mai 2014

New in
Idag har jeg møtt fantastiske Rosita Missoni som startet Missoni. For en inspirerende og flott dame!

Igår hadde jeg på meg dette; Nye shorts fra Minimum og jakke fra Vivikes. Nå er det ut i sola og etter på er det Miley Cyrus! Om vi får billetter da ;)

Krysser fingrene.

Ha en nydelig dag!! 

PARIS


For litt siden var jeg i Paris, og selv om jeg bare var det et minutt, så får jeg sånn påfyll og inspirasjon av den byen. Alt er vakkert der!

Jeg hadde på meg jakke fra Vivikes, skjorte fra Gina Tricot, bukse fra Bikbok, sko fra Sandro og veska.. Den har dere sett før, hehe. 

Work Wear
Dette er meg til hverdags.. Jeans, genser og skinnjakke. Var altfor varm idag så jeg måtte kle av meg senere, kommer flere bilder, men MAC´en min konker snart så må ta en opprenskning først LOL.

Håper dere har hatt en nydelig helg!

Bilder av Ida Klokk: Nettavisen/Side2

When it rains

It pours sier dem.. Bring an umbrella, sier jeg.

Jeg er litt satt ute av spill denne uken, av og til får man uforutsatte ting kastet i trynet, og da er det bare å "pick up the pieces and get things done"!

Disse bildene tok Janne Rugland av meg ifjor. Fantastiske Benedicte stylet meg og Corinne gjorde Make/hår. 

17. Mai antekket
Håper dere hadde en hyggelig 17.Mai fininger.

Jeg hadde en nydelig dag sammen med gode venner på Oslos tak.  

Bestemte meg i sisteliten å droppe planlagt antrekk, og gikk heller for denne omslagskjolen fra Ganni. Digger palmer om dagen.

Jeg hadde det så gøy, at jeg kun fikk foreviget antrekket med mobilbilder, så beklager kvaliteten, men dere skjønner tegninga!

Noen andre enn meg som har blåmandag idag? Rekk opp hånda, hehehe.

Pastels
Det er busy dager for tiden, men ingenting er jo morsommere enn det. Idag har jeg og Side2s nye motejournalist vært ute og laget saker, som kommer ut veldig snart.

FIkk dere med dere forresten med dere Styleguiden jeg har laget om pasteller?

Her er iallefall det første antrekket jeg hadde på meg der. Digget de deilige fargene og fine snittene på disse plaggene.

Skoene er noen nye favoritter som jeg syns både er kule, komfortable og tar meg oppi høyden. 

I morgen grytidlig går turen til Paris, og det gleder jeg meg veldig til. Paris er jo den fineste byen i verden i mine øyne. Kafeene, shoppingen, menneskene, arkitekturen, lydene. Alt inspirerer meg med den byen!

Jeg blir veldig glad om dere vil følge meg dit på instagrammen min @lilisfashion

Hot Plaid


Idag er jeg earlybird, og det er litt vanskelig for jeg hater å stå opp om morgenen. Men, når jeg skal ut på tur er det ikke så dumt allikevell. Gleder meg til å vise dere bilder. 

Denne uken er superhektisk i Lili verden, så for flere oppdateringer, blir jeg veldig glad om dere vil følge meg på Instagram! 

Dette antrekket hadde jeg på meg på Styleguiden om mønstrede sett. Plaggene er store favoritter denne sesongen, skinnjakken er så perfekt det går, og settet som minner meg om et golf sett for menn som er nerdete og dritkult. Idag kommer en ny Styleguide om Pasteller på Side2.

Wearing Jacket by FWSS, plaid set by Etoile Isabel Marant/Høyer Eger, shoes from COS.

Hjemmetrening


Jeg er en stor fan av hjemmetrening, og husker utrolig godt min første treningsvideo. Det var Cindy Crawford på VHS, som nærmest ble slitt ut, for jeg pliktoppfyllende gjorde som Cindy sa og tok "High kicks" og  "Lounges" i stua hver dag etter skolen. 

Det gjør jeg forresten fortsatt, dog uten Cindy, og kanskje ikke like ivrig hver dag, men med mine nye freshe hjemmetrenings gadgets er treningen mer effektiv, og alt hjelper! Medisinballen er super til sit-ups, squats og er enda morsommere å bruke om du har noen å trene sammen med.

Strikken bruker jeg til å trene armer og utside lår. Jeg prøver å bli konsekvent med å bruke dem, derfor ligger de konstant i stua og lyser mot meg, så jeg ikke "glemmer" det, og havner på sofaen med en Pizza istedet.. 

Tightsen er fra Gina Tricot og apparatene fra Abecita.

@lilisfashion

Det glamorøse stylistlivet..Det høres så glamorøst ut syns jeg. Å være stylist (i Norge) er ikke bare glamour skal jeg si dere, det er mye poser, orging, logistikk og bæring...

Her er jeg fra da jeg stylet litt i forrige uke, og de posene dere ser her er bare toppen på isfjellet, hehe. 

Heldivis har jeg en fantastisk assistent som hjelper til med å holde meg organisert!

Baby Rosa


Jeg trodde egentlig ikke jeg noen gang kom til å kle meg i denne fargen, da jeg alltid har skydd ting som er litt "babete".

Det kommer nok at at da jeg studerte mote i London hadde jeg lyseblondt hår, tung pannelugg og var bittelitt for glad i solariumet, for å unngå babe stempelet var pasteller og sukkertøy farger en klar No Go, hehe. Nå er jeg derimot en bleik brunette så nå sier jeg det er Must Have! Iallefall skoene!

Disse er fra stylingen til Styleguiden som kommer på Side2 veldig snart.

Sko og veske fra Alexander Wang og jakke fra IRO (Alt fra Høyer Eger)

@lilisfashion 

Denim X Knit X Leather
Check, check og check. Har tatt et dypdykk i garderoben og gjenoppdaget noen gamle favoritter, som den hullete denimjakka fra Gina Tricot, frynsebootsene fra Isabel Marant for H&M og strikkevesten fra Mary Kate & Ashley for Bikbok. Det føles som jeg har fått et flunkende nytt klesskap, hehe.

Silkeskjerfet er en ny favoritt fra Beck Søndergaard og solbrillene er fra Burberry.

@lilisfashion

Yesterday through my phone


Igår hadde jeg nye opptak til styleguide for Side2/Nettavisen. SÅ gøy, men for en lang dag. Puh, var ikke i loppekassen før ett, så idag har jeg hjemmekontor, og nå skal det BLOGGES. Juhuu, tok en uplanlagt bloggepause, som aldeles ikke var meningen. MEN det var litt godt også, for nå har jeg masse ny bloggegiv! 

Første episode av Styleguiden kommer på Side 2 allerede denne uken!

For flere oppdateringer så vet dere at det bare er å følge meg på instagram. Profilen finner du her @lilisfashion

Gold X PalmsSitter å drømmer meg bort til sydligere strøk.. Enn så lenge har jeg kun klart å kapre til meg et par nye innskudd i feriegarderoben, MEN det er en start. Nå; Tan..

hits