LiliLoves

Perfection


Her er jeg om dagen. Altså i motehodet mitt.

Stilen min til hverdags henger ikke helt med enda, men sakte men sikkert bygger jeg en garderobe i hodet mitt som er som er akkurat sånn. Mørkeblått mot tweed, hvit silke, vide herrebukser og Sherlock Holmes kåpe gjør meg virkelig skjelven i beina. Bildene er fra Zaras høst lookbook. 

Mary Kate and Ashley, drop 2

Drop to fra Mary Kate og Ashley Olsen i forrige uke. Kolleksjonen var den fineste i mine øyne, og skinnplaggene er helt fantastiske. Her har jeg på pencil-skjørtet i rødt, mens Bertine har på seg buksen i skinn med glidelåser.

//strikkegenser fra byTiMo, sko fra Isabel Marant og veske fra Chanel

The Flamingo Jacket

Var veeeeldig i ferie modus da jeg var hjemme i Stavanger og Haugesund forrige uke, og laffet rundt i minst mulig i hetebølgen, men hadde et minimøte i byen så da rakk jeg å ta et bilde av min nye flamingojakke fra Minimum. ELSKER den! Er den ikke søt?

Tomboy

  

Noen moteserier er bare så innmari spot-on. Denne, med fantastiske Daria, traff blink! Lag på lag, store skjorter, strikk. Jeg tror jeg kan si jeg gleder meg til høst!

Source; StuddedHearts

 

Juveler på Føttene

Begge Lilisene var på et aldri så lite fotoshoot forrige uke, og jeg spottet at Line L endelig hadde på seg de vakreste Celine loafersene sine fra i fjor.. Snakk om å ha juveler på føttene! ELSK!

 

The Thief

Denne helgen er jeg turist i egen by... Har nettopp sjekket inn på designhotellet The Thief, og er mildt sagt forelsket.. Ja, har vært her før et par ganger på eventer.. Men aldri sett rommene. Nå har jeg gjort det, og jammen det stod det til forventningene, og mere til!!!! Men nå skal det oppleves, TAKTERRASSEN neste. Aaaahhh...

New Camera

Oh Yeah! Nå snakker vi! Har fått meg en ny lekekamerat som jeg rett og slett ikke klarer å vente med å leke med... Skal tilbringe helgen på The Thief Tjuvholmen, så forvent å bli nedspammet med nye fotoposter!! Neida, skal prøve å begrense meg, men det klør sånn i fingrene! Canon EOS 100D, har hørt/lest myyye bra.. Gleder meg å teste selv!

God Helg!

En God Gammeldags Snekkerbukse

 Elsker disse to versjonene av snekkerbuksa, og kunne godt tenkt meg begge to (bombe..) De ser ut til å være så og si utsolgt på nettet, så jeg skal ta meg en tur å titte litt på salget idag å se om jeg finner en fin en.. Wish me luck!

(Begge er fra Zara)

Mini Bags

Akkuratt nå har jeg super hang-up på alle vesker som er mini! Celines fine fra YSL er superfin...

Her er noen av favorittene: YSL kan kjøpes her, Burberry kan kjøpes her, Lanvin kan kjøpes her, Mulberry kan kjøpes her, Stella McCartney kan kjøpes her, Givenchy Obsedia kan kjøpes her, Balenciaga kan kjøpes her,

ELSKER denne nydelige Proenza Schouler vesken som jeg lånte fra Høyer Luxury til God Morgen Norge innslaget for noen uker siden...De hadde dessverre bare en igjen, så om de er utsoltg så kan du også prøve her (vanlig skinn) eller her (større).

LiliLoves Mercedes Benz

Jeg (Line K) holder som noen av dere vet på å ta lappen.. Men som få av dere vet, jeg er EKSTREMT opptatt av biler, og jeg prøvekjørerer så ofte jeg får muligheten.

Denne gangen fikk jeg muligheten til å låne den nye CLA en til Mercedes Benz da vi skulle dra til Haukli  å overraske pappa på 60 års dagen hans, og jeg "falled in LOVE"  ..!

Sportsseter , det største bagasjesrommet og et like kult interiør som eksteriør!!

Å sitte i den nye CLA Mercedes Benz en føles som å sitte i en en racerhybrid, og den har i tillegg til at man har et bagasjerom  man bare kan drømme om. Hva er prisen spør dere? Den ligger på 330 000 (start) . Så jeg ble ekstra ekstatisk da jeg fikk låne en av Mercedes Benz til å ankomme Pappasparty og fikk vise dem CLAn til Pappas 60 års lag. Samtlige digget den! Den er ikke så ille i pris heller, men den garanteres den oppmerksomhet fra "lookers".  ...

Lililoves Equipment

Digger denne genseren fra Equipment! Den er så lett å kombinere med et ellers nedtonet antrekk. Hvem liker ikke å spice outfiten  med litt farget snake..? Ihvertfall gjør jeg det, hehe.

Også kommer den i mange farger... Heller litt mot denne i grønt, men liker også denne i blått! Her er den gule, what to choose?

LiliLoves Vogue Mexico

Får litt sånn hjerteklapp når jeg ser denne serien fra Vogue Mexico (mai).. Stylingen er AWESOME ! Den første drakten fra Cavalli, kjolen fra Balmain og buksedressen fra Garreth Pugh spesielt, LOVE ! Elsker komposisjonen sammen med klærne, lyset og fargene i etterarbeidet... Flinke Koray Birand er bak kamera og Hana Jirickova foran.

Bilder herfra.. Noen andre som blir reisesyke?

Følg Lilisfashion på Instagram!

In Print!

Disse to finingene har ligget i skapet mitt i flere måneder utenat de har fått se naturliglys.. Siste gang jeg skriver det men nå MÅ våren komme så de får lufte seg litt...!

Begge er fra Gina Tricot.

Kaare Lund Agenturer

I uken som var stakk Lilisene innom Kaare Lund agenturer for å titte på høstens herligheter. Guuud, så mye fint! Det er ikke plass til å vise alt, så det kommer litt stykkvis fremover, men med merker som Whyred, Fairly, Maria Black, Won Hundred, Replay og Triwa så skjønner dere kanskje at vi hadde nok å se på! Fine mennesker møtte vi også på, blandt annet Celine, Silje og Annabel.

Nå er det en ny utgang på kalenderen.. What 2 wear?? (det evige spørsmålet!)

Alexander Wang + Balenciaga

Alexander Wang for Balenciaga.. Dette kan bli spennende! Alexander Wang tar over for Nicolas Ghesquiere i Balenciaga. Jeg syns dette var en "bold move" av Balenciaga og tenker at Wang er villig til å ekspandere enda mer og dermed ta designet ned på jorda vil gjøre merket litt mer  ungt og sporty slik at det appelerer til et større marked, men vi får se... Alexander er forøvrig ikke den eneste som må fylle store sko, Raf Simons har nylig flyttet fra Jil Sander til Christian Dior, og Hedi Slimane, som tidligere designet for Dior Homme, skal designe for Yves Saint Laurent... Gleder meg til å se hva disse golden boys finner på!

Lililoves BLK Denim

Elsker disse skinnjakkene fra BLK Denim, kombinasjonene med ulikt skinn og saueskinnspels. De blir laget på bestilling og sydd i New York, så jeg frykter at de dessverre koster skjorta, men utrolig fine er de!

LiliLoves Angora!

Har anskaffet meg to nye pusete nyheter! Elsker genserene i puseangora blandinger fra H&M og Lindex.. PS. Angora blandinger nupper ofte ikke like mye som rene angora plagg... (det er iaf. min erfaring..)

Ha en nydelig mandag!

Anna Dello Russo Pre-Shopping

Var litt mange bilder det her.. Jeg klarte å sikre meg babiesene jeg skrev om i forrige post på ADR Pre-shoppingen! Kan meddele at de er super komfortable, og at jeg tripper litt rundt i dem i leiligheten as we speak! Dere har jo sett kolleksjonen før, men jeg syns det er en kolleksjon som vokser litt på meg. Bortsett fra bootsene da selvfølgelig, det var forelskelse fra første blikk. Men nå tenker jeg litt på de fine små clutchene. Perfekte til den gangen du virkelig SKAL noe, hmmm. Noe av det aller fineste er jo også eksene.. Kunne fullt leiligheten med dem. Det er nesten sånn man vil kjøpe fuglehatten kun for å få den fine runde esken..(Neida... Eh, joda..)

Jeg er forresten superfornøyd med min nye skjorte fra Mos Mosh, mønsteret er så fint!

Lili loves!

Med drømmejakken fra Isabel Marant og de fantastiske bootsene fra Givenchy ønsker jeg helgen (snart) velkommen. Phuh -denne uken har gått fort. Helgen skal brukes til å rydde mer i skapet, slik at jeg snart kan få bloppis kontoen min ordentlig opp å stå, i tillegg til andre morsomme ting. God fredag alle sammen!

source; Stockholmstreetstyle.

NYFW - How to prepare

http://youtu.be/P5maGo_WEmI

Som dere skjønner drømmer Lilisene om å være på NYFW nå. Får heller leve gjennom streetstyle bilder og videoer som denne. The Man Repeller, Hilary Rhoda og Billy Farrell sørger for en god mandagslatter.

Le Shirt

Elsker min nye Bikbok skjorte, skrev om den her, og etter å ha skaffet meg en selv er jeg helt frelst! Liker at den er litt diskret Cowboy..De som har fulgt oss på instagram han kanskje fått med seg at jeg har vært å giftet bort min kjære søster i Bø i helga.. Hadde blandt annen toastmaster ansvar (Puh) så ble ikke så mye blogging.. Men fikk tatt litt bilder som jeg skal vise etterhvert.. Nå skal det jobbes!

Ha en super Tirsdag!

Loving my new shirt from Bikbok, since I got it I´ve been totally stuck on it, wish they had more colors! 

Lilis Adore Dior

http://www.youtube.com/watch?v=8ZAKwpdgTZI&feature=relmfu

Nyt denne lille filmen for Dior Addict regissert av Jonas Åkerlund, med fantastiske Daphné Groeneveld i hovedrollen! Filmet på Den franske riviera..

Love this gorgeous little film from Dior Addict by Jonas Åkerlund, starring fantastic Daphné Groeneveld! Filmed on the French Riviera in Saint Tropez.

Yellow Acne

Yellow fever! Jeg har hatt gult på hjernen en stund, og det ser ikke ut som om det tar slutt med det første. Selv om størsteparten av garderoben min består av svart, står disse skoene og denne gule skinnbuksen fra Acne øverst på ønskelisten. Jeg har irritert meg over at jeg lot den gule skinnbuksen fra Isabel Marant ligge litt for lenge i "handlekurven" under net-a-porter sitt salg, og desverre ble utsolgt før jeg fikk snudd meg. Disse to herlighetene kommer ikke før til høsten, eller november om jeg gjetter riktig. Så får jeg si, som jeg pleier. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves...

Nora The Great!

Igår startet jeg dagen ganske rolig med kaffe og avis på sengen, aaah BLISS..

Hadde plukket en del antrekks alternativer til fiine Nora, som skulle være gjest på Beat for Beat

Men denne toppen var min klare favvo, den hadde åpen rygg som er nyyydelig (men bittelitt vanskelig med tanke på underklær..)

Heldigvis gikk det bra, og Nora så stunning ut!

Jeg ble kastet uti det og ble plutselig publikum, tenker dere ler om dere ser meg smile fra øre til øre rett bak Nora (hadde det så moro). Det er første gang jeg har vært publikum i en tv innspilling,  men det anbefaler om dere er på Oslo visit (eller bor her) og har litt tid...

Anyways Nora så ikke bare utroligfin ut, men hun synger virkelig som en E N G E L! Jeg blir helt trollbundet, får gåsehud og krokkodilletårer på en gang..Se henne her 

Deretter var det hjemmelaget Pizza og Wallander på meg og min kjære.. God oppladning til ny uke!

PS : Tenkte å prøve å bli flinkere å rapportere fra hverdagen ( sorry for kvaliteten på bildene .. meste parten av bildene er fra phonen, det var den eller ingenting :S)  Men hei dere, si ifra om dere liker å lese sånne poster, eller om det er andre ting dere skulle ønske vi skrev mer om på bloggen..?

Og husk, når det er stille på bloggen, så kan dere finne oss på Insta (gram)  Si hei til oss da! @lilisfashion

Pre-order

Det er skummelt når alle nettbutikkene begynner å få inn høstvarene, og ihvertfall når man på Luisaviaroma kan forhåndsbestille drømmeskoene. Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet å vente til oktober. Det føles fryktelig lenge til, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Er det ikke det de sier?

 

Dream outfit

Aaargh! Skulle ønske det var litt mer Juni vær i dag, jeg ville nemlig ha på meg noe som dette... Så fint! Har skikkelig denimdilla om dagen! Nå må jeg løpe, ha en super dag!!!

Gina Tricot på Oslos Tak

Koooser oss med MAG jentene Julie og Celine på taket av Grand!

vakre  Gine..

og fiiine Rubi..

(Sorry for denne laange posten!) Det er så mye eventer om dagen at vi henger heeelt bakpå å skrive om alt, men bedre seint enn aldri, eller hur? Dette eventet var, om jeg tør påstå et av de beste jeg har vært på, (også med mye hjelp av 27 grader på Taket til en Suite på Grand) men selvfølgelig også pga de superfine klærne Gina Tricot hadde å vise, de vakre menneskene og ikke minst fantastisk mat OG Drikke (hihi).

Gina Tricot, har forresten blitt såååå bra! Her er våre favvos:

Andre detaljer:

Julies driiiitfine Marants (angrer sånn på at jeg ikke skaffet meg dem, blæh)!

LineLove sine Louboutins...

..og Proenza (som jeg tror er på manges ønskeliste.. ikl megselv.)

Jeg hadde forresten på meg topp til tå Gina Tricot! REPRESENT!! T-skjorten er fra kolleksjonen deres Perfect T,  og er den perfekte basicsen, supercomf! Skjørtet er fra Luxerious kolleksjonen deres. LOVES it!

Budget!

Det er ikke å stikke under en stol at disse skoene fra Zara er farlige like skinnsandalene med ankelremmer fra Isabel Marant. Jeg kjenner meg selv såpass at jeg vet at jeg ikke kommer til å spankulere mye rundt i tynne stiletter i sommer. Jeg ble derfor overlykkelig da disse dukket opp på Zara. Jeg har fikset litt på de, og klippet av skinnremmen foran på skoen. Mest fordi jeg synes de ble penere da, men kanskje også litt fordi da likner de mer om drømmeskoene fra Isabel Marant. 

Copenhagen!

Vi har vært så heldige å bli invitert til København på en pressetur i dag. Dagen startet tidlig, men det er aldri feil når man har noe gøy i vente. En trøtt Line K fikk en liten morgengave, hoops (tilbake til 80-tallet! Lilis loves hoops). Vi fikk se Bianco sin nye sko-kolleksjon i tillegg til Bianco sitt nye samarbeidsprosjekt, som vi desverre ikke kan røpe enda. Visningen fant sted på hotell Nimb, som har lysekroner og interiør vi bare kan drømme om. Etter en fantastisk visning med både sprudlende i glasset (klokken var over tolv?!), nydelig tapas og fashionistaer fikk vi en ekstra titt på kolleksjonen. Det var ikke vanskelig å finne noen favoritter. Navnet vårt står skrevet både på de svarte og røde ankelbootsene og kilehæl joggeskoene. I hagen til hotellet møtte vi en påfugl, som tøffet seg for oss. Den måtte selvfølgelig dokumenteres. Det ble litt shopping på strøget på oss begge, og det ser ut som om vi må ta en tur ut i morgen også.

Lilisene er veldig glad i København, så vi sjekket derfor inn på hotell Avenue for å bli en natt ekstra. En stykk happy-camper, shoes-crossed, nå legger vi oss med alle klærne på.

Hello Shoes!

Øverst på ønskelisten min står disse finingene fra YSL, herregud så kule, jeg døde litt da jeg så bildene av Crystal Renn med de på for de ser jo om mulig ENDA bedre ut... DISSE MÅ JEG FAKTSIK HA!

Anyways, nå er kofferten pakket og passet er med, trenger for såvidt ikke det... Lilisene stikker til Kjøben først for å se på Bianco, også for LilisKooos! Mac´en er med, ses i Kjøben!

LiliLoves Prints

Har så lyst på masse glade farger, print og paisley mønster i garderoben min, har sett noen som funker på Zara, men har mest lyst på disse morsomme fra Versace!

Nå skal jeg være flink å ta en joggetur i finværet. God Søndag Fininger!

Lililoves Palms

Det er ingen hemlighet at jeg er over gjennomsnittet glad i palmer, og har opparbeidet meg en cravings for noen fine palme printede Hawaii skjorter,( T-skjorter, bukser,skjerf og skjørt forøvrig)..  Fant den nederste finingene fra H&M WaterAid kollaborasjonen, som jeg faktisk vet rent lite om, (vet heller ikke om dette egentlig er barne klær). Må si jeg ELSKER t-skjorta!

Textile E&J

Mary Kate og Ashley Olsen har latt seg inspirere av gatemoten i New York da de designet den nye Textile Elizabeth and James kolleksjon. Liker at plaggene fungerer like bra med sneakers til hverdags og et par høye heler til fest. Akkurat passe comfy and cool. Øverst på ønskelisten står en BAAANG! T-skjorte.....og armybuksen...og det hvite antrekket! Liker alt merker jeg.

Source; hwtf

Volvo Hybrid Testdrive

Husker dere at vi skulle på dette eventet? Her er noen av bildene, fra da vi fikk se på og testkjøre gliset (dvs. Jeg måtte nøye meg med å ta i rattet når den stod stille... (OK, nå SKAL jeg få meg lappen, urk.) Uansett, eventet var veldig gjennomført, der til og med mat og drikke var inspirert av Volvos V60 Hybrid, mulig vi tar en copy/paste av de gode vann drinkene på Lilisfood, hehe. Interiøret og bilden var lekkert og stilrent, og det hadde ikke gjort noe å hatt denne, vet jeg! Line L var så heldig å få kjøre, og når den gikk på Hybrid var den så stillegående at man kunne høre seg selv tenke, HERLIG! Ikke noe i veien for å kjøre miljøvennlig når bilen ser ut som denne! Nå trenger bare staten følge med i svingene (hehe) og gjøre det mer økonomisk å velge miljø også (da mener jeg ift. skattelegging)! I tillegg til å være fin hadde den også en App som fulgte med, som Lilisene ble meget fascinerte av... Med den kunne man nemlig blandt annet sette på varmen, låse og åpne , med mobilen! Smart, ikkesant?

Annonse

Lilis Instaweek

Det har vært en hektisk, men meget morsom uke! Reklame jobbing, Bikbok shoot og morsomme eventer, har jeg vært så busy bee at jeg kun har vært på Instagram.. Og vi E L S K E R instagram (hvem gjør ikke det..?) Så om du også gjør det, hvorfor ikke finne oss og si hei..? Så ses vi på Instagram!! Fortsatt god søndag!

Mango again..

Det begynner virkelig å bli svung over Mango sine nye kolleksjoner. Den forrige kolleksjonen deres slo virkelig an, og jeg synes bare det blir bedre og bedre. At det er en liten Marant touch over det hele er heller ikke feil.

Wi-fi på fly er gøy! Gjør den fem timers lange flyreisen litt bedre. Sees i Norge!

Thank You!

VI er så heldige å ha blitt kåret til en av Norges beste Mote- og Beautyblogger av MSN Style.. Vi er i finfint selskap, så ta en titt her om du er nysgjerrig. Takk MSN Style!!

LiliLoves

Fikk alvorlige cravings av dette skjørtet fra Acne. Det er det perfekte blyantskjørtet med en edge, og hadde passet fin i skapet mitt i vår.. ELSK!

Filippa K

Det krydde med eventer forrige uke og et av de fineste vi tittet innom var Filippa K´s nyåpning i Skovveien.. ELSKER den gule vesken mot nude jakke.

MINT!

Det er ingen tvil om at mint-bølgen herjer, og sølvtuppen er fortsatt en favoritt. Akkurat nå står disse skoene fra Nelly.com på ønskeliste. Det er heller ikke noe å si på prisen, på kun 399,-

LiliLoves White shoes

Jeg begynner å opparbeide en liten obsession for disse superfine hvite Alexander Wang skoene! Herregud så kule.. Jeg er også litt irr på meg selv at jeg klarte å sende hjem mine hvite Louboutins nå rett før New York fashion week.. Samt min eneste varme jakke.. Håper værgudene er snille med meg...

Love these white Alexander Wang shoes, how cool are they? Wish I had a pair for my upcoming New York fashion week trip..

OMG

Flinke Annabel har vært på innkjøp og la ut disse finingene på bloggen sin.. Herregud så rå de er! Bare MÅ ha! Da er det bare å belage seg på en ny Isabel Marant bølge og begynne kronerulling...Men ikke før til høsten.

Love Love Love these from the Isabel Marant FW/12 collection!!

New York Fashion Week

Da har jeg bestemt meg for å bli i Texas til New York Fashion Week og dra dit for å bli med på festlighetene. Gleder meg så mye!! Men syns jeg er litt vill og gal ettersom denne Amerikareisen egentlig bare skulle vare i ti dager.. Hehe.. Men, men, nå har jeg fått omrokkert på jobber, booket fly og hotell. Så Soho Grand, please get ready for me...Hihi. Bloggen er selvfølgelig med!

I decided to stay in Texas until New York Fashion Week starts, I haven´t been to New York in ten years, wich is an absolute crime, so you can imagine my excitement.. Woopwoop!

Karl

Da har endelig Karl kolleksjonen kommet på N et-a Porter!! Den er så fin, og alle plaggene er like fine, dette er bare et lite utvalg (det var så vanskelig å velge!) Karl Lagerfeld beviser nok en gang hvorfor han er motekongen! Denne mannen må jeg si er en av de i moteverden jeg beundrer mest, og håper at jeg en gang får sjansen til å møte... Med sine 78 år har han altså skapt en ny under linje (som faktisk er skikkelig rimelig!!! JIPPI!) og dette er da altså i tillegg til å designe for Chanel, Fendi, og Karl Lagerfeld fotografere editorials (!)(moteserier) , kampanjenr til Chanel og lager film.. Herregud for en energi og for en MANN!

Goldmine.. Again

Line Lislerud som lager Goldmine smykkene er så flink altså! Her er tre fantastiske eksemplarer som ble med meg til styling i Miami! De heldige modellene som fikk bruke dem var også helt over seg når de så dem, og det er jo ikke så rart! Goldmine finner du her og på Magmalou på Frogner!

Moving on..

Da er våre dager talte i Miami, og jeg befinner meg i skrivende stund i Houston, Texas. Her er det littegranne kjøligere men 25 grader er ikke å kjimse av det heller!! På dette bildet er genseren fra Moods of Norway, i den nydelige vårfargen mint, og shortsen er fra Only (digger cammo). Nå skal jeg sette meg ned ved bassenget og gå igjennom de 5000 bildene vi tok i Miami..Så det blir nok litt flere poster derfra, håper det ikke gjør noe, hehe.. God kveld a dere!

Lililoves Ganni

Elsker elsker elsker disse superfine bootisene fra Ganni! Jeg har brukt dem på shoots her, og jeg tror definitivt jeg blir nødt for å sikre meg disse, snart er det jo vår!! Nå er vi på vei ut for å gjøre vårt siste Miami opptak, vi skal på et mansion med noen fantastiske basseng for å ta Swimwear, Jippi! Jeg spår enda en perfekt dag i sola (sorry, vet det snør hjemme)!!

New in: Lanvin

ENDELIG er vi oppe å gå igjen! Jeg har lidet av alvorlige bloggeabstinenser, hehe. Har iallefall tatt masse bilder herfra Miami! Her er et lite kupp jeg klarte å sikre meg fra Lanvin. Den er så kul og kan brukes på så mange måter.. Men nå er det tilbake til jobb.. Idag skal shootet være på stranda (Uff for en fæl jobb jeg har.. ) Har også bestemt meg for å stikke herfra til Texas på søndag, hiiihaaaa! Håper dere alle har hatt det fint mens vi har vært borte, vi har savnet dere!

Dream Parkas

Er ikke denne customizde jakken fra Cultural Vintage bare en drøm av en parkas så vet ikke jeg..(Lagde visst et nytt ord der..)? Både meg og fine Janka forelsket oss i dette vidunderet på Polhem PR. Hetten veide et halvt tonn, men den er så verdt det!

All that glitters!

Disse finingene skal få bli med meg til Miami, de minner meg ørlite om Prada´s ene, og er superkomfortable å gå i.. Jeg tror dessverre ikke det er flere igjen i butikken, men hvis du vil sjekke så er de iallefall fra Whitney Port kolleksjonen til Bikbok. (LiliLOVES This is!!)

Stjerne Smykker

Jeg er jo litt stjernegal, og for de av dere som også er det så er her et lite stjerne tips (haha). De to første er fra Månestråle, de fant jeg på Munthe Plus Simonsen butikken på Steen og Strøm. De to nederste (den i rosegull er min favoritt) er fra I Wish fra Magmalou på Frogner, er de ikke helt nydelige? Nå skal jeg på nytt photo shoot med Bikbok teamet, det er like gøy hver gang! God Fredag fininger!

Polkadot Dress

Min søken etter den perfekte nyttårs kjolen er over... Elsker denne nydelige Stella MacCartney inspirerte Vero Moda kjolen jeg fant på Nelly.com. Hadde egentlig tenkt å finne en paljett kjole, men tror dette må bli Nytt Års kjolen i år.. Såå Søt, håper de har flere igjen, wish me luck!

My search for the perfect New Years dress is over.. I love this Stella MacCartney inspired dress from Vero Moda at Nelly.com! So cute!

Sam Edelman Shoes

Elsker disse Sam Edelman skoene mamma har kjøpt, disse skal lånes flittig mens jeg er hjemme i Stavanger! Her er det full julestemning inne, men irr grønnt og 9 grader ute, I LIKE! Nå har vi akkuratt plukket opp pappa fra flyplassen, så da blir det jul! Utrolig deilig med fri, Yoohoo! Håper alle har en nydelig dag.

Love my mums Sam Edelman shoes, they are like a mix between the two Isabel Marant ones and in powder pink..

Christmas came early this year!

Juhuuu.....igjen! Jeg har fått verdens fineste julegave av Presskontakterna. I LOVE YOU!! Jeg lever i troen om at jeg må ha vært snill i år. Sjokoladen er spist opp, men nå lakker jeg neglene i fine Margit Brandt farger som matcher genseren fra Marco Polo (match-i-match, det liker jeg). Nå skal jeg kokkelere til kveldens julebord!

 

Ydsti & Maktabi

I tillegg til å ha verdens fineste teppebutikk, har Celine Maktabi nå også begynt å designe sin egen kolleksjon. Jeg elsker kelim, både når det kommer til tepper, vesker og bagger. Nå har jeg forelsket meg i denne fantastiske vakre jakken! Gå inn på bloggen deres for å følge med på de spennende prosjektene deres, eller titt innom butikken i Briskebyveien.

//I totally love this Kelim jacket designed by Ydsti & Maktabi. Check out their blog to see more of the amazing pieces they are designing.

Lililoves IRO

Beklager laber blogging de siste dagene, det er super hektisk nå før jul med foto opptak nesten hver dag.. Jeg forelsket meg imidlertid i disse fantastiske IRO jakkene da jeg stakk innnom Mildh Press her en dag, alle er like fine på hver sin måte.. Perfekt til vår garderoben, hehehe (Ja, drømmer allerede om våren). Nå er det å køye fort, for i morgen(grytidlig) er det tid for ny Styleguide!

Lililoves Notabene

Jeg startet dagen i dag med å bestille meg et par av disse loveliesene. Vi har jo (som dere som har lest en stund sikkert har merket) hatt en "liten" obsession med sølvtupp sko, og jeg har saumfart land og strand etter de vakre Givenchy ene.. Også får jeg litt noia av sånne bloggehyper som Nowhere skoene har blitt (innømmer vi var med på å hype).. Men, jeg klarte iallefall ikke å bestille dem, så her er et hett lite tips for de av dere som heller ikke bestilte dem.. Den finfine Danske skobutikken Notabene har nettbutikk som også sender til Norge, de har selvfølgelig mange andre fristelser også, men det var disse som fikk bli med i handlekurven min i første omgang..

Sjekk ut Notabene her!

I See Yellow

Jeg elsker at gult kommer så sterkt til våren! På Net-A-Porter så er det alt du ser når du titter på "New in". Jeg tenker hoppe på denne trenden asap, så nå skal jeg ut å lete etter noe fint gult, kanskje en angoragenser eller bukse, noen som vet om noen? Nå er det ut på møter, litt bissi bee.. Ha en super fredag!!

Source: Net-a-Porter

Jofama Jacket

Her er jakken fra Jofama, er den ikke fin? Den er i kjempemykt skinn, rødt fòr og gråmelert sweatshirt hette.. L O V E !! Jeg må si at jeg føler at jeg blir litt røffere med jakken, og at det ikke passer meg helt, så jeg kombinerer den med høye hæler og litt feminine  stoffer og plagg. Dette bildet er litt dårlig eksempel siden jeg har slitte jeans, men men, man kommer langt med høyhælte shuuz!!

Ikke glem å bli med på konkurransen vår!

Cover up

Guud, jeg har blitt så geekete i det siste, er jo helt internettavhengig.. Uansett, så ble jeg veldig inspirert av vakre Caroline Blomst og disse superfine dupeditt accessoirene hennes.. Er ikke Swarovski iPhone coveret en must have til party time, så vet ikke jeg...

Selv låner jeg flittig kjærestens iPad, så det hadde heller ikke gjort noe å hatt en så snasen Stella McCartney case som den der, kanskje den vil være litt mer hos meg også da..?

Første å tredje bilde er fra Carolines Blogg, bilde nr to herfra, og siste bilde herfra.

Ikke glem konkurransen vår!

Made in Heaven

Forrige uke besøkte jeg og Line de søte jentene fra MiH jeans, og elsker hvordan hele kolleksjonen er bygd opp for å komplimentere de fantastiske buksene. Jeansene kjenner dere kanskje allerede til, de kommer i forskjellige modeller og vasker, og modellene har alle opphav i merket sine orginale 70-talls modeller, og er kjent for å sitte som ett skudd (spesielt får man en veldig fin rumpe i dem! )

Me and Line went for a little visit with the Lovely MiH girls the other week, we both love the collection and how it´s build up around the jeans. All the shirts and jackets are made to compliment all the fabulous jeans. The jeans I recon you all know, they come in great different lengths, washes and cuts, and are based upon the brands old 70s models.

Ikke glem konkurransen vår, der du kan vinne et par sko fra Bianco.

Stars and Fringes

 

Er såå fornøyd med høyrehånden min idag, hehe, har fått ny ring fra Dyrberg/ Kern og nydelig nytt duske armbånd fra Mono bracelets, vannmann armbåndet mitt er en ny yndling fra Su Misura og det siste tynne lille er også fra Dyrberg/ Kern. Manikyr fra Lakkbar, skal skrive en liten post på det på Lilisbeauty

Red-Line

 

Ble sittende og snakke om de fine Red-Line armbåndene her om dagen, og tenkte jeg måtte dele de med dere. Jeg fikk øynene opp for dette merket for ca 5 år siden i Frankrike, og kjøpte meg et tynt lite i rødt og beige. Det har vært på siden. Det er helt utrolig at den lille tynne tråden ikke har røket enda, tross alt den har vært gjennom. Ringene er også fantastisk flotte, og minner meg faktisk litt om den lille tynne ringen min fra Cooee.

New in!

Her er scoopet fra lørdag, er det ikke fint? Skal ha det på meg idag nå når jeg skal ut på eventyr. Først er det en kaffe date, som jeg er altfor sen til.. God Mandag!

Fendi Love

Fant denne nydelige Fendi vesken på Icon på frogner! Det er visst venteliste på den overalt, men her har de altså den.. Setter den på veskeønskedrøm lista mi, hehe. Forresten absolutt verd å ta en titt i denne vakre butikken, de har SÅ mye fint, Celine, Lanvin, Burburry Prosum og masse annet, skal ta litt bedre bilder neste gang jeg er der, blir ikke lenge til…

Og ikke glem konkurransen vår!

Lili Loves Weheartit!

God morgen!! Oppdaget Weheartit i går kveld og lå og surfet til langt på natt (huff). Uansett, opp og stå, idag skal jeg faktisk først få se på Dyrborg/Kern sin nye sølvkolleksjon, så på nye kolleksjoner på agenturet Blender, så et Raw Food event, så tannlegen (buuuh, orker ikke mer tannvondt.. ) Etter det kommer jeg muligens hjem og blogger om det, hahaha!

Må også tilføye at vi elsker å få kommentarer, og svarer så godt vi kan, så om du vil legge igjen en, setter vi kjempepris på det!!!

Ikke glem å bli med på konkurransen om det superfine Beck Søndergaard skjerfet, alt du trenger å gjøre er å trykke på denne linken og følge reglene

Zadig & Voltaire

Idag har jeg vært med på å style til en liten snutt på VGTV, men jeg glemte selvfølgelig batteriet til kameraet i laderen hjemme! Det var veldig gøy og spennende å være med på sending, men det får dere altså se senere.. Jeg forelsket meg imidlertid heeelt (hørt den før?) i denne jakken fra stylingen. Den er fra Zadig & Voltaire, som du finner på Kiman på Paleet.. SUUUKKKK!

Ikke glem å bli med på konkurransen om det superfine Beck Søndergaard skjerfet, alt du trenger å gjøre er å trykke på denne linken og følge reglene

Stars & Stripes

Egentlig var jeg litt lei meg idag, for jeg har tatt to visdomstenner og har sååå vondt! Også ser jeg ut som et firkantet troll i ansiktet, buu.. MEN, så fikk jeg dette fantastisk nydelige sjerfet i posten. Det er så kult, jeg tok det på meg med en gang, så selv om jeg har vondt er jeg blid! Tusen takk, dere vet hvem dere er. Sjerfet er fra Hunkydory.

humanoid

 

Da jeg var på Holzweiler agenturer forrige uke forelsket jeg meg helt i et for meg iallefall nytt merke, Humanoid! Jeg elsket alt, og tror virkelig dette kan ta litt over for Isabel Marant... Watch this space!

Custommade

Jeg fikk ikke noe tid til å ta bilder idag på pressevisningene, fordi jeg fikk en hastetime til å ta visdoms tennenene (AUUUU). Men jeg fikk iallefall plukket litt til fremtidige shoot, og det som heftet meg mest fra idag var Custommade som Pressekontakterna hadde fått.. ALT er super fint, nyydelig kvaliteter, aller høyest på listen silkebluser i de nydeligste farger, men også utrolig vakre under deler. Her er noen kjappe bilder av lookbooken deres.. Fåes på Kemt i Oslo!

Acne, we are friends again!

Jeg har det siste året eller to hatt en stille protest fordi jeg syns Acne ble litt for kommerst, dårligere kvalitet og veldig mye dyrere. Meeeen, nå liker jeg det igjen, eller, det vil si jeg E.L.S.K.E.R det! Det begynte med årets angora genser, får ikke nok av Acne strikket. Acne sin Stavanger butikk har sååå mye fint, utrolig bra utvalg må jeg si, var på den store i Oslo, der hadde de ingen av de beste plaggene.. Men her er mine ultimate høstfavoritter, brukes isammen i ett antrekk, eller hver for seg, hehe. Poloen og skjørtet er øverst på listen!!!

Obsession

Den begunder YSL Tee en er så fin, har letet etter den overalt, noen som vet?

The burgundy YSL Tee is so nice, I´ve been looking for it everywhere, anyone knows where to get a hold of it?

Source

 

 

Pierre Balmain

Pierre Balmain er Balmains nye underlinje som er betydelig mer tilgjengelig prismessig. I tillegg til å være grei i pris er linjen også mye mer minimalistisk og anvendelig. Jeg digger alle disse tre lookene, og ELSKER jakken i midten, så du skal ikke se bort ifra at jeg sikrer meg noe av dette. Disse bildene er fra SS 12 kolleksjonen som kommer i salg etter jul, det er godt jeg har gebursdag da, hint hint..

 

Turtle Neck Monday

Jeg har så lyst på en angora pologenser… Klarte å krympe den perfekte kremhvite til en miniatyr for noen år siden, den hadde vært perfekt nå.. Vet noen om hvor de selger angora pologensrer?

Am sooo obsessed with turtle necks lately, have to go asap downtown to look for it, preferably I want them in fussy angora knit, why did I shrink the cream one I had..? It was perfect and would definitely be a winner right now… Anyone knows where to get angora turtle necks?

Bikbok sko!

Disse er så fine! Fra den nye skokolleksjonen til Bikbok.. Jeg skal definitivt ha et par, de koster 500 kr, og visstnok supergode på..

Syns å huske de kommer i uke 44..

Lili Loves...

I og med vi har lagt til en ny kategori; Lili Loves it! tar jeg meg den friheten å poste noen ekstra drømmeplagg i ny og ne. Denne jakken fra Cut25 hadde gjort seg i klesskapet. Også er den så funksjonell da gitt i og med at man kan ta ut foret og bruke ytterjakken som en parkas om sommeren. Så i teorien trenger man bare denne jakken. Bare synd det henger så mange i skapet allerede, og at min bedre halvdel får færre og færre kleshengere til sine jakker.

Har du bedre skapplass enn meg finner du den i alle fall her. 

Lili loves it!

Fra Nowhere

Fra Celine

 

Helt siden vi var i Texas har vi begge lett etter den perfekte sko med sølvtupp. Et par boots, pumps eller skoletter. Egentlig så spiller det ikke så stor rolle hvordan sko det er, bare det er sølvtupp. I Texas ble vi fortalt at man kunne få kjøpt løse sølvtupper som skomakere som man kunne feste på skoene. Nå har jeg saumfart ebay, og finner ingen "løse" sølvtupper, så nå er det ikke lenge til jeg tar saken i egne hender. Om noen har tips, mottaes de med takk!?

Har ett sted til der jeg skal innom, og det skal jeg i dag, og jeg lover å komme med oppdatering. Men først skal jeg på IKEA med min kjære bror (som har bestemt seg for å bygge garderobe), deretter er det rett på jobb.

We both have an obsession on shoes with silver tips. Have been looking on ebay for ages for loose "silver-tips". Can´t find it anywhere, so no I have one last place to look. Will keep you posted.

 

 

 

Balmain

Dette er favorittvisningen min så langt, elsker ALT! Har ikke råd til noenting (heller ikke å få tak i før på nyåret, men superinspirerende er det!

This is my favorite show so far, I love everything! It´s too expensive( and not in stores till after X-mas ), but inspiring nevertheless!

About Time

ELSKER denne nyydelige klokken fra Nixon. Jeg gjorde en feil og prøvde den på da jeg var på reklame shoot forleden dag, og nå klarer jeg ikke slutte å tenke på den..  Er den ikke fin?

 

hits