Current inspiration

White X-masJeg har snakket om dette paradiset før, men tenkte å gi dere muligheten til å la dere inspirere litt sånn rett før gjestene kommer. Jeg syns jo dette fungerer vell så godt hele året, men spesielt nå i vinter har jeg fått en hang-up på helhvitt julepynt. Jeg har allerede tatt sprayboksen i bruk og sprayet på både kvister og blader. Det er såååå vakkert. Også kan du pynte de med litt julepynt, eller la være som her hos Mina Milanda. Den og andre favoritter kan du forresten lese om i Frogner Guiden min her  <3

 
 

Disco Hippie
OMG, She is Back!

Ble helt lamslått av denne deilige miksen av metallisk og boheme elementer fra Isabel Marant.

Selv om jeg er dypt inni høstmoten (som jeg jobber med og DIGGER!) gjør denne visningen at jeg lengter til Mars/April igjen. Er ikke selv kjempeflink til å være bohem. Jeg føler ofte det blir så påtatt når motefolket plutselig skal være så hippier. Dette er derimot noe vi kan ta inn i garderoben, og selv om Paris Fashion Week såvidt har begynt, tør jeg påstå at dette blir en av de mest toneangivende visningene for våren.

Har dere forresten lagt merke til de fantastiske skoene? DØR (lol)

All photos from Getty Images

New Mood(s)Jeg har intervjuet Moods of Norways nye designer stjerne og fått sniktitte på den nye Høst 2015 kolleksjonen som er den første Matthew har laget for merket. 

Matthew er råflink, han har jobbet med blandt annet Tom Ford og hatt visninger med sitt eget merke på New York Fashion Week, og sist men ikke minst er han en av de som kan kalle Anna Wintour en venn.. 

Kolleksjonen er noe helt nytt for Moods, den er MYE råere enn man har sett før, samtidig som den er helt i tråd med Moods og deres norske inspirasjon. På bildene ser dere noen av mine favoritter.. Sølvsko go skinnjakka (Namnam!). Intervjuet med denne inspirerende karen kan dere se på Side2.

All that glitters..


En av de beste tingene med jobben min er at jeg får møte utrolig mange interessante mennesker som jobber i bransjen. Energiske, ekte, kreative og og flinke mennesker inspirerer meg og er de like entusiastiske som meg for mote så er det selvfølgelig et kjempe pluss. Jeg er utrolig glad i smykker, selv om jeg ikke så ofte går med mye smykker lenger kan jeg huske når jeg kjøpte mitt første Dyrberg/Kern smykke i Stavanger for en evighet siden. Siden det har jeg brukt smykkene når jeg styler og har klar å få meg en fin liten samling selv.. Derfor var det sykt stas å få møte Gitte Dyrberg og Henning Kern på Jewellery exhibiten utenfor Tivoli.

Dyrberg/Kern har akkurat kjøpt opp smykkemerket Maria Zabel som jeg også er superfan av, hun lager små delikate smykker med små stener. Intervjuet med Gitte, Maria og Henning kommer til uken, men imens er en liten smakebit på deres nye kolleksjoner.  

Zip it!Det er kjøligere ute og jeg har lagt min elsk på nye hansker fra Acne, hvor sexy er ikke de?

Aller helst skulle jeg hatt på meg disse:

(..litt usikker om jeg kan "pull it off")

Chanel Dreams


Idag skulle jeg være flink å blogge, men så glemte jeg minnekortet hjemme, så det får bli litt senere.
I mellomtiden kan dere nyte disse snuttene fra Chanel..  
Hvor kul er ikke høst vinter kampanjen med Cara, skutt av ikoniske Karl Lagerfeld.Dagens skrivebord

SS 2014 come on down! Idag børster jeg av min støvete motehjerne og oppdaterer meg på kolleksjonene. Det er såå digg! Da jeg jobbet i magasiner maktet jeg såvidt å åpne et blad, men nå er det fullstendig inspirasjons overload.

Håper alle har hatt en nydelig mandag!

Gisele Bundchen for H&M Fall 2013

Det er ingen hemlighet at LiliLoves Gisele Bundchen, og at hun ser uforskammet bra ut i H&Ms nye høst kampanje er bare å stadfeste! Hadde forresten ikke sagt nei til uniformsjakken på bilde nr 2. Rrrr.. Ikke bare er hun helt stunning, hun kan faktisk synge også:

http://www.youtube.com/watch?v=d45XryeZt9c&feature=player_embedded#t=0

Saint Laurent Bootie Beauties

Hello Lovers! Lilisene er rimelig obessed med disse to amah-zing bootsene fra Saint Laurent om dagen...

Great minds think alike sies det.. Og jeg og Line L (ser at jeg gir oss i orverkant mye skryt der, hehe) tenker ofte på det samme ting uten at vi vet det. Jeg hadde forberedt denne posten på bloggen, mens Line L instagrammet samme bootsene nesten samtidig, og sånnt skjer med oss gang på gang.. Vi liker ofte samme ting, setter det gjerne sammen litt ulikt, og derfor blir vi inspirert av hverandre hele tiden.

(Savner Line L merker jeg ..) Kom hjem!

How I want 2 Wear it

Inspirerende hverdagsstyling fra Elle Spain sin Juni utgave, nå er det ALFOR varmt (klager ikke altså!) til å gå så påkledd iaf. her i fine Stavanger by, men til bittelitt kjøligere dager er det akkuratt sånn her jeg vil gå. Er veldig på tide at jeg får meg New Balance trainers også kjenner jeg...

Via Sofi

 

Helena..

Er det mulig å bli freshere enn Helena...? Denne sommerserien fra spanske Elle er en av favorittene, Helena ser fantastisk ut! Jeg møtte henne forresten på et Specsaver event for et par måneder siden, like nydelig som jeg husker henne fra Chris Izaak´s Wicked Games..

Festival Modus

Jeg har ikke planlagt å dra på noen festivaler i år, og må vel innrømme at jeg ikke egentlig er noen utpreget festivalperson. Men, vi får ofte spørsmål om hva vi ville kledd oss i om vi skulle på festival. Så her er en litta festivalinspo collage til deg som skal på festival i sommer..

All black

I dag sitter jeg og jobber med et lite prosjekt der snitt, farger og tekstiler spiller inn. Jeg dro frem disse bildene fra inspirasjonsmappen min for å vise hvor stor effekt materialvalg og mønster har i et ellers så svart antrekk. I og med 80 prosent av garderoben min er svart, gikk jeg for en helsvart dag i dag jeg også. Jeg har en hektisk uke foran meg med mye morsomt på agendaen. Dette blir en bra uke!

Current Inspiration

Nå befinner jeg meg på vei til varmere strøk, men da jeg skulle rydde opp på Desktopen min før jeg dro (flinkis poeng?) fant jeg disse høst inspirasjonsbildene.. Jeg plukker ned alt jeg finner som jeg syns er fint.. Og denne gangen var det bare skandiser der. Vi er vel best på vinterklær da, hehe.. Tenkte iallefall å dele disse med dere, ettersom jeg kun skal ikle meg shorts og T-skjorte i de neste 2 ukene (neida,joda..neida)

Det første bildet er fra Sofis blogg (syns hun var veldig fin) , nr. to er Zara tror jeg..

Det varierer veldig mellom blogger jeg går inn på hver dag, men denne fine damen (Columbine) er på topp tre (på min liste)den siste tiden..

Fra danske Costume

Norske Hedvig

Danske Pernille Teisbæk i en fin H&M jakke (som jeg vil ha..)

Gleder meg til å spane inn Elins Guess kolleksjon.. Vil veldig gjerne ha disse to awesome piecesene (skal egentlig ikke bruke penger mens jeg er der, så vi får se...)

Suited

Har fått en hang-up i stripete drakter, de spiller litt på det androgyne og minimalistiske, og det er det som appelerer meg.. Den øverste er fra Tommy Hilfiger (ss13) (digget den kolleksjonen!) den nederste er øverst på lista mi.. Fra Acne.

Update: Denne fra Michael Kors var også smashing ( ser at det strengt tatt ikke er en drakt, heller en skjorte og en bukse, men stripene er lovely!)

Fine Caroline

Ettersom jeg så forsiktig proklamerte mitt ønske om en ny hypefri, cleancut garderobe i gårsdagens post, begynte jeg å titte igjennom inspirasjons mappa mi.. Der er det en overflod av bilder av denne smekre dama, svenske Caroline. Hennes stil er etter min mening superfin, no-fuzz, gjerne med et statement plagg, men en ellers straight stil. ((Selvfølgelig har hun noen hypes (vi kommer oss ikke unna), og misforstå meg rett, det er maaaange hypes jeg gjerne skulle hatt, men lar være fordi det er for dyrt og for dumt å hige etter hver hype... For i morgen kommer det en ny. Åh herregud, jeg har også hoppet på my fair share av hyper (og vært med på å hype) Hahaha..  Nok om det...))

Caroline og stilen hennes er inspirerende! Digger den stripete genseren!

Wild Cat

Wild Cat Denim Heaven! Kjæresten har som vane å komme hjem med en bunke blader til meg når han er ute å reiser. Som bestilt fikk jeg masse ny inspirasjon, spesielt fra denne Wild Cat serien fra Vogue Paris. Den kule stylingen er det Geraldine Saglio som står bak. ELSKER den øveste skjorten fra Sandro!

Bilder via Visualoptimism

VISOR

 

Er det noen andre enn meg som har nydt pinsens fantastiske temperaturer med årets første (norske) strandtur? Apropos, så tror jeg tror faktisk sesongens viktigste beach accessoir for min del, blir den gjennomsiktige Visoren, så kul! Første bildet er fra Seafolly, det i midten er fra Gina Tricot og siste bilde er fra Louis Vuitton.

LiliLoves Camilla Åkrans

Hallooo!! Har du ikke lyst å dra på ferie når du ser disse, så vet ikke jeg. Plukket opp det siste H&M Magazine, da jeg var innom nettopp, og satte islatten min i halsen når jeg så disse bildene! Herreguud, Camilla Åkrans er en gud..Fy så flink, lekrere bilder tror jeg nesten ikke jeg har sett.. Plukk opp bladet og se selv, for kvaliteten på disse scannene er så som så.. Stylist er Clare Richardson.

(Camilla, ring meg om du trenger en annen stylist engang da, hehehe! )

The Perfect Pants!

Jeg glemmer ikke når jeg så Ingrid (Fra Mardou & Dean) i disse buksene på en event, de er fra Mardou & Dean og i samme snitt som de jeg hadde på i forrige innlegg men er i semsket (stretch) skinn i en fantastisk kornblå/indigo farge. Jeg elsker gull detaljene og at de ligger over skoen om du tar opp glidelåsen nede.. Heelt amazing!

(Dessverre kommer de ikke før til høsten ...)

All Black

Det perfekte helsorte antrekket! Jakken er helt nydelig med gulldetaljer på (syns det myker den litt opp) og sånne boots skal jeg lete etter, noen som vet hvor de er fra? Uansett, dette er dagens inspirasjons antrekk!!

Fra Stockholmstreetstyle!

Ps: Husk Den fantastiske Lindex Affordable Luxury konkurransen vår!!

Pps: Husk Den like fantastiske MOO, konkurransen vår, der du kan vinne en veske fra det populære norske veske merket MOO!!  

Mulberry Dream Bag

Ikke er den i en praktisk farge , og den "passer" ikke til noe i skapet mitt heller, men har jeg har opparbeidet en obsession for denne vakringen fra Mulberry.. Herregud så kul den er! Jeg snublet over den da jeg plukket styling til et lite segment jeg skal ha på God Morgen Norge i morgen.. Så hvis du skal være hjemme på dagen, skru på da vell (hjelp)..

Nyt den siste fridagen, i Oslo er det styggvær så min har jeg tenkt å tilbringe inne, med en tekopp, bok, blogg og deilig mat...

Chanel - The Little Black Jacket

Dette er en utstilling jeg skulle ønske jeg hadde hatt muligheten å komme meg på. The Little black jacket er stylet av Carine Roitfield, og fotografert av Chanels egen Karl Lagerfeld. Den er en celebration av den lille sorte Chanel jakken. Superparet har stylet opp en mengde innflytelsesrike og kule mennesker og det ser jo helt vakkert og inspirerende ut. For oss som ikke kommer oss til Japan for å se utstillingen finnes det allikevell håp, for boka slippes til høsten… (#noeågledesegtil)

Spring inspiration

Er hun ikke fin, i den knall gule kjolen sin, de brune beina, skoene, armbåndene og den fiiine Celine vesken! jeg klarte ikke finne ut om jeg hadde postet dette før, men bildet har ligget i inspirasjonsmappen min lenge...Gleeeder meg til at det snart er VÅR!

Pst. Jeg har forresten farget håret mørkere! Så da er det bare å tanne litt. Eh..

 

Colour Explosion

Så deilig og inspirerende med så mye fine farger på moteuken i Milano og Paris, Streetstyle bilder fra fantastiske Tommy Ton.

Idag er det fotoopptak i Drammen for meg, så nå må jeg løpe, ha en super dag dere!!

Siri

Fine Fine Siri Tollerød, i inspirerende styling i Februar utgaven av Norske Elle...

Love Siri Tollerød and the styling in this editorial from Elle Norway, February

Nå er det sofa, texmex og gullrekka! Også skal det bli gøy å se hvordan fine Line L har stylet Tone til Skavlan.. GOD HELG!

Snapshots from New York Fashion Week

Gud så gøy og hektisk det har vært, og IIIIS kaldt! Det var ikke lett å ta streetstyle bilder her, alle hadde pakket seg inn som godt var, inkludert oss selv, som klarte å pådra oss en lett feber og frost som var vanskelig å riste av... Men kjendisene vrimlet, og et av høydepunktene våre var å feste med Alexander Wang og gjengen hans bestående av supermodeller og skuespillere! New York er en utrolig inspirerende, fascinerende og pulserende by som jeg gleeeder meg til å komme tilbake og utforske nærmere neste sesong (da det forhåpentlig er bittelitt varmere (brrrr)!

Thank you New York, and Soho Grand, it´s been amazing! See you next season!

Acne

Så disse bildene på søte Sofis blogg (en av mine daglige must read). Det er selfvølgelig ikke lov til å glede seg til høsten ennå, men fy Acne er flinke! Se for eksempel på de nederste skoene, skal ikke de i min garderobe så vet ikke jeg..Elsker også skinn jakken med Neon detaljer.. Gleder meg til å se hele kolleksjonen. Nå skal jeg endelig dra å kjøpe meg nytt kamera, herregud så jeg gleder meg !! Ha en super kveld!

I saw these pics on Sofis blog (one of my daily must reads)  from the new Acne collection, So in love with the last shoes, and the leather jacket with the neon detailing!

Kate Moss & Paris Vogue

Da jeg bodde i London og var fattig student, kunne jeg ikke kjøpe alle de bladene jeg ville, men jeg kjøpte alle som hadde enten Kate Moss eller Gisele på coveret, hahaha.. Har de enda! Kate moss har prydet coveret til Franske Vogue 18 ganger, som en god gammel Moss fan plukket jeg ut de jeg likte best. Det fineste syns jeg er i Nike toppen og grønn pels, så fin og naturlig i ansiktet der og de to øverste er nydelige! Håper alle har en fortsatt nydelig jul og nyter roen og stillheten!

When I was a poor student I couldn´t get all the magazines I wanted, but I did however get all magazines with either Kate Moss or Gisele on the cover, haha.. I still have them. Kate har been on the cover of Paris Vogue 18 times, and as any true Moss fan I picked out my faves..

Source

Mint

Elsker Elsker denne nydelige mint fargen på flettestrikk, hadde passet såå fint når jeg skal til Miami etter jul... (glede glede )

Første er fra Zara, andre er fra Acne og See by Chloe (Net-a-Porter), og siste er nydelige Hanneli (via Vogue.com) for inspirasjon! Det er fryktelig mye jobb om dagen, men i morgen er siste foto shoot før jul, og etter det bærer det rett til flyplassen og Stavanger! Er sååå klar for litt ferie, og masse blogging selvfølgelig!! I det siste har det blitt mørkt før jeg rekker å ta bilder (dessuten går jeg i den samme svarte outfitten hver dag, så det hadde blitt litt kjedelig uansett!)  så beklager at bloggen har fått lide av hektiske dager, burde være mange flere timer i døgnet (og dager i helgen, hehe) .

Love this gorgeous mint color, it would be lovely wearing when I´m going to Miami after X-mas, Jibbie! Sorry about the slow updates, we are both swamped with work, but tomorrow is my last photo shoot before the Holidays, so I promise to be a better blogger after tomorrow.. Puh!

Julestemning

Wohoo, nå er det ikke lenge igjen, jeg har vært på julekonsert og julebord og merker at julestemningen sniker seg innpå.. Spesielt syns jeg å gå i de belyste julegatene er topp. Men aller best er det når jeg kommer hjem til Mamma og Pappa i Stavanger, da er det jul.. Nå er det bare å ferdigstille 10 jobber (føles det som).

Forresten, er det noe dere har lyst at vi skal skrive (mer)om, hva liker dere å lese osv..? Merker jeg har litt bloggetørke her!

Source: Fashiongonerogue

Styling inspiration

Elsker stylingen på disse bildene, det er så fint med denim, skjorter, Louis Vuitton, litt Celine (selvfølgelig) skinn og juvelene som prikken ogver i-en.. Idag er det igjen en hektisk dag der jeg skal finne klær til morgendagens trenings shoot. Også er det et release party senere, what to wear? Nei, det gidder jeg ikke tenke på før jeg må, hehe. Ha en super mandag!!

Current inspiration

Elsker å se på streetstyle bilder, det er ingenting som inspirerer meg mer! Det aller beste jeg vet er å sitte på en ute kafé i Paris eller London og observere gatemote, sammen med Linelove såklart!!!

PS. vi har litt problemer med oppdatering av feeden på Bloglovin´,vi jobber med saken..

PPS: I morgen er det ny konkurranse, GLED dere!!

Source: Stockholmstreetstyle, Le Fashion

Ski Inspiration

Sånn vil jeg også se ut når jeg later som om jeg skal stå på ski, (minus såå mye hud).. Iselin Steiro ser å utrolig fresh ut på disse bildene, at jeg ble litt inspirert til å ta en spraytan, hehe. Finnes det fortsatt? Uansett, om dere skal på fjellet eller ikke. God Fredag!

Dette er fra Vogue Paris Nov 2006

Orangina

En fargetrend som skilte seg spesielt ut under sesongens pressevisninger var oransje, den var å se overalt.Jil Sander, Marc Jacobs, Tory Burch og mange flere hadde intigrert fargen i kolleksjonene sine. Jeg må si at jeg selv ikke syns jeg selv passer oransje uten at jeg er kjempebrun, men det er kjempefint på andre! Buksen med stripen på siden er fra Jil Sander, og den hadde jeg ikke hatt noe imot å ha i garderoben min, nam nam...

Og ikke glem konkurransen vår, nå er det bare timer igjen til vi kårer vinneren!!!!

Backstage at Chanel

Image Source

God morgen! Begynner dagen med en noen nydelige backstage bilder fra Chanel´s fantastiske SS12 RTW visning i Paris for en måneds tid siden (uff, tiden flyr).. Jeg har også lyst å dekorere ørene mine med perler. DRØM

God morning! Am starting the day with some inspirational photos behind the scenes on Chanel´s amazing Ready to wear SS12 show in Paris...I also want to decorate my ears with pearls..DREAM!

Image source

On Track!

For meg som er joggebuksas største fan, så er dette GOD NEWS! Isabel Marant viste en super sporty kolleksjon, jeg må inrømme at den var noe skuffende (mulig jeg trenger å venne med mer til den..) MEN, jeg likte iallefall joggebuksa, så mye at jeg dro frem en annen sak fra kleskapet mitt som jeg aldri tror jeg har brukt, faktisk, tenkte å ta den på i morgen, så da får dere dømme, hehe!

 

Christian Siriano

Love Love Love this color combo! Nude / Acid yellow, must make note to self...

Wouldn´t mind those palazzo pants or fabulous maxi skirts neither. Christian Siriano proves why he shows at New York fashion week.. Wish I was there!

 

 

Ready for Fall yet?

I love fall, but it reminds me that there are months and months of snow, ice, horrendous cold and darkness ahead.

I´m not ready for fall yet, the summer has just begun! I think I´m getting old, time flies..

Nevertheless, gorgeous Claudia Schiffer the Great in a Fashion in Motion film for Paris Vogue.

Source

Rosie

Det kan ha noe med at hun er en av verdens vakreste kvinner og mest sannsynlig eier den største privat kolleksjonen av Isabel Marant! Uansett,  akkuratt nå er Rosie etter min mening en av de best kledde menneskene, iallefall kjendis.. Ok, hun kan gå rundt i en søppelpose og fortsatt se bra ut, men tingen er at jenta har stil, digger den!

It might have something to do with that she is one of the most beautiful women in the world, and probobly the owner of the most extensive Isabel Marant collection, but, right now I think Rosie is one of the best dressed celebs around... Ok, she can wear a garbage bag and still look gorgeous, but this girl has got style, loves it!

Source: google.com

Gisele in Paris Vogue

Am in love with this gorgeous editorial in Paris Vogue April. Gisele is my all time favorite model, and these pics shows why! The styling is delicate and effortless, and I´m loving that they used the same Vivienne Westwood boots in every shot.. It´s about time I get me a pair of these timeless badboys.. .

Source

Texas

We are both heading to Texas tomorrow. Mostly to do some work, but I am hoping for a little spare time to explore new places, vintage treasure hunting and sunbathing. Don´t know what to pack yet, since we are bringing loads of styling. It´s 32 degrees so I guess I stick with the usual cut-off jeans and white tank-tops.

While I am waiting I am getting inspired by Erin Wasson in Elle.

Stefanel SS 2011

I love the look and feel in the Stefanel campaigns, it might have something to do with that they have Daria ( one of my all time favorite models) as their campaign girl.. But it works, I want to buy the whole collection..

Paris Je t´aime...

I had such a wonderful time in Paris, I love that city and find inspiration everywhere I go when I´m there! This is from one of the many walks we had in the city of love... I´m wearing cardigan from Whyred, gilet from Vivikes Luxe, tights from Lindex, T-shirt from COS, head scarf from Topshop and second hand boots. I hope it won´t be long till my next Paris visit...

DON`T FORGET ABOUT OUR AWESOME FACEBOOK CONTEST!!

Tribal cravings

My dream outfit today, looking at these things make me happy!

Earrings from Gas Bijoux, shoes from Christian Loboutain, cardigan from Marc Jacobs, sunglasses from Sonia Rykiel, purse from Emilio Pucci, tank from Sass & Bide and skirt from H&M.

in Spain..

I am in Spain at the moment and waiting for the weather to get warmer. Right now its freezing cold and when I am dreaming of summer I fell in love with these pictures taken by Mario Sierra for spanish Elle. The model, Christina Tosio looks stunning in these photos.

source; www.elle.es

Peter Lindbergh for Numèro

I have always loved Peter Lindbergh´s photography, and these Black & Whites from Numero are no different. 5 supermodels ( there are 7 total) makes the editorial timeless and exceptionally beautiful... I am off to a Cubus fashion show with Line L and hopefully get a glimpse of Mini Anden, promise to document it thoroughly. Have a great night!

Don´t forget about our contest. Become a member of our Facebook fanpage to join.

Source: Fashiongonerogue

Marant Fever

Emanuelle Alt has Isabel Marant boot fever, and who can blame her. I´m seriously contemplating changing my one designer shoe purchase from the Chanel clog to these Marant boots. Emanuelle loves them so much she used them for every shot in this Paris Vogue April 2010 editorial. She is the queen stylist in my eyes. Love her editorials and her own style, but what else is new?

All images via TFS

Easter Holidays!

Hope you are enjoying your Easter holiday. I´ve been super busy lately with lots of shoots, but I´ve taken a few backstage picks I´ll post later on. These were some of the inspiration images I have on my desktop at the moment. I´m off to my hometown Stavanger, and hopefully next weekend, I´ll get to do a few shoots there. The scenery there is amazing and it looks nothing like Oslo. Excited!! Anyways, am enjoying some time off with my Family. Hugs!

All images via Fashiongonerogue

Color Bomb

I´m continuing to dream about warmer weather, it doesn´t help my boyfriend is kite surfing in Mexico... And for once I feel like wearing lots of colour! Love this dress by Stella McCartney, lemon colourd Miu Miu bag, clog sandals by Marc by Marc, Ring from Isabel Marant and hat from Hat Attack.

Source: Mytheresa

Memoires des Copenhague

From the top.

1.Met sweet Ingrid from Anywho, who tipped us about the shopping and lunching.

2.Beautiful Julie from Kamille, Silje and I was invited to dinner at Karriere bar, and Hugo Boss party by the lovely Pressekontakterna girls.

3. Prince Pelayo, had on the most faboulous biker jacket I have ever seen...

4. Lunch at Riccos (Recomended by Ingrid).If you go there, you have to get the carrot and ginger juice, YUM! Copenhagen was so cold my lence was frosted..

5. Met lovely Eva from Wigerstil at St. Petri

6. Silje gorgeous as always, dining at Cafè Victor

7. Gala Gonzales, was wearing the Burberrys and had gotten the same Weekday top as I had. She is so sweet and looked great!

8. Louise Petersen in a wonderful editorial for Eurowoman

9.Silje from one of the first days, was wearing an H&M wrap dress and jacket, Marc by Marc bag, and Whyred shoes...

10. Line from Carpe Diem had found The Hermes bracelet at Portobello market in London, I tried it on and ran for the exit.. (in my mind, hehe)

11. I also got to try on Eva s American Retro leather jacket. Isn´t it just dreamy?

Helena for Prada

Wowsa! She still manages to take my breath away, love these new ads of Helena Christensen for Prada.

Update: Sorry these are not new, but from the nineties...

We just arrived at our hotel smack in the middle of the city centre (couldn´t be better), and now we are off to get a bite before the events starts. Am super excited! I just got the G11, and will document my trip carefully, stay tuned ....

Source: FashionGoneRogue

Off Duty

I have to say, nothing looks better than a pair of legs that never ends. It´s the best accessory a girl can have by far, and I can´t wait till I can fake my way to that look again (by leg breaking high heels) (How do you think I broke it in the first place, I am a true fashion victim..)..

Anyhow, I´ve been working (pulling) all day today, and although my leg is pounding like it has its own heart, I made it, so I´m confident a couple of fashion shows will be a piece of cake. Also I am getting a new camera tomorrow, which means a lot of Copenhagen updates. Now, I am going to lay in bed and watch the latest fashion reality show with Kelly Cutrone, check out "Kell on Earth" here, enjoy

Photos from Altamira NYC and Trendycrew

Nudes

I love Nudes, and I have to say I really love fashion right now. Its so beautiful/comfortable/feminine/minimalistic/pure yet structured. I want the Burberry look, a total nude ensemble that you can wear anywhere. Oh, and the shoes are especially great!

Check out these babies from Opening Ceremony, found them at Shopbop, and they are so mine. I am fed up with slusy streets and cold weather. Come spring and I´ll stroll in these. Yup

One of the shows i am looking most forward to see in Copenhagen is the Noir show, they are innovative, clean and sensual.

Today was a little more uplifting as I managed to go outside (first time in a week) to go to a meeting at MAG Magazine and to attend Canons launch of their new SLR camera 550D. Which is very nice I might add. Its slightly more pro than the 500D. I am totally satisfied with my G10 however, and have to recommend it to all bloggers out there. It is so easy to use, light weight, fits in your purse and takes great pictures and vid.

This is what I want to wear...

I love this outfit on Gala, I´d love to wear something like this right now. Instead I´m alittle worried, I feel like I am going one step forward and two backwards, as I still can´t walk and have to wear bandages. I was sure I´d be up and running by now, but no legs will be flashed by me at Copenhagen Fash week. I need proper cover-ups. And need to find maxi dresses and skirts tomorrow (if I can walk by then...). Anyone know where there are any good ones? (Not too expensive)

Source: Am-lul

Today´s inspiration

My perfect fashion week look, the Diego (Alexander Wang) bag, I still can´t get it out of my mind, and I want my closet full of jersey maxi dresses, (that would cover my none heel cladded feet... )This is from Acne .The fanny pack I´ll definately wear this spring, and this one from Kettle Black is perfect, maybe I´ll get my brether to get me somethin somethin from Texas. Flats don´t inspire me much, but these Chloes inspire me to recover overnight! They are just perfect! The necklace is from Ericson Beamon and haa little empress feel to it, it´s the kind of accessorie that goes with everything...

Sources: Fashiongonerogue, Alexander Wang, Shopbop, Net-a-porter, Forward

Morning Cravings...

Ouh, I love that gorgeous Ellery top!!! I´m a little top heavy, and probably wouldn´t wear it, but everyone else, I dare you. The fab tights are from Willow, and if those babies were mine, I´d wear them with an unshaped oversize silk shirt in the pastel colour du jour... Ok, got to go, have lots to do to day, pulling for tomorrows shoot, meeting, fashion show, and deadlines.. Have a good day !

Source

I´m Sick..

Oh, take my pain away.. This is my new Gestuz dress.I love their SS 2010 collection as well (off course) I´ve managed to score the black and lace dress and the same flower print as in the corset on a pair of tights. I havn´t read any blogs for a few weeks, so I´m sorry if this is old news..I´m starting to think about what to wear to the Costume Awards show, have no idea...Oh, and please help me by voting for Lilisfashion on the Costume Awards banner on the right hand side... Thank you!

Beautiful Brigitte Bardot

This stunning classic beauty that never goes out of style, I´ve said it before, and I´m saying it again. Lara Stone resembles this 60s icon so much, here. f. ex they look practically the same. You can see it too right?

Photo source: Fashion Gone Rogue and google

Paolo Roversi for W Magazine

I love Paolos beautiful work, creative director Dennis Freeman narrates this gorgeous behind the scenes video from the " Dream Sequence" editorial in W magazine. I love how Paolo usually uses Polaroids, I wish everyone would start to use film again, somehow photography feels more of art using film, Dias or Polaroid...

Inspiration of the day

My days are pretty hectic at the moment, but I´m trying to do at least one post a day, until I´m taking my X-mas Holiday. I´ve got some really good new items from Weekday and Gestuz that I want to show you guys. Tomorrow I´m pulling styling for a shoot we are doing on Saturday, and handing in a piece for  a magazine, meeting with a photographer and hopefully trying to stay organized.. Haha, who am I kidding, it´ll be crazy. I am also working on new exciting things for the Lilisfashion.com, that I hopefully can  tell you within the end of next week. Have a fun thursday night!

Photo Source: Fashion Gone Rogue

Just Lovely

karmenpedaru2 karmenpedaru3[gallery]

With my feet well planted on the brutally cold Norwegian soil again, this amazing series by one of my favorite photographer Camilla Åkrans for T magazine makes me lust after summer, and tropical nights. I love everything about this editorial. The styling, model (Karmen Pedaru), lighting, pose... Simply perfection...

Source: FashionGoneRogue

Frozen...

catsolve1catsolve4catsolve8This gorgeos editorial is photographed by Sølve Sundsbø for Numero #107, model is the Beautiful Australian Cathrine McNeil. I love the feel in these pictures, but cant help to think that Sølve might have been inspired slightly by Madonnas Frozen video...

Source: FashionGoneRogue

catsolve6catsolve5catsolve7

Bedazzled

sashaglam11sashaglam7sashaglam2I just cant get enough of the embellished tights, i love them. I am actually contemplating making myself a pair. Do any of you know, where one can get a fabulous one, like in these pictures, that one doesnt have to spend too much on...Christopher Kane for TopShop is sold out it seems, understandably.

PS. My shoes was to arrive today, which they didnt, am getting a bit anxious about internet shopping again..

The beautiful Editorial of Sasha Pivovarova for Italian Vogue, is photographed by Craig McDean and styled by Edward Enninful

Source: FashionGoneRogue

Dusky dawn

egledusk3 egledusk8 egledusk5 egledusk6I was going to post an outfit, but none of the pictures from yesterday came out very good, so Ill try to do better today. Its absolutely freezing in Oslo, Im hanging around in my apt wearing wool socks, a scarf and a beanie. Oh and Uggs, hehe forgot to show them to you, I went to this event a while a go and I got a pair. And say what you want, but they are the most comfortable and warm things Ive ever tried.(Ill show you pictures later). Ok, Im off to lunch...

Anyways, this beautiful editorial is from Australian Vogue, and is taken by photographer Will Davidson, model is Egle Tvirbutaite . Source: FashionGoneRogue

She´s got it!

carolina caroline2Lucky Lucky, Caroline from Feber has got the Acne jacket in my dreams, but I am on a strict money diet, so I can´t, although I do need a winter jacket. Anyways she looks gorgeous in it... Strolling around Paris (a little envious) caroline4PS. Don´t mind the Alexander Wang booties...

A beautiful colorful mess..

escale1 escale10 escale2 escale4 escale7This reminds me a little of a shoot I did the other day, where I mismatched patterns, colors, fabrics completely. It works, and I love it! It makes such interesting outfits, and not to mention photos.

This editorial is by Horst Diekgerdes for Numéro October,  the model is lovely Monika Jagaciak and the styling (WOW) is done by Samuel François.

The complete series after the cut

Images via FashionGoneRogue escale9escale3escale5escale8

Be Mine

629120098215103632173284_L 629120098215103636845181_LI have seen this pilot jacket from Acne several times before, but last week I did the mistake of trying it on. I´m telling  you, if Im getting just one jacket its going to be this one. The fit is great, the collar and the length is perfect. Its one of those jackets that looks even better on... For for all you do, don´t try this baby on, or you are sold, and it eats your brain until you get it..

Very impressed

natasa1 natasa3 natasa5 natasa8 natasa11I studied  fashion Photography together with Wendy Bevan at London College of Fashion, and I have followed her work since, and I think she is one of the most interesting photographers around. I am so inspired by her work. This editorial is gorgeous, it is called Victorian Erotica for Muse magazine,the model is Natasa Vojnovic.

Source: FashionGoneRogue

Italian Flair

jeisaflair12jeisaflair14jeisaflair7jeisaflair2jeisaflair4jeisaflair11I love the styling, lighting and the grainy feel in these. Its by photographer Dan Martensen for Italian Flair, the beautiful model is Jeisa Chiminazzo.

Source: TFS

Im off to get my eyebrows darkened, wish me luck!

The September Issue

After searching high and low for a publishable preview of The September Issue- A documentary of US Vogue, Anna Wintour, and all the crazyness at the Vogue offices, I found this! It´s from when Kate Moss did the Vanity Fair September Issue in 2006.

The editorial was shot by Mert & Marcus.

Good Morning!

magdach2Today I´m going to find shoes for the shoe special I am doing for MAG magazine October, so expect a lot of cool heels! We are shooting it on thursday, and I have to prepare the set and pick out which of the shoes we use. I am also doing a piece on blogging for the same issue, and it is so much fun to work on. Have a good day !

Photo source: fashiongonerogue

Oh Lord!

catoger8-1catoger5catoger2catoger4_thcatoger3I got my new camera yesterday! It´s a Canon G10, and it is amazing. I took some really nice pictures at the show that I promise to post later. The experience of using it is truly life changing, and will do my blog good!

Anyways I´m off to attend a press conference, wish me luck...

Source: Fashion Gone Rogue

Pictues are from German Vogue, photographer is Olaf Wipperfürth, model is Cato Van Ee

Good morning sunshines

rosieIts my last full day in London, and I am going to make the best of it! It has been so lovely being back, I have to tell you. The museums, galleries architecture, people and places is so refreshing. I feel like creativity comes from everywhere.Iwouldn´t mind staying for a month, but it isn´t so bad going back. Not when I think about my job anyway, it is so much fun, hehe.Also I hear new MAG is out, can´t wait to see it...

Source: Mote.no

Reminiscing

Linda,Cindy Tatiana, Stephanie and Naomi... The real big guns. This short and lovely B&W video is taken out from Peter Lindberg´s film "Supermodels".

Peter Lindberg is one of my favorite photographers.

Bedtime!

I have a shoot in the morning, with Helene from Team as the model, whom I suspect will soon reach model superstardom. So I´ve warned you... Watch this space..

I have forgotten to post the shoot I did with her last week, will do tomorrow, now I have to get my beauty sleep, before the shoot day, fun fun fun!

immp

impIn the meantime I´m leaving you with these two editorial shots.. Love it!

The model in the photos is not Helene, fyi, sorry about this confusing post, I blame sleep deprivation. 

I forgot the credits, so if anyone knows, I´ll be very happy to update. I just automatically put pictures in my inspiration file without thinking, sorry.

Source: Tfs

When it rains, it pours..

I love the rain, maybe it´s because I´m from the west coast of Norway, where it rains every day. Anyhow, there is something about it that is so refreshing, and it feels more okay to be sitting inside working, as I have today. nylonEven better, I get to post one of the prettiest pictures I know, keeping on topic.

It´s Albar Elbez Lanvin collaboration with Acne taken by Robin Jonsson, in Nylon dec/jan issue. 

Eurovision and party warm-up

Okay, so I know it´s really lame, but I´ve grown more and more interested in Eurovision song contest this year, don´t know why... It´s also the Norwegian national day tomorrow, which is a huge party day. So we are kicking it off early and starting today. Euro trash and party time goes hand in hand.. Happy days!lara_vmagLara Stone for V magazine, photo from Tfs

Sweet Tuesday

swimsuitSource: Tfs

This is the ultimate beach badass look, this picture astounds me, its so funky.. Love the styling, the model and the mood, unfortunately I can´t remember where its from, bad bad.. Does anyone know?

Anyways, today Im going to be pampered from top to toe, and I am sooo excited. Will post more later on, tudelu!

hits