juli 2013

Pasteller

Jeg har en greie for franske gamle dører. Synes de er så vakre! På trilletur i St Maxime passerte vi denne, så da ble jeg nesten nødt til å ta outfit bilde foran.

//Buksedress; Isabel Marant, sandaler; Proenza Schouler, belte; Isabel Marant, veske; Proenza Schouler og solbriller; Gucci

Inka knit

Jeg tror det mest brukte plagget i garderoben min for tiden er mesh toppene fra Isabel Marant. Jeg synes de gjør alle antrekk litt mer spennende. De er fra i fjor, eller året før, men skulle gjerne hatt en erstatning. Den gode gamle Dovre toppen gjør nytten, men om noen vet hvor man kan få tak i en fin en med lange armer mottes tips med stor takk!

//Genser; PartTwo, jeans; Gina Tricot, nettingtopp; Isabel Marant, sko; Celine, veske; Chanel, briller; Celine, smykke; Givenchy.

Lange Late Kvelder

Lange late sommerkvelder er noe av det beste som finnes. forleden dag tok vi motorsykkelen ut på en aldri så liten tur til Ingjerdstrand. Jeg var her på shoot en gang og husket at det var så vakkert.. Det er litt synd det er et stykke fra Oslo, ellers hadde det helt klart vært et av Oslos mest populære perler (les. Vannhull).

Jeg testet ut min nye losjakke fra Gina Tricot for anledningen og tok på meg de mest komfy buksene jeg eier (fra MosMosh). Blir aldri lei røde jeans..

How I want 2 Wear it

Inspirerende hverdagsstyling fra Elle Spain sin Juni utgave, nå er det ALFOR varmt (klager ikke altså!) til å gå så påkledd iaf. her i fine Stavanger by, men til bittelitt kjøligere dager er det akkuratt sånn her jeg vil gå. Er veldig på tide at jeg får meg New Balance trainers også kjenner jeg...

Via Sofi

 

RayBan mirror

Jeg får mange spørsmål om hvor man får tak i RayBan brillene mine med speilglass, og hvilke farge man burde kjøpe. Jeg har grønne og røde, men trives best med de røde. Helt objektivt sett føler jeg at mørkhårede kler de grønne best, og lyshårede kler best de med røde speilglass. Krogh på Majorstuen har disse, men for deg som ikke bor i Oslo, fåes de grønne kjøpt her, og de røde fåes kjøpt på nett her.

Fuzzy Feelings

 

ELSKER min fine pusegenser som Line Love har strikket til meg..(!) Går med den oftere enn jeg tør innrømme, og den er perfekt på dager det er kaldt og stormfullt i skyggen og varmt og godt i sola. Skjørtet er gammelt fra Samsøe / Samsøe og skoene er fra Epilogue for Eurosko.

Bryggehygge

En aldri så liten outfit-post fra norsk sørlandssommer, som jeg har glemt å poste. På vei til rekemiddag og bryggehygge. Norsk sommer på sitt beste!

//Genser; Isabel Marant, kjole; Mango, sko og veske; Chanel og briller; RayBan

 

Dream sweather

Hver sesong er det et og annet plagg som skriker navnet mitt! Jeg har fått helt oppheng i denne genseren fra Stella McCartney. Den er helt perfekt! Jeg prøvde den på i går i en butikk i st. Tropez, selv om det føltes litt feil i 35 grader, men jeg vet at når jeg kommer hjem til Norge igjen kommer den til å bli godt brukt. Det ble med prøvingen, og jeg sa jeg skulle hjem og tenke. Nå klarer jeg ikke å få den ut av hodet. Kanskje den må bli min?

 

Army & Stripes

Lilisene var på shoot forleden dag, og vi fikk i oppgave å "style" oss selv (eller kle på oss på godt norsk, hehe). Jeg ble så forelsket i buksen og kashmir/silke genseren fra Mardou & Dean, at jeg tror jammen jeg må rydde plass til dem i klesskapet mitt til høsten. Skoene var det fine Hedda som hadde med, som jeg gjerne ville knabbe med meg... (fra Celine).

Elle Party Outfit

 Nå begynner det å bli en stund siden Ellefesten, men kom plutselig på jeg helt har glemt å vise Vivikes kjolen som de har produsert i blått etter ønske fra meg! Den er helt perfekt, utrolig fin i snitt og farge (og veldig behagelig), elsker at den har dyp utrigning i ryggen.. Jeg var så heldig å få den levert rett til Gevir der jeg fikk hår og make-up fikset av flinke stylister, så vesken som jeg hadde tatt ut til det andre antrekket måtte bli med. (Den passet ikke helt, men sånn ble det, hehe.) Skoene er fra YSL (gamle).

New "in" Balance

Egentlig ikke så nye lenger (om ikke to måneder kan kalles nytt?) og har allerede blitt de mest brukte skoene i skapet. I tillegg til at de er de mest praktiske og behagelige. For en gangs skyld tok fornuften overhånd (i tillegg til en venninne som synes jeg var spik spenna gæærn som gikk på lang trilletur i boots). Joa, så nå er jeg både fornuftig og fin! Endte opp med svarte (selvfølgelig?!), men hadde ikke sagt nei takk til beige eller marineblå heller.

//New Balance fra Grensen sko.

Juveler på Føttene

Begge Lilisene var på et aldri så lite fotoshoot forrige uke, og jeg spottet at Line L endelig hadde på seg de vakreste Celine loafersene sine fra i fjor.. Snakk om å ha juveler på føttene! ELSK!

 

Minimum

Er så glad i sett, og dette prikkete denim settet fra Minimum har blitt en storfavoritt på kort tid. For tiden nytes late dager på vestlandet, men dette er fra en av de siste jobbedagene i solfylte Osloby.

Solbriller fra Raybans, øreanheng fra Dyrberg/Kern og sandaler fra Marni for H&M.

Helena..

Er det mulig å bli freshere enn Helena...? Denne sommerserien fra spanske Elle er en av favorittene, Helena ser fantastisk ut! Jeg møtte henne forresten på et Specsaver event for et par måneder siden, like nydelig som jeg husker henne fra Chris Izaak´s Wicked Games..

long knit

Jeg har en svakhet for lange strikkejakker, og det er en av de sikreste garderobeinvesteringen jeg gjør. Om ikke annet er det ihvertfall et av de plaggene som blir mest brukt.

Denne er fra Gina Tricot.

Blue bliss

En av sommerens favoritt tunikaer, som egentlig er mammas. Heldigvis har jeg en mamma som er snill og deler på godene. Jeg flyttet inn i denne for sommeren.

//tunika fra Acne

 

Stylemag lunsj

Som jeg nevnte fylte jeg huset med et knippe fine damer i forrige uke. Vi fikk flotte shellac-negler fra Negleakademiet, bartender som disket opp med himmelske drinker fra Brugal og sist men ikke minst feiret nyeste Stylemag. Nok et fantastisk blad, med sommerens fresheste farge orange i fokus. Her er noen bilder av;

Julie, Sara, Stella, Celine, Guri, Vibeke og Thea. ...også et av Lilis`ene

greek

Nok et antrekk fra Frankrike. Får litt gresk følelse av denne kjolen her, som har blitt flittig brukt i sommer. I morgen tar jeg turen nedover igjen, og da blir jeg borte en god stund. Mac og kamera er selvfølgelig med, så oppdateringer kommer.

//Kjole fra Zara, smykker fra Camilla Pihl for David Anderse, Balenciaga og Givenchy, sandaler fra Proenza Schouler.

 

Coco Moonbeams

Jeg er evig på jakt etter den perfekte bikinien. Buksen skal ikke være for stor, og heller ikke for liten. Toppen skal ikke lage for mye skiller, og trekant topp har alltid vært tingen for meg. For en god stund siden kom jeg over disse fra Triangl på instagram. Morsomt hvordan jeg har begynt å hente inspirasjon fra instagram for tiden. Bestilte de her, så nå er jeg klar for frankrike, sol og sommer.

Hotell Frokost...

 

Aaaaah! LiliLOVES Hotell frokost! Og kan meddele at frokosten på The Thief er amazeballz! Alt er økologisk og kortreist og KJEMPEGODT! Anbefales. PS. Jeg spiser ikke frokost med solbriller, men var litt trøtt, så følte for å være litt wannabeceleb (det varte et lite minutt) , hehe...

Sørlandssommer

Sørlandssommer på sitt beste -late dager med bryggekos, badmington og dampede blåskjell! Hva er vel bedre enn det? En liten tur inn til Kragerø (og til en av mine favorittbutikker, Liseanns, med verdens søteste og hyggelige eier!) resulterte i ny genser fra Acne.

//skjørt fra H&M og sko fra Chanel.

 

Rooftop Bliss

 

Okey er det mulig å bli mer stååka over å være luksus turist i egen by..(?) Nå skal jeg ta aniskts masker, fotbad, pedikyr, lese bok og ALT som er digg og jentente.. Men hva er vell ikke bedre enn å få besøk av BFF en fra studietiden. Mimring og oppsumering. Takterrassaen fra The Thief, var ikke akkuratt sånn vi var vant til i London (selv om vi hang litt på Roof Gardens) men det var vell så koselig, utsikten upåklagelig og vinen likeså. hehe. Nina du RULER... X

The Thief

Denne helgen er jeg turist i egen by... Har nettopp sjekket inn på designhotellet The Thief, og er mildt sagt forelsket.. Ja, har vært her før et par ganger på eventer.. Men aldri sett rommene. Nå har jeg gjort det, og jammen det stod det til forventningene, og mere til!!!! Men nå skal det oppleves, TAKTERRASSEN neste. Aaaahhh...

New Camera

Oh Yeah! Nå snakker vi! Har fått meg en ny lekekamerat som jeg rett og slett ikke klarer å vente med å leke med... Skal tilbringe helgen på The Thief Tjuvholmen, så forvent å bli nedspammet med nye fotoposter!! Neida, skal prøve å begrense meg, men det klør sånn i fingrene! Canon EOS 100D, har hørt/lest myyye bra.. Gleder meg å teste selv!

God Helg!

Espadrilles

Sommerens favorittsko er uten tvil espadrillesene i forskjellige varianter. I tillegg til noen par godt brukte Tom´s er disse fire parene favorittene. Fra Celine, H&M, Lexington og Chanel.

Poolside

Enkel bekledning til late stranddager. Nok en tunika, som jeg også pleier å bruke med belte i midjen sånn at den får litt mer fasong. Sandaler fra Isabel Marant og veske fra Balenciaga.

 

 

En God Gammeldags Snekkerbukse

 Elsker disse to versjonene av snekkerbuksa, og kunne godt tenkt meg begge to (bombe..) De ser ut til å være så og si utsolgt på nettet, så jeg skal ta meg en tur å titte litt på salget idag å se om jeg finner en fin en.. Wish me luck!

(Begge er fra Zara)

Red Party Ruffles

På lørdag som var fikk mitt diskré røde H&M rufseskjørt se dagens lys (for andre gang). Det er så gøy å ha på, for av en eller annen grunn tiltrekkes det av dansegulvet, samtidig som detgjør at du tror at du kan sambamoves og at du ikke har vondt i beina i det hele tatt..  (Etter dette bildet ble tatt bestemte jeg meg også for at det er på tide at beina mine også skal få se litt sol).

Skjorte og sko fra Zara, Skjørt fra H&M.

Summer poncho

Jeg adopterer automatisk en litt mer bohemsk stil når jeg kommer til Frankrike, og det er sol og sommer. Denne tunikaen fra Line of Oslo er en favoritt i sommervarmen og fuktigere klima. Her i kombinasjon med sandaler fra Isabel Marant og veske fra Spell.

Festival Modus

Jeg har ikke planlagt å dra på noen festivaler i år, og må vel innrømme at jeg ikke egentlig er noen utpreget festivalperson. Men, vi får ofte spørsmål om hva vi ville kledd oss i om vi skulle på festival. Så her er en litta festivalinspo collage til deg som skal på festival i sommer..

Mini Bags

Akkuratt nå har jeg super hang-up på alle vesker som er mini! Celines fine fra YSL er superfin...

Her er noen av favorittene: YSL kan kjøpes her, Burberry kan kjøpes her, Lanvin kan kjøpes her, Mulberry kan kjøpes her, Stella McCartney kan kjøpes her, Givenchy Obsedia kan kjøpes her, Balenciaga kan kjøpes her,

ELSKER denne nydelige Proenza Schouler vesken som jeg lånte fra Høyer Luxury til God Morgen Norge innslaget for noen uker siden...De hadde dessverre bare en igjen, så om de er utsoltg så kan du også prøve her (vanlig skinn) eller her (større).

Lazy Weekend

Hjernen min har tatt ferie, og oppdateringene blir mer og mer sporadiske ser jeg... Late fridager tar på produktiviteten, må minne om at det oppdateres hyppigere på instagram!

Håper dere har hatt en nydelig helg med kos, sol og godt selskap. Det har jeg.. Jeg skal spare dere for bikinibilder (enn så lenge) men her er et lite innblikk i min søndag, som bestod i en liten motorsykkeltur, bladlesing, (årets første) solings, årets første bad og grilling.. Elsker late dager og rufsete saltvannshår. Deilig!

Solbriller fra Prada, skjorte fra Gina Tricot, belte fra Sand, bukse fra Genetic og sandaler fra Topshop, (og min kjære nye mobil fra HTC)

Acne Resort 2014

Acne resort når nye høyder, og er en av deres beste kolleksjoner. Det er blandt annet noen skinnjakker som er helt overjordiske, som ihvertfall står på min ønskeliste. Det er bare å glede seg!

Yesterdays fun

Gårdsdagen ble tilbrakt sammen Stylemag gjengen og et knippe bra andre damer. Det er ikke hver dag jeg har neglesalong på kjøkken og en bartender som mikser drinker. Flere bilder kommer, men jeg måtte bare legge ut en liten sneak-peak på tidenes fresheste Stylemag cover!

When in France....

Som noen av dere kanskje har fått med dere så har jeg vært på en liten tur til frankrike. Internett fungerer på gamlemåten der nede, og bestemte seg for ikke å fungere når det var vind. Henger derfor litt etter med bildekarusellen derifra, men lover det kommer flere outfits og stemningsbilder. Hver gang jeg kommer ned senker roen seg, og feriemodus inntar kroppen. Her er noen bilder som kort oppsummerer hva som får meg i feriemodus.

1. Nyter morgenkaffen i skyggen før solen har stått ordentlig opp, og puster inn luften som fortsatt er crispy etter natten.

2. Når brunfargen kommer drister jeg meg til litt farge på leppene. Denne er ny, og er den gode gamle orginale Armani røde. Har den perfekte konsistensen, og rødfargen. Ny favoritt!

3. Leser Vogue Collections på stranden, selv om det er litt snodig å oppdatere seg på høstmoten i 28 varmegrader.

4. Spiser ubegrensede mengder med Chevre chaud! Need I say more...mmmmmmm

5. Går på markeder og kjøper store søte solmodne store tomater.

6. Tjuvlåner mamma sine sandaler og smører kroppen med alt som lukter av kokkos!

7. Går på kveldsturer med vått flokete hår, kroppen full av aftersun og iført slappe silkebukser.

Frankrike, jeg kommer snart igjen!

hits