januar 2016

London / Spring

Turen er sponset av Lindex

Når man er så lite bortskjemt med været som man er i Norge, føler jeg at når jeg kommer over pluss 5, da er det vår. Som du ser på antrekket mitt utnyttet jeg de 6 gradene jeg hadde i London til det fulleste og benyttet sjansen til å lufte litt ankler! Jeg elsker småsko og det er noe av det som irriterer meg mest med det slapseværet vi har nå (i Oslo), er at man ikke har så mange alternativer i skotøy. Sko og jakker er virkelig det som utgjør antrekket for min del. Jakken er jeg fortsatt forelsket i også btw.  

/Jakke fra Balmain X H&M, sko fra Ellos, topp og bukser fra Lindex (sponset)/

S2Jeg er for tiden i full gang med å plukke styling til en ny moteserie for S2. Denne gangen er det vårmoten som skal skytes, som er litt av en utfordring i det været vi har i Oslo om dagen. Det siste man tenker på er jo vårplagg og varme. Personlig går jeg litt i hi om vinteren og alt handler om å ikke skli på isen eller å fryse. Jeg må derimot innrømme at jeg drømmer om varmere vær og lysere tider, så det å se på vår klær er en inspirasjon i seg selv. 

Dette er serien jeg stylet til forrige nummer med vakre Pia Wille som modell. Flinke Janne Rugland tok bildene og Corinne Alice gjorde hår og make-up. Hele utgaven finner du HER, med masse motesnacks som nå er på salg!

All Black / Lindex Shoot

Turen er sponset av Lindex


Dette hadde jeg på meg da jeg var på jobb i London. Hun jeg intervjuet (som jeg må holde hemmelig enn så lenge) er en jeg har beundret i mange år. Å få møte henne i en avslappet setting med luktelys, fine sofaer og kaffe i en hel halvtime og at hun i tillegg var superhyggelig var ubeskrivelig.

Jeg har jo etterhvert møtt endel kjente fjes, men hun her ble jeg ganske så starstruck av må jeg innrømme! Også følte jeg vi var så like i tankemåte.. Hun satt hele tiden med dobbeltkryss på beina som jeg også gjør og blir mobbet for, det var gøy!

Bildene til den nye Lindex kampanjen ble tatt på vakre Spring Studios i Camden og da jeg kom var de akkurat ferdige. Studioet er kjempestort og når de lager en sånn kampanje er det fullt av mennesker som jobber der. Det er alltid så gøy å se og være med på sånne store produksjoner. På våre editorial shoot er vi vanligvis ikke mer enn 5-6 stykker. Jeg skulle gjerne vært der lengre kjenner jeg.. 


Travel Light

Jeg er veldig enten eller når det kommer til pakking. Skal jeg på moteuker går jeg helt bananas og pakker med meg tre kofferter, men skal jeg bare på en kort reise er det kun håndbagasje som gjelder. Jeg har faktisk blitt flink å pakke også. Det er mye mer plass i en sånn liten en enn man tror. 

Tenk igjennom hva du skal og sjekk temperaturen. Når jeg skal til en storby tar jeg alltid med meg 3-4 t-skjorter, en collegegenser til å slappe av i, en strikkegenser, en skjorte og en dressjakke. Denne gangen pakket jeg med meg et par skinn culotter, en topp til kvelden og en mørkeblå velour dress. Kun et par høye hæler fikk bli med. Produkter og sminke blir jo til et minimum, men det er ikke så farlig når det er så kort uansett.

Vesken min prøver jeg å organisere ved å bruke små mapper til nøkler, kort, kvitteringer og andre småting (også har jeg en til minnekort, ekstern harddisk, diverse ladere og lignende). Da er det mye lettere å finne frem. Ansiktsmasken er alltid med. Gode øretelefoner er et must det samme er en miniveske, slik at man slipper å drasse på for mye. 

Reiseantrekket mitt er alltid komfortabelt som nesten alltid innebærer stramme stretch jeans, t-skjorte eller skjorte og en kashmir genser. Jeg reiser aldri i hæler og tar selvfølgelig det største plagget (kåpa) på meg. 
Getting ready for Vixen Blog Awards

Behandlingen er sponset
Jeg har lagt meg til en litt overdådig vane som er å booke inn hår og make-up hos min flinke faste frisør Siste Mohikaner før et større event. Det er så deilig å bli dullet med og så slipper man å tenke på at det ikke blir fint. Svetlana og Tanja som jeg går til er superflinke.Til Vixen ville jeg gjøre noe jeg ikke vanligvis gjør og kjørte på med tung liner og mørke lepper. Håret fikk jeg flettet i skikkelige Kardashians fletter. Er fortsatt litt usikker på om jeg passer denne frisyren men den ble iallfall veldig fin, syns jeg.

Jeg gikk for Ganni kjole og prinsesse sko som du kan se bedre i dette innlegget. 

Nå har jeg akkurat ankommet hotellet mitt i London. Det er superkoselig og ligger i Covent Garden. Hva jeg skal gjøre her kan jeg dessverre ikke fortelle enda, men jeg har gledet meg til det i en hel måned, så det skal bli så kult! Nå skal jeg ta på meg gå skoene og suse litt rundt i gamle trakter. Blogges fra London i morgen.

Travel Right


Om få dager skal jeg ut å reise igjen. Turen går riktignok bare til London, så det er heldigvis ikke mange timene på flyet, men tenkte å allikevell dele noen av mine flytips med dere. Etter å ha reist non-stop i hele fjor (og forsåvidt årene før også) er det noen flyvaner jeg har lagt til meg som virkelig hjelper på turen. Før fikk jeg ikke sove, kjedet meg innmari mye og fikk verste jet-laggen.

Reiser du alene lønner det seg å si ifra til skranken om dette og at du selvfølgelig er villig til å bompes opp til et bedre sete (fikk første klasse til New York den ene gangen, og ville jo ikke at turen skulle ta ende..) 

Ta alltid med pute- Ingenting er verre enn å komme frem etter en lang reise med både vond nakke, rygg etter å ha hatt en kjip sittestilling i ti timer og være sykt trøtt i tillegg. 

Ta med ørepropper- Det sier seg selv, men det blokkerer ut all lyd og alt blir lettere.

Kjøp en digg sovemaske- Jeg har en i silke som stenger ute alt lys og har en kjølende effekt slik at jeg faktisk klarer å sove. 

KREM- Jeg får panikk av uttørket hud og smører meg ekstra mye på flytur. Bruker også ampuller med deilig olje til ansiktet. Da både ser og føler du deg mye mer uthvilt etter en lang reise. 

Antibac- Jeg er ingen germofob, men liker å ha det tilgjengelig etter eks antall security checks

Tannbørste/Tannkrem- Verdens diggeste følelse før og etter du skal sove.

Sminkefjerner- Jeg fjerner sminken før jeg legger meg på flyet. Syns det er så kjipt med gammel mascara.

Gode øretelefoner som blokkerer ut lyd. Jeg laster også ned mine favoritt podcasts (Tysvik og Tønne) før jeg flyr.

Flyr jeg sammen med noen drister jeg meg også til en ansiktsmaske, den fra Sephora er en favoritt. Hvis jeg syns det blir for flaut (man ser ut som Hannibal Lecter) nøyer jeg med en kun for øyene.

Hvis du ikke pleier å bruke disse tingene lover jeg deg at du får en bedre flytur neste gang!

God tur! 

Malibu
Dette stedet må besøkes om du er i Los Angeles området. Malibu er helt nydelig og sjøluften gir fred i sjela. Vi satte oss på Nobu som ligger ved stranda som er et skikkelig celeb hot-spot. Den står på stylter i vannkanten. Der satt vi og nøt og så på den magiske solnedgangen ved stillehavet. 

Vixen Awards var kjempegøy i går forresten, skal se om jeg finner noen bilder litt senere. Idag er det trash-tv og pizza på agendaen! 

Ha en nydelig Lørdag

Green / FeathersIdag er det så innmari kaldt, så jeg har funnet den største lua jeg har. Er superkomfy i klesstilen ettersom det er party-time og garantert bambi på isen i kveld. Jeg gleder meg faktisk skikkelig til Vixen Blog Awards, vi er en liten gjeng fra jobben som skal og ettersom jeg gikk glipp av julebordene før jul skal det bli morro å feste litt med gode kollegaer. Først skal jeg innom frisøren min for å fikse på fjøra. 

Lover å legge ut litt bilder i morgen :X

/Jakke fra Style Butler (gave), jeans fra Genetic, sko fra Bianco/ Camilla Pihl (gave), lue fra Acne, veske fra Jerome Dreyfuss/ 

Blog Awards / Outfit

I kveld er det Vixen Blog Awards, og første gang på lenge har jeg ingen andre oppgaver enn å være gjest å bare nye det!

Det skal bli ordentlig deilig, men en ting er fortsatt usikkert.. Hva skal jeg ha på meg?

Som stylist og etter å ha jobbet med klær som moteredaktør føler jeg et visst press til å være fin, men med meg er det alltid siste liten som gjelder. Jeg har bestemt meg for å debutere fjærjakken fra Style Butler (ingen dyr har dødd for denne) og de blå skoene (som bare minner meg om Carries Manolo Blahniks). 

Hva tror dere? Den mørkeblå blondekjolen fra Ganni syns jeg er nydelig. Kjøpte den på Magmalou for et halvt år siden, og har kun brukt den en gang. Det stripete glittersettet fra Lindex fant jeg da jeg og Katrine gjorde dette intervjuet. Brukte det på julaften.

Følg meg på instagram for å se hva jeg ender opp med ;) .


All black @ H&M Design Awards

Rett før jul var jeg en svipptur i London for å overvære H&M Design Awards. Den ble avholdt på fantastiske The Kensington Palace (samme sted som Nicky Hilton giftet seg). Det var en superintim affære og jeg satt rett over juryen som bestod av Olivier Rousteing, Kate Bosworth, Nick Knight, Chiara Ferragni og Katy England. Veldig stas altså. 

Det var et imponerende høyt nivå på designerne med et håndverk som bare kunne beundres, og det var vanskelig å prøve å gjette hvem som kom til å stikke av med seieren. Vinneren kommer til å lage en kolleksjon i samarbeid med H&M og motta en stor pengepremie. 

Selv falt jeg pladask for kolleksjonen til en svensk designer som laget de mest fantastiske sorte skinnplaggene jeg har sett. Helt i min gate. Dessverre ble det ikke han, men en søt engelsk designer, Hannah Jenkins som hadde studert på Royal College of Arts. Jenkins laget en gjennomført kolleksjon der hun brukte tung japansk denim med mot oversize jakker i vakre rustfarger (de jeg holder opp på siste bildet). 

Etter utdelingen snakket jeg med Margareta Van Den Bosch (den tidligere designsjefen i H&M) som røpte at det hadde det vært en enstemmig jury som valgte frem Hannah Jenkins som vinner av den gjeve premien. Jeg fikk låne med meg litt klær fra H&M. Digget virkelig den lange jakken. 

Turen var betalt av H&M. 

The best gifts


Syns det er litt kleint å legge ut gaver, men gjør det fordi det kanskje kan være et tips til gutta (og fordi jeg snart har bursdag :)

Det er ikke alltid de dyreste gavene som er best, nemlig. Jeg skal ikke snakke på vegne av alle jenter, men jeg har iallefall det jeg trenger av klær, sko og accessoirer og trenger egentlig ingenting. Det  jeg derimot ikke kan få nok av (og som jeg elsker å få i gave) er intrikate parfymer som er litt mystiske. Sjekk på Gimle parfymeri eller Heaven Scent på Egertorget, der er de megaflinke og har kjempeutvalg. Jeg fikk dette settet fra Jo Malone med de nye eksklusive parfymene til jul. Alle lukter himmelsk!

Ellers er deilige duftlys, sengetøy, fine kopper, vaser, god te og dekorative skåler fantastisk å få. Skal du kjøpe produkter og sminke bør du sette deg litt inn i hva hun liker og hvordan type hud hun har.

Ellers er en tur eller en annen opplevelse som man kan gjøre sammen den beste gaven jeg kan få ; )

Im Back

Se der! Plutselig gikk det en måned før jeg blogget igjen, tror jeg ble litt bitt av feriemodusen.

Jeg håper alle har hatt en nydelig jul- og nyttårsfeiring, selv om det føles som en evighet siden. Jeg hadde det superdeilig i julen og koste meg med hele familien i Stavanger, hos søster i Bø og så på fjellet.

Etter en god lang ferie er det allikevell faktisk jammen godt å være i Oslo også. 2015 bød på en haug av fantastiske reiser, kule intervjuer og jeg fikk møte et drøss spennende folk, Derfor gleder jeg meg til veldig å se hva 2016 har i gjerde.

Her var jeg og venninnen min på roadtrip til Silverlake i LA. Da vi så Hollywood skiltet måtte vi bare stoppe å ta et obligatoriask peace bildet. Elsker forresten den kule Moods of Norway skinnjakken min! Lover at 2016 skal bli et bedre blogge år :P !  hits