Important news!

LiliLoves Tise


Fredag igjen allerede! Denne uken har flydd forbi. I forrige post sa jeg at jeg holdt på å rydde i skapet mitt for å gjøre mer plass. Er faktisk ikke så glad i et overfylt skap egentlig, så dagen igår ble brukt på opprydning. Derfor tenkte bare å tipse dere om at jeg har opprettet konto på Tise og er totalt hekta. Det er en så sykt genial idé! Man får liksom sin egen lille butikk der også ser det jo så fint ut. Altså vurderer nesten å Tise på fulltid, neida, joda :D. Men sånn seriøst, jeg har alltid vært fan av gjenbruk. Elsker vintage og kaster egentlig ingenting. Det går til fretex, UFF, fattighuset eller H&Ms gjenvinning. Før har jeg jo også stått på torg og solgt godbitene, men dette er jo enda bedre. Alle kan se by og kjøpe. Kommer også til å bruke finn.no, men enn så lenge må jeg si meg ganske fornøyd!

Du finner meg altså på Tise under brukernavnet: lilisfashion (husk liten l) Og det er bare å skynde seg å shoppe før jeg ombestemmer meg, hehe... Er jo så glad i tingene m​ine.

(Tise er en genial App du finner på appstore og som funker som en blanding av Instagram og Finn ;)


PS. Dette er ikke et betalt innlegg av Tise (ser at det kan se sånn ut) Er kun en tilhenger av gjenbruk og frelst bruker av appen. 

Legg venninneturen til Frogner House!

Innlegget er gjort i samarbeid med Frogner House Apartments / AmbassadørDere vet at mitt favorittsted på jord er Oslo og spesielt Frogner? Jeg er jo så heldig å ha blitt ambassadør for Frogner House som har superfreshe leiligheter på Frogner. Det er et mye bedre alternativ til et hotellrom, fordi det både er romsligere og du har mulighet til å lage mat selv. Jeg elsker iallefall å være der for alle leilighetene er delikat innredet og gir en ordentlig velvære følelse samtidig som man føler seg hjemme. 

Frogner House er et like perfekt valg for en familietur, kjæreste-tur eller som en venninnetur, da leilighetene ligger i trygge omgivelser i stille strøk, samtidig som det også er supersentralt.  

Som ambassadør for Frogner House har jeg fått lov til å gi mine lesere en rabatt på oppholdet på Frogner House. Og det er ekstra kult fordi i disse dager er det nemlig rabatt om du blir lengre en en natt. Velger du å booke leilighet for 2 netter får du -15%, 3 netter -20% og 4 netter hele -25%.

I tillegg får du en ekstra avslag i prisen ved å bruke koden lilis2017 når du booker. 

For å få rabatten min må du igjennom tre steg når du booker leiligheten:

1. Velg dato for reservasjon

2. Adresse og leilighetstypen du ønsker

3. Velg priskode og eventuelle ekstratjenester

4. Fyll ut lilis2017 der det står voucher kode

Da vil du få en ekstra rabatt på 250 kr!

Oppskriften

Her er oppskriften på genseren min. Den er utrolig lett å strikke og selv om det kun var andre tingen jeg strikket gikk det på rett over en uke. Jeg digger ikke at strikk klør, derfor var det viktig for meg at jeg brukte et garn som ikke stikker. Jeg valgte den tykkeste og mykeste garntypen jeg fant, Puno fra Rauma i baby Alpakka. Jeg tror også du kan bruke Cloud fra Drops eller Myk fra Sandnesgarn. Jeg brukte rundpinne 10mm. Jeg tror jeg brukte ca 10 nøster grått og 2 hvitt. PS. Jeg er altså helt ny på strikking og vet ikke hvordan man lager et mønster, men her skal jeg prøve å forklare så godt jeg kan hvordan jeg gjorde det. Det er superenkelt :D

Tanken var at jeg ville ha en genser som ikke klør, som er anvendelig og kan brukes til alt og som er lett å strikke. 

Bolen: Jeg startet med å legge opp 126 masker. Deretter strikket jeg en runde rett før jeg begynte på en vrangbord, en rett/en vrang. Jeg strikket frangbord ca 5 runder. Deretter strikket jeg rett til jeg syns den var lang nok..(?) Jeg målte min fra skuldre til midt på hoftene. Avsluttet med samme vrangbord som jeg startet med. 

Armene: Her la jeg opp 20 masker, disse strikket jeg med pinner 10 mm (i tre). Først strikket jeg en runde rett før jeg strikket en vrangbord, en rett/ en vrang i 5 runder. Deretter strikket jeg en runde rett før jeg økte til 40. Altså økning etter hver maske i en runde ( om du er like newbee som meg :D) Deretter økte jeg en maske i hver runde (på samme sted) til jeg kom opp i 60 masker. Begynn på den hvite når du har nådd 60, og strikk i hvitt i 12 runder. Deretter strikk grått i 12 runder før du strikker i hvitt i 6 runder. Deretter strikk igjen ca 20 runder med grått før du feller av.

Monteringen er superenkel: Ha alt på vrangen og mål opp armene på sidene på bolen, merk at med en tråkletråd i en annen farge, der hullet til armen skal være (på bolen). Sy med sikk-sakk sting på maskin rundt der hullet skal være, jeg syr gjerne to og tre ganger for å passe på at det holder. Klipp så opp i midten der armen skal være og håndsy armen på med  kastesting i samme garn som du strikket med. Deretter syr du halsen så langt inn du ønsker på samme måte (kastesting i garn) . Og vips så har du Lilis-genseren :D

Lykke til!

 

Endelig!

Moteredaktør i SIde2 Line Kirkhus sier: Endelig kan jeg fortelle dere hva jeg har holdt på med de siste månedene! Jeg har laget blad :D Ikke i en tradisjonell forstand, men et helt nytt konsept som kun vil være tilgjegelig på nett og som dere kan meske dere med, helt GRATIS! 

Det blir mote- og skjønnhetsserier, videoer, kule intervjuer + masse annet mote-, herremote- og skjønnhetsstoff dere kan lese igjen og igjen! Magasinet vil ligge fast på Side2 og stoffet vil ikke forsvinne om du ikke er rask nok til å lese alt ved første anledning.. Det vil nemlig ikke byttes ut først når det kommer et nytt magasin.

Den første utgaven vil være tilgjengelig allerede i november. Jeg gleder meg stort og håper dere også gjør det!

 

Den som venter på noe godt..

 


 

Her er en liten teaser på det jeg har jobbet med den siste måneden.

Jeg er så glad og så heldig som får drive med dette nye prosjektet som er noe helt nytt i Norge. Konseptet kommer på Side2 om få uker og det vil inneholde MYE inspirerende stoff for mote- og skjønnhets interesserte over det ganske land.

Mer kan jeg ikke si på nåværende tidspunkt, mer enn at GLED dere! Det gjør jeg. Neste uke får vi heldigvis røpe litt mer.

 

Kjøp Alexander Wang jakka mi - Til inntekt for Kors på halsenFør jeg dro på ferie var jeg en svipptur innom Køpenhavn for noe så banalt som å ta bilde av meg selv..

Haha dere hørte riktig, jeg fikk lagt hår og make-up, det var fullt studio, MEN ingen fotograf.

Jeg skulle nemlig fotografere meg selv med en Nokia mobiltelefon.

Dette var for å sette fokus på dagens "SELFIE" samfunn som jo er veldig narsissistisk.

Målet var å gjøre en selfie som ikke er selvopptatt og egoistisk. Derfor jeg fikk i oppgave å donere et plagg til inntekt for Kors på halsen som jobber med å Barnas vilkår.

Jeg valgte å donere min kjære Alexander Wang jakke (som jeg minnes å huske koster rundt 4000kr ny).

Den er for et par sesonger siden, men den har holdt seg like fin!

Den har skinnarmer, silkefor og er i en melert ullkvalitet som ikke nupper eller mister fasongen, og jeg vil si at de som vinner auksjonen er svært så heldige!

Jeg vil presisere at alle pengene går til Kors på halsen, så det er utelukkende en WIN/WIN.

Auksjonen finner du her! og den stenger om litt, så det gjelder å være lynkjapt ute!

 SelfieCollection kampanjen er et samarbeid mellom Nokia Lumia og danske Trendsales hvor du finner auksjonen.

Lindex + Matthew Williamson

Designsamarbeidene strømmer på til høsten, men dette er både en viktig og spennende kolaborasjon fordi at 10 %  av inntektene  går til Rosa Sløyfe (brystkreft) aksjonen. Jeg har alltid syns at Matthew Williamson er veldig fascinerende. Han har alltid elsket å bruke mye farger og vakre print, masse av insekter og planter man finner i naturen.  Jeg kjøpte ikkeno under H&Ms samarbeid med Matthew, så denne gangen vil jeg ihvertfall prøve å sikre meg den tidløse kjolen nederst. Vakker!

Kommer på Lindex 4.Okt.

 

Kate Bosworth and TopShop

Det er ikke så ofte vi skriver om kjendiser her på Lilis, men når jeg ser Kate Bosworth på Coachella med disse to antrekkene så kan jeg ikke dy meg. Det viser seg at hun bærer TopShop fra (nesten) topp til tå, og at dette er en del av en festival kolleksjon som ikke kommer om alt for lenge. Jeg vet ihvertfall at jeg skal smile fra øre til øre om jeg blir den heldige eier av den broderte vesten, den heklede kjolen og skinn-antrekket i hvitt!

Happy New Year!

Jeg liker at nyttår er den tiden hvor man føler man kan starte med blanke ark, og rette opp de tingene du ikke følte du fikk helt til i året som gikk..Selv har jeg mange fortsetter, de fleste av dem klarer jeg ikke holde, men de viktigste for 2013 er å være sunn, trene (kanskje SATS kortet endelig blir tatt i bruk),  være mer med gode venner, jobbe og blogge masse (og forhåpentlig bli fullt med masse kjærlighet).. Jeg har har troen på at 2013 blir et A M A Z I N G år! Bring it on!

Måtte dere ha en fantastisk feiring og et godt nyttår alle våre fantastiske blogglesere, vi setter enormt pris på dere!!

 

Navy

Er litt kleslei om dagen.. Eller det vil si er lei av alle hypa ting som f. eks burgunder.. Burgunder er ikke å se mer fra moteukene denne høsten enn forrige.. Men noen norske motedamer har bestemt seg for å hype det, også har alle hoppet på.. Vi gikk masse med burgunder i fjor, det er jo en typisk høstfarge som alltid kommer.. Men i år lar jeg mine burgunder ting ligge hjemme.. Hypa ting er ikke kult, det er heller ikke kult når ALLE har de samme buksene, toppene, skinnjakkene som deg. Jeg liker det iallefall ikke, så nå har jeg rydda ut en haug av ting fra kleskapet, nå skal jeg få meg en superstraight cleancut stil, uten en overflod med hypa greier.. Hehe.. Og ikke for å hype det heller, men mørkeblått er min burgunder denne høsten.

Luen er fra FWSS, og genseren er verdens fineste fra Acne, også leiter jeg etter den perfekte blazeren a la Emanuelle Alt, hennes stil er perfeksjon..

YSL to SLP?

YSL til SLP!?

Visste dere at Yves Saint Laurent i 2013 skifter navn til Saint Laurent Paris? Den karakteristiske Y`en forsvinner.

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for min del tar det nok mange år før jeg klarer å venne meg til det nye navnet. Først da jeg leste i danske Costume´s lederartikkel at YSL skulle skifte navn til SLP trodde jeg først det var en spøk. Videre lesing informerer om at navneskiftet henger sammen med at den nye sjefsdesigneren, Hedi Slimanes, planer om en fornyelse av motehuset. Det er en ting at motehuset fornyes, men at en logo/intialer fra 1962 blir endret på, det vet jeg ikke helt om jeg klarer å venne meg til. Jeg må si meg enig i Costumes danske sjefsredaktør, Rikke, at YSL logoen fungerer. Både på t-skjorter, clutcher og kun Y´en på vesker. En S vil liksom ikke gjøre den samme nytten. Er dere ikke enig?

Jeg tror nok jeg må sette en YSL veske på ønskelisten, før veskene med Y´en forsvinner helt.

Our new guest blogger- Hanna Sørheim

Vi er sååå glade for at vi har fått den ùbervakre modellen Hanna Sørheim/Team med på laget, og nå kommer du til å få innblikk i det et internasjonalt modelliv innebærer her på Lilisfashion!! Hanna kommer til å blogge for oss som gjesteblogger, og vil blandt annet blogge om spennende jobber og opplevelser fra hennes liv som modell fra verdens motemetropoler!

Lilisene (som har vært så heldige å jobbe med Hanna mange ganger) gleder oss som småfugler til å se hva Hanna, som akkuratt nå er i New York å jobber, finner på!

Hanna er ikke bare en fantastisk modell, hun har også en utrolig kul stil selv  som dere ser på dette bilde tatt under London Fashion Week av Stockholm Streetstyle!

Velkommen til Lilis vakreste Hanna!! Glede Glede Glede!!!

Bilder fra Vogue.it, Style.com, Models.comStockholm Streetstyle

Volvo V60 Hybrid

Dette visste dere kanskje ikke om meg, men jeg elsker biler! Litt rart jeg ikke har lappen enda da, men jeg driver å tar den, og det eneste som står i hodet mitt er at jeg ikke kan vente til å endelig ha den og kan kjøpe meg en bil! Jeg har tittet litt på noen jeg har lyst på, og en av dem er en ny som Volvo nettopp har kommet med som skal lanseres på stort event på Vulcan i morgen! Det er en hybridbil for miljø er veldig viktig, også sparer man jo masse i og med at den ikke bruker så mye drivstoff, i og med at man kan bytte mellom å kjøre på batteri og drivstoff! Drømmebilen jeg snakker om er Volvo Hybrid V60 (vrooom!) Selvfølgelig er det spesielt viktig at bilen ser fin ut, og det gjør denne,  strømlinjeformet utenpå og helt strøken inni. Jeg liker den best i den ishvite perlemor fargen.

I morgen skal vi på lanseringen av Volvo V60 Hybrid, og på eventet skal det være et trendseminar hvor man tar for seg "Sustainable Luxury" som er denne V60 Hybriden er, altså en luksusbil med miljøfordeler, og så skal man debattere :

Klima- og miljøsaken er blitt trend. Både på grunn av økt bevissthet hos forbrukere, samt at ”grønne” produkter, varer og tjenester har fått høyere standard. ”Sustainable luxury” er blitt et nytt begrep. Men kan luksus og bærekraftighet virkelig gå ”hånd i hånd”, eller er det kun en buzz skapt av markedskrefter, beregnet på hyklere som vil smykke seg med riktig image, men som ikke er villig til å ofre verken komfort eller design?

Dette et en superspennende og viktig problemstilling i dagens forbruker samfunn (så dette blir interressant!) Vi skal jo få prøvekjøre gliset og, og det gleder jeg fletta av meg til, så da tar jeg med meg kamera og L´en min i veska, så skal jeg og Line på LilisDrive... Juubee!

Annonse

Stemme på Oss..?

Vi er kjempe stolte av at VG og Minmote har utnevnt oss som en av landets ni beste moteblogger! Det er utrolig morsomt og vi føler oss veldig beæret av å være i så fint selskap, for alle våre mednominerte er supre blogger! Meeen, iallefall kan dere stemme her, også er vi kjeeeempe takknemlige for hver en stemme som havner vår vei!

H&M Luxury

I 2013 kommer H&M til å lansere en ny lukseriøs kjede. Er så spent så spent.. Fra før har de jo COS, som vi ELSKER..Kanskje vi får se denne i Norge også, hadde vært knall!!

H&M are launching a new more luxurious chain in 2013! They already have wonderful COS, which we LOVE! Can´t wait!

About Time!

Syns virkelig det var på tide at de flinke jentene på Costume fikk seg blogg.. Her er Costumes stunning moteredaktør, Hege (som jeg personlig syns er en av norges absolutt best kledde!) fra moteuken i fjor sommer. Selvfølgelig hadde hun plukket opp mint trenden litt før oss andre, iført helantrekk fra Acne (et halvt år før de kom i butikk..) Uansett, denne blir spennende å følge, bloggen finner du  her

Outlet shopping!

 

 

Kamille skrev en sak om outlet shopping i deres forrige utgave. Her gir jeg tips og råd hvordan man kan holde hodet kaldt (i kaoset), hvor man kan finner de beste outletene og hvordan man kan gjøre de største scoopene. Jeg har helt glemt å legge ut denne saken, men føler den passer like bra i disse salgstider. Det er sjeldent jeg har sett så mye bra salg rundt omkring i butikkene, og vet man hva man vil ha så kan man gjøre mange bra kjøp. Jeg har blandt annet gjort noen 50 kroners scoop på Gina Tricot og funnet mye fint på Zara. Men jeg må faktisk nevne at ofte føler jeg at jeg blir litt lurt på Zara, når de klistrer "salg" prisen over den gamle prisen, og plagget kun er nedsatt med 10 eller 20 prosent. Det er nok jeg som har en skrue løs, etter jeg selv drev butikk, men jeg må faktisk titte under salg-klistremerket og se hvor mye plagget er nedsatt. Shame-on-me! Når det er sagt, så har jeg gjennom årene blitt mye flinkere til å spørre meg selv -trenger jeg virkelig dette plagget, eller kjøper jeg det kun fordi det er billig? En stor hjelp til å gjøre mindre bomkjøp! Happy hunting!

//The Norwegian magazine Kamille wrote an article about outlet shopping. Here I am giving some advice on finding the best scoops in the chaos. Maybe you can use some of my advices during the January sale: Happy hunting! 

 

Julekalender

Hei fininger, vi har bestemt oss for at vi ikke skal ha en vanlig julekalender i år, MEEEEN vi skal dele ut en megasuper goddiebag til en heldig Lilis leser hver søndag ut Desember!!! Den første legger vi ut i morgen, og da trekker vi altså vinneren på søndag.. Bare å glede seg, vi har SUPERMYE fint!!! Nå er det tid for venninnefors og LOVE fest!

Source

LiliLoves Twitter

 

Vi har jo hatt en Twitterkonto i en evighet, men som de av dere som kan Twitter vet, så har ikke vi helt skjønnt det..(Eh) MEN, nå har vi fått lynkurs av noen flotte TwitterMentorer (dere vet hvem dere er ), og nå har det blitt fart på sakene. Så for å gjenta Twitrerne, så sier vi:  Er vi ikke her, så er vi på Twitter. Håper vi ses der!!!

 

Follow us Here

Velkommen velkommen!!!

Isabel Marant for Gap

Isabel Marant har i samarbeid med Gap laget en ekslusiv dame T-Skjorte for World AIDS day 2011. 50% av overskuddet kommer til å gå til The Global Fund for å bekjempe AIDS i Afrika! T-skjorten blir å fåes tak i på gap.com f.o.m 25. November. Mote med mening, Lililoves!

“I am very thrilled that Gap has given me the opportunity to contribute to such an important cause. This is one of those rare occasions when fashion can do something to help make the world a slightly better place. I am more than honored to follow in the steps of the impressive collaborators who have worked on the RED project before me”.

-Isabel Marant.

Ikke glem konkurransen vår, linken finner du her!

Mini Moss

Da ser det ut til at lillesøsteren til Kate Moss, Lottie er klar til å ta over modelltronen etter sin superkjente halvsøster. Dette er angivelig fra et upublisert testshoot, noe sier oss at 13åringen har fått motebransjen inn med morsmelken, og at dette antagelig ikke blir det siste vi ser av henne...

Source

Ready Yet?

Denne kolleksjonen gleder jeg meg til!!!! Versace for H&M, kommer ut 19 november, og jeg sier jeg skal stille meg i kø hver gang.. Men denne gangen skal jeg det, for jeg vil nemlig ha ALLE skinn plaggene og helantrekket i blomster (nederst til høyre), og den gule kjolen, og sikkert mye mer også når vi får se alt.. Glede glede!

HardlyEverWornit

For de som beundrer garderoben til Kate Moss (gjør vi ikke alle det?) har du nå muligheten til å sikre deg noen av hennes garderobeskatter. Kate og venninnen Sadie Frost selger nå sine gamle ting på den nyåpnede nettsiden hardlyeverwornit.

For those who admire Kate Moss warderobe you now have the possabilty to get hold of some of her old clothing. Kate and her friend Sadie Frost are selling old treasures at the new web-shop hardlyeverwornit.

Lilisfashion is complete!!!

Lilisfashion is introducing its other half!!! Line L will be blogging along side Line K from now... That means more updates, broader diversity and a lot of FASHION!!! Line L is  a Oslo based fashionista with her own boutique, Carpe Diem in Skovveien. We are announcing a new contest tomorrow to celebrate our collaboration, and we´ll keep em coming! Stay tuned!!!

Love from Line and Line

YIPPI YIPPI YIPPI!!!

My favorite Swedish brand in the whole world is coming to Oslo!!! I am so excited that Weekday are opening a store in Storgaten. My heart is actually pounding. Oslo is going to get so much better dressed...

Fashion loves Lady Gaga

Armani

Prada

Miss Gaga is stepping up her game, and got Prada and Armani to design costumes for her upsoming tour including eyewear and footwear. It can´t top her McQueen off course, but these sketches sure are looking pretty awesome, can´t wait to see!

Source: WWD

Rodarte for Target

Its funny how customers taste vary from place to place. The Rodarte for Target collection launched this weekend, and sold out online but is still stacked in the shops.I fell for this adorable dress in that lovely powder colour, and I love the lace detail in the back.  Style Rookies Tavi did a little video that I posted a week ago, that you should check out, where she talks with the Rodarte sisters on their collection and shows us behind the scenes from their ad campaign photo shoot.Next time Zac Posen is designing for Target, who seems to be stepping up their game, giving H&M some strong competition... I can´t wait to see what he comes up with.

Photo Source: TFS

Im Nominated for Costume Awards!

Costume-awards-annon

I was very surprised to find my name there amongst all those hard hitters, I feel like Im still a little new in the blog world. But am obviously very very honored to be nominated as one of the best blogs in Norway by Costume Magazine ! So if you like my blog, and you want me to be in the running I would be extremely thankful if you took the time to vote for me :) Thank You!!!!

You can also vote here, if the picture doesn´t work..

New MAG!

mag09_coverIs out today!

There is a lot of fashion in there for you. The photo shoot I did with model Una, photographer Veslemøy, and hair/make-up artist Corinne.

The seasons must-haves and my best budget buys.

Win! Win! Win!

Karma_hvit_1I have two Karma bracelets in white and two gift vouchers from Gina Tricot worth 500NOK , to give away!

All you need to do is to leave a comment in the comment field and I´ll pick out a winner in 10 days. Good luck!

Finally!

XLBB-D2-topshop_173028aTopShop is opening their first flagship store in Oslo 2010, and apparently they are opening five more stores around Oslo within a few years, they are also planning to open in Bergen, Stavanger and Trondheim. Finally, I´d say. Yippi!

hits