februar 2015

My BoyfriendEr så glad i denne buksa, den er ikke oversisze, men kjøpte den en størrelse for stor slik at den kunne være litt løs. Jeg har forresten vært helt i ørska idag etter å ha jobbet natt med Oscar-utdelingen natt til i går. Så dere den? Så sykt mye fine kjoler. Vi trenger en ordentlig galla her også, slik at folk kan pynte seg skikkelig.. Det hadde vært gøy. 

Anyways, i morgen stikker jeg til Berlin, og skal oppdatere dere derfra : )  

side2mote instagrammen kan du faktisk vinne en valgfri jeans fra Gina Tricot, min er derfra også! Anbefaler dere å sjekke den ut om dere trenger en ny og digg jeans til våren.

 

 

 

This Week


TDenne uken har vært så fantastisk!! Har blitt så inspirert, engasjert og flink til å oppdatere, haha..Sorry selvskryt,det til det også med innimellom..

Eline som har begynt å jobbe med oss i Side2 er en jente det virkelig er verdt å sjekke ut som du kan gjøre  HER, det samme er selvfølgelig Celine som du finner HER som jeg har hengt mye med denne uken.

Ellers kan dere følge meg i hverdagen på instagram @lilisfashion og @side2mote

Goood Fredag fintfolk!

Dusty Blues

Idag startet jeg dagen med å spise litt god frokost på Astrup Fernely museet og se på sommerutvalget til Zalando.com. Det er så fint der ute og derfor benyttet vi sjansen til å ta litt bilder i vinden. Legger ut litt bilder fra eventet etterpå 

Jeg er veldig glad i lyse farger, men bruker det alfor sjeldent. Man blir faktisk glad av å gå med lyse klær, og idag kombinerte jeg beige med hvitt og babyblått...

Antrekket fra H&M, sko fra Balenciaga, veske fra Stella McCartney

Foto: Eline

Tartan


Idag følte jeg det var på tide å dra frem skjørt og åpne sko igjen, og derfor fikk mitt fine ruteskjørt bli med meg på jobb. Jeg digger ruter!

Det er også en trend vi vil se mye av fremover, så det er bare å rote etter gamle kilter og jakker fra forrige runde det var hjerter i ruter.

Jeg kombinerte det med matte strømpebukser fra Woolford, har endelig funnet et favorittpar, og disse klarer jeg ikke å leve uten, akkurat passe tette og varme også!

Var forresten ute å tittet litt i pressebyråene på nye kolleksjoner idag, og fikk til og med med meg noen eksempler til kontoret som jeg kan vise dere litt av i morgen. Happy Wednsday, nå blir det kinamat på meg, jippi!

X

Jakken er fra IRo, genser fra COS, skjørt fra Lindex, sko fra Balenciaga og veske fra Stella McCartney

Leo & Stripes
Idag har vært en ordentlig møtedag, det er gøy, og jeg blir innmari inspirert av nye planer.

En av tingene er at jeg også skal begynne å blogge mer, som er noe jeg gleder meg til. Jeg elsker jo virkelig å blogge, men ofte blir det for få timer i døgnet til at jeg får tatt noen bilder før solen har gått ned.. Det er ingen unnskyldning, vet .. Eh.

En annen ting er at vi har begynt å bruke instagrammen til Side2mote, derfor blir jeg kjempeglad om dere vil følge oss i vår mote- og skjønnhetshverdag der.

Der vil vi legge ut masse snacks hver dag, i tillegg til en og annen konkurranse og andre morsomme eventer.

X

Som dere vet er jeg veldig glad i striper OG leo, idag hadde jeg på meg begge deler.

Bukse fra Moods, alpelue fra Benetton, genser fra & Other Stories, sko fra Ganni og veske fra Stella McCartney.

MY DESKJeg lover å ikke bare drive å ta stilleben av kontorpulten min hver dag altså.. Men jeg er så fornøyd, i går fikk jeg roser også, så da fikk de pryde pulten i denne kjærlighetstiden. 

De to leppomadene er med farge og noe av det jeg er mest avhengig av av sminke. Jeg har lenge lett etter sånne hos alle sminkemerkene og ikke funnet noe.. Men da jeg var i USA før jul hadde det poppet opp det ene leppomademerket etter det andre. Denne fra Fresh er dødsgod, lukter godt gir mye men naturlig farge. Jeg syns at leppestift kan føles litt kakete på leppene. Om dine også gjør det, er disse verd å spane ut. Jeg kjøpte disse på Sephora, men de hadde et annet merke på Ulta også som var fæb.. Skriver om de siden. 

Nok om leppomader... Jeg fikk en liten pose med nyheter fra Dior idag som jeg er så heldig å få teste.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg bruker blush hver dag! Jeg syns fakstisk at norske jenter bruker altfor lite blush. Jeg slår et slag for det, og kan ikke vente med å prøve denne vakre fra Dior. I tillegg fikk jeg øyenskyggen som er akkurat de fargene jeg alltid bruker. Brune toner, gjerne kalde. Digger denne øyenskyggepalletten. 

Jeg har nettopp blitt flink til å bruke håndkrem, og denne fra L´Occitane lukter himmelsk. Den er med meg overalt, og jeg bruker den når jeg husker. 

Ansiktsspray når du jobber med nett er et must... Jeg elsker å spraye en dusj når jeg føler jeg trenger en liten oppkvikker. Denne fra Maya Water lukter ingenting og sprayer lett.. Jeg har også en fra Caudalie på pulten, den kommer frem når jeg trenger noe mer heavy duty.. ; )

 

LEO LOVERS


Dere aner ikke hvor lenge jeg har letet etter de perfekte leopard ankelbootsene. Egentlig hadde jeg sett for meg noe annet enn disse, men da jeg snublet over dem til 60% på Ganni butikken på Illums, og fikk prøvd dem på var det som om det var en long lost friend og jeg var forent.. Jeg har lyst å ha dem på meg hver dag, og selv om det fortsatt er klink is enkelte steder i Oslo, klarte jeg ikke å la være å begynne å bruke dem.. De passer min basic hverdags-stil helt perfekt. De er spisse og litt pyntet med en mini kitten hæl som er utrolig god å gå på..

Det dere ser i bakgrunnen er forresten pulten min på det nye kontoret til Side2. Er så fornøyd! Driver å diller og lager det litt hyggelig her, nå har jeg bladene rundt meg, favorittkoppen og søte blomster... Da er det ekstra digg å jobbe sent. 

Le Weekend


Denne helgen har jeg tilbrakt mye av tiden i sengen, det er så deilig å kunne bruke timevis å sitte å surfe uten å ha dårlig samvittighet. Eller det har jeg jo litt, jeg burde sikkert brukt tiden min mer konstruktivt, men det er jo viktig å slappe av litt også, ikke sant?

Uansett det er få ting jeg liker bedre enn å ligge lenge i sengen med en megakopp presskannekaffe, nytt sengetøy og Mac-en... Vesken er en fritidsfavoritt som kommer frem i helgen innimellom. I helgen fikk den bli med meg ut å lufte seg litt.

Ha en nydelig søndag!

Leather on leather


Lag på lag is the way to go.. Iallefall når det ikke er altfor kaldt. Her har på meg frakk fra Minimum, skinnjakke over fra Jean Paul Gaultier for Lindex, Moods of Norway skinnbukser, genser fra Gina Tricot og sko fra Mango.

Ha en nydelig helg!

New Mood(s)Jeg har intervjuet Moods of Norways nye designer stjerne og fått sniktitte på den nye Høst 2015 kolleksjonen som er den første Matthew har laget for merket. 

Matthew er råflink, han har jobbet med blandt annet Tom Ford og hatt visninger med sitt eget merke på New York Fashion Week, og sist men ikke minst er han en av de som kan kalle Anna Wintour en venn.. 

Kolleksjonen er noe helt nytt for Moods, den er MYE råere enn man har sett før, samtidig som den er helt i tråd med Moods og deres norske inspirasjon. På bildene ser dere noen av mine favoritter.. Sølvsko go skinnjakka (Namnam!). Intervjuet med denne inspirerende karen kan dere se på Side2.

All that glitters..


En av de beste tingene med jobben min er at jeg får møte utrolig mange interessante mennesker som jobber i bransjen. Energiske, ekte, kreative og og flinke mennesker inspirerer meg og er de like entusiastiske som meg for mote så er det selvfølgelig et kjempe pluss. Jeg er utrolig glad i smykker, selv om jeg ikke så ofte går med mye smykker lenger kan jeg huske når jeg kjøpte mitt første Dyrberg/Kern smykke i Stavanger for en evighet siden. Siden det har jeg brukt smykkene når jeg styler og har klar å få meg en fin liten samling selv.. Derfor var det sykt stas å få møte Gitte Dyrberg og Henning Kern på Jewellery exhibiten utenfor Tivoli.

Dyrberg/Kern har akkurat kjøpt opp smykkemerket Maria Zabel som jeg også er superfan av, hun lager små delikate smykker med små stener. Intervjuet med Gitte, Maria og Henning kommer til uken, men imens er en liten smakebit på deres nye kolleksjoner.  

Well Suited

Jeg er kjempeglad i dobbeltspente dressjakker og litt vide herrebukser. På Malene Birger var det flere versjoner og det var rett og slett rålekkert. Se hvor fint de falller langs beina. Jeg vil bruke en sånn med herresko til i vår...

Chilly ChillyJeg tror aldri jeg har vært i den danske hovedstaden uten at det blåser is-vind. Det er Januar så selvfølgelig er det kaldt, men jeg får da litt sperrer for å pynte meg veldig, selv om det er Fashion Week (her er det uansett bare nordmennene som pynter seg, haha). Jeg er så glad jeg tok med meg jakka jeg kjøpte i New York for noen uker siden, som reddet livet mitt der og nå her..

Hatten er superpraktisk når det er kaldt, den holder virkelig på varmen. Buksa er som en digg joggebukse og en ny favoritt i skapet, tøyskoene er fra Superga, sjalet er fra danske Beck Søndergård og vesken er fra Alexander Wang. 

Loving this combo
I København så jeg mange tendenser, noen vi allerede har sett litt av som sokker i sko, pels (fusk eller sau), coulotter, pologensere og MYE brunt.

Jeg digger denne komboen med de vide brune buksene som stopper nederst på leggen, den tynne eggeskallhvite poloen og den deilige grå jakken over. Alt handler om hvordan fargene komplimenterer hverandre. Jeg liker at det egentlig er en haug av fokuspunkt i antrekket, uten at noe slår i hjel hverandre. Grå sokker i brune, spisse pumps og er jo med på å binde det hele sammen, og matchingen er komplett.. Antrekket er fra By Malene Birgers visning under moteuken i Kjøben. 

hits