oktober 2012

David Andersen for Bianco Konkurranse!

Vi har den beste konkurransen dagen før David Andersen for Bianco skoene lanseres! Du kan nemlig være den heldige vinneren av våre favoritter fra  kolleksjonen som kommer i butikk nå på torsdag (i morgen). De utrolig kule skoene er også favorittene til vakreste Maria og Celine  fra Stylemag....

Alt du trenger å gjøre for å vinne herligheten er å legge igjen en kommentar om hvorfor nettopp du skal vinne, og hvilken størrelse du har..

Noen bilder er lånt fra Celine 

comfy

Jeg er så heldig at jeg har en mamma som strikker fortere en fy! Før jeg hadde fått lagt opp til vrangborden på min Skappel-jakke, så var hun ferdig med sin genser. I en bi-setning nevnte hun at hun synes fargen var litt mer grumsete at hun hadde trodd, og jeg var kjapp med å låne den (på ubestemt tid). I samme slengen passet jeg på å låne Celine vesken hennes også. Den er sabla fin!

Holzweiler skjerfet er også på, og det har jeg brukt hver dag her nede. Det flerfargede skjerfet passer til absolutt alt av farger, og har vært min reddende engel i det kalde høstværet. Har til og med blitt stoppet av to franske fancy damer som ville ha det samme skjerfet. Da måtte jeg skryte litt av Holzweiler´ene da gitt, og gi de link til hjemmesiden deres slik at de kunne gå inn å se på resten av de fantastiske skjerfene de har laget.

Ellers er det Acne buksen og nye (ihvertfall for meg) Louboutins, som jeg har kjøpt og arvet av Line K. Digger de!

Zapa

Vi forelsket oss begge i merket Zapa under pressedagen hos Polhem PR. Det er morsomt, for med en gang jeg så merket var det noe kjent. Jeg husker så utrolig godt fra da jeg var liten, det begynner vel å bli 20 år siden, at mamma hadde stretchbukser med den velkjente Z´en på baklommen. I følge mamma var det visstnok venteliste på disse buksene, og selv om de kostet en halv månedslønn var det utrolig populære. Jeg har i tillegg vært hjemme i skapet og lett litt, og funnet en superfin blazer og en skinnjakke fra Zapa som jeg gleder meg til å ta i bruk.

Nå gleder vi oss bare til å se mer av merket. Jeg forelsket meg helt i en offwhite jakke i skinn og lin kombinasjon, mens Line K drømmer om biker jakken i marineblått og svart.

MINNER OM KONKURRANSEN PÅ LILISBEAUTY.

Yellow fever

Jeg hadde fryktelig lyst på den gule pusegenseren fra Acne, men for en gangs skyld talte fornuften og jeg endte opp med denne fra H&M. Jeg har innsett at neongult er en vanskelig farge, og i forhold til hvor lite jeg har brukt den og hvor blek jeg føler meg i den så er jeg glad for det. Jeg gleder meg til å bruke den når jeg har blitt litt brunere og i kombinasjon med beige. Jeg hadde dilla på kombinasjonen neongult og beige i hele sommer, og jeg tror nok jeg kommer til å være like frelst til sommeren 2013. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere, men mitt beste tips til vedlikehold av pusegensere er å legge de et par dager i fryseren før bruk. Deretter riste de hardt slik at overflødig pus forsvinner. Dette forhindrer nupper i tillegg til at man slipper fluffy pusedotter i øyevipper, på lipglossen og i maten.

Beltet med perler fra Tommy Hilfiger sin Millenium promise collection er en favoritt som ble brukt flittig i sommer. Funker like bra til jeans og strikk som til jeansshorts og singlett.

Nyter de siste dagene i frankrike, så nå skal jeg ut å nyte et par etterlengtede soltimer. Kunne ikke hatt det mer perfekt!

MMM for H&M

Wææææ! Nettene våre er nede Line L´s i France (Jelly) og mitt(i Oslo da) (Arrrgh Telenor (#$%%&). Har så mange bilder fra forrige ukes stas å vise dere, men også en overfullbooket kalender, med et lass av jobb (vet ikke hvordan jeg skal komme meg igjennom denne uken!) Telenor har lovet meg på tro og ære at nettet mitt er oppe igjen fom. i morgen tidlig, så da skal jeg prøve å blogge litt før jeg løper ut!

Nok om det, her er favorittene mine fra Maison Martin Margiela for H&M kolleksjonen vi fikk se (og ta på på fredag)..

Fortsettelse følger...

Beads and pearls

Det er lite strass og perler i garderoben min, men da jeg for en stund siden fant jeg disse buksene fra Cubus måtte de bli med hjem. Ganske så Balmain inspirerte, men til en veldig mye billigere penge. De har allerede blitt godt brukt med både hvit pusegenser fra Acne og med svart blazer og AC/DC t-skjorte. I tillegg hadde fine Bertine de på seg da hun sang for tv-auksjonen forrige søndag. Collagegenseren fra Zara har også blitt en favoritt.

David Andersen og Bianco middag!

Etter å ha fartet rundt å plukket styling til diverse oppdrag hele dagen så gledet jeg meg skikkelig til å bli med på middagen på Annen Etage i forbindelse samarbeidet mellom den danske designeren David Andersen og Bianco. Etter litt krøll med Oslotaxi, måtte jeg som vanlig ty til trikken.. Og det betyr selvfølgelig instagram tid og en sneak peak på kveldens antrekk!

Vell fremme fikk vi nydelig mat og vin!

Sammen med fine Silje..

Er litt blandings her med mobil og kamera bilder (som dere sikkert merker..) Her sammen med vakre Annette, Janka og Silje.

Nydeligste Maria.

Også skoene da, som kommer for salg 1. Nov!

Ikke si at blogging ikke er hard jobbing..Hehe

Maria modellerer David Andersen for Bianco skoene!

Det var det, sorry for lang post. Jeg klarte til og med å ta ordentlige outfitbilder, men de får jeg poste senere..

Ha en nydelig kveld!

Outfit

Har så mange bilder og mye å blogge om men sååå lite tid! Er supermye jobbing om dagen, men skal prøve å blogge litt mer i kveld! I mellomtiden er her et lite outfit bilde fra i går. Genser fra By Zebra, bukse fra Genetic, jakke fra Muuba, sko fra Dries Van Noten og så fant jeg min nye favoritt veske på Høyer Luxury fra YSL.. (Denne heter Yves Saint Laurent  (fortsatt)).

Kan også kjøpes her!

København og jobb

 

Hejhej!

 

Merker jeg ikke helt enda klarer å legge bort min fantastiske dansk parodiering når jeg kommer hjem til Norge, men det får gå. I høstferien har jeg altså vært på hyggetur i København (les: shoppingtur), og det var utrolig deilig! København er en sinnsykt fin og koselig by, ble spesielt imponert over hvor mange fine, eldre bygninger som finnes der fra før i tiden. Det er også mange kule butikker og spisesteder som er vært å sjekke ut.

En venninne og jeg dro ned dit sammen, og brukte fire dager på shopping, mat og kos. Absolutt ikke noe i veien med det! En anbefaling hvis du skal til Køben er å bruke nettsiden aok.com som hjelpemiddel, der står det masse om restauranter, shopping, områder osv..

Etter reisen var det hjem og ganske rett på jobb. Jobben var en serie med brudekjoler, men da heller kule vintagekjoler enn prinsessekjoler. Styling var veldig fin, og jeg tror bildene ble kule!

I´m off...

Da har jeg pakkert kofferten og er klar for å stå opp grytidlig. En impulsiv tur til Frankrike venter, og jeg gleder meg til total avslapping (litt jobbing), strikkeprosjekter, boklesing og nydelige franske fristelser. Temperaturmessig skal det lite til for å glede meg. Jeg er fornøyd bare man kan gå med bare ben til dagtid. Mac´en og kameraet er selvfølgelig med. Med andre ord -det er dere også!

Like barn leker best!

Like barn leker best sies det.. Vi vet ikke, men av en eller annen grunn troppet Lilisene opp i samme Mango jakke idag.. DIGGER den, kan vi innrømme! Her er vi på Pressekontakternas pressedag fra tidligere idag. Nå er det ut på middag på Hotell Continental.

Ha en super kveld!

Moods of Norway

Har dere fått med dere den nye Moods of Norway butikken i Karl Johan? Superfin er den! Og jeg må si at disse gutta får det til, de har klart å eksportere merkevaren sin i det store utland (og det kan dessverre ikke mange norske merker slå i bordet med), og er utrolig fine ambasadører for Norge! De har også fått nye designere som har gjort om på jente kolleksjonen, og jeg gleder meg til å se den berømte Moods drakten til jente, med sigarettbukser, og dressjakker til. Den vil jeg ha, hehe.

Silje og Simen fra Moods of Norway.

 Forrige uke var en soft start på hva denne uken har å tilby.. Dere som har fulgt bloggen en stund vet kanskje at to ganger i året så skifter kolleksjonene, og for oss (som er motepresse) betyr det at  vi får se og jobbe med disse nye kolleksjonene ca 4 måneder før de kommer i butikk.. (Derav alle disse kjedelige postene med klær som ikke har kommet i butikk enda (klarer ikke la være..))

Anyways, nå er det klart for sesongskifte for oss, og denne uken er det Presseuken der alle klesmerkene viser oss nyhetene som kommer til våren/sommeren (glede,glede!) Vi lover selvfølgelig å ha med kamera og telefoner overalt. Klarer dere ikke vente på at vi poster det her, kan dere få fortløpende oppdatering på Instagram (der heter vi Lilisfashion).

Perfekte Striper

Jeg maser jo litt om disse stripene, men jeg er sååå glad i striper (vet ikke hvorfor) Smale, brede, horisontale, vertikale. Disse buksene fra Genetic (kommer etter nyttår) er perfekte! De har brede striper, og er litt korte over anklene dvs. super sexy med pumps ala Marant eller Balmain SS 2013.. It´s a musthave!

Last Week

Her er jeg på Eurosko eventet forrige uke i kjole fra Missoni fra Lindex, strømpebuksene er (en favoritt) fra Pierre Robert, sko fra Isabel Marant og beltet er fra Acne. Jeg burde nok med fordel ikke hatt en genser under, men når været er så kaldt, så tenker jeg først å fremst på å holde meg varm, hehe.. (Skal huske å brette ned ermene neste gang)..

Eurosko Event

I forrige uke fikk vi en sniktitt på Vår/Sommer (2013) kolleksjonen til Eurosko. Eventet ble holdt i verdens fresheste leilighet på Grünerløkka og vi ble helt bortskjemt med deilig mat og en sjokolade jeg drømmer om om natta.. Anyways.. Eurosko har blitt så bra, det var mange favoritter, og kvaliteten er jobbet masse med, så jeg syns virkelig de hevder seg i blandt skokjedene!
Ble et lite kornete bilde av en blid,(mett) og fornøyd meg på slutten der... Skal poste et outfitbilde etterpå!
Ha en spennende mandag dere!

Mustard yellow

Jeg har fått helt dilla på sennepsgult om dagen. Høstens camo! Gjerne sennepsgult i kombinasjon med marineblått, burgunder eller camelbrunt. Det har aldri vært en av mine favorittfarger, men merker nå at det fungerer til så mye. Helst har jeg lyst på en stor strikket genser med høy hals. Det eneste jeg har klart å anskaffe meg så langt er en sennepsgul ulljakke, så her er en liten sneakpeak på gårdsdagens antrekk i nyjakken fra Ellos og sko fra Isabel Marant.

It´s all in the details

Små detaljer gjør store forskjeller. Til et ellers så enkelt antrekk kan sko og veske gjøre hele forskjellen. Akkurat nå har jeg hang-up på denne vesken, disse skoene fra Giuseppe Zanotti og denne paraplyen fra Alexander McQueen.

Det hadde blitt så mye morsommere å gå ut i regnværet med den fine paraplyen, men prislappen er desverre litt stiv. Benytter heller anledningen til å rydde mer i garderoben og å ta flere bilder til Bloppis kontoen min (som enda ikke er publisert). Det begynner å bli mange plagg der allerede, så jeg lover at i løpet av helgen skal den være oppe å stå. Ha en fin lørdag!

Outfit

Et outfit bilde som ble en våt fornøyelse. Jeg ser ut som en våt katt på disse bildene, men men...

//genser; Acne, jeans; Never Denim/Bik Bok, sko; Isabel Marant.

MMM for H&M

Det er bare å smøre seg med tålmodighet å vente til 15 november. Dette er de første bildene jeg har sett av samarbeidet mellom MMM og H&M. Liker det jeg ser! Gleder meg til å kjenne på kvalitetene og å se plaggene live. Enn så lenge står boblekåpen høyt på ønskelisten.

Lililoves Anton Heunis

Jeg er ikke den som går med store smykker hele tiden, men falt fullstendig for dette fantastiske fra Anton Heunis/My Wardrobe, som jeg lånte til en styling i forrige uke. Liker godt kontrasten mellom det uber glamorøse smykket mot den grove strikkegenseren!

Er det ikke fint?

Ser dere forresten at jeg endelig har klart å farge håret mørkt? Håper det holder denne gang (hehe)..

Cover Me

Elsker mine nye fine metalliske iphone cover, kjøpte meg en i gull/bronsje og en i sølv.. Fra H&M!

I morgen begynner en ny og spennende uke!

Natta :X

Outfit

Håper dere har en nydelig helg! Lilisene er på fjellet og storkoser seg på jentetur, så dette outfit bildet ble tatt da jeg var på shoot tidligere i uken. Skjorten er fra Never Denim/Bibok, buksen fra Missoni for Lindex og sko fra Isabel Marant.

God Morgen Norge

I dag startet jeg som sagt dagen på God Morgen Norge, det er ingenting som er deiligere enn å bli sminket når en er morgentrøtt og høstgusten!

Verdens søteste Jon og jeg snakket om høstskoene.. Har allerede fått mange spørsmål angående skjorten jeg hadde på meg, den er fra Fall Winter Spring Summer (kommer i butikk rett etter jul!)

Isabel Marant skoene (fra Egertorget) , var selvfølgelig representert!

Etter det var det tid for kaffe.. Må til etter en supertidlig morgen.. (Hadde på meg pusegenseren fra H&M og skinnjakke fra Zara..)

Nå forbereder jeg siste rest før jeg farer avgårde på kvelds shoot!

Ha en fin høsttorsdag

Natta!

Sorry for dårlig blogging fra min side, her er nemlig det full rulle med jobbing.. Så ikveld er det tidlig natta (ah digg!)  I morgen begynner jeg dagen på God Morgen Norge, før jeg skal plukke styling og så skal jeg på fotoshoot.. Skal prøve å blogge litt innimellom, om jeg rekker det. Mye å gjøre, men med verdens beste jobb er det jo bare gøy!

Ellers kan dere følge oss gjennom hverdagen på instagram @lilisfashion . Ses der!

Ha en super kveld fininger..

Today

Jeg stått på hodet i hele dag, og sortert og priset klær til salget i morgen. Jeg kan vel nesten si at vi har alt klart, men siste innspurt skal gjøres i morgen før kl 14.00. Det er i alle fall ikke manko på klær. Det skal jeg love dere.

Nå har jeg endelig kommet meg hjem, så nå er det middag som står for tur. Lenge leve Salma når jeg er så uoppfinnsom og sliten som nå...he he..

//sko; Isabel Marant, strømper; Oroblu, skjørt; Patrizia Pepe, t-skjorte; Zara, veske; Proenza Schouler, briller; RayBan

SUPER SALG

Tirsdag 9 oktober, 14.00-19.00

Onsdag 10 oktober, 14.00-19.00

Torsdag 11 oktober, 14.00-19.00

Mamma og jeg har begge ryddet i garderobene våre, og har bestemt oss for å ha en skikkelig høstrengjøring. Etter 10 år i butikk/motebransjen har det samlet seg opp mye fint. Det er med tungt hjerte vi har valgt å selge en stor del av garderoben vår, men det er vel bare å innse at man faktisk ikke trenger 8 svarte skinnjakker med nagler eller 7 par svarte ankelskoletter. Skostørrelser varierer fra 36-39, og ellers størrelser fra XS til L. I tillegg vil det være vesker, belter og accesoirer.

Vi selger merker som Acne, Alexander Wang, Isabel Marant, American Retro, Stella McCartney, Chloe, Pauric Sweeney, Dior, Current/Elliott, Munthe plus Simonsen, IRO, Nelly, TwinSet etc. Både brukt og ubrukt.

I tillegg til dette selger vi ut det som er igjen av varer fra Carpe Diem. Det er blandt annet superfine jeans fra Current/Elliott (str fra 23" til 31"), Made in Heaven (24" til 31"), Les Temps des Cerices (24" til 32") og Met (div størrelser).

Skinnjakker fra Munderingscompagniet, og ellers klær i variable størrelser fra Patrizia Pepe, American Retro, Lala Berlin, American Vintage, Nelly, Andersen og Lauth etc.

Vi holder til i Eckebergsgate 33, inngang Gimleveien (ved siden av TSH sine lokaler, i krysset vis-a-vis osteklokken på Frogner).

KUN KONTANT BETALING.

Velkommen!!

LiliLoves Angora!

Har anskaffet meg to nye pusete nyheter! Elsker genserene i puseangora blandinger fra H&M og Lindex.. PS. Angora blandinger nupper ofte ikke like mye som rene angora plagg... (det er iaf. min erfaring..)

Ha en nydelig mandag!

Magazine clutch

På 90-tallet var jeg den heldige eier av en magazine clutch. Jeg husker ikke hvor jeg fikk tak i den, men jeg var fryktelig stolt av den. Nå har den dessverre gjemt seg.

Søkte på Ebay etter tilsvarende veske, og jammen dukket det ikke opp mange forskjellige morsomme varianter. Prisen avhenger av hvilket cover som er på vesken (vintage Vogue er den dyreste jeg har funnet). Ellers så er ikke de fleste så gærne i pris. Noen gir deg til og med muligheten til å kunne velge selv hvilket cover du vil ha på vesken. Hva med det fine coveret til Stylemag?

Today´s Outfit

Hahaha.. Jeg har visst superoverbøyelige håndledd, ser jeg .. Men, men.. Her er dagens straighte outfit. Skinnbukse (favoritt) fra Neverdenim/Bikbok, sko fra Surface 2 Air, skjorte fra Zara, Jakke (favoritt) fra Soaked og lue selvfølgelig favoritt, fra FWSS (Fall Winter Spring Summer). Har hatt tilbakeleveringsdag + regnskap idag..

Håper dere har en morsommere dag en meg..

Anna Dello Russo Pre-Shopping

Var litt mange bilder det her.. Jeg klarte å sikre meg babiesene jeg skrev om i forrige post på ADR Pre-shoppingen! Kan meddele at de er super komfortable, og at jeg tripper litt rundt i dem i leiligheten as we speak! Dere har jo sett kolleksjonen før, men jeg syns det er en kolleksjon som vokser litt på meg. Bortsett fra bootsene da selvfølgelig, det var forelskelse fra første blikk. Men nå tenker jeg litt på de fine små clutchene. Perfekte til den gangen du virkelig SKAL noe, hmmm. Noe av det aller fineste er jo også eksene.. Kunne fullt leiligheten med dem. Det er nesten sånn man vil kjøpe fuglehatten kun for å få den fine runde esken..(Neida... Eh, joda..)

Jeg er forresten superfornøyd med min nye skjorte fra Mos Mosh, mønsteret er så fint!

Knee High

I kveld er er klart for Pre-Shopping av Anna Dello Russo for H&M kolleksjonen.. Jeg har en mission, og det er å sikre meg disse fantastiske  knehøye sorte ADR bootsene (som jeg har siklet på på H&M´s hovedkontor en stund nå)... Jeg er helt IN LOVE, og totalt obsessed med knehøye boots om dagen. It´s the new shit, hehe.. (Promise)

Her er noen flere fabouløse knehøye vidundre å sikle på fra Casadei, Alexander Wang, Alexander Wang og Pucci..

Tommy Hilfiger

http://youtu.be/VXPuaiUdSro

Tommy Hilfiger lanserer for sjette gang en limited-edition veske til inntekt for brystkreft saken. Med seg på laget har han denne gang fått med seg den fransk-engelske vakre skuespilleren, sangeren og modellen Charlotte Gainsbourg og Drew Barrymore som fotograf. Vesken kom i salg mandag 1 oktober.

Gårsdagens

Gårsdagens veskeinnhold.. Har dere sjekket ut det nye bladet Stylemag? Vi er forresten stolte av å meddele at vi er en av bloggerne på nettsiden Stylemag.no, og gleder oss stort til å jobbe med de freshe damene fremover!

Gårsdagens antrekk.. Måtte le da jeg traff på vakre modell Vibeke på Egertorget med akkuratt samme bukse og sko som meg

Gårsdagens selskap...Igår var det tid for nye Champions League sendinger, hvor jeg stylet vakre Guro og gutta..

Idag er det full rulle.. Ha en nydelig dag fininger!

Baggy leather pants

Jeg har lenge vært på jakt etter et par svarte baggy skinnbukser. Jeg har et par brune, som er mange år gamle, og som jeg elsker. Disse. Jeg har til og med vært så desperat at jeg har prøvd å få en skredder/skinnmaker til å sy tilsvarende bukse til meg. Gjerne i svart, sennepsgult, mørk lilla, marine og armygrønt. Problemet er at det er vanskelig å få tak i tynt og mykt nok skinn i tillegg til at det koster skjorta. Har lenge siklet på noen fra Isabel Marant, og jeg er fortsatt sur på meg selv for de sennepsgule "slapp unna" da de var på halv pris. Nå sitter jeg og vurderer om jeg skal klikke disse hjem fra Asos.

source; StockholmStreetstyle

Layers

Det merkes at det begynner å bli høst og kaldere, og det er nok på tide å begynne å ta frem vinterjakkene snart. Det sitter ganske langt inne, da jeg synes vintersesongen er altfor lang!

Lag på lag ble derfor løsningen her om dagen.

//genser; Acne, vest; Zara, skjerf; Faliero Sarti, skinntights; munderingscompagniet, veske; Balenciaga og sko; Isabel Marant

hits