januar 2017

Jeans My Way

Vinteruniformen er på. Idag var vi en tur i Østre bydel og spiste brunch på Ostehuset. Anbefales. Plutselig var det midt i uken og jeg har ikke blogget siden mandag. Egentlig er det fordi jeg stort sett har gått i det samme. Jeans og strikk, hver dag.. Idag så det sånn ut :)

Snart kicker alle moteukene igang igjen. Jeg skal kun på den norske, kanskje.. Er helt ærlig lei alle moteukene og nye fashion hyper. Har faktisk funnet meg veldig til rette i stilen min og er ganske fornøyd med det om dagen. Den har vært ganske så stabil i de siste 5 årene. Er kanskje litt motelei? Ikke misunner jeg de som stresser rundt på moteukene heller. Har jeg endelig blitt voksen kanskje? Jeg tror etter at det har vært jobben min så lenge forbinder jeg det med stress og ikke som en gøy greie. Herregud så negativ jeg var idag haha.. Neida, jeg går igjennom moteleihet i perioder. Har gjort det mange ganger før. Har sikkert mye med at det fortsatt er for kaldt til at man kan gå i akkurat det man vil. Etter en sånn periode har jeg med å finne masse ny inspirasjon og nye hang-ups :) Lets hope. Enn så lenge er jeg en trofast tilhenger av fine basics

Idag var jeg innom et Pilates studio. Har så innmari lyst å begynne å trene pilates reformer. Ellers har jeg vært travelt opptatt med å oppdatere Tise: lilisfashion heter jeg der :) Vil du følge med på mer av det jeg gjør følg meg gjerne på instagram: lilisfashion og snap: linekirkhus. Nå skal jeg trene litt styrke. 

Ha en super torsdag!/ Pels fra Fretex, bukse fra Gina Tricot, belte vintage, genser fra Lindex, sko fra Bianco /

MondaysHar dere hatt en fin helg? Min var ekstremt rolig og det var deilig for idag er jeg full av energi og klar for ny uke! Jeg har allerede solgt denne jakken på Tise forresten. Kommer til å legge flere ting ut der utover uken. (brukernavn: lilisfashion) Det er så gøy :D

Mine to-go-to plagg er definitivt sko og jakker. Ellers er stilen straight og enkel, men med sølvsko og leopardprint blir antrekket plutselig litt rampete. Idag er en nydelig dag her i Stavanger, solen skinner og det er faktisk et hint av vår i luften. (Bildet er fra forrige uke ;)

Jeg er ferdig med dagens gjøremål, så nå venter et par timer styrketrening på Elixia etterfulgt av hel oppryddning og en tur på posten for å sende litt greier jeg har solgt. 

Ha en deilig mandag!

/ Sko fra Zara, jakke fra Minimum, genser fra Lindex, bukse fra Gina Tricot /

LiliLoves Tise


Fredag igjen allerede! Denne uken har flydd forbi. I forrige post sa jeg at jeg holdt på å rydde i skapet mitt for å gjøre mer plass. Er faktisk ikke så glad i et overfylt skap egentlig, så dagen igår ble brukt på opprydning. Derfor tenkte bare å tipse dere om at jeg har opprettet konto på Tise og er totalt hekta. Det er en så sykt genial idé! Man får liksom sin egen lille butikk der også ser det jo så fint ut. Altså vurderer nesten å Tise på fulltid, neida, joda :D. Men sånn seriøst, jeg har alltid vært fan av gjenbruk. Elsker vintage og kaster egentlig ingenting. Det går til fretex, UFF, fattighuset eller H&Ms gjenvinning. Før har jeg jo også stått på torg og solgt godbitene, men dette er jo enda bedre. Alle kan se by og kjøpe. Kommer også til å bruke finn.no, men enn så lenge må jeg si meg ganske fornøyd!

Du finner meg altså på Tise under brukernavnet: lilisfashion (husk liten l) Og det er bare å skynde seg å shoppe før jeg ombestemmer meg, hehe... Er jo så glad i tingene m​ine.

(Tise er en genial App du finner på appstore og som funker som en blanding av Instagram og Finn ;)


PS. Dette er ikke et betalt innlegg av Tise (ser at det kan se sånn ut) Er kun en tilhenger av gjenbruk og frelst bruker av appen. 

Silver FoxGod torsdag! For øyeblikket sitter jeg og flasser over macen, hehe. Usj. Jeg hadde nemlig en kjemisk peel for noen dager siden, og den gjør at øverste hudlag forsvinner og ny babyhud kommer frem. Akkurat nå er det ikke så vakkert kan jeg love, men jeg tror det blir kjempefint etterpå. Skriver mer om behandlingen når resultatet kommer frem. (Jeg snapper forresten sånne digge opplevelser heftig, så de kan du se på snap: linekirkhus eller insta(stories): lilisfashion).

Har dere shoppet på salget eller? Jeg prøver å shoppe så lite som mulig om dagen, men husker dere jeg sa jeg hadde en hang-up på sølvskjørt for tiden? Her er mitt salgsfunn! Er så fornøyd med det. Jeg tror folk er så drittlei festklær, glitter og glamour at mange av disse godbitene henger igjen på salget og da jeg fant dette humret jeg av glede. Det er akkurat sånn jeg hadde sett for meg. Sølvskjørtet tror jeg faktisk jeg kommer til å bruke mest til hvedags, som her, jeg har allerede tatt det i bruk flere ganger. På vestlandet har det haglet, snødd, vært storm og regnet om hverandre i det siste, så det gjelder å helgardere seg med lag-på-lag, ull, regnjakke og det som er. 

Hele antrekket er fra kjedebutikker, og jeg siden det er fra høst/vinter kolleksjonene er jeg sikker på at de er på salg nå. Jeg har btw begynt å rydde i garderoben min og skal kvitte meg med endel klær på Tise. Sier ifra når det begynner å nærme seg ;) Ting tar tid, hehe. 

Ok, nå må jeg hoppe i treningstightsen og komme meg på trening, er noen dager siden sist så idag skal bli en bra økt. Ha en nydelig dag!/Skjørt fra Gina Tricot, genser fra Never Denim/Bikbok, sko fra Bianco/

Legg venninneturen til Frogner House!

Innlegget er gjort i samarbeid med Frogner House Apartments / AmbassadørDere vet at mitt favorittsted på jord er Oslo og spesielt Frogner? Jeg er jo så heldig å ha blitt ambassadør for Frogner House som har superfreshe leiligheter på Frogner. Det er et mye bedre alternativ til et hotellrom, fordi det både er romsligere og du har mulighet til å lage mat selv. Jeg elsker iallefall å være der for alle leilighetene er delikat innredet og gir en ordentlig velvære følelse samtidig som man føler seg hjemme. 

Frogner House er et like perfekt valg for en familietur, kjæreste-tur eller som en venninnetur, da leilighetene ligger i trygge omgivelser i stille strøk, samtidig som det også er supersentralt.  

Som ambassadør for Frogner House har jeg fått lov til å gi mine lesere en rabatt på oppholdet på Frogner House. Og det er ekstra kult fordi i disse dager er det nemlig rabatt om du blir lengre en en natt. Velger du å booke leilighet for 2 netter får du -15%, 3 netter -20% og 4 netter hele -25%.

I tillegg får du en ekstra avslag i prisen ved å bruke koden lilis2017 når du booker. 

For å få rabatten min må du igjennom tre steg når du booker leiligheten:

1. Velg dato for reservasjon

2. Adresse og leilighetstypen du ønsker

3. Velg priskode og eventuelle ekstratjenester

4. Fyll ut lilis2017 der det står voucher kode

Da vil du få en ekstra rabatt på 250 kr!

Strikk mot LakkGod morgen dere! Idag har jeg vært oppe siden før fuglene kvitret og det føltes innmari deilig. Har nemlig hatt en nydelig lang morgen med X kopper kaffe og all mail undergjort før folk har kommet seg på jobb. Det er første gang på lenge må jeg innrømme, men såpass digg var det at jeg skal absolutt gjøre mitt beste for å fortsette med det. 

Igår var jeg på førstehjelpskurs som en del av kjøreopplæringen og herregud.. Midtveis i kurset hadde jeg ikke lyst å ta lappen lengre. Det er så mye skummelt som kan skje i trafikken altså, så kjør for all del forsiktig <3 

Det er jo endelig fredag og jeg feirer med å kjøre lakkbukser til hverdagsantrekket. Er så glad i disse buskene og syns de er kule når jeg styler dem som om det var vanlige skinnbukser. Det er fullt mulig de også blir tatt i bruk når jeg skal ut en litta tur i kveld, men da blir det høyehæler til. Først er det litt jobbing og en tur på trening. Føler jeg har kommet i en god rytme nå, og det har jeg godt av. 

Nyt fredagen, snart er det helg :) 

/ Bukse fra H&M, genser H&M (herre), skjorte fra Zara, sko fra Sapatos /

DaydreamDet er så lenge siden jeg har gjort en collage. I jobben som moteredaktør kunne jeg lage opptil flere slike til dagen, og hadde full koll på ALT som var i nettbutikkene, haha. Det er nok ikke helt sunt, men må innrømme at det er alltid gøy å lese andre sine ønske antrekk inspirasjon, kanskje jeg skal begynne å innføre det jeg også?

Iallefall har jeg hatt sølv skjørt på hjernen i flere uker nå, og idag har jeg faktisk kjøpt meg et som var innmari fint. Det var dessverre så drittvær her idag at det var helt umulig å ta bilder, men håper virkelig det letter til i morgen. Jeg ønsker meg en strikkegenser med knytting, kanskje det skal bli mitt nye strikkeprosjekt? Egentlig hadde den vært enda bedre i mørkegrått, men liker at den er litt overdimensjonert. Sko med mønster! Loves it <3 Angrer så innmari på at jeg ikke kjøpte stjerne bootsene jeg så på & Other Stories i høst men disse iblå sateng er fantastiske. Vesken fra Holzweiler er en ny crush som står høyt på ønskelista. Den kommer i to størrelser og begge er helt perfekte! Liker å bryte litt med sølv-temaet og øredobbene gjør det på en kul måte samtidig som de tar opp mønsteret i skoene <3

/ Genser fra Joseph, øredobber fra & Other Stories, sko fra Aquazzura, veske fra Holzweiler, skjørt fra J.Crew /

Zombie

Prosjektet mitt med å få igang en god søvnrytme har ikke vært en strålende suksess så langt. Enten legger jeg meg tidlig og våkner midt på natta, ellers legger jeg meg sent, sovner senere og våkner sent. Det stresser meg og jeg kjenner at nakken min stivner fordi jeg stresser med det. Nå går jeg litt i zombie modus for jeg er så trøtt.. Idag er en sånn dag. Fem netter med dårlig søvn og jeg merker at det er litt vanskelig å skrive. Til nå har jeg bare skrevet om søvn, haha. Beklager. Nå er i alle fall dagens jobb og mail unnagjort og jeg sitter med treningstightsen på. Tenkte jeg skulle ta meg en to timers økt på Elixia. Det pleier å hjelpe, også er det så deilig å trene midt på dagen, for da har jeg nesten hele studioet for meg selv, hehe. 

Er helt hekta på tweed om dagen og leter etter den perfekte dressjakka. Den skal bli så fin til våren, men enn så lenge er det for kaldt for det uansett, så jeg koser meg med Sherlock Holmes jakken min. Igår var jeg på mørkekjøring forresten, og det var veldig lærerikt, man ser jo ikke folk som går kledd i sort. Nå skal strikke meg lue i refleks som jeg kan ha på meg jeg glemmer alltid refleksene.

Håper dere får en flott dag idag, skal prøve å være litt mer inspirerende i morgen. Hilsen zombie-brain. 

/ Jakke fra Zalando/Mint & Berry, boots fra & Other Stories, genser Zara, bukse Frame / 

Dusky strolls & Mom jeans

De er så rare disse buksene, og jeg ser de sitter rart, men jeg kan ikke noe for det, "love them or hate them" jeg digger mom jeans. Igår var vi en tur til Gjestal spinneri, og tok turen innom Hafrsfjord for en liten spasertur i skumringen. Jeg liker regnet jeg. Nå skal jeg på mørkekjøring, det gruer jeg meg litt til for jeg har ikke øvet på manuellgir på lenge.. Ha en nydelig ettermiddag!/ Genser og bukse fra Gina Tricot, sko fra Balenciaga /

The TeddyJeg hadde helt glemt jeg hadde denne teddyen i garderoben, men plutselig ble den flittig brukt. Idag er det ruskevær så det blir øvelseskjøring og turgåing på meg idag. Jeg har vært ganske flink på gymmen i det siste også og vurderer om jeg skal ta en liten pause idag. Er jo gangsperr i hele kroppen :( I natt er det Golden Globes, og fra å jobbe i SIde2 var det noe av det kjekkeste jeg gjorde. Ha awards-vake. I år tror jeg at jeg tar det opp isteden, men jeg har faktisk en venninne av meg som er der, så jeg håper på litt ekstra sladder og bilder fra henne, hehe.

Ellers har jeg klart å bli hekta på kjendisfarmen. Etter jeg var på besøk hos søster som bor på gård, og ble matet med farmen ble jeg blodhekta først fordi jeg kjenner Stine. Det er sjeldent jeg syns det, for jeg liker vanigvis ikke sånne kjendis-ditt og datt, men denne er knallmorsom! Alle har jo så sterke meninger. Sålangt er Aylar, Tore og Vendela mine favoritter. Jeg hadde ikke noe veldig inntrykk av Vendela fra før, men herreguuud så søt hun er! Et skikkelig varmt og vakkert menneske. Så feil kan man ta, altså. Nok om det. Nå skal jeg ut på tur! 

Ha en nydelig dag dere :D / Sko fra Eurosko, jakke fra Monki, lue fra Samsøe & Samsøe /

Chill timeIdag skal jeg ikke gjøre en dritt, hehe. Bare kose meg. Jeg har hatt en superlang morgen og bare dratt meg å sett på dårlige tv-serier. Lagte meg en stor kopp te og salat til frokost, og nå skal jeg somle meg opp på Elixia for en skikkelig treningsøkt. Dette er favoritt antrekket om dagen og sånn så jeg ut igår. Idag er kosebuksa på og håret i en topp på hodet. 

Nyt lørdagen finfolk!

Følg meg også gjerne på Facebook: Snapchat: linekirkhus Instagram: @lilisfashion/ Genser fra Lindex, skjørt fra H&M, skjerf fra Beck Søndergaard, sko fra Proenza Schouler/Faded / 

The Hype

Shearling jakken er overalt om dagen. Men den trenger ikke å være svindyr for å være fet. Sjekk på loft og i bruktbutikker, de har garantert versjoner av denne herligheten. Min er en herrevariant kjøpt i Texas og jeg elsker den! Idag har det vært iskaldt! Til og med her på vestlandet frøs jeg flettene av meg. Så om dere syns jeg ser litt trist ut på bildene er det kun et uttrykk av min forferdelse for det kalde været. brr.

Må forresten si at jeg blir så innmari værsyk, eller nærmere bestemt lys-sjuk. Herreguuud så deilig det er når det er lysere lengre, jeg tror rett og slett jeg blir i litt dårligere humør når dagene er så korte. Idag var jeg og min kjære svoger fra Texas i Østre bydel en tur. Det er som Stavangers Grünerløkka med kule kafeer og yrende grunderliv. Etterpå stakk vi innom The Shack - som faktisk lager den beste burgeren jeg har smakt i hele norge! Det er et absolutt must om dere skulle befinne dere på denne kanten av landet. 

Når det er sånn vær er det bare denne uniformen som gjelder for meg, hehe. Den består i digge (skinny) jeans, (drit i at Minmote sier de er ut... De er ikke ut, det er bare det at andre typer jeans som er veldig IN akkurat nå. Hype. (Skinny)jeansen er minst like mye brukt av motefolk som de fleste andre) Ihvertfall, jeans og genser. I dette tilfellet en strikket pologenser. Trikset mitt er å pimpe det opp med sko og jakke. Det viktigste er altså å ha bra "basics" i bakhånd.

Følg meg også gjerne på Facebook: Snapchat: linekirkhus Instagram: @lilisfashion
/ Hatt fra H&M, bukse fra Frame, kashmirgenser fra Zara, sko fra Balenciaga /  

Current Beauty Favorites

Jeg pleier å like å ha det meste fra et merke, og akkurat nå har jeg en litta crush på Elisabeth Arden sminke. Mascaraen, bronsepudderet, den matte leppestiften og eyelineren derfra er nye favoritter i sminkemappen min. Når du har kjøpt en parfyme fra Frederic Malle kommer det til å åpne seg en ny verden! De er så sofistikerte og magiske. Lipliner fra Nars er fast inventar hvor en jeg drar og 24hr foundation fra Elisabeth Arden sitter som silke hele dagen. 


Perfect TweedAv og til er de beste skattene de andre har kjøpt før deg. I dette tilfellet pappa, for 20 år siden. Jeg har det med å kjøpe gamle herre-dressjakker på Fretex og noen av mine aller beste kjøp opp igjennom tidene har vært herfra. Denne perfekte lille tweedsaken har jeg nå overtatt, og selv om den trengs å sy inn litt, har jeg allerede begynt å bruke den. 

Da jeg var hjemme i julen fikk jeg streng beskjed om å rydde ut fra loftet, og som vanlig kom jeg ned med en liten kolleksjon med godsaker. Stilen min har ikke forandret seg veldig mye opp igjennom tiden, i hvertfall fant jeg mange ting jeg har letet etter i butikker idag. Deriblant en blå fløyelsbukse, tweedjakken til pappa, 90-talls gensere, Levi´s 501-jeans.

Snart blir det varmere i været, og da vil denne bli perfekt! Enn så lenge styles den med ull undertøy under , hettegenser, jeans og sølvsko, hehe. 

Loftsleting anbefales imidlertid på det sterkeste, om ikke annet for en innmari koselig "trip down memory lane". 
/ gesner fra Gina Tricot, bukse fra Acne, sko fra Zara /

New Year New MeJeg er så glad det er 2017! Fjoråret var et ganske turbulent år for meg, men selv om det var nok av utfordringer som når jeg var midt oppi det, kanskje ikke så mulighetene i, ble det så mye bedre etterpå. Når jeg dealet med alt jeg hadde utsatt og begynte å ta vare på meg selv ble jeg mye mer lykkelig. Nå har jeg med hånda på hjertet ikke hatt det bedre på mange år. Det er allikevell en ting jeg i allefall har fått konstantert, og det er at det er kun deg som jobber for deg. Det er du som må gjøre endringen om det er det du ønsker å oppnå og ikke la det avhenge av andre. De har vanligvis nok med seg selv og vil aldri jobbe like hardt for deg som du (bortsett fra noen foreldre da).

De fleste endringene jeg normalt ville ha satt på nyttårsforsettet har jeg faktisk allerede i hverksatt i 2016, så forsettet mitt er rett og slett å gjøre mer av de tingene. Gjøre ting som er bra for meg og som gjør meg glad. Det hørtes veldig egoistisk ut, jeg skal selvfølgelig også være snill og grei mot andre, men jeg merker at når jeg har det bra er jeg også et bedre menneske å være rundt. 

Så bring it on 2017! Jeg har en god følelse på dette året. Nå er jeg hjemme igjen fra fjellet og har en masse morsomme planer fremover, men først er det en tur på Elixia, hehe. Her er forresten nyttårsantrekket mitt. Denne kjolen er så feminin og komfortabel på.

Håper dere har hatt en nydelig romjul, nyttår og fine dager i 2017 og ikke minst tusen takk for at dere leser bloggen min!

Følg meg på snap: linekirkhus, instagram: lilisfashion, facebook: Lilisfashion/ Kjole fra H&M, sko fra Jimmy Choo, smykke fra Zara /

hits