september 2014

Leather on Leather on Leather

Mandager ass.. I helgen bestemte laderen til macen min for å nesten ta fyr, så da jeg så at det røk og gummien begynte å smelte forstod jeg at det ble fint lite bloggings på meg i helgen, tror det begynner å bli på tide å skifte ut hele maskinen (babyen min :( ).

Uansett, idag startet jeg dagen hos H&M for å titte på Alexander Wang kolleksjonen igjen. Den er sykt kul kan jeg røpe, men den er også helt ny, så om du ønsket at den skulle være retrospekt a la Isabel Marant kolleksjonen, må jeg dessverre skuffe deg. Jeg kan dessverre ikke vise noen bilder fra den enda, men gled deg!

I god mandags ånd hadde på meg en blå semsket skinnbukse og jakke fra Muubaa, sko fra Zara, genser fra AllSaints og skjerf fra Envii.

I morgen tidlig er det endelig klart for PTtrening og hardkjør med Lene, det blir deilig/stress, hehe.. Godt å komme igang igjen.

Legger ut litt flere bilder fra Zalando Blog Awards/Kjøben i kveld.

X

Today started with looking at the Alexander Wang collection at H&M again. It´s so cool, but it´s brand new, and not a retrospect like the Isabel Marant pour H&M collection was. Unfortunately I can´t show you any pictures yet, but it´s worth the wait!

Wearing pants and jeacket from Muubaa, shoes from Zara, sweater from AllSaints and scarf from Envii.

Ill post some more pictures from Copenhagen and Zalando Blog Awards later tonight.

24 Hours

Wææ, som jeg har kost meg i Kjøben med de fineste reisebuddies(ene) Det har i tillegg vært strålende vær hele turen, sykt god mat, 2 stk Cafe Victor besøk, bloggawards med 2 stk norske vinnere. Perfekt!

Nå setter jeg snart nesa hjemover til Osloby, det blir digg det og, hehe.

Ha en nydelig fredag!

Hello Copenhagen!

Nå har jeg akkurat ankommet fine kjøben for å være med på Zalando Bog Awards i kveld. Det er strålende vær og bor midt på fineste Nyhavn.

Så jeg gleder meg stort til de neste 24 timene. Nå skal kjøben hastenytes før finstasen skal på til gallaen i kveld. Kamera er med, så mer bloggings blir det i morgen.

Ha en fin torsdag, så lenge!

Jakken er fra H&M, skinnjakken fra Muubaa, genser fra Wild Wool, bukse fra Never Denim/Bikbok, sko fra Camilla Pihl/Bianco, min flunkende nye og shiny carry-on koffert (min nye bestevenn) er fra Rimowa, solbriller fra Celine og veske fra Alexander Wang.

Monday - back to School

Har dere hatt en fin helg? Usj, jeg ble syk forrige uke og det har dratt så lenge utover, at jeg ble temmelig lei i helgen.. Men altså derav så stille på bloggen.

I helgen våget jeg meg ut på lunch, som var utrolig deilig. Elsker lørdagslunch!

Jeg gadd ikke vaske håret, så jeg fant frem kapteinhatten igjen som en kriseløsning. Innser imidlertid at jeg går veldig "all in" når jeg får på meg sett, så her så jeg ut som en skolejente, som er strålende glad for å starte med leksene sine... Haha

Håper dere har en fin start på uka!

X

Did you have a nice weekend? I got the flu last week, but I still managed to sneak out for a quick lunch on Saturday.  

I realize I look like a a happy schoolgirl here, I tend to (unconciencly) go "all in" when I put on a set.

Hope you are having a nice start of the week. 

Poncho Look

Ok, så har jeg blitt hekta på poncho da, typisk.. Har funnet et par fine, som er sykt snille for lommeboka, men før jeg viser dem tenkte jeg å komme med et aldri så lite styling tips.

Dette er et skjerf fra H&M som kommer i butikk om noen uker (149kr!). Det er litt ekstra stort, og superlett å bruke til å kreere en poncho-look.

Det minner litt om Mulberry sin med det grå mønsteret.

Jeg hadde ikke belte på meg, så jeg lånte et av en kar i nyhetsavdelingen, men det funket helt fint syns jeg..

Looken er like lett å lage med et lite teppe og et stort sjal, og du kan bruke hvilket som helst belte.

X

Here is a little styling tips to create the poncho look, it´ s super easy to just put a belt over a oversize scarf like this one from H&M.

You can pun any belt on it, I didn´t have one at work so I borrowed one from one of the guys at work. 

Photos by lovely Katinka

Orange and Blues..Her er dagens noen snaps av dagens antrekk, selv om jeg nå sitter i joggis og jobber, hehe, men sånn her så jeg da altså ut da jeg var på pressemøter tidligere idag.

Nå må jeg si været er helt perfekt, for endelig får jeg brukt de nye høstjakkene/kåpene, denne årstiden er aller best! ELSKER høsten jeg, håper det varer helt til Mars.

Idag hadde jeg på en ny favoritt i jakkegarderoben min. Denne er fra Moods og har allerede rukket å bli veldig glad i den.

Elsker virkelig den fine farge komboen oransje og sjøblått. 

X

This is what I wore to some pressmeetings earlier today. I love the colour combo with orange and blues. I think it suits my basic wardrobe perfectly. 

Photos by lovely Katinka

Sneak peek from aboveIdag har jeg vært på min nye favorittbutikk. Altså, det var som å gå inn i mitt eget drømme-basis-skap , så jeg har nesten ikke lyst å si hvor det er.. Hehe.

Men jeg skal det, assa.

Idag har jeg på meg min nye skjønne høstkåpe i de deiligste farger. Fikk så mange kommentarer på den at jeg følte den nesten ble enda finere... Rart det der.

Uansett, legger ut bilder av antrekk og butikken litt senere, jeg røpte noen bilder på Instagramen min forresten. (Må bare jobbe litt først.) 

Ha en nydelig dag så lenge!

Autumn feelings

Endelig får jeg tatt i bruk den nye kamelkåpa mi fra Zara. Den er så deilig og avslappet, og passer til det meste. Men aller helst liker jeg å bruke den akkurat sånn..

Til jeans og boots.

 X

I finally got to use my new coat from Zara. It´s so wonderful and comfy!

I would style it with anything, but I perfer it just like this.. Basic and simple.

Photos by lovely Katinka

RockstudsDette ser ut som et bryllupsbilde, haha. Jeg har ikke giftet meg (med en jente), men da jeg var på Zalando huset utenfor Berlin fant mine grønne Valentino rockstuds en søt knallrosa lillesøster.

Mine er høye og fanstastisk gode å gå i, men jeg mistenker de små for å være enda bedre. Blir ikke lei disse jeg, selv om de er overblogget og instet.

De rosa tilhører Christine 

X

I realize this looks a little like a wedding photo, hehe. I didn´t get married (to a girl) but my green Valentino rockstuds found a cute pink little sister at the Zalando house in Berlin. 

Mine are the tall ones and are actually really comfortable, but I suspect the smaller ones are even better. I just don´t get tired of these..

The pretty pink ones belong to Christine

New Beauty Faves

Den siste tiden har jeg fått meg noen nye favoritter på badehyllen. Jeg har lenge sverget til Laura Mercier sin Illuminating dagkrem, men tenkte jeg skulle teste denne fra Vitalumiere fra Chanel, har hørt så mange lovord om den. Må si jeg digger den sålangt. Passe dekkende, passe lett og gir mye glød og fukt. Elsker Diptyque parfymene og L´Ombre D´Eau, har en frisk duft med hint av solbær.. Fikk fortalt fra eksperten på Heaven Scent (etter å ha ramst opp mine tidligere parfymer) at jeg liker solbær, og det gjør jeg jo,ha! RIght on. Leppestiften fra Clinique var et impulskjøp, som viste seg å være helt riktig. Den er en blanding av leppestift og leppomade og har en dus bærfarge. Digger den. Øyenskyggene fra Chanel har jeg brukt så lenge jeg kan huske. De er superdrøye og holder hele dagen uten å stripe seg for mye. Håroljen fra Miriam Quvedo er en luksuriøs hårfavoritt som inneholder bittesmå diamant og platinum korn. Håret mitt får en fantastisk tekstur og kald glans. Har aldri vært mer fonøyd!

Det var dagens beautytips. Ha en nydelig dag, og gjerne sleng en kommentar med dine favoritter, er alltid på jakt etter å oppdage nye produkter!

 

No Pain No Gain
Etter et helt år uten veldig mye aktivitet har jeg endelig begynt å trene. Det hjelper enormt at jeg har fått meg PT..

Lene Puntervold på Optimal Trening pisker meg rundt to ganger i uken. Vi trener hovedsaklig styrke også løper jeg utenom, snart skal begynne på Yoga i tillegg.

For meg så gjelder det å gjøre noe som er gøy/og eller ha en PT som sparker deg i rumpa når det ikke er så innmari morsomt.

Det er ingenting som føles bedre enn etter en bra trenings økt, man får en liten lykkerus, klarnet hodet, bedre selvtillit og god samvittighet. Nå skal ikke jeg påstå at jeg er noen motivator for jeg er ikke en av de heldige som syns det er spesielt gøy å trene, men det hjelper med en flink PT kan jeg si med hånda på hjertet. 

X

 After a year not being all that active I got myself a PT twice a week and started running. 

I love that excercize gives me energy, good conscience and a self confidence boost.

If i can, you can!

Kilted upSkal jeg fortelle dere en hemlighet? Jeg er sykt glad i kilt, har alltid vært det, og alpelue, hehe. Det er jo ingen hemlis at jeg digger ruter, men kilten sitter altså veldig høyt.

Jeg skaffet meg denne fra Monki, som jeg syns hadde så fine farger og bra lengde. Kilten er også som min møtepartner Marthe poengterte "very saint Laurent" som aldri er kjipt å høre. I forrige post nevnte jeg at jeg har hatt en del kule møter, og et av dem var med denne damen, som eier butikken Magmalou og merket med samme navn.

X

Let me tell you a secret, I love kilts! So i got myself this one from Monki, which I´ve already used several days in a row and love the colour combo.

As i mentioned last post, this week was filled with interesting meetings, and one of them was with this lovely lady, Marthe who ownes the boutique, Magmalou.

Friday!Jeg som proklamerte at jeg var så inspirert og nå skal blogge MYE, haha... Grunnen til mitt fravær er så enkel at min kjære, flinke mac fikk et aldri så lite sammenbrudd på grunn av ALLE de psjukomange bildene som har samlet seg opp den siste tiden. Så den måtte renskes opp i, og nå er den så god som ny. Jippi!

Jeg har hatt en fantastisk uke med mange spennende møter og har selvfølgelig hatt med meg kamera over alt, så i helgen da skal jeg blogge.

Håper dere har en nydelig fredag alle sammen.

Dette var fra i går. Bildet er tatt av min faste partner in crime, skjønne Katinka 

X

I´m sorry my blog has been so quiet this week, its only because my beloved mac had a little breakdown due to all the photos I´ ve taken lately.

Now its all cleaned up and my mac is as good as new.

So this weekend I´m going to spend blogging my ass off, haha.

I had such an amazing week with lots of exciting meetings, this pic is from Yesterday, shot by my partner in crime, lovely Katinka 

TGIF wonderful readers!

God MorgenDet var en fantastisk trollsk stemning etter det hadde regnet utenfor slottet, og alle bloggerne gikk bananas for å utnytte det vakre lyset og solnedgangen som etterfuglte.

Idag er det tilbake på jobb, med noen hyggelige avstikkere. Håper alle får en fantastisk mandag!

X

It was such an amazing athmosphere in the garden after it had rained, that all the bloggers went bananas with their cameras to capture the gorgeous light followed by the sunset. 

Today I ´m back in business, with a few fun distractions. 

Have a beautiful Monday!

hits