mars 2014

BalloonsI går var jeg så heldig å få komme på The Grand Opening av Gina Tricots nye butikk i Bogstadveien, jeg hadde selvfølgelig på meg GT fra topp til tå (bortsett fra skoene som er fra Tag Oslo).

Yesterday I attended Gina Tricots Grand Opening of their new store in Bogstadveien in Oslo, so pretty. I managed to steel some of the balloons for my enjoyment. 

@lilisfashion

Black X White

Idag startet jeg dagen skikkelig digg med frokost og moteevent hos Mildh Press. Jeg må innrømme at det var vanskelig å forlate den deilige vårsolen og temperaturen til fordel for pulten min idag, håper helgen blir like fin.

Jeg har forresten fått nye solbriller, er de ikke fine? Jeg blir så glad av å se på dem, de er fra Prada. Buksen er fra Mary Kate & Ashley Olsen for Bik Bok, genser fra Ganni, jakke fra Minimum, og sko fra Addidas.

@lilisfashion

Stroll

Det er så deilig temperatur ute, jeg elsker før våren og tidlig høst, og det er de beste månedene klesmessig. Strikkegenser, skjørt og de trofaste skinnjakkene. Det er kanskje litt tidlig for bare legger enn så lenge, men skinnjakkefavoritten min fikk se årets lys forrige søndagen. Jeg lever vanligvis i koseklær i helgene, og denne helgen er intet unntak. 

I love this weather, and during the weekend my beloved leather jackets finally got to see alittle ray of lights as well. I usually live in comfy clothes during the weekends, and last one wasn´ t any different. 

Jakke fra hunkydory, bukse fra Minimum, sko fra Nike, topp fra H&M Spring. 

@lilisfashion

Normcore

Har dere hørt om Normcore? Det er beskrivelsen på den stilen som er nå, det at det er om å gjøre å være så neddresset og vanlig som mulig, avslappet og nedpå.. Passer meg perfekt, iallefall på en tirsdag som denne. Idag hadde jeg på meg bukse fra Lindex, sko fra Stockholm Design Group, jakke fra Minimum og genser fra Lexington.

Have you heard about Normcore? It´s the terminology of the trend everybody is into these days. The blending in trend, the effortless, relaxed comfy wear. I fit in to that category perfectly, and espescially on a Tuesday like today. Wearing Khaki jacket with a knitted sweater and white pants. 

@lilisfashion

Work Wear

Nøt et lite sekund i solen i lunchen idag,  i mine nyklipte jeans og skinnjakke. Det er skikkelig mandagsfølelse på jobb idag og alle sitter dypt konsentrerte inni skjermen, inkludert meg som har laget jeanssak. Den du kan lese her!

I enjoyed a second of sunlight during lunch today, in my newly scissored jeans and leather jacket. Today is a typical Monday, and everyone is deeply concentrated with their heads in the screen and fingers tapping away at the keyboard. 

@lilisfashion

Stan Smith


Disse trasker jeg rundt i dag (og natt) og passer like bra til skjørt som til bukser. Mine føtter er SÅ fornøyde om dagen. Fra Addidas.

This is what I´ve been wearing day (and night) lately. I wear them to skirts as well as pants, and my feet couldn´t be happier. 

@lilisfashion

Lapland DiaryEr så takknemlig for alt jeg får bli med på i jobben min, men denne turen toppet seg for meg. Jeg var så heldig å få bli med Nokia til Nord-Finnland og bo på en fantastisk villa midt i mørkeste finskeskogen. Vi spiste reinsdyr til frokost, middag og kvelds. Vi fikk SPA, sauna, kose med hunder og reinsdyr, dra på hundespann og ICEcart (!). Helt fantastisk! Forresten så var det så utrolig godt å komme seg litt bort fra moteverden et stakket sekund, og roe tanker og puls. Anbefales!

Im so happy for everything I get to do in my job, and this trip was one of the high lights. I got to go to Lapland in Finland with Nokia, and stayed i an amazing villa in the middle of a forrest. We ate reindeer and raced ICE carts and cuddled up to alaskan huskies. Recommended for everyone who needs a time out.

@lilisfashion

LiliLoves SetsDet siste halvåret har jeg vært helt opphengt i helsett i fine mønster, blomster og palmetrær. Derfor er det ingen hemlighet at jeg skalv litt i knærne da jeg fant dette fantastiske tracksuit settet fra Addidas. Jeg får lyst til å jogge i parken når jeg ser på det, men i egentlig ville jeg nok heller brukt det til hverdags eller fest, hehe.

It´s been all about the sets for me this last season, preferably in fun patters, flowers and palm leaves. Therefore as I found this track suit from Addidas, I obviously felt weak in the knees. It really makes me want to take a run in the parc, but seriously though, I´d rather wear it as work wear or for party time.. 

Lilisfashion on Instagram

Leather Trocadero
Jeg har vært en dårlig blogger i det siste, beklager det.Men dere nå er det pluss grader og SOL, og jeg kan ikke bli lykkligere! I Stavanger kastet jeg til og med jakken.Her har jeg vært på champagnelunch på Tango (anbefales), iført helskinn.Skjorten er fra Minimum, buksen fra InWear, sjalet er mormors gamle og joggeskoene er fra Stella McCartney 

@lilisfashion

Yesterday through my phone


Igår dro jeg til hjembyen min Stavanger for å delta i en begravelse, jeg skal ikke si så mye om det utenom at det er så ufattelig trist.

Uten å bli for filosofisk minnner det meg på at man må ta vare på de man har aller kjærest, for man vet virkelig aldri. 

Etterpå ruslet jeg og mamma rundt i byen og tok oss en varm sjokolade.

Ha en nydelig helg!

hits