DIY

Tartan

Det er ikke å komme bort i fra at Tartan er sesongens store trend. Jeg begynte i sommer å sikle på en genser fra Stella McCartney, den jeg skrev om her, men det ble med drømmen. Jeg har ikke glemt den enda (selv om jeg prøver å fortrenge at jeg lot den bli hengende i butikken). Det er fare for at den henger og venter på meg i frankrike når jeg drar ned om et par uker. Og det stopper ikke der, nå har også Celine laget noen fantastiske sneakers med rutemønster. Setter de på ønskelisten, jeg. Det morsomme er (..som Annabel gjorde meg oppmerksom på) er at det tartan printet vi liker best likner usedvanlig mye på de gamle vedsekkene. Vi kunne se tendensene allerede i 2011 da Louis Vuitton faktisk brukte vedsekker på catwalken. Artig!

Kanskje det er på tide å lage seg en liten DIY veske?

 

buddha bracelet

Søndag er en av mine favorittdager. Ihvertfall de søndagene man ikke har noen planer, og kan gjøre akkurat det man har lyst til. I dag ble det lang frokost med litt for mye kaffe, muffinsbaking (lavkarbo til og med, og jeg som egentlig liker høykarbo best!), en tur på hagesenteret (bringebærbusker er plantet -juhuuu!). I tillegg har det kommet noen nye tilskudd i den lille Buddha familien. Jeg kom over disse tjukke, søte, små smilende Buddhaene for litt siden, og fant ut at jeg måtte lage noe ut av dem. Armbåndene falt i smak hos jentegjengen som jeg var på tur med, så nå er jeg i gang med å flette flere.

Happy Sunday!

DIY

Etter jakten på et fint strass-smykke med farger ble jeg tipset av Sara, om hvor enkelt deg er å lage et selv. Smykket ble kjøpt på Glitter, neglelakkene i freshe farger fant jeg i skapet. Etter ca 10 minutter, og litt venting på at neglelakken skulle tørke var smykket klart. Ble riktig så fornøyd med resultatet. Det er med i bagasjen til Milano, og skal ut ut på vift nå. God helg!

Got inspired by Sara and customized my necklace the other day. Very happy with the result! Me and my new necklace are heading out for dinner here in Milan. Happy weekend!

Proenza DIY

Jeg ble helt forelsket i dette smykket fra Proenza Schouler da jeg så det for en stund siden. På Stockholmsturen forrige uke var jeg innom en butikk og ville gjerne prøve det og spurte om jeg kunne få kjøpe det fem minutter før åpningstid (jeg forklarte pent at jeg desverre ikke hadde tid til å vente fem minutter for jeg skulle på et presseevent som startet klokken elleve). Jeg har sjeldent vært med på så blærete butikkansatte, og svaret var at jeg pent ble nødt til å vente fem minutter for butikken åpnet desverre ikke før klokken elleve. Jeg har selv hatt butikk i åtte år, og ja det kan være irriterende med kunder som kommer før åpningstid, men jeg har da alltid åpnet dørene både ti, femten og tretti minutter før, om noen gjerne vil ha noe. Det skulle da bare mangle! Da jeg kom tilbake til butikken et par timer senere, og prøvde smykket bestemte jeg meg for at det skulle jeg ihvertfall ikke kjøpe der. Reiste tomhendt hjem, og var egentlig ganske fornøyd med avgjørelsen.

Da jeg kom hjem bestemte jeg meg for å prøve å lage mitt eget (jeg har veldig respekt for designere, og liker ikke å kopiere andre, men det får da være måte på å ta blodpris på litt klatretråd og stener!?). Det tok en evighet å lage det, men her er i alle fall resultatet;

DIY Minnetonkas

Minnetonkaene kommer frem hver vår, år etter år. Kom over denne DIY leksjonen hvordan man lett kan lage sine egne "colour block" moccasiner. Beskrivelsen finner du her.

I came across this DIY moccasin project here. All you need is soft fabric paint and a pair of paintbrushes and voila -you get a brand new pair of colour blocking moccasins.

Source; honestlywtf.com/

DIY Tie Dye

Har lagt min elsk på disse buksene fra Dries van Noten, så nå er jeg i gang med et lite klor prosjekt. Utfordringen er å ikke bleke de for lenge slik at de ikke blir helt morkne. Krysser fingrene for at resultatet blir bra..

I have an obsession on these jeans from Dries van Noten. I have a little DIY project going on so hopefully the result will be good.

DIY

I am working on a little DIY project with inspiration by these catwalk photos from Chloé and Ralph Lauren.

I´ll show you the result when I am finished (it takes time!!)..

If you don´t have the patience, this one from TopShop isn´t to bad either.

Source; Style.com

Knitting project...

We bought this sweater from Lala Berlin 6 months ago, for delivery in August. Its quite similar to the one from Isabel Marant.

I have been wearing it so much so now I have a little knitting project going on. Beige and grey striped is the first to go, but I am planning to mix other colors as well.

I´ll show the result later...

Inspired

Inspired by feathers and fringes I added some feathers to this leather string from H&M. Actually I planned to wear it on my upper arm but it looks nice when its braided in the hair or used as a belt as well...

hits