august 2014

Beautiful Days


På fredag fikk vi starte dagen med en deilig Yoga session på plenen forran slottet, etterfulgt av en superdigg frokost og aktiviteter rundt om på slottet.

Vi hadde det fantastisk deilig og jeg nettet umiddelbart med de herlige og superflinke nordiske bloggere Janni, Christine og Julia.

Det var utrolig inspirerende å henge med så mange flinke, hyggelige, vakre og motiverende jenter. Vi utvekslet tips om foto, redigering, apper og bloggere fra hverandres land, men best av alt var å få så mange gode og likesinnede venninner.  

Den mørke hårfargen min gjør at jeg ser ENDA bleikere ut, så nydelige Janni tipset meg om spraytan.. Så nå skal jeg teste det, er det noen av dere som har vært på et bra sted i Oslo?

X

It was so amazing to stay at the Zalando castle in Berlin. I met som wonderful, talented and beautiful bloggers, and I instantly bonded with the Nordic girls Janni, Christine and Julia.

On Friday morning we got to have a Yoga session in the beautiful garden in front of the castle, followed by a fantastic breakfast.

It was such an inspirational trip and best of all was all the lovely bloggers from all over Europe. 

Miss it already!


Zalando Bloggers HouseIgår kom vi til VERDENS fineste slott utenfor Berlin. Det er jeg fra Norge og noen av de største bloggerne i Europa, som alle koser oss sammen her i forbindelse med Zalandos Summer House.

Hele opplegget er fantastisk,  maten, bloggerne og klærne er er bare vakre.. Det eneste er at selv om det er 38 routere her så funker ikke internett.. Errrh..

Disse bildene er fra igår da vi kom og fikk BBQ i hagen.

 

Carin WesterFlinke, flinke Carin Wester. Her likte jeg alt. Snittene er kjempefine, fargene behagelige og hele kolleksjoenen er sofistikert samtidig som den er avslappet og kul.

Man ser flere og flere steder at det blir introdusert skjørt over bukser og mange av de svenske designerne, (de danske også for den saks skyld) viste vide bukser i kolleksjonene sine, som nesten kan ligne pyjamasbukser. Fortsatt er det mye croppede dressbukser, oversize jakker og gensere. 

Blue Velvet

Jeg kan ikke noe for det, jeg ELSKER fløyel, ikke corduroy da, men speilfløyel i dype farger som vinrødt, mørkegrønt, dypblå og sort.. Derfor er jeg så glad i denne drakten som er så lax å gå i også. Stølheten min slipper ikke tak, så det måtte bli joggesko igår også. Stockholm Fashion Week har vært litt opp og ned denne gangen, noen show ble jeg litt skuffet av fordi det pleier å være så bra. Et jeg virkelig ELSKET var Carin Wester! Hun er så kul og flink, og jeg kunne fylt opp hele garderoben av hennes klær.

Lager post om det snart, også tenkte jeg å vise dere noen av mine favorittsteder i den Svenske hovedstaden.

Idag er siste dagen av moteuken i STHLM, men jeg sitter allerede på flyplassen på vei til Berlin, så jeg fikk tid til å blogge litt.

Forteller dere hva jeg skal i Berlin snart.. 

Sporty Chic hos Bjørn BorgJeg må si jeg elsket denne visningen. Den var supersporty selvfølgelig, men hadde mange elementer man fint kan dra med i hverdags garderoben.

Alle modellene kom med helmasker og var så trente at de så ut som superhero tegneseriefirgurer hele gjengen! 

Likte spesielt godt sokkene og piké trøyen.

Nå skal jeg nititte på Schuterman og Mrs. H som er et must når jeg er i Stockholm, hørte rykter om 70%.. hjæælp!

Filippa K

Litt skuffa at jeg ikke kom meg på denne visningen til Filippa K. Elsker fargekomboene og snittene på Vår 14 kolleksjonen deres..

Idag er det Carin Wester Cheap Monday og Whyred som står for tur.. 

Foto: Fashionweek.se

Støl og Komfy på Fashion WeekIgår var vi på Bjørn Borg visning etter middagen på det magiske hotellet vårt på idylliske Skeppsholmen. Visningen var kjempekul, og mye kulere enn jeg hadde trodd. Dessverre var grotten der den ble vist kjempemørk, så det var praktisktalt umulig å få bra bilder.

Men skal få lagt ut en bloggpost fra visningen snart.

Jeg hadde min første Ptime på et år hos fantastiske Lene/Optimal Trening (som akkurat har startet egen treningsblogg)  på mandag, og er ass-støl, det er bare såvidt jeg klarer å skjære brødskiva, så garderoben min er litt sånn deretter, hehe.

Komfyklær og joggesko..

Dette hadde jeg på meg på middag og visning i går. Strikkegenser fra Samsøe, topp fra Alexander Wang, skjørt fra InWear, jakke fra Zara og sko fra Reebok.

Sjalet er fra Beck Søndergaard og vesken fra Moschino.

Idag skal jeg på 3-4 visninger og lover å ta med kamera :P

Ha en nydelig Onsdag!

Stockholm Fashion WeekDa var jeg på plass i Stockholm, og her skal jeg være til i morgen før turen går videre til Berlin!

Jeg kom nettopp til denne nydelige byen, men det posregner og jeg har bare missmatch klær som er beregnet på myyye varmere klima.. (Skal snart begynne å sjekke været før jeg drar på tur, istedet for å bare anta at alle har samme temperatur som Oslo.. Eh

Har hatt litt dårlig samvittighet for at jeg har vært en dårlig blogger siste dagene, så fant ut at jeg måtte titte innom Lilis en tur, før jeg løper ned til middagen, før det bærer ivei til (motevisning).

Iallefall, ha en nydelig Tirsdag så lover jeg å blogge mer i morgen!

Put a bow on it!Dere som følger meg på instagram har sikkert sett disse. Sjokkrosa, sjokksøte og sjokkvanskelige å style, hehe.

Jeg har jo som dere har sett ikke slikket særlig med sol denne sommeren, og til disse søtingene hadde jeg jo tenkt å ha knallanes brune bein i en søt sommerkjole.

Jeg må allikevell si at jeg syns de er kule til slitte jeans også, som jeg hadde på meg i går..

ballerinas fra Miu Miu /Icon

Bronze X LeatherI går hadde jeg sølvbukse på og idag ble det bronsejakke, jeg er som kråka, digger alt som skimrer...

Dagens antrekk består i halvløs denim fra Gina Tricot, strikk og jakke fra Samsøe & Samsøe, sko fra APair og skjerf fra Beck Søndergaard.

Ikveld skal jeg først på motevisning også på sommerfest med jobben. Har selvfølgelig ikke klart å planlegge antrekk, og jeg må stikke rett fra jobb.. Ærhh, what to do!?

Fortsettelse følger.. 

Autumn Knit

Fikk som sagt ikke til å ta bilder idag, men legger med noen snaps av et høstoutfit jeg hadde på meg i studio forleden dag. Elsker disse høstfargene assa, og bootsene fra Mardou & Dean da. ELSK..

Chanel Dreams


Idag skulle jeg være flink å blogge, men så glemte jeg minnekortet hjemme, så det får bli litt senere.
I mellomtiden kan dere nyte disse snuttene fra Chanel..  
Hvor kul er ikke høst vinter kampanjen med Cara, skutt av ikoniske Karl Lagerfeld.#MOODSBYSIDE2

Igår hadde vi en fantastisk minglekveld med Side2s motebloggere hos Moods of Norways pop-up showroom i Vika. Alle fikk style et antrekk fra festival kolleksjonen.

Det var så kult å se hva folk valgte og hvor fint det ble! Jeg falt pladask for dette settet!

I kveld er det som sagt fest, lurer på hva jeg skal ha på meg :S

 

Jonathan Adler og Milla BoutiqueFor en hektisk uke det har vært med eventer, visninger, intervjer og jobb.. Men fy feen så gøy :)

Her er jeg med Jonathan Adler, jeg fikk også møte mannen hans som er sjefsinnkjøper hos Barneys, veldig, veldig kult.

De var er i anledning Milla Boutiques nyåpning ved Latter, Aker Brygge.

Er dere i Oslo er dette must butikken å dra innom, den er helt gigantisk og vidunderlig!

Man vil bare flytte inn der. 

I kveld er det Moods fest og avslutningen på moteuken, i morgen...Fjellet! 

Fashion Week Getup
Idag er det min første visning på Oslo Fashion Week.. Jeg stikker rett fra jobb, så tok med meg boots i veska.

Egentlig litt deilig med litt kjøligere vær må jeg si, da kan jeg nemlig ha på meg min nye forelskelse, collegejakken fra Puma.

Skjorten er også en favoritt fra Tommy Hilfiger som jeg også skrev om her. 

Ha en nydelig tirsdag ppl :X

Let´s talk interior


Jeg er veldig glad i interiør, og har utallige moodboards på hvordan jeg vil har det i drømmeleiligheten.

Jeg heller mot det som er en eklektisk mix av materialer og liker at basen er nøytral med flusst av kule missmatch detaljer.

En space med organisert kaos, det vil jeg leve i.. Liker ikke at det er for sterilt

Jeg ELSKER gull og bronse og jeg ELSKER marmor (jeg vet det kanksje er litt over.. men.. I don´t care)

I morgen er jeg så heldig å få intervjue min interiør-helt, Jonathen Adler, som har vært en stor inspirasjon i flere år.

Jeg gleder meg skikkelig, samtidig som jeg vet jeg kommer til å bli litt starstruck av han, hehe.

Si ifra om dere har noen spørsmål dere vil jeg skal stille The Interior Superstar!

Den nye høstfargen


Jeg ser i min glasskule.. At denne fargen kommer til å bli STOR til høsten, haha. I tillegg til oransje da, obviously.. Dyp Smaragdgrønn. Mobilbildet er ikke helt optimalt, men dere skjønner tegninga.

The perfect shirt


Har nok sagt det noen ganger før, erhm.. MEN forskjellige perfekte skjorter til forskjellige formål.

Jeg var dessverre for treig på avtrekkeren til å skaffe meg denne skjorta fra FWSS i fjor og sparker meg i leggen for det.. Så ble henrykt da jeg så denne herligheten fra Tommy Hilfiger.

Den er hakket mer damete med sløyfen i halsen, men tro om ikke den også kan dresses ned med en hullete jeans.. Tenke,tenke.

Party in lace

I går var jeg på fest i forbindelse Høyers 10-års jubeleum.

Rett før festen, rett etter dette bildet ble tatt begynte det å pøsregne og blåse storm, så selv om håret og sminket var fikset, var det ikke akkurat sånn jeg så ut når jeg ankom festen.. Hehe, men gøy var det.

#våtkatt

Kjole fra Addition/Zalando, sko fra Pucci og veske fra Moschino.

 

Fuzzy OrangeHøstens stoooore farge... Trommevirvel... Oransje!

Jeg bryr meg ikke så mye om hvilke farger man passer, om du er høst eller vinter og sånt vås. Jeg tror at om du går i de fargene du liker, vil du utstråle nettopp det.

Og utstråling er vakkert, så ergo blir du vakker i det du liker.. Hehhehe

Jeg har alltid trodd at jeg ikke passer oransje, selv om jeg liker fargen veldig godt, er dette den eneste som jeg går mot min fargeanalyse bullshit overbevisning...

Jeg blir litt grønn i ansiktet av den.. Jeg ser jo det.

Men HEY, jeg liker den og i høst kommer det til å bli det alle vil ha, inkludert meg 

Sporty favoritterHer er mine ultimate komfy og sporty favoritter. 

Spraglete fra Addidas by Stella McCartney, loafers fra H&M, hvite fra Reebook, slippers fra Addidas og high tops fra Puma.

Preppy in da officeHer er et lite snap fra kontoret idag... Nei, jeg har det ikke kjipt, hehe.

Fine folk, fint studio og ikke minst fine klær..

Genser og sko fra H&M, skjørt fra Line of Oslo, smykke fra Syster P, ringer fra Maria Zabel, interiør fra Jonathen Adler, Missoni, teppe fra Chhatwal & Jonsson og  smil dedikert dagens fineste crew.. You kvow who you are :X

In da studioHerreguud, jeg mesker meg med så mye fint om dagen. Her er noen snapshots fra Side2 studioet i går.. Da var det tilbehør som stod på blokka, men idag er det høstmoten og styling tips..

Om ikke lenge bytter vi ut interiøret fra Jonathen Adler og Missoni i studio til høst også. Elsker jo de deilige fargene vi har nå, men kan ikke vente til å se høsttingene heller.. Ikke det at jeg gleder meg til kaldere vær altså, men det er ikke til å stikke under en stol at høsten alltid er best... Stylingmessig da, hehe. 

Brownies

Brown is the new black, eller "brown is back"..

Uansett hva du kaller det.. Konjakk brunt er accessoir-fargen alle vil ha til høsten, trust me.. 

Så da er det bare å grave på loftet etter alle de brune tingene dine, I know I will..

Disse herlighetene er fra Proenza Scoulder (på Høyer Luxury).

hits