Happenings and Parties

Stylemag lunsj

Som jeg nevnte fylte jeg huset med et knippe fine damer i forrige uke. Vi fikk flotte shellac-negler fra Negleakademiet, bartender som disket opp med himmelske drinker fra Brugal og sist men ikke minst feiret nyeste Stylemag. Nok et fantastisk blad, med sommerens fresheste farge orange i fokus. Her er noen bilder av;

Julie, Sara, Stella, Celine, Guri, Vibeke og Thea. ...også et av Lilis`ene

Gina Tricot Fall Rooftop Launch

I forrige uke var vi invitert på pressemøte for å ta en titt på den kommende kolleksjonen til Gina Tricot. På taket på Grims Grenka var det dekket på med nydelige blomsterkranser og det ble servert deilig grillmat. God sommerstemning, fine mennesker og en kolleksjon det bare er å begynne å glede seg til. Det var til og med et par bukser i ekte skinn, som begge vi lilisene siklet litt på. Helst vil vi ha den i rødt. I tillegg var det mye fin strikk, kåper og en finfin drakt som blir å se på Line K til høsten...

Bare å glede seg!

For flere updates fra Lilisene, følg oss på Instagram!

Lexington frokost

Onsdag forrige uke startet vi dagen på ordentlig amerikansk vis med nydelige pannekaker til frokost. Lexington FW13 ble vist, og Line K hadde gjort en fabelaktig jobb og stylet modeller og dukker for anledningen. Tweed, ruter, striper, denim og flettestrikk var gjennomgående, og det var utrolig mye fint i kolleksjonen. Jeg forelsket meg helt i en rutede poncho og en herrejakke i tillegg til en grå oversized genser i flettestrikk. Ja, også for ikke å glemme en armygrønn parkas. Så, med andre ord, det er bare å glede seg til plaggene er i butikk!

Bilder fra; presskontakterna

Run and relax

En utrolig inspirerende pressevisning med det fineste treningstøyet, frontet av min søte venninne Vibeke. Batikk-tightsen kommer snart for salg, og er en favoritt i kolleksjonen. Run and relax, som navnet tilsier, består av en løpe kolleksjon, en yoga kolleksjon og en til avslapping. Utrolig deilige kvaliteter, som hverken har sømmer som klemmer eller som viser for mye. Nå gleder jeg meg litt til kulen på magen forsvinner, slik at jeg kan begynne å trene ordentlig igjen!

Stylemag#4, raw food og denim

Gårdsdagens event var som et kinderegg, og oppfylte tre ønsker på en gang. Hva er vel bedre å få servert alle de tre tingene man liker best en mandags morgen; Raw food, denim og ikke minst det siste Stylemag. Stylemag sine eventer har blitt månedens høydepunkt, og jeg elsker disse intime eventene! Et knippe bra mennesker, mingling og sist men ikke minst fikk vi ta en titt i det nyeste Stylemag (..som bare blir bedre og bedre!). Celine, Julie, Mari, Elen og resten av Stylemag -You Rock!

David Andersen og Bianco middag!

Etter å ha fartet rundt å plukket styling til diverse oppdrag hele dagen så gledet jeg meg skikkelig til å bli med på middagen på Annen Etage i forbindelse samarbeidet mellom den danske designeren David Andersen og Bianco. Etter litt krøll med Oslotaxi, måtte jeg som vanlig ty til trikken.. Og det betyr selvfølgelig instagram tid og en sneak peak på kveldens antrekk!

Vell fremme fikk vi nydelig mat og vin!

Sammen med fine Silje..

Er litt blandings her med mobil og kamera bilder (som dere sikkert merker..) Her sammen med vakre Annette, Janka og Silje.

Nydeligste Maria.

Også skoene da, som kommer for salg 1. Nov!

Ikke si at blogging ikke er hard jobbing..Hehe

Maria modellerer David Andersen for Bianco skoene!

Det var det, sorry for lang post. Jeg klarte til og med å ta ordentlige outfitbilder, men de får jeg poste senere..

Ha en nydelig kveld!

SUPER SALG

Tirsdag 9 oktober, 14.00-19.00

Onsdag 10 oktober, 14.00-19.00

Torsdag 11 oktober, 14.00-19.00

Mamma og jeg har begge ryddet i garderobene våre, og har bestemt oss for å ha en skikkelig høstrengjøring. Etter 10 år i butikk/motebransjen har det samlet seg opp mye fint. Det er med tungt hjerte vi har valgt å selge en stor del av garderoben vår, men det er vel bare å innse at man faktisk ikke trenger 8 svarte skinnjakker med nagler eller 7 par svarte ankelskoletter. Skostørrelser varierer fra 36-39, og ellers størrelser fra XS til L. I tillegg vil det være vesker, belter og accesoirer.

Vi selger merker som Acne, Alexander Wang, Isabel Marant, American Retro, Stella McCartney, Chloe, Pauric Sweeney, Dior, Current/Elliott, Munthe plus Simonsen, IRO, Nelly, TwinSet etc. Både brukt og ubrukt.

I tillegg til dette selger vi ut det som er igjen av varer fra Carpe Diem. Det er blandt annet superfine jeans fra Current/Elliott (str fra 23" til 31"), Made in Heaven (24" til 31"), Les Temps des Cerices (24" til 32") og Met (div størrelser).

Skinnjakker fra Munderingscompagniet, og ellers klær i variable størrelser fra Patrizia Pepe, American Retro, Lala Berlin, American Vintage, Nelly, Andersen og Lauth etc.

Vi holder til i Eckebergsgate 33, inngang Gimleveien (ved siden av TSH sine lokaler, i krysset vis-a-vis osteklokken på Frogner).

KUN KONTANT BETALING.

Velkommen!!

Lilis love Stylemag

Startet tirsdags morgen på Studio Slettvoll i ekte New York stil for å feire lanseringen av det nye magasinet Stylemag. Vi er så utrolige stolte av våre venninner Celine (sjefsredaktør) og Julie (moteredaktør) som har sørget for at dette fantastiske bladet står i bladhyllene 1 oktober. Vi fikk lov å smugtitte på bladet og jeg kan love dere at det er mye bra lesestoff å glede seg til.

Sequins

De to siste ukene har vært litt for hektiske. To store tv-produksjoner i tillegg til mye annen styling. Jeg elsker å jobbe, og mye jobb er gøy! Desverre går det på bekostning av andre ting, og blogging har det gått litt smått med i det siste. Nå begynner jeg endelig å komme meg ovenpå (selv om jeg akkurat fikk beskjed om at jeg har fått en ny stor jobb -gøy!). Instagram er jeg flink til å oppdatere -Lilisloves instagram.

Disse godbitene ble vist på H&M sin pressedag. Og det er så mange glitrende gevanter å glede seg til at jeg har ikke ord! Jeg tør nesten å påstå at dette er en av de fineste kolleksjonen de har hatt på lenge, selv om det sier jeg hver gang.

This is!

Fine striper fra MQ

Marant alikes fra Bikbok!

Vi fikk i oppgave å style et antrekk, og den som vinner får en haug med gaver! Jeg skal ikke trygle etter stemmer for det holder i bøttevis at dere stemmer på oss her, (hehe.). Men jeg syns det ble helt ok jeg, jeg hadde likt å hatt det selv, stylet det med Bikbok skoene til..

Fine ringer fra Dyrberg/Kern

Denne uken har det vært presseuken for motefolket, og det er alltid et kjærkomment event.. Da bytter nemlig pressebyråene kolleksjonene sine og denne gang fra Vår/Sommer til Høst/Vinter, og det er så forfriskende med nye klær når man har jobbet med de samme så lenge. Blir veldig inspirert av det, i tillegg til at det er utrolig mange hyggelige kollegaer å mingle med. Boblene flyter, goodybagene like så og motesnakk ligger løst på tungen, så derfor syns jeg det er heelt genialt med sofa, kjæreste, The Voice og Fajitas i kveld, nå er det film. DIGG!

Leopard, Lace and Leather!

Ganske så sliten i dag, etter gårdsdagens festivitas. Først utdrikningslag fra 9 om morgenen, og deretter tidenes beste bursdagsfest for verdens beste Nufse. Selvfølgelig har dronningen av leopard dresscoden; leopard, leather and lace. Fantastisk å se at så mange virkelig hadde gjort en innsats med antrekkene sine. Ingenting var overlatt til tilfeldighetene, og partyplanner Siri hadde gjort en helt sinnsykt bra jobb.

Nå skal jeg hoppe til køys, og ser frem til en hektisk og arbeidsom uke!

Polhem PR

For en deilig dag! Solen stod høyt, og jeg hadde fri (bare noen få møter). Så dagen ble brukt på å kose meg i Oslo by, på pressebyråer og kaffedates.. Også var jeg på Polhem PR sin høysommer visning. Føles som jeg har vært ute å reist en halv evighet, og det er utrolig hyggelig å se alle igjen!  Myste på fine klær og spennende sminke og traff på flinke og vakre Marie! Og tenk, den nydelige cardiganen fra Lacoste fikk bli med meg hjem!! Så glad jeg ble, tusen takk snille Polhem jenter.. Det ble forresten julaften og bursdag samtidig på meg i dag, skal vise litt mer i morgen!

Thank you for the lovely press day Polhem girls!

Kazai vareprøvesalg

Har hjulpet til på Kazai sitt vareprøvesalg i dag. Det er fortsatt mange godbiter igjen, slik som sko fra Celine, Givenchy, Marc Jacobs, Giuseppe Zanotti i tillegg til klær fra Missoni, Celine og Givenchy. Det er siste dag i morgen, og bor du i Oslo anbefaler jeg å ta turen innom. Om den er ekstra heldig den som har str 36, for da står nemlig drømmeskoene fra Celine (på bilde nr 2), og venter på deg.

//For those who live in Oslo, Kazai design is selling out a lot of great stuff such as shoes from Celine, Givenchy, Marc Jacobs and Giuseppe Zanotti to reasonable prices. It´s the last day tomorrow and if you are so lucky to have a shoe size 36, my dreamshoes from Celine (second picture) is waiting for you.

LOVE

Torsdag var det LOVE fest! Lilis love LOVE. Gode drinker og masse fint-folk!

1. LOVE Magazine med Elle Fanning på coveret.

2. Fotograf Margrete og Celine.

3. Line K og Line Lislerud (som lager de flotte Goldmine smykkene) i fine paljettjakker.

4. Celine og meg.

5. Celine i verdens fineste paljett-haremsbukser.

6. Line K sine fantastiske Kurt Geiger sko fra London.

Luxottica

Mye fint for øyet (bokstavlig talt) på Luxottica sin pressevisning. Jeg har alltid sverget til RayBan både brillemessig og prismessig, og liker den nye matte modellen og de sammenleggbare. Persol har også alltid hatt mye fint. Liker at en god gammel traver kommer med nye freshe modeller. 

Julie prøver på sin RayBan favoritt. 

Liker denne fra Persol jeg....

Versace´s inspirasjon

På visningen av Versace for H&M ble jeg stående å snakke med den svenske direktøren for H&M. Han kunne blandt annet fortelle at Donatella hadde blitt så fornøyd med kolleksjonen at hun hadde valgt at den også skulle selges i utvalgte Versace butikker. I tillegg fortalte han om hvordan hun hadde jobbet ved å studere tidligere kolleksjoner, trekke ut de fineste hovedelementene, ved å så skape kolleksjonen for H&M. Ved litt googling skjønte jeg fort hva han mente.

Skinnjakkene i H&M kolleksjonen har mange likhetstrekk som herreskinnjakkene fra SS2006, og det var kanskje derfor jeg falt spesielt for denne?

Versace er kjent for Miami printet sitt, og vi husker vel alle J Lo i denne drømmen av en kjole. Også her likte jeg faktisk herrekolleksjonen bedre. Heldigvis er det ikke samme kø-system på herre som på dame, så bomber-jakken, cashmir genseren og capsen med palme print må jeg nok prøve å sikre meg. 

I tillegg er disse plaggene av favorittene..

Celeb spotting at Burberry

Hilary Alexander.

Julia Restoin Rotfeldt.

Vogue UK, Alexandra Shulman.

Franca Sozzani.

Hamish Bowles.

Sienna Miller.

Mario Testino.

A blurry photo of Anna Wintour.

Fran Burns fra LOVE Magazine.

Emmanuelle Alt and team french Vogue.

Kate Lanphear and friend.

Lynn Yaeger.

Rachel Zoe.

Pics from the Elle Party

Party people...

Always stylish Jan Gunnar with the coolest sneakers.

Pretty girls; Anett from Colina Agency and Camilla Pihl.

Margrethes lovely bag with some customized details.

AG (the best make-up artist in the world), beautiful Bertine and moi.

Line´s YSL and the gorgeous spiky bracelet from SuMisura.

The Lilis.

More pretty girls; Kristin, Line and Lorry.

Beatiful Fiffi from pressekontaktorna was stunning in the amazing Nelly dress we are craving for.

Efva Attling

Kom akkurat hjem fra Efva Attling pressevisning på Moxtex. Flotte smykker og en enda mer fantastisk kvinne bak.

Flotte Efva hadde tatt turen til Norge for anledningen.

Pene piker; Line K og Rubi.

Mer pene piker; Julie og Julie.

Efva og Andreas.

Det var nok av rosa bobler i glasset (bare synd jeg kjørte!?!).

I just came home from an Efva Attling press-show. We were served pink bubbles and small hamburgers -Lovely! The designer herself was also attending in a beatiful mustard silkdress and of course her own jewelery.

Sunny Mulberry moment!

While I am at Easter holiday in the mountains (with no snow!!) I can only dream of the Coachella festival. These pictures from the Mulberry barbeque and pool party yesterday makes me lust even more. To celebrate and showcase the Autumn Winter 2011 season, guests were invited to pop along to the Gene Autry House at The Parker Hotel to view the collection, before taking some time out from Coachella festivities to laze around the Gene Autry Pool. Of course the guests were carrying their Mulberry´s while partying and sipping to berry mojitoes. I can´t wait to take my new white Alexa out for a summer stroll.

source; Mulberry

Sunnies

Went to a Luxottica event today to see the spring/summer trends for 2011. I usually stick to my RayBan's, but now I have maybe found a replacement.

Love these from Persol.

....and today's outfit. Jacket from Patrizia Pepe, jeans from Lord Richard, shoes from Acne and bag from Balenciaga.

Today´s tip..

If you live in Oslo you should definitely drop by Holzweiler Agenturer´s big sale that is starting today. They usually have great stuff such as the Muubaa leather jackets, Gestuz, Black Lily and Dagmar to really good prices.

Lanvin for H&M

I guess I am a little late to post these photos from the lookbook from Lanvin for H&M. But here they are anyway! The collection has been a well kept secret until today.

I went to see the collection earlier today and If you are looking for a colourful dress for the party season to come, you´ll probably find one among these candy coloured dresses. There are also some fun accessories.

Sharpen your elbows and be ready to fight the 23 November. I know what i want.....

Mulberry/Costume party

Day two in Copenhagen was very very wet.. Me and Silje went to a garden party for Mulberry and Costume where we met Celine and Julie and got to see some of the lovely Mulberry items for next summer... I´m still not really a bag lady, but this Alexa is wearing me down...

I was wearing a mens jeans shirt with a vintage belt and bag, Jofama leather pants and Prada shoes.

Samsøe & Samsøe breakfast

Lovely Merete from Polhem PR was wearing a beautiful (Marius sweater inspired) knit dress from Samsøes new collection.

Vibeke from Det Nye and Eline from Woman, and Merete is holding her favourite piece in the background

Me and Live from Elle Norway

Yesterday the press were invited to the Samsøe stand at Forum, to have a look at the new collection and get a little info about the brand and where its going. I have always liked Samsøe as they design minimalistic, constructed and affordable clothes, in wonderful fabrics. We were treated to a Japanese breakfast and a drinks too. I liked the shoes in the new collection and really fell for a lovely silk blouse, t-shirt dress and biker jacket ( Acne look-alike in suede), for a third of the price...

The Blue Dress is never alone

I havn´t shown you this great blue dress I got at Velouria Vintage for the wedding in Italy yet. I love the colour and the Dynasty under tone, hehe. There are many more pictures from Italy, that I will get to, I´ve also been busy doing fun job-related things that I havn´t had time to post yet.

megogpaMe and my boyfriend in Barbaresco, Italy. I wore it with the shoes from Strutt Couture, earrings second hand from Velouria Vintage, and sunglasses are Cat from RayBansmegogerlendAt the L´Oreal Party with Erlend Elias, his jacket is Armani, I styled the dress with Acne shoes, second hand snake print belt, and necklace from Celine Engelstad.

I will post more soon, but today I have a photo shoot, so I have to get going. Have a lovely day!

Grief

fashioMe and my camera are not friends today! The flash took forever to load, and I gave up trying to catch up with the models on the runway. Good news is I´m getting a new one soon. Happy days. Promise to do better tomorrow

Wedding Bonanza

bryllup7Bride Anna- Maria looked stunning, and groom Martin looked smart getting hitched at the Swedish church in London

bryllup5The wedding reception was really grand, and was held at superswank hotel The Landmarkbryllup6Its the only picture I got of the lovely bride, I had set the camera on 1600 ISO so thats why its so grainy. But the dress, was absolutely fantastic. It was beaded all over, it was done by a spanish designer I can´t remember, sorry..

bryllup2The table settingbryllup3My partner in crime, Lena looked great in her midnight blue dress, shoes were from TopShopbryllup4Singer/Songwriter Lydia had on this sweet dress from Lou, it had little beads randomly scattered all over, and it was just precious. I think the shoes were River Island...

bryllupI was wearing this BikBok dress I wrote about here. The new TopShop shoes and necklace, and braclet from Urban Outfitters.

One night

Before the wedding, the couple thought it  would be a good idea for everyone to meet before their big day. So we all met up for drinks in this cute pub in Marylebone. meg2The pictures are so grainy, because I prefer them taken without a flash. So you can´t really see the lovely details in my new necklace. I´ll post a " Shopping so far post" later today. The trousers are from this thrift shop in Stockholm, The shoes are Zara, The shirt is new and its my new favorite, the cotton is so soft, its from GAP, necklace is TopShop, belt is same old Lindex and bag is Portobello Rd. Marked.

meg3Still got more work to do, so I´m hiding out in my hotel room. I´m glad its a lovely hotel, with spacey rooms and soft sheets. First I´m off to get some breakfast. Have a lovely day!

Weekend Heat

This weekend was insanely hot in Oslo, so we decided to check out the temperature on the Oslo nightlife. First we went to Emil & Samuel, and then we went on to enjoy some lovely refreshing frozen margaritas at B&M Tjuvholmen. mglenaMe and Lena

I was wearing a second hand top and jumpsuit, and shoes from Aldo, and my RayBans. Check out Lenas cool shoes! megIts all about the pout (and the shoulders)IMG_0731.JPGJulies jacket was from Zara, lucky girl got it on sale...partyLena, Julie and HelleIMG_0722.JPGSweetie Stine from Polhem PR

ELLE party

megogsamiraMe and Samira from Spalt PR I was so lucky I got to borrow next seasons American Retro dress, from the lovely girls at Mildh Press, thank you! I actually can´t remember where my shoes are from, I had no time to go home and change, so I bought them on my way down there. They were on sale though so it was a bargain, eh... And off course my favorite bag, that followes me everywhere is from Diesel.pressekontakternaThe pretty girls from Pressekontakterna light up the terracekathrineBeautiful Kathrine from Mildh Press (my partner in crime) and I had to sit close to try and keep warm on the freezing rooftop.. marcjacobsThey had put this tree of glasses in the middle of the dance floor, so who was I to turn down trying on next seasons sunnies? I believe these ones are from Marc Jacobs, sweet!

Sthlm...Last week

So a few of us fashion journalists and stylists got to go to Stockholm last week, to have a look at the new collection from La Redoute. The collections was clean and in true spirit of Brand. There was a also some special pieces designed by Alexis Mabille, who unfortunately couldn't make it ...  

IMG_1139_2Chat, pose, drink.. Me and SarahIMG_1150_2We got time for shopping too! Marianne, Julie and mejuliesarah

hotelI cant remember the name of the Hotel, insane work related stress from home, gave me a black-out at that point... Puhkåpelavest

mariannemarianneogtonjeTonje and Marianne

We should have stayed the night definitely, Stockholm is so beautiful.

All B&W photos are from Julie´s pretty blog 

Friday Night

IMG_8755-2-633x949IMG_8759-2-633x949Friday night me and Linda went to a party together, and I got snappet by talented Eirik of The Streethearts. I was wearing a jumpsuit from Beyond Retro (one of my  sthlm finds) bandeu from Monki, the sequenced jacket is second hand, shoes are from Zara and belt from Replay.

 

Update:

Found some more pictures on Oslonights, so this is hereby considered a well documented evening, even though my camera ran out of battery..

fashion-fair-050-1Ruth Helen and moifashion-fair-044My girls, Marita and Lindafashion-fair-079And Eirik, who took the first two photos...

Gina Tricot Press Day!

ginatricotToday I had the pleasure of joining Midlh Press to get a sneak preview of Gina Tricots upcoming collection. I found some really nice pieces and was happy to supply styling for my shoot tomorrow.

And I got enjoyed a coffee and chat with my fashionable colleagues. 

meg9I was wearing my moss green suede harem pant, from a salvation army shop in Stockholm (I am living in them these days), Opening Ceremony shoes, TopShop t-shirt and Lindex belt.

Here are some of my instant favorites..vest1jakke2This feels like silk and is 299 NOK!! Fabric falls beautifully.ginaI am kind of sick of studs, but some that are not really studs, more like pearls I like. Take this one for example. Stunning! beltIt´s a beltloryogkatrineLovely Lory and Katrine from Mildh Press were hosts, they have to deal with my ditsyness on a nearly daily basis, poor girls.sarahog-karolineBoth Sarah from Carousel and Fashion Editor of Woman Magazine, Karoline looked stunning!

 

Stockholm part deux

jakke1I got this AMAZING jacket from Beyond Retro for next to nothing, bargain hunting is my favourite sport! Besides that I´m wearing my boyfriends H&M scarf, TopShop T-shirt, Minimum leather skirt and DonDonna boots. celineogmegMe and Celine

celineCeline came directly from London, and had bought these great sequenced harem pants in Camden (second hand), her outfit was very cool!

skoThose shoes will be mine! I loved these lil sweeties from Monkiskirtdressjakkedenimtopshop2tThese lovelies from TopShop would compliment my wardrobe perfectly, maybe next time... I did get this great moss green harem suede pant though, I´ll post soon :)

Lindex in Sthlm

First of all, sorry for not posting anything for a few days, I fell ill, and was unable to do anything besides shiver under the duvet.. Now I feel much better and feel its time to show what I did this week.. I was lucky enough to go to Stockholm to see the new Lindex collection.emmaBeautiful supermodel Emma Sjöberg gave us a warm welcome when we arrived at the press venue, and as I always has been fascinated by the supermodels of the 90s, I have to admit I felt slightly star struck... lindexunderTheir underwear was feminine and pretty, its also high quality and comfortable. I have a few pieces in my drawer.clutchThis clutch was really nice and handysingletCool singlet, it sort of look like the one I got at TopShop a few weeks agoemmasvestLove the slouchiness of this vest, goes with everything!lindexEveryone gushed over this leather jacket. It was really soft and very well made. And the price is awesome! 

hits