mars 2016

My Love of the cropped pant

Idag var det tørre gater i Oslo og da er det tid for vårpants. Den kroppede buksen er en favoritt i klesskapet. Den kommer også for fullt inn i motebildet denne sesongen. Sammen med loafers blir kjempefin til hverdagens jobbantrekk. Skal du rett fra jobb og ut er den minst like fin til pumps eller mules. Striper, kamel og sort er en sikre vinnere i basegarderoben og perfekt når jeg ikke vet hva jeg skal ha på meg. Jeg klarte å forsove meg da jeg skulle på et seminar om media og sponsingi dag morges, derfor var det bra at det meste i garderoben min passer sammen, hehe. 

/Jakke fra Burberry, bukse fra Iben, genser fra Marc Jacobs, sko fra Sapatos/

Back / In Black
 

Endelig er jeg tilbake til hverdagen i Oslo by. Jeg har hatt en fantastisk påske på fjellet med verdens beste familie, men må innrømme det er kjempedeilig å være tilbake i byen også, heldigvis. Idag var jeg innom Sienna Miller lanseringen til Lindex og etterpå tok jeg en etterlengtet kaffedate med min kjære Tine. Det føltes som vi ikke hadde sett hverandre på et år, det var så mye å catche opp om. Elsker venninner som man sitter og jatter med i ett så man helt glemmer tid og sted. Sånn er det med Tine! 

(Jeg var jo så heldig å møte Sienna Miller i London. Det kan dere lese mer om her)

Jeg var fortsatt i feriemodus da jeg stod opp idag og antrekket er heller laid-back. Som dere kanskje har fått med dere har jeg en stor elsk på bomber-jakker. Det er nemlig noen ting som har blitt trend igjen som jeg alltid har hatt i garderoben, og dette er en av dem. Sist jeg skrev om bomberen tipset jeg om at det kan være lurt å ta en titt i herreavdelingene på Zara og H&M. Denne er nemlig et sånnt kupp. Jakkene der blir i en fin "oversize" versjon som egner seg perfekt til sen-vinterværet vi har nå. Med denne får jeg plass til en tykk strikkegenser om det skulle bli nødvendig, eller som jeg gjorde idag; lag-på-lag.

Jakken kjøpte jeg på herreavdelingen på Zara til 50% i fjor, og den er superdeilig og varm, og ser mye dyrere ut enn 300kr, mener jeg :)

Jeg har forresten også kommet meg på Snapchat som jeg har rukket å bli "veldig" aktiv på og bittelitt hekta på. Linekirkhus heter jeg der :D 

/ Boots fra Tony Mora, bukse fra Never Denim/Bikbok, jakke fra Zara/Herre /

Everyday / Pyjama

Her i på sør-vestlandet kvitrer fuglene om at det er vår, og det har jeg hør de gjør på østlandet også. Der er en sånn deilig følelse når det skjer og man kan nyte solnedgangen ute. Disse bildene tok jeg for et par uker siden i Frognerparken, men antrekket funker vell så bra i varmere klima, bare dropp lua :) Vide bukser kommer det mer og mer av og spesielt om du vil pynte deg. Det er råfint til en liten badedrakt eller en slinky topp som viser litt hud. Disse buksene er en perfekt kontrast til en mer avkledd overdel. Her var det altfor kaldt for det, men digger den enkle og komfortable outfiten likevell. 

/ Bukse og kåpe fra By Malene Birger, sko fra Reebok, genser fra Samsøe &Samsøe, lue fra H&M Herre / 

Style Tips / The BomberSkal du bare kjøpe ett nytt plagg denne våren er det dette! Bomberjakka er superhot! Den trenger imidlertid ikke å være dyr. Et tips er å stikke på H&M og Zaras herreavdeling og sikre deg en for å få looken. Ellers vil jeg tipse om disse fra Gina Tricot som jeg oppdaget da jeg stylet til en kampanje denne uken. De gjør et enkelt antrekk MYE kulere. Prøv å kombinere den med en høylivet jeans. Det er sexy det.. 

Boots / Knit

Egentlig skulle jeg bare hjemmom til Stavanger en tur for en stylingjobb, men da en annen tur ble avlyst bestemte jeg meg for å bli noen dager ekstra. Jeg pleier nesten aldri pakke noe særlig når jeg skal hjem for mamma har akkurat samme klesstil som meg, så jeg snoker bare i klesskapet hennes om det skrunter i kofferten. Her har jeg lånt hennes boots og pappas gamle arangenser :) Sammen med mine favoritt skinnyjeans, solbriller og sauepelsvest funket det helt greit.. Idag er det hjemmekontor også har jeg virkelig fått treningsånden over meg, endelig, derfor blir det en tur opp til Elixia etterpå. Det føles så bra å endelig finne formen. Men det er ingen dum ting å roe helt ned og komme igang med gode rutiner både i kosthold og på treningsfronten etter å ha hatt en veldig hektisk hverdag med MYE reising og heavy dealines i flere år. Det er virkelig ikke noe jeg har trodd vil hjelpe mot stress og angst før, men det gjør faktisk underverker for kropp og sjel. At man blir strammere er bare en bonus til alt det andre fysiskaktivitet gjør med sinn.

/ Genser fra pappa, vest fra FWSS/ Fontana Kvadrat, jeans fra Never Denim, boots fra Acne / 

Shoe Tips


 

Tenkte jeg måtte tipse dere om disse skoene som jeg virkelig har fått øynene opp for den siste tiden. Selv har jeg gått til anskaffelse av to par fra det norske merket Sapatos Premium og er virkelig storfornøyd. Jeg har brukt skoene til styling i flere anledninger og syns de gjør seg så innmari godt til alt. De er superfine til en straight stil med dressbukse og strikk og strammer opp en slitt boyfriendbukse som jeg gjorde HER. Se også bare for deg hvor kult det blir til våren og sommeren med culotter eller skjørt og bare legger!

 

Mountain Chilling / French Braids

 
Halleluja jeg har lært meg å flette, helt av meg selv! Jeg er sååå stolt! Nå kan jeg både flette og kjøre bil (noe de fleste av dere sikkert kan allerede, hehe). Men det er noe med mestringsfølelsen av å lære seg nye ting. Jeg har lenge visst hvordan man fletter franskefletter i teorien, men har vel aldri hatt ro i meg til å prøve. Da jeg var på hytta bestemte jeg meg for å ikke gi meg, og dette var første forsøk som jeg syns ble ganske bra, haha. Er klar over at jeg skryter av meg selv om noe som kanskje er litt flaut å ikke kunne. Testet også ut kardashianflettene (der det er to franske og midtskill) og det var til min store overraskelse heller ikke så vanskelig. Har liksom alltid trodd det. 

Ellers har jeg fått nye camo-treningstights fra Gina Tricot som både er rå og veldig deilige på med en strikk i livet. Disse føler jeg meg faktisk overraskendekul ut i når jeg peser på mølla og hører på Tysvik og Tønne :) Fjelluniformen min består ellers av en digg, tynn kashmirpolo som jeg anbefaler alle å ha i skapet. Denne bruker jeg til alle anledninger og alle antrekk. 

/ Genser fra AllSaints, treningstights fra Gina Tricot, boots fra ikki, jakke fra Minimum / 

 

Style Crush / Sienna MillerFor tiden befinner jeg meg i herlige Stavanger, men for ca en måned siden fikk jeg møte denne vakre skapningen. Sienna Miller er nemlig kampanjemodell for Lindex og jeg fikk drøse med henne i en halvtime uavbrutt i et gigafotostudio i Camden, London hvor kampanjen ble skutt

Sienna var helt herlig og veldig jordnær og hadde ingen Hollywood nykker what so ever. Hun fortalte meg at hun ikke liker å gå på den røde løperen fordi hun blir så nervøs og at hun trives aller mest i en kroppet og løs jeans, kashmirgenser og sine nye Gucci loafers i hjembyen London eller New York. Jeg spurte henne om hun hadde noen tips til hvordan man skal takle en dårlig dag, du vet om du står opp på feil fot. Selv bruker jeg litt ekstra tid på sminke og tar gjerne på meg en sko med hæl så jeg blir litt ekstra rakrygget. Hun fortalte at da tar hun på seg et vakkert undertøy Kiki de Montpernasse var en av favorittene. Aller helst vandret hun rundt i joggedress, men hvis hun måtte ut så kledde hun seg så komfortabelt som mulig. En av favoritt tingene hennes å gjøre var å ta lange bad med ekslusive badeoljer i karet og selv om hun ikke sminker seg mye er Burberry sminken favoritten. Miller røpte også at det som er mest sexy på en gutt er hjernen og intellekten, og jeg er helt enig! Stylede gutter som var veldig opptatte av utseende mente hun var mer en turn-off enn motsatt. 

Hele intervjuet kan du lese her

S2I skrivende stund befinner jeg meg i fantastiske Paris! Her skal jeg få overvære Studio kolleksjonen til H&M og det ryktes at det blir et kjendistett og sykt fint show, så jeg gleder meg (for å si det mildt :)). Idag har det vært snøstorm, vårsol og nordavind på en gang og jeg er glad for vi blir kjørt rett til visningen, antrkket mitt er nemlig ikke tenkt for at jeg skal vandre rundt i snøstorm (YR sa da ingenting om dette). 

Her er moteserien jeg gjorde til nye S2, som btw er såååå fint om jeg må si det selv. Sjekk ut den fine utgaven  HER. I magasinet er det linker til alt Lise har på seg også, om du finner noe som kan friste. Behind the Scenes fra moteserien finner du HER. 

Foto: Janne Rugland, styling og ide / meg, make-up/hår / Maj Karin / Urban Decay, assistent / Eline Varmo.  

hits