juli 2014

Chic & Cheap
Idag har vi filmet litt i studio, men jeg fikk tid til noen av dagens antrekk fordet (flink... tap on shoulder.)

Veska, capsen og bootsene var en del av stylingen til videoene. Vesken er en av mine ønskekjøp fra YSL/Høyer Luxury, capsen fra Lindex (er den ikke kul?), de lårhøye bootsene er så sexy OG komfortable og kommer til å komme i semsketskinn også.. Sikle, sikle - Fra Mardou & Dean.

T-skjorten er fra Marc Jacobs, smykkene fra Maria Zabel (mitt nye favoritt merke) og skjørt fra Bikbok. 

Følg meg på instagram

Yesterday through my iphoneSom jeg sa i forrige post så la jeg kamera hjemme igår, derfor må jeg bare unnskylde for grumsete mobilbilder.

Må si at selv liker jeg blogger med litt uproffe bilder innimellom, det er liksom litt mer personlig da... Eller hva syns dere? 

Uansett, Jeg ble ikke mindre shoppingsyk av å springe rundt å titte på og låne klær, og spesielt ikke da jeg ikke klarte motstå å prøve ting (som den fantastiske brune teddygenseren fra Acne) og den er enda bedre i virkeligheten enn det jeg trodde.. Klær asså, jeg skjønner jeg ikke kunne valgt å jobbe med noe annet, jeg blir så oppspilt av fine ting.. 

Også fikk jeg meg "noen" nye sandaler idag.. Shitt, jeg gleder meg til å bruke dem.

Har dere forresten noengang sett noe så sweet som Karl dukka? De hadde en av Coco også (som jeg la ut bilde av på instagramen min), jeg begynte nesten å grine da jeg gikk fra dem, de var så søte.. 

Da jeg kom hjem tok jeg meg en liten vellvære time for å roe meg, haha. Anbefaler sterkt de øyelappene.. Jeg husker ikke helt hva de heter, men skal ta ordenlig bilde av dem i morgen.

Følg meg på instagram

Salg
Idag har jeg fartet rundt i butikker og pressebyrå for å style en greie jeg skal gjøre i morgen og på fredag.. Og selv om jeg skal bruke høstvarer gikk det jo ikke an å unngå å ta en titt på salget..

På Eger var det så mye salg, herrejemini så vanskelig det er å holde seg i selen når de selger favorittene mine på 60% og alt er alltid i min størrelse... A curse and a blessing, hehe..

Jeg gadd ikke ta med det store kamera siden jeg skulle ut og style, for det blir så mye å drasse på etterhvert som man går rundt, så det blir noen mobilposter på Lilis nå.. Lager en litta diary om noen få, imens kan dere sikle litt på salgskuppene (jeg ikke gjorde, #gråter)

Blomsterveske fra Givenchy, sko fra Celine, sølvveske fra Proenza Schouler. 

BasicsTok en easy kaffestroll i lunchen idag, trodde selvfølgelig det var helt innafor med jeans da jeg gikk ut døra idag tidlig.. Eh ikke det, sier du? Haha.. Jeg klager ikke, jeg lover!

Nå er det ikke lenge til det begynner å skje ting i motesesongen igjen, og jeg må si jeg virkelig gleder meg, nå er det veeeeldig stille..

Jeg sitter og tenker på moteuker as we speak, men er ikke sikker på hva jeg skal på enda.

Når det er sagt så har det poppet opp så mange fine norske merker de siste årene, så jeg gleder meg sykt til å se hva de viser når de nye kolleksjonene nå blir vist.

Har på meg t-skjorte fra GAP (de har de diggeste bomulls-basicsene), jeans fra Gina Tricot, solbriller fra RayBan, veske frs Givenchy og sko fra Stella McCartney. 

Følg meg på instagram

Casual MondayWææh, jeg eeer sååå shoppingsyk om dagen! Jeg har uendelig mange lister på hva jeg vil kjøpe meg, både på salget og av nyheter, og jeg holder på å sprenge.

Men jeg skal prøve å ikke shoppe.. Faktisk er jeg ganske god på å shopblokke megselv, men jeg blir ufattelig frustrert av det. Så frustrert at jeg ligger oppe om kvelden å surfer og lager mapper på desktopen på hva jeg vil ha.. Argh!

Det kan ha noe med at jeg ikke har giddet å hente opp eskene med sommerklærne mine i enda, og at jeg kun har et par lette kjoler og sandaler å velge mellom. Men mest sannsynlig er det fordi jeg vil ha noe nytt. Egentlig vil jeg ha en helt ny garderobe. Sykt egentlig, for jeg har jo altfor mye...

Så hey, dette er litt sånn "old", men det får gå, mandags- jobbeantrekket mitt  bestod av skjorte fra Bikbok, skjørt fra Isabel Marant for H&M, sko fra Prada, veske fra Proenza Schouler og solbriller fra RayBans.

Følg meg på instagram

SøndagssysselFor en deilig helg det har vært dere! Veldig varmt men så utrolig digg.

Må innrømme at jeg syns det var litt ok at temperaturen gikk ned noen hakk i kveld, så slipper man (jeg) å ta 5 kaldedusjer midt på natten, hehe.

Idag hadde jeg på meg skjortekjole fra Vivikes, belte fra Mos Mosh, veske fra Gucci, sko fra Addidas og solbriller fra RayBans.

Blogges mer i morgen, da er det tilbake på jobb, og godt er det!

Nyt de siste timene av helgen, fintfolk 

XXX

Beach Bum

Håper dere alle koser dere max i finværet, her er dagens beach bag..

Håndkle fra Missoni, bikini fra Cubus, shorts fra Minimum, sandaler fra Aldo, hårolje fra Miriam Quevedo, solkrem fra Dr. Schrammek, solbriller fra Ray Ban, smykke fra Dyrberg/Kern.

Nyt dagen fininger!!! 

Windy beach


Idag har jeg vært på fineste solastranda. Det var ruskevær, men det gjorde ingenting, det er faktisk veldig deilig og friskt. Kanskje det er vestlendingen i meg som snakker, hehe.

Etterpå hadde vi oss deilig rekelunch på Solastrand Hotell #anbefales !

Genser fra Comme des Garcons/Play (Freudian Kicks), bukse fra By Ti-Mo, sko fra Converse. 

Kaftan Love

Jeg har dilla på kaftaner om dagen. Dette er et vintagefunn fra mange år siden. Jeg elsker den, den er i silke og er så enkel å slenge på seg på late dager.

Er for øyeblikket på road trip på vei til Stavanger, men vi bestemte oss for å svinge innom hytta en tur. 

Heldigvis har vi nett her så jeg fikk jobbet og blogget litt..

Nå er det på med joggis og t-skjorte, road trip 2 Stavanger, here we come!

Husk at dere kan følge meg på instagram @lilisfashion

I see palm treesJeg har så mange mønstrede sett, men dette er garantert en fovoritt, med palmer på.

Det er KNALLvarmt i Oslo idag, så jeg må innrømme at jeg holdt på å renne bort i skinnjakka. 

I morgen drar jeg hjem til Stavanger for å slappe av, jobbe litt, spise reker, plaske med beina i vågen, sole meg og bade.. Aaaaah!

Kos dere i varmen, og bruk solfaktor :D

 

Jakke og sko fra Zara, sett fra Minimum og solbriller fra Celine.

Good morning & peace outJeg E L S K E R studioet til Side2/kontoret (mitt.. næææh) som er fullstappet av deilige motebøker, Jonathen Adler stæsj, Missonis mønster, Chhatwal & Jonsson teppe, marmor, gull og betong.  

Nå slapper jeg av her med det siste Porter magasinet og en (velfortjent) kaffelatte før jeg tar fatt på dagens motekalas :D

Sjekk ut Side2 a :)

Linen and leatherIdag kledde jeg meg i mine to favoritt materialer, jeg trodde det skulle bli så deilig å svalt med linskjorte og et lite skinnskjørt... Men NEI, to kalde dusjer senere sitter jeg fortsatt og svetter.. Hehe! Luksus problem!

Håper alle har like fint vær som oss i Oslo, og nyyyyter dagen!

Har på meg topp og skjørt fra InWear, sko fra Prada.

 

Beauty EssentialsJeg er avhengig av Laura Mercier farget dagkrem, bronsepudder fra Dior, lys neglelakk fra Essie, håndkremen fra Crabtree & Evelyn er fantastisk og mascaraen fra Nilens Jord er kjempedeilig.

Parfymen fra Victor & Rolf er en ny favoritt! Så deilig og sommerlig.. Og nå kommer sola også... Aaaah!

Urban CowboyJeg er nok den eneste i Oslo som ikke digger å sole meg, iallefall så føles det sånn når jeg lufter mine melkehvite bein.. Hehe.

Idag gravde jeg frem mine eldgamle frynseboots fra Replay, som jeg har hatt siden 2007, tror jeg. Det er så deilig når man finner gamle skatter gjemt i garderoben.. Da gjør det ikke no å ha shoppestopp...

Herregud for et vær det har vært idag forresten, da jeg stakk ut for å kjøpe en kaffe tok jeg med meg (cowboy)hatten jeg kjøpte på en truck stop i Texas.

En god hatt er redningen for meg når sommerskuren kommer uanmeldt som den har gjort i hele dag.

Håper dere har hatt en fin mandag!

4th of JulyJeg har besøk fra USA, så i kveld skal jeg ut og feire 4th of July. Jeg har aldri gjort det før så jeg gleder meg stort til å oppleve det av Amerikanere. 

Planen er å grille i parken og etter å ha fått noen sneak previews av noen syke cupcakes, så kan ikke dette annet enn å bli bra! 

Jeg ble fortalt at jeg måtte representere flagget, og at alle kom i rødt, hvit og blått. Da skal ikke jeg være dårligere, hehe!

Snekkerbukse og blonder

Uuups! Så gikk det plutselig nesten en uke før jeg blogget igjen.. Sjerpings. 

Til mitt forsvar så ble jeg ganske syk og det varte greit i helgen også. Idag sitter jeg fornøyd her (ikke sikkert det syns, men jeg ER det), i Side2s nye studio, som jeg har fått det ærefulle oppdraget av å innrede.

Det er ikke helt ferdig enda, men kan tro jeg ikke ble sur av å meske meg med Jonathan Adler og Missoni stæsj.. Helt greit (knis). 

Selv om interiøret er lekkert var jeg selv litt slabbedask (og litt fin i tøyet), i snekkebukse fra Cubus, topp og sko fra Sandro.

hits