august 2013

StyleMag #8

Forrige uke fikk vi komme på the Thief for å være med å feire nye Stylemag. Lanseringen var i samarbeid med de luksuriøse smykkene fra Ole Lyngaard. Såååå mye vakkert snacks for øyet, og Stylemags nye cover med Georgia May Jagger er intet mindre nydelig! Vi koste oss, og siden det var midt i OFW (Oslo Fashion Week) slang jeg meg på en aldri så liten takfest med agenturet Kaare Lund på terrassen på the Thief etterpå.. (og sånn går nu dagan..)

Lilisene er forresten representert i den siste Stylemag utgaven. Her har vi plukket ut vår høst favoritt. Check it out!

 

Gucci Dream Shoes

Snappet disse Perfekte Gucci skoene tilhørende en veldig heldig representant fra Ole Lyngaard da jeg var på Stylemag launch forrige uke. De har alt; så klassiske, sexy, chic, og rett og slett rålekre.. Jeg skal på fest hos Gucci i kveld, så da skal disse drømmeskoene scoopes inn og snuses på..

Øya med Sonos

Plutselig ble det så lenge siden jeg har blogget.. Tiden flyr når det er masse som skjer..! Og det er det nå, så jeg prøver å holde tunga beint i munnen å huske alt jeg skal gjøre, og jeg håper jeg snart kan fortelle mer. Men så dro jeg altså på Øya for et par uker siden, jeg var der bare en dag, men så dro vi den helt ut den ene dagen. Jeg har jo uttrykket tidligere at jeg ikke er et utpreget festival menneske, men by-festival, det kan jeg like! Jeg var der med Sonos som hadde en utrolig kul stand der jeg fikk teste de utrolig bra anleggene (sykt bra lyd..)og danse med de fine blomstene på storskjermen! For anledningen hadde jeg tatt alle mine festival tips, og hadde på meg kjole fra IRO, skjerf fra By Timo, jakke fra Designers Remix og lue fra FWSS. Mitt beste festival tips (ok, det er litt sent å gi dem nå..) er iallefall å enten ha med i veska eller på, lårlange ull-sokker. Genialt å trekke opp når det blir kaldere!

 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Leather is the new denim

De som kjenner meg vet jeg tviholder på mine svarte skinntights. De er på i både tykt og tynt. Til hverdags og til fest. De jeg investerte i for nesten 10 år siden har blitt en av de beste investeringene jeg har gjort. Jeg kaller det investering jeg, for de har reddet meg ut av mang en kleskrise. I år som i fjor, som i forifjor. Skinntightsen er på i år igjen, og nyeste tilskuddet i familien er en semsket fra Mardou og Dean. Den har vært i skapet i fem måneder, grunnet en stor mage, men nå gleder jeg meg til å ta de i bruk. Leather is the new denim!

Vestiaire Collective

Vestiaire Collective er en av mine godt bevarte hemmeligheter når det kommer til nettshopping. Jeg synes at jeg har gjort så mange scoop der at jeg egentlig har mest lyst til å la det fortsette å være en hemmelighet....he he.. Men mannen min ga meg streng beskjed her om dagen om at det faktisk var min plikt å dele det med dere lesere. "Det er din bloggeplikt", som han så fint sa. Jeg vet ikke om det er fordi han har sett seg lei av at jeg stadig er inne og surfer på siden. Og da mener jeg ikke shopper. Jeg surfer og surrer. Søker etter merker og plagg, putter i handlekurven og forbanner meg når noen kjøper noe foran nesen min (..selv om jeg egentlig ikke hadde tenkt til å kjøpe det uansett). Men da blir jeg ihvertfall gira, og sinna på meg selv for at jeg ikke slo til der og da. Når ting er utilgjengelig så blir jeg enda mer besatt på at det, det skulle jeg da kjøpt.

Mye er overpriset, og spesielt Isabel Marant. Chanel, som taper seg lite i verdi, er også forholdsvis dyrt. Men om du vet hva du ser etter, og med en dose flaks så kan du gjøre riktig så mange scoop. Jeg har klikket hjem noe som jeg er utrolig fornøyd med, som var nedsatt til under 70%. Siden finner du her.

Birks are definitly back

Det er ikke noe tvil om at det eneste riktige, sånn trendmessig, er å surre rundt i Birkenstocks for tiden. Jeg instagrammet et par fra Celine i mai, og hadde ikke prisen vært så hinnsides så hadde de nok kanskje få bli med hjem. Det var som å gå på skyer... Allerede i sommer testet jeg ut Birkenstock trenden for meg selv, men da på sørlandet i kombinasjon med bare ben og ullgensere. Og selvfølgelig med ullsokker i! Mannen synes det så ut som om jeg hadde Donald Duck ben, og synes jeg var veldig usexy. Jeg derimot følte meg egentlig ganske fin, og herregud så behagelig! Disse bildene av Miranda Kerr iført Birkenstock i Vogue har florert nettet rundt den siste tiden. Lurer på om han kanskje skifter mening, og synes det er litt innafor nå?

Source; Stylonylon

 

Love is in the air

Det skal ikke bli altfor mange bloggposter om min lille "tykkes rundes" som svigermor kaller henne. Men forelsket i min lille datter, forelsket i stedet der vi planlegger bryllup og forelsket i min kommende mann, så skal jeg være så klissete å si at jeg er ganske lykkelig akkurat nå! Det er lov å være litt klissete i blandt, er det ikke? Det er litt unorskt å skryte av hvor lykkelig man er, men jeg befinner meg i skrivende stund i Frankrike så da tar jeg meg den friheten. Ihvertfall når livet smiler på alle kanter, og ikke kun til meg. At mine nærmeste har det bra gjør meg ekstra happy.

Nok kliss for i dag. Kjolen fra FWSS er på i dag også, som dere ser.  Lille Olivia har på seg kjole fra Lindex.

Saturday St Tropez market

Tar dere turen til rivieraen anbefales lørdagsmarkedet i St.Tropez på det sterkeste. Jeg har skrevet om det tidligere, men for meg blir det ikke en ferie uten, så jeg nevner det igjen. De andre små byene har også sine markeder, men det er noe eget med det i St. Tropez. Markedet "åpner" kl 08, og det lønner seg å være tidlig ute. Her blir det fort folksomt! 

Vi starter alltid dagen på Tarte tropezienne med fransk enkel frokost. Kaffe, juice, croissant og baguette. Thats it! Viktig å ha litt god fransk frokost i magen før vi skal gå løs på alle bodene. Her finner du alt, og da mener jeg alt. Både nytt og gammelt. Det lønner seg å vite litt hva man leter etter, og etterhvert har jeg funnet mine favoritter. Jeg har en gammel søt dame jeg kjøper nydelige marinerte oliven av, i tillegg til artiskokk tapenade med parmesan og en spicy tomattapenade. Jeg må alltid innom boden med vintage vesker der man finner alt fra Hermes til Chanel. Mange dyre fristelser. I tillegg til dette har jeg funnet en bod som selger nydelige cashmere gensere, og en med de fineste panamahattene. Og selvfølgelig, sist men ikke minst, fyller jeg opp kurven med meloner, store tomater, artiskokker, asparges og blomster! 

The dress

Jeg går ut i fra at det er flere som har det slik som meg. Intensjonen er alltid god, og planen er å pakke så lite som mulig i kofferten. Det har aldri skjedd at jeg har reist uten overvekt, og det har heller aldri skjedd at jeg har brukt alt jeg har med meg. Jeg har en god venninne som virkelig er mester på å pakke. Jeg glemmer aldri da vi var på jentetur her i Frankrike, og hun stilte på flyplassen med 10,8 kilo. Nå vil vel kanskje mange si at det er enkelt å reise med lite så lenge man er flink til å bruke klærne sine om igjen. Men min venninne stilte i det ene antrekket etter det andre, og det så ut som om hun hadde med seg et helt arsenal av klær. Jeg har mye å lære! Karoline, kan jeg gå på pakkekurs hos deg?

Nok om det. Denne kjolen er ihvertfall noe av det som er blitt brukt. Og da mener jeg godt brukt!

//Kjole fra FWSS, sandaler fra Proenza Schouler, solbriller fra Gucci (Krogh), belte fra Isabel Marant og veske fra Chanel.

never ending story

Plaggene jeg aldri kvitter meg med. De plaggene jeg alltid vender tilbake til. Det slår aldri feil med hverken camo, leopard, frynser, skinn, nagler, store hetter, boyfriendjeans eller brokade. Jeg vet det er en sikker investering, og jeg deler nok den samme oppfatningen med en del andre. Disse bildene ligger i inspirasjonsmappen for øyeblikket, og jeg har lagt min elsk på den nederste kjolen, med både frynser og skinn.

FAll

Den 5 september kommer det en haug med godbiter inn på H&M. Kaptein hatten, som alle sikler på, og de lårhøye støvelettene er et must for i høst. Her i kombinasjon med fin mesh fra Missoni, smykke fra Isabel Marant og genser fra Helmut Lang.

 

Nanushka

Fine Camilla tipset om dette merket, og nysgjerrig som jeg er måtte jeg inn å titte på resten av kolleksjonen. Falt pladask for både design og kvaliteter, så nå håper jeg det blir å finne i norge snart. Har lagt min elsk på vide silkebukser for tiden (litt Celine-svung over det), og synes det ser både classy og kult ut på samme tid. Det er en "trend" jeg kommer til å ta med meg videre inn i høstmørket også, da i kombinasjon med store pusete ullgensere.

Nanuska sin hjemmeside finner du HER.

Double leopard

Disse buksene fra Zara, som er fra noen sesonger siden,  funker like bra til hverdags som til fest. Leopard er og blir en favoritt! Dette ble kveldens avslappede antrekk på besøk hos fine venner i Toulon, som er et fantastisk koselig sted. Kommer tilbake til det.

Den perfekte hvite skjorten

Jeg er ikke så veldig skjortete av meg, men denne fra Acne er perfekt i mine øyne. En kombinasjon av skjorte og kjole i ett, og med 3/4 armer. Passe crispy og stiv i kvaliteten. Den har blitt godt brukt i sommer, og fikk også være med på utflukt til Cannes.

Mary-Kate & Ashley Fever

 

I går var det Preshopping for Mary-Kate & Ashley Olsen kolleksjonen, og selv om jeg ble litt skuffet over å ikke få snakket med dem ble det en kul opplevelse. Følte meg litt som en crazy belieber da vi stod og tok bilder av dem idet de kom ned trappen, ble litt flau og litt starstruck på samme tid, hehe. (Hva vi ikke gjør for våre fine blogglesere.) Jeg hadde for anledningen kledd meg i Mary-Kate & Ashley skjorte (og nei, jeg kjøpte den ikke og tok den på med en gang.. (Fikk flere spm om det. Hehehe..)

Husk at dere kan følge oss på Instagram for flere updates utover dagene! 

Mules

Det er en kjent sak at "mules" er en utfordring å gå i. Kan Kate kan jeg! Da jeg kom over disse på min all-time-favoritt nettbutikk, til slikk og ingenting. Og da mener jeg nesten gi bort pris ble de klikket hjem. Kommer tilbake til denne fantastiske nettbutikken i en egen post. Men jeg advarer dere -det kan bli en dyr affære!

Legger ved en liten videsnutt av Carine, som inspirerer og tipser.

http://www.youtube.com/watch?v=-XgiULzBT4U&feature=player_embedded

Boots og shorts

Blir alltid like inspirert av de franske damene, som vet å kle seg. Kombinasjonen shorts og boots er en gjenganger, og med nye boots (som det er for lenge å vente med til høsten kommer) ble det boots og shorts i går. Hadde nok trodd det kom til å bli i varmeste laget, men med luftig dovre-singlett fungerte det fin-fint!

The Flamingo Jacket

Var veeeeldig i ferie modus da jeg var hjemme i Stavanger og Haugesund forrige uke, og laffet rundt i minst mulig i hetebølgen, men hadde et minimøte i byen så da rakk jeg å ta et bilde av min nye flamingojakke fra Minimum. ELSKER den! Er den ikke søt?

Saint Laurent Bootie Beauties

Hello Lovers! Lilisene er rimelig obessed med disse to amah-zing bootsene fra Saint Laurent om dagen...

Great minds think alike sies det.. Og jeg og Line L (ser at jeg gir oss i orverkant mye skryt der, hehe) tenker ofte på det samme ting uten at vi vet det. Jeg hadde forberedt denne posten på bloggen, mens Line L instagrammet samme bootsene nesten samtidig, og sånnt skjer med oss gang på gang.. Vi liker ofte samme ting, setter det gjerne sammen litt ulikt, og derfor blir vi inspirert av hverandre hele tiden.

(Savner Line L merker jeg ..) Kom hjem!

Tomboy

  

Noen moteserier er bare så innmari spot-on. Denne, med fantastiske Daria, traff blink! Lag på lag, store skjorter, strikk. Jeg tror jeg kan si jeg gleder meg til høst!

Source; StuddedHearts

 

G

 Skulle ønske jeg kunne ha med meg en fotograf (Janne) som kan ta outfitbilder et par ganger i uka.. (Hehe, seriøst..) Her tester vi egentlig lyset på et shoot jeg gjorde forrige uke og flinke Janne snappet bildene. Har på meg favorittcapsen fra Ganni, loving the G...!

Happy Mandag folkens!

Zara fall

Kanskje litt rart å drømme seg bort i høstklær, men når jeg ser disse bildene fra Zara sin høstkampanje kan en ikke annet enn å glede seg. Bilder fra WWW.

 

Boy´ish

Litt for stor shorts og vid tskjorte gjør seg på varme klamme kvelder. Orker ikke trange ettersittende plagg i varmen. Er også ganske dårlig til å pynte meg her nede, så et avslappet og behagelig antrekk gjør seg med et par fine sko.

//Longsleeve; T By Alexander Wang, helsetrøye; Dovre, shorts; Gina Tricot, belte; Hermes, solbriller; RayBan og sko; Valentino

Red leather

To røde detaljer som skal freshe opp høstens antrekk. I høst skal jeg også erstatte mye av det svarte med mørk brunt. Det passer også fint med knall rødt. Rart det der hvordan fargene går på rundgang. Jeg snakket med en designer en gang, som har vært i bransjen i mange år, og hun mente at det alltid hadde vært slik at svart, mørk brunt, marine blått og grått alltid hadde vært aktuelt i motebildet i lik rekkefølge etter hverandre. Jeg vet ikke om det er tiden for mørkebrunt i år, men for min del blir det en mørkebrun høst. Gjerne i kombinasjon med svart. Og for ikke å glemme disse to plaggene i rødt (....som jeg har lånt av mamsen)!

//Veske fra Chanel og skinnjakke fra Zara.

Mary Kate & Ashley Oslen for Bikbok Preview

Var på Mary Kate & Ashley Olsen for Bikbok skiktitt forleden dag. Var så kos å få se fine bloggevenninner igjen etter sommerferien... Fra toppen er fineste Ulrikke , Hedda, Annabel og Maria med på bildene. Digger kolleksjonen, den er ikke overraskende, men har utrolig fine (og rimelige plagg i god kvalitet) som passer til ethvert klesskap til høsten. Absolutt noe å stå i kø for...

(Lånte noen bilder fra Ulrikke og Maria)..

Fancy Fishnet

Its all in the details! Små detaljer gjør ofte et helt antrekk. I høst gleder jeg meg til å ta i bruk nettingstrømpene igjen. De skal brukes til ankelkorte jeans, enten med spisse pumps eller boots til, slik som på bildet over. Oroblu har noen veldig fine, både svarte beige og brune, som ikke ser for tacky ut! Lilis love!

hits