juni 2013

Elle Summer Party!

Sent, men godt.. Hehe. Her er noen stemningsbilder fra midt ståsted fra Elle ´s sommerfest på taket på Grand Hotell.. Jeg hadde det sååå sykt gøy, med bare hyggelige mennesker, fantastisk mat, musikk OG strålende sol! Eneste demperen (den kom sent) var da jeg oppdaget at både mobil og lommebok ble stjålet.. Jeg klarte ikke ta så mange bilder av meg selv med kameraet, men hadde masse bilder på iPhonen, Buhu. Nå er det glemt så jeg lager en egen outfitpost veldig snart.

(På bildene; Marianne, Maria, Pia, Hedda, Maria, Victoria og Annabel)

De fineste!

Ønsker dere alle en strålende helg med dette bildet av tre farlige fine damer; Min fine venninne Julie, min lille Olivia, og vakre Camilla. Likte så godt stemningen i bildet, som er fra Stylemag og Camilla sin lansering på Grand for litt siden. Ønsker alle en strålende helg!

Sporty beach

Det ble den halvsporty looken på stranden med shorts i treningsstoff og gummisandaler. Blusen fra H&M som jeg skrev om her, har også blitt en favoritt.

//shorts; PartTwo, topp; H&M, sandaler; Givenchy/Studio G12, hatt; Stetson, solbriller; RayBan

Vestkanttorget i morgen

morgen står Lilisene, i godt selskap med disse fine damene, Nathalie, Janka, Celine+ Hillevi, på vestkanttorget og selger sine skatter. Vi har alle ryddet i skapene våre og tatt en real opprydning, så vi har myyye fint!

Du kan lese et lite intervju stylemag har gjort med oss HER.

 

Den hvite sommerkjolen

En ny vri på den hvite sommerkjolen. For meg er det viktig at den ikke blir for sukkersøt, så da fungerer det alltid med en vest utenpå. Denne skal også brukes utenpå store strikkegensere når den tid kommer. Men det er heldigvis lenge til.

//kjole; Mango, vest; H&M, sko; Isabel Marant, veske; MiuMiu, solbriller; Spektre

Run and relax

Det er utrolig deilig å begynne å trene igjen, etter noen ganske rolige måneder. Det er også noe som sier at man skal vente 5-6 uker etter fødselen før man kan begynne å trene igjen, og det passer bra i og med det hverken frister og at fokus er på helt andre ting. I frankrike startet jeg dagene med morgenyoga i dette fine treningstøyet fra Run&Realx ("Lillebor" er selvfølgelig også med). Som jeg skrev om her, så er dip-dye tightsen en absolutt favoritt i kolleksjonen. Nå gleder jeg meg bare til mer yoga, og min snille venninne Vibeke, har lovet at hun skal hjelpe til med å få meg back-on-track igjen. Jubiduu!!

WIN WIN!

Sommer og sol er rett rundt hjørnet, og de fleste begynner vel å komme i feriemodus allerede. Hva er vel mer passende enn en fin ny bikini eller badedrakt? Her har jeg plukket ut mine favoritter fra Triumph. Badedraktene er vel så kule til denimshorts og haremsbukser som til strandbruk, synes jeg.

Vi har vært så heldige å få gi ut TO GAVEKORT på badetøy fra Triumph, så du fritt kan få velge din egen favoritt.

Legg igjen en kommentar om hva som er sommer for deg, så er du med i trekningen av gavekort.

 

Black and white

Jeg elsker mine hvite sommerkjoler, og de er like aktuelle år etter år. Denne er ny for året, og jeg gleder meg til det blir enda litt varmere i været slik at jeg kan bruke den med bare armer og sandaler. Den er allerede en favoritt!

//Kjole; FWSS, jakke; BikBok, sko; Studio G12

Brokade og denim

Jeg har alltid vært litt frøken match-i-match, og er gjerne den som stiller opp med samme farge på vesken som på skoene for at det skal bli helhet i antrekket. Mange griner nok på nesen av dette, og synes det er helt feil, sånn motemessig. I og med jeg har fått matching inn med morsmelka (moren min er dronningen av matching..he he), så klarer jeg ikke helt å venne meg av med det. Sørget derfor for at sko og skjorte matchet litt i dag..

//bukse; MosMosh, skjorte; Isabel Marant, ringer; CecilieLuthen, sko; YSL, solbriller; RayBan

God Morgen Norge

I dag var jeg innom de fine menneskene på God Morgen Norge og snakket om feriekofferten, reisemål syden og storbyferie. Jeg hadde med meg altfor mye fint, men når det er på TV så blir det altfor liten tid til å snakke om alt. Så her er noen av mine favoritter fra innslaget (beklager den laaaange bloggposten!) :

Kjole fra Bikbok, sko fra Pedro Garcia/G12, og veske fra Adax

Tunica (Signes Favoritt) fra Bikbok, Shorts fra Rag´n Bone, sandaler (LILILOVES) fra Kenzo/G12

Heklekjole fra Bikbok, Blazer fra Høyer Trend, Vicer fra Glitter,

Topp fra Bikbok, Shorts fra Alexander Wang/Høyer Trend (Egertorget), Caps fra Freudian Kicks, Rachel Zoe sko fra G12, Malene Birger strandveske.

To av mine favoritter: Hatt fra Lacoste og veske fra Proenza Schouler (Høyer Luxury)

Sommer must: Tunika kjole far Bikbok, sandaler fra Kenzo.

Palme skjorte fra Høyer (Egertorget), shorts fra Rag´n Bone, sandal wedges (favoritter) fra Surface 2 Air/Freudian Kicks, solbriller (clubmasters) RayBans.

Jeg hadde på meg kjole og jakke fra IRO, sandaler (old) fra Friis.

Persol og Clubmasters fra Raybans.

Høyhælte sandaler fra Givenchy, veske fra Kenzo og loafers- alt fra Studio G12.

Praktisk rumpetaske fra Mardou & Dean, belte fra Bikbok, solbriller fra Prada.

Hawaianas, ASH/G12, sandaler fra Pedro Garcia.

Bikinier fra Bikbok, Badedrakt fra Scampi.

Kombo: Genser fra Freudian Kicks, skjørt fra Isabel Marant.

Boyfriend shorts

Jeg har blitt veldig glad i boyfriend shortsen, og føler den kan brukes til litt mere pene anledninger enn korte denim (som jeg vanligvis lever i). Dette er egentlig en variant som er høyere på livet, men med elastisk linning, så jeg har trukket den ned på hoftene slik at den skal bli den riktige lengden. Og mens vi er inne på "boyfriend". Min kjære fotograf har akkurat funnet ut at jeg får lengre ben om han tar bilder i froskeperspektiv. Så dere får unnskylde nedenifra-og-opp bildene.

//shorts; H&M, helsetrøye; Isabel Marant, genser; MosMosh, sko; Isabel Marant, solbriller; RayBan

Fancy Pants

Forrige uke var jeg innom Pressekontakterna og så på La Redoute sin høstkolleskjon. De har nå et samarbeid med Courreges, som er et ordentlig fransk 60-talls merke, og som var veldig gøy og annerledes fra de andre samarbeidene vi har sett i det siste. Digget den hvite deilige jakken, med magnet som lukkemekanisme. Ganske fiffig..

Hadde på meg Marni for H&M buksa som har ligget og godgjort seg i skapet en stund, skjorte fra Won Hundred, sko fra Zara og silbriller fra Raybans

 

Midtsommer

Mens alle fletter blomsterkranser og feirer skt.Hans er jeg på vei hjem på flyet fra Frankrike. Har desverre ikke hatt nett der nede, så henger litt etter med blogging. I mellomtiden lar jeg meg inspirere av disse bildene, og skal flette meg en krans til en senere anledning. Ha en strålende søndag!

 

Striper

Jeg har alltid synes striper er så utrolig fint på andre, men jeg har liksom aldri fått det til å fungere. Jeg vet ikke om det er fordi jeg føler meg som en matros eller at tversoverstriper gir illusjonen om at man ser dobbelt så bred ut, som gjør at jeg ikke får det til å fungere. Fikk det likevel for meg at striper var tingen i helgen.

//Genser; Holly&White/Lindex, singlett; Dovre, shorts; vintage, sko; Aldo, armbånd; Ettika, solbrilelr; Gucci

Lililoves H&M Fall 2013

For en liten stund siden tittet jeg innom H&M sitt hovedkontor for å se hva som kommer til høsten. Og til min store glede er det mye med uniformspreg. H&M trend fortsetter å imponere med mye bedre kvaliteter, og alt ser "dyrt" ut.

 LiliLoves!

Mary-Kate & Ashley + Bikbok

Apropos designsamarbeid.. (ble litt mange like poster her, men denne kan vi ikke la være å poste). Her er previewen av Mary-Kate og Ashley Oslen sin kolleksjon for Bikbok. Alle disse plaggene går rett inn i garderoben min! Elsk på den siste jakken, har leitet etter lignende i en evighet! Perfekt kolleksjon, vil ha alt. Enough said!

Kolleksjonen kommer allerede i butikk 7. ende August.

PARTYPARTY

WoopWoop! Det er MYYYE parties om dagen, og forrige uke var det utgang både torsdag og fredag, så det er kanskje ikke så rart jeg ble slått ut av forkjølelse etterpå. (Buhuu).. På Polhems sommerfest fikk vi fikset hår og make-up på vakre Grims Grenka og jeg hadde på meg kjole fra Vivikes høstkolleksjon og sko fra Isabel Marant. Digger kjolen, og er sikker på den passer vell så bra på stranda som til fest!

Vivikes AW 13

Idag skulle jeg egentlig vært på Vivikes Høst/Vinter visning på Grand Hotell.. Men dessverre så ligger jeg heller under dyna og kjeder meg, og håper på å snart bli frisk fra en "lei" bihulebetennelse.. Æsj! Jeg blir jo aldri syk!

Nok om det, jeg har vært en av de heldige som har fått sett kolleksjonen på forhånd, og ble dypt imponert! Vi har jo sett at Vivikes har gjort store endringer allerede forrige kolleksjon, (da vi hadde en finfin konkurranse), men denne er av en annen liga. Her har jeg plukket favorittene fra høstkolleksjonen (veldig vanskelig å velge), i tillegg til en kjole jeg hadde på meg på Polhem PR sin sommerfest på torsdag, som jeg skal poste om litt...

Hva syns dere, det ikke fint?

Lindex + Matthew Williamson

Designsamarbeidene strømmer på til høsten, men dette er både en viktig og spennende kolaborasjon fordi at 10 %  av inntektene  går til Rosa Sløyfe (brystkreft) aksjonen. Jeg har alltid syns at Matthew Williamson er veldig fascinerende. Han har alltid elsket å bruke mye farger og vakre print, masse av insekter og planter man finner i naturen.  Jeg kjøpte ikkeno under H&Ms samarbeid med Matthew, så denne gangen vil jeg ihvertfall prøve å sikre meg den tidløse kjolen nederst. Vakker!

Kommer på Lindex 4.Okt.

 

Pyjama Girl

Det er ingen hemlighet at jeg egentlig alltid vil gå med pyjamas..Idag dro jeg frem et par pygamapants fra Zara som jeg her hatt liggende i klesskapet en stund.

E L S K E R vårværet!

 

Mario Testino for MATE

Den peruvianske fotografen Mario Testino har laget en kolleksjon der en prosentandel av salget vil bli donert til veldedighetsfondet, MATE. Plaggene fåes kjøpt på net-a-porter, og jeg har forelsket meg i nesten hele kolleksjonen. Mye er utsolgt allerede, men er du kjapp er det fortsatt mulighet å få kloa i noen av de fine plaggene. Finnes HER.

Gina Tricot Fall Rooftop Launch

I forrige uke var vi invitert på pressemøte for å ta en titt på den kommende kolleksjonen til Gina Tricot. På taket på Grims Grenka var det dekket på med nydelige blomsterkranser og det ble servert deilig grillmat. God sommerstemning, fine mennesker og en kolleksjon det bare er å begynne å glede seg til. Det var til og med et par bukser i ekte skinn, som begge vi lilisene siklet litt på. Helst vil vi ha den i rødt. I tillegg var det mye fin strikk, kåper og en finfin drakt som blir å se på Line K til høsten...

Bare å glede seg!

For flere updates fra Lilisene, følg oss på Instagram!

Chanel espadrilles

Det kan være farlig å ha en mamma som er like klesgal som en selv. Jeg skrev om disse Chanel espadrillene her, for en veldig god stund siden, og har angret på at jeg ikke kjøpte de siden. Men det sier seg kanskje selv at jeg i London i november, gravid og i minus femten grader var i ett litt annet modus. Siden den gang så er det veldig mange som har fått seg skoene, og det pleier ofte å ha en motsatt effekt, men disse klarte jeg ikke helt å gi slipp på. Da de fikk inn sommerens parti i Frankrike dro mamsen på shopping. Med samme skostørrelse ble det jaggu noen par på deling...

Carin Wester feather bomber

Jeg har ikke kunnet glemme denne jakken siden jeg så på messen i København. Jeg synes den er så fin at den fortjener alle bloggeord for hvor kul jeg synes den er. LOVE! Like! Cravings! Want! Den kommer i butikk i juli, og det er ikke så lenge til. Tror den må bli min..

The Perfect LBD

Da jeg var på Presselanseringen til Bikboks høstkolleksjon fallt jeg pladask for denne skjøre og delikate lille sorte.. Jeg hintet forøvrig om at den også hadde vært fin i hvit og nude, og heldigvis for oss, hintet jeg til riktig person, for ved min side stod en av Bikboks designere som lovet at det muligens kan ordnes!  Woop woop! Tror dette var en del av partykolleksjonen (som kommer nærmere juletider), men skal holde dere underrettet.

 

EksosRype

Er det noe jeg aldri trodde jeg skulle bli er det nettopp det, eksosrype.. Har nemlig alltid tenkt at jeg var litt for redd for det. Men denne Søndagen tilbrakte jeg altså bakpå en motorsykkel, og vet dere hva? Jeg syns jeg faktisk det var kjempegøy! (Men ikke over 50 km/t, hehe) SÅ fikk jeg utvidet mitt Oslo inntrykk litt idag også, og det er bra!

Ja, og litt av grunnen til jeg ble med, var at jeg har fått meg min helt egen bollehjelm! SÅ STOLT!

Har på meg genser og skjorte fra Gina Tricot, ballerinas fra Lille Buddha og bukse fra Bikbok.

 

Weekend

Ønsker alle en strålende helg med mine helgefavoritter!

Friske jordbær, mulberries, peoner (favoritt blomsten!) og the one and only JaxCoco.

Arnie og Marant

Noen ganger er det enkle ofte det beste. Strikk og hæler i fin kombinasjon gir den avslappede, men samtidig halvpyntede looken. Trenger desperat litt sol på de leggene også, ser jeg.

//genser; Arnie Says, skjørt; Isabel Marant (fåes her, her og her), sko; Isabel Marant

Addicted

Dere som følger oss på instagram har sikkert fått med dere at jeg er totalt avhengig av kokkosvann fra Jax Coco. Ingen over og ingen ved siden av. Jeg har smakt meg gjennom hele repartoaret og Jax går uten tvil av med seieren. Nå har jeg også fått sansen på denne smoothien fra MySmoothie. Finnes i flere smaker, men denne med kokkos og banan er en favoritt. Her i kombinasjon med nytt Stylemag med fine Camilla på coveret, favorittbriller fra RayBan og sminkepung fra Rabens Saloner.

Mango

Er ikke så ofte jeg får tatt turen innom Mango, men nettsiden deres er alltid tilgjengelig. Falt pladask for disse fine tingene, på jakt etter en sommerkjole. Ja, er det ikke sånn at når man leter etter en ting, så finner man aldri det man er på jakt etter, men ofte så dukker det opp andre ting. Det skjer i alle fall meg både titt og ofte. Jeg får en viss IRO vibe over bomberjakken og singletten, og bootsene er ikke så ulike dickies fra Isabel Marant (eller et snev av Acne sine Alma). Liker ikke kopier, men disse tingene var riktig så fine...

Dagens Kontor

Når man er freelanser er det deilig å kunne flytte "hjemmekontoret" sitt av og til. Akkuratt nå har jeg flyttet meg til min lokale United Bakeries på Skillebekk. Der er det så fint og lyst, og ikke overfullt av mennesker, så her sitter jeg å jobber i ro og fred. Deilig! Happy mandag fininger!

Jakke fra IRO, solbriller fra Raybans, Jeans fra Gina Tricot, og loafers fra Eurosko

 

Dusty pink

For en fantastisk deilig helg. Selv om permisjonsdagene er forholdsvis like for meg, og jeg går litt surr i hvilken dag det er, så er det noe eget med helg. Det er alltid best å ha fri når alle andre har fri. En innholdsrik helg med mange kaffedater, lange turer, lange lunsjer og masse venninne skravlings. Kan ikke bli bedre enn det!

//jakke; Pepe Jeans, skjorte; H&M, shorts; Current/Elliott, solbriller; H&M, veske; Balenciaga

Alber Elbaz and Lancôme

http://www.youtube.com/watch?v=etonSTf9dxk

Elsker denne videoen som har blitt laget i sammenheng med samarbeidet mellom Alber Elbaz og Lancôme. Jeg synes han har klart å catche alle de morsomme øyeblikkene, alt fra himling med øynene og instagramming til den pulserende stemningen det er under en motevisning. Samtidig er det ikke tvil om hva som er i fokus. Både øyne og lepper stråler på modellene! Denne videoen blir dagens inspirasjon og energiboost.

hits