mai 2013

The third eye

Lille nurk har fått seg nytt armbånd, det tredje øyet av Camilla Prytz. Jeg blir så varm om hjeret når jeg ser det på den lubne lille barnehånden. Elsker kombinasjonen av glass og sølv, og det er fare for at "mor" må låne det litt. Sjekk ut Camilla sin hjemmeside for alle de fantastiske smykkene hennes.

LiliLoves Mercedes Benz

Jeg (Line K) holder som noen av dere vet på å ta lappen.. Men som få av dere vet, jeg er EKSTREMT opptatt av biler, og jeg prøvekjørerer så ofte jeg får muligheten.

Denne gangen fikk jeg muligheten til å låne den nye CLA en til Mercedes Benz da vi skulle dra til Haukli  å overraske pappa på 60 års dagen hans, og jeg "falled in LOVE"  ..!

Sportsseter , det største bagasjesrommet og et like kult interiør som eksteriør!!

Å sitte i den nye CLA Mercedes Benz en føles som å sitte i en en racerhybrid, og den har i tillegg til at man har et bagasjerom  man bare kan drømme om. Hva er prisen spør dere? Den ligger på 330 000 (start) . Så jeg ble ekstra ekstatisk da jeg fikk låne en av Mercedes Benz til å ankomme Pappasparty og fikk vise dem CLAn til Pappas 60 års lag. Samtlige digget den! Den er ikke så ille i pris heller, men den garanteres den oppmerksomhet fra "lookers".  ...

Surfs up

Jeg sitter og jobber med en sak som dreier seg om sommer, sol, surfing og yoga. På jakt etter inspirasjon dukket disse bildene opp på weheartit. Jeg elsker den siden! Yogaen har jeg begynt med igjen etter fødselen, men kun på hjemmebasis. Men det er slitsomt nok det. Etter å ha sett disse bildene, merker jeg ble helt gira på å lære meg å surfe. Jeg har en venninne som alltid har prøvd å overtale meg til å være med på surfekurs og surfecamp. Det er ikke det at jeg ikke vil, men jeg vil gjerne være god med en gang. Helst vil jeg slippe knall og fall og vann i nesen. Men jeg innser det nå, Julie, surfecamp på Bali er det eneste riktige! Neste gang er jeg med..

Jennifer Behr

Hårpynten fra Jennifer Behr er på alles lepper for tiden. Eksklusive materialer som silkechiffong, skinn og swarovski-krystaller pryder hårbøyler og spenner. Like perfekt til bryllupsantrekket som til slitt denim og hverdagsantrekket.

Jennifer Behr

 

Gammel skatt

Gleden var stor da denne vesken dukket opp. Jeg har lett etter den i en evighet, og det viser seg at jeg har gjemt den i en støvpose oppi en annen veske. Nå har den i alle fall fått sett dagens lys, og jeg gleder meg til den skal brukes masse i sommer!

//Solbriller; H&M, genser; Rika, jeansshorts; Current/Elliott, veske; MiuMiu, jakke; H&M, sko; Isabel Marant.

Favorittskjorte

Favorittskjorten fra Part Two har blitt brukt flittig i det siste, både fordi den er superfin i tillegg til at det er veldig praktisk med skjorter for tiden. Skulle gjerne hatt denne i flere farger. Elsker mønsteret, passformen og kvaliteten.

//Skjorte; PartTwo (fåes her), Solbriller; RayBan (fåes her), Boyfriend jeans; Current/Elliott (fåes her og her), sko; Christian Louboutin, smykke; Syster P.

17mai

Jeg benytter meg av hver anledning jeg har til å bruke bunaden min, men i år måtte den dessverre vike plass for en sommerkjole. Bunad og amming er en dårlig kombinasjon. Vi hadde en veldig hyggelig og rolig 17mai. Først hadde vår lille familie frokost hjemme, deretter så vi på barnetoget og så lunsj hos svigers. Dagen ble avsluttet med grillings hos gode venner. Med andre ord, mat, feiring og gode venner i fokus.

Jeg ser nå at Isabel Marant var sterkt representert på 17mai, og både kjole, sko og jakke er derifra. Aprops jakken. Den er et salgsscoop, som jeg er så utrolig fornøyd med. Kommer tilbake til den.

Like mother, like daughter

Man blir litt tussete etter man har fått barn, og selv om jeg lovte meg selv å ikke bli hønemor så er det ikke å komme bort ifra. Livet får litt andre verdier, og man har mer enn kun seg selv å ta hensyn til. I går hadde vi egentlig tenkt oss på tre pressevisninger, men ting gikk ikke helt som planlagt, så vi ble sittende inne og kose oss inne i regnet istedenfor. Jeg kom over denne moteserien fra Grey Magazine, og synes den var verdt å dele.

source; honestlywtf

17 Mai

Håper alle har hatt en nydelig 17 mai og Pinsehelg! Jeg fikk besøk fra Brussel så vi måtte ta turen innom slottet, dessverre var alt ferdig da vi kom, men vi hadde en superhyggelig feiring allikevell. Hadde på meg kjole fra Cubus, sko fra Zara, øredobber fra Malene Birger og jakke fra Gestuz.

Leo Love

3 favoritter som har vært ute og luftet seg i varmen i pinsen. Vesken fra Kenzo er et av de mest crazy veskekjøpene jeg har gjort, men i og med mesteparten av garderoben min er svart, og at jeg i tillegg går mest i jeans og hvite tskjorter på sommeren føler jeg den passer til nesten alt selv om den er fargesprakende. Av erfaring så vet jeg at det er de mest spesielle veskene jeg blir mest glad i, så denne er allerede en favoritt.

Min er fra studio G12, men de er dessverre utsolgt, men den kan også fåes kjøpt her og her.

Palmer

Håper alle har hatt en super nasjonaldag! Dere som har fulgt oss en stund, har kanskje fått med dere at jeg er over gjennomsnittet opptatt av palmer, jeg blir så glad av de vakre og eksotiske trærne! Nå har jeg også dratt palmene inn i klesskapet mitt. I fjor kjøpte jeg herreskjorten på H&M, og nylig har den fått selskap av palmesko fra Gina Tricot (som er overraskende gode å gå i). Gleder meg bare til å få litt sol på beina så skal de få komme til sin rett kombinert med en liten lys sommerkjole .

17 Mai På God Morgen Norge

Igår var jeg på besøk hos God morgen Norge og snakket om 17 Mai antrekk, og litt tips og sånn.. Så har du fortsatt litt kleskrise kan du ta en titt på videoen her. Jeg hadde egentlig med meg masse fint, men som vanlig var det superhektisk og jeg fikk dessverre ikke vist frem alt.. Det er egentlig et under at jeg klarer å ta noen bilder i det hele tatt når jeg er der for jeg er så stresset, hehe.. Det ble jo litt så som så med kvaliteten da, men for mer updates fra oss Liliser så kan dere følge oss på instagram!

Ha en fantastisk 17 Mai!!

wrist candy

I dag har vi stått opp, spist, skiftet bleie, sovet, skiftet bleie, spist, sovet og skiftet bleie igjen. Plutselig var dagen gått og alle planene gikk i vasken. Sånn er det når den lille frøkna styrer dagene..he he.. Dagens armcandy var det eneste jeg rakk å ta bilde av. Har blitt utrolig glad i armbåndene mine fra Ettika, og i dag i kombinasjon med et fra Nature Rocks og et fra Bjørg Jewellery.

Odd Molly!

 

Da jeg var innom Spalt PR under presseuken, var det spesielt et merke jeg forelsket meg i HELE kolleksjonen til... Til min stooore overraskelse var dette Odd Molly, et merke jeg helt ærlig ikke har syns noe særlig om tidligere.. Men høstens kolleskjon er bare RÅ!

(BTW: Detaljene og kvalitetene er også upåklagerlige)

17 mai

Selv om jeg veldig gjerne skulle brukt bunaden min på 17mai, så må den ligge hjemme. Amming og bunad er dessverre en dårlig kombinasjon. Jeg prøver å planlegge bittelitt (selv om jeg er elendig til å planlegge, og det alltid blir kleskaos i siste liten). Jeg står mellom en hvit sommerkjole og dette antrekket til 17mai. Fra FWSS.

 

Wedding Bliss

Da er jeg endelig tilbake med nett i heimen, blir så amputert når jeg ikke får blogget..

Forrige helg var jeg i bryllup på folkemuseet på Bydøy til min nydelig kusine og hennes mann. Da fikk jeg igjen luftet min vintage kjole kjøpt på Magmalou på Frogner. Er så glad i den, og har lyst å få sydd opp modellen i ulike farger og lengder, for snittet er så fint..

Takk for en nydelig dag, med verdens beste familie!

Happy Monday

Ingen blåmandag her i gården, selv om det regner og man skulle tro det var høst ute. Når man våkner til et lite smilende ansikt kan man ikke annet enn å kjenne på lykkefølelsen innvendig. Jeg har i tillegg noen morsomme jobbprosjekt jeg får gjort mens lille nurk sover.

Bildene fra Vogue Paris sitt mai nummer har florert på diverse blogger i det siste. Jeg blir så glad av å se på den positive energien i dette bildet, og lengter litt ekstra etter sol og varme. Med det ønsker jeg alle en fantastisk mandag!

Oh my...

Jeg dør litt innvendig av disse skoene fra Jimmy Choo. Jeg har alltid hatt en svakhet for dusker og pon-ponger, så disse er helt innafor. Hadde passet perfekt til enkle sommerkjoler, jeans og jeansshorts. Synd prisen er i det stiveste laget. Finnes her.

Holy Stone

One to watch! Elsker skinnplaggene fra australienske Holy Stone, og jeg tør nesten å påstå at jeg har funnet den perfekte baggy skinnbuksen, ved navnet "Ho hey". Den hadde ikke vært så dum å ha i rødt heller...

Source; Holy Stone, OracleFox

Regnfulle Spania

HolaHola chicas!

Ey, joda da er jeg tilbake i Spania. Flaks som jeg alltid har, regner det igjen. I tillegg har jeg blitt ganske forkjølet og føler meg passe dårlig. Men i dag er det 1.mai, da er det ingen jobbing og fri! Det feires med et langt bad, Spansk tequila-smaksatt øl (genialt!?), og masse serier på nett.

Jeg tok meg også en gåtur for å se hva denne regnfulle byen har å by på. På en søt restaurant kjøpte jeg meg godt lunsj før jeg gikk til et jamoneria (skinkeshop) for å kjøpe ekte spansk skinke. Skinkebutikken var egentig stengt, men han som jobbet der så meg og slapp meg inn ( der ser du, flaks igjen!). Selvfølgelig kunne han ikke engelsk, men fransk, så jeg prøvde meg frem med en tvilsom fransk for å kjøpe skinke.

 

 

 

 

 

 

Dette er Anna fra Polen, hun jobber med meg her i Spania, og er utrolig søt! Bildet er fra en kveld vi var ute og spiste ekte bleksprut, namnam.

 

Happy camper

Etter en og en halv uke i min lille lykke-boble er det på tide å bevege seg ut blandt folk igjen. Den 25 april kom en liten ny verdensborger til verden, og dagene har fått et litt annet innhold. Vi har fått verdens snilleste pike, som er strålende fornøyd så lenge hun får nok mat og søvn. Jeg kunne ikke vært lykkeligere! Nå gleder jeg meg til tiden fremover med lille Nurk, og lover at jeg skal bli flinkere på blogg-oppdateringer.

//jeans; BikBok, sko; Isabel Marant, genser; Balenciaga, jakke; BikBok, veske; Proenza Schouler, briller; Celine (Krogh Optikk)

 

Rockabilly?

Jeg har aldri vært helt solgt av rockabilly stilen, men da jeg var i utdrikningslag for min kjære kusine for et par helger siden var dette temaet, så jeg ble pent nødt til å innfinne meg... Nå kan dere se at jeg gjorde det på min måte, men for meg var det litt vågalt lell. Syns og det var ganske morro og følte meg feminin og fin med røde lepper. Kanskje det skal gjentas?

Lililoves Equipment

Digger denne genseren fra Equipment! Den er så lett å kombinere med et ellers nedtonet antrekk. Hvem liker ikke å spice outfiten  med litt farget snake..? Ihvertfall gjør jeg det, hehe.

Også kommer den i mange farger... Heller litt mot denne i grønt, men liker også denne i blått! Her er den gule, what to choose?

hits