Home

Backstage / Dagmar
Før Dagmars motevisning fikk vi sniktitte backstage. Det er så gøy å komme så nært innpå klærne før de vises. Der får vi ta og se på materialene på kloss hold. Det er også en veldig spesiell vibe rett før showet skal starte, alle er litt spente, det er mye touching up og "last minute" forandringer som må gjøres. Jeg elsket spesielt den øverste genseren med en peek - a - boo skulder som titter ut.  

Turen ble sponset av Zalando 

Stockholm
For litt siden var jeg i Stockholm og for de av dere som følger meg på insta, så dere kanskje at jeg var der sammen med MQ og min kjære bloggevenninne Tine. Vi storkoste oss sammen med et knippe andre motefolk og nøt et lite minutt i den svenske hovedstaden. Jeg er virkelig kjempeglad i Stockholm, og denne gangen overnattet jeg, så vi fikk tid til bittelitt shopping også. Var ganske flink allikevell egentlig for det ble kun en bukse og noe stæsj på & Other Stories. Den butikken assa, jeg blir litt stressa og lei meg av være der, for jeg føler det er akkuratt som jeg går inn i mitt eget drømmeklesskap, jeg vil ha ALT! Og ettersom jeg ikke har råd til alt, hender det veldig ofte at jeg ikke kommer ut med noe. Formålet med turen var å se MQs nye kolleksjon, det var en kort presentasjon også var det tilbake til hotellet, bytte også ut å spise på Miss Voon. Den restauranten der assa, lover, dere må dra dit om dere skal til sthlm, det er helt sjuke tilstander på maten der. Noe av det beste jeg har spis ever! Bildene er fra det fine hotellet vi bodde på, jeg tror det het Grand Central.. Oki, nå må jeg boarding på flyet mitt. Ses i Stavanger :X

Turen var sponset av MQ

Påskehytta


For tiden nyter jeg naturen og stille dager her på fjellet. Det er så deilig å komme seg litt bort fra byen av og til. Idag skal vi ha påskerenn og etterpå skal jeg se om jeg klarer å lage et påske mordmysteriet som vi alle kan være med på... Har dere prøvd ut noe sånt før? Tips?

Håper dere nyter en nydelig ferie enten dere er hjemme eller på ferie :D

My weekDenne uken har jeg fått tilbringe tiden i Oslo hele uken, og det har vært utrolig deilig å ikke reise, hehe.

Side2 blir jo hele 10 år i år! Tenk det!! Iallefall skal vi ha tiårs jubeleumsfest til uken, og jeg gleder meg halvt ihjel. Det er mye som må forberedes, og jeg har overhodet ikke ansvaret for det, det er det proffe folk som gjør, men jeg har sikret meg et par oppgaver i forbindelse med den, slik at jeg får være litt med på den morsomme planleggingen også.

I tillegg til å jobbe på kontoret, har jeg vært ute og besøkt noen av våre fine bloggere for å lage videoer. Mer av det kommer på Side2 i April. 

Her var vi på besök hos vakre og hyggelige Tine som har den mest bloggevennlige leiligheten jeg har vært i, etterpå hadde vi lunch i den friske Holmekollen luften.

#hverdagslykke :D

 

 

Soho House
Jeg fikk dra til Berlin før helgen for å intervjue vakre Arizona Muse fordi hun fronter den nye kampanjen til Zalando. Hun var så innmari søt!

Før eventet hang vi på Soho House, hvor det er mat, butikk og skjønnhetssalong i skjønn forening :D Skulle ønske det fantes slike steder i Oslo også, for her ville jeg bare flytte inn!!

Jeg venter fortsatt på bilder derfra, men det kommer snart litt mer! 

Ha en nydelig mandag dere!!

 

Monday Morning
Er ikke så dumt når den startet sånn her... Jeg har juksa litt, for dette er faktisk ikke idag.. (Nå sitter jeg i treningstights med kaffikoppen, klar som et egg for å blir pisket litt rundt av Lene på Optimal trening, det er også en utrolig bra måte å starte uka på).

Nei, dette var fra Indiska sin julefrokost.. Haha.. Jul ja! Føles jo som om det nettopp var hetebølge her til lands, og at julen er milevis unna.. Det er litt koselig med kaldere grader også, og de vakre fargene.

Jeg må uansett inrømme at jeg er veldig svak for Indiska. Spesielt alle de søte koppene og dillet, digger dillet. I tillegg fikk vi deilig og sunn frokost.

Her sammen med fine Kathinka som alltid setter et smil på munnen min.

Ha en nydelig mandag!

X

No Pain No Gain
Etter et helt år uten veldig mye aktivitet har jeg endelig begynt å trene. Det hjelper enormt at jeg har fått meg PT..

Lene Puntervold på Optimal Trening pisker meg rundt to ganger i uken. Vi trener hovedsaklig styrke også løper jeg utenom, snart skal begynne på Yoga i tillegg.

For meg så gjelder det å gjøre noe som er gøy/og eller ha en PT som sparker deg i rumpa når det ikke er så innmari morsomt.

Det er ingenting som føles bedre enn etter en bra trenings økt, man får en liten lykkerus, klarnet hodet, bedre selvtillit og god samvittighet. Nå skal ikke jeg påstå at jeg er noen motivator for jeg er ikke en av de heldige som syns det er spesielt gøy å trene, men det hjelper med en flink PT kan jeg si med hånda på hjertet. 

X

 After a year not being all that active I got myself a PT twice a week and started running. 

I love that excercize gives me energy, good conscience and a self confidence boost.

If i can, you can!

Carin WesterFlinke, flinke Carin Wester. Her likte jeg alt. Snittene er kjempefine, fargene behagelige og hele kolleksjoenen er sofistikert samtidig som den er avslappet og kul.

Man ser flere og flere steder at det blir introdusert skjørt over bukser og mange av de svenske designerne, (de danske også for den saks skyld) viste vide bukser i kolleksjonene sine, som nesten kan ligne pyjamasbukser. Fortsatt er det mye croppede dressbukser, oversize jakker og gensere. 

Sporty Chic hos Bjørn BorgJeg må si jeg elsket denne visningen. Den var supersporty selvfølgelig, men hadde mange elementer man fint kan dra med i hverdags garderoben.

Alle modellene kom med helmasker og var så trente at de så ut som superhero tegneseriefirgurer hele gjengen! 

Likte spesielt godt sokkene og piké trøyen.

Nå skal jeg nititte på Schuterman og Mrs. H som er et must når jeg er i Stockholm, hørte rykter om 70%.. hjæælp!

Let´s talk interior


Jeg er veldig glad i interiør, og har utallige moodboards på hvordan jeg vil har det i drømmeleiligheten.

Jeg heller mot det som er en eklektisk mix av materialer og liker at basen er nøytral med flusst av kule missmatch detaljer.

En space med organisert kaos, det vil jeg leve i.. Liker ikke at det er for sterilt

Jeg ELSKER gull og bronse og jeg ELSKER marmor (jeg vet det kanksje er litt over.. men.. I don´t care)

I morgen er jeg så heldig å få intervjue min interiør-helt, Jonathen Adler, som har vært en stor inspirasjon i flere år.

Jeg gleder meg skikkelig, samtidig som jeg vet jeg kommer til å bli litt starstruck av han, hehe.

Si ifra om dere har noen spørsmål dere vil jeg skal stille The Interior Superstar!

In da studioHerreguud, jeg mesker meg med så mye fint om dagen. Her er noen snapshots fra Side2 studioet i går.. Da var det tilbehør som stod på blokka, men idag er det høstmoten og styling tips..

Om ikke lenge bytter vi ut interiøret fra Jonathen Adler og Missoni i studio til høst også. Elsker jo de deilige fargene vi har nå, men kan ikke vente til å se høsttingene heller.. Ikke det at jeg gleder meg til kaldere vær altså, men det er ikke til å stikke under en stol at høsten alltid er best... Stylingmessig da, hehe. 

Good morning & peace outJeg E L S K E R studioet til Side2/kontoret (mitt.. næææh) som er fullstappet av deilige motebøker, Jonathen Adler stæsj, Missonis mønster, Chhatwal & Jonsson teppe, marmor, gull og betong.  

Nå slapper jeg av her med det siste Porter magasinet og en (velfortjent) kaffelatte før jeg tar fatt på dagens motekalas :D

Sjekk ut Side2 a :)

@ HOMEJeg er ikke i form idag, har føtt meg en fin liten Juni forkjølelse. Så ufattelig kjedelig. Derfor blir det kun bilder av noen detaljer hjemmefra..

Er like glad i gull på tilbehør som i hjemmet, så eskene fra Anna dello Russo kolleksjonen har fått hedersplasser hjemme hos meg.

Ellers elsker jeg at alt er hvitt, med små stikk av turkis og rosa, og blomster selvfølgelig! Elsker blomster!!

hits