januar 2013

Preview

En liten preview på dagens antrekk. Er en kjapp tur innom hotellet, før vi skal videre ut på middag. Har kommet riktig i 90-talls bølgen og har lagt min elsk på collagegensere med print. I herremodell er de også smale og lange i modellen, og passer fint til en stadig voksende mage. Vide skinnbukser fra Mango, og sko fra H&M.

Kjøben

Etter å nesten ha stått opp drittidlig for å nå flyet til kjøben, og tidenes mest shaky overfart, er jeg nå trygt ankommet i den fine byen, innkvartert på Tivoli Hotel. Nå står det en aldri så liten powernap på agendaen før en forhåpentlig inspirerende og morsom dag!

Dere som følger oss på Instagram har sikkert sett skoene fra Eurosko allerede... Er så førnøyd!

 

Heels on!

En sneak peak på kveldens antrekk. Vi får se hvor lenge jeg klarer å beholde hælene på, men jeg starter i alle fall med godt mot. Ha en strålende helg alle sammen!!

LOVE

Har lagt min elsk på disse vakre Love ringene. Jeg skulle gjerne visst hvor ringen på bilde nr 2 er i fra, men slik jeg har klart å komme frem til er den fra Sydney and Evan eller Max and Chloe. Tar veldig gjerne imot tips om noen vet eksakt hvor den er fra.

Tilsvarende ringer, til en litt billigere penge finnes her, her, her og her.

Weekend Outfit

Håper alle har en nydelig tirsdag så langt.. Her er det full fart med masse styling som skal sorteres og tilbakeleveres. Urk!

Har fått meg to nye garderobefavoritter i bomberjakken og boyfriendjeansen fra Gina Tricot, genseren er fra Marc Jacobs, sko fra Isabel Marant, skjerf fra By Timo og Aviators fra Raybans. Nå syns jeg forøvrig det snart kan bli vår, er SÅ lei av å fryse!

All black

I dag sitter jeg og jobber med et lite prosjekt der snitt, farger og tekstiler spiller inn. Jeg dro frem disse bildene fra inspirasjonsmappen min for å vise hvor stor effekt materialvalg og mønster har i et ellers så svart antrekk. I og med 80 prosent av garderoben min er svart, gikk jeg for en helsvart dag i dag jeg også. Jeg har en hektisk uke foran meg med mye morsomt på agendaen. Dette blir en bra uke!

New in!

Bestilte disse jeg skrev om (her) fra Spektre før jul, så de er riktignok ganske så nye. Gleder meg til det blir litt lysere ute, og til å ta de ordentlig i bruk. Jeg lover at nå skal jeg ikke skrive mer om iridium-linser på en stund..... he he...

Julia

Jeg liker å være komfortabel, og mest komfortabel føler jeg meg med bare legger og sneakers. Moren min fikk spasmer da jeg vandret rundt i Isabel Marant kilehæl joggesko og skjørt i sommer, noe jeg i og for seg godt kan forstå. Det er kanskje ikke den mest flatterende komboen, og krever litt ekstra på stylingfronten. Noen ganger når jeg ser et streetstyle bildet sier det bare BAM! Det gjorde det nå. Jeg elsker Julia sitt antrekk. Ikke minst skulle jeg gjerne ønske at jeg hadde hennes fantastiske hår.

Bildet har jeg stjålet fra stockholmstreetstyle.

Tenker jeg tar en liten copy-paste av dette antrekket når sommeren nærmer seg, og gleder meg til å bruke WeSC sneakersene mine igjen.

 

Dinner @ Nina Jarebrink

Igår var jeg så heldig å fikk sniktitte på Nina Jarebrinks Høst/Vinter 2013 kolleksjon sammen med et knippe andre motefolk. Kolleksjonen oste glamour med et par marine inspirerte plagg (som jeg ELSKER!) Les den røde jakka. Sammen med blandt annet finingene Marianne og Janka, koste vi oss med supergod mat og drikke, men for min del ble allikevell kvelden littkort, for formen er ruskete og jeg har IKKE tid til å bli forkjølet igjen! I morgen er det nemlig moteshoot, møte OG Costume Awards, What to wear??

Ps. Husk å følge oss på instagram for flere updates utover dagen.. (@lilisfashion)

Stylemag#4, raw food og denim

Gårdsdagens event var som et kinderegg, og oppfylte tre ønsker på en gang. Hva er vel bedre å få servert alle de tre tingene man liker best en mandags morgen; Raw food, denim og ikke minst det siste Stylemag. Stylemag sine eventer har blitt månedens høydepunkt, og jeg elsker disse intime eventene! Et knippe bra mennesker, mingling og sist men ikke minst fikk vi ta en titt i det nyeste Stylemag (..som bare blir bedre og bedre!). Celine, Julie, Mari, Elen og resten av Stylemag -You Rock!

Hjemme hos

I går hadde jeg besøk av en trivelig gjeng som tok bilder av hus, interiør og klær til en hjemme-hos-reportasje. Her er noen "behind-the-scenes-bilder". Om du lurer på hvordan vi har det hjemme hos oss, så kommer det endelige resultatet i Stylemag i februar.

Eurowoman

 

Hei!

Her kommer coveret for den shooten jeg var på i København før jul. Fotografen var Jonas Bie, utrolig flink og hyggelig å jobbe med! Det er fint med et sommerlig cover akkurat nå synes jeg, når det er så kaldt her i Oslo. Våknet til -20 grader hjemme i dag, og det hjalp ikke akkurat på skolemotivasjonen.

Her er en liten smakebit på serien jeg gjorde inne i bladet. Denne er tatt av Philip Messmann. Bladet skal komme ut i løpet av denne uken, så da blir det gøy å se hele resultatet.

Det blir en kort post denne gangen, men det kommer mer snart.

Birthday Girl!

HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR!! Gralla med dagen vakreste LineLove, som er så fin, snill, søt, vakker og sykt fashionabel!

LOVE U!! HA en nyyydelig dag!

 

Yesterdays

Dagene ble plutselig veldig hektiske for meg, men det er jo sånn jeg liker det.. Her er gårsdagens baggy jeans antrekk.. Skjerfet er fra By Timo, jakken Zara, buksen fra Never Denim og lue fra FWSS

For flere oppdateringer utover dagen kan du følge oss på Instagram @lilisfashion.

Ha en nyyyydelig fredag!

Tom Wood

Etter jeg skrev et innlegg om Figaros Bryllyp i København (her), og min evige jakt etter den perfekte signetring, ble jeg tipset om en norsk smykkedesigner som heter Mona Jensen. Hennes fantastiske merket Tom Wood dekker alt man kan ønske seg av signetringer. De er alle laget i 925 sølv med detaljer i gull, sølv og svart onyx. De cleane linjene og rene overflatene gjør det også mulig å gravere inn det du måtte ønske av enten intialer eller andre betydningsfulle bokstaver. Jeg er helfrelst og skulle gjerne hatt en på hver finger. Ta en titt på hjemmesiden deres her (den er snart oppe og går).

Leopard Love

Snill julenisse sørget for at disse fine plaggene lå under treet i år. Jeg får si som Rachel Zoe og min fine "Nufse" at leopard går aldri av moten. Jeg merker jo at jeg blir ekstra glad i leopard ca hvert tredje år, men er da rask til å finne frem gode gamle plagg i garderoben. Nye favoritter som allerede er blitt tatt godt i bruk er disse; jakke fra Malene Birger, jakke fra WESC, genser fra Gina Tricot (den kjøpte jeg meg faktisk selv en god stund før jul, men jeg har blitt så glad i den, så jeg viser den likevel) og sko fra Nike.

070112

Med vintergusten hud, tidenes ettervekst og en stadig voksende kul på magen fant jeg ut at jeg måtte freshe opp dagen med litt farger. I dag klarte vi også faktisk å ta outfit bilde før det ble alt for mørkt. Hipphurra for det!

//jakke; Lala berlin, sko; Catepillar, bukse; Current/Elliott, skjerf; Acne, veske; Celine

jakken

Som jeg allerede har fortalt så har jeg inngått en avtale med meg selv om shoppestopp frem til juni. Jeg tror jeg skal klare det, men merker det blir vanskeligere når fristelser som denne jakken snart kommer inn i butikk. Jeg har drømt om den siden jeg så den for nesten et halvt år siden (...litt klesgal...he he). Motivasjonen for å "kvitte meg" med 10 plagg er nå stor (10 plagg ut tillater 1 plagg inn). Jeg er allerede på god vei, men bruker kvelden til å legge ut enda en bunch med klær på Finn.no og Bloppis.no.

Så, kjære kjære IRO jakke, det kan hende at du og jeg blir gode venner snart....

Fall Winter Spring Summer

En av mine aller beste venninner Nina og hennes mann Frode står som mange av dere sikkert vet bak det KULE norske merket Fall Winter Spring Summer (FWSS). Vi har jo skrevet om dem mange ganger før, men er bare SÅÅ stolt av hva de har fått til på så kort tid. Det er garantert mitt favorittmerke (det har dere kanskje fått med dere), helt uavhengig av vårt vennskap kan jeg garantere! Idag tok jeg en kaffe med fineste Nina, og fikk såklart en preview på hva som kommer i butikk veldig snart! Jeg fikk også sniktitte på Høst, men det er superhemmelig enn så lenge..GLED DERE sier jeg bare!!

Kom hjem med disse herlighetene.. Jubidu (hvem har sagt at retail therapy ikke er ekte lykke?)

Ny Uke

Er så deilig med ny uke, nytt år og nye utfordringer, jeg har begynnt å fylle min fine rosa kalender (liker å få ting ned på papir..) Denne uken består av møtevirksomhet, eventer, plukking og muligens et shoot på slutten. Håper dere får en fin uke!

Husk å følge oss på Instagram for flere oppdateringer! @lilisfashion

Behind the Scenes

Her er en liten sneak peek fra shooten jeg gjorde for Kamille med søte Johanna Grønneberg på fredag.. Hadde sååå mye fin styling, vil at det skal være vår NU! Johanna har forøvrig en blogg med superbra trenings tips! Se her.

Kvelden ble avsluttet med nydelige blomster på døra da jeg kom hjem fra shooten, med en koselig invite..

Fortsettelse følger...

Chanel espadrilles

Har total hang-up på espadrillesene til Chanel for tiden. Angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte de da jeg var i London, men da var det så mange farger å velge mellom og valgets kval tok overhånd, så jeg endte ikke med noen.

Jeg har inngått en liten deal med K (mitt forslag vel og merke) om total shoppestopp ut Juni. Et lite hull i avtalen er det dog, og det er at ti plagg ut kan erstatte et nyinnkjøpt plagg. En vinn vinn situasjon, da jeg må tenkte nøye gjennom kjøpene mine. Ingen flere impulskjøp her i gården med andre ord! I tillegg må jeg ta meg selv i nakken og begynne å rydde i skapene for å finne ti plagg jeg kan kvitte meg med. For jeg ønsker meg nemlig nye Chanel espadriller!!

Årets første jobbedag

Guuud så digg 2013 føles, er helt sikker på at dette blir et knakanes år! Idag hadde jeg min første jobbedag på det som føles som en evighet, er så gira på å jobbe og blogge mye fremover så jeg ikke kan vente.. Dagen i dag bestod av tilbakelevering av de fine tingene jeg brukte på Nyhetskanalen i romjula, og plukking til et shoot jeg skal ha i morgen. Yup, føles godt å være igang!

Er fortsatt forkjøla og snufsi så det blir ikke de mest spennende antrekkene, men her er dagens iallefall.

Fant denne nydelige sennepsgule jakken fra Carven på Egertorget...Blir så fin til blå jeans og hvit T.

og disse finingene fra H&M skal få bli med meg på shootet i morgen..

Endte heldigvis kun opp med et iphoneklister fra Bikbok. Det er farlig å gå så mye i butikker som jeg gjør. Blir litt overrasket når jeg klarer å holde meg fra å shoppe!

Jeg har nemlig bestemt meg for at jeg skal begynne året med å ha en liten materialistisk detox så jeg skal prøve å IKKE kjøpe NOE før jeg har kvittet meg med MASSE (60%).. BTW, er noe dere har sett på meg som dere har lyst å kjøpe, er det bare å slenge inn en liten kommentar nedenfor, det er nemlig mulig at det er til salgs (har en stooor haug som skal på bloppis,bazar og marked, som jeg skal informere nærmere om..)

Håper dere som hadde første jobbedag i 2013 idag var AWESOME, og dere som fortsatt har fri får ladet batteriene ordentlig..

God kveld!

hits