april 2013

#Lilisinstakonk

Idag har vi vår største konkurranse noensinne!

Du kan vinne: Personlig motekonsultasjon og shopping med stylist Line Kirkhus (verdi 5000kr), gavekort på 3000 kr på Bikbok! Et par valgfrie sko fra Bianco! Fullt sett vippe extentions fra Pille Joosep Sudio (verdi 1800kr), Klipp og Make-up hos frisør Karlsson/Barlindhaug (verdi 3000kr)!

Konkurranse regler:  LES NØYE! Du må følge oss på instagram ( @lilisfashion @bikbokofficiell @karlssonbarlindhaug @bianconorge @pillejoosep ).

Så må du legge ut et bilde på instagram (hashtagge og atte!)  #lilisinstakonk @lilisfashion @bikbokofficiell @karlssonbarlindhaug @bianconorge @pillejoosep

Konkurransen trekkes på førstkommende tordag!

LYKKE TIL!!

Vi kan dessverre ikke tilby fly og opphold til Oslo, men kan finne en dato der det passer for deg å komme dersom du ikke bor her!

Konkurransen er dessverre avsluttet for denne gang! Vi har lagt ut vinnerbildet på instagram!  Tusen takk med så enormt mange bidrag, dere gjorde det veldig vanskelig for oss å velge! Vi lover å koke opp en super ny instakonk veldig snart!!

Part Two

Part Two har gjennomgått en spennende designmessig evolusjon og blitt mer sofistikert og dynamisk. Det er helt i mine baner, og jeg elsker kontrastene mellom det maskuline og det feminine, det klassiske og moderne. Slappe feminine silkebluser i kombinasjon med strammere herrebukser, røffe skinnjakker og enkle jeans.

Minimalistisk, androgynt og rene stramme linjer kjennetegnet på PartTwo sin kolleksjon, og plaggene er i deilige kvaliteter som silke, skinn og bomull. Jeg har blitt mer og mer glad i skjorter, og er allerede den heldige eier av en veldig fin en fra Part Two sin kolleksjon. På ønskelisten står nå skinnjakken på det øverste bildet (og et veeeeldig fint pencil skirt i skinn, som jeg ikke fant bilde av). Vil du se mer fra kolleksjonen, er det flere plagg her.

Friday Blues

Herregud, da var det helg igjen! Nok en uke har flydd forbi, med altfor mye å gjøre. Allikevell føler jeg at jeg ikke har gjort halvparten av det jeg skal, wææ da er det godt jeg kan ta helga til hjelp, hehe.. Idag klarte jeg iallefall å ta et outfitbilde før jeg sprang ut på møter.

De av dere som følger oss på Instagram, har sikkert sett min blå favoritt bukse fra MosMosh, jakken er fra Acne og luen er fra Ganni, genseren er fra Holly Whyte/Lindex og skoene er fra samarbeidet mellom Epilogue og Eurosko (også nye favoritter!). Digger hælen på skoene som er lav , hvit og tykk som "nesten"  gjør dem mer behagelige enn flats..

Ha en nydelig helg fininger!

Tom Wood -again!

Jeg vet jeg lagde et innlegg om Tom Wood ringene i januar allerede (her) i tillegg til at jeg maste om signetringene i august (her). Men en god ting kan ikke sies for ofte så jeg nevner det igjen! Elsker de cleane og androgyne linjene, og nå er det søren meg på tide at jeg får skaffet meg den ringen til lillefingeren jeg har drømt om et halvår... Om du også vil gå inn å la deg friste er hjemmesiden deres her.

 

North

Under pressedagen til Kaare Lund forelsket jeg meg helt i en noen bikinier fra et merke som heter North. Enkle med rene linjer og i en utrolig deilig kvalitet uten skarpe sømmer. Kolleksjonen kommer kun i svart, og det geniale er at man kan kombinere underdel og overdel ettersom man ønsker. På den måten kan man enklest finne en bikini som er tilpasset din kropp og dine former.

Jeg synes bikinier er utrolig vanskelig, men nå ser det kanskje ut som om jeg har funnet et merke som kan gjøre jobben litt enklere. Sjekk ut kolleksjonen her.

Kate Bosworth and TopShop

Det er ikke så ofte vi skriver om kjendiser her på Lilis, men når jeg ser Kate Bosworth på Coachella med disse to antrekkene så kan jeg ikke dy meg. Det viser seg at hun bærer TopShop fra (nesten) topp til tå, og at dette er en del av en festival kolleksjon som ikke kommer om alt for lenge. Jeg vet ihvertfall at jeg skal smile fra øre til øre om jeg blir den heldige eier av den broderte vesten, den heklede kjolen og skinn-antrekket i hvitt!

Multitasking

Å forsøke å få lille Buddy til å se inn i kameraet for å bli tatt bilde av er ikke det enkleste (ihvertfall ikke når det går en søt hund på andre siden av veien). Her er noen bilder fra da Lilisene var på kaffedate med fine Camilla i forrige uke.

//Sko fra Acne (studio G12), bukse fra BikBok (flex-modellen! Jeg har sverget til denne gjennom hele graviditeten. Lenge leve Flex, for at den er så flex), skjorte fra H&M, genser fra Acne, skjerf fra Weekday (money-print skjerf i en litt billigere versjon enn Acne sitt), veske fra Proenza Schouler og skinnjakke fra Bess.

Mardou & Dean

Etter å ha sett den kule høst visningen til Mardou & Dean, måtte vi bare innom for å se nærmere på plaggene. Må innrømme at det var veldig vanskelig å velge favoritter, for det var utrolig mye i denne kolleksjonen som falt i smak, men posten hadde blitt megalang.. Falt pladask for buksen med knyttedetaljer og sleng dressen i petroliumsblått! Det var også utrolig fine stripegensre (herre) , flettestrikk, skinnjakker , -bukser og masse fine ruter..

Gled dere til høsten sier jeg bare !

Følg Lilisfashion på Instagram!

LiliLoves Vogue Mexico

Får litt sånn hjerteklapp når jeg ser denne serien fra Vogue Mexico (mai).. Stylingen er AWESOME ! Den første drakten fra Cavalli, kjolen fra Balmain og buksedressen fra Garreth Pugh spesielt, LOVE ! Elsker komposisjonen sammen med klærne, lyset og fargene i etterarbeidet... Flinke Koray Birand er bak kamera og Hana Jirickova foran.

Bilder herfra.. Noen andre som blir reisesyke?

Følg Lilisfashion på Instagram!

Red Leather Jacket

Jeg lånte med meg denne vakre saken fra Gestuz til et fotoshoot jeg hadde i går. Jeg har nemlig fått skikkelig oppheng i knallrøde bikerjakker etter at jeg var inne og snoket på Net-a-Porter og fikk øyet på denne herligheten fra Saint Laurent...

 

Et par minutter på nettet senere fant jeg denne fine (og billigere) jakken fra Reiss som et alternativ.. Den står aller høyest på ønskelisten min.

Rødt er H O T ikkesant?

Følg Lilisfashion på instagram

Bandana

Jeg har funnet frem de gode gamle bandana bomullsskjerfene fra 90-tallet. Det skal sies at da ble de brukt stramt i halsen (...med høyhalser utenpå, rutede skjorte utenpå der, og lammeullsgenser utenpå der igjen?! Var man heldig å ha et perlekjede skulle det gjerne henge og dingle litt tilfeldig over høyhalseren.... Say no more!).

I påsken fant jeg også et par skjerf til en billig penge på en sportsbutikk, og de ble brukt flittig på hodet og i halsen. Nå når mage-målet når nye høyder, og det ikke er like lett å kle seg fresher det opp antrekket med et lite skjerf i halsen. Denne gangen med litt mer cowboy-svung. Jeg priser meg lykkelig for at 90-tallets snobbeperiode er forbi.. he he.

Følg Lilisfashion på instagram

Kimono

Jeg har verdens snilleste mamma, som har gitt meg en liten "du-er-så-flink-til-å-være-gravid" gave. Jeg gleder meg til å bruke denne silkekimonoen både til avklippede jeansshorts, og hvite singletter eller å bare tusle rundt i den hjemme. Jeg regner med at det blir mye tusling rundt hjemme fremover...

Følg Lilisfashion på instagram

Stylemag #4 Krogh Optikk

På fredag var vi så heldige å få være med Stylemag på lanseringen av sitt fjerde nummer i samarbeid med Krogh Optikkk, og i den forbindelse fikk vi velge oss ut et par solbriller!!!

Her er Stylemags moteredaktør Julie Kase i Céline briller og Jenny Skavlan i Prada..

Fresheste Stylemag til dags dato!

Vanskelig å velge.. Så obligatoriske "selfier" i speilet ble tatt (selvfølgelig for å finne ut hvilke som passet best).. (Her med fineste Camilla).

Spektre var høyt på lista...

Vakre Anette i Prada´s.

Hedda og Nathalie

En super dag med fine jenter og med hvert vårt par Céline solbriller på nesa er Lilisene strålende fornøyde, så nå kan våren bare komme!

Følg Lilisfashion på instagram

It´s a Sting thing..

Nå nærmer det seg slutten av mitt opphold i Stavanger, derfor gikk turen idag innom mitt obligatoriske stoppested, nemlig tradisjonsrike og sjarmerende Cafe Sting ved Valbergs tårnet. Et glass i vårsolen er absolutt å anbefale om dere er i Stavanger området!

Genser fra By Zebra (en favoritt!), bukse fra Gina Tricot, Jakke fra Acne, sko fra Raybans og veske fra 3.1 Phillip Lim (My Wardrobe)

Følg Lilisfashion på instagram

Chillin

Jeg forlenget påskeferien min bittelitt, ettersom jeg er freelance og jobber hjemmefra har jeg av og til mulighet å reise litt og ta jobben min med meg, så jeg er fortsatt i vakre Stavanger og nyter milde dager..Igår var vi på Solastranda, etter å ha sendt lillebror til Brussel. Er sååå nydelig her! Blir salig av å se på den vakre naturen, og skulle ønske vi hadde de samme strendene på Østlandet.

Følg Lilisfashion på instagram

High-top

Jeg merker at mamma-fornuften begynner å tre i kraft, og at jeg skjønner at jeg ikke kan fortsette å spankulere rundt på høye heler. Sånn pris-messig er jeg fortsatt like ufornuftig, og drømmer selvfølgelig om de dyreste sneakersene som er å finne. Hadde ihvertfall ikke sagt nei til et par av disse (gjerne i leopard) til å trille rundt i.

Følg Lilisfashion på instagram

DBTV

For et par uker siden spillte jeg inn en liten snutt for stilskolen på DBTV om hvordan du kan kle deg i vårens trender om du er barmfager, og ikke vil ha fokus på det.

Du kan se klippet her

PS. Det er ikke ment som en kritikk på kvinnelige former, heller forslag på hvordan du best mulig kan fremheve de formene du er fornøyd med og skjule det du vil skjule... Mange spørr oss om tips om hvordan man skal kle seg om man ikke vil vise at man har en stor byste, så denne saken er ikke rettet mot dem som vil fremheve dem (bare så det er sagt..)

Har også fått spørsmål angående kjolen jeg har på meg, og den er fra Zara :X

Følg Lilisfashion på instagram

Today I want to wear...

Idag ville jeg sprette energisk og lysvåken opp av sengen, via frokostbordet med et kokt egg, croissant, nytraktet kaffe og avisen (yeah right... ipaden da..men avisen er mer romantisk). Jeg ville tatt god tid på badet, også elegant iført meg denne looken fra Louis Vuitton (minus hår og make-up for mine daglige affærer). Så vakkert, enkelt og avslappet!

Ble ikke heelt sånn men, ha en nydelig tirsdag fininger, og husk at dere kan følge oss på instagram @lilisfashion!

Coruna og Zara

GOD PÅSKE!

Hei, og god påske! Håper dere koser dere glugg i hjel, helst i Norge, hvor været i påsken har vært fantastisk. Jeg har nettopp kommet hjem fra skikkelig fjellpåske med både ski og snowboard hele dagen, hver dag.

Nok om påsken. Helgen før påsken var jeg i Spania, nærmere bestemt La Coruna. Jeg har aldri vært i Spania før, faktisk, og det gjorde det jo ekstra gøy (var nervøs for å ikke kunne kommunisere med spanjolene, så for sikkerhets skyld kjøpte jeg en spansk reiseordbok). Jeg reiste til Spania for å jobbe for Zara. På to dager tok to andre jenter og jeg bilder til Zaras loobook for TRF linjen. Her er et bilde fra resultatet:

Bildet er hentet fra denne linken

På bildet er en av de andre modellene, Kel Markey (utrolig kul jente) og meg. Jeg var litt skuffet over været i Spania fordi jeg hadde sett for meg sol og strender, mens det jeg fikk var regn og skyer. Allikevel ble det en hyggelig tur med masse kule mennesker, vin og tapas og ikke minst et fint hotell å bo på.

Ps. Selv om jeg hadde kjøpt en utrolig fin spansk reiseordbok fikk jeg allikevel problemer med kommunikasjonen. Når jeg skulle bestille roomeservice første kveld skjønte ikke han i resepsjonen et eneste ord. Jeg sa så tydelig jeg kunne "CHICKEN", men ikke noe respons. Han la på.. Men omtrent tre minutter senere banker det hardt på døren, og der står han med penn og notatblokk, og jeg må peke på menyen. God service da.

 

hits