februar 2013

New in!

Jeg har jo egentlig shoppestopp, men Hey.. Jeg har ikke skrevet noen kontrakt med noen så disse finingene fikk bli med meg hjem etter et Bianco event vi var på idag. Blir mer og mer glad hver gang jeg ser på dem i posen, også får jeg en liten New York følelse inni meg (og da vet jeg det er riktig)!

By TiMo paljetter

I forrige uke var Lilis´ene på en liten frokostdate hos By TiMo, for å smugtitte på den nye kolleksjonen. Det er bare å glede seg! Plaggene som kommer i juli er helt fantastiske, både når det kommer til kvalitet og farger. Børstet silke, angora og paljetter i duse fargetoner -as we like it! Jeg forelsket meg helt i denne paljettjakken, som også kommer i grå dip-dye.

//Paljettjakke; By TiMo (kommer i butikk i juli), jeans; BikBok, favorittgenser; Arnie Says og boots; Isabel Marant

Smart!

Et lite tips til alle dere som har tilsvarende smykkekaos som det jeg har. Jeg fikk denne transparante boksen i gave av en venninne, og jeg må si at det er noe av det mest geniale jeg noen gang har fått. Det værste miljøet, både ekte og uekte smykker, kan oppbevares i er den fuktige baderomsluften. For at smykker ikke skal oksidere anbefales det at de oppbevares i smykkeskrin eller i silkeposer. Jeg liker best å ha smykkene mine fremme, slik at jeg har oversikten. Det får jeg i denne geniale boksen, som både sørger for system og beskyttelse.

Boksen er fra Muji og kan kjøpes på Åhlens.

In Print!

Disse to finingene har ligget i skapet mitt i flere måneder utenat de har fått se naturliglys.. Siste gang jeg skriver det men nå MÅ våren komme så de får lufte seg litt...!

Begge er fra Gina Tricot.

London -> Strandafjellet

Hei igjen..

Nå sitter jeg hjemme etter jobb i London, og en fantastisk vinterferie på Strandafjellet! Bildet over er fra jeg jobbet i London før ferien. Det var for Burberrys vinterkolleksjon for 2013/2014, og jeg tok bilde for frakkene og jakkene de viste da. Det er synd de er så sinnsykt dyre, for de var utrolig fine! Denne jakken tror jeg var laget av cashmere, og det var helt fantastisk fin..

 Her er en liten samling av bilder fra iphonen min de siste to ukene. Etter London dro jeg på vinterferie til besteforeldre i Stranda, på Vestlandet. Det er det vakreste stedet jeg vet om, og det er veldig bra bakker for alpint der. Nå er det tilbake på skolebenken, men har vært deilig med skiturer og snowboard en god uke langt borte fra Oslo og stress.

White

Har fått en liten hang-up i disse 2 Zara toppene etter jeg møtte fine Nadine fra KK (nederst).. Den hun har er med skinndetaljer og begge er så bra laget at man ikke skulle trodd det var high-street i det hele tatt.. En vinner om man liker Balmain looken om man ikke vil blakke seg helt på "the real deal"...

Kaare Lund Agenturer

I uken som var stakk Lilisene innom Kaare Lund agenturer for å titte på høstens herligheter. Guuud, så mye fint! Det er ikke plass til å vise alt, så det kommer litt stykkvis fremover, men med merker som Whyred, Fairly, Maria Black, Won Hundred, Replay og Triwa så skjønner dere kanskje at vi hadde nok å se på! Fine mennesker møtte vi også på, blandt annet Celine, Silje og Annabel.

Nå er det en ny utgang på kalenderen.. What 2 wear?? (det evige spørsmålet!)

Dinner & Drinks

Har ikke vært så flink på outfit poster i det siste, det er fordi jeg farter mye og da daffer jeg rundt i komfy klær.. Ok, det er ingen unnskyldning, det er fordi jeg er lei av vinteren og mørket og speilblanke gater, derfor daffer jeg i komfy klær.. Uansettt, her er en outfit fra Miinto på middagen på onsdag.. Tenkte jeg skulle gå for noe annet en helsort (for en gangs skyld).

Vesten er forresten den du kan vinne fra Vivikes i den fine konkurransen vår (ikke den samme da..)

Kjolen er fra Iro, sko fra Isabel Marant og veske fra Gucci.

Ha en nydelig Lørdag!

Giuseppe Zanotti

Elsker disse finingene fra Giuseppe Zanotti! Helst ville jeg hatt de i sort/gull men hadde ikke akkuratt blitt lei meg om de hvite stod i skapet mitt heller! Det nydeligste skoene jeg vet om for øyeblikket, bare synd jeg ikke får lov å kjøpe de (#shoppestopp)... Er de ikke fantastiske? Kunst..

Kan kjøpes her

Vivikes konkurranse!

Vi drømmer om vår og lysere tider, det gjør kanskje dere også? Derfor har vi fått plukket ut et favorittantrekk fra Vivikes vårkolleksjon som en av dere heldige lesere kan vinne!!

  Vi er litt nysgjerrige på hvem dere er og vil gjerne bli litt bedre kjent med dere fininger som leser bloggen vår.. Legg igjen en kommentar, så trekker vi en vinner på søndag

Tusen takk for alle deres kommentarer, utrolig kult å få et innblikk i hvem dere er. Fininger! Vinneren av konkurransen er trukket og har fått mail!

Minimum

Åååå jeg har vært en så dårlig blogger i det siste (skammer meg!) Det har ikke vært manko på å ta bilder derimot... Her er noen bilder fra da jeg og fine Elen fra Stylemag var i kjøben og fikk se den nye høst kolleksjonen fra det danske merket Minimum. Ble helt forelsket i jakkene og de fine fargenyansene, så nå er det bare å glede seg til høsten igjen (HAHAHA!) Har jo aller mest lyst på det NU.. Jaja.. Litt fint sånn lys ovenfra og en del dårlige mobilbilder (det er jeg flink på da..)

Også måtte vi ta et bilde i speilet da vi til middagen på Sticks & Sushi (Anbefales!) troppet opp i veldig lignende antrekk (chiffonbluser med trykk og boyfriend bukse med hull på knærne).. (Mine er BTW en favoritt fra Gina Tricot!)

Nå bærer det videre til en hyggelig middag med hyggelige mennesker! Følg oss på instagram @lilisfashion, om dere vil ha updates utover kvelden. Bloggast!

Won Hundred

Idag skal vi på en brunch hos agenturet Kaare Lund for å se på hva som kommer til høsten, litt rart når alt en tenker på at våren MÅ komme snart! Anyways.. Var innom og plukket litt styling i går og fikk meg en aldri så liten pre-preview.. Hjertet banket litt ekstra for disse lekkerbiskene fra Won Hundred, er de ikke rå?

Resten av kolleksjonen var superfin! Mere kommer litt senere, men i mellomtiden kan dere følge oss på instagram for flere oppdates!

@lilisfashion

Den perfekte blusen

Jeg har siklet på denne blusen helt siden jeg så den på Columbine. I mine øyne er det en perfekt sommerbluse, og den passer perfekt til sene varme sommerkvelder både til jeansshorts og lettere sommerskjørt. En god nyhet er at den kommer i H&M sine butikker uke 12 og kommer til å koste 299.

All black

//Jakke; Møller, genser; S for Sneakers, skjørt; By TiMo, sko; Aldo, strømper; Oroblu, veske; Proenza Schouler, klokke; Storm, lue; COS.

90ies

Det blir nok et outfitbilde inne fra hotellrommet i København, og som dere ser så er jeg riktig så flink på den kjente "bloggposen"..he he.. Bena i kryss og hodet litt til siden. Elsker Adidas t-skjortene, i skikkelig retro 90-talls stil, som ble med hjem fra København.

//sko; Alexander Wang, bukse; Mango, tskjorte; Adidas og jakke; Finn Møller.

London baby

Hei!

Da er jeg i London for å jobbe et par dager. Bor på et utrolig behagelig hotell, Doubletree Westminster, og jobben er også egentlig ganske avslappet. Selv om jeg starter sent jobber jeg lange dager, ferdig rundt klokken ni om kvelden. Heldigvis har de gratis nett her så slapper av nå med serier på nettet! ( tips: serien Girls er fantastisk akward, morsom og bisarr)

Valentines konkurranse

 

Vi har fått lov til å gi bort en Valentinesgave til en av dere flotte lesere, der du vinner et gavekort som kan brukes på valgfritt undertøy fra Triumph Essence. Legg igjen en liten kommentar i kommentarfeltet, så er du med i trekningen. Vinneren kåres på lørdag. Happy Valentines!!

 

VINNEREN ER TRUKKET, OG HAR FÅTT MAIL!

I Speilet

Det er så teit, men etter 4 år som blogger er det fortsatt litt flaut å spørre folk om å ta bilde.. Nå har jeg i tillegg klart å ødelegge touchpaden på Macen, så jeg ikke får redigert noen av bildene fra Kjøben eller fra de fine visningene vi var på... Derfor blir det bare et "i speilet" fra en travel uke som gikk, så skal Macen få seg en aldri så liten reparasjon i morgen (krysser fingrene).

Ha en nydelig søndags kveld!

Alexander Wang

Noen ganger er jeg så nørd at jeg holder meg våken for enkelte New York show.. En av favorittene mine er jo Alexander Wang, og han skuffer meg ikke denne gangen heller. Kolleksjonen er futuristisk, karakteristisk androgyn, med litt nye snitt og materialer. Jeg liker at Wang både fornyer seg og er tro mot seg selv på en og samme tid. Strikkesokkskoa er jeg selvfølgelig kjempekeen på, bare så synd det er slaps i Oslo i 4 måneder! (Nååå kan det bli vår assa!)

Magick Moons

Jeg var så heldig at jeg fikk dette vakre armbåndet i bursdagsgave av Bjørg. Jeg innbiller meg at det gir meg beskyttelse og superkrefter, så det har vært på siden. Elsker det! Kolleksjonen Magick Moons er armbånd som beskriver personligheten din i forhold til hvilket stjernetegn du er. Jeg er steinbukk og fikk ordene; loyal, patient, strong. Resten av stjernetegnene ser dere under.

de 3 siste bildene er lånt fra; FineTing sin nettside.

LiliLoves HunkyDory

Jeg elsker fashion weeks! Det er ikke nødvendigvis det å gå på show jeg liker best, kjører man hele løpet så er det springing, stressing, venting (og svetting) hele dagen lang, og når hodet er på puta pleier jeg som regel ikke huske så mye av hva som er hva, eller hva jeg så hvor.. MEN det som er mest fantastisk er fashion week people watching, og da mener jeg ikke bloggestreberne som er overstylet og gjennomtenkte og kun der for å bli tatt bilde av (er litt morsomt å se på de også), men motefolket som uten å prøve har stil helt ut i fingerspissene. Å sitte på en liten kafe og observere og la seg inspirere av verdens beste gatemote, i høy tetthet, det er livet! Også ser jeg heller igjennom en og en visning på style.com når jeg kommer hjem og intrykkene har lagt seg.. Når det er sagt er Hunkydory en visning jeg så gjerne skulle ha vært på.. ELSKER det! Er obsessed med den hvite blusen med gull detaljer, striper/rødt skinn og uniformsaktig jakke, og vinrøde velour bukser.. Litt Balmain og litt Marant og helt i min gate..NAAAM!

Lurer på om shoppestoppen kanskje må opphøre når denne kolleksjonen kommer i butikk..

 

Copenhagen snapshots

Et lite tilbakeblikk på noen fantastiske, men hektiske dager i København. Det ble tid til både messe, visninger, litt shopping, bra lunsjer og middager og noen viktige møter. Kort oppsummert;

1. Danske blader må til, og Costume, Cover og Eurowoman er favorittene. Legg merke til vår gjesteblogger Hanna på Eurowoman sitt cover.

2. Messeprogram og oversikt over arrangementer sammen med verdens beste (litt sunnere) sjokoladebarer fra SimplyChocolat (det er obligatorisk med en bar eller to i vesken, når det er som mest hektisk. Life savers!).

3. Morgenmad på Cafe Norden. Alltid et must når vi er i København.

4. Nye Celine espadrilles. Jeg er forelsket!

5. Litt instagramming må med. Følg oss på @lilisfashion.

6. Fin stand med fine sculls.

Matt pink powder

Vi går lysere tider i møte og jeg merker jeg er så utrolig klar for å kle meg i lysere farger. Selv om jeg er en veldig utypisk rosa-person har jeg lagt min elsk på denne sarte pudderrosa fargen. Utrolig flott sammen jeans, hvite bukser eller til svart.

Sko fra Chloe og veske fra Balenciaga.

Iron Girl

En dagens fra København i skjorte fra H&M, genser fra Rika, sko fra Isabel Marant, bukse fra mammaavdelingen på H&M, jakke fra Malene Birger og veske fra Proenza Schouler.

Miami Heat

På vei ned til hotellfrokost og litt trøtt i trynet. Favorittgenseren er på, og jeg er klar for København. Jeg elsker denne byen, og hver gang jeg er her drømmer jeg om en mini-leilighet i Nyhavn slik at man kunne dratt ned oftere. Hmmmm...det er lov å drømme! I dag er det nok  en bra dag med fjonge mennesker, masse av inspirasjon, god mat og god drikke.

hits