august 2012

Black

Jeg ender alltid opp med å pakke nesten bare svarte klær når jeg er ute og reiser. Da vet jeg at alt passer sammen. Slik så jeg ut i København i forrige uke. Skjørt; Zara, sko; Chloe, belte; Zara, topp; Proenza Schouler, jakke; Sylvia Riele og veske Balenciaga.

Nå skal det jobbes litt før jeg skal på en hyggelig lunsjdate. Etter det skal Lilisene ha et etterlengtet Lilis-møte. Har masse morsomt på agendaen som må diskuteres. Ha en fin fredag alle sammen!

Today

Fin gradert pusegenser fra Cubus

Skal- Skal ikke..? (Isabel Marant fra Høyer Eger Torget

Vin på pressevisning fra min store helt! (Oppdaget nettopp at Masterchef Norge ligger på TV3 play.. Yaaay!!)

Var på superfin pressevisning med Jule tema hos Polhem PR (Kommer egen post..)

Møtte nydelige Julie fra sporten i TV2.. Er noe med disse flotte sportankerne, hehe

Hun fikk med seg noen poser som glitrert fra meg..

Også åpnet jeg en av de fantastiske goodie bagene jeg fikk med meg i dag, og klarte ikke dy meg med å prøve klisterneglene fra Nail Wrap (skal lage egen post på Lilisbeauty..

Nå skal jeg farte på butikk åpning av nye Ganni butikken i Bogstadveien.. Gleder meg!

 

Fine Caroline

Ettersom jeg så forsiktig proklamerte mitt ønske om en ny hypefri, cleancut garderobe i gårsdagens post, begynte jeg å titte igjennom inspirasjons mappa mi.. Der er det en overflod av bilder av denne smekre dama, svenske Caroline. Hennes stil er etter min mening superfin, no-fuzz, gjerne med et statement plagg, men en ellers straight stil. ((Selvfølgelig har hun noen hypes (vi kommer oss ikke unna), og misforstå meg rett, det er maaaange hypes jeg gjerne skulle hatt, men lar være fordi det er for dyrt og for dumt å hige etter hver hype... For i morgen kommer det en ny. Åh herregud, jeg har også hoppet på my fair share av hyper (og vært med på å hype) Hahaha..  Nok om det...))

Caroline og stilen hennes er inspirerende! Digger den stripete genseren!

Navy

Er litt kleslei om dagen.. Eller det vil si er lei av alle hypa ting som f. eks burgunder.. Burgunder er ikke å se mer fra moteukene denne høsten enn forrige.. Men noen norske motedamer har bestemt seg for å hype det, også har alle hoppet på.. Vi gikk masse med burgunder i fjor, det er jo en typisk høstfarge som alltid kommer.. Men i år lar jeg mine burgunder ting ligge hjemme.. Hypa ting er ikke kult, det er heller ikke kult når ALLE har de samme buksene, toppene, skinnjakkene som deg. Jeg liker det iallefall ikke, så nå har jeg rydda ut en haug av ting fra kleskapet, nå skal jeg få meg en superstraight cleancut stil, uten en overflod med hypa greier.. Hehe.. Og ikke for å hype det heller, men mørkeblått er min burgunder denne høsten.

Luen er fra FWSS, og genseren er verdens fineste fra Acne, også leiter jeg etter den perfekte blazeren a la Emanuelle Alt, hennes stil er perfeksjon..

Beck Søndergaard

Forrige uke var jeg innom This is PR og så på Beck Søndergaards nye skjerf. Denne gangen kom de også ut med en herrekolleksjon, og for meg som frekventerer herreavdelingen like ofte som dame (ihvertfall nesten) og faller gjerne for det som er minimalistisk, med mindre fuzz, og som jeg liker å tenke; avslappet chic..(Hehe). Likte spesielt det stripete- og møstrete skjerfet.

YSL to SLP?

YSL til SLP!?

Visste dere at Yves Saint Laurent i 2013 skifter navn til Saint Laurent Paris? Den karakteristiske Y`en forsvinner.

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men for min del tar det nok mange år før jeg klarer å venne meg til det nye navnet. Først da jeg leste i danske Costume´s lederartikkel at YSL skulle skifte navn til SLP trodde jeg først det var en spøk. Videre lesing informerer om at navneskiftet henger sammen med at den nye sjefsdesigneren, Hedi Slimanes, planer om en fornyelse av motehuset. Det er en ting at motehuset fornyes, men at en logo/intialer fra 1962 blir endret på, det vet jeg ikke helt om jeg klarer å venne meg til. Jeg må si meg enig i Costumes danske sjefsredaktør, Rikke, at YSL logoen fungerer. Både på t-skjorter, clutcher og kun Y´en på vesker. En S vil liksom ikke gjøre den samme nytten. Er dere ikke enig?

Jeg tror nok jeg må sette en YSL veske på ønskelisten, før veskene med Y´en forsvinner helt.

Spiky

Jeg trosser regn og kaldere dager, og tviholder på bare ben. På vei ut i bursdag ble det ble en gammel kjole fra Zara, jakke fra J Dauphin, belte fra RaRe, sko fra Givenchy, veske fra Balenciaga, og en spiky ny ring fra BikBok.

Champions League

Champions League er nok en overskrift dere sikkert ikke trodde dere skulle få se hos Lilis, hehe, men for de av dere som følger oss på Instagram har kanskje sett at jeg har stylet superflinke og nydelige Guro til Champions League sendingene. Det er så utrolig morsomt og spennende, og nå ser jeg ikke bort ifra at jeg blir å frekventere fotball stadioner fremover.. (Hmm..) Vi får se.. Hehe.. Nå skal jeg ut å se på klær (suprise suprise)

Ha en super Torsdag!

Figaros bryllup

Figaros bryllup er en av mine favorittbutikker når det kommer til smykker. Det er en liten godteributikk der man kan titte i evigheter. Jeg er på evig jakt etter den perfekte signetringen til å ha på lillefingeren. Helst skal den være litt androgyn samtidig som den har det riktige rustikke vintagepreget. Her er det nok av fristelser, men det ble med titting og en lang ønskeliste denne gangen.

Dere som følger oss på Instagram har kanskje fått med dere at jeg har vært i København et par dager. Planen var selvfølgelig å blogge litt derifra, men nettet på hotellet streiket. Isteden har jeg samlet opp en del morsomme poster. København er en fantastisk by, og jeg får en litt rar lykkefølelse hver gang jeg er der. Jeg vet ikke om det kommer av menneskene, atmosfæren eller byen i seg selv. Det var også et pluss at vi hadde tropevarme, og kunne nyte middagen ute på Nyhavn helt frem til klokken elleve. København, sees snart igjen!

Getting Married?

Jeg var ikke på så veldig mange visninger under Oslo fashion week, men TSH sin brudevisning fikk jeg med meg! Etterpå var jeg backstage og snakket med noen av "modellene mine"( ,hehe kaller dem det etter å ha jobbet med dem så mange ganger)..

Uansett, mange av kjolene var nydelige, men den langermede blondekjolen Pia hadde på seg (hun med hodepynten)  var STUNNING, så skal du gifte deg er disse fra TSH et hot tips!

Kamille

Denne uken har jeg denne Denim serien i Kamille. Som dere som har fulgt Lilisene vet har jeg en stor forkjærlighet til dette temaet, så denne serien virkelig elsket jeg å gjøre! Alle antrekkene er stylet slik jeg selv ville ha brukt dem.. Nå må jeg stikke på jobb, busy week.. Men lover å oppdatere mer i kveld!

Ha en fin mandag (i regnet)!

Foto: Renate Torseth, Modell Silje/Team

Missoni for Lindex

Nå er det ikke lenge igjen til Missoni for Lindex kolleksjonen..Den er såå fin! Den er tro til seg selv, og det karakteristiske mønsteret er et gjennomgående tema, jeg håper kvaliteten er like bra som den ser ut.. Her er våre favoritter, E L S K E R kåpen! Barne klærne er helt nydelige også FYI..

Alexander Wang

Her er de, finskoa fra Alexander Wang, og grunnen til jeg har åpne sår på anklene idag, hehe.. Egentlig supergode å gå i, men kun i 4 timer (just saying). Gårsdagen var kjempemorsom og Lilisene var i storform, bilder kommer!

Ha en super dag!

Yesterday..

En liten collage av min gårsdag.. Har jo sagt det før, men har verdens beste jobb!! Akkurat nå består den av å shoppeshoppeshoppe for en vakker kunde, og det er  sååå gøy! Dessverre for lommeboka så består det jo også i å prøve å motstå en del fristelser.. Browniesene klarte jeg å motstå, men på Den Dama gikk det ikke helt, men seriøst, skoene var jo på lista! Skal lage en egenpost på de, (fordi de fortjener det..) I mårra skal jeg shoppe godbiter fra FWSS (Et av Norges aller fineste merker!)

Etter det suglet jeg over vår søte venninne Janicke sin nydelige Celine, også var det date night med min kjære..

Nå skal finskoa på, for ikveld er det noen visninger som må ses.. Gleder meg til Line of Oslo og Mardou & Dean.

Ha en nydelig Kveld!!!

OFW Outfit

Tittet innom noen visninger på OFW i forrigår, legger ut litt bilder derfra senere. Her er iallefall kveldens antrekk.. Skjørtet har ligget i skapet flere måneder, det er egentlig mellomlangt, men jeg klippet det kort, og nå er det blitt en favoritt!  Genseren er en annen favoritt fra Ganni, sååå myk og fin! Skinnvest fra Never Denim, sko og belte fra Mango og veske fra 3.1 Philip Liim .

Nå må jeg ut å løpe så skal jeg gjøre min favoritt jobb nemlig shopping!! Hohohoho!!

This is what I wore when I dropped by Oslo Fashion Week (OFW) on Tuesday. The skirt is an old H&M skirt that I cut shorter, the shoes and belt is from Mango, vest from NeverDenim and bag from 3.1 Phillip Lim.

Today I´m doing my favorite kind of work, S H O P P I N G!!! funfunfun!!

Wedding bells

Brudeparet.

Klanen av tanter og søskenbarn og vakreste Frida..Noen snapshots fra Instagram

Litt personlig denne posten visst, men jeg klarte ikke å la være.. Jeg var jo som sagt i bryllup hos min søster i Bø i helgen, og det var som  et stort nasjonalromantisk postkort! I kirken var nesten alle gjestene bunadskledde, inkludert megselv. Brudeparet ble hentet i hest og kjerre, og festen fortsatte på låven (på gården) (!). SIden jeg skulle være toast master byttet jeg til noe litt mer komfortabelt under middagen, så da tok jeg frem en kjole som har hengt i skapet en stund.. Kjolen er fra Halston Herritage, og som dere ser så er den perfekt om du vil fremheve puppene, hehe. (Har ikke tatt noen inngrep, lover!)

Le Shirt

Elsker min nye Bikbok skjorte, skrev om den her, og etter å ha skaffet meg en selv er jeg helt frelst! Liker at den er litt diskret Cowboy..De som har fulgt oss på instagram han kanskje fått med seg at jeg har vært å giftet bort min kjære søster i Bø i helga.. Hadde blandt annen toastmaster ansvar (Puh) så ble ikke så mye blogging.. Men fikk tatt litt bilder som jeg skal vise etterhvert.. Nå skal det jobbes!

Ha en super Tirsdag!

Loving my new shirt from Bikbok, since I got it I´ve been totally stuck on it, wish they had more colors! 

FWSS

FWSS har laget de mest fantastiske luene, og jeg er helfrelst. Hvert år leter jeg etter den perfekte luen med den riktige passformen. Den skal ikke være for trang, ikke for lang, ikke for stram og ikke for høy. Jeg har kun hatt en lue tidligere som oppfylte disse kravene, og den ser ut som om den har blitt værende igjen på sørlandet et sted (jadda, jeg bruker luer sommer som vinter..). Men nå har jeg funnet verdens beste erstatning, og er så lykkelig. Små barn store gleder!

Vi har sagt det før, og sier det igjen. Lilis love Fall Winter Spring Summer

Tips

Et lite tips på fredagsmorgenen. Disse fine jeansene er å få tak i på H&M sin trendavdeling nå. Akkurat passe marant-ish, sånn vi liker det. Nå skal jeg hive på meg treningstightsen, og få unnagjort noen kilometer på mølla, før jeg skal finne de siste antrekkene til en tv-produksjon. Deretter blir det velfortjent helg. Ha en strålende fredag alle sammen!

source; Carolines mode

HOT

Ja, når jeg skriver hot, snakker jeg ikke om meg selv altså, men om temperaturen. Bare sånn at det ikke blir noen misforståelser der...he he..

Når gradestokken kryper opp mot 35 grader, og det er så varmt at man så vidt klarer å puste, er det en stor utfordring å finne ut hva man skal kle på seg for å ikke smelte bort. Jeg ble seende sånn her ut en av de siste dagene i Frankrike.

Som alltid er jeg er veldig trofast mot jeansshortsen (både Gina Tricot og Current/elliott er favoritter). Jeg har også lagt min elsk på denne skjorten fra FWSS. Perfekt combo med slangeprint og leopard.

Lilis Adore Dior

http://www.youtube.com/watch?v=8ZAKwpdgTZI&feature=relmfu

Nyt denne lille filmen for Dior Addict regissert av Jonas Åkerlund, med fantastiske Daphné Groeneveld i hovedrollen! Filmet på Den franske riviera..

Love this gorgeous little film from Dior Addict by Jonas Åkerlund, starring fantastic Daphné Groeneveld! Filmed on the French Riviera in Saint Tropez.

Svart Hvitt..

Her er mitt monochrome svart hvitt dinnerdate outfit min fra lørdag. Hadde en utrolig avslappende og fin helg med min kjære, håper dere også hadde det! ( Jeg beklager de dårlige bildene.)

Top from Katrine Uri, Skirt from Alexander Wang, shoes from Mango og bag fra Acne.

LiliLoves Freja Beha Erichsen

Hallo!! Freja Beha Erichsen rocker Zara´s Høst/Winter kampanje. Kolleksjonen ser ikke så værst ut heller. Glede Glede! (Vet jeg må slutte å skrive så mye om Zara, skal prøve..)

Freja Beha Erichsen for Zara F/W '12 campaign

ModellJobbing og Ferie

Etter fire uker i New York var jeg endelig på ferie.
Ukene i New York var varme, morsomme, stressende, spennende og alt man kan tenke seg. Det er absolutt sant, det skjer mye i New York. Jeg ble veldig godt kjent med roommatene mine i modellleiligheten, så når jeg skulle dra var det litt trist.
Men fikk kjøpt et sinnsykt kult polaroid kamera, så før jeg dro fikk jeg tatt et bilde av alle sammen som minne!
De siste dagene i New York dro jeg blant annet på The Spotted Pig, en restaurant som jeg hadde lest mye om og hadde veldig lyst til å prøve. Det var, by far, den beste burgeren jeg noen gang har smakt!
Før jeg dro på restauranten, dro jeg og noen norske venner for å ta tatovering.. Når jeg først er i New york må man jo faktisk utnytte det! Ble veldig fornøyd, men det var litt vondere enn jeg hadde trodd.
Dro en kjapp tur til London for å shoote for et kult blad, før jeg var klar for ferie. De tre dagene jeg var i London bodde jeg i nærheten av Broadway market, som er en sjarmerende gate hvor det holdes markeder i helgen. Lørdag morgen før flyet dro jeg på markedet, det var masse boder der med fantastisk god mat, og vintage klær. En av bodene solgte det søteste undertøyet som var laget av stoff fra forskjellige vintage plagg. Måtte kjøpe meg et gult sett og en burgunder overdel. Skal vise senere (!)
To ukers full avslapping i sør-frankrike med familien var deilig etter intense uker i new york.
Gikk rundt i gamle byer, lå på stranden, spiste masse god mat, og koste meg!
Nå er jeg endelig hjemme i Norge, og selv om det er utrolig spennende å reise, er hjemme alltid best!
Det eneste jeg skulle ønske nå var at sommerferien kunne vart litt lengre…
xx Hanna

Je Regrette

Angrer skikkelig på at jeg ikke slo til på disse Isabel Marant buksene i fjor, skulle sånn ønske de var i garderoben min. Var altfor sen på avtrekkeren og holdt nesten på å kjøpe dem i 4 nr for store, i rødt istedet.. Er glad jeg ikke gjorde det, men tenker fortsatt på de.. The pants who got away.. Buuh!

Am really regretting that I didn´t get these stripey wonders from Isabel Marant last year. Was way to slow on the trigger, and in desperation I almost got the red ones 4 sizes too big. I so want them in my wardrobe, they are the pants who got away. Buh!

On my mind

Gina Tricot belte / Gina Tricot belt

Givenchy herregenser / Givenchy men´s sweather

Balenciaga genser /Balenciaga sweather

Quiltet skinnjakke fra Zara / Quilted leather jacket from Zara

Biker jakke fra Zara / Biker jacket from Zara

Sommerferien synger på siste verset, og jeg merker jeg er klar for hjemreise. Batteriene er ladet, og det er et godt tegn at jeg faktisk gleder meg til å begynne på hverdagen igjen! Har for det meste gått i jeans-shorts og hvite singletter her nede i Frankrike, men merker først nå at det er gøy å tenke på høsttrender og høstgarderoben. Her er et knippe plagg som står på ønskelisten. Gina Tricot beltet er allerede en favoritt, og jeg gleder meg til å ta det mer i bruk når jeg er hjemme igjen.

hits