september 2015

Hanging out with Khloe


Jeg og Tine var helt i vår egen verden etter Diesel visningen, og sulten tok oss nesten. Det er fortsatt kjempevarmt i New York, og etter å ha jobbet som helter trengte vi en digg lunch og noe å drikke på. Derfor bestemte vi oss for å sette nesen mot Soho og hotellet NOMO som jeg har bodd på flere ganger før for å ta en matbit.

Restauranten var skikkelig folketom og vi tenkte et par ganger at vi skulle stikke et livligere sted, men var så sultne at vi fant ut vi skulle bli. Litt slitne etter moteuken og endelig ferdig med siste visning satt vi å pratet om løst og fast, da jeg plutselig oppdaget at det foregikk en innspilling ved sidebordet.

Det er veldig vanlig under moteuken og kjendisene vrimler rundt oss, så jeg tenkte ikke veldig mye mer før jeg oppdaget at det var Khloe Kardashian som satt der og smilte.

Jeg ELSKER Kardashian-søstrene og som jeg sa til henne også, så aner jeg ikke hvor mange saker jeg har skrevet om dem. Er liksom helt umettelig.

Jeg smilte til henne og sa vell at jeg syns hun så bra ut og hun lurte på hvor jeg kom fra. Norge, sa jeg stolt og spurte pent om jeg kunne få et bilde.

Både telefonen og mitt store kamera var tomt for batteri, men heldigvis hadde jeg et lite kompaktkamera som jeg kunne bruke. Khloe var virkelig kjempesøt!

Seriøst, jeg har både møtt og snakket med mange stjerner, både under fashion week denne gangen og ellers, men hun stakk seg virkelig ut.

Selv om jeg var frelst fra før ble jeg med et ti ganger mer fan. Hun var helt nydelig, slo av en prat, gav meg et kompliment for stilen og ønsket meg en fortsatt god fashion week. ASSA... Er litt forelsket... Det blir ihvertfall ikke mindre Kardashians fremover. #girlcrush 

Look Down


Jeg ble innmari glad i dette antrekket, spesielt er buksen helt fantastisk. Liker så godt at den er semsket og at slengen er såpass bred, dessuten er den superstretchy og komfortabel. Her kombinerte den med en tuxedo jakke fra Stella Nova og skjerf fra Tommy Hilfiger.

I går var vi på Tommy Hilfiger visingen og idag skal vi på Diesel Black Gold visning som jeg gleder meg masse til. På visningen igår var det veldig morro, vi fikk laget videoer, sett amazing streetstyle, mange kjendiser og motekjendiser også møtte vi noen av de andre norske som er her. Som jeg elsker New York, spesielt nå som været er helt fantastisk, her kunne jeg gjerne bodd. Her var vi på vei hjem fra en visning tidligere i uken. 

/Bukse fra Hunkydory, skjorte fra Second Female, Jakke fra Stella Nova, skjerf fra Tommy Hilfiger (lånt)/ 

Could get used to this

 Assa, går det an å ha det mer luksus? Jeg fikk ha med meg råflinke og sykt morsomme Corinne til New York. Corinne jobber som Make-up artist og som frisør, men er også utdannet fotograf, så dette ble utnyttet på det groveste. Vi har en lang historie sammen faktisk. Da jeg jobbet som stylist jobbet jeg nesten alltid flinke Corinne, så vi har hatt mye morsomt sammen. Sånn du ser på bildet har vi startet hver morgen her i New York. Det var bare en kjapp dusj også denne luksusen sammen med morgen kaffeen klokken 08.00. Jeg nevnte jo at jeg for tiden jobber med et prosjekt ved siden av Side2 og Lilis, og derfor var det ekstra deilig å ha med en som gjorde oss fine hver morgen!

The White Shirt


Dere som har fulgt bloggen kjenner til min forkjærlighet til skjorter. Derfor passet det perfekt at Gant inviterte til en hyllest av den hvite bomullskjorten her under moteuken i New York.  Jeg hadde tilfeldigvis på meg en hvit skjorte for anledningen sammen med et blyantskjørt og mine elskede Alaia hæler som nå tilhører en heldig New Yorker. Jeg er sååååå lei meg, men jeg tror jeg la dem fra meg der jeg skiftet til mine herresko etter visningen. (Totalt bloggers move btw). På visningen stod vi plutselig ved siden av en fashionable trio som du kan sjekke på Side2s instagram @side2mote.

/Skjørt fra Baum und Pfergarten (lånt) sko fra Alaia/MA Vintage, jakke fra Hunydory (lånt)/

Camera eats firstDette er sikkert helt uforståelig for utenforstående, men jeg lover av vi bloggere tar ca 15 minutter fra vi får maten på bordet til det faktisk havner i munnen, og det er ikke tull. Det er nemlig en greie som heter, "camera eats first" og sånn er det alltid. Vi må ta bilder og vi må oppdatere våre "social medias", haha. Da er det filming til snapchat og enda viktigere, fine bilder til instagrammen. Jeg har vært så heldig å få låne med meg noen kamera fra Nikon og et av favoritt kameraene er dette lille røde vidunderet. Jeg syns det tar veldig bra bilder og best av alt er at dette også har en Wifi funksjon som gjør at jeg kan sende bildene direkte til telefonen via appen jeg skrev om her. Det er kjempeslitsomt og alltid måtte drasse på det store kameraet som veier to kilo, iallfall når du gjerne vil bære en liten veske. Dette kameraet passer oppi den minste vesken du har, og når sola går ned tar det innmari fine blitz bilder, a la Terry Richardson... Jeg skal vise dere noen eksempler senere. Her var vi på en tex-mex restaurant i hooden i Meatpacking. Jeg elsker tacos, så dette må testes ut om du skulle befinne deg i New York.

Skrevet i samarbeid med Nikon. Nikon har sponset deler av oppholdet

 

Tuxedo / Style 

 

 


Igår var vi på visning i et av New York Fashion Weeks hovedlokaler i Midtown. Noe av det jeg liker best med New York Fashion Week er at det er så variert.

Det er ikke en stil som gjelder, som i København eller Stockholm. Alt er så forskjellig, og kommersielt. Som for eksempel den visningen som jeg var på her, Noon by Noor.

Det var veldig feminint og vakkert og hvis du som nordisk med din minimalistiske/scandi-stil legger godviljen til er alt anvendelig og vakkert (viser mer i morgen).

Sånn er det stort sett med moteuken i New York. Her har vi i Norge har litt og lære. Det bør være anvendelig, salgbart og ikke til en avskrekkende pris.

/ Her har jeg på meg favorittbuksa i semsket skinn fra Hunkydory, jakke fra Stella Nova, skjorte fra Second Female, skjerf fra Tommy Hilfiger. /

 Foto: Corinne Alice for Side2

Idan CohenVi har vært så heldige å sett så mange fine shows. Selv om vi bare er halveis sitter vi igjen med mye inspirasjon både til party og til hverdags. Idan Cohen showet var fullspekket av vakre kjoler i duse pasteller, transparente paneler og påsydde stener. Kolleksjonen var for vår/sommer 2016, men det betyr ikke at vi må vente å gå med pasteller helt til da. Jeg vil iallfall teste ut pastell på party i vinter. 

Foto: Corinne Alice for SIde2

Ready / Action


Dagene og timene flyr og jeg skulle så gjerne ønske det var dobbelt så mange timer i døgnet.

Her var jeg i full gang med å rapportere fra Givenchy visiningen igår. Det var helt ærlig et kaos uten like, men morro er det jo alltid. Showet ble holdt på pier 25 ved Hudson elva og Freedom skyskraperen var rett bak meg her. Det var rimelig mektig ettersom det faktisk var 11.September og forskjellige minnemarkeringer ble holdt rundt forbi. 

/Skjorte og skjørt fra Bruuns Bazaar (lånt), sko fra Celine/

Mustard / Stripes
Vet ikke helt hvor mange stripeskjorter ejg har med meg, men det er iallefall ikke få! I går vandret jeg rundt i dette antrekket og det var så avslappende og deilig når det er så varmt som det er her. Elsker gulfargen på skjørtet og sammen med skoene blir det ikke så kjedelig. Igår møtte jeg masse kjendiser ble intervjuet, laget video og fikk en bauty frsik up av flinke Corinne. 

/Antrekket er fra Second Female (lånt), sko fra Dolce & Gabbana, veske fra Philip Lim(Geddon)/ 

White / FringesJeg er egentlig ikke så veldig frynsete av meg, iallfall ikke i form av en boh stil.  Men styler du den litt ned som her, keep it clean altså, da blir den med et kul og virkningsfull uten å bli "too much". Her var vi på Standard Grill og jeg hadde turens første østers, gud det er godt det! 

/Jakke fra Hunkydory, kjole fra Seconr Female/

Working Hard / Hardly Working
Her i New York er det full rulle fra morgen til kveld, og jeg må innrømme at de forrige bloggpostene ble skrevet i sittende sove stilling. Vi har jobbet fra morgen til kveld siden vi kom og nå har jeg rundt 4000 bilder som må gås igjennom. Vi er så heldige å bo på fine Dream Downtown i Meatpacking, og det er vi veldig fornøyde med. Hotellet er nemlig veldig fotogent, så det blir brått noen poster herfra. Her møtte jeg og Tine Nettavisens USA korrespondent og gikk igjennom hele planen for uken. Vi har mange motevisninger, men skal også filme, ta bilder, jobbe med prosjektet mitt og selvfølgelig blogge! Til turen har jeg fått låne med meg noen kamera fra Nikon, Dette er det fine Nikon 1 kameraet, med innebygget Wifi som gjør at jeg kan føre bildene rett over telefonen via en Nikon app. På appen er det også en funksjon som gjør det mulig å se seg selv på telefonen  og bruke den som utløser. Perfekt  for oss bloggere som ikke alltid har en til å ta bildene av oss.

Følg oss gjerne på snapchat og instagam også, side2mote og @lilisfashion. 

(Deler av turen er sponset av Nikon)

Patent / Perfection

Jeg har pakket så mye at jeg har nesten ferdig stylet antrekkene mine sammen denne moteuken. Vanligvis er jeg ikke så flink til det, men nå når jeg har gjort det gjør det alt mye lettere om morgenen. Det er jo brennende varmt her, så det er ikke alt jeg kan bruke da det rett og slett blir for varmt. Dette antrekket digger jeg, strikk mot lakk, er anmmenam i mine øre. Sånn gikk jeg ut i dag og følte meg fin, men det tok ikke mange minuttene før jeg pent måtte krype til korset og skifte til en lett sommerkjole.


(Antrkket er fra H&M, solbriller fra Kaibosh, og veske fra Philip Lim)

NYFW / Snaps

Etter flere dager med milde stressanfall og orging er vi endelig i New York. Fashion Week står for tur igjen og jeg er så heldig at jeg får dra her å se på. Det er forresten faktisk 32 grader idag. Noe jeg faktisk sjekket på forhånd, men var ikke forberedt på den hetebølgen som stod imot oss på New Ark flypass. Her er noen snaps fra dagen idag. 

Det hele begynte da jeg møte Tine på gardiss en helt grei tid. Vi har selvfølgelig benyttet oss maks av plassen i kofferten og dermed ble det jammen litt overvekt gitt. Vi skal være borte en uke, men det ser ut som om vi skal være borte resten av året når man ser på denne bagasjen. 

Tine var så snill og oppgradere oss, så flyturen gikk som en lek. Det var nesten som om det gikk litt fort. Etter en aldri så liten nap overtalte jeg Tine til å teste vidundermasken Pearl mask fra Sephora som jeg er helt avgengig av. Det er et stort tøystykke som er dynket i godsaker, du ser ut som Hannibal Lektor, men  huden føles og ser knallbra ut etter det. Jeg er småpanisk når jeg blir flytørr i huden, men denne redder selv det. 

Da vi ankom New York stod varmen mot oss som en vegg! Jeeezus, jeg har jo selvfølgelig pakket flere jakker og strikk, men det går rett og slett ikke i New York om dagen.Trøtte og og sultne ble vi fort, og da snek vi oss ned på The Standard Grill som ligger rett nedenfor vårt nydelige hotell Dreams. Vi avsluttet kvelden med et lite feirende glass. Endelig New York Fashion Week. Torsdag smeller det for vår del, og vi har masse på plakaten fremover. Selv om det blir enda et par timer forran macen før jeg kunne hoppe i denne her herligheten. 

Følg oss gjerne fra New York på @side2mote på insta og snap. 


Nå må jeg køye, og så ser jeg frem til en spennende og varm dag i morgen

Perfection


Her er jeg om dagen. Altså i motehodet mitt.

Stilen min til hverdags henger ikke helt med enda, men sakte men sikkert bygger jeg en garderobe i hodet mitt som er som er akkurat sånn. Mørkeblått mot tweed, hvit silke, vide herrebukser og Sherlock Holmes kåpe gjør meg virkelig skjelven i beina. Bildene er fra Zaras høst lookbook. 

Poncho / Brogues
Jeg er på en trenings-helse-pre-fashionweek bonanza om dagen, og spiser så sunt som jeg aldri har gjort, og trener (altfor mye, føler jeg :), og jeg legger meg tidlig-ish. Allikevel er jeg like trøtt hver dag, og mitt fjes lyver ikke, haha. Dette var etter jeg hadde rukket å downe to kopper kaffe etter Camilla Pihl/Bianco lanseringen på Kolonihagen igår. Like mye poser under øynene som om jeg akkurat hadde stått opp. Ponchoen kjøpte jeg på Mango, og jeg digger den. Jeg liker at den ikke er så bohem, for det er rett og slett ikke meg, også liker jeg den ekstra når det funker å style den til noe så enkelt som dette t-skjorte og sorte jeans. Skoene har jeg lett etter i en evighet (helt siden jeg så Prada sine for noen år siden), disse broguesene er superkomfortable og etter min mening prikken over i-en i et enkelt antrekk. 

/ Poncho fra Mango, bukse fra Genetic, t-skjorte fra T-by Wang, sko fra Ellos og veske fra Jerome Dreyfuss /

Camilla Pihl / BiancoIdag startet jeg dagen med fine Camilla på Kolonihagen på Frogner. Camilla Pihl skulle vise oss sin tredje skokolleksjon for danske Bianco. Ettersom jeg har elsket tidligere kolleksjonene og jeg liker Camillas stil så godt, gledet jeg meg til å se den.

Jeg har flere par fra de tidligere kolleksjoner og digger spesielt skoene jeg har fra den første høstkolleksjonen. De er fortsatt like tidløse og fine, selv om jeg har brukt dem masse. På Kolonihagen var vi et knippe motefolk som nøt deilig frokost mens Camilla snakket om skoene. 
Hvis du likte den første kolleksjonen vil du elske denne! Det er bare ankelboots i fine, tidløse og klassiske varianter som passer til alt. De gjenspeiler Camillas eleganse perfekt.

Camilla selv beskrev kolleksjonen som dette for meg :

-Jeg ønsket å lage en kolleksjon med klassikere som passer alle kvinner uavhengig av stil. Det er viktig for meg å designe sko som er gode å gå i , som er enkle å dresse opp og enkle å dresse ned og jeg føler selv at jeg har lykkes med det.

..og akkurat slik var det.

Noen av forrige sesongs bestselgere kommer også i nye varianter. Camilla sier  -De har rett og slett fått seg en liten makeover!

Kroko-favorittene fra ifjor kommer denne gangen også i brunt. Mine favoritter er de øverste semskede og de glatte med litt hæl. Jeg likte også godt den røffe vinterskoen som sikkert er kjempefin til skinntights og poncho.. Sånn ville jeg stylet den iallfall. hits