juni 2012

The promise collection

Lilisene er glad i støtte en god sak, og når vi får høre om prosjekter som dette er den ingen tvil om at vi må spre budskapet. Med Katie Holmes som ambassadør har Tommy Hilfiger designet The Promise Collection, der alle inntekter av salget går til Millenium Promise, der hovedmålet er å halvere den ekstreme fattigdommen i Afrika innen 2015. I de 13 plaggene for menn og 17 for kvinner, gjenspeiles afrikanske print og farger. Ikke bare er kolleksjonen super-fin, men man har samtidig mulighet til å støtte en god sak. Øverst på ønskelisten står solbrillene og det røde skjørtet. Ser ut som om jeg må ta meg en tur innom Tommy Hilfiger butikken i morgen, gitt...

By TiMo SS2013

I går kveld tok Lilisene turen til kunstnernes hus der TiMo viste frem SS2013. Selv med influensa så var dette en happening jeg/vi så absolutt ikke kunne gå glipp av. Visningen begynte med vakre ord fra Tine selv, før modellene spradet nedover catwalk i den ene vakre kreasjonen etter den andre. Nydelige blomsterprint, florlette stoffer og sarte blonder. I tillegg til kolleksjonen som blir solgt til butikkene, så var det også noen fantastsike show-pieces som var laget spesielt til visningen. Vi forelsket oss begge helt i en kjole -WOW! For at vi ikke skulle miste pusten helt, kom to små nydelige jenter og viste plagg fra TiMo sin barnekolleksjon. Selvfølgelig fikk de trampeklapp. Herregud, så søte!

Tusen takk for oss vakre TiMo -jenter (og gutter)! Vi er helt imponerte! U rock!

My Day

En morsom del (nesten morsomste) av jobben er å plukke klær (styling) da løper jeg rundt på lette hæler og finner godbiter her og der. Den aller kjedeligste delen er å sortere (AAAArghh!) og (nesten enda værre) å levere tilbake, også hater jeg å bære tusen poser (ettersom jeg ikke har lappen (herreguud, må ta den asap) på trikken.. Derfor er Leopard Amerika kofferten min blitt en trofast følges venn (det vet dere som følger oss på Instagram). Idag var en sur/søt dag, med både tilbakelevering og plukk til shoot i morgen.. Må innrømme det var mest gøy, hehe..

Ja, også har jeg oppdaget Picframe, så nå blir det nok maaange sånne poster fremover.. Jeg fant en uberlækker vintage veske fra Gucci på MA, også var jeg innom fine Anette på Collina Agency som hadde den kule genseren fra Ganni (den ble med meg i styling posen (hadde nok stylet den litt annerledes. Jeg liker jo best å gå iført så tilnærmet pyjamas som jeg kan, og idag tror jeg jeg er hårfint fra den grensa der. (Hadde egentlig på sort T-skjorte og lys bikerjakke til)

Buksen er fra Zara forresten..

Vår fantastiske vippedame Pille har blitt så etterspurt at hun nesten er booket ut høsten, men jeg var så heldig at jeg fikk smette inn en time å fylle på (det trengtes).

Satt å ventet på den trikken noen ganger idag også gitt... (lappen ja, nå)

Også fikk jeg tikket av et Acne skjørt jeg hadde på lista- PÅ SALG, dobbelt klapp på skuldra!

 

Avlsuttet dagen med digg take away fra mitt nye yndlings sted på Frogner, Flaneur. Naaamm

Nå er det natta, jeg skal tidlig opp å gjøre moteserie i morgen, gleder meg skikkelig.

Bisous

Vinn Gavekort på Bikbok!

Vi er i festival modus, (som dere sikkert har fått med dere). Og i den forbindelse har vi vært så heldige å få dele ut et gavekort på Bikbok på 1000kr! Skulle virkelig ønske det var oss som vant, for vi har nemlig plukket ut noen freshe festival favoritter.. Alle disse plaggene kan mikses og matches om hverandre. Legg igjen en kommentar nedenfor, og fortell oss hvorfor du leser Lilisfashion.. Vinneren er kåret!

 

Elle Summerparty

Line L hadde på seg en nyyydelig kjole fra Anna Sui og jeg kjørte hel leopard (ja...var littegranne craazy..) fra Zara, sko fra Celine og en mega stor veske.. Tenkte at da får jeg med meg hele sminkepungen, ekstra sko (Line L sine ekstra sko) kamera og masse tull..

Nydelige Maria (som vi forørig må gratulere med studieplass på Parsons!!!) kalte antrekket mitt for herlig vulgært, hehe, den tar jeg!

Vakre Elisa kom i neste sesongs fiiine shorts fra By Timo..

Gurrrrri i Marants

Fineste Bertine!

Line L hadde hatt en finger med i spillet på antrekket til nydelige Bertine, som etter min mening kom på førsteplass for fineste antrekk sammen med vakre Live fra Elle i Pucci kaftan..

Takk til Elle for en fantastisk fest og gratulerer med 15 år! Vi hadde det såå morsomt, selv om vi pent måtte innse at vi måtte parkere oss et sted pga litt feil skovalg (iallefall for min del, som så ut som bambi på isen i ALTFOR høye sko). Her var det utrolig mange kjente å hyggelige/morsomme mennesker og vi nøt norges beste people watching, goood mat/drikke i sittende stilling.

Midsummer

I dag er det Skt Hans, eller midsommar som de sier i Sverige. Det henger ikke helt på grep for meg da jeg hverken kan si at jeg føler at det er midten av sommeren (sommerferien har så vidt begynt) eller at jeg har fått de etterlengtede solstrålene jeg drømmer om. Men, i og med jeg elsker tradisjoner, og alt man kan gjøre stas av; bursdager, halloween, valentinesday, morsdag, farsdag, julaften, påske, nyttår, navnedager, babyshowers og 17mai. You name it! Listen er lang.

Vakre Maria Skappel har inspirert meg til å gå ut å sanke blomster, og lage blomsterkranser. Selv om vi skal ut på båttur, og det ikke passer seg med blomsterkrans (den blåser vel bort i første sving?!) skal jeg ta med meg disse inspirasjonsbildene, flettefingre og gjøre det beste jeg kan.

Kleskrise

Jeg vet ikke det engelske ordet for kleskrise, så da ble det en norsk tittel. Om noen vet hva det er -help me out?

Jeg er elendig til å planlegge, noe som straffer seg gang på gang. Note to self -prøv å planlegge (ihvertfall kvelden før) for å lette stressnivået på festdagen. I bilen på vei hjem fra jobb (en time før Elle-festen vel og merke) prøvde jeg å bestemme meg for hva jeg skulle ta på meg. I hodet mitt endte jeg opp med en svart fotsid kjole, som jeg er veldig glad i, som jeg også føler meg vel i. Det ble tid til en kjapp dusj, et strøk med mascara og en runde med rettetangen. Da jeg skulle hoppe inn i min svarte kjole var den faktisk borte. Typisk! Dårlig timing at den hadde bestemt seg for å leke gjemsel akkurat i dag. Jeg brukte vel 15 minutter på å lete, og det var 15 minutter jeg absolutt ikke hadde, før jeg endte opp med denne. En gammel blondete Anna Sui sak, som desverre altfor sjeldent har sett dagens lys (les: aldri). På vei ut døren fikk jeg spørsmål om jeg skulle ha på meg "det juletreet" på fest. No returns -juletreet gikk faktisk sånn på fest. Er det Elle fest, så er det Elle fest.

Lilisene startet med et glass på Champagneria med de søte TiMo jentene, før vi tok turen videre til den franske ambassaden. En fantastisk kveld med fantastiske mennesker. Så mye kjentfolk at jeg sikkert kunne sittet og skravlet enda. God stemning fra begynnelse til slutt. Tusen takk Elle, vi storkoste oss!!

Lilis @elle

Det er sjeldent vi får til bilde av Lilisene sammen, men her er vi da begge to. Strålende glade på Elle fest. Flere bilder kommer.

Elle Outfit

Ler litt av dette, men i skrivende stund er Lilisene på vei til Elle fest.. Og jeg har som vanlig ikke planlagt noe outfit, så for 30 minutter siden syklet jeg bort på Zara og røsket med meg et par ting... Da jeg prøvde på hjemme ble det det første og beste.. Var litt inspirert av Stella McCartney´s Resort 2013 kan du si.. Dere skjønner hva jeg mener når dere ser bilder fra kvelden, hehe

Vi oppdaterer også på Instagram utover.. Bisous

Stylin´

Idag har jeg vært rundt å plukket styling til en annen vakker jente, E L S K E R sånne jobber! Vi skal på shoot i morgen, og jeg er langt forbi lalletid.. (Tyv)lånte cammo jakken til LineLove...ELSK

Iallefall var jeg innom This is Pr og må si at Lindex blitt sååå mye bedre, den hullete genseren for eksempel er dødsdigg! Et annet merke som dere kan glede dere til høsten er InWear, det også har blitt såååååå fint!!!

Bianco

Maria Black og Dyrberg/Kern

Var nydelig vær idag, det er så fint med blomsterhavet på domkirkeplassen (gjør meg glad)

En annen ting som gjør meg glad er den syke lavkarbo burgeren på MAX, den er uten brød med salat rundt. Så enkelt, men så genialt! Naaaam

Og i morgen er det Elle fest, det virker som folk har planlagt antrekk i over en uke.. Jeg har ikke peiling på hva jeg skal ha på, kan bli hva som helst, haha. Men en ting vet jeg med meg selv, det funker aldri å planlegge sånnt, for jeg vil aldri ha på det jeg har planlagt..

Natta!!

Nora The Great!

Igår startet jeg dagen ganske rolig med kaffe og avis på sengen, aaah BLISS..

Hadde plukket en del antrekks alternativer til fiine Nora, som skulle være gjest på Beat for Beat

Men denne toppen var min klare favvo, den hadde åpen rygg som er nyyydelig (men bittelitt vanskelig med tanke på underklær..)

Heldigvis gikk det bra, og Nora så stunning ut!

Jeg ble kastet uti det og ble plutselig publikum, tenker dere ler om dere ser meg smile fra øre til øre rett bak Nora (hadde det så moro). Det er første gang jeg har vært publikum i en tv innspilling,  men det anbefaler om dere er på Oslo visit (eller bor her) og har litt tid...

Anyways Nora så ikke bare utroligfin ut, men hun synger virkelig som en E N G E L! Jeg blir helt trollbundet, får gåsehud og krokkodilletårer på en gang..Se henne her 

Deretter var det hjemmelaget Pizza og Wallander på meg og min kjære.. God oppladning til ny uke!

PS : Tenkte å prøve å bli flinkere å rapportere fra hverdagen ( sorry for kvaliteten på bildene .. meste parten av bildene er fra phonen, det var den eller ingenting :S)  Men hei dere, si ifra om dere liker å lese sånne poster, eller om det er andre ting dere skulle ønske vi skrev mer om på bloggen..?

Og husk, når det er stille på bloggen, så kan dere finne oss på Insta (gram)  Si hei til oss da! @lilisfashion

Sunday

En liten raid på byens beste stoffbutikk resulterte i en haug med forskjellige stoffer med morsomme print. Dette i army ble sydd i en fei på søndag. Er også veldig fornøyd med mine nye sko fra Zara.

//jakke; Current/Elliott, sko; Zara, genser; Arnie Says, veske; Chanel, skjørt; hjemmelaget.

Pre-order

Det er skummelt når alle nettbutikkene begynner å få inn høstvarene, og ihvertfall når man på Luisaviaroma kan forhåndsbestille drømmeskoene. Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet å vente til oktober. Det føles fryktelig lenge til, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves. Er det ikke det de sier?

 

Yesterday´s

Helt siden vår fine venninne Nina hadde på seg disse i New York har jeg ikke klart å stoppe å tenke på dem.. Hennes er fra Alexander Wang, så da jeg fant disse (griiisebillig) på salget hos H&M hoppet jeg rett på!  De er pysjamas komfy (just how I like it!) Så her er gårsdagens middagsdate antrekk. Jakke fra Marni for H&M, skjorte fra Zara, øredobber fra Dyrberg/Kern og sko fra COS.

Double denim

Lørdag, regnedag og innedag. Startet tidlig med å returnere en haug av styling, deretter rydding i garderoben. Nå bærer det ut på middag med gode venner, før jeg skal feire min kjære bror sin bursdag. En perfekt lørdag med andre ord. Nå skal jeg hoppe i dusjen. Tror jeg kjører en double denim i kveld. Happy weekend!

source

Lindex - AW 2012

Høsten blir sååå bra! Alle kjedebutikkene stepper opp gamet sitt nå og vi har sett så mye fint på pressevisningene rundt om. Her var vi på Lindex´pressevisning hos This is Pr, og jeg fant noen favoritter med en gang. Elsket jakken, buksen og pusegenseren.. Også er det alltid så hyggelig å jatte med vakre Kathrine, vi er jo fra nesten samme sted så skravla går i ett når vi  snakker sammen, og vips så er dialekten min som jeg aldri flyttet fra Stavanger, hehe. Nok om det... Er ikke kåpen fin..? For meg er det ikke så viktig hvor klærne er fra så lenge de ikke ser billige ut, og denne ser kjempebra ut.. Nå har vi også Missoni å glede oss til, døøør etter å se plaggene, komigjenda.. vis oss!!!!!

Dream outfit

Aaargh! Skulle ønske det var litt mer Juni vær i dag, jeg ville nemlig ha på meg noe som dette... Så fint! Har skikkelig denimdilla om dagen! Nå må jeg løpe, ha en super dag!!!

Jenny from the Block

En annen ting som var på lista mi var de hvite joggeskowedgesene fra TopShop. De er sååå komf og kule, men av en eller annen grunn så blir jeg så fristet til å bli en fullblods Jenny from the Block, uansett når jeg tar dem på meg.. Her hadde jeg på meg toppen fra Zara og favoritt buksa fra Utzon.. Hadde så lyst å ha ringer i ørene også, men det var too much, hehe

Stella

Resultatet av portrettintervjuet med Bertine Zetlitz i Stella vi hadde i mars har allerede vært i butikkhyllene. For dere som ikke fikk kjøpt bladet så kommer et knippe av bildene her. Vakre bilder tatt av fotograf Julie Pike, hår og make-up av Linda Wickmann og jeg på styling.

Jeg synes alle bildene er fantastiske, men bilde nummer 2 med bukseskjørtet fra Whyred (er det ikke en drøm?) får jeg gåsehud av. Synes det er så vakkert!

Comfy cool!

Det begynte tidlig på 90-tallet at jeg fikk en forkjærlighet for komfortable kule sneakers. Så ble de lagt på hyllen en stund. Da Balenciaga kom med sin Pre-fall kolleksjon i 2011 ble smaksløkene pirret igjen, og sneakersene ble tatt frem. Mine gode gamle er ikke fortsatt like kule og ble derfor erstattet med et litt mer oppdatert par fra WeSC. Sinnsykt kule, og selvfølgelig med innslag av litt neon, litt hel, men fortsatt med den kule 80-talls looken. Er det lov å si man er litt forelsket i sine nye sneakers? Jeg blir like glad hver gang jeg tar det på, ikke bare er de en drøm å gå i, men jeg synes de er så fine.

News!

Wow! Den nye gjestedesigneren til H&M er Maison Martin Margiela. Det kan ikke annet enn å bli bra! Gud som jeg gleder meg til 15 november.

Le Jacket

Traff på en fin finsk jente i kjøben i denne jakken! Den var fra Zara (Selvfølgelig) i 100% silke , og skikkelig nydelig.. Underlig at ingen av oss kom hjem med den. Men har en teori om å ikke gå på butikker vi har hjemme å handle når vi er bortreist.. Tenk denne med en hvit tank, korte lyse dongri og spisse pumps.. Lækkert! (tror jeg må sjekke om de har den i Oslo allikevell...)

Day to night

Å pakke lite og smart er ikke et begrep jeg er kjent med. Men i forrige uke i da vi var i København klarte jeg for en gangs skyld å få alt jeg skulle ha med meg ned i en liten bag. Det hører kanskje med til historien at det kun var en overnatting, så det er ikke all verden man trenger. På dagen ble det boots, og når kvelden kom ble de byttet ut med høye hæler. Selvfølgelig klarte jeg å glemme en ekstra hvit tskjorte, og en svipptur innom Zara resulterte i denne fine med litt strass på skuldrene. Dobbel tommel opp!

//Tskjorte; Zara, bukse; Gina Tricot, belte; BikBok, sko; Isabel Marant, Solbriller; Mango.

LiliLoves RebekkaRebekka

Vi snublet over dette merket da vi var i kjøben (og laget reiseguide (vi vet, vi vet .. Det har tatt en evighet!!!) Merket heter RebekkaRebekka og er som dere ser helt fantastisk! Hvor kult er det ikke med blandingen av lenker og faste metaller, og seff min favoritt metaller i flere farge nyanser.. bruk en om gangen, eller alle! Er ikke så ille i pris heller. Den øredobben i lenken prøvde jeg å designe i fjor da jeg hadde fått meg piercing i øret og kom på at det hadde vært sååå vakkert.. (Piercingen måtte jeg dessverre ta ut.. Men nå tror jeg fader jeg må ta meg en ny en i andre øret og ha en lenke i,) sååååå fint ! Har ikke sett merket i Norge enda, men skrik ut om noen vet hvor man får tak i det her .. Fant det i finfine butikken Pede og Stoffer som også selger på nett..

New in!

Hoho, det ble jo bittelitt shopping i Kjøben også da, men det var ting jeg hadde på lista! Jeg er nemlig så nørdete at jeg har en liste med ting jeg ønsker meg, også krysser jeg av på den ettersom jeg anskaffer meg det (dermed teller ikke det som shopping, for det er jo på LISTA..).. Dessverre så vokser lista 100 ganger fortere enn jeg får krysset av.. Meeen, er iaf ganske fornøyd med mine kjøp. Jakke fra Acne og de perfekte skoene fra COS.

Gina Tricot på Oslos Tak

Koooser oss med MAG jentene Julie og Celine på taket av Grand!

vakre  Gine..

og fiiine Rubi..

(Sorry for denne laange posten!) Det er så mye eventer om dagen at vi henger heeelt bakpå å skrive om alt, men bedre seint enn aldri, eller hur? Dette eventet var, om jeg tør påstå et av de beste jeg har vært på, (også med mye hjelp av 27 grader på Taket til en Suite på Grand) men selvfølgelig også pga de superfine klærne Gina Tricot hadde å vise, de vakre menneskene og ikke minst fantastisk mat OG Drikke (hihi).

Gina Tricot, har forresten blitt såååå bra! Her er våre favvos:

Andre detaljer:

Julies driiiitfine Marants (angrer sånn på at jeg ikke skaffet meg dem, blæh)!

LineLove sine Louboutins...

..og Proenza (som jeg tror er på manges ønskeliste.. ikl megselv.)

Jeg hadde forresten på meg topp til tå Gina Tricot! REPRESENT!! T-skjorten er fra kolleksjonen deres Perfect T,  og er den perfekte basicsen, supercomf! Skjørtet er fra Luxerious kolleksjonen deres. LOVES it!

Zebra

Her er outfiten min fra Eger eventet, elsker mine nye bukser fra Bikbok, de likner litt på de fra Current/Elliott, som ikke er i butikk ennå, også er de jo seff myyyye billigere!

Bukser og bomber fra Bikbok, skjorte fra Won Hundred, smykke fra Isabel Marant, Hvite pumps fra Nelly White.

Ha en super dag!

Budget!

Det er ikke å stikke under en stol at disse skoene fra Zara er farlige like skinnsandalene med ankelremmer fra Isabel Marant. Jeg kjenner meg selv såpass at jeg vet at jeg ikke kommer til å spankulere mye rundt i tynne stiletter i sommer. Jeg ble derfor overlykkelig da disse dukket opp på Zara. Jeg har fikset litt på de, og klippet av skinnremmen foran på skoen. Mest fordi jeg synes de ble penere da, men kanskje også litt fordi da likner de mer om drømmeskoene fra Isabel Marant. 

Eger Karl Johan

For en uke siden var jeg på Eger Karl Johan for å bli med på en blogge konkurranse i forbindelse med at Eger skal bli myyye større. Eger har blandt annet en stor Isabel Marant, Celine og Alexander Wang kolleksjon .. Anyways, vi fikk i oppgave å plukke ut klær fra butikken og sette sammen et antrekk, dette ble da lagt ut på siden til Eger, hvor lesere da kan stemme på et av antrekkene, og den som vinner, den vinner en Alexander Wang veske!!! Det blir forresten så fint der, gled dere!

Den har jeg jo veldig lyst til, og hvis dere har lyst til å hjelpe meg å vinne, så plukker jeg ut en av dere som har stemt (det ser jeg nemlig ved at dere stemmer via Facebook) som vinner en goodie bag fra oss med bla annet, Triwa klokke, smykker fra Dyrberg/Kern, Fiiine Produkter, Neglelakk fra Essie, Solkremer, og annet gøy jeg finner! Dere kan se antrekket mitt og stemme på meg her !! HAR SÅÅ LYST Å VINNE!

Legger ut et antrekksbilde fra eventet litt senere.

Editorial Work

Husker dere jeg var i Miami i vinter? Nå har iallefall seriene begynnt å tikke inn i bladene her hjemme.. En jeg likte godt er denne som var i KK for et par uker siden. Mens vi tok bilder her kom det delfiner forbi!! ELSKER delfiner (, angrer fortsatt jeg ikke tok den hoppende delfin tættisen rundt ankelen i 1998 (hihi)) Modellen er iallefall nydelige Anna fra Elite i Miami, også var det flinke Janne på foto, og Corinne på Hår/Make. Jeg tok meg av klærne..

Ok, Natta :X

New length

I dag tenker jeg å la meg inspirere av dette antrekket. Akkurat passe enkelt, komfortabelt og samtidig fresht.  Jeg har blitt mer og mer glad i den litt lengere shortselengden, så noen gamle bukser har fått gjennomgå i helgen.

Nå kaller jobb. Nok en hektisk uke med to nye tv-produksjoner på agendaen. I dag skal jeg sitte barnevakt for verdens vakreste lille pike -gleder meg!

source; Stockholm streetstyle.

Outfit

//bukse; Gina Tricot, sko; BikBok, singlet; Alexander Wang, jakke; Nelly, smykke; H&M, solbriller; RayBan og belte; BikBok.

Avenue Hotel

Vi storkoser oss på det hyggelige boutique hotellet Avenue. Interiøret er en drøm, her er det Missoni på gulv, pledd, senger og vegger! Blir så inspirert av å være her, så nå har vi bare lyst til å dra hjem å ominnrede begge to. Også er de så søte de som jobber her! Nå er det litt blogging i loungen etter morgenmad. Yummi! Danskene kan det å servere god fresh frokost. En liten tur på strøget før vi vender snutene hjemover. Må besøke favorittbutikkene, Gossip, Holy Golightly, ParisTexas, Kassandra, Pede og stoffer, Line&Jo, Lot #29, TopShop og COS, før vi avslutter med Coppola og Carpaccio på Cafe Victor.

hits