september 2011

Shoe cravings..

I dag har jeg stått noen timer på Soul i Bygdøy Alle. De har et fantastisk skoutvalg, men disse fra Celine er drømmen. Jeg vet i alle fall at disse skoene må bli mine, om jeg så må spise tomatsuppe et år fremover.

I totally fell in love with these shoes from Celine, while working at Soul today. Please be mine...

 

Bik Bok Behind the scenes

Jobber som å style Bik Bok style guiden gjør at jeg syns jeg har verdens kjekkeste jobb. Det er SÅ gøy å gå på jobb. Her er noen behind the Scenes fra gårsdagens opptak, der temaet var party, woop!

Jeg fikk ikke tid til å stryke den krøllete skjorten min, så jeg prøvde å steame den på shootet, uten hell.. Så sånn ble det. Har på meg favorittbuksen er Freepeople, skjorte fra Cubus, Parkas fra Marc O´Polo og sko fra Sigerson Morrison

 

Denne kjolen er heeelt fantastisk på, et absolutt must have til party sesongen!

En annen favoritt var denne nydelig due grå blusen med slitt på armen.

Vakre Maria sjekker at alt ser bra ut.

Stakkars Pia må hvile føttene etter mange sko skift.

Me shoes.. LOVE

Makeover

Som dere kanskje legger merke til har bloggen fått en liten make-over!

Vi er utrolig stolte av det nye designet, og også de nye kategoriene;

Lilishome, som hovedsaklig vil dreie seg om interiør og interiørtips. I tillegg vil de bli spennende "hjemme hos" saker. Jeg har allerde vært og besøkt to fantastiske hjem.

Lilisbeauty, som hovedsaklig vil dreie seg om skjønnhet og skjønnhetstips.

Lilistravel, som vil ta for seg reiseopplevelser forskjellige steder, både restauranttips, hotelltips og shopping.

Lilisfood, her vil det komme spennende oppskrifter både hverdagsmat og retter til de mer festlige anledningene.

Lilisshop, her vil det dukke opp mange godbiter etterhvert.

Vi tar gjerne imot ris og ros. Håper dere liker de nye endringene like godt som det vi gjør!

CHANEL @ Harrods

Jeg hadde nesten ikke hjertet til å fortelle Line L om at vi misset denne da vi var i London forrige helg. Om du er i London og like glad i Chanel som oss, må du ta turen til Harrods og sjekke ut Chanel´s verden! Har mest lyst på shopping bagen...

Source

 

 

IRO

HALLO, verdens fineste jakker + bukser!?! Kom hjem til meg please! Akkuratt sånn som de to første bildene har jeg lyst å se ut nå..

Alt er fra IRO, fåes her, her ,her og her!

 

New in!

Metalltupper til skjortekragen, de jeg skrev om her

Jeg har ventet i evighet på disse tingene jeg bestilte fra Asos, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves.

 

Saturday

Imens Line L var på moteuken i Milano i helgen hadde jeg et mini foredrag om mote i Trondheim i sammarbeid med Kamille. I morgen er det fotoshoot, så nå skal jeg slappe av, og lade batteriene resten av kvelden.

Milano day 2

Da er det siste dagen her i Milano. I går startet vi dagen på CorsoComo med brunch i den fantastiske hagen. Det var virkelig en butikk som levde opp til forventningene! Deretter ble det litt shopping, en tur på four seasons hotell etterfulgt av middag på Cavalli restauranten. Veronica har tatt meg med rundt, og vist meg det som er å se her. Milano er en fantastisk by!

Nå går turen til Whiite messen. Ciao!

 

@ the Mulberry party

Her er noen bilder fra Mulberry festen i London søndags kveld. Jeg forelsket meg helt i denne gamle søte mannen, og Line K forelsket seg i dopapiret. Nå er det ut på middag her i Milano. Har tatt masse bilder, shoppet litt, blitt inspirert av de freshe italienske damene, så med andre ord -Det kommer mange Milano bloggposter.....

 

Outfit

Sweater; H&M, Scarf; Faliero Sarti, Skirt; Whyred, Shoes; Louboutin, Bag; Mulberry, Rings; BeChr and Cooee (I finally got my hands on the the star ring and the little diamond ring! I love them!!)

 

Lucky me!

 

Av og til er jeg såååå heldig, også må jeg klype meg selv i armen for at jeg har denne jobben! Idag fikk jeg nemlig den nydelige Vanessa Bruno for La Redoute, og verdens fineste blåsvarte jeans med hull på knærne fra BikBok/Never Denim, siden jeg ikke shoppa noe særlig i London, så tror jeg jeg skal ha på det i morgen, alltid kjekt å gå med noe nytt!

Har forresten kanskje ikke vist frem disse, som faktisk kom med meg hjem i bagasjen fra London, de er fra Kurt Geiger og er like gode å gå i som de ser ut...

Starstruck..

Nå har det seg sånn at vi begge syntes det var veldig morsomt med kjente fjes i London. Kanskje litt flaut, men vi kan ikke annet enn å innrømme at vi ble litt starstruck når vi sitter og ser rett på Olivia Palermo, går på Abbey Lee i Soho (og ja, jeg skulle veldig gjerne ønske at hodet mitt var litt mindre, og at jeg var noen cm høyere), treffer verdens vakreste modell, Eniko utenfor Mulberry showet og i tillegg sniker oss til et bilde av Stephanie LaCava, Irina Lazareanu og Henry Holland

 

 

Yesterday´s

Idag, når jeg skulle rundt å plukke klær til ukens foto opptak, hadde jeg egentlig bare lyst å gå rundt i kosebukse, og derfor ble looken veldig avslappet med ny pusehettegenser fra COS (egentlig en London gave til kjæresten, men tror nok aldri han får den..) Jeg tok på meg ny innkjøpte Sigerson Morrison sko. Buksen er eld gammal fra MET og sjerfet er noe av det deiligste og fineste jeg har sett, fra Natura Cashmere. Også digget jeg den morsomme rumpetasken fra Munthe plus Simonsen,

 

 

In action!

Det var fasinerende å stå utenfor Burberry visningen å se på velkledde mennesker. Spesielt denne damen vekket min interesse, først og fremst fordi hun var så avslappet og kul, men kanskje også fordi hun hadde på seg min absolutt favoritt genser fra Balenciaga (jeg drømmer om denne). På vei ut ble hun stoppet, og det var så vidt fotografen fikk lov til å ta bilde av henne (hun holdt på å le seg ihjel, og gjentok "no, not today, I am wearing my flats).

Tittet gjennom bildene av LFW på style.com tatt av Tonny Ton, og der så jeg resultatet av streetsyle bildet (og fant ut at det var Tonny Ton sin rygg jeg hadde tatt bilde av). Jeg vet desverre ikke hvem denne vakre damen er, men vet du det, så gi meg gjerne et pip.

p.s. Det siste bildet er hentet fra Tonny Ton for style.com

Fitting room regrets

Med 10 kg overvekt og Ryanair billetter på veien bort, så ble det automatisk en for shop blocking for meg, (desverre) så her er de tingene jeg skulle ha hatt med meg hjem fra London, som jeg ikke har... Buhu. Den siste fra Philip Lim var i tillegg litt for dyr. De to første er fra TopShop Unique. Beklager blurry bilder, må få meg nytt kamera...

Yesterday´s

Her er en liten peek på hva vi sprang rundt i igår, skjønner ikke at det er over allerede, tiden har gått så fort, og vi har hatt det så gøy!! Nå skal vi bare pakke og snu nesen mot Oslo, vi ses der!

Celeb spotting at Burberry

Hilary Alexander.

Julia Restoin Rotfeldt.

Vogue UK, Alexandra Shulman.

Franca Sozzani.

Hamish Bowles.

Sienna Miller.

Mario Testino.

A blurry photo of Anna Wintour.

Fran Burns fra LOVE Magazine.

Emmanuelle Alt and team french Vogue.

Kate Lanphear and friend.

Lynn Yaeger.

Rachel Zoe.

Mulberry

Yesterday was fantastic, we did so much fun stuff. Here we are at the Mulberry show. Let´s just say animals, ice cream and fashion mix well together..

With lovely Rumy

the VIP´s the dogs!

Olivia Palermo looked impeccable

Celine from MAG was wearing the mod amazing vintage snake skin jacket.

Line gets interviewed by Elle.com

Linelove….

Mulberry Show Outfit

Beklager dårlig oppdateringer fra London! Vi farter rundt og har det super gøy! Her er vi fra Mulberry visningen idag som var kjempe morsom, vi har tatt masse masse bilder og lover en lang oppdatering i morgen tidlig. Nå er vi off til Mulberry fest.

Day 1

It´s official -we LOVE London!!

Vi har akkurat sjekket inn på et fantastisk hotell, som ligger midt i smørøyet! Jeg har herved blitt tildelt oppgaven som lilis-hotell-booker i fremtiden, da vi er så strålende fornøyde med både servicen, den store dobbeltsengen, fluffy badekåpe, Molton Brown på badehyllen og vår egen lille terasse med utsikt over London by. Startet dagen med et ikke så hyggelig møte med Ryanair (da jeg selvfølgelig hadde klart å printe ut feil boardingkort, noe de tok seg klekkelig betalt for!!!), men det ble fort glemt da vi kom oss på toget, og fikk kjøpt morgenkaffen.

Har vandret i butikker og vært shoppe-stoppere for hverandre, men vi endte selvfølgelig opp med et par nye sko begge to. Vi var veldige enige om at sko, det får vi aldri nok av. Og en storbyferie uten skoshopping....hva er vel det?

Må tilføye to outfitbilder fra i dag; Line K i skjerf; Becksøndergaard, Vest; Muuba, Genser; Acne, Bukse; Gina Tricot og sko; Nelly

..og jeg smiler fra øre til øre med dagens sushi-fangst i poncho fra Ralph Lauren, skinntights; J Dauphin, veske; Chanel, genser; Acne og sko; Converse.

Nå er det takeaway sushi på rommet mens vi lader opp til morgendagen da vi har tett program.

Gleder oss spesielt til Mulberry showet!

Off we go...

Da har jeg akkurat pakket London kofferten, og er klar til avreise. Jeg vet ikke hvor klar jeg er for å stå opp klokken fire i natt for å kjøre til flyplassen. Men en ting er sikkert! Vi skal holde dere oppdatert på alt som skjer og rører seg i London-by. Det blir noen hektiske dager, med visninger og people-watching, og er vi heldige klarer vi nok å få tid til litt shopping også. Weeee, jeg gleder meg!

 

 

New in!

Jeg er så glad i mine nye sko, jeg kunne ikke tror at de var fra Nelly!! De er fra deres nye White collection og er laget i semsket skinn. Så bedre kvalitet og fantastisk comfort. En ny favoritt

 

Yesterday´s photo shoot

Were went back to the amazing location at Heggedal yesterday to do a shoot that will be published later this year in KK..

Such a wonderful team, athmosphere, clothes, model and location.. Can´t wait to se it in print!

Diamonds are forever...

Nå skal jeg løpe avgårde for å ordne de siste detaljene til kundekvelden vi skal arrangere i kveld med armbåndene fra Nature Rocks (Shamballa). Først en tur på Gardermoen for å hente vår danske leverandør, så innkjøp av blomster, vin og snacks. Er vi heldige blir det tid til en kjapp lunsj på Nodee før vi starter. Er du i Oslo, og vil komme innom å ta en titt holder vi til på Beddingen 24, Aker Brygge, mellom 18 og 21. Velkommen!

Perfect morning

Ah, skulle ønske hver morgen var som denne. I går startet jeg dagen på Bølgen og Moi og fikk en introduksjon i REN sin nye radiance serie.

Vi ble servert nydelig smoothie, som inneholdt de samme ingrediensene; pasjonsfrukt, ananas, drue og sitron, som i REN sine produkter.

I døren stod disse skjønne jentene og tok i mot oss i fluffy hvite morgenkåper.

Annette fra Polhem og Nanna fra REN.

Julie fra Mag og Hillevi fra Topp.

Etterpå fikk vi ansiktsbehandling i overetasjen på Bølgen&Moi, som var gjort om til en liten SPA lounge.

Så da var det bare å nyte..

Med glødende hud løp jeg ut i regnet til dagens møter.

REN sine produkter inneholder ikke parabener, og heller ingen syntetiske dufter, farger og kjemikalier. Har har dere ikke prøvd dusjsåpen deres, så anbefaler jeg det på det sterkeste. Min favoritt er den med Neroli og Grapefrukt. Den lukter helt fantastisk!

Baby Blue

No I´m not having a baby, hehe. Didn´t realize I was touching my stomach, I got this new shirt from Cubus the other day, and it´s quickly become one of my faves, it´s uber casual, but I guess that´s what I like about it.. I seem to wear (and buy) a lot of shirts lately. This is what I´m sloping around in at home, the shorts are from TopShop the necklace is a present from my lovely Mom, and the nail polish (sososo cute) from Viva La Diva.

Outfit

Jacket; Acne, Skirt; Patrizia Pepe, Shirt; Current/Elliott, Jeansvest; McQ, Boots; Isabel Marant, Bag; Hermés (my mothers), Sunnies; Ralph Lauren (also my mothers)

 

Geekin`

Ett lite tips om dere er like geeky som meg... De streamer live mote shows fra New York Fashion Week på Style.com.. Jeg sitter klistret, og det er jo akkuratt som å være der, bare man har enda bedre oversikt ( en liten trøst er det iallefall).. Ehh

X-Mas @ Polhem Pr

Lovelies, Maria and Alex

Forrige uke fikk vi en presentasjon av julekollektionene på Polhem Pr. Det ble servert gløgg og kaffe drinker. Men ettersom jeg ikke har gitt slipp helt på sommeren, valgte vi heller å ta et glass vi i solen etterpå istedet, hehe. Mine favoritt plagg var uansett iallefall fra Vivikes!! Jeg har funnet et par scoop der før, som både ser bra ut og er i skikkelige kvaliteter. Jakken er i ull og faller fantastisk flott og kjolen som vakre Camilla hjelper meg å vise frem, var bare nydelig, både i fargen og i og med at den var åpen i ryggen (er veldig svak for det).

Last week I attended Polhem PR´s X-mas collection presentation. I really liked two pieces from Norwegian brand VIvikes. The wool jacket was wonderfully layered, and the sequenced dress, that lovely Camilla is helping me show was truly gorgeous, and had a scoop back. That´s what I´m going to wear to this years x-mas parties.

Sorry about the strange outfit pic, it was the only one I had.. I´m wearing leather pants by Les Chiffoniers, boots by Replay ( Not this season) bracelets from SuMisura, shirt and scarf from Cubus.

Last Night

Av og til er det beste jeg vet en skikkelig innelørdag, med tente lys, masse mat, snop og en ordentlig hjemmespa behandling med ansikts maske og hele røklet! Så det tilbrakte jeg kvelden på, og deilig var det!

Her er noen av mine nye beauty favoritter. Skin Vivo serien til Biotherm, serum fra Zen Obagi(Heeelt fantastisk!!), thermal spray fra Babor og en utrolig god øye treatment fra Carita.

Også plukket jeg opp en liten ting til meg selv...

Elle´s siste Iselin Steiro cover er så fint… Kjøpte med meg en av Sally Hansen´s miracle nail treatment sist jeg var i statene også, den må anbefales, neglene blir skikkelig sterke og vokser seg fine 0g lange. Også er jeg blitt helt obsessed med kjærestens iPad, litt vanskelig å blogge på, men artig lell..Sjoko måtte med på bildet for det var det største delen av kvelden bestod i.. God søndag!

Christian Siriano

Love Love Love this color combo! Nude / Acid yellow, must make note to self...

Wouldn´t mind those palazzo pants or fabulous maxi skirts neither. Christian Siriano proves why he shows at New York fashion week.. Wish I was there!

 

 

Happy weekend!

God helg alle sammen, jeg drømmer fortsatt om sommeren som aldri kom... Her går lørdagen i hjemmespa, nye blader, updates fra fashion week på style.com på den nye ipad appen min og masse god mat

Source: fashiongonerogue, oraclefox

Outfit

 

Nå har jeg vært forkjølt og inne i nesten to uker, så da jeg skulle på møte i går og det så ut til å være fint vær trosset jeg ryktet om at høsten er kommet og kledde meg litt vårlig. Det begynnte selvfølgelig å pøsregne og blåse... (Hoster som et uvær i dag). Uansett, her er vårantrekket mitt fra i går. Veldig budsjett vennlig er det også, skjorten er fra Lindex, Jeans fra Gina Tricot, Jakke (Elsker den) fra Cubus og sko fra Prada. Jeg må forresten vise min nye ring som er fra SuMisura også.. Den er så nydelig, har lyst på 1000 stykker!

Speaking of shearling...

Diskuterte med en venninne her om dagen om når vi skulle begynne å bli lei av saueskinnsjakker. Vi konkluderte begge med at det i alle fall ikke blir denne sesongen. Så nå lurte vi på om noen ville være med å spleise på en av disse jakkene (som koster en formue!!)? Vi kan ha den en uke hver....

Emely Cho

Elsker disse clutchene fra det "Up and Coming" New York baserte veskemerke Emely Cho! De er så fine i skinnet og er håndlagte i Italia. Setter den på ønskelisten!

Tips..

At Asos.com you can buy loose collar tips and pimp up your shirts. I have used my collar shirt from  Zara a lot, so I am looking forward receiving these..

 

You can find these here.

and these here.

Outfit

My "little brother" is so curious and of course he had to be in the picture when the outfit picture was taken.

Jacket; Acne, T-shirt; H&M, Jeans; Current/Elliot, Bag; Balenciaga, Scarf; Zara, Sunnies; Tom Ford, Shoes; Isabel Marant

Monday blues

Motehuset Chanel har lansert en ny reklamevideo av høst-vinter kolleksjon av neglelakk for 2011. En liten filmsnutt, "Parade of Shadows", viser grasiøse fingre som danser, påført både nye og gamle fargefavoritter fra Chanel.

Liker spesielt godt lyden av hæler i introen, de kvikke fingrene som ligner slanke kvinneben, perfekt manikyr og munter musikk. Enjoy!

Outfit

Sunnies; Tom Ford, T-shirt; American Vintage, Jeans; Current/Elliott, Vest; Møller, Shoes; Isabel Marant, Bracelets; Shamballa, Bag; Balenciaga

Blood, Milk and Honey

Var en tur på åpningen av utstillingen Blood, Milk and Honey som åpnet i går på Galleri A i går. Tre sterke og flotte kvinner, som gjennom ulike kunstneriske uttrykk hyller mødre og morsrollen. Fantastisk kunst av Mia Gjerdrum Helgesen og malerier og grafikk av Gro Mukta Holter. Camilla Prytz lanserte sin nye smykkekolleksjon ALIVE. Personlig la jeg min elsk på den nye madonna figuren fra kolleksjonen hennes. Alle var ikledd nydelige plagg designet av TSH i silke med trykk fra Mia sine malerier. Vakre Camilla selv var iført en drøm av et skjørt...

Utstillingen holder åpent frem til 18 September, og jeg anbefaler sterkt å ta turen innom.

hits