september 2013

Last day

Elsker disse jeansene fra Made in Heaven. De lyder navnet sitt, og er made in heaven, for å si det sånn. Ferdig slitt og ferdig kuttet på lengden, og utrolig behagelige på.  De ble med meg hjem fra et lagersalg, og har blitt godt brukt. Om jeg ikke tar helt feil så har de søte jentene på låven lagersalg denne uken her også. Bare et lite tips!

Dette var en av de siste dagene før kulden slo til. I helgen skal jeg hoppe inn i vintersko (jeg har verdens fineste!), og ny parkas. Post kommer!

Paris Next!

Gjett hvor jeg skal..? Jippi.. Gleder med sånn. I morgen tidlig reiser jeg og en kollega fra Side2 til Paris og skal dekke moteuken for Side2 Mote! Det blir mye jobbing og selvfølgelig litt kos mellom slagene, husk å følge oss på instagram på Lilisfashion og Side2no for flere oppdateringer under mote uken. Nå må jeg i loppekassen for flyet er tiiiiidlig!

Har på meg bukse fra Never Denim, sko fra Bianco, genser og jakke fra Vivikes.

Funky feet

Nye spasersko i hus. Har ventet på disse i et halvt år nå, og endelig kom de. Jubiduu! Supergode å gå i, og litt morsommere enn vanlige sneakers. Fra Giuseppe Zanotti/StudioG12

 

Coats and polo´s

Det har vært mye fokus på å finne den riktige kåpen den siste tiden. Det føler jeg det er hvert år, når gradestokken kryper mot 0, men kanskje enda mer i år, enn tidligere. Jeg får alltid spørsmål om jeg vet om noen fine vinterkåper. Jeg er veldig fornøyd med min fra Gina Tricot, denne her. Digger snittet, kvaliteten, fargen og ikke minst prisen. Disse fra Zara er heller ikke så dumme. Det er så riktig med kun en enkel polo og en fin kåpe!

Leo Love

 

Fortsetter med noen outfitbilder fra Brussel.. Det var så varmt! Hele 34 grader, og nei jeg hadde selvfølgelig ikke klart å pakke riktig selv om jeg sjekket værmeldingen. Her er jeg altså i topp og sko fra Sandro, solbriller fra Raybans og shorts fra H&M.

Brussel by day..

Nå føles det som evigheter siden jeg var i Brussel å besøkte lillebror, selv om det bare var et par uker siden..Laget en liten fotodagbok derfra, det er et perfekt sted om du ønsker godt mat og drikke, fine omgivelser og god atmosfære.. Det er ikke en by jeg umiddelbart har tenkt på som et reisemål, men jeg ble så positivt overrasket da jeg var der. Absolutt verdt et besøk! Sjokolade, øl og belgiske waffler ble selvfølgelig inntatt OG anbefales på det sterkeste om du skulle befinne deg i området

 

Ruter

Er så glad i min rutejakke fra Zara.. Har hatt den en liten stund nå, men ting har vært så hektisk at jeg helt har glemt å ta bilde av den. Jeg har en deilig og rolig helg, trengte det for å la skuldrene senke seg og puste med magen. Søndagen min skal brukes på å redigere hundrevis av bilder jeg har tatt i det siste.. Og blogge, elsker å blogge! Gleder meg til jeg har satt meg ordentlig inn i den nye jobben min, sånn jeg at jeg får tid til å oppdatere mer.

Håper dere har en nydelig søndag fininger!

 

VINN KULE SNEAKERS

Det er ingen hemmelighet at Lilis`ene elsker sneakers. Vi har vært så heldige å få gi bort noen par av disse herlighetene fra Lacoste. Kanskje du er den heldige vinneren?

Legg igjen sko størrelse i kommentarfeltet under, så trekker vi en heldig vinner i løpet av mandagen.

God helg, fine lesere!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET. VINNERENE HAR FÅTT MAIL!

 

Wow Vivikes!

Et knippe bra mennesker samlet på en aldri så liten butikkåpning forrige uke. Jeg skal være den første til å innrømme at Vivikes aldri har vært helt min type butikk. Såpass ærlig må jeg være. Likevel tok nysgjerrigheten overhånd (..og en veldig hyggelig invitasjon), da jeg hadde hørt så mye bra både om butikken som skulle åpne, og det nye merket deres "days like this".

Det var en kveld over all forventning! Vi ble møtt av et nydelig dekket bord i den flotte butikken, og ingenting var overlatt til tilfeldigheten. Rustikt og edgy, med kaktuser på treplanker og grove linduker. Vi spiste til og med på fliser tilsvarende flisende i butikken. Det kaller jeg finesse ut til fingerspissene! Og maten.... ja, jeg trenger egentlig ikke å si så mye mer enn at jeg har vann i munn enda. Drømmer fortsatt om lettbakt laks med eggekrem og kalv med escalivada og parmesanmajones. Til og med maten var passe rustikk. Jeg skjønner at nå høres det ut som om jeg skriver en adjektiv historie, og at jeg har gått tom for positive adjektiver. Men altså, litt sånn føles det.

Det sluttet liksom aldri å imponere. Vi fikk også se en smakebit på den nye kolleksjonen, som var helt fantastisk! Den var så fin at jeg måtte ta meg selv i og ikke høres for overentusiastisk ut i frykt for at det skulle høres ut som om jeg overdrev. Det sier vel sitt. Vivikes jeg bøyer meg i støvet!

First day..

Da var andre dag i ny jobb unnagjort! Utrolig gøy, skummelt og hekstisk!

Jakke fra Vivikes, jeans fra Frankie B, genser fra Sandro og sko fra H&M.

Drop 2

Jeg synes nesten at drop 2 på kolleksjonen fra Mary Kate og Ashley for BikBok er hakket kulere enn nummer en. Selv om jeg elsket den første! Det kan hende det er fordi det er så spot-on med armhole-tops (som det så fint heter), og jeg har lett land og strand etter noe tilsvarende. Sokker i skoene, ja det vet dere jeg liker.

Det ser nok ut som om jeg må spisse albuene den 24 oktober for å sikre meg noen av disse fine piecesene.

Staying Comfy in London

Her er min comfyoutfit fra siste dagen i Bond Street London.. Vi hadde nettopp vært på afternoon Tea på Browns Hotel. Jeg klarte å pådra meg en aldri så liten forkjølelse (har vært litt mye stressing i det siste), og da er det alfa/omega å holde meg så komfortabel som mulig.. Nå er jeg imidlertid bedre, men må innrømme jeg har litt sommerfugler i magen idag, det er nemlig min første dag i ny jobb og jeg gleder meg som en unge!!

Hva den er får dere vite veldig snart. Wish me luck!

Miss You Already

Savner London så mye allerede og har så mange bilder fra turen(beklager den lange posten)! Her er fra den ene dagen da vi fikk omvisning på V&A Museum i South Kensington. Temaet var historien om skjønnhet, og var særs interessant. Etterpå bar det til den økologiske lunch restauranten i Chelsea, Daylesford. (Absolutt verdt et besøk, om du skulle befinne deg i nærheten!)

Jeg og fine Lisa fra Sverige fant fort tonen og tok oss en (velfortjent) liten pust i bakken på Albion på hotellet vårt The Boundary, før vi avsluttet kvelden på fantastiske Duck & Waffle i City!

Isabel Marant Resort 2014

 

 

WOWZA! Isabel Marant kan jo ikke bomme! Jeg tror sesong på sesong, at nå er jeg over det... Men nei! Denne Resort kolleksjonen er noe av det råeste hun har gjort. Så enkelt, men allikevell kult og sofistikert. ELSKER alle skoene, den marine inspirerte jakken og la meg ikke begynne å snakke om de knæsjrosa plaggene og bronsebuksene!

LILILOVES

Socks and heels

Så feil, men samtidig så riktig. Alt som egentlig ikke er lov blir alltid litt morsomt. Detter er vel en av de greiene som folk i motebransjen slipper unna med. Jeg vet ikke helt hvordan jeg ville reagert dersom svigermor hadde kommet med tykke sokker i stilettene. Da hadde jeg vel tenkt at hun hadde glemt å ta med seg ekstra sko, og frøs litt på tærne, og måtte ty til et par sokker. Jeg tillater meg likevel å bruke sokker i stillettene, gjerne i kombinasjon med pencil skirts eller baggy boyfriend jeans. Og, enda en hake, levetiden på sommerskoene blir så mye lengre!

Bruuns Bazaar og Specsavers

Det kanskje mange ikke vet er at jeg startet min arbeidskarriere i brilleforretning. Dette var på den tiden da briller akkurat hadde blitt litt mer enn kun briller, og kraftige plastbriller akkurat hadde kommet på markedet. Man ble mer og mer opptatt av estetikken til brillene og at det samtidig var viktig å følge trendene. Det var så utrolig mange flotte briller, og jeg ville også gjerne bruke briller. Jeg tok synstest etter synstest for å finne et lite tegn til skjevhet eller dårlig syn. Mange vil nok kanskje si jeg var heldig, som ikke så dårlig på noen som helst måte, men jeg ville gjerne forsvare et brillekjøp. Endte til slutt med briller med blanke glass, uten styrke og var veldig happy.

De siste årene har jeg ikke tenkt så mye over synet mitt, men  da vi fikk anledning på Specsavers sitt presseevent i forrige uke om å ta en synstest benyttet jeg meg av anledningen. Det viste seg faktisk at jeg har en skjevhet, er litt nærsynt, og kan med god samvittighet avlaste øynene både når jeg sitter foran PC, kjører bil og leser.

For å dobbeltsjekke resultatet besøkte jeg også en av Specsavers sine butikker, for å ta en ekstra sjekk. Jeg merket stor forskjell hvor behagelig det var for øynene da synet ble korrigert.

Jeg fikk samtidig tatt en nærmere titt på de fine brillene fra Bruuns Bazaar som vi ble vist på pressevisningen. Valgte ut min favoritt, også denne gangen kraftige plastbriller men med et mer feminint utrykk. Vil du se resten av kollekson fra Bruuns Bazaar sin designkolleksjon for Specsavers klikk her.

Jeg stod mellom to innfatninger, Allure og Well Cut. Den ene litt mer maskulin og større enn den andre, men endte til slutt opp med den mest feminine av de to som heter Well Cut. Den er katteformet, og gir et lite løft til partiet under øyebrynet. Og det sier ikke en trøtt småbarnsmamma nei-takk til!

Jeg jubler for meg selv og kan endelig bruke briller med god samvittighet!

i samarbeid med Specsavers

Eske og TomWood

Jeg vet ikke om mange bra interiørbutikker som har det lille ekstra. Eske er en av de som faktisk har det som skal til, og jeg blir alltid inspirert til å gjøre om hjemme hver gang jeg er der. Denne gangen ble det ikke store endringene i hjemmet, men duftlys fra Tom Dixon og en syngende gullfugl ble nytt stilleben i gangen. En ekstra bonus er at de har ringene fra TomWood, og da jeg var innom i april ble denne ringen med hjem. Den har vært på siden. Eske er verdt et besøk for deg som befinner deg i Oslo.

London Outfit

Jeg har hatt det så fantastisk i London, en helt uforglemmelig tur, med nydelige mennesker, opplevelser, mat, drikke, service og hotell! Også har jeg fått luftet min nye kamera linse, den er SÅ bra! Flere poster kommer senere.

Ha en nydelig Fredag!

Share the Feeling

Titter bare inn for å gi en liten update fra London! Her er jeg med 6 fantastiske jenter håndplukket fra Sverige, Nederland, Dubai, Hong Kong, USA og Thailand for å se nærmere på Boots´ merket No 7. Det har vært helt fantastisk fra dag 1 og selv om det er vell hektisk og man knapt får to min på å kle seg om og legge inn bilder på dataen før man skal ut igjen på nye eventyr, så kan jeg lett bli vant til denne hektiske men luksuriøse livsstilen. I dag var vi i Nottingham og fikk besøke Boots labratorier. Området der Boots holder til er faktisk på størrelse med Monaco !! (Veldig spennende!) Men det er alt jeg får tid til å blogge, for nå skal vi dele hvert våres lands´beauty secret (lurer dere på hva Lilis har valgt?) Følg med, i mellomtiden kan dere følge oss på instagram. Nå må laderen i veska, sove kan man gjøre i et annet liv.. Hehe.

Gjort i samarbeid med Boots

Well hello there..

Front Society har laget sko, og det kan de! Bare se på disse. Er ikke det sko-perfeksjon så vet ikke jeg. Passe androgyne, men med den lille feminine tvisten. I tillegg har de såler som er tilpasset norske forhold. Det er alltid litt kjedelig med de italienske skoene med lærsåle, som man må løpe til skomakeren med med en gang. Med andre ord, disse gleder jeg meg til kommer i butikk.

Dobbel brokade

Franske vegger og franske dører. Jeg har en forkjærlighet for begge! Det ble nok en outfit post. Følte meg litt som te-skje kjerringa med tott på hodet, usminket og i fotsid kjole, men behagelige plagg må til i varmen. Kjolen bor i frankrike, er fra Isabel Marant og er mamma sin. Fin garderobe hun derre mamsen!

 

Unpacking/Packing

Har akkuratt kommet inn døra fra et deilig opphold i Brussel (poster kommer!) Men først må jeg snu om å pakke til jeg skal til London med Boots og No.7 på søndag! Vi er nemlig så heldig å ha blitt valgt ut som No. 7 s fabulous 7 ambassadører og trenger deres hjelp til å finne  Norges Skjønnhets Hemmelighet,

Det vanker nemlig superfine goodie bags med dem som kommer med de beste tipsene! Sjekk ut Lilisbeauty for mer info!

Basics

Gode basics er alltid fint å ha i enhver krisesituasjon. Denne fra Alexander Wang har reddet meg mang en gang. Her i kombinasjon med Holzweiler skjerf og Pedro Garcia sandaler. ...også har jeg en ny veldig pen BH fra Triumph, som jeg faktisk ikke bryr meg om titter litt frem (back to the 90ies).

 

Coral

Små innslag av korall fresher opp min ellers så grå og svarte garderobe. Genser fra Maje og veske fra Lulu´s accessories. Har også måttet ta i bruk min nye vinterkåpe fra Gina Tricot, som er passe grov og oversized, selv om det kanskje er litt i tidligste laget.

Gisele Bundchen for H&M Fall 2013

Det er ingen hemlighet at LiliLoves Gisele Bundchen, og at hun ser uforskammet bra ut i H&Ms nye høst kampanje er bare å stadfeste! Hadde forresten ikke sagt nei til uniformsjakken på bilde nr 2. Rrrr.. Ikke bare er hun helt stunning, hun kan faktisk synge også:

http://www.youtube.com/watch?v=d45XryeZt9c&feature=player_embedded#t=0

Daydreaming

Godt plassert hjemme i Norge igjen sitter jeg og titter gjennom feriebildene mine. 3 personer, 2 dager, 1 weekend på et fantastisk sted. Et godt borthjemt hotell, som også fungerer som bryllupslocation. For dere som som følger oss på Instagram så vet dere kanskje at jeg er i planleggingen. Etter 3 år som forlovet så har vi funnet ut at det kanskje er på tide å komme oss videre. Jeg lover å ikke bli helt bridezilla (noe jeg kanskje hadde trengt å bli litt mer...i følge mine omgivelser), men drømmer meg tilbake til en helg for ikke altfor lenge siden. Er jeg heldig, og får det som jeg vil, loffer jeg rundt i morgenkåpen på akkurat dette stedet, om nesten nøyaktig ett år!

 

Brocade & Leather

Er så glad i brokade buksene mine fra MosMosh, har denne og en i sort, som jeg bruker om hverandre. Jakken er fra Never Denim/Bikbok, vesken er fra Phillip Lim og solbrillene er fra Celine.

hits