juli 2015

Watermelon / Drinks
Jeg har nettop oppdaget vannmelonen!

Egentlig likte jeg faktisk ikke vannmelon før inntil for et par måneder siden. Nå er jeg hooked for å si det sånn...

Det er så leskende og digg når man er varm eller bare fordi det er sommer. Jeg fikk servert en vannmelonslush for en stund siden, og da jeg var i Stavanger tok jeg sjansen på å lage min første drink (jeg kan kun lage GT og screwdriver, haha) og det for Jeff som er fra Texas og Watermelon "is his middle name".. :S.

Anyways, googlet litt og fant fort ut at vi hadde det som trengtes for å lage en digg vannmelondrink. Blandet sammen vannmelon i en mixer først, så puttet jeg oppi Limonichella og vodka(smakte det til uten mål). Mamma har en liten urtehage på terrassen, så det ble mye mint og isbiter oppi i tillegg. Jeff likte det! Han blandet en egen drink med basilikum også lagte han en deilig drink med vannmelon med salt i. Det var også helt nydelig!! Watermelon is summer in a glass..

For oss som må nøye oss med sommer i Norge :(

Time / Out


Jeg er fortsatt i Stavanger, og selv om været ikke er helt på topp, er det utrolig fredelig og stille her. Jeg tror ikke jeg har sovet så godt som nå på nesten et halvt år.

Niesene mine, mamma og jeg har allikevel vært relativt aktive og som absolutt must når du er i Stavanger har det blitt opptil flere turer til Solastranda. VI pleier å stikke innom Strandhotellet for et rekesmørbrød også. Det er noe med sjømaten her på vestlandet som er vanskelig å toppe. Vi har faktisk nesten spist reker hver dag. Det er så sjarmerende når vi kan stikke ned til havna og kjøpe reker og krabbe rett fra båten også smaker det himmelsk! Idag har jeg hjemmekontor også blir det en tur på treningssenteret senere.. Har vært ekstremt slapp på det siden jeg kom hit, så nå er det sjerpings!

Ha en nydelig mandag :X 

New In / Sales shoppingJeg er fortiden i Stavanger og nyter late dager sammen med familien. Her har jeg kost meg på gladmatfestivalen med gode venninner og kvalitetstid to søte nieser, også klarte jeg  å lure inn litt salgsshopping. Jeg ELSKER salg, og har gjort flere av mine beste kjøp her. Mine faste shoppestopp er Vanessa, Høyer og Geddon på Torgterrassen. Denne herligheten fant jeg på Geddon og jeg er helt forelsket! Den passer til min basegarderobe og klarte ikke vente med å debutere den. Den er fra Philip Liim, perfekt farge og størrelse!  

Stockholm
For litt siden var jeg i Stockholm og for de av dere som følger meg på insta, så dere kanskje at jeg var der sammen med MQ og min kjære bloggevenninne Tine. Vi storkoste oss sammen med et knippe andre motefolk og nøt et lite minutt i den svenske hovedstaden. Jeg er virkelig kjempeglad i Stockholm, og denne gangen overnattet jeg, så vi fikk tid til bittelitt shopping også. Var ganske flink allikevell egentlig for det ble kun en bukse og noe stæsj på & Other Stories. Den butikken assa, jeg blir litt stressa og lei meg av være der, for jeg føler det er akkuratt som jeg går inn i mitt eget drømmeklesskap, jeg vil ha ALT! Og ettersom jeg ikke har råd til alt, hender det veldig ofte at jeg ikke kommer ut med noe. Formålet med turen var å se MQs nye kolleksjon, det var en kort presentasjon også var det tilbake til hotellet, bytte også ut å spise på Miss Voon. Den restauranten der assa, lover, dere må dra dit om dere skal til sthlm, det er helt sjuke tilstander på maten der. Noe av det beste jeg har spis ever! Bildene er fra det fine hotellet vi bodde på, jeg tror det het Grand Central.. Oki, nå må jeg boarding på flyet mitt. Ses i Stavanger :X

Turen var sponset av MQ

Night/Out


På fredag fikk jeg besøk av en venninne som er like glad i taco som meg, herreguud det er så godt, og jeg spiser det altfor sjeldent! Uansett, vi lagte den med tilbehør som pico, guac og det vi liker å ha på og koste oss på balkongen med vin og Sangria.

Vi bestemte oss for å ta en drink i solen etterpå det er jo tross alt sommer, og etttersom temperaturen er litt skiftene og og jeg som vanlig liker å være komfortabel landet jeg på dette antrekket. Jeg har lenge hatt buksen i skapet, den er av lin og er kjempefin og digg å ha på, men den er IKKE kul med flate sko. Jeg har prøvd flere ganger, og det blir veldig feil.. Sånn typisk norsk Svinesund-shopper og charterturist. lol.

(Jeg drar både til Svinesund og på charter selv assa, men dere vet sånn piratbukse ALLE nordmenn går med, it´s not pretty.).

Nok om det, kjørte lyse sko, hatt, bluse og knallrøde lepper til. 

Weekend/Breakfast
Helgen er for meg ensbetydende med late morgener, egenstell og lange frokoster.

I det siste har jeg konsentrert meg om å spise sunnere, og sluttet med raske middager og godis hver dag.. Derfor har lagt om kostholdet mitt litt, og det er jo virkelig ikke vanskelig! Først av alt er det mulig jeg er heldig, for jeg liker sunn mat veldig godt, drikker lite brus og bortsett fra godis på kvelden, bruker jeg ikke sukker i hverdagen, det er også ganske lax å dille på kjøkkenet .

En av de viktigste tingene jeg må forbedre meg på er imidlertid å alltid spise frokost (jeg er en av de som hopper over måltider, som visstnok er kjemedumt for fordøyelsen, ifølge min PT). Nå har jeg har fått helt dilla på "overnatta" blandinger. En av favorittene er denne med kokosmelk (bruker boks), chia frø, byggryn og havregryn. Den blir mye bedre med litt kanel, honning, blåbær og bringebær, men siden jeg ikke hadde det i kjøleskapet droppet jeg det, og brukte heller kokosflak til å gi litt sødme. Har forresten latt juicemaskinen fått kjørt seg i helgen. Det er jo så lettvint å juice, egentlig. Det trenger heller ikke være så innmari fancy for at det skal smake godt. 

Denne juicen her var for eksempel kjempegod og akkurat passe søt og syrlig! Det er nok en gang en blanding av det jeg hadde i kjøleskapet fra før, som var agurk, granateple, sitron, ingefær og eple. En leskende og en deilig måte å starte søndagen på.

Black/Fringes


Idag hadde jeg og Eline workshop. Vi driver å planlegger litt hemmelige prosjekter i SIde2, skjønner dere (ELSKER dere ikke når bloggere sier det? tsk) men det er noe som opptar tiden min mye også det er faktisk veldig gøy! (Nei, jeg skal ikke lage en kolleksjon, hehe..) Det er nesten enda morsommere etter min mening..

Etter sommerferien kan jeg endelig si det, holder jo på å sprekke, men enn så lenge er det fortsatt på planleggings-stadiet. Vi hadde altså workshop i hele dag, men lurte oss selvfølgelig ut på Joe & The Juice (igjen), er så sinnsykt hekta på "Prince of Green" med sitron at det ikke er morsomt engang lengre.

I morgen skal jeg juice selv, tenkte jeg. Har jo hatt juiser i et helt år, men ettersom Joes ligger så nærme både hjem og jobb er det skjeldent jeg tar den i bruk. Tenkte å gi dere min favorittoppskrift. Hvis dere ikke klarer å vente på oppskrift, laget jeg denne freshe middagen igår. Den er kjempelett å modifisere/kopiere i tillegg til at den er veldig sunn. 

//Skjørt; H&M, genser; kjærestens, veske Jerome Dreyfuss, sko; Adidas, solbriller; Elines//

Dinner/For OneDen tittelen er litt trist, men sånn er det altså nå når jeg er "alene hjemme" om dagen. Må innrømme at det blir litt stusseligere frokoster og middager, også er det så altfor lettevint å plukke med meg en Juice fra Joes på vei til jobb eller noe annet ferdig på vei hjem. Nå har jeg bestemt meg for å prøve å ikke sluntre unna, men heller lage meg noe godt og litt sunt hver dag. Da hjelper det faktisk å ha en blogg som "pusher" meg litt til å lage noe ordentlig, he, forhåpentlig gir det meg et lite spark til å være litt mer avansert i matveien også .

Selv elsker jeg jo å bli anbefalt oppskrifter fra bloggere og ofte trenger jeg inspirasjon til hva jeg skal lage også. I går ville jeg egentlig ha villris pilafen fra Flaneur, som jeg er dypt avhengig av. Den inneholder villris, rosmarin, usaltede pistasjnøtter, kylling i terninger og tørkede tranebær, belive me, den er helt villt god! Jeg var imidlertid for lat til å gå ut å handle så jeg tok det jeg hadde i skapene. Det vil si, det ble ikke som villris pilafen i det heletatt, men det ble ganske godt.

Kyllingen byttet jeg ut med laks, tranebær med granateple, jeg tilførte også en avokado og spinat, og sprutet på litt sitron. For å ha det ganske klart, jeg tror på ingen måte jeg er noen kulinarisk trollmann altså, men det var ikke så aller værst om du vil ha noe enkelt, rent, friskt og sunt..

Street/Walking

Oh lord, for et vinglende vær vi har. Skulle nesten tro jeg var tilbake i hjembyen min Stavanger, hehe. Da jeg og Eline var ute og tok en lunch igår måtte vi stoppe opp og søke ly for en pøs-skur som gjorde at det ble en wet-shirt tur tilbake til kontoret etterpå, morro. Har begynt å ta ibruk dette skjørtet som er av deilig stretch-jersey kvalitet. Liker så godt at det er såpass langt, det blir liksom litt mer "classy" enn de andre korte jerseyskjørtene jeg så trofast tyr til på denne årstiden. 

Har forresten såvidt begynt å snuse på en sydentur, orker jo ikke være i Oslo hele sommeren om det ikke blir noe mer badevær enn dette.. Har tenkt litt på Kroatia eller Mallorca, har dere noen erfaringer med disse stedene, evt. kan anbefale et annet sted?

Berlin/City Life


Jeg elsker storbyer, og en jeg har besøkt mye i det siste er Berlin. Den er så anerledes fra de jeg ofte er i som Paris og New York. Det er som om den er yngre, mer avslappet og grunge. Nå er jeg ingen ekspert, jeg har vært der fire ganger det siste året, men da blir jeg hentet og kjørt fra event til event med få timer til egentid, så det er ikke helt det samme som å utforske på frifot, men vi blir ofte viste høydepunktene og tatt med på de hippeste stedene stedet har å by på når man er på sånne turer.


Uansett, Kafeene og restaurantene føles veldig uformelle og atmosfæren er nesten litt bohem. Noe jeg virkelig har fått øynene opp for, er alle de kule kafeene. Her legger de mye stolthet i mat og drikke og bruker mye økologisk som smaker utrolig godt. Veldig ofte er kafeen i kombinasjon med en kul interiørbutikk også, syns vi trenger flere sånne her i Oslo. Det er forresten lenge siden jeg har drukket kaffe som smaker så bra som i Berlin også, helt himmelsk (og det var ikke bare på dette stedet).

Får du sjansen ville jeg absolutt tatt turen, neste gang skal jeg ta meg en dag ekstra slik at jeg får bli bedre kjent med byen. 

Le Dress


Jeg elsker denne kjolen! Den er bare utrolig fantastisk, digg å ha på(!). Her fikk jeg låne den til en innspilling vi hadde for noen måneder siden, men jeg måtte fint skaffe meg en til odel og eie også. Det er en kjole som man enkelt kan bruke til pynt, da er det bare på med hæler, så er den good to go. Men den er minst like kul til joggesko. Digger den høye halsen og at "skjørtet" kan brukes både langt og kort etter ønske.

Her kombinerte jeg den med uniformsjakka mi og jeg kunne ikke ha vært mer komfortabel. (Foruten at skoene gjorde at jeg ville skjære føttene mine av meg.)

Denne dagen var jeg på innspilling til en styleguide på Grand Hotell og som vanlig jobbet jeg med min fine Kathinka.

Jeg klarer jo aldri være med henne uten å le meg ihjel, og dette var rett før jeg fikk latterkrampe. Hvorfor der spør dere? Det husker jeg ikke, og det var sikkert ikke viktig heller, mest sannsynlig noe Kardashians-greier. Anyways..

 

//Jakke;Zara, kjole;Magmalou, sko;Zara//

New Collection/Dinner & Drinks

Selv om jeg hadde en aldri så liten stand-by bloggmessig var kamera mitt med meg allikevell.. Her kommer det noen snaps fra da vi var å kikket på Gina Tricots` høstkolleksjon. Middagen fant sted i vakre omgivelser på Villa Eckbo på Vinderen i Oslo. Sammen med mine Nettavisen/Side2 "partners in crime", Eline og Daniel kunne det ikke bli noe annet enn fæb, og vi hadde det kjempemorsomt! Kolleksjonen er den fineste GT har kommet med, gled dere, det er mye bedre kvaliteter enn før. Jeg kommer spesielt til å sirkle meg inn på strikket og ytterjakkene. Vi måtte som vanlig teste ut, som vi ofte gjør, og her får dere en liten inside på hordan det ser ut..

//Har på meg strikkekjole fra Weekday, strømpebukser fra Woolford, belte fra H&M, sko fra Mango//

EgenPleie/NailsDere aner ikke hvor udugelig jeg er med manikyr.. Får jeg det gjort profesjonelt er det rett og slett helt bortkastet, fordi jeg aldri klarer å styre meg fra å måtte finne mobil, nøkler eller lommebok i vesken rett etter de har gjort seg ferdig, eller gud forby fordi jeg må på toa.. Det skjer ALLTID.

Jeg er så utrolig utålmodig. Det er irriterende sant (ilands problem, jeg vet), men bortkasta penger uansett...

Derfor har jeg begynt å tvinge meg selv til å gjøre det selv. Med 300 neglelakker på badet, skulle man jo tro at det gikk greit, men det har selvfølgelig ingenting å si hvilke hjelpemidler man har, om man ikke har ro i rumpa til å la lakken tørke. Jeg tror imidlertid jeg har funnet en løsning. Den er ikke helt tabbesikret, men den funker for meg (ish).. For min del (hold deg for øyene, sjefen min) tar jeg det på mens jeg jobber, og gjerne når jeg er midt inni en engasjerende sak jeg skriver, som jeg ikke vil forlate pulten min for før jeg er ferdig.

Vips, så har tørkeminuttene gått og jeg kan ta på et lag til. Dette funker selvfølgelig også midt i en tv-serie, en bok eller en film du gjerne vil se..

Jeg leste forresten om en håndmodell som blir betalt i dyre dommer for å være hendene til blant annet Kendall Jenner og Gigi Hadid, at hun smurte hendene sine i håndkrem 15 ganger til dagen. Det gjør ikke jeg, men har etter å ha lest det i alle fall begynt å smøre hendene mine inn så ofte jeg husker.

Selv om jeg eier et drøss neglelakker er de "nude" fargene mine favoritter, de funker til alt (ettersom jeg ikke gidder skifte så ofte) også er de fine til brun hud, dette er noen av de jeg liker aller best akkurat nå.

//Neglelakker fra TL Design og American Apparel. Håndkrem fra LÓccitaine, Amazing space og neglefil fra Vita//

The wedding/Got my dress on


OMG, årets kuleste bryllup! Det har allerede gått en uke side vi forgjeves prøvde å synge "All my life" med KC & JoJo i kirken( /har den fortsatt på hjernen..) Jeg har vært i mange fantastiske bryllup, og forventet ikke mindre, men jeg hadde ikke trodd at dette skulle bli så personlig.

Jeg snakker selvfølgelig om bryllupet mellom vakre Anne Berit og Simen. For å være helt ærlig trodde jeg dette kom til å bli et kjendispækket bryllup med 3000 gjester, men der tok jeg grundig feil. Det var fullt av kjente fjes, men de var gjester og det hele sa litt om paret, de trenger ikke fronte..

Som vanlig når jeg skal på et større event, er jeg helt blank nå det gjelder hva jeg skal ha på meg. Jeg pleier alltid å tenke at det ordner seg, også ender jeg opp med å stå der når dagen kommer, fortvilet og forvirret mens jeg kaster kjolene mine ut av skapet. Denne gangen, som et par ganger før kledde jeg meg i et antrekk jeg var sånn passe fornøyd med. Men da mannen var seint ute snek jeg meg lynkjapt innom Magmalou, som heldigvis ligger rett ved siden av og snappet til meg en Gannikjole jeg har sett på flere ganger. På få sekunder hadde jeg byttet til den blå/sorte blondekjolen og kastet glitterblazeren over skuldrene. Som jeg sikkert burde ant på forhånd, var det selvfølgelig en annen gjest som også hadde sikret seg blondekjolen, så jeg byttet til en indiskinspirert gull kaftankjole til festen (den glemte jeg å ta bilde av.) Vi hørte på rørende og morsomme taler, spiste deilig tapas, drakk masse vin og danset til danseband til de sene nattestimer.

//Kjole fra Ganni, jakke fra Zadig & Voltaire, solbriller fra Celine, veske fra Jerome Dreyfuss, sko fra Patrizia Pepe//

I don´t speak italian


BUT I do speak Moschino! Dere er kanskje lei av Moschino-hypen allerede.. Jeg er litt det jeg også, men jeg setter pris på de små og morsomme accessoirene Jeremy Scott har tilført det ikoniske merket. Så da jeg (nok en gang) måtte levere inn min kjæreste iPhone6+ på grunn av knust skjerm og jeg igjen må ty til trofaste 5 (den blir jo aldri ødelagt), trøstet jeg meg selv med et nytt t-skjorte cover fra 90-talls helten Moschino. Ikke bare er det fint, det er også veldig digg å holde, det liker jeg :D

Av en helt uplanlagt grunn gikk jeg for "all white" idag. Syns det er fresht innimellom, selv om jeg glemmer jeg har hvite bukser på og setter meg ned overalt. Det gikk fint idag, og mitt helhvite antrekk gjorde at jeg fikk litt sommerfølelse i kaldoslo allikevell. 

//Genser;Envii, bukse;H&M, sko;Superga, veske;Stella McCartney, solbriller;TOMS

Verdens beste
Det er nok mange som mener det samme om sine foreldre, men jeg mener jeg har VERDENS beste mamma og pappa. De bor ikke i Oslo, pappa bor i Texas og mamma pendler mellom USA, Stavanger, Haugesund, søster i Bø og meg i Oslo.

Da pappa tok en snarvisit hjem til fedrelandet tok de seg turen til Oslo som de ofte gjør, og selv om det var kort, var det max kvalitetstid! Jeg har storkost meg så masse.

Jeg har jo akkurat flyttet inn i ny leilighet (skal ta litt bilder snart), og selv om jeg skrøt uhemmet av at jeg var så flink å rydde inn i den nye leiligheten i forrige innlegg, var det mye igjen før jeg var på plass. Da hjelper det selvfølgelig å ha en overivrig mamma på besøk som imens jeg var på jobb ryddet, fikset og ordnet.

Da jeg kom hjem etter en for øvrig deilig dag på jobb var det blomster, planter, et overfylt kjøleskap, fryser og system overalt. Nå vil jeg at de snart flytter til Oslo!

Da kan de komme og gjøre det samme hver uke for min del.. LOL (neida, det holder med søndagsmiddager og koseturer i Frognerparken. Lover jeg er ikke så high maintenance..) Men jeg setter utrolig pris på stell. Nå sitter jeg alene i en deilig nyvasket og fresh leilighet å planlegger tur hjem til Stavanger så fort jeg kan. 

Bildene er fra vi nøt deilig frokost i den nye hooden tidligere idag.

When in doubt/ Wear heels
Flere av dere er sikkert på ferie og nyter glassevis med rosé og lytter til bølgeskvulp... Det er altså ikke jeg, som dere ser er jeg fortsatt i Oslo, men jeg koser meg for det. Siden sist har jeg flyttet fra Frogner til en litt mindre, dyrere men sykt mye koseligere leilighet på Frogner.

Smått om smått begynner jeg å komme meg i orden, og etter mange klessalg og garderobe oppryddning har jeg faktisk plass til klærne mine i klesskapene i leiligheten. Endelig SER jeg klærne mine! Det gjør det myyye kjekkere å kle seg om morgenen.

Dere ser nok ikke store forskjellen akkurat her, siden dette er typ uniformen som jeg går med når jeg føler meg litt giddalaus og slæsk, hehe, men det er rart hva hæler gjør med antrekket og følelsen. Så mitt tips er, føler du deg litt pjusk, pynt deg litt med hæler, da retter du deg litt ekstra opp i ryggen og alt blir litt bedre.

Foruten at jeg på nåværende tidspunkt blogger (/har bare hatt en ørliten pause på to måneder, eh) er jeg på kontoret å skriver om fine klær og moteuker, så det er ikke veldig synd på meg. Fine kollegaer har jeg også, og en sinnsykt kul ny arbeidsoppgave, som jeg forhåpentlig snart kan dele.. Det er så spennende at jeg går og smiler for meg selv.. 

//Skjorte, bukse; Bikbok/NeverDenim(old), sko; Celine, veske; Jerome Dreyfuss, solbriller; Dolce & Gabbana//

hits