Just a Tip!

My Frogner Guide

Etter å ha vært Frogner-boer i mange år og nå har blitt ambassadør for Frogner House og skriver om mye fra området når jeg er i byen, tenkte jeg at jeg kan jeg dele noen av mine favoritt hang-outs og noen hemmelige perler fra det fineste området i Oslo (etter min mening). Jeg elsker individuelle butikker og i dette området er det flusst av nettopp dette. Det popper opp med nye spisesteder og konsepter og det er innmari mye kult som skjer samtidig som det er noen klassikere som alltid består. Det var som dere sikkert skjønner vanskelig å bare plukke noen, men dere får gi beskjed om dere ønsker flere slike poster, så gjør jeg gjerne det :)

Her er i alle fall min ultimate Frogner Guide akkurat nå. Håper du liker den!

Eckers

Denne lille shappa på hjørnet av Frognerveien og Eckerbergsgate var en av mine faste hang-outs når jeg bodde i hooden. Nå har de også åpnet en filial på Steen & Strøm, men denne lokasjonen er fortsatt en favoritt. Her får du ferskpresset juice, delige salater, sunne smoothier og knallgode sandwicher. Du kan enten nyte maten i disse koselige lokalene eller kan du ta de med på en spasertur til Frognerparken som ligger et steinkast unna. Anbefales!

Bonita blomster

Er en bitteliten men magisk blomsterbutikk som ligger i Odinsgate 17. Her har de vakre blomster til alle anledninger og utenfor står det ofte nydelige stilkroser til ti kroner stykket. Stockfleths

En av de beste kaffekjedene i Oslo. Her får du fantastisk kvalitet på kaffeen som vil imponere den kresne gane. Jeg anbefaler å ta en dobbel cortado her. Den pleier å kickstarte morgen for meg.  Denne søte filialen ligger i Bygdøy Allé.


Icon

Icon er nok en av de mest ekslusive butikkene i Oslo. I butikken finner du fantastiske merker som Saint Laurent, Celine, Stella McCartney, Bottega Venneta, Lanvin og Marni for å nevne noen. Innehaverne er svært kunnskapsrike og jeg kan røpe at jeg har gjort flere hårreisende bra kupp her!


Flaneur

Er en delikatesse butikk i Niels Juels gate 51. Her stikker jeg innom for å kjøpe fabelaktige oster, syltetøy og skinker. Stikker du innom her MÅ du teste ut browniesene og villris pilafen, nei glem det.. Alt er godt! Prøv å ikke gå innom her når du er skrubbsulten, det kan bli dyrt, hehe. 


MA Vintage

Dette skattekammeret har jeg også gjort flere designerkupp som jeg har skrevet om før. Her finner du vesker fra Chanel, lommebøker fra Louis Vuitton og sko fra Alaia til en god pris. Et lurt tips er å stikke innom her om du skal kjøpe deg en ny kjole til festsesongen, for i en av disse designerkjolene vil du ganske sikkert ikke treffe en som har lik. Skattekammeret ligger i Briskebyveien 28.
W.B. Samson Bakeri

På dette bakeriet vil du finne digge smørbrød, kaker og alt du kunne ønske deg av bakevarer i svært så koselige omgivelser. I tillegg har de vinservering og en pizzaovn som lager helt steingod Pizza som du kan nyte helt til kl 23. Fredrik Stangsgate 46. 


Gimle Kino

På Gimlekino viser de et lite utvalg av kvalitetsfilmer. I tillegg serverer de vin og snacks som gjør dette til et knallbra date sted! Jeg elsker å dra på kino her, da det er en helt egen atmosfære. Du føler du er i Paris på 20-tallet.. 


Gimle Parfymeri

Sammen med Heaven Scent som ligger på Egertorget, er dette de beste parfymeriene i Oslo. Her har de eksklusive merker som La Mer, la prairie, Byredo, Laura Mercier, Tom Ford, Marc Jacobs, Amazing Space, Khiel´s og et drøss av andre merker du ikke får tak i ellers i landet. Vær forberedt at du mest sannsynlig kommer til å ende opp med litt flere ting enn du hadde trengt, men det er sjeldent bomkjøp likevel. 


Fjelberg

Kjent for å være den beste fiskehandleren i Oslo. Den tradisjonelle butikken ligger i orginale lokaler i Bygdøy Allé 56. De som jobber der er superflinke! Test tunfisktartaren, den vil du sent glemme. Her har de også catering som jeg ikke har testet men er sikker på at er amaze. Noe jeg imidlertid har testet er ferdig middagene som jeg har sagt jeg har laget fra bunnen selv, hehe. Jeg kom ikke unna med det, men måltidet var fortreffelig likevel.

 

Gathering Objects

De to jentene som eier Gathering Objects er så flinke! Her finner du spesialplukket interiørskatter. Hver gang jeg går innom får jeg lyst til å ominnrede leiligheten min, og skulle du ønske det, er disse jentene også interiørstylister som jeg tror du kan booke. I tillegg til vakre ting til hjemmet har de også utvalgte klesmerker, skjønnhetsprodukter, klokker og smykker. Denne butikken MÅ du innom! Gathering Objects ligger i Thomas Heftyes gate 47B.

Skafferiet

Den fineste dagligvarebutikken jeg vet om ligger i Elisenbergveien 7. Den er så innmari koselig og utvalget er bredt og internasjonalt. Enten du vil lage en ekte pasta, tapas eller en god frokost, vil du garantert finne alt du trenger her. I tillegg har de et fantastisk utvalg av grønnsaker, frukt og blomster. Butikken har åpent hver dag til kl 23.00 som også er et kjempepluss om du befinner deg i området ved Bygdøy Allé.

  


Mina Milanda

Denne blomsterbutikken har jeg skrevet om flere ganger før, og den er helt magisk! Eierene reiser selv til Italia og får spesiallaget bordplater og krukker av den fineste kritthvite marmoren. Utvalget i planter er superlekkert og du vil garantert få bøttevis av inspirasjon til hus og hage etter å ha tittet innom her. Inni denne vakre bakgården finner du også en favoritt restaurant, Kolonihagen, og om sommeren kan du sitte ute og nyte et glass vin og titte på de vakre plantene fra Mina Milanda. 
MagMaLou

Magmalou har jeg hyppig besøkt og shoppet i siden den åpnet. Butikken ligger midt i mellom Frogner House i Skovveien og Kaffebrenneriet. Her finner du kule merker som Arnie Says, Gestuz, Mardou & Dean, Ganni deres egne merke By Magmalou. Eieren Marthe Kveli Valeberg er selv en superstylist, designer og make-up artist og denne butikken ligger på topp av butikker man må besøke i Oslo.  


 

Kolonihagen

Dette har blitt en favoritt blant mange Oslo-boere og det med god grunn. Maten er nydelig, lokalet superkoselig og atmosfæren fantastisk. Nyt en brunch med venninner eller kjæreste. Om sommeren bør du ta et glass vin i bakgården som ligger ut mot blomsterbutikken Mina Milanda. 

BA53

Denne søte kafeen ligger tilknyttet bygget til Frogner House der jeg bor under dette Oslo oppholdet. Den er så fresh og all maten er superdeilig. Et kjempepluss når du bor noen etasjer opp, men denne kafeen besøkte jeg også hyppig før jeg begynte samarbeid med Frogner House. Praktisk nok ligger det en bar og delikatesse restaurant i samme bygg som også har samme høye kvalitet og gode atmosfære, så her er det bare å bli værende :DHåper du liker tipsene mine. Jeg blir kjempeglad om du vil kommentere om du har blitt inspirert til å dra til et av stedene, så får jeg vite hva du syns.. Ha en nydelig lørdag :D

White & Green


I Frognerveien ligger det en oase av en blomsterbutikk. Dette er et av disse stedene som man kjenner at en får hvilepuls av å sette foten sin inn i. Her er det bare å senke skuldrene og la synsinntrykkene inspirere deg. Hele butikken er hvit. Jeg elsker det! Hvitt mot hvitt, og grønt. Det er så enkelt og cleant og jeg kjenner det kribler i interiør inspo fingrene. Jeg tenker at gamle blomsterkrukker skal på kjørt seg med litt matt hvitmaling til sommeren gitt. Jeg kunne uten tvil flyttet inn i denne butikken på flekken. Her finner du den hviteste marmoren. Håndplukket fra Italia. Ahh

Det er forresten veldig farlig å bevege seg inn der, for det er umulig å komme ut derfra tomhent, så gjør det på eget ansvar. Og tar du turen, må du selvfølgelig stikke innom en annen av mine favoritt hang-outs, Kolonihagen for en deilig kopp kaffe, eller et glass rosè i bakgården :D


 / Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Morning RitualsGoood Onsdag! Idag er det sol i Oslo og jeg skal nyte det max med dagen full av morsomme møter og dates. Etter å ha sovet lite de siste dagene benyttet jeg muligheten til å sove ekstra lenge idag. Det var så deilig med påfølgende frokost i senga og gårsdagens Paradise (Oh my lord, jeg er så hekta) Haha. Ellers tenkte jeg å tipse dere om Rituals som jeg fikk øynene opp for for ca et år siden. Jeg har brukt deres dusjskum siden jeg fikke det i en goodiebag en gang, og ble superhekta på det. Men stakk innom å kjøpte noen gaver til mamma da jeg var i Stavanger og kom hjem med duftelys, duftpinner, deo og krem. De lager fanstastiske dufter og deilige organiske produkter som ikke tørker ut eller irriterer hud. Det beste er at det er så lekkert og delikat og ser mye dyrere ut enn det er. Dette er fra pulten min. 

Forrige uke hadde de presselansering på nye produkter også, og da fikk jeg enda flere favoritter.

Nyt dagen fininger og ps. dette er ikke et sponset innlegg :)

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /   

 

Wardrobe / Help


Det er helt mulig at jeg er innmari treig, men jeg fikk en eureka opplevelse en dag jeg gikk og deppet over at jeg har altfor liten plass og altfor mange klær.. Jeg har nemlig slitt med at jeg ikke SER klærne mine for det rett og slett har hatt en uoversiktlig garderobe. Det har resultert i en uinspirerende antrekksperiode, haha. Grunnen var så enkel at jeg har brukt tykke hengere. Litt på grunn av at det er best for klærne, men mest fordi jeg ikke visste bedre. Selv etter å ha jobbet med klær som stylist i nesten ti år og titt og ofte hatt oppdrag der jeg rydder garderoben til kunder. Herregud så glad jeg ble når det endelig gikk opp for meg, løsningen har jo vært rett forran nesen min, alltid. Tynne hengere! Jeg gikk sporenstraks til innkjøp av et lass metallhengere. Faktisk tror jeg at jeg kjøpte opp alle de hadde i butikken. Nå ser jeg klærne mine, og selv om jeg ikke har walk-in eller hus med masse space så får jeg plass til alt jeg vil ha i garderoben. Sliter du med samme problem, lover jeg deg at du med slike hengere får plass til fire ganger mer klær i skapet. Oh lykke! Hengerne mine kjøpte jeg på Søstrene Grene.

/ Follow Me:  Lilisfashion on Instagram  Lilisfashion on Snapchat: linekirkhus  Lilisfashion on Facebook /

Style Tips / The BomberSkal du bare kjøpe ett nytt plagg denne våren er det dette! Bomberjakka er superhot! Den trenger imidlertid ikke å være dyr. Et tips er å stikke på H&M og Zaras herreavdeling og sikre deg en for å få looken. Ellers vil jeg tipse om disse fra Gina Tricot som jeg oppdaget da jeg stylet til en kampanje denne uken. De gjør et enkelt antrekk MYE kulere. Prøv å kombinere den med en høylivet jeans. Det er sexy det.. 

Travel Right


Om få dager skal jeg ut å reise igjen. Turen går riktignok bare til London, så det er heldigvis ikke mange timene på flyet, men tenkte å allikevell dele noen av mine flytips med dere. Etter å ha reist non-stop i hele fjor (og forsåvidt årene før også) er det noen flyvaner jeg har lagt til meg som virkelig hjelper på turen. Før fikk jeg ikke sove, kjedet meg innmari mye og fikk verste jet-laggen.

Reiser du alene lønner det seg å si ifra til skranken om dette og at du selvfølgelig er villig til å bompes opp til et bedre sete (fikk første klasse til New York den ene gangen, og ville jo ikke at turen skulle ta ende..) 

Ta alltid med pute- Ingenting er verre enn å komme frem etter en lang reise med både vond nakke, rygg etter å ha hatt en kjip sittestilling i ti timer og være sykt trøtt i tillegg. 

Ta med ørepropper- Det sier seg selv, men det blokkerer ut all lyd og alt blir lettere.

Kjøp en digg sovemaske- Jeg har en i silke som stenger ute alt lys og har en kjølende effekt slik at jeg faktisk klarer å sove. 

KREM- Jeg får panikk av uttørket hud og smører meg ekstra mye på flytur. Bruker også ampuller med deilig olje til ansiktet. Da både ser og føler du deg mye mer uthvilt etter en lang reise. 

Antibac- Jeg er ingen germofob, men liker å ha det tilgjengelig etter eks antall security checks

Tannbørste/Tannkrem- Verdens diggeste følelse før og etter du skal sove.

Sminkefjerner- Jeg fjerner sminken før jeg legger meg på flyet. Syns det er så kjipt med gammel mascara.

Gode øretelefoner som blokkerer ut lyd. Jeg laster også ned mine favoritt podcasts (Tysvik og Tønne) før jeg flyr.

Flyr jeg sammen med noen drister jeg meg også til en ansiktsmaske, den fra Sephora er en favoritt. Hvis jeg syns det blir for flaut (man ser ut som Hannibal Lecter) nøyer jeg med en kun for øyene.

Hvis du ikke pleier å bruke disse tingene lover jeg deg at du får en bedre flytur neste gang!

God tur! 

Berlin/City Life


Jeg elsker storbyer, og en jeg har besøkt mye i det siste er Berlin. Den er så anerledes fra de jeg ofte er i som Paris og New York. Det er som om den er yngre, mer avslappet og grunge. Nå er jeg ingen ekspert, jeg har vært der fire ganger det siste året, men da blir jeg hentet og kjørt fra event til event med få timer til egentid, så det er ikke helt det samme som å utforske på frifot, men vi blir ofte viste høydepunktene og tatt med på de hippeste stedene stedet har å by på når man er på sånne turer.


Uansett, Kafeene og restaurantene føles veldig uformelle og atmosfæren er nesten litt bohem. Noe jeg virkelig har fått øynene opp for, er alle de kule kafeene. Her legger de mye stolthet i mat og drikke og bruker mye økologisk som smaker utrolig godt. Veldig ofte er kafeen i kombinasjon med en kul interiørbutikk også, syns vi trenger flere sånne her i Oslo. Det er forresten lenge siden jeg har drukket kaffe som smaker så bra som i Berlin også, helt himmelsk (og det var ikke bare på dette stedet).

Får du sjansen ville jeg absolutt tatt turen, neste gang skal jeg ta meg en dag ekstra slik at jeg får bli bedre kjent med byen. 

Think pink!

Saker som berører en selv engasjerer ofte mer. Jeg har selv opplevd brystkreft nært i familien. Ikke bare en, men to ganger. Kreft i seg selv er en grusom sykdom, men heldigvis er det gode prognoser dersom man rammes av brystkreft. Vel og merke om man oppdager det på et tidlig stadie. Ukens oppfordring er derfor å gå inn på kreftforeningen sin hjemmeside, og se hvordan man sjekker seg selv. Jeg oppfordret en liten gjeng til å gjøre det i helgen, og ja, det så veldig komisk ut, men vi hadde det ihvertfall morro med det.

Jeg går ut i fra at de fleste er oppmerksom på at oktober er en rosa måned. Den rosa sløyfen er en solidaritetsaksjon for brystkreftrammede. Det er en informasjonskampanje og en innsamlingsaksjon til brystkreftforskning. Det finnes så mange måter man kan støtte på, og ikke kun ved å bære den rosa silkesløyfen. Jeg har akkurat oppdaget at Mester grønn selger nydelige rosa roser der en del av summen går til brystkreftsaken. Det er faktisk de rosene jeg alltid kjøper, for de står lengst, så det var en ekstra bonus at jeg denne måneden også støtter en god sak.

I tillegg bærer jeg alltid smykket fra ByMe, ikke bare i oktober, men også deler av resten av året. Fordi jeg synes det er så fint! Det er designet av min flinke venninne ByMe, Marianne, som lagde det til ære for sin venninne som var rammet av brystkreft. Dette ga jeg også i gave til mormor da hun ble rammet av brystkreft for andre gang.

 

Det er fantastisk at så mange engasjerer seg og tar del i å støtte brystkreftsaken. Jeg oppfordrer alle til å gå inn på hjemmesiden til rosa sløyfe og se hva man kan kjøpe for å støtte en god sak. Selv har jeg nytt forkle -med fin stor rosa sløyfe på! Er det ikke fint?

I morgen kommer det en outfit -i rosa til ære for oktober og alle kvinner, selvfølgelig!

Bruuns Bazaar og Specsavers

Det kanskje mange ikke vet er at jeg startet min arbeidskarriere i brilleforretning. Dette var på den tiden da briller akkurat hadde blitt litt mer enn kun briller, og kraftige plastbriller akkurat hadde kommet på markedet. Man ble mer og mer opptatt av estetikken til brillene og at det samtidig var viktig å følge trendene. Det var så utrolig mange flotte briller, og jeg ville også gjerne bruke briller. Jeg tok synstest etter synstest for å finne et lite tegn til skjevhet eller dårlig syn. Mange vil nok kanskje si jeg var heldig, som ikke så dårlig på noen som helst måte, men jeg ville gjerne forsvare et brillekjøp. Endte til slutt med briller med blanke glass, uten styrke og var veldig happy.

De siste årene har jeg ikke tenkt så mye over synet mitt, men  da vi fikk anledning på Specsavers sitt presseevent i forrige uke om å ta en synstest benyttet jeg meg av anledningen. Det viste seg faktisk at jeg har en skjevhet, er litt nærsynt, og kan med god samvittighet avlaste øynene både når jeg sitter foran PC, kjører bil og leser.

For å dobbeltsjekke resultatet besøkte jeg også en av Specsavers sine butikker, for å ta en ekstra sjekk. Jeg merket stor forskjell hvor behagelig det var for øynene da synet ble korrigert.

Jeg fikk samtidig tatt en nærmere titt på de fine brillene fra Bruuns Bazaar som vi ble vist på pressevisningen. Valgte ut min favoritt, også denne gangen kraftige plastbriller men med et mer feminint utrykk. Vil du se resten av kollekson fra Bruuns Bazaar sin designkolleksjon for Specsavers klikk her.

Jeg stod mellom to innfatninger, Allure og Well Cut. Den ene litt mer maskulin og større enn den andre, men endte til slutt opp med den mest feminine av de to som heter Well Cut. Den er katteformet, og gir et lite løft til partiet under øyebrynet. Og det sier ikke en trøtt småbarnsmamma nei-takk til!

Jeg jubler for meg selv og kan endelig bruke briller med god samvittighet!

i samarbeid med Specsavers

Vestiaire Collective

Vestiaire Collective er en av mine godt bevarte hemmeligheter når det kommer til nettshopping. Jeg synes at jeg har gjort så mange scoop der at jeg egentlig har mest lyst til å la det fortsette å være en hemmelighet....he he.. Men mannen min ga meg streng beskjed her om dagen om at det faktisk var min plikt å dele det med dere lesere. "Det er din bloggeplikt", som han så fint sa. Jeg vet ikke om det er fordi han har sett seg lei av at jeg stadig er inne og surfer på siden. Og da mener jeg ikke shopper. Jeg surfer og surrer. Søker etter merker og plagg, putter i handlekurven og forbanner meg når noen kjøper noe foran nesen min (..selv om jeg egentlig ikke hadde tenkt til å kjøpe det uansett). Men da blir jeg ihvertfall gira, og sinna på meg selv for at jeg ikke slo til der og da. Når ting er utilgjengelig så blir jeg enda mer besatt på at det, det skulle jeg da kjøpt.

Mye er overpriset, og spesielt Isabel Marant. Chanel, som taper seg lite i verdi, er også forholdsvis dyrt. Men om du vet hva du ser etter, og med en dose flaks så kan du gjøre riktig så mange scoop. Jeg har klikket hjem noe som jeg er utrolig fornøyd med, som var nedsatt til under 70%. Siden finner du her.

RayBan mirror

Jeg får mange spørsmål om hvor man får tak i RayBan brillene mine med speilglass, og hvilke farge man burde kjøpe. Jeg har grønne og røde, men trives best med de røde. Helt objektivt sett føler jeg at mørkhårede kler de grønne best, og lyshårede kler best de med røde speilglass. Krogh på Majorstuen har disse, men for deg som ikke bor i Oslo, fåes de grønne kjøpt her, og de røde fåes kjøpt på nett her.

Dagens lille detalj

Jeg har vært og rotet i mammas gamle smykkeskrin og funnet frem disse to små nålene. Jeg husker fra jeg var liten at hun pleide å pynte opp enkle hvite skjorter med disse. Enkle små detaljer som gjør mye ut av seg!

Jeg valgte å pynte opp dagens denim med litt strass.

Om man er heldig kan det godt hende man finner tilsvarende i vintage butikker eller på Ebay.

//skjorte; Ralph Lauren, genser; Arnie Says, nål; vintage

Loving the stripes!

http://www.youtube.com/watch?v=x3wKHvq9aew

Dere som har fulgt oss en stund har kanskje fått med dere at jeg (Line K) ELSKER striper (elskerelskerelsker)!!! Buksa (som jeg satte Troikaen i halsen  da jeg så) DØR jeg litt av må jeg si (beklager uttrykket)..

Smart!

Et lite tips til alle dere som har tilsvarende smykkekaos som det jeg har. Jeg fikk denne transparante boksen i gave av en venninne, og jeg må si at det er noe av det mest geniale jeg noen gang har fått. Det værste miljøet, både ekte og uekte smykker, kan oppbevares i er den fuktige baderomsluften. For at smykker ikke skal oksidere anbefales det at de oppbevares i smykkeskrin eller i silkeposer. Jeg liker best å ha smykkene mine fremme, slik at jeg har oversikten. Det får jeg i denne geniale boksen, som både sørger for system og beskyttelse.

Boksen er fra Muji og kan kjøpes på Åhlens.

Basically Basics

Det er ingen hemlighet at jeg er en sucker for gode basics, og når jeg er i USA stikker jeg alltid innom GAP og snapper til med noen T-skjorter. Enkle T-skjorter og topper er en av de tingene jeg bruker aller mest, ettersom stilen min er så avslappet og komfortabel..De er utrolig deilig i kvaliteten og greie i pris. Jeg, som den bargain hunteren jeg er hoppet av glede da disse herlighetene var på supersalg på Black Friday for 6 dollars, hehe. Det er sånn ca 30 kr...

 

Julebord kjolen

Den lille sorte perfekte julebords kjolen.. Jeg leter alltid etter den, og egentlig ville jeg at denne som jeg har fra Vivikes skulle lages opp på nytt i år i sort og mørkeblå.. (PLEASE Vivikes!) Jeg elsker den, den er så utrolig fin i snittet og uber komfortabel.. Mens jeg venter på at Vivikes skal oppfylle mitt ønske (smisk) så har jeg anskaffet meg en som også er superfin og ligner litt, fra Mango.. Liker at den har lange armer, og bar rygg er noe av det fineste jeg vet..

Never Denim Leather

På mandag stakk jeg innom Bikbok og plukket opp et par sorte og et par mørkeblå skinnbukser fra Never Denim, HERREGUD så digge de er! De er i superfin lammeskinns kvalitet, sitter perfekt, og burde nok vært et par tusenlapper dyrere.

Det er ukens tips, løp og kjøp!

The Coveteur

The Coveteur er en side jeg ofte besøker når jeg mangler inspirasjon (her fra Rumi Neely sitt skap). Det er alltid morsomt å se hva andre har i skapet, og jeg blir alltid inspirert til å lage stilleben av både sko, kjoler og vesker. Men istedenfor å stille ut sko i vinduskarmen og å henge vesker over speilene har jeg nå en real opprydning i skapet. Jeg har gått med på en deal med mannen om at halvparten skal ut, og legges ut på Bloppis. Det blir både klær, sko og vesker. Billig og litt dyrere saker. Lover å oppdatere dere når profilen er laget, og min lille "butikk" er oppe og går. Nå må jeg hoppe inn i kleskaoset igjen. Ha en fin kveld alle sammen!

Le Clutch

Syns denne clutchen fra Lindex er så fin, blir helt super til et ellers enkelt antrekk... Måtte til å snappe et kjappis bilde da jeg var innom This is PR og plukket litt klær forleden dag. (PS, beklager kornete bilder...)

Lililoves Never Denim

Er over meg av ELSK for mine nye Never Denim (Bikbok) jeans. De er såååå digge.. Har et par i dyp blå og et i en perfekt grå/sort farge. Modellen jeg har heter Kick Flex, de er super stretchy, litt høyere på livet og sitter som et skudd!!

Så de er dagens anbefaling!

Idag har Lilisene hatt planleggingsdag og lagt mange morsomme og spennende planer for høsten og vinteren. Vi lover flere og hyppigere oppdateringer først og fremst, men er det noe dere vil at vi skal skrive mer om, tar vi gledelig imot tips..

Ønsker ellers alle dere fininger en fantastisk SØNDAG!

Getting Married?

Jeg var ikke på så veldig mange visninger under Oslo fashion week, men TSH sin brudevisning fikk jeg med meg! Etterpå var jeg backstage og snakket med noen av "modellene mine"( ,hehe kaller dem det etter å ha jobbet med dem så mange ganger)..

Uansett, mange av kjolene var nydelige, men den langermede blondekjolen Pia hadde på seg (hun med hodepynten)  var STUNNING, så skal du gifte deg er disse fra TSH et hot tips!

Alexander Wang

Her er de, finskoa fra Alexander Wang, og grunnen til jeg har åpne sår på anklene idag, hehe.. Egentlig supergode å gå i, men kun i 4 timer (just saying). Gårsdagen var kjempemorsom og Lilisene var i storform, bilder kommer!

Ha en super dag!

Tips

Et lite tips på fredagsmorgenen. Disse fine jeansene er å få tak i på H&M sin trendavdeling nå. Akkurat passe marant-ish, sånn vi liker det. Nå skal jeg hive på meg treningstightsen, og få unnagjort noen kilometer på mølla, før jeg skal finne de siste antrekkene til en tv-produksjon. Deretter blir det velfortjent helg. Ha en strålende fredag alle sammen!

source; Carolines mode

Tee´s and statement necklaces

Har hatt en svakhet for band T-skjorter og statement smykker i det siste. Før jeg reiste på ferie gravde jeg frem en haug gamle t-skjorter alt fra de gode gamle Chicago Bulls til vintage band t-skjorter jeg har kjøpt opp gjennom tidene. Perfekt på ferie da man helst ønsker at garderoben skal være så enkel som mulig. Et stort strass smykke setter prikken over i-en.

I går ble det Alice Cooper T-skjorte og et H&M smykke (outfit bilde kommer).

Det er mange kule tilsvarende t-skjorter å få kjøpt i diverse nettbutikker. Denne vintage Bruce Springsteen fra Free People, vintage Bob Seger fra Free People, Iron Maiden fra Chaser LA eller the Doors fra Kohls. Selv har jeg klikket hjem denne fra AC/DC.

Har også klikket hjem dette statement smykket fra Zara.

source; TommyTon, Zara, Free People, Chaser LA, Kohls.

Mesh

Et lite tips hvis du liker Isabel Marant og Alexander Wangs mesh (hullete) topper. Jeg fant disse på Lindex, kvaliteten er super og de er kjempedigge og perfekte nå i sommer..!

hits