oktober 2011

Red-Line

 

Ble sittende og snakke om de fine Red-Line armbåndene her om dagen, og tenkte jeg måtte dele de med dere. Jeg fikk øynene opp for dette merket for ca 5 år siden i Frankrike, og kjøpte meg et tynt lite i rødt og beige. Det har vært på siden. Det er helt utrolig at den lille tynne tråden ikke har røket enda, tross alt den har vært gjennom. Ringene er også fantastisk flotte, og minner meg faktisk litt om den lille tynne ringen min fra Cooee.

New in!

Her er scoopet fra lørdag, er det ikke fint? Skal ha det på meg idag nå når jeg skal ut på eventyr. Først er det en kaffe date, som jeg er altfor sen til.. God Mandag!

Sunday stroll

Woooho, jeg har fått meg den nye iPhone 4s!! Tenkte jeg måtte teste ut å blogge med den, da den skal ha et helt ok kamera.. Her er jeg iallefall fra dagens deilige søndags tur i det nydelige høstværet vi har hatt i Oslo. Håper alle har hatt en nydelig søndag!

Lue fra H&M, briller D&G, jakke Muubaa, bukse Zara og sko fra Benedicte Ferner

Bik Bok shoes..

Bedre sent enn aldri. Her er bildene av torsdagens presseevent på Bolivar, der Bik Bok viste frem sin nye sko kolleksjon. Den er å finne i butikker fra i morgen. Mye fint og glede seg til!

Fikk servert god frokost.

Julie i den fine jakken sin, titter på sko.

Fine sko..

...men dette var favoritten.

Og et bilde av Moi.

 

Orangina

En fargetrend som skilte seg spesielt ut under sesongens pressevisninger var oransje, den var å se overalt.Jil Sander, Marc Jacobs, Tory Burch og mange flere hadde intigrert fargen i kolleksjonene sine. Jeg må si at jeg selv ikke syns jeg selv passer oransje uten at jeg er kjempebrun, men det er kjempefint på andre! Buksen med stripen på siden er fra Jil Sander, og den hadde jeg ikke hatt noe imot å ha i garderoben min, nam nam...

Og ikke glem konkurransen vår, nå er det bare timer igjen til vi kårer vinneren!!!!

"A dream is a wish your heart makes"

En litt annerledes overskrift i dag. Synes det begynner å bli litt kjedelig med å bare skrive "outfit" som overskrift, så derfor blir det noen små visdomsord fremover isteden.

I dag startet jeg dagen på Bolivar på BikBok presseevent med visning av BikBok sine nye sko. Deretter bar det til Pressekontakterna for plukking av styling, og etter det har dagen gått i ett med møter, telefoner, og planlegging av antrekk til morgendagen (ikke til meg vel og merke). I tillegg har vi planlagt et shoot/sak som skal gjøres på tirsdag (dette gleder jeg meg MASSE til, og dere skal selvfølgelig få være med, men ikke før på tirsdag..)

Bilder fra BikBok eventet kommer, men her er en dagens fra Frankrike.

//genser; Balenciaga, jeans; Diesel, sko; Celine og veske; Proenza Schouler.

Og ikke glem konkurransen vår!

Fendi Love

Fant denne nydelige Fendi vesken på Icon på frogner! Det er visst venteliste på den overalt, men her har de altså den.. Setter den på veskeønskedrøm lista mi, hehe. Forresten absolutt verd å ta en titt i denne vakre butikken, de har SÅ mye fint, Celine, Lanvin, Burburry Prosum og masse annet, skal ta litt bedre bilder neste gang jeg er der, blir ikke lenge til…

Og ikke glem konkurransen vår!

Outfit

I går var det ISKALDT i Oslo, så jeg tok på meg mitt nye deilige skjerf fra Maggi Wonka, angora genser fra Acne, Jakke fra Muuba, skjørt fra Mango, strømpebukser fra Pierre Robert og sko fra Surface 2 Air.

It was freezing in Oslo yesterday! So I was glad I had my new super long scarf from Maggie Wonka, sweater from Acne, jacket from Muuba, skirt from Mango, tights from Pierre Robert and shoes from Surface 2 Air.

Have a beautiful day!!

 

The last day

Nå pakker jeg kofferten og vender snuten hjem mot Norge igjen. Håper det er en som savner meg der hjemme?! Været er ikke mye å skryte av, så det har blitt lite soling, og heller mer strikking her nede i France. Bestemte oss for å dra ut å spise den siste dagen, og det er småkaldt og regn, så da ble det med et komfortabelt plagg, og noen hæler, sånn at jeg ikke skulle se for shabby ut.

//sko; Giuseppe Zanotti, bukse; Diesel, Genser; Proenza Schouler.

I am packing my suitcase and heading back to Norway tomorrow. This is what I was wearing the other day, when we went out for dinner.

Ikke glem å bli med på konkurransen om det superfine Beck Søndergaard skjerfet, alt du trenger å gjøre er å trykke på denne linken og følge reglene

Lili Loves Weheartit!

God morgen!! Oppdaget Weheartit i går kveld og lå og surfet til langt på natt (huff). Uansett, opp og stå, idag skal jeg faktisk først få se på Dyrborg/Kern sin nye sølvkolleksjon, så på nye kolleksjoner på agenturet Blender, så et Raw Food event, så tannlegen (buuuh, orker ikke mer tannvondt.. ) Etter det kommer jeg muligens hjem og blogger om det, hahaha!

Må også tilføye at vi elsker å få kommentarer, og svarer så godt vi kan, så om du vil legge igjen en, setter vi kjempepris på det!!!

Ikke glem å bli med på konkurransen om det superfine Beck Søndergaard skjerfet, alt du trenger å gjøre er å trykke på denne linken og følge reglene

Outfit

En liten antrekkspost fra Cannes. I dag blåser det sterk kuling her nede, og det er forholdsvis mennesketomt over alt. Det ble med en ute-lunsj og en tur til dyrlegen. Nå har jeg tatt frem strikketøyet, og skal gjøre siste innspurt på en genser, før jeg vender snuten hjem til Norge.

//bukse; Gina Tricot, genser; Balenciaga, skjerf; American Vintage, sko; Converse, veske; Balenciaga og solbriller; RayBan. //

Ikke glem å bli med på konkurransen om det superfine Beck Søndergaard skjerfet, alt du trenger å gjøre er å trykke på denne linken og følge reglene

Zadig & Voltaire

Idag har jeg vært med på å style til en liten snutt på VGTV, men jeg glemte selvfølgelig batteriet til kameraet i laderen hjemme! Det var veldig gøy og spennende å være med på sending, men det får dere altså se senere.. Jeg forelsket meg imidlertid heeelt (hørt den før?) i denne jakken fra stylingen. Den er fra Zadig & Voltaire, som du finner på Kiman på Paleet.. SUUUKKKK!

Ikke glem å bli med på konkurransen om det superfine Beck Søndergaard skjerfet, alt du trenger å gjøre er å trykke på denne linken og følge reglene

Couldn´t help it!

Det hadde seg sånn at disse skjønnhetene ble med hjem. Crazy in love!

Nettet er ikke helt med meg her nede i Frankrike, men nå ser du ut som at det har stabilisert seg. Endelig får jeg gjort jobbene som venter på meg, og selvfølgelig blogget. I dag var det La Grande Braderie i St Tropez. Galskap, shoppingbonanza og litt for mye mennesker. Det ble med noen scoop hjem, og nå sitter jeg og regner over hvor mye jeg har spart (mye bedre enn å bekymre seg over hvor mye man har brukt?!). Men jeg var flink og begrenset meg. Men to-tre småting ble med hjem, og med 90 prosent avslag, så kunne jeg nesten ikke la godbitene gå fra meg.

Ikke glem å bli med på konkurransen om det superfine Beck Søndergaard skjerfet, alt du trenger å gjøre er å trykke på denne linken og følge reglene

Win Win Win!

Da er det tid for konkurranse!! Dere kan vinne et kult skjerf fra Beck Søndergaard!!! Vi har de begge to selv, som vi elsker og bruker flittig, så vi håper denne konkurransen vil falle i smak!

Det eneste dere trenger å gjøre, er å poste linken på facebook siden deres, også legge igjen en kommentar i feltet under.

Vinneren trekker vi i slutten av neste uke, LYKKE TIL!!!

Good Morning!

Opp og stå! I dag har jeg besøk av min lillebror, så skal få skvist inn en lunch med han imellom deadline og plukking av klær til mandagens opptak. Elsker forresten skoene i dette bildet, er det noen som vet hvor de er fra?

PS. I dag legger vi ut en ny konkurranse, stay tuned...

Image Source

Outfit

Outfiten min fra igår, kan jeg bare si hvor mye det sjerfet gledet meg?  Mye hår og bilder fra " my good side" ,hehe. Nå håper at hevelsen snart går ned ...

Jakke fra Muubaa, bukse Acne, genser Vanessa Bruno for La Redoute, sjerf fra HunkyDory  og sko fra Sigerson Morrison.

Stars & Stripes

Egentlig var jeg litt lei meg idag, for jeg har tatt to visdomstenner og har sååå vondt! Også ser jeg ut som et firkantet troll i ansiktet, buu.. MEN, så fikk jeg dette fantastisk nydelige sjerfet i posten. Det er så kult, jeg tok det på meg med en gang, så selv om jeg har vondt er jeg blid! Tusen takk, dere vet hvem dere er. Sjerfet er fra Hunkydory.

humanoid

 

Da jeg var på Holzweiler agenturer forrige uke forelsket jeg meg helt i et for meg iallefall nytt merke, Humanoid! Jeg elsket alt, og tror virkelig dette kan ta litt over for Isabel Marant... Watch this space!

Custommade

Jeg fikk ikke noe tid til å ta bilder idag på pressevisningene, fordi jeg fikk en hastetime til å ta visdoms tennenene (AUUUU). Men jeg fikk iallefall plukket litt til fremtidige shoot, og det som heftet meg mest fra idag var Custommade som Pressekontakterna hadde fått.. ALT er super fint, nyydelig kvaliteter, aller høyest på listen silkebluser i de nydeligste farger, men også utrolig vakre under deler. Her er noen kjappe bilder av lookbooken deres.. Fåes på Kemt i Oslo!

Outfit

Genser fra Acne, bukse Freepeople, sko Surface 2 Air, Jakke Elin Klin for H&M

Knit from Acne, pants Freepeople, shoes Surface 2 Air, jacket Elin Kling for H&M

 

Backstage at Chanel

Image Source

God morgen! Begynner dagen med en noen nydelige backstage bilder fra Chanel´s fantastiske SS12 RTW visning i Paris for en måneds tid siden (uff, tiden flyr).. Jeg har også lyst å dekorere ørene mine med perler. DRØM

God morning! Am starting the day with some inspirational photos behind the scenes on Chanel´s amazing Ready to wear SS12 show in Paris...I also want to decorate my ears with pearls..DREAM!

Image source

A Day with Hermès

Jeg beklager det er såå mange bilder, men jeg klarte ikke ta bort noen. Dette eventet var et av de mest interessante og inspirerende jeg har vært på på lenge!

Først møttes vi i Hermés butikken, så ble vi hentet i ett supersøtt lite Hermés tog! Det tok oss til Opraen og der ventet Hermés teamet på oss!

Tenk at det går med 355 timer for å lage ett silkeskjerf..? Utrolig ikke sant, da skjønner vi kanskje litt bedre hvorfor de er så dyre. De blir i alle fall først designet, så tracet som dere ser på bildet 5 og 6, så skal det screenprintes (printing for hånd). Han som viste oss dette hadde 25 års erfaring. Det trengs absolutt konsentrasjon og nøyaktighet, for hvis et skjerf ligger littegran skjevt så ødelegges hele skjerfet og det må kastes. Skjerfene lages med mellom 10 og 45 farger, det betyr at de med ti farger skal printes som på bildet nr 8, 10 ganger (men vi fikk vite at det printes en egen gang for logo, copyright C en etc). Silken som brukes er fra silkelarven jeg tror de trengte noe som 30 silkelarve kokonger til ett skjerf. Etterpå fikk vi en chic fransk dame som var ekspert på å knytte sjerf til å gjøre det for så å ta bildet i fotoboothen.  Fint? Ehh.. Uansett kjempebra event!

I lånte gevanter

Man merker høsten begynner å snike seg på her i Frankrike også. Temperaturen er lik norsk sommertemperatur, så jeg klager ikke. I går bestemte vi oss for å ta turen til Club55 i Ramatuelle for å spise lunsj. Fersk fisk, grønnsaksfat og rosevin stod på menyen.

//tskjorte; Wildfox, skjørt; Patrizia Pepe, strikkejakke; Acne, veske; Proenza Schouler (mammas), sko; Chanel (mammas nye fra Cannes).

 

Acne, we are friends again!

Jeg har det siste året eller to hatt en stille protest fordi jeg syns Acne ble litt for kommerst, dårligere kvalitet og veldig mye dyrere. Meeeen, nå liker jeg det igjen, eller, det vil si jeg E.L.S.K.E.R det! Det begynte med årets angora genser, får ikke nok av Acne strikket. Acne sin Stavanger butikk har sååå mye fint, utrolig bra utvalg må jeg si, var på den store i Oslo, der hadde de ingen av de beste plaggene.. Men her er mine ultimate høstfavoritter, brukes isammen i ett antrekk, eller hver for seg, hehe. Poloen og skjørtet er øverst på listen!!!

Monday

God morgen! Jeg er litt lei meg for jeg skal til tannlegen idag, buhuu. Null hull, håpe håpe...

God moning! I´m sad because I´m off to the dentist..Wish me luck!

 

 

Outfit

Dette ble tatt i Stavanger, jeg skulle egentlig bare på fjellet, så å bli med til Stavanger var helt impulsivt, derfor hadde jeg bare med meg fjellklær (er fortsatt litt sjokkert over meg selv at jeg har det..) Uansett, fikk låne litt tøy av min kjære mor, så her er et kjapt outfit bilde på solastranda etter et deilig SPA besøk(, dere kan lese om det på Lilisbeauty).

Poncho fra Gina Tricot, Bukse fra Bikbok, Sko fra Italia?, Genser fra Ted Baker, sjerf fra Beck Søndergaard

Spa besøket kan dere lese om HER

Weekend

I forrigår var jeg på det beste eventet, vi fikk nemlig se hvordan de lager Hermès sine berømte silkesjerf , skal lage en egen post på det, har sååå mange bilder. Ellers har jeg fått to nykommere i garderoben min som dere ser en liten peak av her, er super happy ! Neste uke er bananas med presse eventer, så helgen skal brukes til total relaxation.. Ha en super helg alle!!

Til Nufse

Jeg gikk gjennom inspirasjonsmappen min, og ser at jeg har samlet fryktelig mange bilder av leopard-antrekk.

Føler at denne posten må dedikeres til min gode venninne, "Nufse", som strengt tatt elsker leopard. Hun har alltid sagt at er det noe du skal investere i, og aldri skal kaste i skapet så er det leopard! Jeg vet ikke helt om jeg alltid har vært enig, men ser nå at leopard-plaggene jeg kjøpte for både fem, seks, syv og åtte år siden fortsatt blir tatt frem i tide og i utide. For et halvt år siden fant "Nufse" ut at Current/Elliott lagde leopardbusker og var helt i himmelen! Disse måtte hun ha i samlingen. Hun lette høyt og lavt etter buksene, og var selvfølgelig en av de første til å skaffe seg disse. I tillegg klarte hun å overtalt meg til å investere i et par. Jeg angrer ikke!

Det morsomste var da hun tok ringerunden etter leopardbuksen, og ringte hun til en butikk i Oslo som fører Current Elliott. Der fikk hun til svar at; ehhhh, Hva sa du? Leopard bukser?? Akkurat som om vi tar inn det? Ehhh, nei da tror jeg du må lete et annet sted, for det er litt for tacky for oss desverre!

Ehhh, ja, vi fikk tak i hver vår leopardbukse, og vandrer lykkelig rundt i de. Vi lover at vi aldri skal komme innom butikken (som jeg ikke nevner navn på) i de tacky leopard buksene våre, selv om vi føler oss ganske så fine!

Også en stor takk til leopard dronningen "Nufse", som er min største leopard-motivator. Da!

Bonjour

Plutselig er jeg i Frankrike. Pakket kofferten, og tillot meg en impulsiv tur ned hit, en ferie etter ferien. Det var rart å dra fra nattefrost til 26 grader og sol. Jeg skal jobbe og lade batteriene. I dag er det overskyet, så turen går til Cannes, og jeg skal lage en liten sak til Lilistravel. Har også tatt bilder til Lilishome fra huset, så da får dere også ta del i franske følelser. Om jeg får på meg noe annet en jeans-shortsen og den hvite singletten, så kommer det noen outfit bilder.

Colour Combo

Fargekombinasjonen burgunder og rødt er en finfin kombinasjon. Genser fra Malene Birger og Acne.

//I love the combination of burgundy and red. Sweather from Malene Birger and Acne.

Begynte så smått å bli glad i burgunder i fjor, og har nå tatt frem fjorårets strikkejakke, som i år skal kombineres med knallrødt.

//I have found my knitted jacket from last season and this year I will combine it with bright red.

Ready Yet?

Denne kolleksjonen gleder jeg meg til!!!! Versace for H&M, kommer ut 19 november, og jeg sier jeg skal stille meg i kø hver gang.. Men denne gangen skal jeg det, for jeg vil nemlig ha ALLE skinn plaggene og helantrekket i blomster (nederst til høyre), og den gule kjolen, og sikkert mye mer også når vi får se alt.. Glede glede!

Outfit

Her er en kjappis outfit fra jeg stakk innom This is Pr på fredag, for å plukke litt klær, det er veldig enkelt, men deilig med masse ull. Buksen er fra Rag & Bone, jakken husker jeg ikke (kjøpt i Texas), silketoppen inni ifra Zara, sjerfet er kjæresten sitt, og skoene er fra Bianco.

 

 

Obsession

Den begunder YSL Tee en er så fin, har letet etter den overalt, noen som vet?

The burgundy YSL Tee is so nice, I´ve been looking for it everywhere, anyone knows where to get a hold of it?

Source

 

 

Outfit

Vi hadde bestemt oss for å feire den nye siden vår med brask og bram, men det ble med en chai latte på Kolonihagen. Med hektiske dager på hver vår kant så var intensjonen å ta med Mac´er og kanskje få laget et par blogginnlegg. Skravla gikk, og plutselig hadde to timer gått. Tiden flyr i godt selskap, eller hur? Fikk disse bildene på mail av Line K med tittel "LineLove". Blir så glad når Linelove kaller meg Linelove...

Genseren er fra Zara, buksene fra Lord Richard, skoene fra Acne og vesken fra Balenciaga.

Pierre Balmain

Pierre Balmain er Balmains nye underlinje som er betydelig mer tilgjengelig prismessig. I tillegg til å være grei i pris er linjen også mye mer minimalistisk og anvendelig. Jeg digger alle disse tre lookene, og ELSKER jakken i midten, så du skal ikke se bort ifra at jeg sikrer meg noe av dette. Disse bildene er fra SS 12 kolleksjonen som kommer i salg etter jul, det er godt jeg har gebursdag da, hint hint..

 

Turtle Neck Monday

Jeg har så lyst på en angora pologenser… Klarte å krympe den perfekte kremhvite til en miniatyr for noen år siden, den hadde vært perfekt nå.. Vet noen om hvor de selger angora pologensrer?

Am sooo obsessed with turtle necks lately, have to go asap downtown to look for it, preferably I want them in fussy angora knit, why did I shrink the cream one I had..? It was perfect and would definitely be a winner right now… Anyone knows where to get angora turtle necks?

Morning sunshines

Jeg er visst plutselig i Stavanger, og startet mandagen for noen timer siden allerede, da jeg sa farvell til min kjære far som måtte dra tilbake til Texas. Siden jeg ikke har shoot før senere i uken bestemte jeg meg for å bli her en dag og to, (deilig å være litt impulsiv!)..Nå har jeg hatt en god kopp morgenkaffe/te, gått igjennom mails, lest mine faste nettsider/blogger, og planlagt uken… Så da er det bare begynne å jobbe å være glad jeg kan jobbe på nett når det øs-pøser som værst ute. Ha en super mandag!

Whiite

Søndagen i Milano tilbrakte vi på Whiite messen. Her er mine favoritter blandt det som ble utstilt. 

Loungen på utsiden av messen bar preg av navnet Whiite. Vi slappet av i hvite solstoler mellom slagene. 

HTC sin stand. Har alltid likt HTC sine edgy belter, boots og vesker, som har det riktige vintage preget. 

Italienske skjerf i myk cashmere, med kule print. 

Skoene fra Jeffrey Campbell kan ikke komme fort nok i butikk, spør du meg. 

...det samme gjelder disse. 

Disse veskene skal jeg vie et nytt blogginnlegg. To fantastiske søte jenter som lager vesker, smykker og belter med hovedfokus på kjente plasser og steder rundt omkring i verden. Kan du se at det er Markus-plassen på veskespennen?

..og dette var dagens antrekk. Boots fra Isabel Marant, Kjole fra Asos og veske fra Balenciaga.

Behind the scenes..

Fra et undertøysshoot forrige uke. Jeg har sett resultatet, og det ble sååå fint, gleder meg masse til å vise! Nå er det full jobbefokus før jeg forlater byen og stikker på fjellet med familien, det skal bli kos. Ha en super helg!

Bikbok sko!

Disse er så fine! Fra den nye skokolleksjonen til Bikbok.. Jeg skal definitivt ha et par, de koster 500 kr, og visstnok supergode på..

Syns å huske de kommer i uke 44..

Whitney Port

Tok håret i en dusk rett før jeg skulle ta bilde, så jeg ser helt rar ut, men men…Her er meg og Whit.

Siljes nye catch, perfekt størrelse!

Søte Camilla, var så fornøyd med den fine organizeren sin som selfølgelig var rosa.

Ser ut som vi har det såååå gøy mens vi venter… (Vi hadde faktisk det.)

I går ble Whitney Ports kolleksjon for Bikbok lansert. Jeg har aldri sett en jente med lengre bein! Hun var veldig søt, men sliten etter mye reising og intervjuer. I kolleksjonen er den hvite dressen min absolutte favoritt, strikkegensrene var veldig fine og buksen hun selv hadde på er kjempefin! Verd å sjekke ut.

Yesterday I got to meet Whitney Port who designed a collection for Norwegian label Bikbok. These were my favorite pieces, the white silk suit and the knit sweater..

Lili Loves...

I og med vi har lagt til en ny kategori; Lili Loves it! tar jeg meg den friheten å poste noen ekstra drømmeplagg i ny og ne. Denne jakken fra Cut25 hadde gjort seg i klesskapet. Også er den så funksjonell da gitt i og med at man kan ta ut foret og bruke ytterjakken som en parkas om sommeren. Så i teorien trenger man bare denne jakken. Bare synd det henger så mange i skapet allerede, og at min bedre halvdel får færre og færre kleshengere til sine jakker.

Har du bedre skapplass enn meg finner du den i alle fall her. 

On Track!

For meg som er joggebuksas største fan, så er dette GOD NEWS! Isabel Marant viste en super sporty kolleksjon, jeg må inrømme at den var noe skuffende (mulig jeg trenger å venne med mer til den..) MEN, jeg likte iallefall joggebuksa, så mye at jeg dro frem en annen sak fra kleskapet mitt som jeg aldri tror jeg har brukt, faktisk, tenkte å ta den på i morgen, så da får dere dømme, hehe!

 

Outfit

 

Jeg gravde frem noen av fjorårets favoritter forleden dag, elsker når jeg finner ting jeg har glemt jeg har.. Uansett, genseren er fra Gestuz, buksen fra Cheap Monday, Belte er vintage skoene Opening Ceremony og veken fra Morembo.

PS. Ser dere at jeg har fått meg bølger i håret? Har skrevet om tangen her

I dug out some old favourites from my closet the other day... The Sweater is from Gestuz, Jean´s from Cheap Monday, belt vintage and shoes from Opening Ceremony, the bag is from Morembo

Lili loves it!

Fra Nowhere

Fra Celine

 

Helt siden vi var i Texas har vi begge lett etter den perfekte sko med sølvtupp. Et par boots, pumps eller skoletter. Egentlig så spiller det ikke så stor rolle hvordan sko det er, bare det er sølvtupp. I Texas ble vi fortalt at man kunne få kjøpt løse sølvtupper som skomakere som man kunne feste på skoene. Nå har jeg saumfart ebay, og finner ingen "løse" sølvtupper, så nå er det ikke lenge til jeg tar saken i egne hender. Om noen har tips, mottaes de med takk!?

Har ett sted til der jeg skal innom, og det skal jeg i dag, og jeg lover å komme med oppdatering. Men først skal jeg på IKEA med min kjære bror (som har bestemt seg for å bygge garderobe), deretter er det rett på jobb.

We both have an obsession on shoes with silver tips. Have been looking on ebay for ages for loose "silver-tips". Can´t find it anywhere, so no I have one last place to look. Will keep you posted.

 

 

 

Balmain

Dette er favorittvisningen min så langt, elsker ALT! Har ikke råd til noenting (heller ikke å få tak i før på nyåret, men superinspirerende er det!

This is my favorite show so far, I love everything! It´s too expensive( and not in stores till after X-mas ), but inspiring nevertheless!

Outfit

Jakke; Zara, Sko; Isabel Marant, Skinnbukse; J Dauphin, Genser; Isabel Marant, Veske; Balenciaga, Solbriller; Tom Ford

 

Nelly White

Når man sitter og saumfarer bildebanker dukker det opp mye fint. Tenkte bare å tipse dere om at Nelly.com har fått en ny overlinje som heter Nelly White. Skoene som Line K skrev om tidligere kommer fra denne linjen (og de er på nett nå, for dere som lurte). Jeg er veldig fristet til å bestille meg de beige og svarte. Nå får jeg jobbe litt videre, mens skoene ligger og venter på meg i handlekurven enn så lenge...

While looking through different image banks I see a lot of nice stuff. Nelly.com has launched a new collection called Nelly White. The shoes Line K was writing about earlier is from this line (and you can now find them online now). I have a craving for the beige and black ones.

 

Outfit

Her er outfit en min fra forrige uke, genseren er fra Vanessa Bruno for La Redoute, buksen fra Never Denim/Bikbok, sko fra Bianco, genseren under er fra COS og smykket har jeg fått av mamma og er fra Maya i Austin.

Foto: Janne Rugland

About Time

ELSKER denne nyydelige klokken fra Nixon. Jeg gjorde en feil og prøvde den på da jeg var på reklame shoot forleden dag, og nå klarer jeg ikke slutte å tenke på den..  Er den ikke fin?

 

The bag in the bag

Jeg har lenge lett etter en rød veske. En rød Chanel 2.55 har lenge stått på ønskelisten, men den er nesten umulig å oppdrive. Jeg har funnet ut at de veskene jeg bruker mest, og de som jeg bruker år etter år er Balenciaga sine vesker. Da jeg var i Milano måtte vi en tur innom Balenciaga butikken, og jeg stod mellom denne i semsket skinn og den samme modellen i rødt glatt skinn. Er veldig fornøyd med at jeg endte opp med den semskede.

Nå er det opp og hopp, og rydding i klesskapet står på agendaen (følg med på lilisshop), selv om det egentlig frister mest å sette seg i sofaen med en kopp te og se på en film. Etterhvert blir det nok en søndagstur i duskregnet også...

 

hits