mai 2012

Copenhagen!

Vi har vært så heldige å bli invitert til København på en pressetur i dag. Dagen startet tidlig, men det er aldri feil når man har noe gøy i vente. En trøtt Line K fikk en liten morgengave, hoops (tilbake til 80-tallet! Lilis loves hoops). Vi fikk se Bianco sin nye sko-kolleksjon i tillegg til Bianco sitt nye samarbeidsprosjekt, som vi desverre ikke kan røpe enda. Visningen fant sted på hotell Nimb, som har lysekroner og interiør vi bare kan drømme om. Etter en fantastisk visning med både sprudlende i glasset (klokken var over tolv?!), nydelig tapas og fashionistaer fikk vi en ekstra titt på kolleksjonen. Det var ikke vanskelig å finne noen favoritter. Navnet vårt står skrevet både på de svarte og røde ankelbootsene og kilehæl joggeskoene. I hagen til hotellet møtte vi en påfugl, som tøffet seg for oss. Den måtte selvfølgelig dokumenteres. Det ble litt shopping på strøget på oss begge, og det ser ut som om vi må ta en tur ut i morgen også.

Lilisene er veldig glad i København, så vi sjekket derfor inn på hotell Avenue for å bli en natt ekstra. En stykk happy-camper, shoes-crossed, nå legger vi oss med alle klærne på.

Hello Shoes!

Øverst på ønskelisten min står disse finingene fra YSL, herregud så kule, jeg døde litt da jeg så bildene av Crystal Renn med de på for de ser jo om mulig ENDA bedre ut... DISSE MÅ JEG FAKTSIK HA!

Anyways, nå er kofferten pakket og passet er med, trenger for såvidt ikke det... Lilisene stikker til Kjøben først for å se på Bianco, også for LilisKooos! Mac´en er med, ses i Kjøben!

Vinn Billetter til Hove festivalen!!

Keen på festival i sommer? Da må du se her!!! Vi gir nemlig ut to ukespass til Hove festivalen til en heldig vinner! Ikke nok med det, du får også en VIP båttur OG Camping plass! Alt du trenger å gjøre er å legge inn en kommentar i kommentarfeltet å si hvorfor akkuratt du fortjener å vinne... Vi skal også ned en tur, og har begynnt å glede oss allerede, så kanskje vi ses der...?

Vi trekker en vinner kommende søndag. Lykke til!

Efva Attling

Forrige uke var vi så heldige å få møte vakre Efva Attling, da hun viste sine nye smykker og hadde utstilling sammen med fotograf Mattias Edwall, som hadde tolket den nye kolleksjonen. Vi kom litt sent som gjorde at vi fikk litt kvalitets tid med smykkedesigneren, en mer inspirerende dame skal du lete lenge etter.  Med oss hjem fikk vi det nydelige peace armbåndet, og tenk å ha sine egne personlige briller da.. FAB!!

VISOR

 

Er det noen andre enn meg som har nydt pinsens fantastiske temperaturer med årets første (norske) strandtur? Apropos, så tror jeg tror faktisk sesongens viktigste beach accessoir for min del, blir den gjennomsiktige Visoren, så kul! Første bildet er fra Seafolly, det i midten er fra Gina Tricot og siste bilde er fra Louis Vuitton.

By Timo Pressday

Forrige uke ble vi invitert til By Timo´s nydelige på lokaler Frogner for å titte på den nye kolleksjonen deres. Her er det mye fokus på kvalitet og stoffene er av silke, tencel, kasjmir, ull. Superdelikate farger og mye fint både romantisk, basics og strikk for enhver smak.. Lokalene tør jeg påstå er de fineste i Oslo, vi hadde litt lyst å flytte inn der.. Også var jeg så heldig å komme hjem med en nattkjole fra undertøyskolleksjonen deres...

Gina Tricot Outfit

For en uke, såå deilig og varmt! Her hadde jeg på meg Gina Tricot fra topp til tå, bortsett fra boots fra Replay, Smykker fra Just Female og Dyrberg/Kern og solbriller fra Rayban.. Må anbefalt T-skjortene fra Perfect Tee fra Gina Tricot, de er såå deilige i kvaliteten, rett og slett perfekte basics!

17mai

Nordlandsbunaden ble hengende i skapet i år, i og med vi kun var på 17mai frokost før vi kjørte til sørlandet. Litt pynting ble det, og den nye jakken min fra Zara fikk luftet seg. Fryktelig fornøyd med den merker jeg!

//Bukse; Gina Tricot (verdens beste bukse, er ikke uten grunn de heter "perfect jeans". Jeg har tre par?!),  singlett; T by Alexander Wang, Jakke; Zara, sko; Isabel Marant og smykke; H&M.

New in!

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er fryktelig glad i Isabel Marant sneakersene mine. De svarte ble kjøpt for ca 2 år siden, og nå begynner de desverre å synge på siste verset. Det er de beste skoene jeg noen gang har hatt! Gode å gå i og med litt hæl. Perfekt! Fikk pakke på døren av FedEx med dette paret. Lenge leve Ebay!

Behind the scenes

For en stund siden stylet jeg Bertine Zetlitz for bladet Stella. Location var en fantastisk gård i Heggedal eid av Olaf og Ingvild. Jeg fikk lyst til å flytte dit! En utrolig inspirerende dag både når det kom til location og til teamet. Et stjerneteam etter min mening. Hår og make-up av Linda Wickman og fotograf Julie Pike. Flinke damer! Bladet er å finne i butikkhyllene nå, så løp og kjøp.

Her er noen behind-the-scenes bilder fra dagen.

Alexander Wang Sunnies

Sååå deilig å våkne til sol, man får så mye energi og lyst til å gjøre ting hele tiden. Men nå trenger jeg nye solbriller etter en eller annen dust bøffa yndlingene mine fra kurven på sykkelen min i går.. Sikler veldig på disse finingene fra Alexander Wang hos Net-a-porter.

Ha en solskinnsfyllt dag dere!

LiliLoves Camilla Åkrans

Hallooo!! Har du ikke lyst å dra på ferie når du ser disse, så vet ikke jeg. Plukket opp det siste H&M Magazine, da jeg var innom nettopp, og satte islatten min i halsen når jeg så disse bildene! Herreguud, Camilla Åkrans er en gud..Fy så flink, lekrere bilder tror jeg nesten ikke jeg har sett.. Plukk opp bladet og se selv, for kvaliteten på disse scannene er så som så.. Stylist er Clare Richardson.

(Camilla, ring meg om du trenger en annen stylist engang da, hehehe! )

Sequins

De to siste ukene har vært litt for hektiske. To store tv-produksjoner i tillegg til mye annen styling. Jeg elsker å jobbe, og mye jobb er gøy! Desverre går det på bekostning av andre ting, og blogging har det gått litt smått med i det siste. Nå begynner jeg endelig å komme meg ovenpå (selv om jeg akkurat fikk beskjed om at jeg har fått en ny stor jobb -gøy!). Instagram er jeg flink til å oppdatere -Lilisloves instagram.

Disse godbitene ble vist på H&M sin pressedag. Og det er så mange glitrende gevanter å glede seg til at jeg har ikke ord! Jeg tør nesten å påstå at dette er en av de fineste kolleksjonen de har hatt på lenge, selv om det sier jeg hver gang.

Strolling

For en deilig avslutning på en fin helg! Jeg har hatt besøk av lillebror og vi nøt det fine Oslo været som alle andre idag med en gåtur igjennom slottsparken, bliss..! Gleder jeg meg til å ta fatt på en ny og spennende uke!

Har på meg favvo bukser fra Mardou & Dean, sko fra La Redoute, genser fra Topshop.

LiliLoves Prints

Har så lyst på masse glade farger, print og paisley mønster i garderoben min, har sett noen som funker på Zara, men har mest lyst på disse morsomme fra Versace!

Nå skal jeg være flink å ta en joggetur i finværet. God Søndag Fininger!

oysho

Jeg oppdaget Oysho da jeg var i Spania for to år siden. De har fantastisk undertøy i tillegg til bikinier, sandaler og en egen liten kolleksjon med sportsklær. Jeg fant denne fine bikinien da vi var på Gran Canaria. Passe femenin, og med veldig fin passformen.

//I totally fell in love with the Oysho underwear when I was in Spain a couple of years ago. Had to make the store a visit this time as well and ended up with this cute perfectly shaped bikini.

Lililoves Palms

Det er ingen hemlighet at jeg er over gjennomsnittet glad i palmer, og har opparbeidet meg en cravings for noen fine palme printede Hawaii skjorter,( T-skjorter, bukser,skjerf og skjørt forøvrig)..  Fant den nederste finingene fra H&M WaterAid kollaborasjonen, som jeg faktisk vet rent lite om, (vet heller ikke om dette egentlig er barne klær). Må si jeg ELSKER t-skjorta!

Textile E&J

Mary Kate og Ashley Olsen har latt seg inspirere av gatemoten i New York da de designet den nye Textile Elizabeth and James kolleksjon. Liker at plaggene fungerer like bra med sneakers til hverdags og et par høye heler til fest. Akkurat passe comfy and cool. Øverst på ønskelisten står en BAAANG! T-skjorte.....og armybuksen...og det hvite antrekket! Liker alt merker jeg.

Source; hwtf

Hurra for 17 Mai

17 Mai kom litt brått på oss, men nå har vi hatt sjampis frokost med jordbær, og ettersom det skulle være uvær opplevde jeg en liten kleskrise, for jeg ikke orket å gå i bunaden.. Så etter dette bildet byttet jeg igjen til en hvit blonde kjole fra St. Tropez, hihi.

Gratulerer med dagen Norge!!!

College Shirt

Er du og blitt glad i college t-skjorter (Les Isabel Marant ss2012), da har jeg isåfall et lite tips: Dere som følger oss på Instagram så kanskje denne for en liten stund siden... Men iallefall så snublet jeg over denne finingen på Dressmann (!) da jeg var å hentet inn noen klær. Jeg kom hjem med denne i to farger og er såå fornøyd..

Bloggers Anonymous

På torsdag forrige uke ,var vi så heldige å bli invitert på bloggers middag på Holzweiler agenturer. Det var så kult, vi ble plukket opp i båt på akerbrygge og kjørt over til lokalene deres på Lysaker Brygge. Så hyggelig å tilbringe kvelden med hyggelige bloggevenninner (bla. Celine, Annabel, Marie og Nathalie)og enormt god raw food middag! Holzweiler røpte også at de har begynnt å lage sjerf, på rull! Så da kan du bestemme hvor langt du vil det skal være, så mange fine..

Today´s outfit

For en deilig dag! Idag har jeg vært en tur innom de hyggelige menneskene på By Timo, så masse fine ting og for et vakkert lokale (lager en post etterpå)! Deretter tok jeg sykkelen og trillet ned til byen der jeg hadde et hyggelig møte og tilbakeleveringer av styling.. Nå er joggeturen fullført og jeg tar meg fri med god samvittighet.. Skjønner forresten ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt meg sykkel før..? Sååå praktisk (og gøy!) Go DBS!

Hadde på meg herreskjorte fra Denim & Supply, T fra Gestuz, smykker fra Just Female, Cala & Jade, Dyrberg/Kern, Skinnbukser fra Redefine your Identity, Sko fra Replay, Øredobber fra Line & Jo og Solbriller fra Gina Tricot.

LiliLoves Color Dip Dye

Her er det jeg har øverst på ønskelisten akkuratt nå: Mardou & Dean´s finfine fargede jeans og de superkule fra Current/Elliott nederst.. Vil ha alle tre..

Ha en fin søndag allesammen, min tilbringes på sofaen med blomster på bordet ,mat i magen og film på skjermen, tudelu!

Volvo Hybrid Testdrive

Husker dere at vi skulle på dette eventet? Her er noen av bildene, fra da vi fikk se på og testkjøre gliset (dvs. Jeg måtte nøye meg med å ta i rattet når den stod stille... (OK, nå SKAL jeg få meg lappen, urk.) Uansett, eventet var veldig gjennomført, der til og med mat og drikke var inspirert av Volvos V60 Hybrid, mulig vi tar en copy/paste av de gode vann drinkene på Lilisfood, hehe. Interiøret og bilden var lekkert og stilrent, og det hadde ikke gjort noe å hatt denne, vet jeg! Line L var så heldig å få kjøre, og når den gikk på Hybrid var den så stillegående at man kunne høre seg selv tenke, HERLIG! Ikke noe i veien for å kjøre miljøvennlig når bilen ser ut som denne! Nå trenger bare staten følge med i svingene (hehe) og gjøre det mer økonomisk å velge miljø også (da mener jeg ift. skattelegging)! I tillegg til å være fin hadde den også en App som fulgte med, som Lilisene ble meget fascinerte av... Med den kunne man nemlig blandt annet sette på varmen, låse og åpne , med mobilen! Smart, ikkesant?

Annonse

Lilis Instaweek

Det har vært en hektisk, men meget morsom uke! Reklame jobbing, Bikbok shoot og morsomme eventer, har jeg vært så busy bee at jeg kun har vært på Instagram.. Og vi E L S K E R instagram (hvem gjør ikke det..?) Så om du også gjør det, hvorfor ikke finne oss og si hei..? Så ses vi på Instagram!! Fortsatt god søndag!

obsessed

Noen ting får man virkelig ikke ut av hodet. Hver gang bilder av denne vesten dukker opp, så får jeg helt vondt i magen. Den er så sabla fin! Må nesten si jeg skulle ønske den var min, selv om jeg innser at det kun blir med tanken.

Sunday bliss

Det er ikke hver dag (les: aldri), jeg får beskjed av "mannen" at nå er det lenge siden du har lagt ut outfit bilde (note to self; jeg skal bli flinkere!). Trodde faktisk ikke at han leste bloggen en gang. Det viser seg at han er en smugleser.

Ut på terassen, frem med kamera, så ble det altså en liten antrekkspost.

//sko; Aldo, bukse; Gina Tricot, genser; H&M, vest; Zara, solbriller; RayBan

You made my day!

Jeg hadde verdens beste start på helgen. På fredag fikk jeg blomster levert på døren med verdens hyggeligste invitasjon. Har en hektisk, men morsom, uke foran meg. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal rekke alt, men med litt ordentlig planlegging så går det meste! Har gått på pilates hver morgen i tre uker nå, og det kan virkelig anbefales. Det er sjeldent jeg har følt meg så velopplagt og full av energi. Det hjelper også å ha noe gøy å se frem til, så takk igjen, Holzweilere! Blomstene har fått meg til å smile hver dag. Gleder meg!

buddha bracelet

Søndag er en av mine favorittdager. Ihvertfall de søndagene man ikke har noen planer, og kan gjøre akkurat det man har lyst til. I dag ble det lang frokost med litt for mye kaffe, muffinsbaking (lavkarbo til og med, og jeg som egentlig liker høykarbo best!), en tur på hagesenteret (bringebærbusker er plantet -juhuuu!). I tillegg har det kommet noen nye tilskudd i den lille Buddha familien. Jeg kom over disse tjukke, søte, små smilende Buddhaene for litt siden, og fant ut at jeg måtte lage noe ut av dem. Armbåndene falt i smak hos jentegjengen som jeg var på tur med, så nå er jeg i gang med å flette flere.

Happy Sunday!

De ultimate skoene

De perfekte sorte ankelbootsene, med den perfekte spissen,hælen og høyden har jeg leitet så lenge etter.. Jeg syns de jeg har fra Zara ser perfekte ut, men de er så vonde å gå i, og jeg trenger noen jeg kan løpe på hele dagen lang! Sikler litt etter disse kule fra Alexander Wang, men hælen ser ganske høy ut, så de blir veldig bratte (Noen som har de??).. Og da går det bare et par timer.. Noen som har noen tips om noen andre fine, og kofortable?

Sunday

Hohoo, jeg har kjøpt meg sykkel, og idag er det ut på sykkeltur i finværet! Deretter er det ordnings i hus og hjem og forberedelser til uken som kommer. Happy søndag!!

(Sykkelen på bildet er desverre ikke min..)

Lililoves Fall Winter Spring Summer

Her er en liten preview på FWSS kolleksjonen jeg snakket om i forrige post, er det ikke fint..? Elsker de fargede dyreprintene, spesiellt de blå. Alle skjortene er i superfin kvalitet og alt er sydd med franske sømmer, også har jeg endelig funnet den ultimate silke skjorten med skjulte knapper og perfekt passform(glemte å ta bilder av dem) Skal ha en i hvit og en i svart (syns alle burde ha det i garderoben sin)... FWSS selges blandt annet på Eger til høsten..

Filming at Blender

Idag har jeg vært på klesagenturet Blender og sett på godsaker fra noen av mine favoritter som bla. Alexander Wang, IRO, Current/Elliott og det nye Norske og superkule merket FWSS (Fall Winter Spring Summer)(skal lage egen post på det)! Vi filmet også en liten snutt til God Morgen Norge som kommer om ikke så lenge, så gøy!!

Jeg har på meg bukse fra Mardou & Dean, boots fra Replay, topp fra Malene Birger (høst 2012) smykker fra Dyrberg/Kern, Just Female og SuMisura!

Håret fikk jeg hjelp til å gjøre av en GHD ekspert, som jeg skal skrive mer om på Beauty om litt.. Nå skal jeg gjøre meg klar til Lilisene skal på Volvo V60 Hybrid lansering, WroomWroomWroom!!

Mango again..

Det begynner virkelig å bli svung over Mango sine nye kolleksjoner. Den forrige kolleksjonen deres slo virkelig an, og jeg synes bare det blir bedre og bedre. At det er en liten Marant touch over det hele er heller ikke feil.

Wi-fi på fly er gøy! Gjør den fem timers lange flyreisen litt bedre. Sees i Norge!

Volvo V60 Hybrid

Dette visste dere kanskje ikke om meg, men jeg elsker biler! Litt rart jeg ikke har lappen enda da, men jeg driver å tar den, og det eneste som står i hodet mitt er at jeg ikke kan vente til å endelig ha den og kan kjøpe meg en bil! Jeg har tittet litt på noen jeg har lyst på, og en av dem er en ny som Volvo nettopp har kommet med som skal lanseres på stort event på Vulcan i morgen! Det er en hybridbil for miljø er veldig viktig, også sparer man jo masse i og med at den ikke bruker så mye drivstoff, i og med at man kan bytte mellom å kjøre på batteri og drivstoff! Drømmebilen jeg snakker om er Volvo Hybrid V60 (vrooom!) Selvfølgelig er det spesielt viktig at bilen ser fin ut, og det gjør denne,  strømlinjeformet utenpå og helt strøken inni. Jeg liker den best i den ishvite perlemor fargen.

I morgen skal vi på lanseringen av Volvo V60 Hybrid, og på eventet skal det være et trendseminar hvor man tar for seg "Sustainable Luxury" som er denne V60 Hybriden er, altså en luksusbil med miljøfordeler, og så skal man debattere :

Klima- og miljøsaken er blitt trend. Både på grunn av økt bevissthet hos forbrukere, samt at ”grønne” produkter, varer og tjenester har fått høyere standard. ”Sustainable luxury” er blitt et nytt begrep. Men kan luksus og bærekraftighet virkelig gå ”hånd i hånd”, eller er det kun en buzz skapt av markedskrefter, beregnet på hyklere som vil smykke seg med riktig image, men som ikke er villig til å ofre verken komfort eller design?

Dette et en superspennende og viktig problemstilling i dagens forbruker samfunn (så dette blir interressant!) Vi skal jo få prøvekjøre gliset og, og det gleder jeg fletta av meg til, så da tar jeg med meg kamera og L´en min i veska, så skal jeg og Line på LilisDrive... Juubee!

Annonse

300412

I går ble jubilanten Julie, feiret fra morgen til kveld, med champis, jordbær, bikini og bading. Siste dagen i dag skal nytes hjemme med god middag, før vi vender snuten hjemover i morgen.

//sko; BikBok, skjørt; Isabel Marant, genser; T by Alexander Wang, veske; Balenciaga, belte; BikBok

hits