mars 2013

Sneak peak på dagens

Jeg og magen sitter for det meste i solveggen og strikker her på påskefjellet. Det er nesten litt vemodig å ikke kunne gå på langrenn når det er perleføre og strålende sol, men jeg får heller ta det igjen til neste påske. Her er en liten sneak peak på dagens i solveggen.

//Favorittlue fra Moskova, tynn boblejakke fra Zebra, skjerf fra Missoni og solbriller med speilglass fra H&M.

Best buy

For en god stund siden kjøpte jeg disse Donna bootsene fra Acne. Det er sjeldent jeg har vært så fornøyd med et par boots, og jeg vet ikke hva som er den store hemmeligheten. Det må enten være at de er fantastiske å gå med (...hele dagen, og til og med med en tung gravide-mage) eller at de passer like bra til jeans som til strømper og skjørt.  Elsker også det grove røffe skinnet og boots fasongen. Tydeligvis er det ikke bare jeg som liker bootsene, for jeg har sjeldent fått så mange komplimenter for et par sko. Det er alltid hyggelig!

Du finner dem på Grensen sko, og på Studio G12.

Click, click, click

Internett på påskefjellet kan være en skummel greie. Det blir dessverre ikke så mye langrenn på meg denne påsken, siden jeg har fått beskjed om å holde meg i ro. I og med det er tidenes drømmevær har jeg rigget meg til i solveggen med strikketøy, blader, bok og kakao. Innimellom må mac´en også frem. Klikket hjem et par ting, og det er vel ingen tvil om at jeg er klar for sterkere farger og sommer!

Sko fra Vans (herifra), sekk fra Asos ( kan kjøpes her), Kaftan fra Camilla (kan kjøpes her),

Dagens lille detalj

Jeg har vært og rotet i mammas gamle smykkeskrin og funnet frem disse to små nålene. Jeg husker fra jeg var liten at hun pleide å pynte opp enkle hvite skjorter med disse. Enkle små detaljer som gjør mye ut av seg!

Jeg valgte å pynte opp dagens denim med litt strass.

Om man er heldig kan det godt hende man finner tilsvarende i vintage butikker eller på Ebay.

//skjorte; Ralph Lauren, genser; Arnie Says, nål; vintage

Day + Henne

Jeg har hatt noen hektiske uker med masse jobb og et par innspillinger, noe som dessverre har gått utover bloggings... Jeg har imidlertid hatt med meg kamera (merk iphonen) overalt, og gleder meg til å ha tre hele kontordager, så nå skal jeg ta meg tid til å blogge blogge blogge! Her tittet jeg innom en kundekveld Henne hadde i samarbeid med Day Birger et Mikkelsen, i den fine Day butikken i Bogstadveien. Dessverre har jeg fortsatt shoppestopp, men klarte ikke la være å prøve på yndlingsjakka (øverste bilde) fra Day, som man kan ta av armene på og bruke som vest når været tillater det. Den vakre jenta på bildene er Jeanett som er butikksjef på Day.

Ha en super mandag! Og husk at dere også kan følge oss på instagram :X

Lexington frokost

Onsdag forrige uke startet vi dagen på ordentlig amerikansk vis med nydelige pannekaker til frokost. Lexington FW13 ble vist, og Line K hadde gjort en fabelaktig jobb og stylet modeller og dukker for anledningen. Tweed, ruter, striper, denim og flettestrikk var gjennomgående, og det var utrolig mye fint i kolleksjonen. Jeg forelsket meg helt i en rutede poncho og en herrejakke i tillegg til en grå oversized genser i flettestrikk. Ja, også for ikke å glemme en armygrønn parkas. Så, med andre ord, det er bare å glede seg til plaggene er i butikk!

Bilder fra; presskontakterna

@instagram

Vi er begge litt hektiske for tiden, og det går dessverre litt utover bloggingen. Instagram prøver vi å oppdatere oftere. så følg oss gjerne der. Du finner oss på @lilisfashion. Ha en strålende søndag, alle sammen!

Run and relax

En utrolig inspirerende pressevisning med det fineste treningstøyet, frontet av min søte venninne Vibeke. Batikk-tightsen kommer snart for salg, og er en favoritt i kolleksjonen. Run and relax, som navnet tilsier, består av en løpe kolleksjon, en yoga kolleksjon og en til avslapping. Utrolig deilige kvaliteter, som hverken har sømmer som klemmer eller som viser for mye. Nå gleder jeg meg litt til kulen på magen forsvinner, slik at jeg kan begynne å trene ordentlig igjen!

14032013

Magen vokser og jeg merker det begynner å bli litt vanskeligere å kle seg. Mine svarte tubeskjørt og strømpebukser har vært redningen de siste ukene, både til hverdags og til fest. Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan lage et lite innlegg over hvor man kan finne fine gravide-klær. Det kommer. Ellers har rolige kvelder resultert i noen nye strikkeprosjekter, og jeg har blitt riktig så glad i mitt nyeste lilla tilskudd.

//Boots; Acne fra Studio G12, strømper; Oroblu, tubeskjørt; By TiMo, genser; hjemmestrikket, jakke; Møller, veske; Proenza Schouler og solbriller; RayBan

Spring fling

Hvem er vel ikke klar for sol, sommer og varme. Jeg elsker våren og merker at lengre solfylte dager gjør mye godt for humøret. Det er ikke så veldig mye jeg får tilføyd i garderoben for tiden (magen begynner å ta sin plass...he he), men sko er noe som passer både før og etter fødsel. Gleder meg til å sprade rundt på bar asfalt i disse freshe sneakersene fra Blue

Safari

Det er kanskje like greit for lommeboken sin del at TopShop ikke sender til Norge, men jeg må likevel innom på nettsiden deres i ny og ne for å la meg friste. Falt pladask for denne mønstermiksen, både den inkamønstrede jakken og tigergenseren skulle gjerne ha hengt i klesskapet.

Frynser

//frynsejakke; H&M, t-skjorte; Arnie Says, belte; Hermes, skjørt; Isabel Marant, strømper; Oroblu, veske; Proenza Schouler

Loving the stripes!

http://www.youtube.com/watch?v=x3wKHvq9aew

Dere som har fulgt oss en stund har kanskje fått med dere at jeg (Line K) ELSKER striper (elskerelskerelsker)!!! Buksa (som jeg satte Troikaen i halsen  da jeg så) DØR jeg litt av må jeg si (beklager uttrykket)..

Beitostølen

Vi har hatt en nydelig tur til Beito i helgen.. Der vi har lagt fishtacos (LILILOVES!) gått tur, drukket vin og instagrammet, hehe. Så her er bildene jeg hadde på telefonen fra helgen. Klesmessig var turen ikke så fashionabel, men når vi er fire jenter som alle jobber i motebransjen på tur, ble det selvfølgelig litt fashionsnakk allikevell... Nå er batteriene ladet og vi er klar for en ny bissi uke!

Ha en nydelig mandag!

Isabel Marant

Lilisene har vært på fjellet i helgen og STORKOST oss! Men vi klarte ikke holde oss helt unna internettet allikevell, for det var et par kolleksjoner vi ikke kunne vente med å sjekke ut... Isabel Marant var en av dem. Elsker at hun har strippet den ned(no more boho), kjører svart/hvitt og digger de helhvite antrekkene med forskjellige nyanser av hvitt.. Og skoene da, need we say more?

LILILOVES!

hits