september 2012

Isabel Marant

ELSKER vårens Isabel marant kolleksjon som ble vist i Paris i går. Printene er helt fantastiske, og blir sååå fine på solbrun hud til våren. Skjortekjærligheten min vokser litt hver dag, men når jeg ser på dette hopper hjertet mitt ut av skjorta, (ha).. Skjørtene og buksene er også dritfine, av skoene så er sandalene øverst til høyre klare favoritter! Ha en fin Lørdag.

Husk at når vi ikke er her så kan du finne oss på Instagram, Lilisfashion heter vi!

Outfit

Et lite kjappis outfit bilde fra igår da vi var så heldige å få være på vakre Son SPA.. Det gjorde godt i kropp og sjel, og alltid like digg å ta en aldri så liten time-out med verdens fineste partner in crime Fine Line (L).. Været var ruskete, men det gjorde ikkeno, enda mer grunn til å kose seg inne på det fine hotellet!

Har fått ny genser fra By Zebra, bukse fra Jofama og sko fra Isabel Marant...

Ha en super fredag!

Lilis love Stylemag

Startet tirsdags morgen på Studio Slettvoll i ekte New York stil for å feire lanseringen av det nye magasinet Stylemag. Vi er så utrolige stolte av våre venninner Celine (sjefsredaktør) og Julie (moteredaktør) som har sørget for at dette fantastiske bladet står i bladhyllene 1 oktober. Vi fikk lov å smugtitte på bladet og jeg kan love dere at det er mye bra lesestoff å glede seg til.

LiliLoves Son SPA

Lilisene befinner seg for øyeblikket på vakre Son SPA, hvor vi koser oss og chiller´n max, hehe. Når vi ikke ligger og dupper i bassenget, tar behandling eller spiser moules frites i restauranten blir det selvfølgelig litt tid til blogging. Ha en nydelig kveld alle!

A walk in the park

Jeg elsker når høsten kommer. Ikke kun det å pakke seg inn i store ullgensere, og å ha god samvittighet når man sitter inne med strikketøyet eller foran tv-en. Etter noen år som student i Australia, der det var lite forskjell på årstidene, setter jeg ekstra stor pris på når naturen forandrer seg. Elsker når bladene skifter farge og luften blir ekstra crispy.

Det ble søndagstur i går på Bogstad gård. Jeg gravde frem noen urgamle boots fra Ann Demeulemeester, som kom godt til nytte.

Lili loves!

Med drømmejakken fra Isabel Marant og de fantastiske bootsene fra Givenchy ønsker jeg helgen (snart) velkommen. Phuh -denne uken har gått fort. Helgen skal brukes til å rydde mer i skapet, slik at jeg snart kan få bloppis kontoen min ordentlig opp å stå, i tillegg til andre morsomme ting. God fredag alle sammen!

source; Stockholmstreetstyle.

Issue 1.3

I Stockholm for et par uker siden fikk vi en liten sneak-peak på Issue 1.3 kolleksjonen som nå er å få kjøpt på Nelly.com. Enkel og stilren kolleksjon, men samtidig med de ekstra små detaljene som gjør den spennende. De fleste produktene er nå å finne på nett, men det vil også bli sluppet flere produkter fremover mot jul. Klikket meg inn i dag for å se om favorittgenseren hadde kommet til salgs. Det var den, og nå klarer jeg ikke å bestemme meg for om jeg skal klikke hjem den mørkeblå eller den lyse grå. Om du også vil ta en titt finnes kolleksjonen her, og genserene her og her.

Anna Dello Russo for H&M

Idag har vi vært å tittet på Anna Dello Russo kolleksjonen.. Dama er herlig gal og kolleksjonen gjenspeiler hennes eksentriske personlighet. Accessoirene er store og høylytte men utrolig morsomme! Innpakningene er en dekorasjon i seg selv. Jeg har FORELSKET meg stort i et par knelange støveletter (men de fortjener en egen post!) Man kan jo ikke annet enn å digge denne dama, bare se videoen under..

http://www.youtube.com/watch?v=VZbF98jxF5c

On my mind!

Litt kleskrise i dag, og det er fordi jeg ikke vet om det er varmt eller kaldt ute. Helst ville jeg gått sånn her i dag. Baggy comfy jeans er aldri feil, en fin høyhalser fra Acne, elsker jakken fra IRO og smykket fra Estelle Devee. I dag har jeg verdens lengste to-do liste så nå må jeg hive meg rundt om jeg i det hele tatt skal få lagt meg i kveld. Først skal jeg titte på kolleksjonen til Anna Dello Russo for H&M. Gleder meg!

source; candicelake

Tilbake til hverdagen

Hei igjen!

Som overskriften sier, nå er jeg tilbake til hverdagen. Skolejobbing, trening og venner, veksles av og til med jobbing, men for det meste er hverdagen tilbake for fullt. Som jeg nevnte i forrige innlegg jeg skrev her, så har jeg fått meg tatovering. Glemte å vise et bilde av den men det kommer nå!

Bildet er tatt når jeg hadde ferie hos besteforeldrene mine på Stranda på vestlandet i sommer. Nam... Rips.

Noen av jobbene jeg hadde i New York og London i sommer begynner nå å komme ut. Jeg er i septembernummeret av Tank Magazine, men det har enda ikke kommet til butikkene i Norge. Her er en liten smakebit som jeg fikk tilsendt av byrået mitt i London:

Gleder meg utrolig til å se bildene ordentlig! Stylingen var veldig kul, den var inspirert av 90-tallet og Kate Moss.

Dagene i det siste har når jeg har fri gått med til byvandring, cafebesøk og annet. I helgen var jeg også på Matstreif, som er en matfestival på rådhusplassen. Her finner man masse boder fra Bondens Marked osv, med utrolig mye god mat!

 

 

Wool and sequins

Skappel genseren har allerede blitt en favoritt blandt høstgenserene. Her om dagen kombinerte jeg den med paljetter slik at den ikke skulle bli så "hjemmekos". Jeg er allerede i gang med å strikke min tredje genser, men da i annet garn og en litt kortere modell. Tilsvarende denne moren min strikket for to år siden. Den modellen er den gode gamle jeg har strikket hver høst, så det blir ingen unntak i år heller.

//genser; hjemmestrikker "skappel-genser", tights; Gina Tricot, sko; Isabel Marant (de samme i gull og sølv finner du her), veske; Celine

wrist candy

Det er ingen hemmelighet at jeg er en armbåndsfreak, og jo flere jo bedre. Nyeste tilskuddet på armbåndsfronten er disse perlede Navajo armbåndene fra Ganni butikken. Det turkise med perler og makramearmbåndene er fra Prince and Bowery.

The show

Missoni for Lindex holdt en storslagen visning i Stockholm i forrige uke. Visningen fant sted på den italienske ambassaden på Djurgården. Ingenting var overlatt til tilfeldighetene og det var små missoni detaljer i alle krinkler og kroker. Både små og store modeller viste frem den flotte kolleksjonen, og jeg ble helt forelsket i den nydelige lille gutten med krøllene. Han er til å spise opp!

Nå er det ikke lenge igjen til kolleksjonen slippes. Jeg har allerede valgt ut mine favoritter, men en ting jeg vet jeg skal sikre meg er den mønstrede kåpen.

 

In Elle

Jeg er i nyeste utgaven av Elle, der jeg ble spurt om å style den rutete skjorten på tre forskjellige måter. Tusen takk til Elle som spurte meg om å bli med på denne saken!

Never Denim Leather

På mandag stakk jeg innom Bikbok og plukket opp et par sorte og et par mørkeblå skinnbukser fra Never Denim, HERREGUD så digge de er! De er i superfin lammeskinns kvalitet, sitter perfekt, og burde nok vært et par tusenlapper dyrere.

Det er ukens tips, løp og kjøp!

Singing in the rain?

Jeg skrøt vell nettopp at jeg ikke skulle ta mer kornete iphone bilder, hehe.. Jaja.. Må bare unnskylde meg med at jeg er litt stresset når jeg skal på God Morgen Norge siden det er live tv, og at jeg husker å flekke opp telefonen i ny og ne er et lite under (hjernen min er litt i høygir).. I går snakket jeg iallefall om regnklær, litt rart når det var stålende sol, men det skal jeg ikke klage over! Jeg har ikke fått sett klippet selv enda og det er litt nervepirrende, men håper det gikk bra.. Jeg ble iallefall helt forelsket i de nydelige gummistøvlene fra Givenchy (G12/Eger).

Imens Line L og alle de andre fine bloggerne flottet seg på Missoni visning i Stockholm, møtte jeg min søte venninne Janicke på mitt nye yndlingsted Le Bouchon (LOVES IT!) som snappet et bilde av genseren jeg hadde på meg på sendingen, den er fra IRO. Jeg hadde også på meg mine nye Isabel Marant sko og Never Denim bukser, som jeg skal lage en post om asap!

Ha en nydelig torsdag!

Bloggers fun

Da har jeg endelig kommet meg hjem etter en fantastisk tur til Stockholm med en super gjeng. Det kan ikke annet enn å bli vellykket når man reiser med så bra folk. I tillegg hadde Lindex lagt opp et imponerende opplegg for oss, og vi storkoste oss fra ende til annen. Litt morsomt er det at når man reiser med en gjeng med bloggere, så skal alt dokumenteres. Ingen skal ihvertfall beskylde oss for å ikke holde leserne våre oppdatert på alt det morsomme vi får være med på, både på instagram og på nett. Da jeg gikk gjennom bildene mine fra turen ser jeg at jeg i alle fall har vært flink til å dokumentere andre bloggere ( Celine, Camilla, Janka og Sara) som dokumenterer. Hva vi har tatt bilder av skal dere få se i morgen.

Tusen takk for en fantastisk tur!

Suited

Har fått en hang-up i stripete drakter, de spiller litt på det androgyne og minimalistiske, og det er det som appelerer meg.. Den øverste er fra Tommy Hilfiger (ss13) (digget den kolleksjonen!) den nederste er øverst på lista mi.. Fra Acne.

Update: Denne fra Michael Kors var også smashing ( ser at det strengt tatt ikke er en drakt, heller en skjorte og en bukse, men stripene er lovely!)

Mellow Yellow

Forrige ukes (buisness) antrekk.. Allblack med litt lys mellow yellow, hehe..

Buksene er de fantastiske Never Denim flexene. T-skjorte fra Alexander Wang, sko fra Mango, Jakken (som jeg ELSKER) er fra IRO.

Missoni for Lindex

I morgen er jeg så heldig å få ta turen til Stockholm for å få en liten sneak peak på Missoni for Lindex kolleksjonen.Vi har allerede fått en liten forsmak på og det er bare å glede seg til 25 september. Det er så utrolig mye flott, både til liten og stor.

Oppdatering fra Stockholm kommer i morgen.

Kamille - Behind the scenes

Forrige uke hadde jeg en shoot for Kamille, som dere ser en liten sneak preview av her.. Gleder meg sånn til å se den ferdig. Som dere ser er temaet lyst med duse plagg, som er ganske spennende å gjøre om høsten, når alt pleier å være mørkere og mer høstlig. Jeg hadde så mye fint å velge mellom, så jobben min var ikke så værst, hehe (loves it!)

Denne uken er superspennende for Lilisene, vi har nemlig masse gøy på kalenderen!

NYFW - How to prepare

http://youtu.be/P5maGo_WEmI

Som dere skjønner drømmer Lilisene om å være på NYFW nå. Får heller leve gjennom streetstyle bilder og videoer som denne. The Man Repeller, Hilary Rhoda og Billy Farrell sørger for en god mandagslatter.

Wish we were there

Planen var hele tiden å være på New York Fashion Week nå! Vi hadde det så kult da vi var der i vinter, men det var hakket for kaldt for people watching, og det er ikke greit(det er jo nesten det beste med sånne turer).. Denne gangen sto det dessverre jobb og møter i veien, men jeg tror jeg må ha meg en liten tur før jul... ELSKER den byen!

Neon

Da har jeg ladet opp batteriene og er klar til å ta fatt på en ny og hektisk uke. Mye på agendaen i tiden som kommer, og det er gøy!

Jakke; Denim and Supply, jeans; Nelly.com, genser; Nelly.com, lue; Acne, sko; Isabel Marant

time-off

Denne helgen har vi tatt en time-off. Befinner meg i skrivende stund på fjellet, og nyter herlige høstfarger, frisk fjellluft og vakker natur. Deilig å gå uten sminke og med avslappende klær. Buksen fra Nelly.com har blitt en ny favoritt og fungerer like bra til fjellturer som til fest (med et par heler vel og merke). Jakken fra Denim and Supply er et salgs-scoop, og jeg hadde problemer med å gå fra den når jeg fant den på et 70% stativ.

Nå skal det stekes grove lapper med selvplukkede blåbær. Yummi!

GMN - The Looks

Skjorte fra Fall Winter Spring Summer (FWSS), Bukse fra Jofama, Lue fra FWSS, Sko fra Mango

Skjorte fra Ril´s, skjorte fra FWSS, skjørt fra H&M, belte fra Bikbok, sko fra Alexander Wang

Jakke fra Jofama (herre), genser fra H&M, bukse fra Current/Elliott, sko fra Alexander Wang

Topp fra Iro (Pre- SS13), Belte fra H&M, bukse fra Current/Elliott, sko fra Patrizia Pepe

Jakke og T-skjorte fra Iro, skinnbukse fra InWear, sko fra Topshop

Jakke fra Iro, skjorte fra H&M (herre), Skjørt fra Gina Tricot, belte fra H&M og sko fra Isabel Marant

For de av dere som så innslaget på God Morgen Norge i går, så sa jeg at jeg skulle legge opp streetstylebildene av Pia på bloggen etterpå, med beskrivelse av hvilke andre plagg jeg brukte.. Her er den!

God Morgen Norge

Tenkte jeg skulle vise noen bilder fra da jeg var på God Morgen Norge litt tidligere i dag. Jeg snakket jeg litt om høstens forskjellige prints og mønster , og hvordan man kan style det. Jeg hadde litt dårlig tid da jeg kom så jeg klarte ikke få opp det store kamera, så ok, jeg burde kanskje ikke poste disse bildene engang, det er flaut at bildene mine er såååå kornete.. Men det får bare være (skal skjerpe meg..). Anyways, da er jeg på vei til dagens andre styling jobb..

Ha en deilig Torsdag! Snart er det helg gitt...

Forberedelser

Idag driver jeg og forbereder til et besøk hos God Morgen Norge og et fotoshoot for Kamille i morgen, og ser ikke gulvet i leiligheten for alle klærne som jeg har plassert utover.. Litt digg å forberede styling hjemme kjenner jeg, får litt mer roen da. Snart kommer nydeligste Pia og skal hjelpe meg med et par ting, hva får dere se på God Morgen Norge, hehe.

Ha en super onsdag!

Issue 1.3

God morgen! Klokken er syv  og jeg er snart på vei til Stockholm med en gjeng med fine mennesker. Vi skal få lov til å se på den nye kolleksjonen Issue 1.3, som er et helt nytt merke fra Nelly.com. Av det jeg har sett foreløpig har kolleksjonen et androgynt og eksklusivt utrykk, der grov strikk kombineres med lakk og blanke stoffer. Gleder meg til å se mer, og flere oppdateringer kommer selvfølgelig i løpet av dagen.

Garden Party

På lørdag var jeg på et Garden Party, eller hagefest som det heter på norsk, ja.. Uansett, nå har jeg blogget i 3,5år, men jeg blir liksom aldri fortrolig med å spørre folk om de vil ta bilde av meg (!) det er jo litt rart.. Meen, vi har jo bestemt oss for å bli flinkere og oppdatere og da er det litt mer innafor å snappe et kjapt et med mobilen i speilet.. Hehe.. SÅ igjen, sorry for kvaliteten.

Tørket støv av Isabel Marant bootsene for anledningen, kombinert med en kjole fra Won Hundred og den gode H&M pusegenseren som kom godt med da sola gikk ned.. Så det så.

Dolce & Gabbana

Bittelitt Alien, men mest kule.. Falt for disse fete Dolce & Gabbana solbrillene da vi var innom Mildh Press igår. Syns vi burde få oss et par hver (til vi skal til Paris, yeei!)

The Coveteur

The Coveteur er en side jeg ofte besøker når jeg mangler inspirasjon (her fra Rumi Neely sitt skap). Det er alltid morsomt å se hva andre har i skapet, og jeg blir alltid inspirert til å lage stilleben av både sko, kjoler og vesker. Men istedenfor å stille ut sko i vinduskarmen og å henge vesker over speilene har jeg nå en real opprydning i skapet. Jeg har gått med på en deal med mannen om at halvparten skal ut, og legges ut på Bloppis. Det blir både klær, sko og vesker. Billig og litt dyrere saker. Lover å oppdatere dere når profilen er laget, og min lille "butikk" er oppe og går. Nå må jeg hoppe inn i kleskaoset igjen. Ha en fin kveld alle sammen!

Le Clutch

Syns denne clutchen fra Lindex er så fin, blir helt super til et ellers enkelt antrekk... Måtte til å snappe et kjappis bilde da jeg var innom This is PR og plukket litt klær forleden dag. (PS, beklager kornete bilder...)

Lørdagskos

Håper dere har hatt en nydelig helg.. Været i Oslo var så vakkert på lørdag at den ble tilbrakt sammen med min kjære (og resten av norges befolkning) på Aker Brygge hvor vi tittet på det fantastiske flyshowet!! Hvorfor ble jeg ikke jagerpilot?

De av dere som har Instagram har kanskje lagt merke til denne genseren fra Ganni? Jeg og mange fine motejenter fikk den nemlig i en goodiebag etter Ganni butikkåpningen.. Den er virkelig verdens diggeste, så ingen av oss klarte å dy oss og tok den på umiddelbart (haha så masse for å holde meg unna en hype.. Varte i en dag, sorry..)

Ps. Vi har enda flere updates på Instagram også har vi plass til mange nye følgere, hihi @lilisfashion !

Lililoves Never Denim

Er over meg av ELSK for mine nye Never Denim (Bikbok) jeans. De er såååå digge.. Har et par i dyp blå og et i en perfekt grå/sort farge. Modellen jeg har heter Kick Flex, de er super stretchy, litt høyere på livet og sitter som et skudd!!

Så de er dagens anbefaling!

Idag har Lilisene hatt planleggingsdag og lagt mange morsomme og spennende planer for høsten og vinteren. Vi lover flere og hyppigere oppdateringer først og fremst, men er det noe dere vil at vi skal skrive mer om, tar vi gledelig imot tips..

Ønsker ellers alle dere fininger en fantastisk SØNDAG!

hits