mai 2015

Balmain Pre Fall 15Jeg er så spent på den nye H&M kolaben med Balmain, og gleder meg i hel til å se den. Jeg tipper det er en "best of" Olivier Rousteing med litt ny vri. Håper det! Og at det er mye skinn, velour, gull og beading.. Kan nesten ikke vente. 

Disse bildene er fra Balmains Pre Fall 2015.. Sykt fin.

On my Mind #mulesJeg vet ikke hva som feiler meg, men er det noe jeg ikke kan få nok av er det sko. Jeg har så mange sko at det ikke er plass i leiligheten, likevell er det alltid det øyene mine går til når jeg er i butikker. De er som smykker og kan make or break et antrekk totalt. Mest er det nok for at jeg ellers har en så døll stil at skoene får hovedrollen. 

Nå har jeg fetish på mules, og disse er mine favoritter; Fra øverst Acne, Chloe/Net-a-porter, &Other Stories.

Det opplagte er jo å bruke de til sommerbrune ben, kjole shorts og skjørt. Jeg drømmer om å bruke dem til culotter og korte jeans og dressbukser. Nam!

Friday Funday


Idag dukket jeg og Eline  på jobben i nye linskjorter(les forrige innlegg) og croppede jeans begge to. Så sånn ser altså fredagsantrekket ut på Nettavisen.

Denne uken har gått så fort og plutselig er det jo helg, igjen. Jeg har iikke laget noen planer og det er faktisk veldig deilig!

Rotet  frem Acne buksa mi igjen syns den har så fin lengde som passer til en sånn fin vårdag som vi har idag.

Nyt helgen fininger!

 

 

My SecretDet er ikke sååå fryktelig hemmelig da, mer et tips egentlig. Jeg shoppet denne skjorta på Gina Tricot i fire farger. Den er helt perfekt i 100% lin og som dere ser er det en skjorte som passer til alt!

Så det var mitt lille tips, flere på jobben måtte ut å sikre seg den også, buksen kjøpte jeg også der. 

Idag er det ganske dritvær her i Oslo, men det går greit for det er jo tacotorsdag! Så det er planen og netflix i heve/senkesenga til mannen.

Solbriller fra MAX&Co/ Spercksavers, sko fra Superga, skjorte og bukse fra Gina Tricot, jakke fra H&M.

The perfect duoJeg er en evig skjorteelsker. Den enkle skjorta har vært mitt "go to" plagg i årevis. Om jeg går opp eller ned i vekt er den fortsatt like fin syns jeg. Jeg liker den litt stor, med et par knapper åpne og i et deilig materiale som ikke klistrer seg til kroppen. 

Den lyseblå skjorta bruker jeg til alt. 

Dette fant jeg på showrommet hos Baum und Pferdgarten og selv om de ikke i utgangspuntet ser ut til å passe, syns jeg de er perfekte sammen.

Kombinert med sylskarpe, sorte pumps (helst Prada (ønske,ønske))  to-tre tynne gullsmykker, tilfeldig rufsete hår og solbrun hud. Naaammm

Oldies and goodies
Jeg er en av dem som alltid tar på meg det nyeste jeg har. Ja, det som ligger øverst i skuffen helt øverst i skapet. Har jeg valget, havner det sjeldent (les: aldri) på det jeg kjøpte for et par måneder siden.. Det ligger bakerst i skuffen (trist, jeg vet det).

Derfor testet jeg min egen komfortsone da jeg pakket til Berlin. Tanken var, om jeg ikke gir meg selv særlig med valg, ja da må det selvfølgelig bare gå (og for all del, styr unna desposhopping på & Other Stories)

Uansett jeg har aldri pakket så lite i hele mitt liv! Selv om jeg kun skal være borte et døgn må jeg vanligvis alltid ha tusen forskjellige ting med meg, sånn "just in case" .

Just in case hva da, sier dere.. Jo, det kan jo plutselig bli isstorm, plutselig skal vi på en giga kjendisfest (LOL), en sykt "up scale" middag, eller skal vi gå i ti timer..

Alle disse tingene skjedde i Berlin, men vet du hva? Jeg klarte meg med mine oldies for de var goodies allikevel!

Et stykk storby-pakketips kommer på bloggen veldig snart, jeg er superstolt!

Har på meg kjole fra H&M trend (gammal) jakke fra Zara (gammal) og sko fra Alexander Wang (litt gamle)

Snapshots from press week

Dere som følger meg og andre bloggere på instagram fikk sikkert med dere at det var presseuke forrige uke. Denne sesongen virker det som om det er pressemåned ettersom det nesten er frokoster, luncher og go-sees daglig. Jeg skal ikke klage jeg asså, for det er driiiiitdigg å starte dagen med instagramvennlige frokoster og fine høst klær!

Her er et miniutvalg av det som ble dokumentert på telefonen min i uken som var. Det var utrolig mye fint å se. Det meste kommer ikke før i August, så først er det heldigvis vår, sommer, soling og bading!  

I Oslo er det ruskevær idag, og det betyr innevær med god samvittighet. Ha det nydelig dere!

 

hits