mars 2012

Lucky me!

For et par dager siden var jeg på kaffebrenneriet med Camilla, og gjett om jeg ble glad da påskeharen kom med gave til lille moi! To velour bukser fra Made in Heaven!! Lykkelykke, tusen tusen takk vakre Camilla, som for øvrig endelig har kommet tilbake fra en verdens turne, hihi og hadde en masse fine nye gadgets.. Den gammelrosa/røde buksen er nydelig, tror den blir finfin med nude pumps. Jeg  kombinerte den elektriske blå med samme type strikkegenser. De er så kule og komfortable, kommer nok til å brukes flittig fremover!

God Påske folkens!

 

Cravings

En gøyal liten clutch

En fresh sommerkjole

Gullringer med spikes

En ny piercing i øret (selv om det ser fryktelig vondt ut)

En tredje tattovering (ikke en fjær, og ikke på fingeren, men jeg synes bildet var så fint)

Lakers og blomster i finfin kombinasjon

I dag skal jeg pakke kofferten, før vi vender snuten mot varmere strøk i påsken. En siste innspurt på jobbefronten før jeg tar en liten ferie.

Nå skal jeg møte fine Bertine, og finne ut av kveldens antrekk. Hun skal ha konsert i kveld på Rockefeller, og har du ikke bestilt billett, så er det fortsatt ikke for sent. God fredag!

Chanel - The Little Black Jacket

Dette er en utstilling jeg skulle ønske jeg hadde hatt muligheten å komme meg på. The Little black jacket er stylet av Carine Roitfield, og fotografert av Chanels egen Karl Lagerfeld. Den er en celebration av den lille sorte Chanel jakken. Superparet har stylet opp en mengde innflytelsesrike og kule mennesker og det ser jo helt vakkert og inspirerende ut. For oss som ikke kommer oss til Japan for å se utstillingen finnes det allikevell håp, for boka slippes til høsten… (#noeågledesegtil)

H&M Luxury

I 2013 kommer H&M til å lansere en ny lukseriøs kjede. Er så spent så spent.. Fra før har de jo COS, som vi ELSKER..Kanskje vi får se denne i Norge også, hadde vært knall!!

H&M are launching a new more luxurious chain in 2013! They already have wonderful COS, which we LOVE! Can´t wait!

VGTV

Idag var jeg innom VG og stylet en liten snutt som snart kommer på VGTV. Jeg fikk sånn star treatment, av flinkeste Therese Dombek. Jeg har jo jobbet med Therese mange ganger, men har aldri vært så heldig å bli sminket av henne selv før, herregud så flink, ble såå fornøyd! Dessuten fikk jeg bølger i håret av en superflink frisør fra Adam og Eva...

Jeg skal poste litt bilder i morgen, men her er en kjappis av outfiten. Skjorten er kjærestens Acne, belte fra Velouria Vintage, klokke fra Citizen, bukse fra Isabel Marant, Smykket er fra Anton Heunis/My Wardrobe og sko fra Bikbok.

Today through my Phone

Idag syns jeg jeg var snill pike som lånte bort mitt kamera til min bedre halvdel, men det var jo også et påskudd (ettersom jeg har blitt så hekta på instagram) til å ta bilder med mobben.. Så om dere følger oss på Instagram, så er det bare å se bortifra denne(Lover å ikke gjøre dette til en vane). Innimellom mailing og møter var jeg rundt forbi og plukket styling til en snutt jeg skal gjøre på VGTV i morgen. Den fine leopardjakken (nøkkelplagg!!) er fra Zara, som jeg måtte dra innom idag.. (prøvde å gå med lukkede øyne, men ble med meg en liten ting allikevell). Også gikk jeg innom This is PR der jeg lånte de slangeaktige pumpsene fra Bikbok som jeg skal ha på i morra (jippi!) Etter det dro jeg innom Collina Agency som hadde vareprøve salg, og enormt mye fint… (De har åpnet i morgen også!)

Outfit bilde (kunne jeg kanskje spart meg for, men jeg slenger det med. )Har på meg jakke fra Zara, kjerestens skjorte, belte fra Diane Von Furstenberg, jeans fra Acne og Boots fra Dries Van Noten

LiliLoves

Fikk alvorlige cravings av dette skjørtet fra Acne. Det er det perfekte blyantskjørtet med en edge, og hadde passet fin i skapet mitt i vår.. ELSK!

Cool converse

Vårens beste investering er for min del et par Converse. Selv om fjorårets, og de fra året før har gått alt for mange kilometer har jeg ikke samvittighet til å kvitte meg med de. 2 gamle par har allerede fått gjennomgå et lite bli-ny prosjekt. Studs og spikes! Årets tilskudd i Converse-garderoben skal bli (til en forandring) et par gule.

Playtime with Neverdenim

Forrige uke fikk vi gjøre noe vi ikke får hver dag, nemlig LEKE! Herreguud så gøy, følte det som om jeg gikk i barnehagen igjen med full overtreksdress, malingspann, pensler og ferske NeverDenim plagg klare for maling overload! Det var opp til oss å tolke Jackson Pollock/Never Denim kolleksjonen så derfor ble det mye ivrig shaking av malingkoster og masse morro.. En veldig god ide for en fest/utdrikkningslag for øvrig. Siste bilde har jeg lånt fra Celine, vi praktiserer vår beste Zoolander look!

 

Dream Jacket

Er den ikke nydelig? Jeg fant denne vakre kreasjonen da jeg var inne på Minou å plukket styling her en dag! Den er vintage, og fantastisk laget med et Balmain preg over seg... Jeg har kjøpestopp om dagen, så den ble ikke med meg hjem selv om det gjorde veldig vondt i hjertet å forlate den der.. Sååå, den er up for grabs!!! Jeansene er mine nye yndlinger fra Bikbok..

 

Leopard, Lace and Leather!

Ganske så sliten i dag, etter gårdsdagens festivitas. Først utdrikningslag fra 9 om morgenen, og deretter tidenes beste bursdagsfest for verdens beste Nufse. Selvfølgelig har dronningen av leopard dresscoden; leopard, leather and lace. Fantastisk å se at så mange virkelig hadde gjort en innsats med antrekkene sine. Ingenting var overlatt til tilfeldighetene, og partyplanner Siri hadde gjort en helt sinnsykt bra jobb.

Nå skal jeg hoppe til køys, og ser frem til en hektisk og arbeidsom uke!

Poppy

Hektiske dager her i gården. Ukene flyr, og snart er mars over?! Tror jeg må begynne å puste ut og være flinkere til å nyte øyeblikkene. Nå skal jeg ut å løpe ut på jakt etter alt jeg kan finne av leopard. I morgen braker det nemlig løs for tidenes morsomste tema-fest. Kleskoden "Lace, Leopard and Leather" er nok enklere for damene enn for mennene. Har fått lånt en skinnbukse til mannen, men det er nok fare for at han setter seg på bakbena, og nekter.

Legger til et bilde av Poppy, som har tidenes fineste støvler fra Chanel!

Ha en strålende fredag!

Arnie Says

I forrige uke var jeg så heldig å få snik-titte på den nye kolleksjonen til Arnie Says. Fantastiske kvaliteter, fine duse fargetoner og til overkommelige priser. I tillegg til at det er et norsk merke. Kan man ønske seg mer? Herrekolleksjonen var like fin som damekolleksjonen, og det er fare for at det blir investert i et par "unisex" plagg her i huset. Et par utrolig tøffe herresko (for dame vel og merke), var også å finne i kolleksjonen. Og toppen av kransekaka - de har verdens fineste lille bulldog som logo. Jeg er solgt!

i og med jeg glemte kameraet mitt hjemme, er noen av bildene lånt fra Mag.no (som har fått seg en knakanes bra blogg, det er verdt å følge).

My Weekend

Jeg tok meg en liten svipptur til vestlandet i helgen for å feire min kjære farmor.. Glemte selvfølgelig lader til kamera, så jeg slenger på et par instagram bilder fra helgen min.. Det siste bildet fant jeg i et MAG fra 2009 på landstedet vårt.. Det gjorde jeg i Miami sammen med fotograf Isabel Watson og make-up artist Linda Wickman.. Modellen har jeg glemt navnet på, men hun hadde de lengste beina jeg noen gang har sett… Hadde ikke gjort noe med en liten tur tilbake til varmen igjen nei, men i morgen er det tilbake til Osloby og jobbings istedet.. Ha en fin mandags kveld!

Outfit

// jakke; vintage, genser; H&M, skjerf; Lala Berlin, bukse; Gina Tricot, veske; Proenza Schouler, sko; Isabel Marant.

Sabrina Dehoff

Jeg brukte disse nydelig smykkene da jeg stylet HM for Marni kolleksjonen på God Morgen Norge.. De er fra merket Sabrina Dehoff hos den nydelige butikker Minou på Frogner. De har mange andre skatter også, og så absolutt verdt et besøk!

Spring inspiration

Er hun ikke fin, i den knall gule kjolen sin, de brune beina, skoene, armbåndene og den fiiine Celine vesken! jeg klarte ikke finne ut om jeg hadde postet dette før, men bildet har ligget i inspirasjonsmappen min lenge...Gleeeder meg til at det snart er VÅR!

Pst. Jeg har forresten farget håret mørkere! Så da er det bare å tanne litt. Eh..

 

Yesterday´s Outfit

Her er outfiten jeg hadde på meg på Diesel frokosten i går. Jakke fra Acne hos MyWardrobe, ny boyfriend bukse (favvo) fra Never Denim, skjorten er fra J Crew, solbriller fra Raybans og sko fra Sigerson Morrison

 

Lililoves A.L.C.

A.L.C. var et merke jeg ikke kjente mye til før jeg var i New York og møtte en av PR jentene for merket. Ble så forelsket i det da jeg så og prøvde plaggene på Barney´s. Stilen er KUL, litt Helmut Lang aktig, litt Acne, Litt wang.. Ouh I like!! Klarte ikke ta ut så mange bilder så om du trykker videre så er det flere godsaker fra AW12/13. Er det noen som vet om A.L.C. selges i Norge? Digger dette merket! 

Thank You!

Se hva som kom på døra mi idag! Dere har vel fått med dere at Gwyneth Paltrow er Lindex nye ad girl? Iallefall syns jeg at den preppy, og avslappet sofistikerte stilen passer Gwyneth som hånd i hanske.. Også var jeg så heldig å få denne fine genseren, jeg elsker striper så denne var perfekt. Thank You, Lindex

Diesel Apartment

I anledning at Diesel feirer en ny designer på Female, fikk vi komme på frokost i en superkul leilighet Diesel har leid. Vi fikk knall god frokost og et litt anerledes foredrag om jeans, også fikk vi selvfølgelig se (og prøve på)på nyhetene! Her er mine favoritter!

Ok, nå må jeg løpe, men ha en super dag!

Hailey Clauson for Bikbok

Jeg har gledet meg til å se disse bildene! Bikbok var nemlig i Miami samtidig med meg og gjorde denne kampanjen med ûberskjønnhet Hailey Clauson. Nydelige Hailey er supermodell til vanlig, går de fleste visninger verden over, var blandt annet Gucci ad girl ss11, og nå da Bikbok girl.. Fresht!

Bilder fra Lilja og Bikbok

Today´s

 

For en dag, NÅ har våren kommet!! For 3 år siden hadde jeg aldri tenkt at jeg skulle få meg et par rosa bukser, men disse fra Current/Elliot digger jeg! Vi har jo skrevet om dem et par ganger før da.. Jeg ble så glad av det fine(og varme) været at jeg våget meg ut i et superlyst antrekk. Skoene er fra Christian Louboutin og genseren er fra H&M, armbåndene og smykkene er fra Su Misura og Dyrberg/Kern. Buksen er som sagt Current/Elliot fra MyWardrobe!

(Update)PS: Om dere bruker koden MYHENNE når dere går inn på MyWardrobe.com så får dere 500kr rabatt… Just saying..

Filippa K

Det krydde med eventer forrige uke og et av de fineste vi tittet innom var Filippa K´s nyåpning i Skovveien.. ELSKER den gule vesken mot nude jakke.

Happy (Mon)Day!

Det er vår i lufta og jeg har FRI!! Deilig altså, lang morgen med Tekoppen og God Morgen Norge. Sjekk ut siste MAG, der er moteserie jeg gjorde i Miami og dette. Neglelakk fra Essie, solbrilleetui fra Lindex og fantastisk smykke fra den supersøte butikken Minou på Frogner. Minou anbefales å ta en tur, der er det så veldig mange fine ting! Nå skal det trenes, også skal jeg endelig få meg nye øyenvipper. #Gledermeg!

HUSK Å BLI MED PÅ VÅR FANTASTISKE KONKURRANSE, VI HOLDER DEN GÅENDE TIL ONSDAG!

Dasha

One to watch!

Ble sittende ved siden av denne russiske skjønnheten, Dasha Zhukova, da vi var i Milano. Det kan umulig slå feil med blomstrete Celine vest, herrebukser og Givenchy sko. Feig som jeg er turde jeg ikke spørre om et bilde, men følte det kanskje var litt for drøyt å dra frem kamera mens hun satt og drakk champagne med gode venninner.

Jobber som redaktøren for Pop Magazine og har en garderobe som de fleste kan dø for....

Closet visit

Jeg har tre-fire blogger jeg følger daglig, flere jeg leser en gang i uken, og enda flere jeg har vært innom et par ganger, før de desverre går litt i glemmeboken. Jeg prøver å lagre de i bokmerke-linjen min, sånn at jeg skal huske de til en annen gang. Jeg er like fornøyd hver gang jeg går gjennom favoritt-bloggene jeg har samlet opp gjennom tidene. Dagens lille tips er www.closetvisit.com, som er en av disse bloggene. En veldig inspirerende blogg, og alltid like artig å titte inn i andres klesskap.

Quick fix

Dette beltet fra Zara ble nesten med meg hjem fra Milano. Ser nå at de har fått det inn i Oslo også, og klarer ikke helt å glemme det. Hadde vært fint til et jeans-antrekk, et enkelt skjørt eller rett og slett bare sånn her...

Win Win win!!

Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, så kan du være med å vinne en kjole fra La Redoute, Coco Mademoiselle fra Chanel, 2 YSL lebestifter, ILUMI base fra Loreal (denne er fantastisk by the way! Helt avhengig) og et concealing kit fra Maybelline.

..og ikke glem å følg oss på Facebook.

Faith Connextions

Jeg er litt miljøskadet etter 9 år i klesbransjen, og sitter hele tiden og leter etter nye "uoppdagede" merker. Nå var det faktisk en venninne som tipset meg om dette merket, og vi var litt usikre på om vi skulle fortelle noen om det, i og med vi konkluderte med at dette kom til å bli det "nye" Isabel Marant. Oss om det! Jeg klarte ikke å dy meg, og jeg måtte jo fortelle dere om det! Det skal vel litt til for at det blir det nye Marant, men vi har i alle fall trua på at Faith Connextions kommer til å komme i vinden tiden fremover.

Det kan umulig skuffe da tidligere CEO for Valentino Fashion Group, Christophe Bosc, og Ilan Delouis i 2006 besluttet at de sammen ville skape sitt eget merke ”FAITH CONNEXION”. Design teamet bak er sammensatt av folk hentet fra Lanvin, Lacroix og Azzaro. Franck Durand, som har vært med å skape suksessen rundt Isabel Marant, er ansvarlig for den visuelle identiteten, look-books og kampanjer.  Men døm selv – jeg synes kolleksjonen er helt fantastisk!

(...og ja, jeg vet, dette ble en veldig lang post...men det var så mange fine bilder å velge mellom).

Repeat..

En god ting kan ikke nevnes for ofte! Vi har skrevet om Goldmine flere ganger, både her, her, her, her og her. Likevel synes jeg det er så utrolig kult at vår navnesøster Line klarer å utvikle smykkekolleksjonen sin, samtidig som hun beholder sitt særpreg. De to smykkene mine bruker jeg både titt og ofte, men etter å ha sett den nye kolleksjonen drømmer jeg om de nye med stener. Nettbutikken er nå oppe og går, så gå inn og ta en titt. Øverst på ønskelisten står disse med stener.

Line K brukte Goldmine da hun stylet den lille sorte på VG-tv.

Bertine Zetlitz har flere ganger brukt Goldmine, da jeg stylet henne for Idol.

Jail Pants

 

Har så lyst på et par stripete bukser. De første er fra Topshop, de nederste er fra H&M...

Really would like me some stripy pants right now.. The first ones are Topshop and the second is H&M.

Styleguide

På fredag var det igjen tid for Bikbok style guide, og nå er det vår! Se de fine Chloe inspirerte sandalene som snart kommer ut! Veldig hyggelig å se dem igjen, Pia kunne ikke denne gangen, så nå var det vakre Andrea som stilte opp. tok et par bilder av vår fine modell og hennes nyinnkjøpte Alexander Wang og hennes Simply Vera Vera Wang boots. Cravings..

De fine jentene jeg jobber med er Therese Dombek og Maria! Nå er det en ny og super spennende uke, Happy Monday!!

Lili loves!

VESTEN! Jeg vil ha vesten!! Enten koster den en halv formue, eller så har hun kjøpt den i en liten bod på et marrokansk marked til slikk og ingen ting. Jeg satser på det siste, og drømmer om en reise til Marrakesch. Ikke bare på grunn av vesten da, men også fordi jeg alltid har drømt om å reise dit. Noen som vet hvor den kan være fra?

Bilde av Tommy Ton for style.com

Night out..

På torsdag var det dags for åpningen av Aldo og Day butikker, hvor jeg gikk sammen med skjønne Camilla. Føles som det har vært en evighet siden jeg har vært på en event, men det var koselig og jeg møtte mange fine mennesker og mye god smak! Butikkene var pakket med folk, så det ble litt dårlig med bilder.. Siste bildet er lånt av Hipster.no og jeg har på meg en Drive inspirert bomber jakke fra H&M, og sko fra Zara. Ha en fin helg dere!

Holst + Lee

Det kommer til å skje en liten fargeeksplosjon i klesskapet mitt fremover. Men bare en liten, for uansett trender er jeg en stor tilhenger av svart. Men det er ikke feil å piffe opp den ellers så mørke garderoben med et fargerikt smykke eller to. Disse fra Holst + Lee er av favorittene. De minner meg litt om Proenza DIY jeg lagde for en stund siden. Er du litt fingernem, så kan det ikke være altfor vanskelig å lage tilsvarende disse selv heller. Om tiden strekker til tror jeg jammen jeg skal prøve meg i helgen.

hits