januar 2014

Je t´aime


Etter en utrolig inspirerende og produktiv moteuke i Stockholm, var det deilig å komme hjem på bursdagen til en leilighet full av tente lys, roser og hjemmelaget middag.

Det var en som visste akkurat hva jeg trengte..

Genser fra Ganni, ruter fra Isabel Marant Etoile (gammel), hatt og polo fra H&M.

Bilde tatt av Sara

Dobbel Leo dobbel denim..


Da er jeg hjemme igjen og bursdag er overstått, elsker å ha bursdag! Nå har jeg nedtelling til jeg reiser til New York Fashion Week etter helgen, det skal bli sååå gøy!

Digger mine nye joggesko fra KangaROOS (resten av antrekket er gammelt).

70 på ShuttiHjelpes... Man burde jo ikke gå inn i den butikken engang(Nathalie Schuterman/Stockholm). Farlige greier. MEN, jeg har bursdag i dag og de er pa salg, what to do? De øverste er fra Stella McCartney og de nederste fra Saint Laurent, begge to er fantastiske på hver sin måte :D

Essentials..


Det er så kaldt her, og er det noe jeg tar seriøst så er det hår/ansikts pleie.. Nytt serum for huden fra Cuvget, ekslusiv shampoo&balsam (med 24 karat gull!!) fra Miriam Quevedo og ansiktskrem fra Amazing Space.

Sthlm FW dag 2
Min stakkars redaktør ligger syk på rommet, så i dag am I flying solo... Var utrolig mye fint å se idag.. Disse svenskene er flinke!

Har på meg genser fra Comme de Garcons/Freudian Kicks, kåpe fra  Minimum, jakke fra Vivikes, belte fra InWear, skjortekjole fra Acne og sko fra KangaROOS.

Foto: Styledevil

Oui Oui
Det er så kaldt her, så etter et lettkledd førstemøte med Stockholm kulda, bestemte jeg meg for å "dress down" istedet for å pynte meg for middagen på kvelden. Sånn så det ut (det du ikke ser er to lag med strømpebukser;)

Toppen er fra COS, buksen er en gammel favoritt fra Utzon, skjerfet er arvet av mormor, hatten fra H&M og skoene fra Emilio Pucci.

Stockholm Fashion Week OutfitDet er så gøy å være her, vi har allerede fått sett så mye fint! Jeg så det var tørt på bakken, og tok på meg de fineste skoa jeg har.. (Dårlig idè)
Jeg frøs fletta av meg, så nå har jeg byttet til noe varmere (ja,snakker stømpebukser og ullsokker) og må løpe for å rekke J.Lindeberg

For flere oppdateringer fra Stockholm fashion week følg meg på @lilisfashion 

Har på meg jakke fra Cubus, skjerf og bukse fra Acne, sko fra Valentino.

Getting ready


I morgen (gry)tidlig drar jeg til Stockholm for å dra på Fashion Week. Hver gang jeg har dratt på moteuker før, har jeg bare stuntet pakkingen med å ta med meg det jeg vil, også tenke at finner jeg utav det der. (Syns det er litt vanskelig å vite hvilket humør jeg er i).. Det ender ofte opp med endel last minute krise shopping og noen kjedelige sammensetninger.. SÅ idag har jeg planlagt.. Fortsatt er alt i hodet mitt og ingenting i kofferten, så vi får se hvordan det går, hehe. Men følg meg til Stockholm da, jeg oppdaterer enda oftere på instagram

Kjøben Outfit
Bor i disse bootsene om dagen, det er så kaldt at det er såvidt jeg orker å gå utenfor, men i disse lurer jeg lange ullsokker inni. 

Cashmere genser og boots fra Zara, jeans fra Genetic og jakke fra Minimum

LiliLoves Copenhagen


På fredag dro jeg en liten snarvisit i Kjøbenhavn og fikk være på flotte Hotel D´Angleterre og Amazingspace SPA.

Det er så vakkert at jeg skulle ønske jeg kunne vært der hele helgen..

Elsker kjøben, der er det en fin miks av fantastiske butikker og utrolig mange hyggelige spisesteder, kafeer og barer,også er det mye mer storby enn Oslo..

Der fikk jeg møte fine Side 2 blogger og stylist Hanne som bor der og er lommekjent, lucky me!

Pre Vixen


Her er en liten selfie i speilet i påvente av outfitbilder fra Vixen blogawards. Jeg var så heldig og bli klippet, farget og stylet av superflinke Johnny hos Siste Mohikaner før eventet, og ble så fornøyd.

COLD!Æff, jeg fryser.. Typisk at jeg klarte å jinxe været med å si at jeg var så glad i mildværet.. Jeg er så supertravel om dagen, at jeg nesten ikke har tid til å puste.

 Derfor blir ikke oppdateringene så ofte som jeg skulle ønske. Nå har jeg booket flere moteuker (glede,glede), også skal vi rapportere live fra Vixen Awards på Side2/Nettavisen i morgen.

Så idag går med til planlegging, skrive saker + litt egen stell innimellom slagene (endelig skal jeg til frisøren!).

Skjerfet er fra ByTimo, Jakken fra MQ, bukse fra Mosmosh og sko fra All Saints.

Litt preppy


 
Jeg fikk så mange komplimenter for jakken min idag.. Derfor tenkte jeg å poste en liten sneak peak.

Jakken er fra MQ,jeg digger at den er både preppy og feminin.

God helg! (legger inn hele antrekket i morgen :))

Sales shoppingDa kom snøen gitt, så jeg får la disse finingene stå til pynt enn så lenge. Fant (endelig) de perfekte sorte bootsene, på salg! Jubidu!!

(Fra Rachel Zoe på Soul/Bygdøy Allé)

Karl Lagerfeld for Specsavers

Inneholder Adlink

Moteikonet Karl Lagerfeld er kjent for å alltid kle seg i svart og hvitt, og med hansker. Uansett vær og vind. Jeg har flere ganger sett han i Frankrike ikledd det samme selv om det er 30 varmegrader ute. Han sier selv at det er tilbehøret gjør hele antrekket, og du ser han derfor aldri uten et par briller. Det siste samarbeidet han nå har gjort er med Specsavers, og han har laget en superfin clean kolleksjon med innfatninger. Jeg startet dagen med Stylemag gjengen, og fikk tatt en titt på de fine brillene. Det var flere par der jeg kunne tenke meg, og jeg liker de stramme enkle linjene.

Kolleksjonen kan du ta en titt på her

Bildet av meg, Janka og Celine er lånt av Janka

Le WeekendHåper dere alle har hatt en nydelig helg! Jeg har virkelig kost meg på en aldri så liten road trip!

Her har jeg på meg boyfriend jeans og rutete skjorte fra Bikbok, sko fra Valentino og jakke fra Minimum. 

Supertirsdag
Idag var jeg innom noen fine jenter på PR byrået Mildhpress, og der jeg fant lekker skoa (fra Diemme) Det er ikke så ofte jeg får tatt turen ut å se på klær og produkter lengre, men jeg koser meg glugg når jeg gjør det, (og jatter masse), gøy!

Så var det tilbake på jobb, det kjekkeste jeg vet, så alt i alt hadde jeg en supertirsdag! dag hadde jeg på meg genser fra FWSS, digg teddyjakke og caps fra Minimum.

Nå kommer bror på besøk og vi(han) skal lage tacos Texas style , PS. Er du en taco lover, så må du prøve deg på det, det er MYE bedre en norsk vanlig kjøttdeigtaco (fant inspirasjon her)

Dagens skrivebord

SS 2014 come on down! Idag børster jeg av min støvete motehjerne og oppdaterer meg på kolleksjonene. Det er såå digg! Da jeg jobbet i magasiner maktet jeg såvidt å åpne et blad, men nå er det fullstendig inspirasjons overload.

Håper alle har hatt en nydelig mandag!

In the Navy

Hadde skikkelig flaks da jeg tuslet rundt på salget i Stavanger i romjulen. Lette etter denne jakka fra Gina Tricot i høst, men tror den har vært utsolgt i Oslo...Heldigen meg fant den på halv pris! Kjøpte den i noen størrelser større enn min egen og liker kjempegodt at den er litt stor.

Hello Silver!

Jeg har villet ha et par sølvsko lenge, så da jeg fikk disse nydelige på salg (fra Soul Bygdøy Allè)  hoppet hjertet mitt (noen ganger gir shopping meg pur glede)! Nå står de fint til pynt i glasskapet så jeg kan se på dem helt til anledningen byr seg, for sølvsko er det jo alltid! Hehe #nøkkelplagg

WantedElsker alt som er metallisk om dagen, og bronseplagg har jeg hatt en hang-up på siden sommeren. Denne buksa fra Isabel Marant er så kul og hadde passet perfekt inn i klesskapet mitt, hehe. Hele Resort kolleksjonen fra Isabel Marant er helt nydelig forresten, blogget om den her

Nytt på badehyllen


Er helt forelsket i denne duften, Carnal Flower fra Frederic Malle. Den er veldig kompleks, forandrer seg utover dagen og gir en ordentlig luksus følelse!

Fåes kjøpt på Heaven Scent (Oslo).

 

A touch of red
Elsker den klassiske blå skjorta, den passer til alt. Har på meg et typisk (avslappet) Line antrekk med det lille røde sjalet i halsen som jeg har arvet av mormor. 

Håper alle hadde en nydelig feiring i går. Godt Nyttår!

hits