februar 2014

OverallsJeg har ønsket meg en snekkerbukse lenge, men har ikke funnet den perfekte, ideelt sett skulle jeg gjerne hatt en i skinn og en i blå boyfriend i tillegg til denne, men tre stk er kanskje litt i overkant..?

Jeg digger iallefall min nye fra Cubus, den er passe stram og fin i fasongen.  

Så, sånn ser jeg ut på jobben idag, i snekkerbukse fra Cubus (lovesit!), bluse fra Mary Kate & Ashley for Bikobk, strikk fra Zara, sko fra Rachel Zoe og briller fra RayBans. 

Ebony & Ivory

Jeg er ikke så flink til å ha sånne fine blogge fotoshoot med megselv (som alle bloggerne har blitt så flinke til) i hverdagen, så det blir litt sånn på parkeringsplassen på jobben..

Det er ikke det at jeg ikke syns det er fint, for det gjør jeg.

Grunnen er helt enkelt at det er veldig hektisk å jobbe i en nettavisredaksjon, så jeg har sjelden samvittighet til å dra noen bort fra pulten for å ta bilder av meg..

Så når jeg gjør det blir det, blir det rett opp ned, foran en grønn bil, hehe.. SORRY! Skal prøve å komme meg ut litt oftere :)

Idag hadde jeg på meg (altfor lite); jakke fra Opening Ceremony, hatt fra Reiss, bukse fra Jofama og sko fra Stockholm Design Group

Still in PlaidRutekåpen fra Ganni fikk bli med meg til New York, og det var bra, for den holdt meg god og varm.

Det var så mørkt at jeg ikke fikk noe bra bilde av hele antrekket, så det får bli med dette.

Les mer om ruter og New York på Side2 her 

Spring Fling

I helgen var jeg en liten svipptur til Munchen. Det var så deilig, for det var hele 17(+) grader og det vil si utenjakkevær for meg. Glede!

Jeg fikk skikkelig smaken på vår, og håper virkelig den værste kulda er over her hjemme også nå, alt blir så mye bedre når det er lysere og varmere!

(Føler bloggen begynner å nærme seg The Weather Channel.. Men jeg blir så værsyk, eh)

Jeg hadde på meg en topp fra COS, bukse fra MosMosh, loafers fra Prada, solbriller fra Tom´s og veske fra Proenza Schouler.

Noen av dere har kanskje allerede gjettet hvorfor jeg var der, spesielt om dere følger meg på Instagram. Resultatet får dere uansett veldig snart se på Side2.no!

 

This weekend, I went for a quick trip to Munich, where the weather was warm and spring-like. So I had to make the most of it, and walked satisfied around without a jacket. Little things like that make me so happy, haha.

Anyways, I was wearing shoes from Prada, jeans from MosMosh, top from COS, sunglasses from Tom´s and bag from Proenza Schouler.

Why I was there you can find out from my Instagram or you can read about it on Side2 very shortly.

Wouldn´t mind..Jeg har bestemt meg for at til våren skal jeg bli mye flinkere til å gå med kjoler. Det er så fint og feminint. 

Elsker denne fra Stella McCartney som er kjempesøt, men har allikevel en edge fordi den er såpass volumøs og "boxy".

Tror den blir kjempefin med litt farge på kroppen. Jeg hadde kombinert den med sølvsko og løst naturlig hår..

 

I´ve decided to start dressing more in skirts and dresses. It´s so feminine and chic.

I adore this Stella McCartney dress. It´s sweet, with an edge as it has volume and a boxy feel to it. I would combine it with silver shoes and a tan.

Until next timeDet føles faktisk kjempelenge siden jeg var i New York allerede, alt har gått i ett siden jeg reiste. For en by, jeg savner utsikten, det yrende livet, kule stedene og ikke minst butikkene!

MEN, det tar på å jobbe 24/7 og det var det skrekkelig kaldt, så nå skal jeg lade batteriene, bli kvitt en heavy jetlag og holde meg helt i ro for en liten en stund (før det bærer ut på flere eventyr..)

 

It already feels like ages ago that I left New York. What an amazing city! I already miss that skyline, the ambiance, the shopping, the eating and Fashion Week.

BUT working 24/7 does take a toll on me, so now, with both feet planted on Norwegian grounds, I´m going to recharge my batteries and hopefully get rid of that nasty jet lag.

Gårsdagens
Etter Tommy Hilfiger visningen filmet vi i Central Park, herregud så vakkert!

Det er forresten fortsatt bitende kaldt, med en konstant isvind, så antrekkene mine er ikke de mest kreative. 

Igår hadde jeg på meg genser fra FWSS, bukse fra Acne, jakke fra Filippa K, sko fra Anna Dello Russo for H&M og briller fra Rayban.

Tommy Hilfiger

Jeg koste meg på Tommy Hilfiger visning på Park Avenue i går. Han hadde bygget et magisk vinterlandskap og man fikk følelsen av å være i Aspen.

Der var det mye ruter, strikk og noen fantastiske jakker! Spottet også Anna Wintour på Front Row, hehe.

Se video fra visningen på Side2.no

DVFHer er hele antrekket mitt fra vi jobbet på DVF (Diane Von Furstenberg showet i går). Video kan du se på Side2.

Buksene er fra Part Two, genser fra Comme des Garcons Play/Freudian Kicks, lue fra Acne, jakke fra IRO, strømper fra COS og sko fra Saint Laurent. 

From the Knee Down


Sånn trippet jeg rundt i snø og is på moteukens kaldeste dag. Sokker fra COS og sko fra Saint Laurent (veldig fornøyd) Under habitten har jeg ullundertøy (fra Pierre Robert) fra topp til tå, hehe.

Idag har vi vært på Diane Von Furstenberg og snakket med celebriteter, supermodeller og bloggere, det er så gøy! Nå er det jobbekveld på hotellrommet med digg burger fra The Standard Grill samtidig som jeg prøver å få igjen varmen i kroppen. I morgen er det en busy dag, så det er deilig å ha en chill kveld, med utsikt over New York skyline fra sengen.

Lovely!

New York I love you!
Gud som jeg elsker denne byen! Så full av liv, posivtive mennesker, ambisjoner og inspirasjon. Jeg og en kollega er for tiden her for å overvære New York fashion week, og for et sirkus det er! Vi har sett kjempemye fint, kult og noe helt crazy! Mer om det kommer om litt på Side2.

For hyppigere oppdateringer, følg meg på instagram

New FavoriteI går luftet jeg Filippa K kåpen min på Oslo trend. Den er så rett og fin.

Håper den holder meg god og varm når jeg reiser til New York i morgen..

Nå skal jeg først på deilig middag også videre på Fam Irvoll visning. Legger ut bedre bilder av Velour drakten snart.

Ha en nydelig lillelørdag!

Pink

Elsker denne komboen.

Snappet dette bildet da jeg var på moteuken i Paris i fjor høst, og blir så glad av å se på det..

Om få dager reiser jeg til New York og gleder meg til inspirerende gatemote under fashion week. Krysser fingrene for at ikke alle er heldekket i vinterkulden..

Parkas
I dagtidlig våget vi oss såvidt utenfor for å gå en tur, den ble ikke lang for å si det sånn, men det er noe magisk med å være på dette ærverdige hotellet å drikke kakao når det snør og blåser som verst utenfor.

Vi tyner selvfølgelig maks utav oppholdet, så nå skal jeg unne meg en ansiktsbehandling hotellets spa, gled/gruer meg, men mer om det siden.

Vinterens parkas (redning) er fra FWSS. 

Checking in

Booket meg inn på Rica Holmekollen Park hotell i helgen, for å feire bursdag og lade opp batteriene til nye moteuker..

Er stor fan av å være turist i egen by, og dagen idag har gått med på å kjelke ned korketrekkeren og henge på hotellets deilige Spa. Nå venter middag.

God helg fininger! 

hits