Contest!

#Lilisinstakonk

Idag har vi vår største konkurranse noensinne!

Du kan vinne: Personlig motekonsultasjon og shopping med stylist Line Kirkhus (verdi 5000kr), gavekort på 3000 kr på Bikbok! Et par valgfrie sko fra Bianco! Fullt sett vippe extentions fra Pille Joosep Sudio (verdi 1800kr), Klipp og Make-up hos frisør Karlsson/Barlindhaug (verdi 3000kr)!

Konkurranse regler:  LES NØYE! Du må følge oss på instagram ( @lilisfashion @bikbokofficiell @karlssonbarlindhaug @bianconorge @pillejoosep ).

Så må du legge ut et bilde på instagram (hashtagge og atte!)  #lilisinstakonk @lilisfashion @bikbokofficiell @karlssonbarlindhaug @bianconorge @pillejoosep

Konkurransen trekkes på førstkommende tordag!

LYKKE TIL!!

Vi kan dessverre ikke tilby fly og opphold til Oslo, men kan finne en dato der det passer for deg å komme dersom du ikke bor her!

Konkurransen er dessverre avsluttet for denne gang! Vi har lagt ut vinnerbildet på instagram!  Tusen takk med så enormt mange bidrag, dere gjorde det veldig vanskelig for oss å velge! Vi lover å koke opp en super ny instakonk veldig snart!!

Vivikes konkurranse!

Vi drømmer om vår og lysere tider, det gjør kanskje dere også? Derfor har vi fått plukket ut et favorittantrekk fra Vivikes vårkolleksjon som en av dere heldige lesere kan vinne!!

  Vi er litt nysgjerrige på hvem dere er og vil gjerne bli litt bedre kjent med dere fininger som leser bloggen vår.. Legg igjen en kommentar, så trekker vi en vinner på søndag

Tusen takk for alle deres kommentarer, utrolig kult å få et innblikk i hvem dere er. Fininger! Vinneren av konkurransen er trukket og har fått mail!

Valentines konkurranse

 

Vi har fått lov til å gi bort en Valentinesgave til en av dere flotte lesere, der du vinner et gavekort som kan brukes på valgfritt undertøy fra Triumph Essence. Legg igjen en liten kommentar i kommentarfeltet, så er du med i trekningen. Vinneren kåres på lørdag. Happy Valentines!!

 

VINNEREN ER TRUKKET, OG HAR FÅTT MAIL!

Vinn Gavekort på Bikbok!

Vi er i festival modus, (som dere sikkert har fått med dere). Og i den forbindelse har vi vært så heldige å få dele ut et gavekort på Bikbok på 1000kr! Skulle virkelig ønske det var oss som vant, for vi har nemlig plukket ut noen freshe festival favoritter.. Alle disse plaggene kan mikses og matches om hverandre. Legg igjen en kommentar nedenfor, og fortell oss hvorfor du leser Lilisfashion.. Vinneren er kåret!

 

Eger Karl Johan

For en uke siden var jeg på Eger Karl Johan for å bli med på en blogge konkurranse i forbindelse med at Eger skal bli myyye større. Eger har blandt annet en stor Isabel Marant, Celine og Alexander Wang kolleksjon .. Anyways, vi fikk i oppgave å plukke ut klær fra butikken og sette sammen et antrekk, dette ble da lagt ut på siden til Eger, hvor lesere da kan stemme på et av antrekkene, og den som vinner, den vinner en Alexander Wang veske!!! Det blir forresten så fint der, gled dere!

Den har jeg jo veldig lyst til, og hvis dere har lyst til å hjelpe meg å vinne, så plukker jeg ut en av dere som har stemt (det ser jeg nemlig ved at dere stemmer via Facebook) som vinner en goodie bag fra oss med bla annet, Triwa klokke, smykker fra Dyrberg/Kern, Fiiine Produkter, Neglelakk fra Essie, Solkremer, og annet gøy jeg finner! Dere kan se antrekket mitt og stemme på meg her !! HAR SÅÅ LYST Å VINNE!

Legger ut et antrekksbilde fra eventet litt senere.

Vinn Billetter til Hove festivalen!!

Keen på festival i sommer? Da må du se her!!! Vi gir nemlig ut to ukespass til Hove festivalen til en heldig vinner! Ikke nok med det, du får også en VIP båttur OG Camping plass! Alt du trenger å gjøre er å legge inn en kommentar i kommentarfeltet å si hvorfor akkuratt du fortjener å vinne... Vi skal også ned en tur, og har begynnt å glede oss allerede, så kanskje vi ses der...?

Vi trekker en vinner kommende søndag. Lykke til!

WIN WIN WIN

Vi har vært så heldige å få gi bort to par av disse skoene fra Bianco, i vårens fresheste rosafarge. Legg igjen en kommentar med skostørrelse, og hva slagordet til Bianco er i deres nyeste kampanje.

The new collection, It´s gonna.....

 

Moo winners!

Da er vinnerene av Moo konkurransen vår kåret. Den heldige vinneren av den beige ble Sarah, og vinneren av den blå ble Theresa. Gratulerer!

Vinnerene har fått mail.

 

Moo contest!

De tøffe Moo-veskene designes av norske Karianne Sæther. Det hele startet i 2004 med en tur til Argentina, der hun forelsket seg i skinn. Kombinasjonen av at hun sårt trengte en veske til laptop sin og hennes nye forelskelse ble starten på Moo som hun grunnla i 2005. Deretter har det bare gått oppover, og Moo lager nå alt fra lap-top vesker, hverdagsvesker, selskapsvesker og også belter. Hovedelementet er å kombinere funksjonalitet og design, samtidig som de er praktiske og tidløse.

Selv om målgruppen hennes er selvstendige, uprensiøse og urbane kvinner i alderen 25 til 45, husker jeg godt da vi hadde veskene i Carpe Diem. Den yngste som kjøpte Moo veske var vel rundt 13 år, og den eldste 85 år. Så med andre ord, veskene passer til alle aldersgrupper!

I forbindelse med at Moo nå lanserer nettbutikk har vi vært så heldige å få velge to av våre favoritt-vesker fra kolleksjonen, som en av dere kan vinne!

Legg igjen en kommentar, og hvilken veske du liker best og husk å like oss på facebook, her.

Vinn plagg fra Lindex Affordable Luxury!

Vi er så glade for at vi fått velge ut våre favoritter fra den nye Affordable Luxury kolleksjonen fra Lindex, som vi får gi bort til en heldig leser!

Vi har valgt ut disse 5 fantastiske plaggene som kan mikses og matches om hverandre!

Ewa Larsson, designeren bak kolleksjonen beskriver den som enkel og elegant med en "edge", og den er laget av resirkulerbare materiale. Lindex lanserer dessuten i disse dager sin nye nettside, www.lindex.com/csr, hvor man kan lese mer om Lindex sitt miljøarbeid og mål – å skape et kretsløp for mote. I fjor kjøpte Lindex sine kunder mer enn 5 millioner plagg av bærekraftige materialer

Kolleksjonen kommer i butikk og på Lindex.com fra og med i morgen 11/4! Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar der du svarer på dette enkle spørsmålet: Hvem har designet Lindex Affordable Luxury kolleksjonen?

Legg også med størrelsen din!

Lykke til!!

 

Win Win win!!

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så kan du være med å vinne en kjole fra La Redoute, Coco Mademoiselle fra Chanel, 2 YSL lebestifter, ILUMI base fra Loreal (denne er fantastisk by the way! Helt avhengig) og et concealing kit fra Maybelline.

..og ikke glem å følg oss på Facebook.

The winners!

Da har vi trukket ut de heldige vinnerene av konkurransen om å vinne smykke fra SuMisura. Det ser ut som om de fleste ønsker seg stjerne-smykkene, så da skal vi spørre SuMisura damene pent om dere kan få det.

Gratulerer til Kjersti, Siri, Thea, Marthe AJ og Inger.

(dere får mail)

WIN WIN WIN!

Da er det klart for en ny konkurranse! Vi har plukket ut våre absolutte favoritter blandt Bianco sin høstkolleksjon, og alt du trenger å gjøre for å vinne ett av parene er å skrive en kommentar på bloggen med hvilke du liker best og sko størrelse, lykke til!!!

Win Win Win!

Da er det tid for konkurranse!! Dere kan vinne et kult skjerf fra Beck Søndergaard!!! Vi har de begge to selv, som vi elsker og bruker flittig, så vi håper denne konkurransen vil falle i smak!

Det eneste dere trenger å gjøre, er å poste linken på facebook siden deres, også legge igjen en kommentar i feltet under.

Vinneren trekker vi i slutten av neste uke, LYKKE TIL!!!

Good Morning!

Opp og stå! I dag har jeg besøk av min lillebror, så skal få skvist inn en lunch med han imellom deadline og plukking av klær til mandagens opptak. Elsker forresten skoene i dette bildet, er det noen som vet hvor de er fra?

PS. I dag legger vi ut en ny konkurranse, stay tuned...

Image Source

The winners!

Vi gratulerer vinnerene av konkurransen; Maren Charlotte, Kine og Sophie (send oss en mail på mail@lilisfashion.com, så kommer det ring i posten).

Takk til alle dere som er innom og leser bloggen vår! Det er vi veldig takknemlige for. Vi ser at vi stadig får flere og nye lesere og det er GØY!!

Contest!

Vi har tre ringer som vi gjerne vil gi bort. Skriv en kommentar i kommentarfeltet og gi oss en tilbakemelding på hva du ønsker mer/mindre av her på bloggen. Og ikke glem å følge oss på Facebook. Vi trekker vinneren på neste mandag.

We have three rings that we would like to give away. All you have to do is to leave a comment in the comment field of what you would like more/less of on the blog. And don´t forget to follow us on Facebook. The winner will be announced on next Monday.

December 21

Today's giveaway!

A Dyrberg/Kern Monogram ring

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment in the comment field.

December 20 th winner: Anniken! Congratulations!!

December 20

Today´s givaway!

This cool retro watch from Glitter.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment in the comment field.

December 19 th winner: Fashionberry-Karoline! Congratulations!!

December 19

Today’s givaway!

A stunning Kendra Scott goldtone organza cuff bracelet..

PS.. This is in a small size..

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment in the comment field.

December 18 th winner: Eva! Congratulations!!

December 18

Today's givaway!

A gorgeous ring from Arts and Crafts

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment in the comment field.

December 17 th winner: Susan! Congratulations!!

December 17

Today's giveaway!

Suede boots from Eurosko.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your shoes size in the comment field.

December 16th  winner : Hanne, Congratulations!!

December 13

Today`s givaway

Is this gorgeous lingerine set from the Lindex Affordable Luxury collection.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment size, and your email address in the comment field.

December 12 winner; Annabel. Congratulation!

December 12

Todays giveaway!

Claw ring from Bjørg.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

December 11 winner; Rebecca. Congratulations!

December 11

Today's giveaway!

Black bracelet from American Retro.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

December 10 winner; Camilla. Congratulations!

December 10

Today's giveaway!

Cross ring from ByMe.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

December 9 winner; Lisa. Congratulations!

(it is so difficult to pick one winner. I wish you all could win! Just to let you know, I find it so difficult that I need help from my boyfriend. I am strolling the finger down the comments, and he says stop... So now you know how the winners are picked:) )

December 9

Today’s giveaway!

Claw ring in silver from Bjørg.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

December 8 winner; Anne. Congratulations!

December 8

Today’s giveaway!

Stockings from Oroblu in a dark green (so nice!) colour.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

December 7 winner; Jeany. Congratulations!

December 7

Today’s giveaway!

Feather hairpiece.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

December 6 winner; Camilla J. Congratulations!

December 6

Today's giveaway!

Purple silver earrings from Byme.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

December 5 winner; Namaste. Congratulations!

December 5

Today's giveaway!

The book; My wonderful world of fashion by Nina Chakrabarti.

I absolutely love this book. I have one copy myself and its so much fun. There are so many great ideas of DIY,  drawings and fashion history.

If you're not the lucky winner of today's giveaway, this book is a great tip for a Christmas present for a fashion addict.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

December 4 winner; Rikke. Congratulations!

December 4

Today's giveaway!

Necklace from Danon.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

The winner of December 3 giveaway; Line. Congratulations!

December 3

Today's giveaway!

Peacock feather earrings.

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

The winner of December 2 giveaway; Thea. Congratulations!

December 2

Todays giveaway!

Kate Moss parfume Wild Meadow..

All you need to do to win the giveaway is to leave a comment and your email address in the comment field.

The winner of December 1 giveaway; Ladybird. Congratulations!

Contest!

It is no secret that we are totally in love with the jewellery from ByMe.

We have been blogging about it a couple of times and if you are interested in seeing more of the beautiful collection visit ByMe.

The feather ring is a favourite and now you have the chance to WIN one..

Leave a comment and tell us what you think is the biggest coming jewellery trend. Good luck!

The winner!!

Thank you all for your comments on helping us making the blog better. We promise more outfit posts...

It was difficult to chose one winner, but we had to pick one.

The lucky winner of the Tokyo wedges is SARA! Congratulations!

Please e- mail us your address at mail@lilisfashion.com

Contest!

We have a fab new contest, where you can win these amazing Tokyo Wedges from Friis, My Favorites and Carpe Diem!!! All you need to do is help us getting Lilisfashion better, by telling us which posts you prefer, what you want more of, and which ones you don´t like to read...We will be picking out the winner in a week. GOOD LUCK!

Remember to put down you shoe size...

THE WINNERS!

The lucky winners are;

Nina Einarsen

June Tanemsmo

Karolina Hellström

Emilie Ekholdt

Marilena Höhn

Tonje Kornelie

Karoline Eide Arnesen

Maren Barvik

Madeleine Holden

Tina Rekdal

Please send us an email

Next week we are announcing our next contest, don´t forget to check in!

Contest!!!

All you need to do to win this awesome backpack from Gina Tricot is to become a fan of Lilisfashion on facebook. Next Friday we are drawing 10 lucky winners!!! I have it myself and use it all the time, its perfect for carrying around everything you need. Good luck and have a great weekend!

Stavanger part 2

Here are some behind the scene from one of our shoots at Sola stranda (beach) at the Norwegian west coast. We tested beautiful new face Victoria from Team. Sylvia was doing make-up and Andre was the photographer. I expect great things of Victoria, so look out for her! Anyways, I have important and exciting blog news and a big Contest coming up very soon. In the mean time have a great weekend!

Photo: Andre and me..

And the winners are....

The winners of the Gestuz contest are HEK and MIA. Congratulations!!! All you need to do now, is to drop me a mail where you tell me where to send you guys the Cardigan.  mail@lilisfashion.com

Check in next week, when we announce the new contest, have a great weekend!

And the Winners Are...

tanyavs8It was too hard to chose the winner of the contest, there were so many of you, so I had to do a random draw (wich is also more fair)

And the two winners, that are going away with one Karma bracelet each (by the way it´s like mine, only in white) AND a gift voucher from GinaTricot worth 500 kr is...

Mikka and Vilde Strand!!! Congratulations!!!

On Friday, I´m starting a new contest, with great new prices, so don´t forget to enter!

Source: FashionGoneRogue

hits