juli 2011

In our minds...

Sitter her i Frankrike i totalt tankekaos. Det føles så virkelighetsfjærnt og ubegripelig det som har skjedd i Oslo, samtidig som det er så nært. Vi har sittet inne i fire dager nå og fulgt med på hva som har skjedd. Det frister hverken å gå ut å spise, dra på stranden eller å hygge seg når man vet hva de der hjemme har måtte gå gjennom. I alt og ett jeg gjør tenker jeg på tragedien.

Det sier seg selv at det ikke er naturlig å blogge om dagen, da materialistiske ting som antrekk, klær og mote er det siste man tenker på. Samtidig er det fint å ha bloggen for å fokusere på noe annet i denne forferdelige tiden. Sakte men sikkert må ting bli som før, og vi vil starte å blogge slik som tidligere, kanskje i morgen kanskje om en uke? Det betyr likevel ikke at vi ikke bryr oss, og tankene våre vil alltid være med alle pårørende og berørte, og vi vil aldri glemme den grusomme tragedien.

We Love Oslo!!!

Vi tar en bloggpause under de forferdelige omstendighetene i vår kjære by Oslo… Våre tanker går til ofrene og de pårørende etter den horrible, uvirkelige hendelsen.

We will not be updating our blog after the horrific events in Oslo… Our heart goes out to everyone affected by this evil and unthinkable act!

Lunchtime!

It was to windy yesterday to even think about going to the beach. Ended up with a lunch at the beachclub and some shopping instead.

Det var alt for mye vind i går for å i det hele tatt tenke på å legge seg på stranden. Endte opp med å dra ut på lunsj og shoppe litt isteden.

Outfit

 

We are in Saint Tropez and the Lilis are together! I love it here, perfect for shopping, people watching, wining and dining. It was my boyfriends´ birthday yesterday, so we had to celebrate, but I managed to bring home a few pressies for myself as well, hehe. I´ll show you later. Now; Power Tanning!

Top from Vanessa Bruno A Thé, dress and sandals from Zara, rope belt from Weekday,the Panama hat I borrowed from Line L.

Porto Cervo

Beklager dårlige oppdateringer fra Sardinia, vi har hatt en så utrolig avslappende å herlig ferie her (med null nett de siste dagene). Disse bildene er fra Porto Cervo, som ligger i Costa Smeralda ( Smaragd kysten). Her er vannet krystall klart og tyrkis og leter du litt finner du små og øde strender, som dere kan ha helt for dere selv. Men Porto Cervo er også gigant yachter, rike russere og designer butikker, og for min del, litt too much...Vi stakk innom Chloe butikken og ble tilfeldigvis invitert til en blad og Mòet lansering på ett av stedets trendy vannhull, hehe...Nå slapper vi av på litt mer relaxede steder sør for Olbia før vi tar turen til rivieraen, guuud det har gått så fort.. Kos dere videre på ferie!

Place des Lices

Shoes; G12, Skirt; Alexander Wang, Top; Alexander Wang, Sweather; H&M, Bag; Balenciaga, Scarf; Louis Vuitton, Sunnies; RayBan, Bracelets; Shamballa and Proenza Schouler.

 

 

Summer essentials..

Jeg sverger til en del faste produkter hver sommer. Noen produkter har jeg brukt år etter år, og noen er nye favoritter!

Biotherm sine sol/aftersun produkter er fantastiske både når det kommer til lukt og konsistens. Jeg sverger til solfaktoren til kroppen, som er lett å påføre, og man ser ikke ut som et spøkelse når man kommer opp av badevannet. Parfyme i solen kan gi pigmentflekker, men Eau d´ Energi fra Biotherm er uten alkohol og man lukter friskt av sommer. Aftersunen bruker jeg som bodylotion året rundt!

Serumet fra La Mer koster, men er hverdt hver krone spør du meg. Den er utrolig drøy i bruk, fuktighetsgivende og jobber med ujevnheter i huden mens man sover. Jeg har testet flere bronzeoljer opp gjennom årene (blandt annet fra Nars og Nuxe), men har endt opp med at jeg synes Carita sin er den beste. Fin på armer og kinnben.

(Solkremen fra Carita for ansikt med SPF25 er også verdt å prøve. Jeg har brukt opp min, så nå er det på tide å kjøpe ny..)

En ny favoritt! Jeg har hatt en venninne som har sverget til Honey Drops fra Elizabeth Arden

i alle år, og jeg har alltid synes hun har luktet så nydusjet og fresht! De har den i stor størrelse på taxfree, og min er nesten tom allerede.

Jeg har akkurat fått øynene opp for produktene fra SkinScience (og de er så bra at jeg skal lage en egen bloggpost om disse senere). Det er solfaktor 15 i dagkremen, så denne er med på stranden. Øyekremen er bare helt fantastisk! Hver gang jeg bruker den så føler jeg at jeg får en mini face-lift (og det er ikke tull en gang!)

Noen som har noen andre favoritter å dele?

Sunny Saturday


Spent the day at my favourite beach. Sunbathing, eating mussels and "crudites", people watching (...and then I mean Jared Leto and Victoria Silvstedt) and now I am watching the sun go down. This is life!

I dag har jeg tilbrakt dagen på en av mine favorittstrender. Soling, bading, spist de beste blåskjellene og selvfølgelig det obligatoriske grønnsaksfatet, tittet på folk (måtte jo titte litt ekstra da Jared Leto stod foran meg og flashet de nye tattoveringene sine, og Victoria Silvstedt spankulerte i sanden med verdens høyeste hæler!?). Nå er vi "hjemme" igjen, og ser på solnedgangen. Kanskje jeg bare blir her nede for godt?

Sardinia - Day #2

Aaaaah, det er så deilig her! Perfekt temperatur, mye god mat og drikke, kjekk kjæreste og en ufattelig spennende bok. Pluss, jeg har til og med fått overtalt han til å bli med å leie en Fiat 500 (Den er sååå søøt!).

Jeg ligger på stranda mens han kiter, iallefall noen dager, derfor har jeg ikke fått outfit bilder for idag, men lover det kommer så snart han er ferdig med å sjekke vindretningen, hehe..Kjøpte en ny neon rosa lakk fra Depend før jeg dro fra Norge, som jeg liker kjempegodt! Det er så fint med den fargen til brun hud, så nå er det soling som er Pri 1 ! Lakken på tærne er den nye 511 fra Chanel, den passer fint når vi skal besøke Line L på Rivieraen... Kos dere masse!!!

Sandalene er fra Zara, skjørtet fra Marant, Armbåndet fra H&M og Solbrillene fra RayBans.

Chanel

Jeg har tilbragt mesteparten av dagen på stranden i dag. Herregud så varmt! ...men det er ikke lov å klage, for jeg startet sommerferien med lyn, torden og regn. Nå går turen til Chanel-butikken. Jeg krysser fingrene for at jeg finner det jeg leter etter...

I have spent most of the day at the beach. OMG it´s hot! Now I am heading to the Chanel store and I am crossing my fingers that I´ll find what I am looking for...

 

My favourite girls..

Vi har hatt jentetur til Frankrike de siste fem årene. Det har mer eller mindre blitt en tradisjon. I år har det ikke blitt noe jentetur (...enn så lenge). Her er noen bilder fra i fjor, der vi manglet noen av jentene. Jeg savner dere alle som en!

Kan ikke klage på tilværelsen nå heller, som jeg tilbringer med verdens beste mann... Nettet fungerer for første gang her nede, så om jeg får tatt på meg noe annet enn bikinien, så blir det mer blogging og noen outfit-bilder. 

Sardinia

Da er det ENDELIG ferie, og jeg har akkuratt ankommet vakre Sardinia, så nå skal det soles,leses,kites og koses! Gleder meg til å farge på kroppen og total relaxation, hehe. Ha en super ferie alle sammen, vi kommer til å oppdatere som vanlig. Nå stikker vi på stranden, JIPPI!!

Gypset sarongs...

I am heading to France tomorrow and I love taking sarongs to the beach (and I don´t think of the tacky one with dolphins and turtles on...). As an extension of her book "Gypset Style", author Julia Chaplin has just launched the clothing line Gypset that appeals to the vagabond in all of us. Obviously I'm obsessed the whole collection, especially the eye-catching sarongs! Easy to use as a towel, a skirt or a scarf to look chick on the beach.

Jeg tar turen til Frankrike i morgen! Yay! Har alltid med meg saronger på stranden (...og da tenker jeg ikke på de tacky med delfiner og skilpadder på som man kjøpte på sydenferie når man var liten). Som et tillegg til boken "Gypset Style" har forfatteren Julia Chaplin lansert en kleskolleksjon som appelerer til jetsetteren i oss alle. Jeg elsker hele kolleksjonen, men spesielt de freshe sarongene. Supert på stranden som bruk som håndkle, rundt livet som et skjørt eller som et skjerf for å se fresh ut på stranden.

Source; Gypset Bazaar

Outfit

Prøvde på to av favorittene mine fra stylingen da jeg var på shoot forrige uke.. ELSKER skinn shortsen (Chloe kopi) fra H&M, kommer i butikk uke 31, og den digge Marant/Wang inspirerte Toppen fra BikBok, HighStreets favorites!!

Ellers har jeg på meg RayBans, Citizen klokke, stjerne smykke mitt fra Su Misura og neglelakken er folie fra Sally Hansen (ANBEFALES).

I tried on two of my favourite highstreet pulls from last weeks shoot, the leather Chloe look alike shorts are from H&M and the slouchy long sleeve Tee is from BikBok.

The sunnies are from RayBan, Watch from Citizen, star necklace from Su Misura and the foil nail colours are from Sally Hansen.

Kamille...

Here is one of the shoots we did in Texas, out in Kamille now. Tricia, the model was a real beauty, knew all her poses and so easy to work with. Even tough she didn't come to the casting, we all fell in love with her look at her card and made her come all the way from Dallas to work with us -so glad she did! The surroundings at Galveston was amazing as well (except the windy and humid weather that was messing up the hair....but in the end we loved the beachy, messy look). Line K did the styling, Renathe Torseth was the photographer and I did the hair and make-up.

psssst...and don´t forget to follow us at Facebook.

Her er en av moteseriene vi gjorde da vi var i Texas, i nyeste Kamille nå. Tricia, modellen var fantastisk å jobbe med. Hun kunne ikke komme da vi hadde casting med modellene, men vi falt alle for utseende hennes på modellkortet, og gamblet på at hun var like flott i virkeligheten. Hun kom helt fra Dallas, og vi angret ikke et sekund på at vi hadde booket henne. De milelange strendene i Galveston var fantastiske, selv om været ikke var helt på vår side.  Uansett, jeg synes resultatet ble superfresht! Line K stylet, Renathe Torseth var fotograf og jeg gjorde hår og make-up.

psssst...husk å følge oss på Facebook.

Gold Fingers

 

Jeg kom over denne på bloggen til Anywho, er de ikke fantastiske? Det er finger tupp ringer som dekker neglene og er fra Merket A-S Dåvik. Jeg vet ikke hvor praktiske de er også er de ganske rå i pris, da de er laget i 18 karat gull, men, fy så kule! Jeg hadde ikke hatt i mot å ha et arsenal av gullfingertupp ringer til en av de "bad nail dagene". Hvis de faller i smak så kan de bestilles her!

I found these wonderful little things at the Anywho blog, aren't they just great? Finger tip rings that covers the nails in 24 carats of gold from A-S Dåvik, maybe not very practical nor affordable, but unquestionably fabulous! If you´re interested, you can get them from here.

Polhem Party

 

Dress from Indiska, Shoes from Alexander Wang, Necklace and bracelet from Su Misura, watch from Citizen, belt second hand and bag from VIps

Su Misura

Jeg har forelsket meg i en liten smykke butikk på Frogner som heter Su Misura. Alle tingene der er laget av de flotte damene som eier butikken, og det meste av materialet og stener de bruker er antikt fra bla. Frankriket. Smykkene er nydelige, unike og har mye sjel! Jeg har funnet sååå mye morsomt og vakkert der som jeg har brukt i shoot og en hel del til meg selv,(som dere sikkert har merket om dere har fulgt bloggen)..Flere av smykkene deres selges på Miinto, ellers så ligger butikken i Behrens gt på Frogner, jeg anbefaler et besøk, men ikke tro du drar tomhendt derfra, hehe!

I have fallen in love with this gorgeous little jewelry store in Frogner, Oslo called Su Misura. All the jewelry there is made by the lovely ladies who owns the store, and most of the material they use are antiques from France. You can buy their jewelry from Miinto.

Kathrine Sørland Shoot

 

Her har jeg en liten sneak peak fra et foto shoot jeg gjorde en uke siden med Kathrine Sørland. Jeg må si at jenta er like vakker på innsiden som på utsiden! Vi hadde det såå gøy på shoot, og jeg gleder meg i hel til å se resultatet av en perfekt arbeids dag!!

Kate the great!

Kate Moss and rocker Jamie Hince due to tie the knot later today in what is set to be the wedding of the year. All that remains now is which fashion designer will Kate wear down the aisle or will she shun them all, stick to her roots and go vintage? We can barely contain our excitement!

Source; Look, Fashionista

hits