mars 2015

Le Grand HotelIgår filmet vi styling videoer på erverdige Grand Hotel i Oslo... Kan jeg bare si at jeg ELSKER det hotellet, ikke bare er det norges fineste hotell, alle er så innmari hyggelige!!

Snart kommer filmene på Side2, jeg er såååå fornøyd! 

Her er noen "behind the scenes" mens vi venter på å legge ut videoene. 

Nå er det Side2s 10års jubeleumsfest! #what2wear ??? 

Monday BluesVæret har vært så skitzo den siste uken og jeg syns det er sykt vanskelig å kle seg, egentlig. Varmt, kaldt , regn/snø og vonde vannblemmer går alle med på å definere min antrekkshverdag. Jeg digger faktisk litt regn egentlig, men at det lavet ned den dagen jeg bestemte meg for at det var vår og tok på med loafers, var litt strek i regninga.

Håper dere hadde en nydelig helg! Det hadde jeg, jeg elsker å være i Oslo i helgene, og denne var fylt med kos og kjærlighet egentlig. Helt greit at det snødde litt også, for da slapper jeg av litt ekstra og koser meg hjemme med god samvittighet.

Jeg har blitt veldig glad i lange kåper og digger min nye kåpe fra Minimum, dressbukse fra Zara, genser fra Moves, sko fra Prada, veske fra Stella McCartney.

Ha en fin start på uken!

My weekDenne uken har jeg fått tilbringe tiden i Oslo hele uken, og det har vært utrolig deilig å ikke reise, hehe.

Side2 blir jo hele 10 år i år! Tenk det!! Iallefall skal vi ha tiårs jubeleumsfest til uken, og jeg gleder meg halvt ihjel. Det er mye som må forberedes, og jeg har overhodet ikke ansvaret for det, det er det proffe folk som gjør, men jeg har sikret meg et par oppgaver i forbindelse med den, slik at jeg får være litt med på den morsomme planleggingen også.

I tillegg til å jobbe på kontoret, har jeg vært ute og besøkt noen av våre fine bloggere for å lage videoer. Mer av det kommer på Side2 i April. 

Her var vi på besök hos vakre og hyggelige Tine som har den mest bloggevennlige leiligheten jeg har vært i, etterpå hadde vi lunch i den friske Holmekollen luften.

#hverdagslykke :D

 

 

This is for Girls only


Mannen sier det ser ut som et teppe eller en duk, jeg syns den er SUPERFIN!

Haha, vi har så forskjellige meninger om klær! Og menn, ihvertfall ikke min, skjønner ikke konseptet med coulotter. Når den til og med er mønstrete og jeg kaster på meg joggesko til.. Fikk ingen stjerne der i gården for dette. MEN vi kler da oss ikke for menn, gjør vi vell? Jeg kler meg etter humør og dagsform, og hva jeg liker. I tillegg elsker jeg jo nye trender, og coulottene har fått en fin plass i garderoben. Da jeg tok på dem dette antrekket følte jeg meg litt rampete, hehe.

Motefolk i Paris likte det, og da er det helt innafor at menn ikke liker alt vi kler oss i. 

Coulotter og topp fra Gina Tricot, Superstars joggesko fra Adidas, veske fra Stella McCartney og solbriller fra Raybans. 

Beauty FavoritesDet hender jeg får spørsmål om å anbefale salonger og produkter, og ettersom jeg ikke har en kommersiell blogg så tenkte jeg å dele noen av mine skjønnhetsfavoritter.

Jeg ble helt over meg av Green Peel behandlingen da jeg fikk teste det for første gang for neste to år siden. Etter jeg var der har jeg blitt en trofast kunde av behandlingen som er helt naturlig laget av urter, og fri for kjemiske stoffer og syrer. Behandlingene får du i de fleste byer. I Oslo går jeg til W by Sonja Wigert 4-7 ganger i året, men ble introdusert til behandlingen av Eli fra Haugesund hudpleieklinikk som er superflinke begge to. 

Ettersom jeg elsker den behandlingen fikk jeg teste produktene fra Dr. Schrammek som har en egen hudpleieserie (Dr. Schrammek har utviklet Green Peelen). Hudpleieserien er utviklet i Tyskland av hudlegen Dr. Schrammek som er spesialist på allergier. Jeg har blitt helt avhengig av produktene. Rett før jeg dro til Paris åpnet jeg en boks fra posten med nye produkter som jeg hadde bestilt. Serien er noe av det beste jeg har testet, og tro meg, jeg har testet MYE, hehe..

Clarisonicen har jeg snakket om noen ganger før, det er jo den orginale ansiktsbørsten, som en elektrisk tannbørste, bare til huden. Den er bare vidunderlig, og jeg bruker den fortsatt to ganger til dagen når jeg vasker ansiktet. Jeg merker at porene blir mindre og blodsirkulasjonen øker som gjør at linjer også blir mindre synlige, i tillegg til at huden føles fantastisk etterpå. 

Etter årene har gått har jeg utviklet en kjærlighet for mer sofistikerte og avanserte parfymer. Når jeg skal ha meg en ny drar jeg alltid på Heaven Scent på Egertorget. De er så flinke der. Damen som jobber der kjenner meg igjen, og hun vat akkurat hvilke lukter jeg liker og hvilke jeg har hatt tidligere, så hun introduserer meg til nye dufter som passer min smak.. OG hun treffer blink hver gang! Denne gangen gikk jeg for parfymen fra The Different Company og duften Sublime Belkiss, den er helt nydelig. Celine og jeg har helt samme smak i parfymer og hun har Pulp fra Byredo, som jeg også alltid går tilbake til. 

De av dere som følger meg på instagram har kanskje fått med dere at jeg var hos frisøren og fikk meg extentions? Herregud, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle gjøre, men jeg er så fornøyd. Håret er mye tykkere og lengre og viktigst av alt, de ser og føles helt naturlige ut, og det er umulig å se (syns jeg ihvertfall). Jeg går fast til Svetlana på SIste Mohikaner, og henne har jeg latt gjøre mange forandringer de siste årene. Det blir alltid bra..!

Jeg merker jeg er ganske så trofast når det kommer til produkter, for dette er også et merke jeg ble introdusert til for over et år siden. Til håret bruker jeg produktene fra Miriam Quevedo. Det er de mest luksuriøse produktene jeg har prøvd, og inneholder eksklusive tilsetninger som diamant, gull og kaviar og jeg har aldri hatt blankere hår. Og lukten, den er himmelsk.

Merker det høres litt high maintenance ut, men min motivasjon til å ha falske vipper, er faktisk helt motsatt. Det gjør rett og slett at jeg føler meg fresh uten make-up og går ofte uten og er relativt ready to go. Jeg tar seriøst under 10 minutter å gjøre meg klar når jeg skal noe, og vippene gjør at det er enda raskere. 

Jeg gjør mine vipper hos Pille Joosep, som jeg også har gått til i tre år nå. Jeg har ikke testet noen andre, men har hørt at andre har varierte erfaringer fra før. Hos Pille blir det alltid bra, og de holder lenge 5-6 uker! Jeg har valgt å gå for de som er kjempekorte og aller tynnest, så man kan virkelig ikke se at de er fake.. Det liker jeg :D

 

(jeg skriver kun om ting jeg liker, og tar ingen betalte innlegg)

Passe Temps

Det er ingenting som topper min favoritthobby som er å bedrive peoplewatching under store solbriller med et glass hvitvin på bordet. Jeg storkoser meg når jeg kan gjøre det, og er jeg i tillegg i favorittbyen er det ingenting som kan få meg i dårlig humør! Så da Celine fartet rundt på et par butikker valgte jeg å roe helt ned med favvohobbien min. 

Vi var rett utenfor favorittbutikken Colette, og der er det alltid så mange freshe mennesker å se på også. Veldig mye bra streetstyle og kule enkle sammensetninger som bare funker. Jeg vil vel egentlig beskrive min stil som ganske franskinspirert, så da er det kanskje ikke så rart dette var på toppen av listen på "things to do".. 

Colette ligger i Rude de St Honore som er en av de beste shoppinggatene i hele Paris, så jeg anbefaler å ta turen dit om du skulle befinne deg i Paris. 

L´Amour


At Paris er kjærlighetensby er det ingen tvil om, når du vandrer gatelangs blir du minnet på det over alt. Kjærestepar sitter på fanget og råkliner, og gamle ektepar holder hånd mens de ler til hverandre. Det er så innmari vakkert og denne byen bringer nok det ut av folk. Jeg blir så lykkelig av å se på de flotte bygningene, fargene menneskene og alt er så vakkert i denne byen. Ja, jeg er totalt forelsket i Paris. Jeg skal nok dra tilbake hit med kjæresten snart, og da skal vi henge en lås på kjærlighetsbroen over Seinen og råkline, hahaha! Superklissete, I know, men som sagt, denne byen drar det ut av meg.. 

Leo and stripes
Jeg fortalte dere at vi var innom et showroom som var president Mitterands tidligere leilighet? Herreguud, for et sted, det var en hel etasje i en nydelig bygård i Marais.

Rom på rom her var fylt med kule klær fra mange forskjellige merker. Under moteuken er det høytid for innkjøperene fra de forskjellige butikkene og varehusene verden over, og da kommer de altså til et sånnet jeg var i og ser og tar på klærne de kjøper inn til butikken. Det er ganske spennende egentlig, for de må kjenne kunden sin så innmari godt, og vite hva som funker og ikke. Vi var der som presse selvfølgelig, og det er også kjempeviktig for merkene av vi får se og ikke minst liker kolleksjonene. 

Jeg fant denne leopardjakken som jeg forelsket meg i(selvfølgelig digger jo leoprint) , den var fra et merke som lager klær til rockere som Mick Jagger og Karl Lagerfeldt var også fast kunde, for han digget studsbeltene.

Jeg hadde på meg den superkomfortable Mih-buksen igjen og stripegenser fra T by Wang.

Hotel Life pt 2

Hvis dere skal til Paris med venner eller kjæreste eller familie, anbefaler jeg hotellet vi bodde på på det varmeste, det ligger rett ved Operaen og er kjempenerme alt du har lyst å dra til når du er i Paris. Det er også superbra for people watching (my favourite sport, haha). Jeg kunne bodd der i en måned, det er så bra!

Håper dere har en nydelig mandag!

Le Shoes

Det er ingen hemlighet at det er kjempevanskelig å pakke til moteukene, etter jeg har vært med på det et par ganger, vet jeg at det nesten er viktigere med flats enn med hæler, og denne gangen hadde jeg faktisk valgt helt riktig. 

Hæler første dagene, så flats og de siste dagene blir det sneakers, haha..!

En annen ting som er superviktig, er gnagsårplaster, og mange av de, føttene mine er ikke så glad i meg idag, for å si det sånn..

Morning Glory


Jeg er helt forelsket i hotellet vårt, vi har verdens fineste hotellrom med dobbel balkong og franske dører ut fra badet! #BLISS!

Sengen er superstor og kjempehøy, og vi sov som konger.. Idag, måtte vi nye kaffen på balkongen og brukte muligheten til å snappe litt cosy badekåpe/kaffekopp shots, hehe

Its a bloggers life.

Ha en nydelig Lørdag fintfolk!

Black & WhiteIgår kjørte jeg en sort/hvit, komfy kombo.. Jeg liker så godt 70-talls looken vi ser overalt om dagen, men jeg er ikke typen til å ta den helt ut, så jeg plukker en og annen ting som passer inn i min garderobe og personlige stil. Om du kombinerer slengbuksen med hæler ser beina mye lengre ut, og det kan vi jo like, hehe..

Buksen er fra MiH, jakke fra Jean Paul Gaultier for Lindex, sko fra Zara, genser fra Gina Tricot. Jeg har så stort kamera at jeg måtte ta en litta dobbelbag, så jeg premierte min frynseveske fra Beck Søndergaard og leopardvesken er fra Jerome Dreyfuss.

Paris Life


Herreguuud! Jeg er i Paris med fine Celine og Side2, og det er akkurat som om jeg blokkerer ut hvor mye jeg elsker denne byen til hverdags.. Her er det vår, genser og jakke vær, sol, sykt god mat og fantastisk hotell. 

Sånn så dagen ut igjennom iPhonen min, jeg har sikkert snappet over 10000 bilder, så jeg beklager dårlig oppdatering, det er en evig drakamp mellom å dra ut å oppleve byen og ta bilder og å gå igjennom dem og legge ut, hehe... Bloggers issues..

Igår var vi i gamle leil til president Mitterand, det må jeg legge ut senere, for nå skal denne deilige byen oppleves!

Husk at du også kan følge meg på insta og Snap (linekirkhus) (side2mote)!

 

Hotel Life #1Jeg ELSKER hoteller, jeg er sikker ikke den eneste der altså, men jeg tuller ikke, har jeg et fint hotell som nå, kunne jeg blitt her i en måned. Paris er så inspirerende, og å være her med en annen blogger i tillegg som er like glad i byen OG setter like mye pris på alt det estetiske som meg er en fryd!

Jeg kunne vært her i en måned...

Exclusively Cheap


Idag laget vi en sak på Side2 der jeg snakket om hvordan man kan kjøpe billig, men at antrekket alikevell ser dyrt ut. Det er noe jeg faktisk er ganske flink til og har tenkt på så lenge jeg kan huske.

I min hverdagsgarderobe er det lite dyre merker og heller mye kjedebutikker, men det er en liten kunst å spotte det som ser bra ut, og kanskje til og med kommer til å se like bra ut om noen år, fra det som er totalt ræl. For selv om kjedebutikkene har fått mye fint og blitt bedre på kvalitet, syns iallefall jeg at 70% er ræl som både ser kjipt og billig ut..

Her kan du lese tipsene mine hvordan du kjøper billig som ser dyrt ut.  

På bildet har jeg på meg bukse og skinnjakke fra Never Denim/Bikbok, veske fra Adax og skjorte fra Gina Tricot.

Legger ut flere bilder i morgen, nå er det House of Cards på blokka, ha en super kveld dere! :X

Soho House
Jeg fikk dra til Berlin før helgen for å intervjue vakre Arizona Muse fordi hun fronter den nye kampanjen til Zalando. Hun var så innmari søt!

Før eventet hang vi på Soho House, hvor det er mat, butikk og skjønnhetssalong i skjønn forening :D Skulle ønske det fantes slike steder i Oslo også, for her ville jeg bare flytte inn!!

Jeg venter fortsatt på bilder derfra, men det kommer snart litt mer! 

Ha en nydelig mandag dere!!

 

hits