juli 2012

Valentino VaVa-Voom

VaVa-Voom!! Ettersom jeg sakte men sikkert opparbeider meg en liten veskekolleksjon er jeg på stadig jakt etter en ny veskeskatt.. Nå trenger jeg en middels liten en, denne fine Valentino VaVa-Voom en er i ferd med å imprinte seg på hjernen min.. Det er perfekt i størrelsen, og kan brukes til de fleste utflukter, vil jeg si. Hmm ..

VaVa-Voom!! I´m slowly but surely building up my bag collection.. And am now looking for the perfect medium-mini bag that I can take anywhere wearing anything.. I LOVE this Valentino VaVa-Voom bag- Perfect Size!

Image from Carolinesmode

Click Click

Sitter å click, click clicker hjem litt saker til en klient, og det er farlig, for plutselig, som idag havner jeg på en smell! Falt pladask for denne (marant/IRO/By Zoe lignende) saken fra Zara, elsker blåtone komboen, formen og lengden... Og at modellen ligner litt på Madame Marant selv, hehe..

Click, click, clicking home some stuff for a client, and thats dangerous, because a little to often I end up getting something, something for myself... This time I fell flat over this amazing (Marant/IRO, By Zoe lookalike) jacket from Zara. Love bluetone combo, and that the model looks like Madame Marant herself.. 

Denim & Army

 Idag er det jobbings på plakaten, et intervju og en moteserie som skal planlegges.. OG så sitter jeg og skal booke moteuker, GØY! Er litt kjedelig i klesveien i det siste merker jeg, men denim og army grønt har blitt en favoritt (har vell vært det en stund). Ellers er skoene og beltet kupp fra Mango, digger begge deler!  Jakken er fra Zara, skjorte fra J Crew og bukse fra Gina Tricot, veske fra Gucci og solbriller fra RayBan.

Today it´s back to business for me.. I have an interview, an editorial to plan... AND I´m booking my fashion weeks, FUN! I've moved into a uniform this summer, denim and army. (A little boring maybe, but I like it).. The shoes and belt are both a sale finds I got from Mango, LOVE them both! The jacket is from Zara, shirt from J Crew and jeans from Gina Tricot, bag from Gucci and sunnies from RayBan.

Givenchy Rottweiler

Alle trenger en kul og skremmende Givenchy Rottweiler på T-Skjorten eller vesken sin, det gjør iallefall jeg! Herregud så kul. Har blitt  fiksert på den etter jeg så den på vakre Styleheroine sin blogg.. Hadde ikke hatt noe imot en sinna Rottweiler veske heller...

Who doesn't need a cool and frightening Givenchy Rottweiler on your Tee or purse, I know I do! Gaawd, it´s so cool. Have become totally fixated on it after I saw it on wonderful Styleheroine . Wouldn't mind the angry Rottweiler purse either... 

Get the Tee here, and bag here.. Adlink

Oysho rumper

Min lille buksedress i blonder fra Oysho passer fint i varmen fordi den er så lett og luftig. Selv om det er 30 grader her nede om dagene er kveldene kjøligere, og jeg er nå veldig glad for at jeg tok med meg army vesten min.

//buksedress; Oysho, vest; Zara, sko; Isabel Marant, solbriller; Gucci

Miu Miu Loafers

Har en ulmende obsession for disse fantastiske Miu Miu Loafers ene!! Kombinasjonen av strass, gull og midnattsblå velour er himmelsk!! Yum! Har siklet på de sååå lenge, og etter jeg så de på vakre Carolines blogg ble jeg overbevist om at de kanskje må klikkes hjem..?

I have an urging obsession of these amazing Miu Miu Loafers! The combination of rhinestones, gold and midnight blue velvet is just heavenly! Maybe they have to be clicked home...?

Get Them? Adlink

CarolinesMode, Net-a-porter

Wild Cat

Wild Cat Denim Heaven! Kjæresten har som vane å komme hjem med en bunke blader til meg når han er ute å reiser. Som bestilt fikk jeg masse ny inspirasjon, spesielt fra denne Wild Cat serien fra Vogue Paris. Den kule stylingen er det Geraldine Saglio som står bak. ELSKER den øveste skjorten fra Sandro!

Bilder via Visualoptimism

Min Nye Baby

Livet smiler igjen, for se min nye baby ! Solen skinner, kjæresten er hjemme, en snill postansatt gav meg iphonen min igjen og Oslo er digg! ( Kanskje fordi vi bestiller tur til varmere strøk idag)! Nå skal jeg på mitt nye favvo sted på Frogner, Fresko, og kjøpe meg en supergod og sunn lunch, ta sykkelen fatt og pakke med meg blader, solkrem og bikini, så bærer det til Bygdøy. Jippi!

Ha en super dag!

Vesken er fra 3.1 Phillip Lim

Tee´s and statement necklaces

Har hatt en svakhet for band T-skjorter og statement smykker i det siste. Før jeg reiste på ferie gravde jeg frem en haug gamle t-skjorter alt fra de gode gamle Chicago Bulls til vintage band t-skjorter jeg har kjøpt opp gjennom tidene. Perfekt på ferie da man helst ønsker at garderoben skal være så enkel som mulig. Et stort strass smykke setter prikken over i-en.

I går ble det Alice Cooper T-skjorte og et H&M smykke (outfit bilde kommer).

Det er mange kule tilsvarende t-skjorter å få kjøpt i diverse nettbutikker. Denne vintage Bruce Springsteen fra Free People, vintage Bob Seger fra Free People, Iron Maiden fra Chaser LA eller the Doors fra Kohls. Selv har jeg klikket hjem denne fra AC/DC.

Har også klikket hjem dette statement smykket fra Zara.

source; TommyTon, Zara, Free People, Chaser LA, Kohls.

Nytt i Garderoben

Jeg har fått meg noe nytt i garderoben, og jeg er så fornøyd! Litt salgsshopping måtte nemlig til..

Dere har kanskje merket at vi har hatt en liten uanmeldt bloggpause. Beklager dette! LOVER at den nå er over nå. For min del, kom det av en aldri så liten sommerdepresjon, fordi:

A) Været (i Oslo jaffal) er heeelt #$@&%#"$=#%!

B) Fordi jeg har vært helt avskjermet fra virkligheten da jeg glemte iphonen i laderen i Stavanger, og ikke hadde tid til å snu for å hente den (måtte rekke flyet mitt). Heldigvis har jeg en snill mamma som sendte den i posten. Men nå har en %#&/&$# dust av en eller annen postansatt bøffa den!  Så nå..

B1) Får jeg ikke instagrammet (selv om det sikkert er sunt med litt avvenning)

B2) Ikke har jeg fine smileys og tegn.

B3) Ingen kontakter eller nr.

B4) Ikke klarer jeg å sette opp mail på denne innvikla telefonen.

C) Jeg tror jeg er den eneste igjen i Oslo... Ooog som ikke nyter late dager på strand, med palmesus, sjøskvulp og en kokosnøttdrink m/parasoll i.

D) Uinspirert (kommer nok av punktene over).

E) Kjæresten er ikke hjemme (savner han).

Men heldigvis kommer han hjem idag, og vi skal ut på vift. Jeg skal ta på meg litt av det nye i garderoben, og forhåpentlig veldig snart hoppe på en tur til et varmt sted.. (Jippi)

(Skoene er fra Mango, vesken og beltet fra Acne)

Marques Almeida denim

Marques Almeida denim kjolen er øverst på ønskelisten akkurat nå. Det har vel kanskje noe med at Elena Perminova så ganske så fantastisk ut da hun hadde den på seg under Paris Fashion Week, med kule neondetaljer. Kjolen er laget spesielt for Opening Ceremony, og er desverre utsolgt, så jeg skal ikke se bort i fra at jeg må finne frem symaskin, saks og sandpapir.

Mesh

Et lite tips hvis du liker Isabel Marant og Alexander Wangs mesh (hullete) topper. Jeg fant disse på Lindex, kvaliteten er super og de er kjempedigge og perfekte nå i sommer..!

Yellow Acne

Yellow fever! Jeg har hatt gult på hjernen en stund, og det ser ikke ut som om det tar slutt med det første. Selv om størsteparten av garderoben min består av svart, står disse skoene og denne gule skinnbuksen fra Acne øverst på ønskelisten. Jeg har irritert meg over at jeg lot den gule skinnbuksen fra Isabel Marant ligge litt for lenge i "handlekurven" under net-a-porter sitt salg, og desverre ble utsolgt før jeg fikk snudd meg. Disse to herlighetene kommer ikke før til høsten, eller november om jeg gjetter riktig. Så får jeg si, som jeg pleier. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves...

Hanna i New York

Hei! Jeg jobber som modell og har nettopp ankommet new York for sommeren, og dette er mitt første innlegg som gjesteblogger på Lilisfashion! Været er supert og de siste dagene har bestått av jobb og intenst sightseeing! Så langt er new York like kult som forventet, kanskje et par ganger kulere.

Noe av det første jeg gjorde her var å dra på en superkjent pizza restaurant i brooklyn som heter Grimaldis. Insanely god pizza!

Så har jeg jobbet for nett shoppingsidene til Saks og Bloomingdales , enkel og effektiv jobbing med mye fine klær. Den ene dagen var det Burberry mens den andre var det Rag and Bone.

Har fått lite tid til shopping enda, men har vært innom Free People i soho, og Jean shop som skal være den beste jeans butikken i new York. Her lager de customized jeans med forskjellige farger og print. Utrolig kule!

 Sitter på settet på Saks og venter..
Så megselv i Superdry butikken på Times Square!

Ferie Modus

Lilisene er i feriemodus om dagen, det er sikkert dere også. Derfor blir oppdateringene våre ikke så hyppige som vanlig. Men, vi lover å oppdatere så ofte vi kan så lenge vi har nett! Jeg er i Stavanger disse dager å besøker familien, det er så deilig å sove lenge å slappe helt av! Outfitene mine er som dere ser ikke så spennende, men det får gå.. Her var vi på solastranden og tok en rusletur i duskregn. Det er så fint der, og fantastisk sjøluft. Må si jeg savner sånne strender på østlandet... Håper dere koser dere enten dere har ferie eller ikke!

Har på meg kjærestens Zara genser, shorts fra H&M og sko fra AntikBatik for La Redoute. Vesken er fra Gucci og solbrillene er fra Raybans.

DetNye og KK

Husker dere jeg var i Miami og gjorde moteserier i vinter? Denne måneden har jeg en i DetNye og en i KK. Anna fra Elite/Miami ser fantastisk ut i DetNye, og nydelige Milena rocker mønstermix i KK. Elsker spesielt den super fine buksedressen fra Ganni nederst til høyre!

Corinne har gjort Make/Hår og Janne Rugland tok de fine bildene..

Lunch Date

Idag var jeg så heldig å ha en lunch date på Kolonihagen med disse finingene. Camilla var så fin i blondekjolen sin, men Jankas lille Ludvig stjal showet! Sååå søt!!

Nå er det snart ferie på allemann, og jeg tenker kanskje å ta tipset til jentene om en hopp-på tur til et varmt sted.. Er det noen av dere som har gode tips/erfaringer med sånne turer? Typ til Hellas et sted.. Trenger sol,varme, saltvann,sand mellom tærne, palmer, ro og en god bok (og helst litt vind så kan kjæresten kite)..

Jeg har blitt forelsket i mine indiske ballerinaer, syns de er så fine. Minner meg litt om Balmains brokademønster, også er de superkomfortable.. Er også heelt forelsket i Ganni genseren så soft, Genetic jeansa (GUUUUD så myke). (er blitt glad i Gucci vesken også). Så all in all ganske fornøyd idag. (Superkomf) Hehe

Etter Lunch Daten var det returnering av klær fra et foto shoot, og kjedelig kontorarbeid.. Nå skal jeg trene, før jeg slukner på sofaen forran min favvo serie "Suits" (aaaw)! I morgen skal jeg til Stavanger, JIBBBIE!

in my bag

//jeans fra Gina Tricot og ny favoritt-skjorte fra FWSS

//buksedress fra Oysho og armbånd fra Cocoo.se

//sko fra Acne, jeans fra Acne, hvit kjole fra Acne og genser fra BikBok.

Da er det endelig tid for litt etterlengtet sommerferie for min del. Bagen er pakket og vi har vendt snutene mot sørlandet. Selv om været ikke er så mye å skryte av hjelper det på å kun ha ferie. Late dager med lite på agendaen, båtturer, kortspill, lese bøker og strikke. Total avkobling med andre ord. Selv om jeg sliter med et aldri så lite virus på stemmebåndet (har nesten ikke sagt et ord på 3 dager nå..), så ser det ut som om jeg er på bedringensvei. God sommer alle sammen!

Perfect Bracelet

Nei, det er hverken Martin Margiela eller Celine, det er faktisk fra Bikbok. Tro det eller ei, også fikk jeg det på salg!!! Hva er vel bedre enn det? Digger det, også passer fint sammen med alle de andre fargerike armbåndene man skal gå med, eller bruke det helt alene... Jeg har allerede brukt mitt flittig, lurer på om jeg skal sikre meg et i sølv også, kanskje i morgen. Dette er iallefall dagens hotteste accessoir tips!

LiliLoves Cala & Jade

Har så lyst på en liten Cala & Jade veske. Jeg lånte den øverste til et shoot her en dag, og den er så perfekt i størrelsen! Jeg vil ha en i sort, den er så praktisk. Det som er så kult med disse veskene er at "gitteret"  kan tas av og byttes. 

Klarer heller ikke å glemme disse fantastiske Cala & Jade veskene i Kelim, husker jeg ble forelsket i dem, da Line L hadde dem i butikken sin. Disse lekkerbiskene er fra et sammarbeid med Celine Maktabi. Og er den perfekte weekend getaway vesken!

Cammo & Stripes

Elsker Cammo jakken til Line L (viladoptere den)

Jeg er ALDRI syk, men nå har jeg klart å bli det.. Typisk det når man slapper skikkelig av en helg (hadde det så chill i Lillesand i helgen).. Iallefall var jeg inne i hele går, og det blir jeg gal av, så jeg tok en parasett, spratt i dusjen, hoppet i klærne og valset en tur. Egentlig ville jeg trene men innså at selv om (for en gangs skyld så var viljen der, så var ikke helsa med) så en tur ble det iallefall, og da dumpet jeg forbi LilleBuddha, husket at fine Camilla har skrevet om det, så jeg stakk innom. Så mye fint der var der, angrer på jeg ikke tok med meg en marocco tofs til Lanvin vesken min, den er så kjedelig..

Har begynnt å digge å blande striper med Cammo jakken til Line L, hehe .. Så det gjorde jeg idag, med de gode trofaste Bikbok jeansa, solbriller fra Raybans, sko fra Hope, vintage Gucci veske og Topp fra Gina Tricot

Jeg plukket med meg noen indiske ballerinas (husker jeg levde i det i London anno 2004). Trenger noen tråkk-rett-i-småsko, men ballerinaer er så kjedelige på meg, så jeg håper at disse kan funke.. Ok, nå har jeg våst nok, det er nok feberen.

Ha en super dag!

Lililoves Elin Tveitan

Jeg ble tipset om Elin Tveitan av fine Juliane hos Spalt PR, samme dagen som Esmod hadde avgangs visning(Design skole i Oslo).. Jeg hadde allerede takket nei til den, men angret meg da Juliane viste noen smakebiter fra Elin Tveitans kolleksjon. Jeg falt umiddelbart for det cleane, men råe looken, og hvit med hvite nagler, asså.. det er så enkelt, men så genialt. og se på DETALJENE!! Guuud.Får det ikke utav hodet; vil ha buksene, jakkene og looken!! Kolleksjonen heter skin, er inspirert av herrelooken og tar for seg ulike teksturer og detaljer. Juliane fortalte meg også at Elin har røtter fra Hip-Hop og det syns, utrolig kul blanding.

Jeg spår Elin Tveitan en fantastisk fremtid, og setter meg herved på venteliste på alle jakker og bukser, hehe...

Images by Anton Soggiu

All black - Almost

Jeg fant som vanlig ikke noe å ha på meg da vi skulle på visning til By Timo, også bestemte jeg meg for å gå for en All black, er alltid fint, når man føler seg litt uinspirert som jeg følte meg idag. Et All black antrekk er safe, cleant, sofistikert, tidløst, enkelt (jeg vet ikke om jeg oppnådde alt dette, men det var iallefall det jeg skjøt for, eh)..

Jakken kjøpte jeg i London for et år siden og er fra Alexander Wang, skjorten fra H&M, bukse fra Jofama og mine nye behagelige favorittsko fra COS

også har jeg fått meg ny (vintage) Gucci veske som er kjøpt på MA på Briskeby (er så glad i et skikkelig vintage scoop). Den er den perfekte størrelsen, også gjør den litt utav seg, uten å være for mye syns jeg, er litt fornøyd med den ja..

 

Our new guest blogger- Hanna Sørheim

Vi er sååå glade for at vi har fått den ùbervakre modellen Hanna Sørheim/Team med på laget, og nå kommer du til å få innblikk i det et internasjonalt modelliv innebærer her på Lilisfashion!! Hanna kommer til å blogge for oss som gjesteblogger, og vil blandt annet blogge om spennende jobber og opplevelser fra hennes liv som modell fra verdens motemetropoler!

Lilisene (som har vært så heldige å jobbe med Hanna mange ganger) gleder oss som småfugler til å se hva Hanna, som akkuratt nå er i New York å jobber, finner på!

Hanna er ikke bare en fantastisk modell, hun har også en utrolig kul stil selv  som dere ser på dette bilde tatt under London Fashion Week av Stockholm Streetstyle!

Velkommen til Lilis vakreste Hanna!! Glede Glede Glede!!!

Bilder fra Vogue.it, Style.com, Models.comStockholm Streetstyle

hits