april 2012

God Morgen Norge

Idag husket jeg å dokumentere besøket mitt i studio hos God Morgen Norge, og sånn ser det altså ut når jeg styrer litt i forkant av sending.. Jeg hadde funnet en del klær i Isabel Marant/boho/chic stilen på budsjett, og syns selv det var såå mye fint i kjedebutikkene! Noen favoritter er den røde baseball trøyen fra Zara, den lyse røde batikkbuksen og den hvite blondekjolen fra Gina Tricot! Nå er jeg helt pumpa, så ikveld venter badekar og en bok, så håper jeg energien er på topp i morgen!

Sunny Sunday

Gud for en deilig dag! Endelig er det varmt i lufta, og jeg ble sittende i bare armer et par ganger i dag (L Y K K E).. Gikk for å møte en venninne på kafe, men vi endte med to glass rosé i sola istedet... Nå har jeg kommet meg hjem, må jobbe litt og forberede meg til God Morgen Norge, før vi skal sette på en film.. (Noen forslag?).

Her er outfiten fra idag, ny baseball topp som jeg fikk tipset av fine Annabel, jeans fra Gina Tricot, boots fra Dries Van Noten, veske fra Alexander Wang, wrap fra DKNY og solbriller fra Raybans

Hvis dere liker bloggen vår, blir vi superglade om dere hadde villet stemme på oss her (vi trenger litt hjelp blandt våre fantastiske medkandidater)

Dessuten er vi forresten også kjempeglade i alle kommentarer vi får, så om dere har lyst å legge igjen en, så lover vi å svare!

Håper dere har en super Søndag!!

@ vacation

Veldig i feriemodus her nede. Nyter livets glade dager med soling, god mat og god drikke. Total avslappning med andre ord. I morgen skal fine Julie ferires. Jippi!

Har også tyvlånt Julie sine fine solbriller fra Lindex, og det er nok fare for at jeg må herme..he he. Nå skal jeg hoppe i dusjen og ta på meg finkjolen før vi skal ut å utforske en finfin fransk restaurant.

Plukk

Idag har jeg løpt rundt og funnet masse styling,( midt under sentrumsløpet og sol i Oslo by..) MYE MENNESKER! Nå er det et glass hvitvin i sola som venter... Resultatet av stylingen kan dere forresten se på God Morgen Norge på mandag!

PS: Skal prøve å få til et outfit bilde snart (har glemt det litt).. Kos dere masse i sola!

This is!

Fine striper fra MQ

Marant alikes fra Bikbok!

Vi fikk i oppgave å style et antrekk, og den som vinner får en haug med gaver! Jeg skal ikke trygle etter stemmer for det holder i bøttevis at dere stemmer på oss her, (hehe.). Men jeg syns det ble helt ok jeg, jeg hadde likt å hatt det selv, stylet det med Bikbok skoene til..

Fine ringer fra Dyrberg/Kern

Denne uken har det vært presseuken for motefolket, og det er alltid et kjærkomment event.. Da bytter nemlig pressebyråene kolleksjonene sine og denne gang fra Vår/Sommer til Høst/Vinter, og det er så forfriskende med nye klær når man har jobbet med de samme så lenge. Blir veldig inspirert av det, i tillegg til at det er utrolig mange hyggelige kollegaer å mingle med. Boblene flyter, goodybagene like så og motesnakk ligger løst på tungen, så derfor syns jeg det er heelt genialt med sofa, kjæreste, The Voice og Fajitas i kveld, nå er det film. DIGG!

Stemme på Oss..?

Vi er kjempe stolte av at VG og Minmote har utnevnt oss som en av landets ni beste moteblogger! Det er utrolig morsomt og vi føler oss veldig beæret av å være i så fint selskap, for alle våre mednominerte er supre blogger! Meeen, iallefall kan dere stemme her, også er vi kjeeeempe takknemlige for hver en stemme som havner vår vei!

Le Cowboy shirt

Denne kjøpte jeg i Texas til et fotoshoot og har ligget i skapet mitt i over et år. I forrigår luftet jeg skjorten på Mih eventet  Cowboy style..

good life

Har endelig kommet i ordentlig feriemodus, og nyter late dager på stranden. Startet dagen med en joggetur, deretter litt tanning og boklesing ved poolen før vi tok turen videre til en fantastisk strandklubb, der de selvfølgelig serverte grønne og blå paraplydrinker. Er man på Gran Canaria så er man på Gran Canaria....

MiH - Afternoon Tea

Idag var jeg på Afternoon tea hos Kolonihagen, dette er en engelsk tradisjon jeg syns vi burde adoptere i Norge, det er sååå koselig! Jeg var litt stresset, for jeg har løpt rundt i hele dag, men ble godt motatt av hele Mih (Made in Heaven) teamet. Jeansene kjenner dere sikkert til.. Jeg kan meddele at det kommer mange fine (og digge) vasker. Derfor tok jeg heller litt detaljebilder av mine favoritt plagg.. T-skjortene var supermyke i Modal/bomull blanding, jeansene med gradert glitter nederst, er et MUST i min garderobe iallefall (elsker alt som glitrer!) Serviset hadde de tatt med seg fra England, og på ant nederste bildet er Mih designeren Chloe med favoritt koppen sin.. På meg hadde jeg Mih bukser selvfølgelig (Hehe).

Ok, nå er jeg super sent ute, eventyret fortsetter uti natta, haha..

Fresht!

Jeg har jo vært stor fan av hvitt en stund.. (Det kan dere jo og se her), det er så fint å kombinere hvitt med en farge. I disse nye Zara lookbook bildene får jeg litt assosiasjoner til Jil Sander fra i fjor, SUPERFINT! Den øverste jakken er forresten mitt neste innkjøp til vårgarderoben, fresht!

insta-week

En helg og en halv uke kort oppsummert. En bursdagsfeiring i helgen, fineste kjolen på H&M, en tur til verdens beste frisør, AG på Gevir også har jeg fått dilla på å lage buddah armbånd. Instagram gjør det så mye enklere å huske å ta bilde av det man opplever i dagliglivet. Ikke alltid man har kamera så lett tilgjengelig, og telefonen tar nogenlunde ok bilder. I og med vi er to stykker på samme instagram virker det kanskje som om dagene er dobbelt så hektiske (de er hektiske nok for hver av oss..he he) Følg oss da vel, på lilisfashion.

Nå er kofferten pakket, kaffen er i koppen og jeg har litt reisefeber av en eller annen merkelig grunn. Sees i varmere strøk!

Husk Bianco konkurransen vår. 

Thank You!

VI er så heldige å ha blitt kåret til en av Norges beste Mote- og Beautyblogger av MSN Style.. Vi er i finfint selskap, så ta en titt her om du er nysgjerrig. Takk MSN Style!!

A sunny day

Etter litt for mange dager med regn tittet endelig solen frem. Selv om det er kalt i luften dristet jeg meg til å ta på skjørt (med strømpebukse under vel og merke..) I morgen blir det skjørt og bare ben. Lykke!

//sko; BikBok, skjørt; Isabel Marant, jakke; Missoni, veske; Proenza Schouler, briller; RayBan

WIN WIN WIN

Vi har vært så heldige å få gi bort to par av disse skoene fra Bianco, i vårens fresheste rosafarge. Legg igjen en kommentar med skostørrelse, og hva slagordet til Bianco er i deres nyeste kampanje.

The new collection, It´s gonna.....

 

Moo winners!

Da er vinnerene av Moo konkurransen vår kåret. Den heldige vinneren av den beige ble Sarah, og vinneren av den blå ble Theresa. Gratulerer!

Vinnerene har fått mail.

 

Happy camper!

Ett stykk lykkelig hoppende glad menneske på ferie i Spania. I kveld skal kofferten pakkes, for varmere strøk skal besøkes på onsdag. Hurray!

//shorts; Levis, sko; Isabel Marant og jakke; Proenza Schouler

The winner!

Da er det på tide å kåre vinneren av Lindex konkurransen. Det er utrolig morsomt å se at det er så mange som er innom her, og det gjør oss SÅ glade. Vi lover mange spennende konkurranser fremover, og det kommer en ekstra fin en om ikke altfor lenge i og med Lilisfashion fyller år!

Den heldige vinneren ble Adriana.

Et lite tips..

Syns denne blusen fra Bikbok var så fin, brukte den på style guiden, men jeg tror den allerede er i butikk.. Superfin til skjørt og jeans!

Snart er det helg!!

Design 5

For et par dager siden var jeg på Citroën sin Design 5 konkurranse, Mardou & Dean vant dessverre ikke.. Men nivået var kjempehøyt og alle var skikkelig flinke, likte best Helje Hamre sitt dame antrekk og Mardou & Dean sitt herre antrekk.. (Se den jakken!) Camilla var flink konfransier! Jeg fikk ikke noe outfitt bilde, men hadde på sko fra Zara, Bluse fra Equipment/My Wardrobe og nytt favorittsmykke fra Dyrberg/Kern.

Oui Oui!

Fine fotografen Trude på Sprint, har så bra smak, og jeg får alltid bra tips om nye kule merker (gjerne fra Paris). Denne gangen hadde hun på seg dette fantastiske smykket som jeg palt pladask for! Smykket er fra designeren Karina Johnsen og Trude hadde kjøpt sitt på Blå (Marked). Lurer på om jeg ikke på ta meg en tur til helgen..

Aldo Rise

Hadde en super start på dagen hos de søte ThisIs jentene med en aldri så liten sneak-peak på den nye Aldo Rise kolleksjonen som kommer i butikker 2 mai. Det var mye eye-candy i kolleksjonssamarbeidet med J W Anderson, Preen, Libertine og Faster by Mark Fast. De hvite pumpsene, som Celine prøvde på, ble en favoritt. Måtte prøve på de svarte og hvite kilehæl skoene, som tross for sine 10 cm er utrolige gode på foten. Tommel opp! Så, 2 mai folkens -hurra, det er ikke så lenge til!

Mardou & Dean and Citroën

Forrige uke tittet jeg innom et av mine favoritt merker, Mardou & Dean sin butikk på Majorstua. Den er såååå fin (anbefales å ta en tur innom om dere skulle befinne dere i Oslo..) De har de fineste jeansene!! (har hatt et par innlegg om de allerede, for jeg gikk på en smell, hehe) Ingrid som er en av desigenerduoen hadde på seg noen fantastiske jeans, og jeg ville egentlig ha alt (inkl gutte kolleksjonen). PS. Supert tips om dere trenger noen bra basics som jeg snakker om her, forresten. Må nok innom igjen og kjøpe den vakre herrekashmir genseren, panel jeansen og jeansen med stripen på siden.. (!)

Jeg fikk nyss om at de skulle bli med på en Citroën konkurranse som en av fem Norske designere (bla. L&J og Helje Hamre) som skulle konkurrere om det beste kjøreantrekket til Citroëns nye bil.. Jeg fikk se sketchesene og assosierte umiddelbart filmen "Drive"... Det var mye stretch skinn i fantastiske metalliske farger og strømlinjede former.. Nå er jeg på farten ned til Citroën konkurransen, og krysser fingre å tær for Mardou & Dean!!

The Perfect Pants!

Jeg glemmer ikke når jeg så Ingrid (Fra Mardou & Dean) i disse buksene på en event, de er fra Mardou & Dean og i samme snitt som de jeg hadde på i forrige innlegg men er i semsket (stretch) skinn i en fantastisk kornblå/indigo farge. Jeg elsker gull detaljene og at de ligger over skoen om du tar opp glidelåsen nede.. Heelt amazing!

(Dessverre kommer de ikke før til høsten ...)

Saturday night

Her er Lørdags kveldens outfit, skjorte fra 3.1 Philip Lim/My Wardrobe, solbriller fra Raybans, jakke fra Helmut Lang/My Wardrobe, min nye favorittjeans fra Mardou & Dean, smykke fra Dyrberg/Kern, sko fra Zara og veske fra Alexander Wang. Idag har jeg vært å plukket styling, har tre opptak denne uken. Puh! Happy Monday Night all!

New in!

Startet dagen med morgenyoga, selv om jeg gnager på en aldri så liten influensa. Så med andre ord -en superfresh start på en hektisk uke! Deretter gikk turen til de søte jentene fra ThisIs. Den nye arbeidsuniformen deres var disse fantastiske skoene fra BikBok, så da måtte jeg innom nærmeste BikBok butikk og herme da gitt! Mykt skinn, supergode på og til en fin pris. Strålende fornøyd!

Lili loves!

Det er ikke lenge til jeg pakker kofferten igjen, og reiser på jentetur til Gran Canaria. Det er alltid like fantastisk å gå med bare tær, selv om jeg bruker boots året rundt. Men, akkurat nå står disse sandalene fra Zara på ønskelisten!

Espadrilles

Etter en tur til Spania, så blir det selvfølgelig med et par espadrilles hjem i kofferten. Tidenes mest komfortable sommersko. Jeg endte opp med et par ensfarget hvite, og et par i neonfarget (er man i neon modus, så er man i neon modus..he he). Missoni sine står selvfølgelig på ønskelisten, men kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å ta de på meg i regnvær?! Fant derfor et par superfine tilsvarende på Asos i missoni-ish mønster.

Helg!

Weeeekend! Endelig er det fredag! Vi er kanskje litt mindre aktive på bloggen i helgen, men desto myyye mer aktive på Instagram! Vi ser at flere og flere har fått seg det, så hvis dere har lyst å se hva vi gjør til hverdags, finn oss davell.. Lilisfashion heter vi!

Ha en superduper helg!!!

 

Lililoves Prada Sunglasses

Har fått en liten oppheng i disse solbrillene fra Prada, de ser så kule ut på Magdalena Frackowiak i April utgaven av franske Vogue.. Må få prøvd dem, mulig de ser helt rare ut på meg, hehe.. Nå skal jeg ut å plukke styling til neste ukes fotoopptak også skal jeg jogge en tur, så helgen kan begynne (med god samvittighet)!!

God fredag !

Ps: Husk Den fantastiske Lindex Affordable Luxury konkurransen vår!!

All Black

Det perfekte helsorte antrekket! Jakken er helt nydelig med gulldetaljer på (syns det myker den litt opp) og sånne boots skal jeg lete etter, noen som vet hvor de er fra? Uansett, dette er dagens inspirasjons antrekk!!

Fra Stockholmstreetstyle!

Ps: Husk Den fantastiske Lindex Affordable Luxury konkurransen vår!!

Pps: Husk Den like fantastiske MOO, konkurransen vår, der du kan vinne en veske fra det populære norske veske merket MOO!!  

Moo contest!

De tøffe Moo-veskene designes av norske Karianne Sæther. Det hele startet i 2004 med en tur til Argentina, der hun forelsket seg i skinn. Kombinasjonen av at hun sårt trengte en veske til laptop sin og hennes nye forelskelse ble starten på Moo som hun grunnla i 2005. Deretter har det bare gått oppover, og Moo lager nå alt fra lap-top vesker, hverdagsvesker, selskapsvesker og også belter. Hovedelementet er å kombinere funksjonalitet og design, samtidig som de er praktiske og tidløse.

Selv om målgruppen hennes er selvstendige, uprensiøse og urbane kvinner i alderen 25 til 45, husker jeg godt da vi hadde veskene i Carpe Diem. Den yngste som kjøpte Moo veske var vel rundt 13 år, og den eldste 85 år. Så med andre ord, veskene passer til alle aldersgrupper!

I forbindelse med at Moo nå lanserer nettbutikk har vi vært så heldige å få velge to av våre favoritt-vesker fra kolleksjonen, som en av dere kan vinne!

Legg igjen en kommentar, og hvilken veske du liker best og husk å like oss på facebook, her.

God Morgen Norge

Igår tittet jeg innom God Morgen Norge. Jeg hadde vært på besøk hos vakre Ima og gått igjennom garderoben hennes, der jeg så på hva hun burde beholde, pakke bort eller gi til Fretex. Også presenterte jeg ideer til hva Ima eventuellt kunne supplert med, for å få en enda mer anvendelig garderobe. Det var utrolig gøy, men litt skummelt å være "Live", men fikk kjempebra hjelp og støtte fra superflinke og vakre Vår (blir litt starstruck av henne, hehe).

Klarte å søle foundation på skjorten min som for øvrig er superfin fra Equipment rett før jeg skulle inn, så måtte dessverre kaste Zara jakken over i hu og hast..

Om du har lyst å se klippet, han du gjøre det her!

Vinn plagg fra Lindex Affordable Luxury!

Vi er så glade for at vi fått velge ut våre favoritter fra den nye Affordable Luxury kolleksjonen fra Lindex, som vi får gi bort til en heldig leser!

Vi har valgt ut disse 5 fantastiske plaggene som kan mikses og matches om hverandre!

Ewa Larsson, designeren bak kolleksjonen beskriver den som enkel og elegant med en "edge", og den er laget av resirkulerbare materiale. Lindex lanserer dessuten i disse dager sin nye nettside, www.lindex.com/csr, hvor man kan lese mer om Lindex sitt miljøarbeid og mål – å skape et kretsløp for mote. I fjor kjøpte Lindex sine kunder mer enn 5 millioner plagg av bærekraftige materialer

Kolleksjonen kommer i butikk og på Lindex.com fra og med i morgen 11/4! Alt du trenger å gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar der du svarer på dette enkle spørsmålet: Hvem har designet Lindex Affordable Luxury kolleksjonen?

Legg også med størrelsen din!

Lykke til!!

 

Back home

Da har vi endelig kommet oss hjem fra Spania. Det var fantastisk med en uke med sol og total avslapping. Ikke like gøy å komme hjem til minus 3 grader og regn. I dag er det innedag, rydding og baking av raw-food knekkebrød (oppskriften finner du her).

Må tilføye et lite tips på en ellers så grå mandag. Og apropos grå, t-skjorten på bildet er blitt en av mine nye favoritter. Jeg er på evig jakt etter bra basic t-skjorter i gode kvaliteter. Denne fra H&M sin herreavdeling har akkurat det riktige snittet og er i myk og tynn bomull!

//shorts; vintage Levis, sko; chloe, t-skjorte; H&M, solbriller; RayBan, og cape; AsIs

Mulberry Dream Bag

Ikke er den i en praktisk farge , og den "passer" ikke til noe i skapet mitt heller, men har jeg har opparbeidet en obsession for denne vakringen fra Mulberry.. Herregud så kul den er! Jeg snublet over den da jeg plukket styling til et lite segment jeg skal ha på God Morgen Norge i morgen.. Så hvis du skal være hjemme på dagen, skru på da vell (hjelp)..

Nyt den siste fridagen, i Oslo er det styggvær så min har jeg tenkt å tilbringe inne, med en tekopp, bok, blogg og deilig mat...

Day Two at FarrisBad

Denne posten er litt "same , same- but different".. Meeen her er iallefall gårsdagen fra (FarrisBad) i bilder.. Det har vært så deilig å fokusere på velvære og avslapping.. Nå er det en kjappis tur på mølla før vi setter snuten mot Oslo igjen.. Jeg skal prøvekjøre, Juhuu! Det skal bli fantastisk å komme tilbake til byen også, før alle folka kommer tilbake, og tjas og mas begynner igjen..

Nyt fridagen!!

Last Night

Her er antrekket mitt fra dinnerdate på hotellet i går.. Jeg trodde jeg ante en liten yms av bølger i håret, derfor unnlot jeg være å gre det.. (mistake).

Har på meg jakke fra Zara, bukse fra Jofama, bluse fra Sonia by Sonia Rykiel/My Wardrobe, boots fra Dries Van Noten, og Veske fra Alexander Wang.

Husk at dere kan følge oss på Instagram, vi heter @lilisfashion, vi er begge kjempehekta og oppdaterer hele tiden!!

Husk også at om dere bruke MYHENNE som kode på MyWardrobe når dere shopper for over 1500, får dere 500kr avslag..

Farris Bad

Hallo! Åååå, jeg har hatt de diggeste 24 timene  E V E R.. Vi lurte fælt på om vi skulle ta en tur på fjellet, men så falt valget på en langweekend på Farris Bad og SPA, istedet.. Gjett om jeg er glad!!? Dere som følger oss på Instagram har allerede sett litt updates, men grunnen til det har vært litt dårlig med det (fra meg) her, er rett og slett fordi jeg har vært travelt opptatt med å slappe av, haha.. Her er det siste døgnet mitt i bilder.

Vi har superfint rom med hav- og strandutsikt, frokosten er A M A Z I N G, vi har hatt leirebehandling (skal legge ut litt på LilisBeauty), trent og nytt lunch og middag med påfølgende drinks! Nå gjenstår noen krampe timer i SPA en igjen, så skal jeg se om jeg klarer å komme meg uti havet! Wish me luck..

PS. Håper dere alle koser dere og slapper ordentlig av i ferien, jeg er så sjeleglad for vi har to hele fridager igjen, JOHOO!

Dree Hemingway for Sandro

Har alltid likt det franske merket Sandro. Utrolig mye fint til midt-på-treet priser. Dree Hemingway har i samarbeid med Sandro designet 10 plagg. Litt marant svung, men samtidig klassisk og edgy. Den batikkfargede shortsen er blandt favorittene. Må nok ta en tur innom Sandro så snart jeg kommer meg til Frankrike.

Gazelle

Husker dere disse bildene av Kate Moss fra 1993? Jeg husker jeg spinket og sparte og til slutt ble jeg den heldige eier av et par Adidas Gazelle. Lykke! Har troen på at vi kommer til å se mer av disse skoene fremover. Comfy-cool!

Lost and found

I flyttelasset dukket plutselig Rikke Mai skjerfet mitt opp. Det begynner vel å bli syv åtte år gammelt, og jeg husker hadde en periode da det nesten ble brukt opp. Har pakket en ganske så kjedelig garderobe ellers her nede i Spania, og synes det fresher opp alt det svarte og hvite.

De to siste dagene skal nytes med soling, golf (?) og noen små utflukter.

Off We Go..

Jeg har tatt til tid på å finne ut hvor vi skal i Påsken, og endelig kom vi frem til det. Vi drar til Farris Bad, det skal bli så deilig å trene, være i SPAen og slappe av masse.. Så off we go, sees der!

Good Påsk!

Me in MAG

Det er en liten sak på meg i det MAG et som er butikkhyllene nå, der skriver jeg litt om stilen min og sånn.. Tusen takk MAG jenter!

Bittelitt sliten etter dinner and drinks igår, så idag har ting gått saakte. Men så var det utrolig koselig da.. Jeg kledde meg selvfølgelig vårlig med korte bukser og pumps, og holdt på å pådra meg lungebetennelse, så kjæresten ble nødt for å ta med noen varme sko til meg. Han hørete jeg sa noe med pels, så han tok med seg mukluksene, så det så ut som jeg gikk i pysj og tøfler… (ingen worthy outfit, haha) Så det ble ikke noe bilde.. Nå må vi bare bli enige om hva vi skal gjøre denne påsken, så blir det bra!

Ha en fortsatt vakker onsdag!!

Outfit

Så var det en liten outfit post fra før vi vendte snuten mot Spania.

//genser; Celine, bukse; Gina Tricot, sko; Isabel Marant, veske; Balenciaga og briller; RayBan

Electric feet

Det er lenge siden jeg har sittet med en ny cd i hendene. Jeg har gledet meg stort til å vise frem resultatet av bookleten (heter det ikke det?) som jeg har vært med på å lage! Pål Laukli har tatt bildene, og verdens beste Anne-Grethe har gjort hår og make-up. Jeg synes resultatet ble sååå bra! Er dere ikke enige?

Her i Spania spiller vi electric feet i den skranglete leiebilen vår, for fulle mugger!

High Heeled Sneakers

 Det tok faktisk litt tid før jeg ble med på tanken.. Da Line L sa hun ville ha Isabel Marant Sneakersene (lenge før jeg hadde sett dem på noen nettsider (hun er tidlig ute)) tenkte jeg at Line hadde mistet et par små grå, fordi jeg tenkte at Line er Isabel Marant fan to the bone, og at det var derfor… Neeei, Line L visste, og det jeg vet nå, at sneakers wedges ER kult.. Så nå er jeg også med (det betyr ikke at jeg henger med på skullsa (enda)) Hehe.. Disse lekkerbiksene fant jeg på Net-a-Porter og de er fra Chloe… Namnam..Har også prøvd noen fra ASH/My Wardrobe og må ærlig innrømme at yess!! I´m in! Jeg elsker å ha på høyhelte sneakers, ingenting er mer komfortabelt.. Line L.. Jeg må begynne å høre på deg før jeg uttaler meg..

Neon Goldmine

Jeg vet vi har skrevet litt (for) mye om Goldmine, men dette smykket befant seg nemlig i disken på Magmalou da jeg stakk innom idag og jeg klarte ikke dy meg (igjen). Line Lislerud, du overgår deg selv!  Er det ikke fantastisk? Perfekt til en slapp t-skjorte eller alt annet i vår/sommer..  Ønske, Ønske...

Neon Knit

For en liten stund siden innom Storheil agenturer for å se på blandt annet Just Female og Rock and Blues høst/vinter kolleksjoner. Jeg forelsket meg hodestups i den awesome mohair genseren i grå flettestrikk med neon fargede armer.. Vil jo ha den nååå..(Kjenner kjøpestoppen ulmer i kroppen). Fikk prøvd på en annen perfekt liten sak, sauepelsjakken fra Rock & Blue, den var som lagt for meg, og det var rett før jeg stakk av med den (Neida..) Nå skal jeg på Oslo Hudpleie Klinikk, jeg gleder meg som en liten unge!! Mer om det kan dere lese senere på Lilisbeauty!

Fiiin Mandag folkens!

Just Sweet

Jeg er veldig glade i bittesmå ammulett smykker og det er nesten bare det jeg går i, i hverdagen. Fant disse perfekte små fra Just hos Magmalou, tror de passer spesielt godt sammen, syns det er så fint å blande metaller..

hits