I Like

Alenetid

lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway parislilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris

lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris

lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris

lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris

lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris

lilisfashion Line Kirkhus moteblogger stylist fashion blog lifestyle norway paris
Jeg elsker å være alene og trives veldig godt i eget selskap. Jeg har mange venner som lider av FOMO og som må være sosiale hele tiden. Sånn er ikke jeg. Noe av det beste jeg vet er å gå en tur eller nyte en kaffe eller et glass vin alene. Det gir meg ro i skjelen og tid til å reflektere. Noen føler seg kanskje ensomme eller syns det er flaut å gjøre sånne ting selv, men jeg kan anbefale det på det sterkeste. Mulig det kommer av at jeg bodde i London så lenge, og i en så stor by er terskelen for å sitte på kafé alene lavere ettersom det er så mange mennesker der og ingen kjenner deg. 

De siste årene har jeg reist hit og dit med jobben og ofte har det vært alene. Jeg elsker å være alene i storbyer som New York, London og Paris for eksempel. Bare å rusle i gatene, oppdage, sitte i en park med sushi og et blad, bedrive peoplewatching bak store solbriller, titte i butikker uten å måtte forholde deg til noen og eller å stikke på en utstilling er helt fantastisk. Jeg elsker å være sosial også altså, men jeg har behov for å være med meg selv når jeg har vært sosial lenge. Det er ikke ensbetydende å være ensom som det å være alene. Noen helger setter jeg av til bare meg. Jeg møter selvfølgelig venner for en kaffedate eller lunch innimellom, men å ha kvelden til å dulle rundt i leiligheten ta ansiktsmaske, høre på musikk og se på trashy TV-serier er bliss og kan være like gøy som en tur på byen. 

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Valentines Day / Lingerie

Foto: Victoria´s Secret

Fra venstre: La Perla, L´Agent Agent Provocateur, Calvin Klein/Nelly.com

Foto: Victoria´s Secret


Fra venstre: H&M, Kiki de Montparnasse, Calvin Klein

Foto: Victoria´s Secret

Fra venstre: Victoria´s Secret, Fleur du Mal, Triumph

Foto: Victoria´s Secret

Jeg er en av de som elsker Valentines Day. Ikke fordi det betyr gaver og overfladisk stæsj, men fordi det er den ene dagen som der par setter av kvalitetstid til hverandre og gjør litt ekstra stas på forholdet. Det trenger ikke være så innmari stort og flott, men med litt kjærlighet og omtanke kan du lett skaffe deg stjerner i boka hos kjæresten. Jeg skal tipse litt mer i morgen, men først og fremst og øverst på listen står PASSION. Det betyr sexy og vakkert undertøy til glede for dere begge, hehe. Her er mine 9 favoritter. Er veldig glad i sorte blonder og nudes når det går i undertøy. Nå har jo Victoria´s Secret kommet til Norge også, så nå er det enkelt å sexe opp undertøysskuffen! 

Balmain Pre Fall 15Jeg er så spent på den nye H&M kolaben med Balmain, og gleder meg i hel til å se den. Jeg tipper det er en "best of" Olivier Rousteing med litt ny vri. Håper det! Og at det er mye skinn, velour, gull og beading.. Kan nesten ikke vente. 

Disse bildene er fra Balmains Pre Fall 2015.. Sykt fin.

Filippa K

Litt skuffa at jeg ikke kom meg på denne visningen til Filippa K. Elsker fargekomboene og snittene på Vår 14 kolleksjonen deres..

Idag er det Carin Wester Cheap Monday og Whyred som står for tur.. 

Foto: Fashionweek.se

Den nye høstfargen


Jeg ser i min glasskule.. At denne fargen kommer til å bli STOR til høsten, haha. I tillegg til oransje da, obviously.. Dyp Smaragdgrønn. Mobilbildet er ikke helt optimalt, men dere skjønner tegninga.

Sporty favoritterHer er mine ultimate komfy og sporty favoritter. 

Spraglete fra Addidas by Stella McCartney, loafers fra H&M, hvite fra Reebook, slippers fra Addidas og high tops fra Puma.

Caroline de Maigret for Madwell

Litt av alt jeg liker for tiden. Denim på denim, tartin og røde spisse sko med sløyfer. Mine fra Isabel Marant fra noen år tilbake har vært ut og svingt seg i helgen, og det blir alltid en succee. Kan ikke bli feil når man topper det hele med en kul hat. Caroline de Maigret har også en kul tumblr, det er verdt å ta en titt på. Den finner du HER.

@Arnie Says

Forrige uke var vi så heldige å få ta en liten titt på den kommende kolleksjonen til Arnie Says. Det er vel ikke å legge skjul på at det er et av mine norske favorittmerker, for ikke å glemme 2-3 andre merker. Jeg forelsket meg helt i denne store strikkegenseren i bomull. Glidelåsen i neon gjør den hakket mer spesiell, og er prikken over i-en. Tror kanskje den må bli min når den kommer i butikk til sommeren.

Marble

Det er liten tvil om at marble, eller marmor som det heter blir det nye hotte. Marmor har vært hot på interiørfronten en stund, og man ser nå at det gjør innpass i klesverden også. Balenciaga har laget en fantastisk kolleksjon, med både sko og tskjorter i marmorerte stoffer. De har til og med byttet ut knappedetaljene sine med små marmorerte knapper. Med marmorert og krakkelert i bakhodet skal jeg hive meg ut på et DIY prosjekt i helgen. Resultatet kommer!

 

Chunky traktor såler

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle høre meg selv si dette, men akkurat nå har jeg chunky traktor såler på hjernen. Både Zara, Aldo og Bianco har fine, billigere alternativer. Både sklisikre og fine til norsk vinter. Er de ikke?

 

Drop 2

Jeg synes nesten at drop 2 på kolleksjonen fra Mary Kate og Ashley for BikBok er hakket kulere enn nummer en. Selv om jeg elsket den første! Det kan hende det er fordi det er så spot-on med armhole-tops (som det så fint heter), og jeg har lett land og strand etter noe tilsvarende. Sokker i skoene, ja det vet dere jeg liker.

Det ser nok ut som om jeg må spisse albuene den 24 oktober for å sikre meg noen av disse fine piecesene.

Well hello there..

Front Society har laget sko, og det kan de! Bare se på disse. Er ikke det sko-perfeksjon så vet ikke jeg. Passe androgyne, men med den lille feminine tvisten. I tillegg har de såler som er tilpasset norske forhold. Det er alltid litt kjedelig med de italienske skoene med lærsåle, som man må løpe til skomakeren med med en gang. Med andre ord, disse gleder jeg meg til kommer i butikk.

Gucci Dream Shoes

Snappet disse Perfekte Gucci skoene tilhørende en veldig heldig representant fra Ole Lyngaard da jeg var på Stylemag launch forrige uke. De har alt; så klassiske, sexy, chic, og rett og slett rålekre.. Jeg skal på fest hos Gucci i kveld, så da skal disse drømmeskoene scoopes inn og snuses på..

Birks are definitly back

Det er ikke noe tvil om at det eneste riktige, sånn trendmessig, er å surre rundt i Birkenstocks for tiden. Jeg instagrammet et par fra Celine i mai, og hadde ikke prisen vært så hinnsides så hadde de nok kanskje få bli med hjem. Det var som å gå på skyer... Allerede i sommer testet jeg ut Birkenstock trenden for meg selv, men da på sørlandet i kombinasjon med bare ben og ullgensere. Og selvfølgelig med ullsokker i! Mannen synes det så ut som om jeg hadde Donald Duck ben, og synes jeg var veldig usexy. Jeg derimot følte meg egentlig ganske fin, og herregud så behagelig! Disse bildene av Miranda Kerr iført Birkenstock i Vogue har florert nettet rundt den siste tiden. Lurer på om han kanskje skifter mening, og synes det er litt innafor nå?

Source; Stylonylon

 

never ending story

Plaggene jeg aldri kvitter meg med. De plaggene jeg alltid vender tilbake til. Det slår aldri feil med hverken camo, leopard, frynser, skinn, nagler, store hetter, boyfriendjeans eller brokade. Jeg vet det er en sikker investering, og jeg deler nok den samme oppfatningen med en del andre. Disse bildene ligger i inspirasjonsmappen for øyeblikket, og jeg har lagt min elsk på den nederste kjolen, med både frynser og skinn.

Nanushka

Fine Camilla tipset om dette merket, og nysgjerrig som jeg er måtte jeg inn å titte på resten av kolleksjonen. Falt pladask for både design og kvaliteter, så nå håper jeg det blir å finne i norge snart. Har lagt min elsk på vide silkebukser for tiden (litt Celine-svung over det), og synes det ser både classy og kult ut på samme tid. Det er en "trend" jeg kommer til å ta med meg videre inn i høstmørket også, da i kombinasjon med store pusete ullgensere.

Nanuska sin hjemmeside finner du HER.

Zara fall

Kanskje litt rart å drømme seg bort i høstklær, men når jeg ser disse bildene fra Zara sin høstkampanje kan en ikke annet enn å glede seg. Bilder fra WWW.

 

Fancy Fishnet

Its all in the details! Små detaljer gjør ofte et helt antrekk. I høst gleder jeg meg til å ta i bruk nettingstrømpene igjen. De skal brukes til ankelkorte jeans, enten med spisse pumps eller boots til, slik som på bildet over. Oroblu har noen veldig fine, både svarte beige og brune, som ikke ser for tacky ut! Lilis love!

Coco Moonbeams

Jeg er evig på jakt etter den perfekte bikinien. Buksen skal ikke være for stor, og heller ikke for liten. Toppen skal ikke lage for mye skiller, og trekant topp har alltid vært tingen for meg. For en god stund siden kom jeg over disse fra Triangl på instagram. Morsomt hvordan jeg har begynt å hente inspirasjon fra instagram for tiden. Bestilte de her, så nå er jeg klar for frankrike, sol og sommer.

Hotell Frokost...

 

Aaaaah! LiliLOVES Hotell frokost! Og kan meddele at frokosten på The Thief er amazeballz! Alt er økologisk og kortreist og KJEMPEGODT! Anbefales. PS. Jeg spiser ikke frokost med solbriller, men var litt trøtt, så følte for å være litt wannabeceleb (det varte et lite minutt) , hehe...

Sørlandssommer

Sørlandssommer på sitt beste -late dager med bryggekos, badmington og dampede blåskjell! Hva er vel bedre enn det? En liten tur inn til Kragerø (og til en av mine favorittbutikker, Liseanns, med verdens søteste og hyggelige eier!) resulterte i ny genser fra Acne.

//skjørt fra H&M og sko fra Chanel.

 

Espadrilles

Sommerens favorittsko er uten tvil espadrillesene i forskjellige varianter. I tillegg til noen par godt brukte Tom´s er disse fire parene favorittene. Fra Celine, H&M, Lexington og Chanel.

Acne Resort 2014

Acne resort når nye høyder, og er en av deres beste kolleksjoner. Det er blandt annet noen skinnjakker som er helt overjordiske, som ihvertfall står på min ønskeliste. Det er bare å glede seg!

Lililoves H&M Fall 2013

For en liten stund siden tittet jeg innom H&M sitt hovedkontor for å se hva som kommer til høsten. Og til min store glede er det mye med uniformspreg. H&M trend fortsetter å imponere med mye bedre kvaliteter, og alt ser "dyrt" ut.

 LiliLoves!

Mary-Kate & Ashley + Bikbok

Apropos designsamarbeid.. (ble litt mange like poster her, men denne kan vi ikke la være å poste). Her er previewen av Mary-Kate og Ashley Oslen sin kolleksjon for Bikbok. Alle disse plaggene går rett inn i garderoben min! Elsk på den siste jakken, har leitet etter lignende i en evighet! Perfekt kolleksjon, vil ha alt. Enough said!

Kolleksjonen kommer allerede i butikk 7. ende August.

Vivikes AW 13

Idag skulle jeg egentlig vært på Vivikes Høst/Vinter visning på Grand Hotell.. Men dessverre så ligger jeg heller under dyna og kjeder meg, og håper på å snart bli frisk fra en "lei" bihulebetennelse.. Æsj! Jeg blir jo aldri syk!

Nok om det, jeg har vært en av de heldige som har fått sett kolleksjonen på forhånd, og ble dypt imponert! Vi har jo sett at Vivikes har gjort store endringer allerede forrige kolleksjon, (da vi hadde en finfin konkurranse), men denne er av en annen liga. Her har jeg plukket favorittene fra høstkolleksjonen (veldig vanskelig å velge), i tillegg til en kjole jeg hadde på meg på Polhem PR sin sommerfest på torsdag, som jeg skal poste om litt...

Hva syns dere, det ikke fint?

Mario Testino for MATE

Den peruvianske fotografen Mario Testino har laget en kolleksjon der en prosentandel av salget vil bli donert til veldedighetsfondet, MATE. Plaggene fåes kjøpt på net-a-porter, og jeg har forelsket meg i nesten hele kolleksjonen. Mye er utsolgt allerede, men er du kjapp er det fortsatt mulighet å få kloa i noen av de fine plaggene. Finnes HER.

Carin Wester feather bomber

Jeg har ikke kunnet glemme denne jakken siden jeg så på messen i København. Jeg synes den er så fin at den fortjener alle bloggeord for hvor kul jeg synes den er. LOVE! Like! Cravings! Want! Den kommer i butikk i juli, og det er ikke så lenge til. Tror den må bli min..

Mango

Er ikke så ofte jeg får tatt turen innom Mango, men nettsiden deres er alltid tilgjengelig. Falt pladask for disse fine tingene, på jakt etter en sommerkjole. Ja, er det ikke sånn at når man leter etter en ting, så finner man aldri det man er på jakt etter, men ofte så dukker det opp andre ting. Det skjer i alle fall meg både titt og ofte. Jeg får en viss IRO vibe over bomberjakken og singletten, og bootsene er ikke så ulike dickies fra Isabel Marant (eller et snev av Acne sine Alma). Liker ikke kopier, men disse tingene var riktig så fine...

The third eye

Lille nurk har fått seg nytt armbånd, det tredje øyet av Camilla Prytz. Jeg blir så varm om hjeret når jeg ser det på den lubne lille barnehånden. Elsker kombinasjonen av glass og sølv, og det er fare for at "mor" må låne det litt. Sjekk ut Camilla sin hjemmeside for alle de fantastiske smykkene hennes.

Odd Molly!

 

Da jeg var innom Spalt PR under presseuken, var det spesielt et merke jeg forelsket meg i HELE kolleksjonen til... Til min stooore overraskelse var dette Odd Molly, et merke jeg helt ærlig ikke har syns noe særlig om tidligere.. Men høstens kolleskjon er bare RÅ!

(BTW: Detaljene og kvalitetene er også upåklagerlige)

Happy Monday

Ingen blåmandag her i gården, selv om det regner og man skulle tro det var høst ute. Når man våkner til et lite smilende ansikt kan man ikke annet enn å kjenne på lykkefølelsen innvendig. Jeg har i tillegg noen morsomme jobbprosjekt jeg får gjort mens lille nurk sover.

Bildene fra Vogue Paris sitt mai nummer har florert på diverse blogger i det siste. Jeg blir så glad av å se på den positive energien i dette bildet, og lengter litt ekstra etter sol og varme. Med det ønsker jeg alle en fantastisk mandag!

Oh my...

Jeg dør litt innvendig av disse skoene fra Jimmy Choo. Jeg har alltid hatt en svakhet for dusker og pon-ponger, så disse er helt innafor. Hadde passet perfekt til enkle sommerkjoler, jeans og jeansshorts. Synd prisen er i det stiveste laget. Finnes her.

Holy Stone

One to watch! Elsker skinnplaggene fra australienske Holy Stone, og jeg tør nesten å påstå at jeg har funnet den perfekte baggy skinnbuksen, ved navnet "Ho hey". Den hadde ikke vært så dum å ha i rødt heller...

Source; Holy Stone, OracleFox

Part Two

Part Two har gjennomgått en spennende designmessig evolusjon og blitt mer sofistikert og dynamisk. Det er helt i mine baner, og jeg elsker kontrastene mellom det maskuline og det feminine, det klassiske og moderne. Slappe feminine silkebluser i kombinasjon med strammere herrebukser, røffe skinnjakker og enkle jeans.

Minimalistisk, androgynt og rene stramme linjer kjennetegnet på PartTwo sin kolleksjon, og plaggene er i deilige kvaliteter som silke, skinn og bomull. Jeg har blitt mer og mer glad i skjorter, og er allerede den heldige eier av en veldig fin en fra Part Two sin kolleksjon. På ønskelisten står nå skinnjakken på det øverste bildet (og et veeeeldig fint pencil skirt i skinn, som jeg ikke fant bilde av). Vil du se mer fra kolleksjonen, er det flere plagg her.

Tom Wood -again!

Jeg vet jeg lagde et innlegg om Tom Wood ringene i januar allerede (her) i tillegg til at jeg maste om signetringene i august (her). Men en god ting kan ikke sies for ofte så jeg nevner det igjen! Elsker de cleane og androgyne linjene, og nå er det søren meg på tide at jeg får skaffet meg den ringen til lillefingeren jeg har drømt om et halvår... Om du også vil gå inn å la deg friste er hjemmesiden deres her.

 

North

Under pressedagen til Kaare Lund forelsket jeg meg helt i en noen bikinier fra et merke som heter North. Enkle med rene linjer og i en utrolig deilig kvalitet uten skarpe sømmer. Kolleksjonen kommer kun i svart, og det geniale er at man kan kombinere underdel og overdel ettersom man ønsker. På den måten kan man enklest finne en bikini som er tilpasset din kropp og dine former.

Jeg synes bikinier er utrolig vanskelig, men nå ser det kanskje ut som om jeg har funnet et merke som kan gjøre jobben litt enklere. Sjekk ut kolleksjonen her.

Mardou & Dean

Etter å ha sett den kule høst visningen til Mardou & Dean, måtte vi bare innom for å se nærmere på plaggene. Må innrømme at det var veldig vanskelig å velge favoritter, for det var utrolig mye i denne kolleksjonen som falt i smak, men posten hadde blitt megalang.. Falt pladask for buksen med knyttedetaljer og sleng dressen i petroliumsblått! Det var også utrolig fine stripegensre (herre) , flettestrikk, skinnjakker , -bukser og masse fine ruter..

Gled dere til høsten sier jeg bare !

Følg Lilisfashion på Instagram!

Red Leather Jacket

Jeg lånte med meg denne vakre saken fra Gestuz til et fotoshoot jeg hadde i går. Jeg har nemlig fått skikkelig oppheng i knallrøde bikerjakker etter at jeg var inne og snoket på Net-a-Porter og fikk øyet på denne herligheten fra Saint Laurent...

 

Et par minutter på nettet senere fant jeg denne fine (og billigere) jakken fra Reiss som et alternativ.. Den står aller høyest på ønskelisten min.

Rødt er H O T ikkesant?

Følg Lilisfashion på instagram

High-top

Jeg merker at mamma-fornuften begynner å tre i kraft, og at jeg skjønner at jeg ikke kan fortsette å spankulere rundt på høye heler. Sånn pris-messig er jeg fortsatt like ufornuftig, og drømmer selvfølgelig om de dyreste sneakersene som er å finne. Hadde ihvertfall ikke sagt nei til et par av disse (gjerne i leopard) til å trille rundt i.

Følg Lilisfashion på instagram

Today I want to wear...

Idag ville jeg sprette energisk og lysvåken opp av sengen, via frokostbordet med et kokt egg, croissant, nytraktet kaffe og avisen (yeah right... ipaden da..men avisen er mer romantisk). Jeg ville tatt god tid på badet, også elegant iført meg denne looken fra Louis Vuitton (minus hår og make-up for mine daglige affærer). Så vakkert, enkelt og avslappet!

Ble ikke heelt sånn men, ha en nydelig tirsdag fininger, og husk at dere kan følge oss på instagram @lilisfashion!

Click, click, click

Internett på påskefjellet kan være en skummel greie. Det blir dessverre ikke så mye langrenn på meg denne påsken, siden jeg har fått beskjed om å holde meg i ro. I og med det er tidenes drømmevær har jeg rigget meg til i solveggen med strikketøy, blader, bok og kakao. Innimellom må mac´en også frem. Klikket hjem et par ting, og det er vel ingen tvil om at jeg er klar for sterkere farger og sommer!

Sko fra Vans (herifra), sekk fra Asos ( kan kjøpes her), Kaftan fra Camilla (kan kjøpes her),

Spring fling

Hvem er vel ikke klar for sol, sommer og varme. Jeg elsker våren og merker at lengre solfylte dager gjør mye godt for humøret. Det er ikke så veldig mye jeg får tilføyd i garderoben for tiden (magen begynner å ta sin plass...he he), men sko er noe som passer både før og etter fødsel. Gleder meg til å sprade rundt på bar asfalt i disse freshe sneakersene fra Blue

Safari

Det er kanskje like greit for lommeboken sin del at TopShop ikke sender til Norge, men jeg må likevel innom på nettsiden deres i ny og ne for å la meg friste. Falt pladask for denne mønstermiksen, både den inkamønstrede jakken og tigergenseren skulle gjerne ha hengt i klesskapet.

Isabel Marant

Lilisene har vært på fjellet i helgen og STORKOST oss! Men vi klarte ikke holde oss helt unna internettet allikevell, for det var et par kolleksjoner vi ikke kunne vente med å sjekke ut... Isabel Marant var en av dem. Elsker at hun har strippet den ned(no more boho), kjører svart/hvitt og digger de helhvite antrekkene med forskjellige nyanser av hvitt.. Og skoene da, need we say more?

LILILOVES!

New in!

Jeg har jo egentlig shoppestopp, men Hey.. Jeg har ikke skrevet noen kontrakt med noen så disse finingene fikk bli med meg hjem etter et Bianco event vi var på idag. Blir mer og mer glad hver gang jeg ser på dem i posen, også får jeg en liten New York følelse inni meg (og da vet jeg det er riktig)!

White

Har fått en liten hang-up i disse 2 Zara toppene etter jeg møtte fine Nadine fra KK (nederst).. Den hun har er med skinndetaljer og begge er så bra laget at man ikke skulle trodd det var high-street i det hele tatt.. En vinner om man liker Balmain looken om man ikke vil blakke seg helt på "the real deal"...

Giuseppe Zanotti

Elsker disse finingene fra Giuseppe Zanotti! Helst ville jeg hatt de i sort/gull men hadde ikke akkuratt blitt lei meg om de hvite stod i skapet mitt heller! Det nydeligste skoene jeg vet om for øyeblikket, bare synd jeg ikke får lov å kjøpe de (#shoppestopp)... Er de ikke fantastiske? Kunst..

Kan kjøpes her

Won Hundred

Idag skal vi på en brunch hos agenturet Kaare Lund for å se på hva som kommer til høsten, litt rart når alt en tenker på at våren MÅ komme snart! Anyways.. Var innom og plukket litt styling i går og fikk meg en aldri så liten pre-preview.. Hjertet banket litt ekstra for disse lekkerbiskene fra Won Hundred, er de ikke rå?

Resten av kolleksjonen var superfin! Mere kommer litt senere, men i mellomtiden kan dere følge oss på instagram for flere oppdates!

@lilisfashion

Den perfekte blusen

Jeg har siklet på denne blusen helt siden jeg så den på Columbine. I mine øyne er det en perfekt sommerbluse, og den passer perfekt til sene varme sommerkvelder både til jeansshorts og lettere sommerskjørt. En god nyhet er at den kommer i H&M sine butikker uke 12 og kommer til å koste 299.

Magick Moons

Jeg var så heldig at jeg fikk dette vakre armbåndet i bursdagsgave av Bjørg. Jeg innbiller meg at det gir meg beskyttelse og superkrefter, så det har vært på siden. Elsker det! Kolleksjonen Magick Moons er armbånd som beskriver personligheten din i forhold til hvilket stjernetegn du er. Jeg er steinbukk og fikk ordene; loyal, patient, strong. Resten av stjernetegnene ser dere under.

de 3 siste bildene er lånt fra; FineTing sin nettside.

LiliLoves HunkyDory

Jeg elsker fashion weeks! Det er ikke nødvendigvis det å gå på show jeg liker best, kjører man hele løpet så er det springing, stressing, venting (og svetting) hele dagen lang, og når hodet er på puta pleier jeg som regel ikke huske så mye av hva som er hva, eller hva jeg så hvor.. MEN det som er mest fantastisk er fashion week people watching, og da mener jeg ikke bloggestreberne som er overstylet og gjennomtenkte og kun der for å bli tatt bilde av (er litt morsomt å se på de også), men motefolket som uten å prøve har stil helt ut i fingerspissene. Å sitte på en liten kafe og observere og la seg inspirere av verdens beste gatemote, i høy tetthet, det er livet! Også ser jeg heller igjennom en og en visning på style.com når jeg kommer hjem og intrykkene har lagt seg.. Når det er sagt er Hunkydory en visning jeg så gjerne skulle ha vært på.. ELSKER det! Er obsessed med den hvite blusen med gull detaljer, striper/rødt skinn og uniformsaktig jakke, og vinrøde velour bukser.. Litt Balmain og litt Marant og helt i min gate..NAAAM!

Lurer på om shoppestoppen kanskje må opphøre når denne kolleksjonen kommer i butikk..

 

Matt pink powder

Vi går lysere tider i møte og jeg merker jeg er så utrolig klar for å kle meg i lysere farger. Selv om jeg er en veldig utypisk rosa-person har jeg lagt min elsk på denne sarte pudderrosa fargen. Utrolig flott sammen jeans, hvite bukser eller til svart.

Sko fra Chloe og veske fra Balenciaga.

LOVE

Har lagt min elsk på disse vakre Love ringene. Jeg skulle gjerne visst hvor ringen på bilde nr 2 er i fra, men slik jeg har klart å komme frem til er den fra Sydney and Evan eller Max and Chloe. Tar veldig gjerne imot tips om noen vet eksakt hvor den er fra.

Tilsvarende ringer, til en litt billigere penge finnes her, her, her og her.

Julia

Jeg liker å være komfortabel, og mest komfortabel føler jeg meg med bare legger og sneakers. Moren min fikk spasmer da jeg vandret rundt i Isabel Marant kilehæl joggesko og skjørt i sommer, noe jeg i og for seg godt kan forstå. Det er kanskje ikke den mest flatterende komboen, og krever litt ekstra på stylingfronten. Noen ganger når jeg ser et streetstyle bildet sier det bare BAM! Det gjorde det nå. Jeg elsker Julia sitt antrekk. Ikke minst skulle jeg gjerne ønske at jeg hadde hennes fantastiske hår.

Bildet har jeg stjålet fra stockholmstreetstyle.

Tenker jeg tar en liten copy-paste av dette antrekket når sommeren nærmer seg, og gleder meg til å bruke WeSC sneakersene mine igjen.

 

Leopard Love

Snill julenisse sørget for at disse fine plaggene lå under treet i år. Jeg får si som Rachel Zoe og min fine "Nufse" at leopard går aldri av moten. Jeg merker jo at jeg blir ekstra glad i leopard ca hvert tredje år, men er da rask til å finne frem gode gamle plagg i garderoben. Nye favoritter som allerede er blitt tatt godt i bruk er disse; jakke fra Malene Birger, jakke fra WESC, genser fra Gina Tricot (den kjøpte jeg meg faktisk selv en god stund før jul, men jeg har blitt så glad i den, så jeg viser den likevel) og sko fra Nike.

jakken

Som jeg allerede har fortalt så har jeg inngått en avtale med meg selv om shoppestopp frem til juni. Jeg tror jeg skal klare det, men merker det blir vanskeligere når fristelser som denne jakken snart kommer inn i butikk. Jeg har drømt om den siden jeg så den for nesten et halvt år siden (...litt klesgal...he he). Motivasjonen for å "kvitte meg" med 10 plagg er nå stor (10 plagg ut tillater 1 plagg inn). Jeg er allerede på god vei, men bruker kvelden til å legge ut enda en bunch med klær på Finn.no og Bloppis.no.

Så, kjære kjære IRO jakke, det kan hende at du og jeg blir gode venner snart....

Fall Winter Spring Summer

En av mine aller beste venninner Nina og hennes mann Frode står som mange av dere sikkert vet bak det KULE norske merket Fall Winter Spring Summer (FWSS). Vi har jo skrevet om dem mange ganger før, men er bare SÅÅ stolt av hva de har fått til på så kort tid. Det er garantert mitt favorittmerke (det har dere kanskje fått med dere), helt uavhengig av vårt vennskap kan jeg garantere! Idag tok jeg en kaffe med fineste Nina, og fikk såklart en preview på hva som kommer i butikk veldig snart! Jeg fikk også sniktitte på Høst, men det er superhemmelig enn så lenge..GLED DERE sier jeg bare!!

Kom hjem med disse herlighetene.. Jubidu (hvem har sagt at retail therapy ikke er ekte lykke?)

Chanel espadrilles

Har total hang-up på espadrillesene til Chanel for tiden. Angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte de da jeg var i London, men da var det så mange farger å velge mellom og valgets kval tok overhånd, så jeg endte ikke med noen.

Jeg har inngått en liten deal med K (mitt forslag vel og merke) om total shoppestopp ut Juni. Et lite hull i avtalen er det dog, og det er at ti plagg ut kan erstatte et nyinnkjøpt plagg. En vinn vinn situasjon, da jeg må tenkte nøye gjennom kjøpene mine. Ingen flere impulskjøp her i gården med andre ord! I tillegg må jeg ta meg selv i nakken og begynne å rydde i skapene for å finne ti plagg jeg kan kvitte meg med. For jeg ønsker meg nemlig nye Chanel espadriller!!

Arm Candy from Vita Fede

Det er morsomt hvordan Instagram har forandret måten vi får inspirasjon på, de siste ukene har jeg sett mer og mer av disse fine armbåndene fra LA merket Vita Fede. Aller finest er det i kombinasjon med andre armbånd, men det er superfint alene også! Jeg ønsker meg et i hver farge, godt jeg har bursdag i januar, hehe..

Er du keen på å ha et Vita Fede armbånd i ditt ArmParty (@manrepeller) så kan de kjøpes HER, HER, HER, HER, HER og HER.

Ha en nydelig kveld og FØLG OSS PÅ INSTAGRAM HER! 

Images: Instagram

 

Hugouts

Etter en lang dag og mye på to-do listen har jeg endelig fått satt meg ned for å pakke inn de siste julegavene. De var kjøpt inn for en god stund siden, men så skal de pakkes inn også, og det liker jeg å gjøre selv. Synes det er så koselig med julemusikk, gløgg i koppen (har dere smakt Ringi sin eplegløgg?? Den er HEEELT fantastisk!), duftlys og fyr i peisen. I tillegg skal jeg pakke inn mange gaver til fattighuset. Dette har jeg gjort de to siste årene, og jeg oppfordrer alle til å gjøre det samme.

Jeg må bare beklage at jeg ikke er like aktiv på bloggfronten. Det er en fin kombinasjon av at det blir mørkt før jeg i det hele tatt får tenkt på outfit bilder, og at jeg er litt uinnspirert for tiden. En fin måte å sanke innspirasjon på, er da diverse Tumblr. En jeg besøker ofte, og det har kanskje noe med at det er den kreative broren min sin, er Hugouts. Verdt en visitt!!

LEOPARD

Denne skjorten har dukket opp både på nett og på trendavdelingen på H&M. Du finner den her. En fin erstatning til Philip Lim genseren jeg drømmer om....

The Lace Suit

Jeg har skikkelig hang-up på denne lace drakten fra samarbeidet mellom Stine Goya og Weekday som kom ut for noen uker siden, og i år tror jeg jaggu det blir juleparty outfiten! Festantrekket er et evig hodebry, jeg vil være fin (selvfølgelig), men også varm og litt komfortabel (uff, jeg er kjedelig, lover å bli mer ukomfortabel i klesveien til våren!)..Fade to W heter kolleksjonen som er en limited kolleksjon med flere godbiter.

Spektre

Når  vi først er inne på solbriller med Iridium linser, så ble disse fra Spektre sett på mang en fashionista under moteukene. Har vært riktig så glad i broren min sine Oakley frogskins, men synes kanskje det er på tide at han får de tilbake. Jeg har akkurat skaffet meg et par, og gleder meg til de kommer hjem i posten.

Iridium

Det er ingen tvil om at iridium linser er det nye hotte på solbrillefronten. Vi så allerede mye til det under moteukene, og broren min har vandret rundt med sine Oakley frogskins et par år nå. Under pressevisningen til Luxottica/Mildh press i forrige uke viste RayBan sin elskede pilot modell med nye fargesterke iridium linser. I og med jeg er en evig og trofast RayBan fan (jeg inbiller meg at det er de eneste brillene jeg kler) klarer jeg nesten ikke å vente til disse kommer i butikk. Julie og jeg måtte prøve de på, og det ser ut som om vi må investere i hvert vårt par...

Bik Bok

Det har vært pressevisninger mange steder nå, og jeg merker at jeg blir mer og mer klar for sommeren. Må tilføye at jeg er veldig glad i vinteren også da, og uten den hadde jeg ikke satt like stor pris på sommeren. På BikBok sin pressevisning i forrige uke var det så mange godbiter at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Tegneserieprint og fine collage-gensere, inkamønster, army og blomsterprint. Den delen jeg falt mest for var uten tvil den som var mest Marant-inspirert; armygrønt, aztek-mønster, broderte bukser, florlette hvite bluser med broderier. U name it! Det er bare å glede seg...

Thanksgiving & Black Friday

Idag har det vært full rulle ettersom det er Black Friday og supertilbud overalt her. Jeg startet som vanlig dagen med en kaffe run til Starbucks (de hadde fått nye julekopper så jeg ble ekstra glad) også trening (flink..?) Deretter dro vi av gårde for å titte på interiør og møbler nede i Highland village.. SÅ MYE FINT! Lover å lage en post veldig snart på Lilishome!

Må forresten først og fremst berømme lillebror som jetlaged og sliten forberedte hele Thanksgiving måltidet vårt på torsdag kveld (det til tross at ovnen tok kvelden før kalkunen var i..)

Etter møbeltitting og litt dagdrømming bar det til et annet favorittsted, TinyBoxWood (anbefales om dere er i Houston! Wine Mojitoen er "to die for"!

Juledekorasjonene og lysene ble tent i går, så julestemningen var på topp! Iallefall etter en ny julekaffe (gingerbreadlatte) OG en cupcake fra Sprinkles (hva er det i disse cupcakesene? Jeg er helt hooked!)

Dette skal være mitt neste skokjøp,veldig kule (og litt tacky, hehe)

Så bar det rett i pysjen, for i morgen drar vi avgårde en av mine favvo byer, Austin! Yei! Skoene fant jeg da jeg organiserte kleskapet mitt hjemme, de er faktisk fra H&M anno 2005 og er utrolig gode å gå i.. Ellers så ble det endelig litt duft påfyll (Mer kan du se på LilisBeauty om litt..)

Husk at om du vil ha flere oppdates så er vi på Instagram @lilisfashion Ha en nydelig helg fininger!

Pamela Love x Nine West

Neste helg reiser mannen og jeg på tur til London. Selv om julegaveshopping skal stå i fokus (og jeg egentlig har shoppestopp til April) er jeg nødt til å ta turen innom Nine West for å sikre meg disse skoene fra samarbeidet med Pamela Love. Et samarbeid jeg i og for seg likte veldig godt! Er de ikke helt fantastiske?

...må også legge med bildene som lå til grunne for inspirasjonen hennes til skoene... Nydelige bilder!

MiH Poncho

En poncho er for meg et tidløst plagg, som jeg bruker året rundt. Jeg har et par som henger i skapet og blir tatt frem i tide og utide. Passer perfekt over en skinnjakke når det er mellom-temperatur ute, og man ikke helt vet om det er varmt eller kaldt. Akkurat nå står denne fine fra MiH øverst på ønskelisten. Fant den på MiH sin hjemmeside, og vet ikke om det er noen som har tatt den inn i Norge, dessverre. Veldig glad for svar om det er noen som vet...

BikBok og Costume

Nå bærer det ut på en liten presse-event og pre-shop for samarbeidet mellom BikBok og Costume. Jeg har ikke julekjolen klar enda, og har planer om å sikre med denne svarte blondekjolen. Om den blir brukt til årets julebord gjenstår å se, men den blir uansett fin til sommeren med bare ben. Den hvite toppen er også en favoritt!

H&M Spring 2013

Forrige uke var vi innom å tittet på H&M's vårkolleksjon. Oh lala så mye fint! Er ikke lenge igjen nå, haha.. Her er favorittene fra kolleksjonen! Denne vesten står øverst på lista! Litt Marant/Balmain inspirasjon kan vi like!

Synes ikke dette ser ut som noe fra en kjedebutikk. Skinnet er superfint, og detaljene er veldig forseggjort.

Disse kom også i sort. Et Must Have såklart!

Meg og Celine  (Bilde lånt fra Annabel)

En av favorittene!

Annabel hadde sikret seg et par Stella McCartney jeans som jeg bare måtte ta bilde av... Perfeksjon..

Endelig!

Nå skal jeg slutte å gnåle om de perfekte vide skinnbuksene som jeg har vært på jakt etter så alt for lenge. Endelig er de her! Bildet yter ikke buksene rettferdighet, men med en litt utålmodig fotograf får dette duge til det kommer en outfit post.

Jeg trodde jeg skulle ende opp med de fra H&M, men de var for stive i skinnet og litt for plastikk aktig etter min mening. Disse fra Mango (som Line K tipset meg om da jeg var i Frankrike) er helt perfekte. De ble bestilt i ekspressfart og kom på døren allerede to dager etterpå (til og med før jeg hadde kommet meg hjem). Myke i skinnet, perfekt vidde og smale nede. Trampeklapp!!

tips

Et lite tips vedrørende mennene denne gangen. Som dere vet er det farsdag i morgen, og vi har vel alle en pappa (eller vi bor sammen en "pappa") som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Jeg har en god venn som selger disse kule bokserne fra Moskova. Foreløpig er det ingen som selger de på jentefronten, men på herrefronten selges de på Follestad (på Strømmen). Her i huset er de allerede blitt en favoritt, så løp og kjøp om du vil glede en pappa!

p.s Legger ved noen bilder av noen av de fine dame-modellene.

icon

Icon er en liten perle av en butikk som ligger på Frogner. De fører merker som Celine, YSL, Bottega Veneta, Burberry, Lanvin, MiuMiu og Giambattista Valli. På en tur innom i forrige uke fant jeg mange godbiter å drømme om.....

Gavetips!

Nå når Julen så sakte, men sikkert smyger seg innpå, og både julepresanger og vertinnegaver er på sin plass, er denne boken iallefall veldig høyt på min ønskeliste! En Kate Moss fotobok, om hun har laget i samarbeid med eksen, Dazed & Confuseds Jefferson Hack. Boken kommer i 8 forskjellige cover, og jeg er skråsikker på at denne ikke skuffer med verk fra verdens beste fotografer, stylister og redaktører. Gleder meg til å ha den på stuebordet mitt!

Dette er også, om vi skulle være så heldige å ha noen mannelige lesere, den beste kjærestegaven du kan gi.. (Vi vet iallefall at vi hadde blitt kjempeglade om kjæresten hadde funnet på å kjøpe denne til oss! (hint))

Perfect boyfriend jeans

Fra tid til annen må jeg innom å titte på bloggen til Peony Lim. Hun er slående vakker, og har alltid fantastiske antrekk. Ikke alle er min stil, og noen blir litt for overstylet, men hun vekker i alle fall fotografene sin oppmerksomhet. Jeg forelsket meg helt i denne jeansen fra Asos, og kanskje jeg er ett skritt nærmere i jakten på den perfekte boyfriend jeansen.

//Jeansen fra Asos, finnes her.

Zapa

Vi forelsket oss begge i merket Zapa under pressedagen hos Polhem PR. Det er morsomt, for med en gang jeg så merket var det noe kjent. Jeg husker så utrolig godt fra da jeg var liten, det begynner vel å bli 20 år siden, at mamma hadde stretchbukser med den velkjente Z´en på baklommen. I følge mamma var det visstnok venteliste på disse buksene, og selv om de kostet en halv månedslønn var det utrolig populære. Jeg har i tillegg vært hjemme i skapet og lett litt, og funnet en superfin blazer og en skinnjakke fra Zapa som jeg gleder meg til å ta i bruk.

Nå gleder vi oss bare til å se mer av merket. Jeg forelsket meg helt i en offwhite jakke i skinn og lin kombinasjon, mens Line K drømmer om biker jakken i marineblått og svart.

MINNER OM KONKURRANSEN PÅ LILISBEAUTY.

MMM for H&M

Wææææ! Nettene våre er nede Line L´s i France (Jelly) og mitt(i Oslo da) (Arrrgh Telenor (#$%%&). Har så mange bilder fra forrige ukes stas å vise dere, men også en overfullbooket kalender, med et lass av jobb (vet ikke hvordan jeg skal komme meg igjennom denne uken!) Telenor har lovet meg på tro og ære at nettet mitt er oppe igjen fom. i morgen tidlig, så da skal jeg prøve å blogge litt før jeg løper ut!

Nok om det, her er favorittene mine fra Maison Martin Margiela for H&M kolleksjonen vi fikk se (og ta på på fredag)..

Fortsettelse følger...

Perfekte Striper

Jeg maser jo litt om disse stripene, men jeg er sååå glad i striper (vet ikke hvorfor) Smale, brede, horisontale, vertikale. Disse buksene fra Genetic (kommer etter nyttår) er perfekte! De har brede striper, og er litt korte over anklene dvs. super sexy med pumps ala Marant eller Balmain SS 2013.. It´s a musthave!

Eurosko Event

I forrige uke fikk vi en sniktitt på Vår/Sommer (2013) kolleksjonen til Eurosko. Eventet ble holdt i verdens fresheste leilighet på Grünerløkka og vi ble helt bortskjemt med deilig mat og en sjokolade jeg drømmer om om natta.. Anyways.. Eurosko har blitt så bra, det var mange favoritter, og kvaliteten er jobbet masse med, så jeg syns virkelig de hevder seg i blandt skokjedene!
Ble et lite kornete bilde av en blid,(mett) og fornøyd meg på slutten der... Skal poste et outfitbilde etterpå!
Ha en spennende mandag dere!

Mustard yellow

Jeg har fått helt dilla på sennepsgult om dagen. Høstens camo! Gjerne sennepsgult i kombinasjon med marineblått, burgunder eller camelbrunt. Det har aldri vært en av mine favorittfarger, men merker nå at det fungerer til så mye. Helst har jeg lyst på en stor strikket genser med høy hals. Det eneste jeg har klart å anskaffe meg så langt er en sennepsgul ulljakke, så her er en liten sneakpeak på gårdsdagens antrekk i nyjakken fra Ellos og sko fra Isabel Marant.

MMM for H&M

Det er bare å smøre seg med tålmodighet å vente til 15 november. Dette er de første bildene jeg har sett av samarbeidet mellom MMM og H&M. Liker det jeg ser! Gleder meg til å kjenne på kvalitetene og å se plaggene live. Enn så lenge står boblekåpen høyt på ønskelisten.

Magazine clutch

På 90-tallet var jeg den heldige eier av en magazine clutch. Jeg husker ikke hvor jeg fikk tak i den, men jeg var fryktelig stolt av den. Nå har den dessverre gjemt seg.

Søkte på Ebay etter tilsvarende veske, og jammen dukket det ikke opp mange forskjellige morsomme varianter. Prisen avhenger av hvilket cover som er på vesken (vintage Vogue er den dyreste jeg har funnet). Ellers så er ikke de fleste så gærne i pris. Noen gir deg til og med muligheten til å kunne velge selv hvilket cover du vil ha på vesken. Hva med det fine coveret til Stylemag?

Knee High

I kveld er er klart for Pre-Shopping av Anna Dello Russo for H&M kolleksjonen.. Jeg har en mission, og det er å sikre meg disse fantastiske  knehøye sorte ADR bootsene (som jeg har siklet på på H&M´s hovedkontor en stund nå)... Jeg er helt IN LOVE, og totalt obsessed med knehøye boots om dagen. It´s the new shit, hehe.. (Promise)

Her er noen flere fabouløse knehøye vidundre å sikle på fra Casadei, Alexander Wang, Alexander Wang og Pucci..

Tommy Hilfiger

http://youtu.be/VXPuaiUdSro

Tommy Hilfiger lanserer for sjette gang en limited-edition veske til inntekt for brystkreft saken. Med seg på laget har han denne gang fått med seg den fransk-engelske vakre skuespilleren, sangeren og modellen Charlotte Gainsbourg og Drew Barrymore som fotograf. Vesken kom i salg mandag 1 oktober.

Baggy leather pants

Jeg har lenge vært på jakt etter et par svarte baggy skinnbukser. Jeg har et par brune, som er mange år gamle, og som jeg elsker. Disse. Jeg har til og med vært så desperat at jeg har prøvd å få en skredder/skinnmaker til å sy tilsvarende bukse til meg. Gjerne i svart, sennepsgult, mørk lilla, marine og armygrønt. Problemet er at det er vanskelig å få tak i tynt og mykt nok skinn i tillegg til at det koster skjorta. Har lenge siklet på noen fra Isabel Marant, og jeg er fortsatt sur på meg selv for de sennepsgule "slapp unna" da de var på halv pris. Nå sitter jeg og vurderer om jeg skal klikke disse hjem fra Asos.

source; StockholmStreetstyle

Issue 1.3

I Stockholm for et par uker siden fikk vi en liten sneak-peak på Issue 1.3 kolleksjonen som nå er å få kjøpt på Nelly.com. Enkel og stilren kolleksjon, men samtidig med de ekstra små detaljene som gjør den spennende. De fleste produktene er nå å finne på nett, men det vil også bli sluppet flere produkter fremover mot jul. Klikket meg inn i dag for å se om favorittgenseren hadde kommet til salgs. Det var den, og nå klarer jeg ikke å bestemme meg for om jeg skal klikke hjem den mørkeblå eller den lyse grå. Om du også vil ta en titt finnes kolleksjonen her, og genserene her og her.

On my mind!

Litt kleskrise i dag, og det er fordi jeg ikke vet om det er varmt eller kaldt ute. Helst ville jeg gått sånn her i dag. Baggy comfy jeans er aldri feil, en fin høyhalser fra Acne, elsker jakken fra IRO og smykket fra Estelle Devee. I dag har jeg verdens lengste to-do liste så nå må jeg hive meg rundt om jeg i det hele tatt skal få lagt meg i kveld. Først skal jeg titte på kolleksjonen til Anna Dello Russo for H&M. Gleder meg!

source; candicelake

Missoni for Lindex

Nå er det ikke lenge igjen til Missoni for Lindex kolleksjonen..Den er såå fin! Den er tro til seg selv, og det karakteristiske mønsteret er et gjennomgående tema, jeg håper kvaliteten er like bra som den ser ut.. Her er våre favoritter, E L S K E R kåpen! Barne klærne er helt nydelige også FYI..

FWSS

FWSS har laget de mest fantastiske luene, og jeg er helfrelst. Hvert år leter jeg etter den perfekte luen med den riktige passformen. Den skal ikke være for trang, ikke for lang, ikke for stram og ikke for høy. Jeg har kun hatt en lue tidligere som oppfylte disse kravene, og den ser ut som om den har blitt værende igjen på sørlandet et sted (jadda, jeg bruker luer sommer som vinter..). Men nå har jeg funnet verdens beste erstatning, og er så lykkelig. Små barn store gleder!

Vi har sagt det før, og sier det igjen. Lilis love Fall Winter Spring Summer

LiliLoves Freja Beha Erichsen

Hallo!! Freja Beha Erichsen rocker Zara´s Høst/Winter kampanje. Kolleksjonen ser ikke så værst ut heller. Glede Glede! (Vet jeg må slutte å skrive så mye om Zara, skal prøve..)

Freja Beha Erichsen for Zara F/W '12 campaign

Je Regrette

Angrer skikkelig på at jeg ikke slo til på disse Isabel Marant buksene i fjor, skulle sånn ønske de var i garderoben min. Var altfor sen på avtrekkeren og holdt nesten på å kjøpe dem i 4 nr for store, i rødt istedet.. Er glad jeg ikke gjorde det, men tenker fortsatt på de.. The pants who got away.. Buuh!

Am really regretting that I didn´t get these stripey wonders from Isabel Marant last year. Was way to slow on the trigger, and in desperation I almost got the red ones 4 sizes too big. I so want them in my wardrobe, they are the pants who got away. Buh!

On my mind

Gina Tricot belte / Gina Tricot belt

Givenchy herregenser / Givenchy men´s sweather

Balenciaga genser /Balenciaga sweather

Quiltet skinnjakke fra Zara / Quilted leather jacket from Zara

Biker jakke fra Zara / Biker jacket from Zara

Sommerferien synger på siste verset, og jeg merker jeg er klar for hjemreise. Batteriene er ladet, og det er et godt tegn at jeg faktisk gleder meg til å begynne på hverdagen igjen! Har for det meste gått i jeans-shorts og hvite singletter her nede i Frankrike, men merker først nå at det er gøy å tenke på høsttrender og høstgarderoben. Her er et knippe plagg som står på ønskelisten. Gina Tricot beltet er allerede en favoritt, og jeg gleder meg til å ta det mer i bruk når jeg er hjemme igjen.

Valentino VaVa-Voom

VaVa-Voom!! Ettersom jeg sakte men sikkert opparbeider meg en liten veskekolleksjon er jeg på stadig jakt etter en ny veskeskatt.. Nå trenger jeg en middels liten en, denne fine Valentino VaVa-Voom en er i ferd med å imprinte seg på hjernen min.. Det er perfekt i størrelsen, og kan brukes til de fleste utflukter, vil jeg si. Hmm ..

VaVa-Voom!! I´m slowly but surely building up my bag collection.. And am now looking for the perfect medium-mini bag that I can take anywhere wearing anything.. I LOVE this Valentino VaVa-Voom bag- Perfect Size!

Image from Carolinesmode

Click Click

Sitter å click, click clicker hjem litt saker til en klient, og det er farlig, for plutselig, som idag havner jeg på en smell! Falt pladask for denne (marant/IRO/By Zoe lignende) saken fra Zara, elsker blåtone komboen, formen og lengden... Og at modellen ligner litt på Madame Marant selv, hehe..

Click, click, clicking home some stuff for a client, and thats dangerous, because a little to often I end up getting something, something for myself... This time I fell flat over this amazing (Marant/IRO, By Zoe lookalike) jacket from Zara. Love bluetone combo, and that the model looks like Madame Marant herself.. 

Miu Miu Loafers

Har en ulmende obsession for disse fantastiske Miu Miu Loafers ene!! Kombinasjonen av strass, gull og midnattsblå velour er himmelsk!! Yum! Har siklet på de sååå lenge, og etter jeg så de på vakre Carolines blogg ble jeg overbevist om at de kanskje må klikkes hjem..?

I have an urging obsession of these amazing Miu Miu Loafers! The combination of rhinestones, gold and midnight blue velvet is just heavenly! Maybe they have to be clicked home...?

Get Them? Adlink

CarolinesMode, Net-a-porter

Marques Almeida denim

Marques Almeida denim kjolen er øverst på ønskelisten akkurat nå. Det har vel kanskje noe med at Elena Perminova så ganske så fantastisk ut da hun hadde den på seg under Paris Fashion Week, med kule neondetaljer. Kjolen er laget spesielt for Opening Ceremony, og er desverre utsolgt, så jeg skal ikke se bort i fra at jeg må finne frem symaskin, saks og sandpapir.

Perfect Bracelet

Nei, det er hverken Martin Margiela eller Celine, det er faktisk fra Bikbok. Tro det eller ei, også fikk jeg det på salg!!! Hva er vel bedre enn det? Digger det, også passer fint sammen med alle de andre fargerike armbåndene man skal gå med, eller bruke det helt alene... Jeg har allerede brukt mitt flittig, lurer på om jeg skal sikre meg et i sølv også, kanskje i morgen. Dette er iallefall dagens hotteste accessoir tips!

LiliLoves Cala & Jade

Har så lyst på en liten Cala & Jade veske. Jeg lånte den øverste til et shoot her en dag, og den er så perfekt i størrelsen! Jeg vil ha en i sort, den er så praktisk. Det som er så kult med disse veskene er at "gitteret"  kan tas av og byttes. 

Klarer heller ikke å glemme disse fantastiske Cala & Jade veskene i Kelim, husker jeg ble forelsket i dem, da Line L hadde dem i butikken sin. Disse lekkerbiskene er fra et sammarbeid med Celine Maktabi. Og er den perfekte weekend getaway vesken!

The promise collection

Lilisene er glad i støtte en god sak, og når vi får høre om prosjekter som dette er den ingen tvil om at vi må spre budskapet. Med Katie Holmes som ambassadør har Tommy Hilfiger designet The Promise Collection, der alle inntekter av salget går til Millenium Promise, der hovedmålet er å halvere den ekstreme fattigdommen i Afrika innen 2015. I de 13 plaggene for menn og 17 for kvinner, gjenspeiles afrikanske print og farger. Ikke bare er kolleksjonen super-fin, men man har samtidig mulighet til å støtte en god sak. Øverst på ønskelisten står solbrillene og det røde skjørtet. Ser ut som om jeg må ta meg en tur innom Tommy Hilfiger butikken i morgen, gitt...

Double denim

Lørdag, regnedag og innedag. Startet tidlig med å returnere en haug av styling, deretter rydding i garderoben. Nå bærer det ut på middag med gode venner, før jeg skal feire min kjære bror sin bursdag. En perfekt lørdag med andre ord. Nå skal jeg hoppe i dusjen. Tror jeg kjører en double denim i kveld. Happy weekend!

source

Comfy cool!

Det begynte tidlig på 90-tallet at jeg fikk en forkjærlighet for komfortable kule sneakers. Så ble de lagt på hyllen en stund. Da Balenciaga kom med sin Pre-fall kolleksjon i 2011 ble smaksløkene pirret igjen, og sneakersene ble tatt frem. Mine gode gamle er ikke fortsatt like kule og ble derfor erstattet med et litt mer oppdatert par fra WeSC. Sinnsykt kule, og selvfølgelig med innslag av litt neon, litt hel, men fortsatt med den kule 80-talls looken. Er det lov å si man er litt forelsket i sine nye sneakers? Jeg blir like glad hver gang jeg tar det på, ikke bare er de en drøm å gå i, men jeg synes de er så fine.

News!

Wow! Den nye gjestedesigneren til H&M er Maison Martin Margiela. Det kan ikke annet enn å bli bra! Gud som jeg gleder meg til 15 november.

Le Jacket

Traff på en fin finsk jente i kjøben i denne jakken! Den var fra Zara (Selvfølgelig) i 100% silke , og skikkelig nydelig.. Underlig at ingen av oss kom hjem med den. Men har en teori om å ikke gå på butikker vi har hjemme å handle når vi er bortreist.. Tenk denne med en hvit tank, korte lyse dongri og spisse pumps.. Lækkert! (tror jeg må sjekke om de har den i Oslo allikevell...)

LiliLoves RebekkaRebekka

Vi snublet over dette merket da vi var i kjøben (og laget reiseguide (vi vet, vi vet .. Det har tatt en evighet!!!) Merket heter RebekkaRebekka og er som dere ser helt fantastisk! Hvor kult er det ikke med blandingen av lenker og faste metaller, og seff min favoritt metaller i flere farge nyanser.. bruk en om gangen, eller alle! Er ikke så ille i pris heller. Den øredobben i lenken prøvde jeg å designe i fjor da jeg hadde fått meg piercing i øret og kom på at det hadde vært sååå vakkert.. (Piercingen måtte jeg dessverre ta ut.. Men nå tror jeg fader jeg må ta meg en ny en i andre øret og ha en lenke i,) sååååå fint ! Har ikke sett merket i Norge enda, men skrik ut om noen vet hvor man får tak i det her .. Fant det i finfine butikken Pede og Stoffer som også selger på nett..

New length

I dag tenker jeg å la meg inspirere av dette antrekket. Akkurat passe enkelt, komfortabelt og samtidig fresht.  Jeg har blitt mer og mer glad i den litt lengere shortselengden, så noen gamle bukser har fått gjennomgå i helgen.

Nå kaller jobb. Nok en hektisk uke med to nye tv-produksjoner på agendaen. I dag skal jeg sitte barnevakt for verdens vakreste lille pike -gleder meg!

source; Stockholm streetstyle.

Alexander Wang Sunnies

Sååå deilig å våkne til sol, man får så mye energi og lyst til å gjøre ting hele tiden. Men nå trenger jeg nye solbriller etter en eller annen dust bøffa yndlingene mine fra kurven på sykkelen min i går.. Sikler veldig på disse finingene fra Alexander Wang hos Net-a-porter.

Ha en solskinnsfyllt dag dere!

oysho

Jeg oppdaget Oysho da jeg var i Spania for to år siden. De har fantastisk undertøy i tillegg til bikinier, sandaler og en egen liten kolleksjon med sportsklær. Jeg fant denne fine bikinien da vi var på Gran Canaria. Passe femenin, og med veldig fin passformen.

//I totally fell in love with the Oysho underwear when I was in Spain a couple of years ago. Had to make the store a visit this time as well and ended up with this cute perfectly shaped bikini.

LiliLoves Color Dip Dye

Her er det jeg har øverst på ønskelisten akkuratt nå: Mardou & Dean´s finfine fargede jeans og de superkule fra Current/Elliott nederst.. Vil ha alle tre..

Ha en fin søndag allesammen, min tilbringes på sofaen med blomster på bordet ,mat i magen og film på skjermen, tudelu!

obsessed

Noen ting får man virkelig ikke ut av hodet. Hver gang bilder av denne vesten dukker opp, så får jeg helt vondt i magen. Den er så sabla fin! Må nesten si jeg skulle ønske den var min, selv om jeg innser at det kun blir med tanken.

You made my day!

Jeg hadde verdens beste start på helgen. På fredag fikk jeg blomster levert på døren med verdens hyggeligste invitasjon. Har en hektisk, men morsom, uke foran meg. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal rekke alt, men med litt ordentlig planlegging så går det meste! Har gått på pilates hver morgen i tre uker nå, og det kan virkelig anbefales. Det er sjeldent jeg har følt meg så velopplagt og full av energi. Det hjelper også å ha noe gøy å se frem til, så takk igjen, Holzweilere! Blomstene har fått meg til å smile hver dag. Gleder meg!

De ultimate skoene

De perfekte sorte ankelbootsene, med den perfekte spissen,hælen og høyden har jeg leitet så lenge etter.. Jeg syns de jeg har fra Zara ser perfekte ut, men de er så vonde å gå i, og jeg trenger noen jeg kan løpe på hele dagen lang! Sikler litt etter disse kule fra Alexander Wang, men hælen ser ganske høy ut, så de blir veldig bratte (Noen som har de??).. Og da går det bare et par timer.. Noen som har noen tips om noen andre fine, og kofortable?

Lililoves Fall Winter Spring Summer

Her er en liten preview på FWSS kolleksjonen jeg snakket om i forrige post, er det ikke fint..? Elsker de fargede dyreprintene, spesiellt de blå. Alle skjortene er i superfin kvalitet og alt er sydd med franske sømmer, også har jeg endelig funnet den ultimate silke skjorten med skjulte knapper og perfekt passform(glemte å ta bilder av dem) Skal ha en i hvit og en i svart (syns alle burde ha det i garderoben sin)... FWSS selges blandt annet på Eger til høsten..

Fresht!

Jeg har jo vært stor fan av hvitt en stund.. (Det kan dere jo og se her), det er så fint å kombinere hvitt med en farge. I disse nye Zara lookbook bildene får jeg litt assosiasjoner til Jil Sander fra i fjor, SUPERFINT! Den øverste jakken er forresten mitt neste innkjøp til vårgarderoben, fresht!

Et lite tips..

Syns denne blusen fra Bikbok var så fin, brukte den på style guiden, men jeg tror den allerede er i butikk.. Superfin til skjørt og jeans!

Snart er det helg!!

Oui Oui!

Fine fotografen Trude på Sprint, har så bra smak, og jeg får alltid bra tips om nye kule merker (gjerne fra Paris). Denne gangen hadde hun på seg dette fantastiske smykket som jeg palt pladask for! Smykket er fra designeren Karina Johnsen og Trude hadde kjøpt sitt på Blå (Marked). Lurer på om jeg ikke på ta meg en tur til helgen..

Aldo Rise

Hadde en super start på dagen hos de søte ThisIs jentene med en aldri så liten sneak-peak på den nye Aldo Rise kolleksjonen som kommer i butikker 2 mai. Det var mye eye-candy i kolleksjonssamarbeidet med J W Anderson, Preen, Libertine og Faster by Mark Fast. De hvite pumpsene, som Celine prøvde på, ble en favoritt. Måtte prøve på de svarte og hvite kilehæl skoene, som tross for sine 10 cm er utrolige gode på foten. Tommel opp! Så, 2 mai folkens -hurra, det er ikke så lenge til!

New in!

Startet dagen med morgenyoga, selv om jeg gnager på en aldri så liten influensa. Så med andre ord -en superfresh start på en hektisk uke! Deretter gikk turen til de søte jentene fra ThisIs. Den nye arbeidsuniformen deres var disse fantastiske skoene fra BikBok, så da måtte jeg innom nærmeste BikBok butikk og herme da gitt! Mykt skinn, supergode på og til en fin pris. Strålende fornøyd!

Lili loves!

Det er ikke lenge til jeg pakker kofferten igjen, og reiser på jentetur til Gran Canaria. Det er alltid like fantastisk å gå med bare tær, selv om jeg bruker boots året rundt. Men, akkurat nå står disse sandalene fra Zara på ønskelisten!

Espadrilles

Etter en tur til Spania, så blir det selvfølgelig med et par espadrilles hjem i kofferten. Tidenes mest komfortable sommersko. Jeg endte opp med et par ensfarget hvite, og et par i neonfarget (er man i neon modus, så er man i neon modus..he he). Missoni sine står selvfølgelig på ønskelisten, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å ta de på meg i regnvær?! Fant derfor et par superfine tilsvarende på Asos i missoni-ish mønster.

Dree Hemingway for Sandro

Har alltid likt det franske merket Sandro. Utrolig mye fint til midt-på-treet priser. Dree Hemingway har i samarbeid med Sandro designet 10 plagg. Litt marant svung, men samtidig klassisk og edgy. Den batikkfargede shortsen er blandt favorittene. Må nok ta en tur innom Sandro så snart jeg kommer meg til Frankrike.

Gazelle

Husker dere disse bildene av Kate Moss fra 1993? Jeg husker jeg spinket og sparte og til slutt ble jeg den heldige eier av et par Adidas Gazelle. Lykke! Har troen på at vi kommer til å se mer av disse skoene fremover. Comfy-cool!

Neon Knit

For en liten stund siden innom Storheil agenturer for å se på blandt annet Just Female og Rock and Blues høst/vinter kolleksjoner. Jeg forelsket meg hodestups i den awesome mohair genseren i grå flettestrikk med neon fargede armer.. Vil jo ha den nååå..(Kjenner kjøpestoppen ulmer i kroppen). Fikk prøvd på en annen perfekt liten sak, sauepelsjakken fra Rock & Blue, den var som lagt for meg, og det var rett før jeg stakk av med den (Neida..) Nå skal jeg på Oslo Hudpleie Klinikk, jeg gleder meg som en liten unge!! Mer om det kan dere lese senere på Lilisbeauty!

Fiiin Mandag folkens!

Cravings

En gøyal liten clutch

En fresh sommerkjole

Gullringer med spikes

En ny piercing i øret (selv om det ser fryktelig vondt ut)

En tredje tattovering (ikke en fjær, og ikke på fingeren, men jeg synes bildet var så fint)

Lakers og blomster i finfin kombinasjon

I dag skal jeg pakke kofferten, før vi vender snuten mot varmere strøk i påsken. En siste innspurt på jobbefronten før jeg tar en liten ferie.

Nå skal jeg møte fine Bertine, og finne ut av kveldens antrekk. Hun skal ha konsert i kveld på Rockefeller, og har du ikke bestilt billett, så er det fortsatt ikke for sent. God fredag!

Cool converse

Vårens beste investering er for min del et par Converse. Selv om fjorårets, og de fra året før har gått alt for mange kilometer har jeg ikke samvittighet til å kvitte meg med de. 2 gamle par har allerede fått gjennomgå et lite bli-ny prosjekt. Studs og spikes! Årets tilskudd i Converse-garderoben skal bli (til en forandring) et par gule.

Dream Jacket

Er den ikke nydelig? Jeg fant denne vakre kreasjonen da jeg var inne på Minou å plukket styling her en dag! Den er vintage, og fantastisk laget med et Balmain preg over seg... Jeg har kjøpestopp om dagen, så den ble ikke med meg hjem selv om det gjorde veldig vondt i hjertet å forlate den der.. Sååå, den er up for grabs!!! Jeansene er mine nye yndlinger fra Bikbok..

 

Poppy

Hektiske dager her i gården. Ukene flyr, og snart er mars over?! Tror jeg må begynne å puste ut og være flinkere til å nyte øyeblikkene. Nå skal jeg ut å løpe ut på jakt etter alt jeg kan finne av leopard. I morgen braker det nemlig løs for tidenes morsomste tema-fest. Kleskoden "Lace, Leopard and Leather" er nok enklere for damene enn for mennene. Har fått lånt en skinnbukse til mannen, men det er nok fare for at han setter seg på bakbena, og nekter.

Legger til et bilde av Poppy, som har tidenes fineste støvler fra Chanel!

Ha en strålende fredag!

Sabrina Dehoff

Jeg brukte disse nydelig smykkene da jeg stylet HM for Marni kolleksjonen på God Morgen Norge.. De er fra merket Sabrina Dehoff hos den nydelige butikker Minou på Frogner. De har mange andre skatter også, og så absolutt verdt et besøk!

Lililoves A.L.C.

A.L.C. var et merke jeg ikke kjente mye til før jeg var i New York og møtte en av PR jentene for merket. Ble så forelsket i det da jeg så og prøvde plaggene på Barney´s. Stilen er KUL, litt Helmut Lang aktig, litt Acne, Litt wang.. Ouh I like!! Klarte ikke ta ut så mange bilder så om du trykker videre så er det flere godsaker fra AW12/13. Er det noen som vet om A.L.C. selges i Norge? Digger dette merket! 

Dasha

One to watch!

Ble sittende ved siden av denne russiske skjønnheten, Dasha Zhukova, da vi var i Milano. Det kan umulig slå feil med blomstrete Celine vest, herrebukser og Givenchy sko. Feig som jeg er turde jeg ikke spørre om et bilde, men følte det kanskje var litt for drøyt å dra frem kamera mens hun satt og drakk champagne med gode venninner.

Jobber som redaktøren for Pop Magazine og har en garderobe som de fleste kan dø for....

Closet visit

Jeg har tre-fire blogger jeg følger daglig, flere jeg leser en gang i uken, og enda flere jeg har vært innom et par ganger, før de desverre går litt i glemmeboken. Jeg prøver å lagre de i bokmerke-linjen min, sånn at jeg skal huske de til en annen gang. Jeg er like fornøyd hver gang jeg går gjennom favoritt-bloggene jeg har samlet opp gjennom tidene. Dagens lille tips er www.closetvisit.com, som er en av disse bloggene. En veldig inspirerende blogg, og alltid like artig å titte inn i andres klesskap.

Quick fix

Dette beltet fra Zara ble nesten med meg hjem fra Milano. Ser nå at de har fått det inn i Oslo også, og klarer ikke helt å glemme det. Hadde vært fint til et jeans-antrekk, et enkelt skjørt eller rett og slett bare sånn her...

Faith Connextions

Jeg er litt miljøskadet etter 9 år i klesbransjen, og sitter hele tiden og leter etter nye "uoppdagede" merker. Nå var det faktisk en venninne som tipset meg om dette merket, og vi var litt usikre på om vi skulle fortelle noen om det, i og med vi konkluderte med at dette kom til å bli det "nye" Isabel Marant. Oss om det! Jeg klarte ikke å dy meg, og jeg måtte jo fortelle dere om det! Det skal vel litt til for at det blir det nye Marant, men vi har i alle fall trua på at Faith Connextions kommer til å komme i vinden tiden fremover.

Det kan umulig skuffe da tidligere CEO for Valentino Fashion Group, Christophe Bosc, og Ilan Delouis i 2006 besluttet at de sammen ville skape sitt eget merke ”FAITH CONNEXION”. Design teamet bak er sammensatt av folk hentet fra Lanvin, Lacroix og Azzaro. Franck Durand, som har vært med å skape suksessen rundt Isabel Marant, er ansvarlig for den visuelle identiteten, look-books og kampanjer.  Men døm selv – jeg synes kolleksjonen er helt fantastisk!

(...og ja, jeg vet, dette ble en veldig lang post...men det var så mange fine bilder å velge mellom).

Repeat..

En god ting kan ikke nevnes for ofte! Vi har skrevet om Goldmine flere ganger, både her, her, her, her og her. Likevel synes jeg det er så utrolig kult at vår navnesøster Line klarer å utvikle smykkekolleksjonen sin, samtidig som hun beholder sitt særpreg. De to smykkene mine bruker jeg både titt og ofte, men etter å ha sett den nye kolleksjonen drømmer jeg om de nye med stener. Nettbutikken er nå oppe og går, så gå inn og ta en titt. Øverst på ønskelisten står disse med stener.

Line K brukte Goldmine da hun stylet den lille sorte på VG-tv.

Bertine Zetlitz har flere ganger brukt Goldmine, da jeg stylet henne for Idol.

Jail Pants

 

Har så lyst på et par stripete bukser. De første er fra Topshop, de nederste er fra H&M...

Really would like me some stripy pants right now.. The first ones are Topshop and the second is H&M.

Lili loves!

VESTEN! Jeg vil ha vesten!! Enten koster den en halv formue, eller så har hun kjøpt den i en liten bod på et marrokansk marked til slikk og ingen ting. Jeg satser på det siste, og drømmer om en reise til Marrakesch. Ikke bare på grunn av vesten da, men også fordi jeg alltid har drømt om å reise dit. Noen som vet hvor den kan være fra?

Bilde av Tommy Ton for style.com

treasures

...både nye og gamle skatter

Chanel med turkiser...

Dsquared

Dolce Gabbana. Snakker vi 90-tallet?

Får pustevansker av dette fra YSL

Ohlalala...Lanvin

Gaspard Yurkievich

Fra jorden rundt reise i 2001, med neon, turkis, strass og gull

Etter en lang telefonsamtale med verdens beste "Nufse" her om dagen, fant vi ut at det var på tide å finne frem alle korssmykkene fra 90-tallet (om det ikke blir en trend, skal vi sørge for at det blir det....!). "Nufse" fikk tydeligvis blod på tann, og begynte å rydde i smykkesamlingen sin. Og den er ikke akkurat liten!! I tillegg til verdens største samling av kors, eier hun også en beundringsverdig samling av andre herligheter, både nytt og gammelt. Fikk sniktitte i smykkesamlingen hennes, og den er så fantastisk at jeg nesten måtte dele med dere. Finn frem korsene, krusifiksene og rosenkransene, det har nemlig vi gjort!

That Yellow Dress!

Forelsket meg litt i denne på H&M pressekontoret i går, den er helt perfekt! Til bare ben og et Italiensk brullyp? (Kan noen gifte seg der i sommer please? ) Og invitere meg…? Jeg vet nemlig hva jeg skal ha på meg.

Fell for this lemon colored dress at the H&M office yesterday, it will be perfect to bare legs and an Italian wedding. Now, can anyone get married there please, and invite me?

Marni for H&M Press Preview

Idag fikk vi tyvkikke og ikke minst kjenne på Marni kolleksjonen for H&M! Det første jeg la merke til var de utrolig fine kvalitetene! Dette er skikkelige ting, og det syns jeg er litt viktig nå det er et sånnt sammarbeid. Vi syns iallefall det var utrolig mye fint, og her er noen av favorittene. PS. LineLove og jeg Instagramer for harde livet som dere ser.. Er dere på instagram, add oss davel. Ha en fortsatt fin dag, nå må jeg ut å løpe igjen!

K/LLER

Oppdaget dette merket da jeg var på Helmut Lang butikken på Mercer st. i New York, elsker kombinasjonene av metaller og materialer. Fikk dessverre ikke med meg noe denne gang, men de har klort seg fast på minnet, så mulig vi må ta en Lilis tur til New York igjen om ikke lenge..

Discovered this fab jewlery by K/LLER in the Helmut Lang store at Mercer St. in New York, i really love the use of different metals and materials

Happy valentines!

Jeg må inrømme at jeg har en stor svakhet for valentinesday. Startet dagen med å steke egg i mine hjerte-eggeformer og nå har jeg kjøpt blomster til nære og kjære. Først litt jobb, og forberedelser til musikkvideo inspilling på torsdag (gud som jeg gleder meg!). I kveld står hummer og champagne på menyen. Happy Valentinesday!!!

source; Planetblue

Figaros bryllup

I en liten sidegate i København ligger en liten perle av en butikk. Figaros Bryllup må jeg alltid innom! Sarte små smykker, både i gull, sølv og forgylte. Med eller uten diamanter i flere prisklasser. Neste gang du er i København anbefaler jeg å ta turen innom. Adressen finner du her.

I die!

Husker dere Line K skrev om disse buksene tidligere. Jeg er jaggu ikke lei leopardbuksene fra Current/Elliott enda. Tenkte å minne dere på hvor kule de er, og nå finnes de i butikk (Bolina)! Løp og kjøp, det skal i alle fall jeg gjøre.

I am in love with these jeans from Current/Elliott Line K was writing about earlier. They have now hit the stores!

Like The Look!

Jeg har et problem, og det er at jeg begynner å få litt klesangst til New York fashion week.. Har jo bodd i en (skarve) koffert med stort sett sommer klær i over en måned (ikke å anbefale.. ) Det er såå kjedelig! Og nå reiser jeg til New York om få dager! Så jeg har (nørdete som jeg er) laget en liten New York moodboard, med hva jeg vil ha på meg.. Her er en look fra mappa mi, fra Gina Tricot som jeg liker veldig godt (spesielt hatten og jakken), bytt ut buksen med en camo eller dyreprintet jeans og genseren med en hvit høyhalset angora.. Synd jeg ikke har det her da, aaargh!

I´d like to wear something like this, am a little tired of living in one suitcase for over a month!

NEW IN!

Line K rister oppgitt på hodet av meg over min skull-obsession som aldri vil ta slutt. Det begynte, så vidt jeg kan huske, med et LAMAR smykke for rundt ti år siden. Jeg fikk også et Ugo Cacciatori smykke, en vakker skummel liten skalle med røde safirer i øynene, av kjærsten min da vi hadde vært sammen i ett år, og det er over åtte år siden. Han henger fortatt rundt halsen (smykket altså, ikke kjærsten... ) Jeg prøver å forklare Line K at det er STOR forskjell på skulls. Strass-skulls på klær, det er no-no. EdHardy skulls kan ikke regnes som skulls engang.... Skaller skal være skaller, og de skal se ut som skaller. Dermed basta!

Jeg har glemt å fortelle dere om da vi var i London forrige gang, og Line K hadde bestemt seg for at hun skulle skull-avvenne meg. Hun tok bilder av alle skallene hun kom over i London-by, både på sko, t-skjorter, bukser, vesker, lysestaker -you name it! Det hadde blitt tidenes lengste bloggpost, men "dessverre", så ble telefonen hennes stjålet, så det ble aldri noe av den bloggposten.

Line K, jeg tror du må komme deg hjem fra Miami, for jeg må skull-avvennes igjen. Jeg har nemlig bestilt meg disse hårstrikkene fra Etsy, og er ganske så fornøyd! ....og Corinne, du kommer til å elske de!

South pacific

Det er vel ingen tvil om at vi går en tid med mønstermiks i møte. De mest vågale har prøvd seg på trenden allerede, og kjenner jeg meg selv rett hiver jeg meg ikke på, men fletter inn et og annet element. Godt det ikke er lenge til London, for da skal TopShop besøkes.

//Animal print in combination with floral print. Like it a lot. We are heading to London soon and of course we will make TopShop a visit.

source; TopShop

Acne cravings!

Jeg dør litt innvendig når jeg ser disse Acne skolettene som kommer i butikk i Februar. Minner meg litt om de fine Marant skolettene, som jeg dessverre synes det er litt for mange som har. Selv om jeg ikke hadde sagt nei takk til de heller?! Jeg skal ihvertfall gå (bokstavlig talt) sommeren i møte med de nederste svarte.

Neon

Før jul var jeg innom Blender sitt showroom og fikk ta en titt på den nye Current/Elliott kolleksjonen. Vasket denim i duse neonfarger så langt øye kunne se. I tillegg til noen fantastiske utvaskede jeans i blomstermønster. Jeg skal stå parat og sikre meg et par når disse kommer i butikk i februar. Før den tid må jeg bestemme meg hvilken farge jeg skal gå for. Tenker i retning neonrosa eller kanskje limegrønn? Helst ønsker jeg meg en av hver...

Foreløpig (etter litt googling) fant jeg bilder av Adriano Goldsmiedth sine freshe jeans, som er å få tak i nå, og Acne genserene på øverste bilde hadde også passet finfint inn i sommergarderoben. Og kanskje et skateboard?

source; costume, rachelzoe

 

 

You made my day!

I går hadde tok jeg en liten runde for å levere tilbake styling. For å få tid til alt på agendaen, så var jeg tidlig ute for en gangs skyld. Tydeligvis var jeg den første som var innom Polhem jentene. Og vet dere hva det betyr? Jeg fikk dagens kalendergave -juhuuu!! Jeg gikk derifra smilende fra øre til øre med produkter fra Cosmobeauty. I kveld er det julebord, så da skal de testes ut.

Har dere lagt merke til at vi har fått en hjelpende hånd med skjønnhetsbloggen vår? Vi er veldig stolte av å ha Corinne på teamet vårt. Hun er utdannet make-up artist og frisør, og fantastisk flink!

Time for boot-cut?

Det er ingen tvil om at de svarte skinnbuksene er det mest brukte i skapet gjennom tidene. Nå kjenner jeg at det kanskje er på tide å bytte ut skinntightsen med en skinnbukse med litt mer benvidde. Den beste erstatningen jeg har funnet til Balmain sine er disse fra Current/Elliott.

//I think it´s time to change my leather leggings with boot-cut leather pants. 

Jeans all the way..

Gud jeg gleder meg til å ta frem hullete jeansjakker, jeans, jeansshorts og jeansskjørt. Ære være Acne, som gjør det ekstra lov! Hei jakke og hei skjørt! Fra Acne sin SS12 kolleksjon.

//Looking forward wearing my messy denims...

 

Good news!

Husker dere disse? Chloe bootsene fra 2008 må være en av de beste kjøpene jeg har gjort. Den gode nyheten er at Chloe gir kundene sine årets beste julegave! Den populære Susan bootsen relanseres og har i denne anledningen blitt omdøpt til Susanna. Svarte, beige eller røde, perfekt til jeans og hvit tskjorte. Susanna vil være tilgjengelig i slutten av desember og vil bli gjenutgitt bare en gang. 

//remember these boots from Chloe? Must be one of the best investments I have ever done. The good news is that Chloe is relaunching these boots, in red, beige or black in the end of December. 

Comfy cool

Når gradestokken kryper nedover så blir jeg mer opptatt av å holde meg varm enn å se fin ut. Jeg hater å fryse. Det er ikke feil å være både fin og varm heller. Det nye merket Wooland lager fresht ullundertøy i merinoull. Jeg har satt denne toppene på ønskelisten til jul. Det er nesten som jeg er fristet til å kjøpe den med en gang, vet ikke helt om jeg klarer å vente helt til jul, selv om jeg har fått streng beskjed om at jeg ikke får lov til å kjøpe en eneste ting før den 24.

Skoene fra Diemme er også varme og fine. Minner meg farlig mye om Art skoene jeg hadde på 90-tallet, og hadde aldri trodd at jeg skulle bevege meg i den retningen igjen. Aldri si aldri! Klumpete og søte, med mykt fòr. Ja, da vet dere hva jeg ønsker meg av "fornuftige" gaver til jul, i tillegg til ny stekepanne, kjeler, nye vannglass og popcornmaskin. Noe jeg håper jeg ikke får, selv om jeg trenger det. Eller jo, forresten den popcorn-maskinen, den er jeg keen på!

Ela Collection

Høyt på ønskelisten står denne clutchen fra Ela! Gjerne i lime eller den nederste i leopard. Julenissen, fikk du med deg det?

Jeg skal lage skrive litt mer om disse veskene siden, for det er sinnsykt mye fint! Verdt å sjekke ut.

Love the clutches from Ela. The one in lime is on the wishlist. I´ll write more about these bags later beacuse there are so many nice bags in the collection. Absolute worth checking out.

 

Alliga Tor

Bredal Belts designes av Tor, som går under kallenavnet Alliga-Tor. Laget av select louisiana Wild Alligator fra New Orleans og med sølvspennene fra Vogt Silversmiths i San Fransisco. Det er ingen tvil om at dette er luksus ut i fingerspissene. Jeg tør ikke å si hva de koster en gang, og det ble med et par bilder, men gosh så fine!

Brics

Elsker ton-i-ton pastellene, stylingen og de fine jakkene på disse bildene fra Bricks sin kolleksjon. Jakken på det siste bildet er en drøm, spør du meg. Tror nok jeg må sette den på julens ønskeliste.

Ostwald Helgason

Mamma! Skulle gjerne ønske at du kunne strikke en av disse til meg? Liker spesielt godt den øverste og tror den kunne vært fin i flere fargekombinasjoner også. Hva sier du? Det er lov å ønske seg til jul er det ikke, i og med du er så flink til å strikke....

Source 

Would like to wear this today!

Bursdagsfest i kveld. Skulle gjerne hatt på meg dette, men jeg får ta et dykk inn i skapet og grave frem gamle skatter isteden; skinntights fra Current/Elliott, college genser fra 3.1 phillip lim, solbriller fra Tom Ford, fingerring fra Maison Martin Margiela, veske fra Proenza Schouler, sko fra Charlotte Olympia.

source; Net-a-porter og mytheresa.

Etoile

Det er mye å glede seg til når man ser Isabel Marant sin Etoile kolleksjon. Jeg får lyst til å lete frem 80-talls rulleskøytene når jeg ser disse bildene. Nå er det fredagspizza og Idol. God helg!

Indian summer

Det er rart det der i motebransjen, når det er sommer ser vi på vinterklær og vise-versa. Sitter her oppe i nord og leser pressemeldinger om hva vi kan glede oss til ss2012. Jeg gleder meg i alle fall til disse beltene og veskene fra Pepe Jeans.

Top three..

I tillegg til smykkene er dette mine topp 3 fra Jenny Skavland for BikBok sin kolleksjon. Som sagt så synes jeg Jenny har vært riktig så flink denne gangen, og laget mange fine plagg!

In addition to the necklaces from Jenny Skavland for BikBok these are my top three pieces. As mentioned before -I think she did a really good job with this collection!

Multiple use?

Jeg vet at dette egentlig er et smykke, men jeg ville nok heller ha surret det to ganger rundt armen, og brukt det som et armbånd. I tillegg synes jeg faktisk at det hadde vært ganske så kult med to stykker, og brukt de som sko-pynt. Se for deg tigeren bak på skoen, kjettingen under skoen og spennen foran. You see what I mean?

...og smykket er fra Versace for H&M og kommer i butikk i morgen.

Jenny Skavland for BikBok

Som jeg skrev i går var planen å dra på pressemøte for Jenny Skavland for BikBok sin kolleksjon. Våknet opp med hodepine (noe jeg aldri har?!), så jeg kom meg desverre ingen vei. Isteden beundrer jeg de fine pressebildene av kolleksjonen. I tillegg til et par kjoler, liker jeg disse smykkene fryktelig godt! De minner meg om Goldmine smykkene, og jeg tror nok at et av disse blir med meg hjem på pre-shoppingen i morgen.

Budget!

Det er vel ingen hemmelighet at vi begge har en obsession på sølvtupper. Hadde vært fint om de fine skoene fra Nowhere kunne kommet inn snart. Mens vi venter drømmer vi om andre sko med sølvtupper. Line K har forelsket seg i disse skoene fra Givenchy (øverst) og vi trålet London´s varehus for å finne dem. Fikk et lite tips fra Rubi om disse skoene fra Mango, og de er jaggu en finfin erstatning (og ganske mye billiger også). Så Line -løp og kjøp!

We both have an obsession on shoes with silver tips. When we were in London during LFW we tried to find the ones from Givenchy, but with no luck. Rubi was tipping me about these shoes from Mango and I think they are a really good replacement (and to a much better price). Line -go and get them!

Inspo

I dag har jeg ryddet hele leiligheten og hele kjellerboden. Fretex har blitt 17 søppelsekker rikere, og det var mye jeg gav bort med tungt hjerte, men håper det kan glede noen andre. I og med jeg har vandret rundt i joggebukse i hele dag, blir Christine Centenera dagens inspirasjon. Joggebukse og pels, det kan jeg like! Tror det blir morgendagens antrekk. God søndag!

Right focus

Det blir mye Celine snakk her på bloggen. Er ikke så dum denne vesken heller, og liker fargekomboen med svart, grått og vinrødt. Akkurat i de nyansene jeg liker meg i for tiden. Liker også hvordan bildet fremhever den fine vesken, ved å ha fargefokus på vesken, mens resten av bildet er i svart/hvitt.

Source; Hanneli

Ikke glem konkurransen vår!

Til Nufse

Jeg gikk gjennom inspirasjonsmappen min, og ser at jeg har samlet fryktelig mange bilder av leopard-antrekk.

Føler at denne posten må dedikeres til min gode venninne, "Nufse", som strengt tatt elsker leopard. Hun har alltid sagt at er det noe du skal investere i, og aldri skal kaste i skapet så er det leopard! Jeg vet ikke helt om jeg alltid har vært enig, men ser nå at leopard-plaggene jeg kjøpte for både fem, seks, syv og åtte år siden fortsatt blir tatt frem i tide og i utide. For et halvt år siden fant "Nufse" ut at Current/Elliott lagde leopardbusker og var helt i himmelen! Disse måtte hun ha i samlingen. Hun lette høyt og lavt etter buksene, og var selvfølgelig en av de første til å skaffe seg disse. I tillegg klarte hun å overtalt meg til å investere i et par. Jeg angrer ikke!

Det morsomste var da hun tok ringerunden etter leopardbuksen, og ringte hun til en butikk i Oslo som fører Current Elliott. Der fikk hun til svar at; ehhhh, Hva sa du? Leopard bukser?? Akkurat som om vi tar inn det? Ehhh, nei da tror jeg du må lete et annet sted, for det er litt for tacky for oss desverre!

Ehhh, ja, vi fikk tak i hver vår leopardbukse, og vandrer lykkelig rundt i de. Vi lover at vi aldri skal komme innom butikken (som jeg ikke nevner navn på) i de tacky leopard buksene våre, selv om vi føler oss ganske så fine!

Også en stor takk til leopard dronningen "Nufse", som er min største leopard-motivator. Da!

Colour Combo

Fargekombinasjonen burgunder og rødt er en finfin kombinasjon. Genser fra Malene Birger og Acne.

//I love the combination of burgundy and red. Sweather from Malene Birger and Acne.

Begynte så smått å bli glad i burgunder i fjor, og har nå tatt frem fjorårets strikkejakke, som i år skal kombineres med knallrødt.

//I have found my knitted jacket from last season and this year I will combine it with bright red.

Whiite

Søndagen i Milano tilbrakte vi på Whiite messen. Her er mine favoritter blandt det som ble utstilt. 

Loungen på utsiden av messen bar preg av navnet Whiite. Vi slappet av i hvite solstoler mellom slagene. 

HTC sin stand. Har alltid likt HTC sine edgy belter, boots og vesker, som har det riktige vintage preget. 

Italienske skjerf i myk cashmere, med kule print. 

Skoene fra Jeffrey Campbell kan ikke komme fort nok i butikk, spør du meg. 

...det samme gjelder disse. 

Disse veskene skal jeg vie et nytt blogginnlegg. To fantastiske søte jenter som lager vesker, smykker og belter med hovedfokus på kjente plasser og steder rundt omkring i verden. Kan du se at det er Markus-plassen på veskespennen?

..og dette var dagens antrekk. Boots fra Isabel Marant, Kjole fra Asos og veske fra Balenciaga.

Nelly White

Når man sitter og saumfarer bildebanker dukker det opp mye fint. Tenkte bare å tipse dere om at Nelly.com har fått en ny overlinje som heter Nelly White. Skoene som Line K skrev om tidligere kommer fra denne linjen (og de er på nett nå, for dere som lurte). Jeg er veldig fristet til å bestille meg de beige og svarte. Nå får jeg jobbe litt videre, mens skoene ligger og venter på meg i handlekurven enn så lenge...

While looking through different image banks I see a lot of nice stuff. Nelly.com has launched a new collection called Nelly White. The shoes Line K was writing about earlier is from this line (and you can now find them online now). I have a craving for the beige and black ones.

 

Shoe cravings..

I dag har jeg stått noen timer på Soul i Bygdøy Alle. De har et fantastisk skoutvalg, men disse fra Celine er drømmen. Jeg vet i alle fall at disse skoene må bli mine, om jeg så må spise tomatsuppe et år fremover.

I totally fell in love with these shoes from Celine, while working at Soul today. Please be mine...

 

CHANEL @ Harrods

Jeg hadde nesten ikke hjertet til å fortelle Line L om at vi misset denne da vi var i London forrige helg. Om du er i London og like glad i Chanel som oss, må du ta turen til Harrods og sjekke ut Chanel´s verden! Har mest lyst på shopping bagen...

Source

 

 

IRO

HALLO, verdens fineste jakker + bukser!?! Kom hjem til meg please! Akkuratt sånn som de to første bildene har jeg lyst å se ut nå..

Alt er fra IRO, fåes her, her ,her og her!

 

Fitting room regrets

Med 10 kg overvekt og Ryanair billetter på veien bort, så ble det automatisk en for shop blocking for meg, (desverre) så her er de tingene jeg skulle ha hatt med meg hjem fra London, som jeg ikke har... Buhu. Den siste fra Philip Lim var i tillegg litt for dyr. De to første er fra TopShop Unique. Beklager blurry bilder, må få meg nytt kamera...

New in!

Jeg er så glad i mine nye sko, jeg kunne ikke tror at de var fra Nelly!! De er fra deres nye White collection og er laget i semsket skinn. Så bedre kvalitet og fantastisk comfort. En ny favoritt

 

Geekin`

Ett lite tips om dere er like geeky som meg... De streamer live mote shows fra New York Fashion Week på Style.com.. Jeg sitter klistret, og det er jo akkuratt som å være der, bare man har enda bedre oversikt ( en liten trøst er det iallefall).. Ehh

Speaking of shearling...

Diskuterte med en venninne her om dagen om når vi skulle begynne å bli lei av saueskinnsjakker. Vi konkluderte begge med at det i alle fall ikke blir denne sesongen. Så nå lurte vi på om noen ville være med å spleise på en av disse jakkene (som koster en formue!!)? Vi kan ha den en uke hver....

Tips..

At Asos.com you can buy loose collar tips and pimp up your shirts. I have used my collar shirt from  Zara a lot, so I am looking forward receiving these..

 

You can find these here.

and these here.

Pyjama party

Silkebuksetrenden fortsetter, og de passer like godt til hverdags som til fest. Liker fargekombinasjonen av burgunder, blått og gult. For de som fortsatt drømmer om Celine skjorten så ta en titt på Tommy Hilfiger sin Runway Fall 2011 kolleksjon. Både buksene og skjortene er en drøm (både hver for seg og sammen). Her er det masse fint!

Style never goes out of fashion..

Man lar seg inspirere av mye forskjellig. Jeg har alltid hatt en fasinasjon av stilsikre eldre damer. Kom over denne bloggen, som tar streetstyle bilder av kvinner på 50+, hovedsaklig 70+. Gå inn og ta en titt og la deg inspirere...

I have always been facinated by women who know how to dress. Came across this blog with streetstyle pictures of women 50+. Get inspired!

Source; Advanced Style

Xhibit

Yesterday we attended our friend and one of my favourite photographers Oda Berby´s exhibition at Koma in Bogstadveien. The photos are truly breathtaking shot in Goa, India. They can be purchased.

 

Photographer Oda, and her model.

Line and Corinne

I am wearing my new electric blue PVC´s from Cubus! Love them! They have a stretchy fabric on the side that makes them fit perfectly and breath.. Thankfully.

My favourite girls..

Vi har hatt jentetur til Frankrike de siste fem årene. Det har mer eller mindre blitt en tradisjon. I år har det ikke blitt noe jentetur (...enn så lenge). Her er noen bilder fra i fjor, der vi manglet noen av jentene. Jeg savner dere alle som en!

Kan ikke klage på tilværelsen nå heller, som jeg tilbringer med verdens beste mann... Nettet fungerer for første gang her nede, så om jeg får tatt på meg noe annet enn bikinien, så blir det mer blogging og noen outfit-bilder. 

Gypset sarongs...

I am heading to France tomorrow and I love taking sarongs to the beach (and I don´t think of the tacky one with dolphins and turtles on...). As an extension of her book "Gypset Style", author Julia Chaplin has just launched the clothing line Gypset that appeals to the vagabond in all of us. Obviously I'm obsessed the whole collection, especially the eye-catching sarongs! Easy to use as a towel, a skirt or a scarf to look chick on the beach.

Jeg tar turen til Frankrike i morgen! Yay! Har alltid med meg saronger på stranden (...og da tenker jeg ikke på de tacky med delfiner og skilpadder på som man kjøpte på sydenferie når man var liten). Som et tillegg til boken "Gypset Style" har forfatteren Julia Chaplin lansert en kleskolleksjon som appelerer til jetsetteren i oss alle. Jeg elsker hele kolleksjonen, men spesielt de freshe sarongene. Supert på stranden som bruk som håndkle, rundt livet som et skjørt eller som et skjerf for å se fresh ut på stranden.

Source; Gypset Bazaar

Lovely days

Har du tid til overs anbefaler jeg å ta en titt inn på nettbutikken til Stone Cold Fox, og la deg friste...

If you have a spear minute I recommend that you take a look at the Stone Cold Fox webshop. A lot of nice stuff!

Source; StoneColdFox

Hippie Kelim

Kom over disse super freshe veskene laget av Celine Maktabi. Du finner dem i butikken hennes på Briskeby. Elsker kombinasjonen av fargerikt skinn og kelim. Ønsker meg en til sommeren..

Love these colourful Kelim Hippie bags designed by Celine Maktabi. You can find them in her store at Briskeby in Oslo.

source; Celine Maktabi

T by Alexander Wang

Jeg elsker tubeskjørtene fra T by Alexander Wang. Dette skjørtet funker alltid når jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg, både til pent og til hverdags. Jeg har opptill flere, i forskjellige farger, og det merkelige er at jeg har kjøpt alle sammen på salg. Grunnen til det er nok at det ser ganske rart ut på hengeren, men tro meg -det er kanonfint på! Du finner det blandt annet her og her, i fire forskjellige farger -på SALG! (Kristin, løp og kjøp :))

Syns den nye grønnfargen er super fresh! ....hadde ikke sagt nei takk til skoene heller...

I love the tube skirts from T by Alexander Wang. They work every time when I don´t know what to wear. The funny thing is that I have bought all my skirts on sale, maybe because they look funny on the hanger? You can find it here and here in different colours and on SALE!

I love the new green colour. The shoes are amazing as well..

source; Alexander Wang

Kate Mouse or Gazelle Bundchen?

Jeg kom over disse t-skjortene designet av Simeon Farrar da jeg var innom min favoritt butikk i St Tropez, Battaglia. Hva med en t-skjorte, kjole eller tunika med kule illustrasjoner av kjente catwalk modeller. Hvert plagg er håndlaget av Simon selv. Hva med Kate Mouse, Elk Macpherson, Gazelle Bundchen eller Linda Evangelizard?

I stumbled over these t-shirts designed by Simeon Farrar when visiting my favourite store Battaglia in St Tropez. How about a t-shirt a tunic or a dress with the cheeky illustrations that turn famous catwalk faces into quirky animal alter egos. Each piece are very much a unique item, printed with Simeon’s own hands. If you don’t fancy Kate Mouse, how about Elk Macpherson, Gazelle Bundchen or Linda Evangelizard.

At the market..

Jeg elsker lørdagsmarkedet i St Tropez, både når det kommer til franske spesialiteter og gode vintagefunn.

I love the Saturday market in St Tropez. They have the best french specialities and also a great selection of vintage bags.

Gypset Style

Yuppies, Yippies, Jetsettere, Generasjon X og generasjon Y...og nå Gypsetterne. En liten bokanbefaling med inspirerende bilder av surfere, designere og artister som lever og arbeider runt omkring i verden, fra Jose Ignacio, Uruguay og Ibizia til Montauk og New York. Skrevet av Julia Chaplin, og kan kjøpes her.

Yuppies, Yippies, Jet Setters, Bright Young Things, Generation X, Generation Y... and now the Gypset. Fusing the ease and carefree lifestyle of a gypsy with the sophistication of the jet set, the Gypsetters are artists, surfers, designers, and bon vivants who live and work around the globe, from Jose Ignacio, Uruguay and Ibiza, Spain, to Montauk and New York. Written by author Julia Chaplin and the book can be bought here.

Diva-camp!

Woop woop! Diva-camp (som vi liker å kalle det) i helgen med fire fantastiske jenter. Det blir knall!

Woop woop! Diva-camp this weekend with four fantastic friends. It´s going to be great!!

Zadig & Voltaire

Vi fikk en liten sneek-peek på Zadig & Voltaire sin kolleksjon da vi var på pressetur til Stockholm. Her er noen av favorittene! Er det ikke på tide å åpne en butikk i Norge snart?

We got a sneek-peak on the Zadig & Voltaire collection in Stockholm. These are our favourites. Don´t you think it´s time to open a store in Norway soon?

Missoni for Target!

Jeg ELSKER Missoni, og skal helt klart til USA for å sikre meg noen rimelige Missoni ting fra dette sammarbeidet! Utrolig kult at de også lager Home artikler.. Gleder meg til å sove i min egen Missoni seng! Lanseres på Target fra 13ende september.

I love Missoni, and am definitely booking my ticket to the States to get some of pieces from this collaboration. Love that they are also doing Home as well, and can´t wait to sleep in my own Missoni bed! Launches September 13th.

Image Source

Perfect circles

Dette er noen av de vakreste ringene jeg har sett! Hvilken som helst av de er en perfekt forlovelsesring (hiiint!) Hehe..

Jeg vet faktisk ikke hva merket heter, men jeg fant de her, det er verdt å sjekke ut, de har syyykt mye fint!

These are the most gorgeous rings I´ve ever seen! Any of these would work perfectly as an engagement ring (Hint hint).

I actually don´t know the brand but I found the, here, it´s totally worth checking out, they have such beautiful stuff!!

Source

Things I like!

Jeg vil ha en piercing som dette på bildet av Eniko Mihalik by Greg Kadel for Vogue Italia may 2011.

I wan´t a piercing like this!

Sandalene fra Giambattista Valli  -  The sandals from Giambattista Valli.

Smykket fra Proenza Schouler  -  The Proenza Schouler necklace.

THE Shorts!

Elsker disse shortsene fra Freepeople sååå masse, og vil ha en av hver og loffe rundt i i sommer...

Love these shorts from Freepeople soooo much! I want all of them to wear all summer long..

Cabas striped

Synd det er altfor lenge til jul, og at jeg ikke har bursdag på et århundre. Det er lov å drømme, ikke sant?

Cabas striped bag from Celiné -please me mine....

source; Jak&Jil, Celiné

Zara

Løp innom Zara her om dagen, for å plukke styling. Jeg endte selvfølgelig opp i prøverommet med disse favorittene.

When running around and picking styling the other day I ended up in Zara's fitting room with these favourites.

Lookbook May

Disse buksene og skjørtet i gull er to absolutte favoritter fra Zara sin lookbook for mai. Nå vender jeg snuten mot Spania, og satser på at jeg kommer meg på nett. Gleder meg til sol og bading i saltvann... Jippijee!

These pants and the golden skirt are two absolute favourites from the Zara lookbook for May. Heading to Spain today. Looking forward to sunbathing and swimming in the clear blue ocean...

Goldmine

Vår navnesøster Line lager disse fantastiske smykkene. Jeg brukte de i en stylingjobb her om dagen, og er helt bergtatt. Elsker fargekombinasjonen og at de fresher opp et ellers så enkelt antrekk. Jeg endte opp med et smykke i sølv (det til høyre på bildet) og et gull (klarte ikke å velge....hmmm). Er de ikke fantastiske?

Our name-sister Line makes these amazing necklaces. I used them in a styling job the other day, and two of them had to be mine. Love how they brightens up an outfit. Aren't they amazing?

Celine

I am in LOVE with these fabulous shoes from Celine at Soul... Please stop tempting me, and remove them from the window to stop me from drooling over them every day..

Day and night

Top; Gina Tricot, Shorts; Current/Elliott, Shoes; N.D.C, Bra; Gina Tricot, Bag; Meredith Wendell,Bracelet; Isabel Marant.

Bag; Asos, Top; Gina Tricot, Shoes; Proenza Schouler, Jacket; Ralph Lauren, Shorts; Current/Elliott, Bracelet; Isabel Marant.

Ruth Røssevoll

I visited the Norwegian designer Ruth Røssevoll the other day. She makes the most amazing jewellery that fits the rest of her collection, in earth coloured tones. And I had to take my own outfit picture because my photographer was to busy shopping......

Just now!

Necklace; Isabel Marant,  Sweater; Theory, Lipstick; #27 YSL Rogue Pur, Sunglasses; Oliver Peoples, Bag; Gucci, Shorts; Alice + Olivia, Bracelet; H&M, Boots; Ralph Lauren

Cobra Society

I have a Kelim crush and the boots from Cobra Society is just perfection. The boots look like they’ve been on a journey and in fact they have. Alex Davis, the creator of Cobra Society hand selects the textile source from Morocco and then had a stopover in Italy to find the perfect soft leather and then brought them to Spain for the welting. The boots are a foreign mashup indeed. I don´t know where to get them in Norway but if you are heading to NY in the future, the boots can be found at A Man and a Woman, 14 Christopher St., at Gay St.(212-929-6156).

....and luckily I have a very nice father that loves to travel the world. He is now bringing home a pair! YAY!

Thomas Wylde Ibiza bag

My mother keeps reminding me about how amazing this bag is. I think she has mentioned a million times that she regret she didn't buy it when she had the opportunity. It´s two seasons old, and probably impossible to get. It would be so nice to long 70s summer dresses. Perhaps Nicole Richie is tired of hers? EBay here I come!

Wish list!

I was browsing Net-a-porter, and all though I have a lot of shoes, a woman just can´t have enough... With any of these a plain white T and pants will do, pain, simple but oh so chic..

YSL, Missoni, Louboutin, Reed Kakoff

Source

so silly...

The Easter is over and now its back to work. I have some really exiting projects going on (and we also have some REALLY exciting news regarding the blog!!). I got the best Easter egg ever and I was also so lucky to get the Proenza Schouler bracelet and the Isabel Marant necklace in my Easter egg, in addition to half the candy store. Yay!

I also bought some funny silly Bands to my 4 year old Niece and she was so kind to give half the package to me. We like to call them friendsshipbands. The name speaks for itself, yes they are silly but I like them anyway!

Moss Vintage

When we were in Austin over the weekend we visited Moss vintage on South Lamar. It didn´t look like a vintage store, and all the pieces was in such good shape... And, as everything here, the prices were pretty awesome too!! Both of us came home with some goodies, we´ll show them a little later..

Double it!

Would be so practical if you´re traveling in different time-zones. And it looks kind of cool as well....

source; ? (don´t remember)

London memories.

We had such a great time in London and there are so many pictures to share. I have been in London several times before, but Line K showed me a different part of London. Here are some pictures we took during LFW. Hopefully it wont be long till next time.

...wearing heels on the paving stones..

...eating lunch, while people watching...

..felling in love with a fabulous fur...

..eating cupcakes at the Mulberry show..

..the great atmosphere at the Mulberry show, where dogs and children were seated at at the front row.

....taking blog pictures of Jeanette (...and forcing her to wear other colours than black..he he)

...changing into more comfortable shoes...

...sipping champagne, drinking tea and eating sandwiches at Sketch..

...the egg-shaped toilets at Sketch..

..Line K is documenting a visit to the swarovski bar..

...the rings at my-wardrobe..

...the designer windows at Selfridges..

..vintage shopping in Covent Garden..

..sushi cravings at Yo sushi..

..can someone please open a Yo-Sushi in Norway?

Lala Berlin AW2011

I am a huge fan of Lala Berlins knitwear. From my point of view this collection is one of the best ever! I must admit that I have ordered some of the pieces already (....believe it or not - in some bright colours as well!). I never get enough of big knitted jackets, sweaters and scarves so I am really looking forward receiving it.

Oracle Fox

Love this blog, Oracle Fox, she has such good taste, and where DID she get those amazing metal tip shoes? We are going to Texas in a few weeks (YAAAY!) And this is what I want to wear, all no pant looks, loves it!

Source: Oracle Fox

Iris Apfel

I wanna look like this when I am 89 years old! How cool is this lady. And the best of all -she is now designing her own jewellery line. Hopefully as colorful as her!

source; Colombine

Armor

I have been in the mountains this weekend. Luckily we had Easter weather and a lot of snow. Have been downhill skiing and playing Monopol -fun! Too bad we have Internet up here. Got a hang-up in armor rings so I found some really nice ones at eBay. I love eBay!!
source; jakandjil

Colour rush!

We got a lot of inspiration during London Fashion Week. One trend that could be seen all over was the colourful bags, shoes and pants. I am always trying to add some colours to lighten up my black wardrobe. This season I´ll give it another try!

Feather earrings from Gina Tricot, skirt; Jil Sander, Shoes; Isabel Marant, Sunglasses; Gina Tricot, pants; Jil Sander

Celine clutch

It would be easy to just add a little splash of colour with this Céline clutch. The bright red and the two-coloured are absolute favourites. On the top of my wish-list!

source; sophie

Jordan Askill

One of the highlights at NEWGEN Topshop exhibition was the fabulous jewellery by Jordan Askill. Hopefully our boyfriends read this, because we both have the heart ring and the star ring on the top of our wish-list. The rings are simple, but so breathtaking!

In addition to the rings and the amazing bracelet with running horses, the designer also makes beautiful sculptures. Check out his web-page here.

Monday inspiration

I had a really relaxing weekend. Dinner with good friends at Saturday and a long walk and lunch with some other friends at Sunday. This week I have too much to do and I don´t know if I´ll find time to sleep. We are heading to London on Thursday for London fashion week and I am really looking forward to it. I was actually planning to pack yesterday but I couldn´t find the time. I have two shoots on Monday, one on Tuesday and two on Wednesday, so in other words -its a couple of busy days. Here comes some Monday inspiration (a romantic one, since its Valentines day today). Love the Chloé styling with ballerinas and see through skirts.

Source; James Perse,  ChloéH&MVionettTopshopCalvin Klein, Tonje.

Nice curve

Love the curves on these shoes from Zara´s new collection. They would look so good to the power suit! I have to try them on to see if they are as nice in the real life as they are on the picture.

source; Zara

Sheer and lace..

I will definitely start wearing more sheer skirts and dresses when I see this collection from Australian label Shakuhachi. This massive collection is filled with floaty long skirts and dresses in lace trimmed sheer goodness. It´s perfect as it'd allow me to have bare legs without baring my legs.

Vanessa Bruno

I just had to post this video from Vanessa Bruno SS11 collection, that you probably already have seen. The background music is made by the Danish band Efterklang and Valentine Fillol-Cordier and Lou Doillon as headpersons.

source; Vanessa Bruno

Low Luv

“Erin has an incredible body and face, and she understands better than anyone the idea behind her designs. The clothes were not necessary!” So says photographer Paola Kudacki of her collaboration with Erin Wasson on the new lookbook for Wasson’s Low Luv jewelry line.

Source; thedailytruffle

Clean and classic..

I was quite sceptic when I heard that Victoria Beckham was releasing her bag collection. I actually think she has a great fashion sense, but it is often too "posh" from my point of view. I don´t know if that's because she never looks relaxed or because there is something about her that just makes it tacky?

But I must admit that I kind of like the clean lines and the classic retro design in her new bag collection. Its already sold out, so she must have done something right!!

source; neiman marcus

Celine

I have been eying this little hot piece of Celine for a while now. I might be looking a little extra for that one, when in Texas (best place for shopping on earth!)

Dear Santa..

Promised myself that I´ll only buy Christmas presents in New York.

Don´t know if I can resist these, so I might buy a little Christmas present from Line to Line??

Tonica Vintage

It´s always extremely dangerous for me to pop into Tonica Vintage, and this past week I had to, twice. The first time I was pulling I came home with two hats for myself, but on Saturday I did the mistake of trying on these two babies... Tonica told me that the last one was called the Diva coat, I guess I am one, because it screams my name in my sleep. I actually did dream about it last night!

Loafers

Planning to add a pair of loafers to my shoe collection. I´ll wear them with socks to skinny jeans, or combine them more feminine to a long skirt. Of course I fell in love with the most expensive ones, but the ones from topshop and zara are not to bad either.

Alexander Wang from shopbop

Chloe from net-a-porter

Zara

Topshop

Winter boots

It´s raining cats and dogs outside, so it´s perhaps time to admit that summer is almost over. I am dreaming of a new pair of boots, when flicking through the news at lagarconne. One pair was added to the shopping basket. Guess which?

Lot #29

Every time I am in Copenhagen, I always have to visit the store Lot #29. They are selling brands such as Missoni, Erdem and the fantastic jewelry from Line & Jo. I will show later what I bought...

Body Jewellery from ByMe

This necklace is part of ByMe`s new collection. It can be used both ways, with either the silver ring in front, like in the picture, or behind in the back. I've used this so much this summer, both on top of dresses and tank tops or inside white men's shirts.

SANSOVINO 6

"Creative director Edward Buchanan has collaborated with Silvana Galbusera, the owner SPRAI srl who manufacturers and distributes Sansovino6 since he was the design director of Bottega Veneta 14 years ago. This collaboration is a true testament to their past collaborations, as well as, a mutual appreciation for each others craft and expertise. With very little preparation time Edward has created a collection by recycling yarns and materials from past collections. The collection is a capsule of essential knitwear.

Combined textures, mélanges, ribbing, and over sizing are hallmarks of the collection. Utilitarian detailing in contrast to the lofty shapes gives a contemporary twist to knitwear. Large draped necklines, long soft lengths, and ambiguous shapes that layer with shorter proportions are key. A color palate of neutrals with an emphasis of tones of grey combined with camel, crème, black, military green, navy blue and a touch of rose."

source; sansovino6

Made for walking...

Visited my good friend Nina the other day at studio G12. They had the got the most amazing handmade mexican boots. I have been waiting for them since she showed me the pictures 6 months ago. And now they had finally arrived! New shoes in the closet -I like!

Battaglia

Battaglia is my favorite shop in St.Tropez. It is more edgy than some of the other shops that are too much "St.Tropez" from my point of view. I can´t wait to get down there to find some hidden treasures...

The perfect bikini?

Every summer I am searching for the perfect bikini. It´s even more difficult than finding the perfect pair of jeans. I got a beautiful bikini for my birthday, white and floral, and that's definitely going to be a summer favourite. But hey, I need a shift! A tip anyone? Please help...

Found these from Acne at Opening Ceremony and I love the black top and the white bottom. The white top would look so cool underneath a blazer or a big white shirt. Maybe they will visit my summer wardrobe, but I am still searching....

source; Opening Ceremony

Feather ring

I have been wearing my feather ring by ByMe ever since I got it. At the moment its two on my finger. More is more!

It is now possible to get the feather ring in yellow gold and rose gold. I wouldn´t say no to the bracelet and necklace (with a diamond) either.

Source; ByMe

Sweetie

While I am home working Line is having a good time in Paris... and I am so jealous. Wish I was there! She looks so good in her leather shorts and heels.

Picture by; Julie

Armed

I love these gorgeous bracelets from J Dauphin from Line L s boutique Carpe Diem, I visited her today and she was wearing her lovely sweater from Alexander Wang, I think she bought the whole collection...

Palladium

There is a new guy in town!

I can´t remember how old I was when I was wearing these shoes. Sometimes in the 90s? Perfect to the desert-look this season, so I guess my converse is getting competition this summer...

source; Revolveclothing

Gabriella on Models.com

Beautiful Gabriella (from this shoot) from Heartbreak was on Daily Duo on Models.com last week, and they used a few photos from a test I styled and Isabel Watson photographed. Gabriella is already signed with Viva Paris, I just know this girl is going to make it big!

The clothes are from Carpe Diem, Høyer Egertorget, Henrik Vibskov boutigue, Patrizia Pepe, Won Hundred, Gestuz, Rutzou and Birds.

You can read the mini bio here

Fairground

Fell in love with these little things from Fairground at Asos. Slightly obsessed with the Ann Demeulemeester look a likes (if not real?)  I couldn´t find them on the website however, if any of you know where to get them, please do tell...

My love!

I have been in love with the  Bollywood bracelet from ByMe since Marianne Tefre introduced it to me a couple of months ago. And I am wearing it (almost) every day! I have got mine in the gold/silver combination with a brown stone and a heart. It is also possible to get the bracelet in other combinations. Visit ByMe to se the whole collection. The feather ring and the bracelet are also some of my favorites. I´ll show you some pictures later.

Morning beauty

Good morning! I have a meeting all day today.. What to wear? Cant wait till Weekday opens a store in Oslo, I feel these things will be far less complicated. I want to look like Kate in this photo by Inez & Vinoodh for Paris Vogue.

Have a good day everyone!

Source: Stylecaster

My Weekend

I had the most relaxing and lovely weekend trip to the mountains ever. With four good friends, magazines and great food I am ready and rested for a new and hectic week.

Line L had got herself the leopard Alexander Wang wedges.. Lucky lucky...

H&M for Aids collection favourites

I´ve used several pieces from this collection (H&M Fashion Against Aids) in styling already, but  here are my absolute favorites. The finish, fabrics and look is great. It is also just right now when we are all ready for some color and patterns, after minimizing all winter.  25% of the sales are donated to HIV/AIDS awareness projects, so that means we´ll be looking good with a good conscience.

J Dauphin

My friend Line had this insane bracelet on when we met for our annual girls Christmas dinner, I nearly fell off my chair when I saw it! Its from J Dauphin and it´s the most beautiful thing ever. J Dauphin is a French/Swedish luxury brand that makes the most stunning jewelry and clothes, I also love these leather pants, but I think they´ve sold out... Anyways, Line has a Boutique called Carpe Diem in Skovveien and if any of you are ever in Oslo, you should definitely drop by, the y have the most amazing treasures there. The pants foto is taken from the Carpe Diem blog.

BCBG Hotties

bcbgOuh, I was searching my ass off for these amazing BCBG wedges when I was in the US, but I think they were sold out, I´ve also even registered for an Ebay account over these little devils. Off course Jane from Seaofshoes has them.. Jealous. Ah, the things

I´d do for these....

Photo Source: SeaofShoes

Finger Art

Skjermbilde-2009-12-01-kl.-07.04.52Skjermbilde-2009-12-01-kl.-08.12.13Skjermbilde-2009-12-01-kl.-07.06.33Skjermbilde-2009-12-01-kl.-07.05.59

From top left Sandra Dini, Sevan, Sevan and Lucifer Vir Honestus

I´m not really a ring person, but these little things totally helps me seeing the light. I saw the jewelry at Barney´s the other day, and these pieces of art are from another world...I would wear them with a minimalistic dress, and very little extra bling. You like?

PS. Please can we get Barney´s in Norway?

Source: Barneys

Shoes Shoes Shoes

sko14 sko22 sko15

Here are my favorite shoes from the styling. The first ones are from Bianco, and will make your legs supermodel long. The second ones are H&M and looks really great. I want them for spring when my legs are slightly more tanned. HOT. The last ones are my absolute faves. So well made, and a very nice Surface to Air copy from Bianco. The leather is smooth and nice, and they are really comfortable. Now we are off tho a ranch/farm to shoot. Have a nice day.

Elton & Jacobsen

elt6elt10elt8elt7elt9I mentioned Elton & Jacobsen last post, the two Norwegian designer sisters who came out with the paneled tights and huge shoulders long before everyone else did. They keep surprising me with their avant garde designs, Solveig one of the sisters trained with Alexander McQueen, and you can tell he influenced the design duo. Elton & Jacobsen has been picked up by TopShop, and is hopefully on their way to designer stardom, so if you are nearby a TopShop you should check them out. I scored a pair of tights and shoes used on the runway, and I love it!

Gestuz

Bilde 6Bilde 7Bilde 5Bilde 4Im such a fan of danish brand Gestuz, their campaigns and look books are always so cool. I ve gotten a sneak peak at their upcoming look book, and can I just tell you it looks fab, like a edgy high end glossy magazine. But the clothes causes off course the biggest excitement. The design is edgy, luxurious, beautiful fabrics, cuts, prints and details. AND its affordable (you would never guess by looking at it). These pictures are from their AW 09 look book.

Source: Gestuz.com

Monki Love

monkiThe Monki store in Oslo cannot come too soon. This is perfect. Need...It....Now! For those of you who haven´t seen it yet their website is worth a visit.

Source: Monki

Wednesday´s favorite styling pieces...

shoot2

shoot1I was wearing my old shorts from H&M, belt from Lindex, T-Shirt from Urban Outfitters, and the hat is a part of the styling from Style & Butlershoot5This necklace from Gina Tricot is great, romanitc but edgy as the pearls are set on grey silk type fabric with rough and unfinished edges, Lovely.shoot6These boots from Din Sko are amazing, really comfy, yet super cool in a Balenciaga kind of way.shoot7The tights in my dreams in black from Patrizia Pepe, and shoes from Din Sko, they look like the pumps from Acne, in a cheaper version..Im getting them!

Daniel Sørensen

daniel1daniel3daniel2When I was running around pulling styling today, ( I have to shoots over the next two days) I came across this fantastic brocade jacket from Norwegian designer Daniel Sørensen. He makes clothes that are understated, androgynous yet feminine, perfectly sculptured, comfortable yet luxurious... Completely contradictory , I know, but you just have to check it out for yourselves...

A proper outfit post will follow later on...

They have read my mind

25C13VBLK_largeI almost fainted when I saw these embellished mesh tights at Cristopher Kane for TopShop, how great are they? I have seen some Patrizia Pepe ones at Carpe Diem too, which I will also need to have... 25C48VBLK_largeAnd I need this32P13VBLK_largeAnd these, excuse my language, I promised myself I wouldn´t use this term...But,

I DIE!!! (orhf)32P15VBLK_large32P39VBLK_largeI am also going to need these two pairs, for when it rains/snows in Oslo..

All pictures from(Christopher Kane for )TopShop

Jewelry Cravings

allsaints2

allsaints5allsaints3I was asked to do a little necklace post, and I think I´ve posted some of these before, but I can´t seem to get the out of my mind. I love the details. The one in the middle is my favorite, which is yours?

All the necklaces are from AllSaints

Alexander McQueen not Wang

Bilde 20 Bilde 19

I am in love with these great Alexander McQueen shoes I tried on at Browns in London. I love the biker jacket construction and their lovely little details. I saw a picture of Lindsay Lohan wearing them today, but not even that prevents me from wanting them..

Picture from Net-a-Porter

Dream necklace

bilde-11Source: AllSaints

I figured this wonderful necklace deserved its own post as it is so stunning. I am getting Madonna "Like a prayer" goose bumps from it. Am so into the peace signs and Madonna crosses these days. I think it was the shoulder pads and MC Hammer pants doing. Anyways, AllSaints sends to Norway too, so I´m ordering..

New Kate for Topshop

bilde-21My interest for this collection has drifted slightly, because it has grown so large. But I have to say I kind of fell in love with this fringed vest. It would look awesome over a simple white worn tee. Good thing I am going to Stockholm next week, it needs to be hanging in my wardrobe..  

Freudian @ Freudian

Last week I was lucky enough to join the sweet girls at pressekontaktarna for lunch, and after we took some time out to have a look see at one of my favorite Oslo stores, Freudian Kicks.meg8In borrowed rags.

I was wearing a comfortable outfit, the shoes are DonDonna, The jeans BikBok, the jacket is my flatmate Janickes, and the scarf is my boyfriends

The week before, Freudian Kicks launched their new hand sown collection Freudian Kicks by Freudian Kicks, and I got to try on a few of the goodies..shortsI loved these shorts, sorry about the blurry pics.

stine2Stine from Pressekontaktarna tried on this amazing sequenced scarf.

scarfI liked this one, maybe its a good DIY project..

sgoyaOh, the comfy/pretty coral silk Stine Goyas, I have been wanting these..mariann1Mariann showed me the sweet jumpsuits

freujdianBut this was really what I have been looking for, for months. I absolutely love it so bad!

ijakkeLooking for a clean escape

New Opening Ceremony

Am loving this yellow dress, with criss-crossed laces on the sides. The yellow is great for this season, and the shape is simple but very effective. main_6844_grommet-lace-up-dress_yellow01pop_6844_grommet-lace-up-dress_yellow02

pop_6844_grommet-lace-up-dress_yellow04It´s from Opening Ceremony, and you can get it here

Denim+Chanel=Sweet

Today I tried to pull some clothes as I have a few photo shoots in the next few days, but I´m still not well so it went kind of slow.. On a very uplifting visit to my friend and shop owner of Carpe Diem, Line she was, to my great excitement wearing this amazing Denim Chanel jacket. The details are impeccable, and the cut is (excuse my Tyra,) fierce. She looked so good and the jacket... Simply Stunning!linechanelchanel2chanchanel  

If I was rich..

bilde-47

bilde-45I would get these fantastic Gaspard Yurkievich booties. They do go with everything in my closet! To buy them go here . Freudian Kicks has a lot of of goodies with cool brand like Stine Goya, Cheap Monday, Acne, Surface 2 Air, Elton Jacobsen and Wood Wood, its well worth a visit.

Beautiful Lily

bilde-1I had planned to blog a lot today ,about everything I did last last week and havn´t yet been able to post, but I still feel under the weather. So in the meantime Camilla Åkrans take on Lily Donaldson.

Stunning, me thinks

hits