februar 2012

Tommy Hilfiger

Et av mine absolutte høydepunkt på New York fashion week var Tommy Hilfiger visningen, jeg hadde selvfølgelig glemt å lade mitt nye kamera og de bildene jeg fikk var (litt) jalla. MEN jeg ELSKET visningen!! Den var akkuratt passe uniformell/androgyn og preppy, akkuratt sånn vi vil at Tommy Hilfiger skal være, men med det lille ekstra! Showet var stjernespekket og fabolous, og jeg ser på det igjen og igjen..Her er mine favoritt looker (om jeg mååå velge) Vill ha alt! Go Tommy!!

Nora Foss - Behind the Scenes

I går stylet jeg nydelige og superflinke Nora. Jeg husker jeg så Nora for første gang på God Morgen Norge da hun var 11år og sang Hallelujah,(fire år siden) og ble helt overbevist om at hun må bli en stor stjerne.. (Hun har også vært med på Norske Talenter og Oprah!!) Snart kommer Nora med ny singel, så da måtte nye bilder til! Jeg må innrømme jeg ikke er heelt inne i musikk, men Nora er rå, og jeg ble sittenende på youtube med en krokodille tåre i øyenkroken (lettrørt-jadda). Watch this space...

Jeg fant frem fjorårets Isabel Marant boots, og måtte tyvprøve den superfine Never Denim skjorten, klokken min får jeg en del spørsmål om, og den er fra Citizen.

Some behind the scenes from Yesterday´s shoot with super talented Norwegian songstress Nora Foss. She is only just 16, but has a voice of an Angel, check her out here!

FLUOR

Denne skjulte seg i posen. Kall meg gjerne spik spenna gæærn som har kjøpt en veske i neongult og neongrønt. Jeg er enig! Men likevel klarer jeg ikke å slutte å titte på min nye venninne fra Proenza Schouler. Den svarte PS11 har fått en lillesøster, nemlig PS11 mini classic. Nå blir det nudler og tomatsuppe et par måneder fremover, så jeg kan desverre ikke love altfor mange oppdateringer på Lilisfood...he he

pst... Sunnniva, det kommer en liten overraskelse i posten til deg (sender du oss adressen din på mail)!

Colour Explosion

Så deilig og inspirerende med så mye fine farger på moteuken i Milano og Paris, Streetstyle bilder fra fantastiske Tommy Ton.

Idag er det fotoopptak i Drammen for meg, så nå må jeg løpe, ha en super dag dere!!

Sunday Stroll

Imens Line koser seg i Milano går ting for det samme hos meg hjemme i Oslo. Da kjæresten kom hjem fra fjellet i går tok jeg på meg mine fine nye MQ bukser og dro han med ut på tur, de er supre i passformen, og kjempekomfortable! Liker å tone ned resten av antrekket i svart og hvitt, sånn at de grønne buksene står for seg selv, også elsker jeg kåpen jeg var så heldig å få av en fotograf venninne av meg,( fra Jeppesbakgård.). Bootsene er fra All Saints, genser fra H&M , solbriller fra Raybans, lue fra Ganni og sjerf fra Balmuir.

treasures

...både nye og gamle skatter

Chanel med turkiser...

Dsquared

Dolce Gabbana. Snakker vi 90-tallet?

Får pustevansker av dette fra YSL

Ohlalala...Lanvin

Gaspard Yurkievich

Fra jorden rundt reise i 2001, med neon, turkis, strass og gull

Etter en lang telefonsamtale med verdens beste "Nufse" her om dagen, fant vi ut at det var på tide å finne frem alle korssmykkene fra 90-tallet (om det ikke blir en trend, skal vi sørge for at det blir det....!). "Nufse" fikk tydeligvis blod på tann, og begynte å rydde i smykkesamlingen sin. Og den er ikke akkurat liten!! I tillegg til verdens største samling av kors, eier hun også en beundringsverdig samling av andre herligheter, både nytt og gammelt. Fikk sniktitte i smykkesamlingen hennes, og den er så fantastisk at jeg nesten måtte dele med dere. Finn frem korsene, krusifiksene og rosenkransene, det har nemlig vi gjort!

Day 3

Dagen starter med litt blogging med verdens tregeste internett. Internett går fortsatt via tellerskritt her i Italia. Etter en liten jobbeøkt og butikktitting, satte vi oss på Four Seasons for å hvile bena (og jeg hadde et lite kjøp jeg måtte overveie). Hadde egentlig planlagt å kun ta en kjapp kaffe. Kaffen ble fort til et glass vin, og vi ble sittende i nesten tre timer å se på den ene fashionistaen spankulere inn døren etter den andre. Inspirerende på alle nivå. Og jaggu kom ikke Emanuelle Alt inn også og satte seg på nabobordet. Fotografen min (les; mutters) prøvde pent å spørre om hun kunne få ta et bilde av henne, men fikk et høflig nei. Istedenfor slo hun av noen hyggelige strofer og lurte på om vi hadde hatt en bra fashionweek. Mao, det har vi alle fall nå!

Legger til et bilde av min trendy "fotograf"!

//blazer; Zara, tskjorte; YSL, jeans; Acne; veske; Proenza Schouler, belte; Hermes, sko; lånt av "fotografen".

DAY 2

Etter en lang dag med mye gåing ble jeg pent nødt til å gjøre et lite stopp på apoteket for å hamstre compeed. Ikke smart å legge ut på langtur i nye sko. Var litt misunnelig på mamsen sine nye sko, som visstnok var veldig komfortable. Vi ble sittende på Corso Como i tre timer, for å se på fancy italienske damer, morsomme hunder og kjekke italienere. Deretter ble det enda mere trasking, titting i butikker og også noen godbiter hjem med i posen. Milano er shopping mekka uten sammenligning. I morgen er det Missoni-show -gleder meg!

//jakke; Zara, genser; Zara, smykke; Goldmine, bukse; gammel fra J Dauphin (Samsøe og Samsøe kommer med en veldig lik, som jeg har lånt til styling flere ganger), sko; Celine, solbriller; fra en gatebod, veske; Proenza Schouler.

DIY

Etter jakten på et fint strass-smykke med farger ble jeg tipset av Sara, om hvor enkelt deg er å lage et selv. Smykket ble kjøpt på Glitter, neglelakkene i freshe farger fant jeg i skapet. Etter ca 10 minutter, og litt venting på at neglelakken skulle tørke var smykket klart. Ble riktig så fornøyd med resultatet. Det er med i bagasjen til Milano, og skal ut ut på vift nå. God helg!

Got inspired by Sara and customized my necklace the other day. Very happy with the result! Me and my new necklace are heading out for dinner here in Milan. Happy weekend!

Saturday Bliss

Egentlig skulle jeg bare være inne å rydde, gjøre regnskap og sånne kjedelige husmor ting.. Derfor tok jeg på meg mitt nye Marni for H&M sjal og knyttet rundt hodet for å bli litt husmor inspirert.. Men, når solen skinner og venninner ringer, kunne jeg ikke annet enn å ta en liten lørdags kaffepause i solen.. Ahhh ELSKER lørdager!!

Husker dere jeg sa det var jul og bursdag i ett denne uken? Disse supercomfy og kule skinnbuksene var en av de tingene jeg fikk.. De er fra Redefine Your Identity, og er i mykt skinn forran og stretch stoff bak, skoene kjøpte jeg i Austin og er fra Balenciaga, og sjalet er som sagt fra Marni for H&M..

Saturday bliss! The sun is out in Oslo town, and even though I´m supposed to have a cleaning weekend inside, I had to have a tiny break to enjoy the Saturday (spring) sun! The leather pants are from Redifine your Identity, the scarf is from Marni for H&M, the shoes are Balenciaga and the Sunglasses are from Rayban.

DAY 1

Dag 1 i Milano. Litt trøtt i trynet etter å ha stått opp klokken fire på morgenen, men man glemmer fort at man er trøtt i denne pulserende byen. Fantastisk temperatur, 17 grader og strålende sol. Nå skal jeg ut å løpe, før vi skal til Corso Como og spise lunsj.

Bukse; Gina Tricot, sko; Isabel Marant, genser; Acne, jakke; Zara, veske; Proenza Schouler, skjerf; Alexander McQueen.

Siri

Fine Fine Siri Tollerød, i inspirerende styling i Februar utgaven av Norske Elle...

Love Siri Tollerød and the styling in this editorial from Elle Norway, February

Nå er det sofa, texmex og gullrekka! Også skal det bli gøy å se hvordan fine Line L har stylet Tone til Skavlan.. GOD HELG!

That Yellow Dress!

Forelsket meg litt i denne på H&M pressekontoret i går, den er helt perfekt! Til bare ben og et Italiensk brullyp? (Kan noen gifte seg der i sommer please? ) Og invitere meg…? Jeg vet nemlig hva jeg skal ha på meg.

Fell for this lemon colored dress at the H&M office yesterday, it will be perfect to bare legs and an Italian wedding. Now, can anyone get married there please, and invite me?

Marni for H&M Press Preview

Idag fikk vi tyvkikke og ikke minst kjenne på Marni kolleksjonen for H&M! Det første jeg la merke til var de utrolig fine kvalitetene! Dette er skikkelige ting, og det syns jeg er litt viktig nå det er et sånnt sammarbeid. Vi syns iallefall det var utrolig mye fint, og her er noen av favorittene. PS. LineLove og jeg Instagramer for harde livet som dere ser.. Er dere på instagram, add oss davel. Ha en fortsatt fin dag, nå må jeg ut å løpe igjen!

Told you so..

Tenker mitt hete camo tips ble litt forsterket av at Acne sendte ned antrekk etter antrekk med fine camoversjoner i London for noen dager siden, "I hate to say I told you so".. Meeen, når Acne gjør det, tror jeg camotrenden er et faktum, hehe(ikkesant?)

Nok om det, nå skal Lilisene ut å se på Marni kolleksjonen, og kamera er med!

Ha en super dag!

Outfit

I går hadde jeg på meg jakke fra Acne (gammel) pels vest inni fra Munthe Plus Simonsen, bukse fra Cheap Monday, veske fra Lanvin, sko fra Carin Wester (som trenger en liten vårpuss) og klokke fra Citizen.

This is what I was wearing yesterday, jacket from Acne, vest inside from Munthe Plus Simonsen, pants from Cheap Monday, watch from Citizen, shoes from Carin Wester, and bag from Lanvin.

Photo by Rolf Ørjan

K/LLER

Oppdaget dette merket da jeg var på Helmut Lang butikken på Mercer st. i New York, elsker kombinasjonene av metaller og materialer. Fikk dessverre ikke med meg noe denne gang, men de har klort seg fast på minnet, så mulig vi må ta en Lilis tur til New York igjen om ikke lenge..

Discovered this fab jewlery by K/LLER in the Helmut Lang store at Mercer St. in New York, i really love the use of different metals and materials

Polhem PR

For en deilig dag! Solen stod høyt, og jeg hadde fri (bare noen få møter). Så dagen ble brukt på å kose meg i Oslo by, på pressebyråer og kaffedates.. Også var jeg på Polhem PR sin høysommer visning. Føles som jeg har vært ute å reist en halv evighet, og det er utrolig hyggelig å se alle igjen!  Myste på fine klær og spennende sminke og traff på flinke og vakre Marie! Og tenk, den nydelige cardiganen fra Lacoste fikk bli med meg hjem!! Så glad jeg ble, tusen takk snille Polhem jenter.. Det ble forresten julaften og bursdag samtidig på meg i dag, skal vise litt mer i morgen!

Thank you for the lovely press day Polhem girls!

Lililoves Camo

Da jeg bodde sammen med Nina i London, ble jeg forelsket i et par D&G bukser som hun hadde, som jeg pent var nødt til å låne litt fra tid til annen.. Dessverre er ikke det mer igjen av de, men camo forelskelsen har definitivt blusset opp igjen for meg. Og jeg tør si at dette er en trend man skal se opp for, hehe. You have been warned!

Første to bildene er fra Tommy Ton, bilde 3 er av en bluse fra et nytt merke som dere også bør se opp for FWSS, som kommer ut høsten 2012. Bilde nr 4 er av vakre Celine, 5, er Prada sitt camo nett for sommmeren (hører jeg must have..?), 6, Har jeg lånt fra Annabel som har vært på innkjøp med Karl (som de får inn på Høyer!), 7, min elskede shorts, 8, Fine Nina fra NYFW har på seg skjerf fra FWSS. 9, Jeg hadde på meg nydelig Tommy Hilfiger camo på Alexander Wang fest! 10, med Diesel skjerf, og 11, er de finfine fargede Tommy Hilfiger camo versjonene for våren, løp og kjøp!!

MINT!

Det er ingen tvil om at mint-bølgen herjer, og sølvtuppen er fortsatt en favoritt. Akkurat nå står disse skoene fra Nelly.com på ønskeliste. Det er heller ikke noe å si på prisen, på kun 399,-

Snapshots from New York Fashion Week

Gud så gøy og hektisk det har vært, og IIIIS kaldt! Det var ikke lett å ta streetstyle bilder her, alle hadde pakket seg inn som godt var, inkludert oss selv, som klarte å pådra oss en lett feber og frost som var vanskelig å riste av... Men kjendisene vrimlet, og et av høydepunktene våre var å feste med Alexander Wang og gjengen hans bestående av supermodeller og skuespillere! New York er en utrolig inspirerende, fascinerende og pulserende by som jeg gleeeder meg til å komme tilbake og utforske nærmere neste sesong (da det forhåpentlig er bittelitt varmere (brrrr)!

Thank you New York, and Soho Grand, it´s been amazing! See you next season!

Electric feet..

Bertine gleder seg til å få lakris-saus i nesen...

oljen renner..

Samsaya er så heldig å få bade i olje

Jeg overtok ansvaret for pipetten, og ble lakris-saus sjef

Bertine varmer seg i sin fine Fleischer Couture jakke.

Happy campers! Moi, Bertine og Anne Grethe

Mathias&Mathias sjekker videoen..

Samsaya

Den riktige industrielle og 70/80 talls stemningen fikk vi under dagens musikkvideo innspilling. Forholdsvis enkel styling, med høyhalset a la Nico fra Velvet Underground. Derimot viste det seg å ikke være like enkelt å sprute lakris-saus inn i nesen, for å få den rette olje-feelingen. Stakkars Bertine måtte gjennom noen runder, før vi endelig fant en grei måte å gjøre det på. Jeg ble lakris-saus -og sprøytesjef, og jeg tror det er lenge til neste gang jeg spiser lakris....

Gleder meg til å se resultatet av videoen, regissert av Mathias&Mathias. De kan virkelig sakene sine, og jeg vet den kommer til å bli helt insane kul!

Oh, happy day!

Early bird! Etter åtte år som butikkeier, og en arbeidsdag fra 10 til 19, så synes jeg det er veldig tidlig å måtte stå opp klokken 06.30. Jeg blir alltid like overrasket over hvor mange mennesker som er våkne i syv tiden, og over hvor mye trafikk det er?! Jeg får alltid følelsen av at jeg skal ut på reise når jeg må stå opp så tidlig. Når jeg først kommer meg opp, er jeg våken som et lys, og bestemmer meg alltid for at dette skal bli en vane, en god vane... Det er heller ikke feil å stå opp så tidlig, når man vet man har en inspirerende, arbeidsom og morsom dag foran seg! I dag skal det nemlig lages musikkvideo for Bertine og Samsaya sin nye låt, Electric feet (check it out!). Legger til et knippe av inspirasjonsbilder, så da får dere en mini-sneak-peak..

..også skal jeg ta backstage-bilder da. Lover!

Knitting...

Tro det eller ei, men nå sitter jeg faktisk og strikker. Har akkurat hatt to freshe frøkner på middag, og plutselig fikk jeg ånden over meg. Mannen mener jeg likner på en bestemor (og det gjør jeg sikkert også?!), men det må til om resultatet skal bli bra. Jeg sverger til lue, både sommer og vinter, og det redder en bad-hair-day. De er det mange av! Selv om capsen har blitt brukt flittig i det siste, så gir jeg aldri slipp på luen.  Akkurat nå har jeg gjort et dypt dykk i mammas gamle garn, og jaggu fant jeg ikke både lime-grønt, neon-rosa, gult og lilla angora-garn. Med Elin Kling som inspirasjon, så gir jeg meg ikke før jeg er ferdig. Dette kan bli en lang natt....

New in!

New in, som det så fint heter i bloggeverden. Disse to hårstrikkene fra Etsy.com kom i posten i går. Jeg føler jeg har ventet en evighet på de, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

Happy valentines!

Jeg må inrømme at jeg har en stor svakhet for valentinesday. Startet dagen med å steke egg i mine hjerte-eggeformer og nå har jeg kjøpt blomster til nære og kjære. Først litt jobb, og forberedelser til musikkvideo inspilling på torsdag (gud som jeg gleder meg!). I kveld står hummer og champagne på menyen. Happy Valentinesday!!!

source; Planetblue

New York Fashion Week

En mini utvalg av NYFW bilder, har så mange, og har det så gøy! I går var vi på show, spiste lunch på Pastis med prinsesse Madelene og The Kills og festet med supermodeller.. Hehe! Snille Line L hadde sendt med Nina en stor jakke, og det var bra for her er det kaldt..I dag snør det..Baæh! Nå skal vi i butikker, spise lunch, så er det Alexander Wang og Tibi.. Laters

Figaros bryllup

I en liten sidegate i København ligger en liten perle av en butikk. Figaros Bryllup må jeg alltid innom! Sarte små smykker, både i gull, sølv og forgylte. Med eller uten diamanter i flere prisklasser. Neste gang du er i København anbefaler jeg å ta turen innom. Adressen finner du her.

Hello New York & Soho Grand!

Da har jeg og leopard koffertene mine akkuratt ankommet New York, og Soho Grand! Guuud det er så deilig det er å være her, hotellet og servicen så langt er superduper, og nå går jeg bare rundt her å tripper og venter på vår nydelige venninne Nina skal ankomme (og steppe inn for Linelove)  så vi kan dra ut på eventyr. Aner ikke hvorfor det har tatt meg så lang tid å komme tilbake New York.. I Love You!

Finally me and my animal print suit cases made it to New York and Soho Grand! I can´t wait for sweet Nina to arrive so we can go out on adventures!! I LOVE NEW YORK ( what took me so long)

I die!

Husker dere Line K skrev om disse buksene tidligere. Jeg er jaggu ikke lei leopardbuksene fra Current/Elliott enda. Tenkte å minne dere på hvor kule de er, og nå finnes de i butikk (Bolina)! Løp og kjøp, det skal i alle fall jeg gjøre.

I am in love with these jeans from Current/Elliott Line K was writing about earlier. They have now hit the stores!

Mint Shorts

Benytter siste sjangs til å gå i shorts her. Fant denne søte iskremen på dagens morgen tur, er den ikke til å spise opp? Den digge mintfargede shortsen er fra Cubus, Genser og boots er fra All Saints, veske fra Lanvin og solbriller fra Raybans.

Wearing Mint colored shorts from Cubus, Sweater and boots from All Saints, sun glasses from Raybans and bag from Lanvin!

Dear Diary

Denne er litt usammenhengende, men det kommer av at jeg ENDELIG har kjøpt meg nytt kamera, og dagen idag har jeg løpt rundt å tatt bilder av alt jeg har sett og o-et og a-et av skarpheten i  bildene jeg klarer å gulpe opp... Stakk en tur innom kjøpesenter mekka Galleria og gjorde litt forberedelser til New York. Så dro vi innom VERDENS beste matvare butikk, Central Market (Den er faktisk ti ganger bedre enn Whole Foods).Middagen inntok vi på en av mine favoritt restauranter her, Tiny Boxwood, den ligger midt i en fantastisk og rustikk utendørs blomster og plante butikk, maten er nydelig og om du drar innom der må du bestille wine mojitoen! Himmelsk! Ellers er den hvite poloen Den samme Cashmere jeg har i sort, fra Zara, solbrillene er fra Persol, lommebok er fra Acne, loafers (som har rukket å bli en favoritt) er fra La Redoute.

Today I got myself a new camera, and I have pretty much spent the day testing it out. I went by shopping mekka Galleria to pick up some essentials for New York Fashion Week. Then we had dinner at one of my favorite restaurants in Houston, Tiny Boxwood, it´s situated in the middle of a gorgeous outdoor flower shop, and if you go there you have to order the Whine Mojito(it´s heavenly).

Acne

Så disse bildene på søte Sofis blogg (en av mine daglige must read). Det er selfvølgelig ikke lov til å glede seg til høsten ennå, men fy Acne er flinke! Se for eksempel på de nederste skoene, skal ikke de i min garderobe så vet ikke jeg..Elsker også skinn jakken med Neon detaljer.. Gleder meg til å se hele kolleksjonen. Nå skal jeg endelig dra å kjøpe meg nytt kamera, herregud så jeg gleder meg !! Ha en super kveld!

I saw these pics on Sofis blog (one of my daily must reads)  from the new Acne collection, So in love with the last shoes, and the leather jacket with the neon detailing!

Like The Look!

Jeg har et problem, og det er at jeg begynner å få litt klesangst til New York fashion week.. Har jo bodd i en (skarve) koffert med stort sett sommer klær i over en måned (ikke å anbefale.. ) Det er såå kjedelig! Og nå reiser jeg til New York om få dager! Så jeg har (nørdete som jeg er) laget en liten New York moodboard, med hva jeg vil ha på meg.. Her er en look fra mappa mi, fra Gina Tricot som jeg liker veldig godt (spesielt hatten og jakken), bytt ut buksen med en camo eller dyreprintet jeans og genseren med en hvit høyhalset angora.. Synd jeg ikke har det her da, aaargh!

I´d like to wear something like this, am a little tired of living in one suitcase for over a month!

Lililoves Instagram

Har dere Instagram? Det har vi fått oss nemlig, og den finner du på Instagram @lilisfashion , så når vi ikke er på bloggen er vi der, og Twitter! Vi er også på Chicktopia, Facebook og Bloglovin... Puuuh! God Mandag allemann!!

Do you have instagram?  We do too now, you can follow us at Instagram @lilisfashion, so when we are not here we are there, hehe, and Twitter, and Chicktopia, Facebook and Bloglovin! Have a great Monday all!!

Today´s Outfit

Føler det er litt mye meg her om dagen, men Line L er midt i flyttekaos, så jeg holder fortet enn så lenge, hehe.. Dette er fra idag iallefall, var å tittet på VERDENS beste kamera som jeg skal skaffe meg på Mandag. Herreguuud så bra det er (er heelt skjelven). Har på meg den finfine mint genseren fra Moods of Norway! Isabel Marant bukse, Lanvin veske, Velouria Vintage belte, LaRedoute loafers og klokke fra Dyrberg/Kern. I kveld skal vi på Basket ball kamp (!) When in Rome... Ha en super helg alle!

Here is a snapshot from today's outfit. I´m wearing sweater from Moods of Norway, jeans from Isabel Marant, bag from Lanvin, belt from Veloutia Vintage, loafers from La Redoute and watch from Dyrberg/Kern. Have a wonderful weekend everyone!

New in: All Saints

Sikret meg verdens mykeste angora genser og pelsboots på All Saints salget. Herregud, alt i den butikken er jo fint! Må innrømme at jeg ikke har  hatt veldig bruk for det her enda, men i New York er jeg sikker på at det flittig skal brukes! Nå er det ikke lenge igjen før jeg vender snuten mot kaldere strøk, og selv om det er super deilig og jeg blir helt bortskjemt her, må jeg jo si at jeg begynner å savne kjæresten litt (hadde sikkert vært litt rart om jeg ikke gjorde..) Men nå er det snart helg, happy Friday allemann!!

Got these lovely boots and angora sweater from the All Saints Sale. I L O V E that store! Haven't really had the need for them yet, but I´m sure they´ll come in handy in New York... Happy Friday everyone!

Poolside Pink

Wohoo! Idag er det strålende sol og jeg er ferdig med masse jobb og papir arbeid. Så nå står det soling poolside på agendaen. Elsker de sterke rosafargene på bikiniene. Disse fine stripete er fra Bikbok og Lindex.

Wohoo! I´m finally finished with lots of paper work and am ready for lounging pool side! Love these bright pink bikinis from Bikbok and Lindex!

hits