gullfugl ble nytt stilleben i gangen. En ekstra bonus er at de har ringene fra TomWood, og da jeg var innom i april ble denne ringen med hjem. Den har vært på siden. Eske er verdt et besøk for deg som befinner deg i Oslo.

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Leather is the new denim

De som kjenner meg vet jeg tviholder på mine svarte skinntights. De er på i både tykt og tynt. Til hverdags og til fest. De jeg investerte i for nesten 10 år siden har blitt en av de beste investeringene jeg har gjort. Jeg kaller det investering jeg, for de har reddet meg ut av mang en kleskrise. I år som i fjor, som i forifjor. Skinntightsen er på i år igjen, og nyeste tilskuddet i familien er en semsket fra Mardou og Dean. Den har vært i skapet i fem måneder, grunnet en stor mage, men nå gleder jeg meg til å ta de i bruk. Leather is the new denim!

Love is in the air

Det skal ikke bli altfor mange bloggposter om min lille "tykkes rundes" som svigermor kaller henne. Men forelsket i min lille datter, forelsket i stedet der vi planlegger bryllup og forelsket i min kommende mann, så skal jeg være så klissete å si at jeg er ganske lykkelig akkurat nå! Det er lov å være litt klissete i blandt, er det ikke? Det er litt unorskt å skryte av hvor lykkelig man er, men jeg befinner meg i skrivende stund i Frankrike så da tar jeg meg den friheten. Ihvertfall når livet smiler på alle kanter, og ikke kun til meg. At mine nærmeste har det bra gjør meg ekstra happy.

Nok kliss for i dag. Kjolen fra FWSS er på i dag også, som dere ser.  Lille Olivia har på seg kjole fra Lindex.

FAll

Den 5 september kommer det en haug med godbiter inn på H&M. Kaptein hatten, som alle sikler på, og de lårhøye støvelettene er et must for i høst. Her i kombinasjon med fin mesh fra Missoni, smykke fra Isabel Marant og genser fra Helmut Lang.

 

Double leopard

Disse buksene fra Zara, som er fra noen sesonger siden,  funker like bra til hverdags som til fest. Leopard er og blir en favoritt! Dette ble kveldens avslappede antrekk på besøk hos fine venner i Toulon, som er et fantastisk koselig sted. Kommer tilbake til det.

Mules

Det er en kjent sak at "mules" er en utfordring å gå i. Kan Kate kan jeg! Da jeg kom over disse på min all-time-favoritt nettbutikk, til slikk og ingenting. Og da mener jeg nesten gi bort pris ble de klikket hjem. Kommer tilbake til denne fantastiske nettbutikken i en egen post. Men jeg advarer dere -det kan bli en dyr affære!

Legger ved en liten videsnutt av Carine, som inspirerer og tipser.

http://www.youtube.com/watch?v=-XgiULzBT4U&feature=player_embedded

Boots og shorts

Blir alltid like inspirert av de franske damene, som vet å kle seg. Kombinasjonen shorts og boots er en gjenganger, og med nye boots (som det er for lenge å vente med til høsten kommer) ble det boots og shorts i går. Hadde nok trodd det kom til å bli i varmeste laget, men med luftig dovre-singlett fungerte det fin-fint!

Fuzzy Feelings

 

ELSKER min fine pusegenser som Line Love har strikket til meg..(!) Går med den oftere enn jeg tør innrømme, og den er perfekt på dager det er kaldt og stormfullt i skyggen og varmt og godt i sola. Skjørtet er gammelt fra Samsøe / Samsøe og skoene er fra Epilogue for Eurosko.

Dream sweather

Hver sesong er det et og annet plagg som skriker navnet mitt! Jeg har fått helt oppheng i denne genseren fra Stella McCartney. Den er helt perfekt! Jeg prøvde den på i går i en butikk i st. Tropez, selv om det føltes litt feil i 35 grader, men jeg vet at når jeg kommer hjem til Norge igjen kommer den til å bli godt brukt. Det ble med prøvingen, og jeg sa jeg skulle hjem og tenke. Nå klarer jeg ikke å få den ut av hodet. Kanskje den må bli min?

 

Yesterdays fun

Gårdsdagen ble tilbrakt sammen Stylemag gjengen og et knippe bra andre damer. Det er ikke hver dag jeg har neglesalong på kjøkken og en bartender som mikser drinker. Flere bilder kommer, men jeg måtte bare legge ut en liten sneak-peak på tidenes fresheste Stylemag cover!

When in France....

Som noen av dere kanskje har fått med dere så har jeg vært på en liten tur til frankrike. Internett fungerer på gamlemåten der nede, og bestemte seg for ikke å fungere når det var vind. Henger derfor litt etter med bildekarusellen derifra, men lover det kommer flere outfits og stemningsbilder. Hver gang jeg kommer ned senker roen seg, og feriemodus inntar kroppen. Her er noen bilder som kort oppsummerer hva som får meg i feriemodus.

1. Nyter morgenkaffen i skyggen før solen har stått ordentlig opp, og puster inn luften som fortsatt er crispy etter natten.

2. Når brunfargen kommer drister jeg meg til litt farge på leppene. Denne er ny, og er den gode gamle orginale Armani røde. Har den perfekte konsistensen, og rødfargen. Ny favoritt!

3. Leser Vogue Collections på stranden, selv om det er litt snodig å oppdatere seg på høstmoten i 28 varmegrader.

4. Spiser ubegrensede mengder med Chevre chaud! Need I say more...mmmmmmm

5. Går på markeder og kjøper store søte solmodne store tomater.

6. Tjuvlåner mamma sine sandaler og smører kroppen med alt som lukter av kokkos!

7. Går på kveldsturer med vått flokete hår, kroppen full av aftersun og iført slappe silkebukser.

Frankrike, jeg kommer snart igjen!

De fineste!

Ønsker dere alle en strålende helg med dette bildet av tre farlige fine damer; Min fine venninne Julie, min lille Olivia, og vakre Camilla. Likte så godt stemningen i bildet, som er fra Stylemag og Camilla sin lansering på Grand for litt siden. Ønsker alle en strålende helg!

Vestkanttorget i morgen

morgen står Lilisene, i godt selskap med disse fine damene, Nathalie, Janka, Celine+ Hillevi, på vestkanttorget og selger sine skatter. Vi har alle ryddet i skapene våre og tatt en real opprydning, så vi har myyye fint!

Du kan lese et lite intervju stylemag har gjort med oss HER.

 

Midtsommer

Mens alle fletter blomsterkranser og feirer skt.Hans er jeg på vei hjem på flyet fra Frankrike. Har desverre ikke hatt nett der nede, så henger litt etter med blogging. I mellomtiden lar jeg meg inspirere av disse bildene, og skal flette meg en krans til en senere anledning. Ha en strålende søndag!

 

The Perfect LBD

Da jeg var på Presselanseringen til Bikboks høstkolleksjon fallt jeg pladask for denne skjøre og delikate lille sorte.. Jeg hintet forøvrig om at den også hadde vært fin i hvit og nude, og heldigvis for oss, hintet jeg til riktig person, for ved min side stod en av Bikboks designere som lovet at det muligens kan ordnes!  Woop woop! Tror dette var en del av partykolleksjonen (som kommer nærmere juletider), men skal holde dere underrettet.

 

Weekend

Ønsker alle en strålende helg med mine helgefavoritter!

Friske jordbær, mulberries, peoner (favoritt blomsten!) og the one and only JaxCoco.

Addicted

Dere som følger oss på instagram har sikkert fått med dere at jeg er totalt avhengig av kokkosvann fra Jax Coco. Ingen over og ingen ved siden av. Jeg har smakt meg gjennom hele repartoaret og Jax går uten tvil av med seieren. Nå har jeg også fått sansen på denne smoothien fra MySmoothie. Finnes i flere smaker, men denne med kokkos og banan er en favoritt. Her i kombinasjon med nytt Stylemag med fine Camilla på coveret, favorittbriller fra RayBan og sminkepung fra Rabens Saloner.

Alber Elbaz and Lancôme

http://www.youtube.com/watch?v=etonSTf9dxk

Elsker denne videoen som har blitt laget i sammenheng med samarbeidet mellom Alber Elbaz og Lancôme. Jeg synes han har klart å catche alle de morsomme øyeblikkene, alt fra himling med øynene og instagramming til den pulserende stemningen det er under en motevisning. Samtidig er det ikke tvil om hva som er i fokus. Både øyne og lepper stråler på modellene! Denne videoen blir dagens inspirasjon og energiboost.

Surfs up

Jeg sitter og jobber med en sak som dreier seg om sommer, sol, surfing og yoga. På jakt etter inspirasjon dukket disse bildene opp på weheartit. Jeg elsker den siden! Yogaen har jeg begynt med igjen etter fødselen, men kun på hjemmebasis. Men det er slitsomt nok det. Etter å ha sett disse bildene, merker jeg ble helt gira på å lære meg å surfe. Jeg har en venninne som alltid har prøvd å overtale meg til å være med på surfekurs og surfecamp. Det er ikke det at jeg ikke vil, men jeg vil gjerne være god med en gang. Helst vil jeg slippe knall og fall og vann i nesen. Men jeg innser det nå, Julie, surfecamp på Bali er det eneste riktige! Neste gang er jeg med..

Palmer

Håper alle har hatt en super nasjonaldag! Dere som har fulgt oss en stund, har kanskje fått med dere at jeg er over gjennomsnittet opptatt av palmer, jeg blir så glad av de vakre og eksotiske trærne! Nå har jeg også dratt palmene inn i klesskapet mitt. I fjor kjøpte jeg herreskjorten på H&M, og nylig har den fått selskap av palmesko fra Gina Tricot (som er overraskende gode å gå i). Gleder meg bare til å få litt sol på beina så skal de få komme til sin rett kombinert med en liten lys sommerkjole .

wrist candy

I dag har vi stått opp, spist, skiftet bleie, sovet, skiftet bleie, spist, sovet og skiftet bleie igjen. Plutselig var dagen gått og alle planene gikk i vasken. Sånn er det når den lille frøkna styrer dagene..he he.. Dagens armcandy var det eneste jeg rakk å ta bilde av. Har blitt utrolig glad i armbåndene mine fra Ettika, og i dag i kombinasjon med et fra Nature Rocks og et fra Bjørg Jewellery.

17 mai

Selv om jeg veldig gjerne skulle brukt bunaden min på 17mai, så må den ligge hjemme. Amming og bunad er dessverre en dårlig kombinasjon. Jeg prøver å planlegge bittelitt (selv om jeg er elendig til å planlegge, og det alltid blir kleskaos i siste liten). Jeg står mellom en hvit sommerkjole og dette antrekket til 17mai. Fra FWSS.

 

Regnfulle Spania

HolaHola chicas!

Ey, joda da er jeg tilbake i Spania. Flaks som jeg alltid har, regner det igjen. I tillegg har jeg blitt ganske forkjølet og føler meg passe dårlig. Men i dag er det 1.mai, da er det ingen jobbing og fri! Det feires med et langt bad, Spansk tequila-smaksatt øl (genialt!?), og masse serier på nett.

Jeg tok meg også en gåtur for å se hva denne regnfulle byen har å by på. På en søt restaurant kjøpte jeg meg godt lunsj før jeg gikk til et jamoneria (skinkeshop) for å kjøpe ekte spansk skinke. Skinkebutikken var egentig stengt, men han som jobbet der så meg og slapp meg inn ( der ser du, flaks igjen!). Selvfølgelig kunne han ikke engelsk, men fransk, så jeg prøvde meg frem med en tvilsom fransk for å kjøpe skinke.

 

 

 

 

 

 

Dette er Anna fra Polen, hun jobber med meg her i Spania, og er utrolig søt! Bildet er fra en kveld vi var ute og spiste ekte bleksprut, namnam.

 

Rockabilly?

Jeg har aldri vært helt solgt av rockabilly stilen, men da jeg var i utdrikningslag for min kjære kusine for et par helger siden var dette temaet, så jeg ble pent nødt til å innfinne meg... Nå kan dere se at jeg gjorde det på min måte, men for meg var det litt vågalt lell. Syns og det var ganske morro og følte meg feminin og fin med røde lepper. Kanskje det skal gjentas?

Bandana

Jeg har funnet frem de gode gamle bandana bomullsskjerfene fra 90-tallet. Det skal sies at da ble de brukt stramt i halsen (...med høyhalser utenpå, rutede skjorte utenpå der, og lammeullsgenser utenpå der igjen?! Var man heldig å ha et perlekjede skulle det gjerne henge og dingle litt tilfeldig over høyhalseren.... Say no more!).

I påsken fant jeg også et par skjerf til en billig penge på en sportsbutikk, og de ble brukt flittig på hodet og i halsen. Nå når mage-målet når nye høyder, og det ikke er like lett å kle seg fresher det opp antrekket med et lite skjerf i halsen. Denne gangen med litt mer cowboy-svung. Jeg priser meg lykkelig for at 90-tallets snobbeperiode er forbi.. he he.

Følg Lilisfashion på instagram

Stylemag #4 Krogh Optikk

På fredag var vi så heldige å få være med Stylemag på lanseringen av sitt fjerde nummer i samarbeid med Krogh Optikkk, og i den forbindelse fikk vi velge oss ut et par solbriller!!!

Her er Stylemags moteredaktør Julie Kase i Céline briller og Jenny Skavlan i Prada..

Fresheste Stylemag til dags dato!

Vanskelig å velge.. Så obligatoriske "selfier" i speilet ble tatt (selvfølgelig for å finne ut hvilke som passet best).. (Her med fineste Camilla).

Spektre var høyt på lista...

Vakre Anette i Prada´s.

Hedda og Nathalie

En super dag med fine jenter og med hvert vårt par Céline solbriller på nesa er Lilisene strålende fornøyde, så nå kan våren bare komme!

Følg Lilisfashion på instagram

@instagram

Vi er begge litt hektiske for tiden, og det går dessverre litt utover bloggingen. Instagram prøver vi å oppdatere oftere. så følg oss gjerne der. Du finner oss på @lilisfashion. Ha en strålende søndag, alle sammen!

London baby

Hei!

Da er jeg i London for å jobbe et par dager. Bor på et utrolig behagelig hotell, Doubletree Westminster, og jobben er også egentlig ganske avslappet. Selv om jeg starter sent jobber jeg lange dager, ferdig rundt klokken ni om kvelden. Heldigvis har de gratis nett her så slapper av nå med serier på nettet! ( tips: serien Girls er fantastisk akward, morsom og bisarr)

Alexander Wang

Noen ganger er jeg så nørd at jeg holder meg våken for enkelte New York show.. En av favorittene mine er jo Alexander Wang, og han skuffer meg ikke denne gangen heller. Kolleksjonen er futuristisk, karakteristisk androgyn, med litt nye snitt og materialer. Jeg liker at Wang både fornyer seg og er tro mot seg selv på en og samme tid. Strikkesokkskoa er jeg selvfølgelig kjempekeen på, bare så synd det er slaps i Oslo i 4 måneder! (Nååå kan det bli vår assa!)

Eurowoman

 

Hei!

Her kommer coveret for den shooten jeg var på i København før jul. Fotografen var Jonas Bie, utrolig flink og hyggelig å jobbe med! Det er fint med et sommerlig cover akkurat nå synes jeg, når det er så kaldt her i Oslo. Våknet til -20 grader hjemme i dag, og det hjalp ikke akkurat på skolemotivasjonen.

Her er en liten smakebit på serien jeg gjorde inne i bladet. Denne er tatt av Philip Messmann. Bladet skal komme ut i løpet av denne uken, så da blir det gøy å se hele resultatet.

Det blir en kort post denne gangen, men det kommer mer snart.

Birthday Girl!

HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR!! Gralla med dagen vakreste LineLove, som er så fin, snill, søt, vakker og sykt fashionabel!

LOVE U!! HA en nyyydelig dag!

 

Yesterdays

Dagene ble plutselig veldig hektiske for meg, men det er jo sånn jeg liker det.. Her er gårsdagens baggy jeans antrekk.. Skjerfet er fra By Timo, jakken Zara, buksen fra Never Denim og lue fra FWSS

For flere oppdateringer utover dagen kan du følge oss på Instagram @lilisfashion.

Ha en nyyyydelig fredag!

Tom Wood

Etter jeg skrev et innlegg om Figaros Bryllyp i København (her), og min evige jakt etter den perfekte signetring, ble jeg tipset om en norsk smykkedesigner som heter Mona Jensen. Hennes fantastiske merket Tom Wood dekker alt man kan ønske seg av signetringer. De er alle laget i 925 sølv med detaljer i gull, sølv og svart onyx. De cleane linjene og rene overflatene gjør det også mulig å gravere inn det du måtte ønske av enten intialer eller andre betydningsfulle bokstaver. Jeg er helfrelst og skulle gjerne hatt en på hver finger. Ta en titt på hjemmesiden deres her (den er snart oppe og går).

København og kulde

Hei!

Det er ikke bare i Norge det er kaldt for tiden! Jeg var i København for å jobbe først for to uker siden, da var det relativt varmt, og så på fredag. Da var det ikke varmt! Selv om gradestokken viste "kun" -4 grader, så føltes det mye kaldere på grunn av vinden. Jeg var der bare en kort dagstur for å shoote et cover, men fikk allikevel litt tid til å gå rundt i byen. Bildet over er fra en økologisk cafe som heter Kompa9. De har utrolig gode rugbrødsandwicher med all slags varianter av pålegg! Slik så det ut der vi jobbet, det var et showroom som en venn av fotografen eide:

Når jeg vandret rundt i København var jeg også innom butikken WoodWood. Utrolig kul butikk, med merker som Kenzo og Commes des Garcons, samtidig som de fører sine egne merker. Kjøpte en genser fra WoodWood.

Ps har også nettop klippet meg! Fantastisk med kort hår når det er vinter, ingen skjerf-floker.

Den Perfekte Skjorte

Jeg ble så forelsket i denne silkeblusen fra Tommy Hilfiger da jeg var på pressevisningen deres for en stund tilbake, at jeg får den ikke ut av hodet! Den var i tykk silke fra New York kolleksjonen deres som er litt "coolere" en main line. Perfekt til alt i kleskapet mitt iallefall

Digger Denne!

http://www.youtube.com/watch?v=Nx8FeA7EkUg

Denne videoen er så søt! Jeg er så sugen på å dra til Paris, og denne gjør det ikke mindre lystbetont...

Hanneli, Elin Kling og Mira Duma for Louis Vuitton, kos dere!

Cover Me

Elsker mine nye fine metalliske iphone cover, kjøpte meg en i gull/bronsje og en i sølv.. Fra H&M!

I morgen begynner en ny og spennende uke!

Natta :X

Natta!

Sorry for dårlig blogging fra min side, her er nemlig det full rulle med jobbing.. Så ikveld er det tidlig natta (ah digg!)  I morgen begynner jeg dagen på God Morgen Norge, før jeg skal plukke styling og så skal jeg på fotoshoot.. Skal prøve å blogge litt innimellom, om jeg rekker det. Mye å gjøre, men med verdens beste jobb er det jo bare gøy!

Ellers kan dere følge oss gjennom hverdagen på instagram @lilisfashion . Ses der!

Ha en super kveld fininger..

Wool and sequins

Skappel genseren har allerede blitt en favoritt blandt høstgenserene. Her om dagen kombinerte jeg den med paljetter slik at den ikke skulle bli så "hjemmekos". Jeg er allerede i gang med å strikke min tredje genser, men da i annet garn og en litt kortere modell. Tilsvarende denne moren min strikket for to år siden. Den modellen er den gode gamle jeg har strikket hver høst, så det blir ingen unntak i år heller.

//genser; hjemmestrikker "skappel-genser", tights; Gina Tricot, sko; Isabel Marant (de samme i gull og sølv finner du her), veske; Celine

Hurra for 17 Mai

17 Mai kom litt brått på oss, men nå har vi hatt sjampis frokost med jordbær, og ettersom det skulle være uvær opplevde jeg en liten kleskrise, for jeg ikke orket å gå i bunaden.. Så etter dette bildet byttet jeg igjen til en hvit blonde kjole fra St. Tropez, hihi.

Gratulerer med dagen Norge!!!

High Heeled Sneakers

 Det tok faktisk litt tid før jeg ble med på tanken.. Da Line L sa hun ville ha Isabel Marant Sneakersene (lenge før jeg hadde sett dem på noen nettsider (hun er tidlig ute)) tenkte jeg at Line hadde mistet et par små grå, fordi jeg tenkte at Line er Isabel Marant fan to the bone, og at det var derfor… Neeei, Line L visste, og det jeg vet nå, at sneakers wedges ER kult.. Så nå er jeg også med (det betyr ikke at jeg henger med på skullsa (enda)) Hehe.. Disse lekkerbiksene fant jeg på Net-a-Porter og de er fra Chloe… Namnam..Har også prøvd noen fra ASH/My Wardrobe og må ærlig innrømme at yess!! I´m in! Jeg elsker å ha på høyhelte sneakers, ingenting er mer komfortabelt.. Line L.. Jeg må begynne å høre på deg før jeg uttaler meg..

Just Sweet

Jeg er veldig glade i bittesmå ammulett smykker og det er nesten bare det jeg går i, i hverdagen. Fant disse perfekte små fra Just hos Magmalou, tror de passer spesielt godt sammen, syns det er så fint å blande metaller..

Yesterday´s Outfit

Her er outfiten jeg hadde på meg på Diesel frokosten i går. Jakke fra Acne hos MyWardrobe, ny boyfriend bukse (favvo) fra Never Denim, skjorten er fra J Crew, solbriller fra Raybans og sko fra Sigerson Morrison

 

Tommy Hilfiger

Et av mine absolutte høydepunkt på New York fashion week var Tommy Hilfiger visningen, jeg hadde selvfølgelig glemt å lade mitt nye kamera og de bildene jeg fikk var (litt) jalla. MEN jeg ELSKET visningen!! Den var akkuratt passe uniformell/androgyn og preppy, akkuratt sånn vi vil at Tommy Hilfiger skal være, men med det lille ekstra! Showet var stjernespekket og fabolous, og jeg ser på det igjen og igjen..Her er mine favoritt looker (om jeg mååå velge) Vill ha alt! Go Tommy!!

Up and running

Da er vi oppe og står igjen, og alle problemer med siden er nå fikset! Takk for at dere har vært så tålmodige med oss...

//Finally up and running again..

Happy day!

I dag er dagen endelig her. Den dagen jeg har ventet 30 år på! Jeg vet ikke helt om jeg skal le eller gråte, for tiden flyr så alt for fort. En ting er i alle fall sikkert. Jeg har tidenes morsomste jobb i dag (på selveste dagen!) sammen verdens beste team. Jeg burde stilt opp med kake, men med en visdomstann mindre så har det gått i flytende føde de siste dagene, og kake er desverre det siste som frister. Happy B-day to me!!!

I need M.I.L.C.K

I morgen fyller jeg år! Litt for mange år egentlig, men det tenker jeg ikke så mye på. Jeg har fått streng beskjed; dumåønskedegnoe!! Kanduønskedegnoeværsåsnill??

JEG ØNSKER MEG DENNE VESKEN FRA ELA I LIMEGRØNN.

Pia and the Bikbok Styleguide

Denne gangen da jeg stylet BikBok styleguiden var det så mange ting jeg ville ha!! Snappet noen kjappe bilder av mine klare favoritter, på vår smellvakre og søte modell Pia (fra Team). Flinkeste Therese gjorde hår og make-up som vanlig og hadde med seg en ny supertang som lagde de perfekte bølgene på Pia (lover å skrive om den senere). De fine fotografene våre er Tone og Trude (fra Sprint) . Jeans modellen her er littegranne høyere på livet enn Kick, men er i samme deilige kvaliteten som de mørkeblå med hull på knærne. Vi har det så koselig på disse shootene at det ikke føles som jobb, og dagene bare flyr forbi! Men nå er det countdown til Sol og varme, Miami in three days.. Johoo!! Ha en trivelig helg.

Here is a few of my favorites from yesterdays styleguide for Norwegian label BikBok

Inspiration Explotion

Først og fremst må jeg unnskylde denne mongolange posten (skal ikke gjøre det til en vane..) Men denne serien fra Australske Vogue var bare såå fin, at jeg klarte ikke velge vekk noen!

Nå ble jeg kjempe inspirert til vi skal til Miami, sminke, hår, styling foto lys location = Perfection!!!

Lazy christmas

Et lite livstegn fra meg, mens Line K er flink til å holde bloggen oppdatert. Jeg har selvfølgelig klart å rote bort overførselssledningen til kamereat mitt, så derfor har det blitt dårlig med blogging desverre. Jeg har lett høyt og lavt, men i morgen skal jeg løpe og kjøpe en ny så snart butikkene åpner. Nå skal vi haste ut i atter et hyggelig juleselskap (lutefisk på menyen -yes!), før vi reiser til fjells i morgen. Har hatt en strålende julefeiring så langt, og fått alt for mange fine pakker! Jeg har verdens beste familie og mann! Ingen tvil om det! Kos dere videre.

 

The winner!

Da har vi trukket ut den heldige vinneren av konkurransen. Gratulerer til Madeleine med denne kommentaren;

Enda en super fin giveaway! Prøver lykken igjen:)

Dere er til stor inspirasjon for en som prøver å hobbymoteblogge litt! Så fortsett med det! Aldri en kjedelig bloggdag på LilisfashionGod desember!

Klem fra Madeleine

 

The Winners!

Da har vi kåret vinnerene av Bianco konkurransen. Og denne gangen har jeg faktisk latt god gammeldags loddtrekning bestemme. Vi må si tusen takk for alle de flotte kommentarene og takk for at dere leser bloggen vår!

Vinnerene ble som følger;

Caroline; De svarte pumpsene med sløyfe str 39.

Charlotte; De svarte semskede skoene i str 38.

Benedicte; De grå skolettene i str 37.

Vi sender dere en mail, så kommer skoene i posten.

Monday

God morgen! Jeg er litt lei meg for jeg skal til tannlegen idag, buhuu. Null hull, håpe håpe...

God moning! I´m sad because I´m off to the dentist..Wish me luck!

 

 

Makeover

Som dere kanskje legger merke til har bloggen fått en liten make-over!

Vi er utrolig stolte av det nye designet, og også de nye kategoriene;

Lilishome, som hovedsaklig vil dreie seg om interiør og interiørtips. I tillegg vil de bli spennende "hjemme hos" saker. Jeg har allerde vært og besøkt to fantastiske hjem.

Lilisbeauty, som hovedsaklig vil dreie seg om skjønnhet og skjønnhetstips.

Lilistravel, som vil ta for seg reiseopplevelser forskjellige steder, både restauranttips, hotelltips og shopping.

Lilisfood, her vil det komme spennende oppskrifter både hverdagsmat og retter til de mer festlige anledningene.

Lilisshop, her vil det dukke opp mange godbiter etterhvert.

Vi tar gjerne imot ris og ros. Håper dere liker de nye endringene like godt som det vi gjør!

In our minds...

Sitter her i Frankrike i totalt tankekaos. Det føles så virkelighetsfjærnt og ubegripelig det som har skjedd i Oslo, samtidig som det er så nært. Vi har sittet inne i fire dager nå og fulgt med på hva som har skjedd. Det frister hverken å gå ut å spise, dra på stranden eller å hygge seg når man vet hva de der hjemme har måtte gå gjennom. I alt og ett jeg gjør tenker jeg på tragedien.

Det sier seg selv at det ikke er naturlig å blogge om dagen, da materialistiske ting som antrekk, klær og mote er det siste man tenker på. Samtidig er det fint å ha bloggen for å fokusere på noe annet i denne forferdelige tiden. Sakte men sikkert må ting bli som før, og vi vil starte å blogge slik som tidligere, kanskje i morgen kanskje om en uke? Det betyr likevel ikke at vi ikke bryr oss, og tankene våre vil alltid være med alle pårørende og berørte, og vi vil aldri glemme den grusomme tragedien.

We Love Oslo!!!

Vi tar en bloggpause under de forferdelige omstendighetene i vår kjære by Oslo… Våre tanker går til ofrene og de pårørende etter den horrible, uvirkelige hendelsen.

We will not be updating our blog after the horrific events in Oslo… Our heart goes out to everyone affected by this evil and unthinkable act!

Outfit

 

We are in Saint Tropez and the Lilis are together! I love it here, perfect for shopping, people watching, wining and dining. It was my boyfriends´ birthday yesterday, so we had to celebrate, but I managed to bring home a few pressies for myself as well, hehe. I´ll show you later. Now; Power Tanning!

Top from Vanessa Bruno A Thé, dress and sandals from Zara, rope belt from Weekday,the Panama hat I borrowed from Line L.

Kate the great!

Kate Moss and rocker Jamie Hince due to tie the knot later today in what is set to be the wedding of the year. All that remains now is which fashion designer will Kate wear down the aisle or will she shun them all, stick to her roots and go vintage? We can barely contain our excitement!

Source; Look, Fashionista

Morembo

Vi er veldig stolte av å være involvert i et fantastisk veledighetsprosjekt som heter Elevating Trade, startet av 21 år gamle Anne Louise fra Oslo. Prosjektet er non profit og alt går til innbyggerne av landsbyen Gombolo i Kenya, som akkuratt nå er i akkutt behov for midler til mat, på grunn av en alvorlig tørke. Det er kvinnene i landsbyen som lager veskene og kurvene, som flettes av et blad materiale som kommer fra Sesal treet som gror i området, Jeg har brukt min masse, den har plass til alt, er kul og veldig slitesterk!

I motebransjen er det sjeldent man får mulighet til å hjelpe andre direkte, og med Morembo har vi fått tatt del i design og utbedrings fasen av de håndflettede veskene, som vi elsker!! Vi håper dere også gjør det, og tar en titt på Anne Louises blogg der hun forteller hele historien om sitt møte med menneskene i landsbyen og hennes arbeid HER. Veskene ligger mellom 500 og 800 kr og kan bestilles HER. Ditt bidrag kan redde flere liv i Gombolo. Please hjelp oss å spre ordet, dette er viktig!

Anne Louises Blogg

Aid in Action

Elevating Trade

New in!

I havn´t been in H&M for ages, but managed to grab a few items on my quicky visit to buy a present. I really love the shorts, the colour and shape are just right this season, and the sweater is so comfy and slouchy.

Happy Happy B-day!

Have been celebrating this pretty birthday lady all day long. Champagne in the sun with good friends is not a bad combination.

Happy B-day, darling. Age is just a number!

You are as young as your faith, as old as your doubt; as young as your self-confidence, as old as your fear; as young as your hope, as old as your despair.  ~Douglas MacArthur

For sale!

I have decided to sell my Elin Kling for H&M silver suit. The pants is a size 34 and the jacket is a size 36. It is true to size (maybe a little big?). It is never worn and the tags are on. Minimum price is 1000 (new price is 1200). Leave a comment or place a bid in the comment field if you are interested.

The wow effect!

Estée Lauder sponsored the Derek Lam AW11 fashion show at New York Fashion Week. A modern and dramatic metallic makeup look designed by Estée Lauder Creative Makeup Director Tom Pecheux. Shimmering black eyeshadow, nude lipstick (I LOVE IT!) and soft contouring under the cheekbones made the look sophisticated. Walking in the show were Estée Lauder Global Spokesmodels Liu Wen, Constance Jablonski and Joan Smalls dressed in bold textures and patterns mixed with seamlessly flowing and sharp accents.

source; Estée Lauder

Dyrberg/Kern F/W 2011

Yesterday I got a preview of whats to come at Dyrberg/Kern F/W 2011, and I have to say it´s their best collection yet.. I am so obsessed with gold a la Versace in the 90s these days, so this was just up my alley! Is it too soon to say I am looking forward to Autumn..? Anyways, am packing to go to Copenhagen tomorrow morning, see you there!

VG

For our Norwegian readers, I´m in today´s newspaper, VG giving tips about how to shop at a sale.

Nail Tip

I just ordered gold and silver nail foil from Asos.com, and I can´t wait to try it out. I hope my nails will look as good as on the lovely Beauty Editor of Det Nye, Julie!! I´ll document it when it hits my mail box..

Maxi-Maxi

Am in love with these colours combined with the clean white tops, feel so inspired..

Today I´m styling an editorial, and I´ll be posting some teasers from it on our Twitter!  Just started getting into it, so bare with us... But if anyone would like to follow us on Twitter, please do it HERE!

Have a great day!

Image Source: Le Fashion

New in..

I totally fell in love with these necklaces I found at etsy.com

...when I visited Bjørg before Christmas I found this necklace that are even more beautiful, so it had to follow me home.

...and of course not to mention the ring! It looks kind of vintage but when you get a closer look there are small skulls with diamond eyes. And as you know I still have a crush on skulls!

December 22

Today's giveaway!

Jenny Skavland for BikBok Howdy hat!

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment in the comment field!

December 21 st winner: Monica! Congratulations!!

Oh Bjørg!

The designer herself was wearing a Bjørg ring that best could be described to be on steroids to Caths Parfume launch on Friday... (More from that later)

Last days in Austin..

It´s only a week since I´m back from Texas, but it feels like months.. I´ve been working nonstop, and am really sorry for the lack of posts.. Here are a few images I just found on my mac. The first is from a cowboy boot shop called Allens boot shop on South Congress, I just found their website. The last one was from drinks on a rooftop. Tomorrow is another day, and another photo shoot. Good night!

December 15

Todays giveaway is the Jenny Skavlan from BikBok Howdy hat.

All you need to do is to leave a comment in the comment field.

December 14 winner: Benedicte, congratulations!

December 1

Until december 24th we are having a Christmas countdown with one giveaway every day.

All you need to do to win a giveaway is to leave a comment an your email address in the comment field.

Good luck everyone!

December 1st giveaway;

Peace ring in silver from Byme.

Gold Watch

I am in love with my new watch from Dyrberg/Kern. It´s in an antique goldish colour and really heavy, so it feels expensive. Its the perfect accessory! Ok, I´m off to shop, it´s barely 0600, but I´m guessing the earlier the better.. Black Friday, here I come!

Texas, I´m baack..

In just a few days I´m off to Texas, and I can´t wait... I´ll target all fringe, westernstyle jeans, checkered shirts, spurs, chaps and off course designer goods are always a little cheaper over there... But, first I´m going to Stockholm tomorrow.

First image is from a fashion spread I did for Topp together with Veslemøy last year.

Other images are via google

An old favourite..

I am leaving to New York on Wednesday and I have tried to do some packing today. I haven´t been using this sweater for ages, but I was so happy when I found it hidden in my closet. Its a keeper...

p.s sorry for the bad quality of the picture.

New Bjørg

I forgot to post these, the stunning new Bjørg collection... I love the gold pieces and the feather earrings, the skull one is for Line L.

Faliero Sarti

I am totally in love with all the scarves from Faliero Sarti. Right now I am craving a dark green scarf with black details that are in stores in November. This grey one isn´t to bad either...

Wedding

We spent the weekend in France, in the most amazing wedding at chateau Durantine.

I´ll show you some more pictures later.

Karoline, Julie and me at the wedding

In the making of...

...the same bracelet.

And the result without diamond beads..

...and the finished result with diamonds

Learning how to make the same bracelet. It takes ages, but it´s worth every sore finger and every minute of concentration.

WIN WIN WIN

Its time for a new contest!!

Leave a comment in the field and tell us whats your biggest fashion mistake!

Two lucky winners get a bracelet (either black or white) from American Retro.

The last day..

Some more random pictures from Copenhagen. I had to take a picture of the girl with leopard shoes, leopard stockings, leopard bag and a blue leopard dress. More is more!

And somebody left their vintage CD bag while ordering a coffee....

And last, my outfit for the night...

Falconiere

When I feel tired of trends and have an in between seasons fashion crisis, I always turn to a simple jeans and t-shirt or an all black period. I have a little case of that right now, and what I do then is accessorize properly. These gorgeous necklaces from Faloniere would have been perfect right now... Love love love!

Source: Net-a-porter

Outfit

Celine Maktabi makes the most amazing bags. It was hard to decide witch color to chose, because they are all so beautiful. Mine is quite faded but the bags comes in brighter colors as well and with black or brown leather.

Tank; Cos, scarf; Lala Berlin, belt; vintage with belt buckle from Thailand made by Cecilie, bracelet; ByMe and Cecilie, necklace; Camilla Prytz, bag; kelim bag made by Celine Maktabi, shoes; Buttero, pants; Current/Elliott

Summer dreaming

I totally fell in love with the editorial in Spanish Elle. I am dreaming of the Missoni bikini in the first picture and I am definitely start wearing cowboy boots with cut-offs.

Source; elle

Outfit

Its getting warmer outside -time to wear the maxi dress!

Dress; T by Alexander Wang, shoes: Chloe, scarf; McQ

My new love

Bikini from Undrest, earrings from Lanvin, printed kaftan from Melissa Odabash, blouse from Alberta Ferretti, maxi dress from T-Bags, gorgeous Balmain heels, and Vivianne Westwood skirt.

Minimalism what? I´m feeling the new ethnic prints, and am definitely updating my wardrobe with fun hats, prints, patterns and gorgeous colours!

Source: Fashiongonerogue, Net-a-porter, tfs

A little Sneak Peak..

Wouldn´t mind these skin colored suede Opening Ceremony either.. From Henrik Vibskov boutique in Oslo

Soho brand KTZ from Freudian Kicks, Model Sylvia rocked it with her flaming red mane...

Ended up with this gorgeous vintage Native American inspired suede jacket. (Am very inspired by Native American clothes and prints as of late.. Especially hats, told you I´d get this one. A woodsman Pendleton hat (bought at the Henrik Vibskov boutique in Oslo), Current Elliott Jeans and Acne shoes. All mine...And happy as a clam!

Shoe porn... Melene Birger, Acne and Acne (keeping these...)

Its so dangerous styling from stores instead of showrooms and PR agencies. The fact that you know everything is for sale is pure torture for a poor fashionista. This was one of these shoots where I wanted everything, probably because most of the clothes were from my favorite stores in Oslo too (Freudian Kicks, Mint, Henrik Vibskov, Høyer at Eger Torget and Carpe Diem).

Fretex

I am contributing to the Fretex Fashion Fanpage, that´s  Salvation Army in Norway. In that context I had my pictures taken, in my favourite Fretex outfits. You might recognize some of them from before.. I am currently recovering from a leg operation and, my life is neither fashionable nor interesting, I do get to use more hours in front of my laptop though, so look out for more posts. I am supposed to go to Copenhagen Fashion Week on Wednsday, and am training my leg... Please work!!! I am going with Silje from Minmote and we are going to have the best time, I´m sure. Fashion, Champagne and shopping, without high heels Buhuuu!!! Now, I just neeed to learn how to walk by Wednsday. Photo: Veslemøy

X-Mas Partytime!

xmas2

Elisabeth and James

[gallery link="file"]

Booties by Lanvin

Gold bracelet by Kara Ross

Dreamy coat by Elisabeth and James

Must have bag by Donna Karen

Ouh, let this seasons parties begin. I´ve yet again been searching the net and this is my definite dream wardrobe, that Donna Karen Bag will be mine, there is room for all my things in that divine creation... One day.

The Lanvins, maybe not, but a girl can still have dreams.

I´m off to Stockholm early in the morning, I´m having a look at La Redoutes new collection. Cant wait to see it, and to maybe stroll over to Weekday and Beyond Retro after the presentation. Have a great day!

Photo Sources: Pret-A-Porter and Purseblog

hits