oktober 2013

pink

Rosa har aldri vært helt min greie, men merker at i riktig kombinasjon blir jeg mer og mer fortrolig med det. Det er viktig at det ikke blir for søtt, og det blir det ikke sammen den hullete favorittbuksene fra MiH.

//Jakke fra Nanushka, genser fra Nanushka, sko fra Louboutin, veske fra Givenchy og bukse fra MiH.

 

Quilted boots -Tips!

  

Jeg får mange spørsmål vedrørende bootsene mine fra Chanel. Jeg elsker det quiltede skinnet på skaftet, som gjøre de hakket mer spesielle. Selv om det er en modell som har vært flere år, så er de vanskelige å få tak i. Jeg må bare tipse dere om disse fra Bianco, som er veldig tilsvarende -Lilis Loves!

In the Details

Elsker bronse om dagen, og dette Vivikes skjørtet har blitt godt brukt det er perfekt lengde og passe pyntet til å kunne brukes både til hverdags og fest. I Paris kombinerte jeg det med genser fra FWSS og jakke fra Vivikes. Neglelakken er en favoritt fra Chanel... Lilis heter den (Hihi)

Gråtoner

Jeg tviholder på sommeren, og i og med været tilater det blir det bare legger og boots en liten stund til.

//Ullkjole fra Alexander Wang, strikk fra Arnie Says (elsker strikken til Arnie Says!!), skjerf fra Faliero Sarti og blazer fra Acne.

Partyjakka

Partyjakka er på.. Ready for a night out in Paris.. Om ikke lenge er jeg tilbake i verdens fineste og mest inspirerende by (Aaaah!).. Her er jeg utenfor Saint Laurent visningen.

Ha en nydelig fredag!

Tommy Hilfiger kampanje

Kom over kampanjen med disse langbente skjønnhetene, Claudia Schiffer og Naomi Cambell, fotografert av Patrick Demarchelier, for Tommy Hilfiger. En ny limited edition veske lanserers i samarbeid med ”Breast Health International”. Alt av overskuddet fra salget vil bli donert til stiftelsen som jobber med å fremme behandling og forskning av brystkreft. Vesken vil være tilgjengelig i  Tommy Hilfiger butikker og på nett. Perfekt størrelse for dokumenter og mac, samtidig som man støtter en god sak. Det kan vi like!

New leather leggings

Mine svarte leather leggings er som hverdagsuniform for meg. Jeg elsker de, både til hverdags og til fest. Det nyeste tilskuddet er fra Mary Kate og Ashley Olsen for BikBok kolleksjonen. De er faktisk en kopi av orginalen tvillingene har laget for sitt eget merke, the Row. Til en billigere penge verdt og merke. Jeg elsker den korte massive gullglidelåsen foran, og bikerdetaljene nede på bena.

Her i kombinasjon med genser fra Gina Tricot, lue fra Moskova og boots fra Acne/studioG12

 

sweatpants

Slik ble det altså til at jeg endte opp i joggebukser ute her om dagen. Veldig tilfeldig egentlig. Utelåst, med både hus-og bilnøkler inne, og tøfler på bena. Jeg har aldri forstått logikken med smekklås. Det kan da ikke være godt for noe? I bilen (som heldigvis stod åpen) fant jeg fin jakke og fine sko, som reddet dagen. Første gang det noen gang har vært positivt med rotete bil. Det skal jeg leve lenge på.. Da jeg endelig ble reddet etter to frustrerende timer, så fant jeg ut at jeg så litt morsom ut. Det resulterte i dagens.

//jakke; Vivikes, genser; Arnie Says, Hettejakke; Gina Tricot, Joggebukse; FWSS, sko; Valentino

Chunky traktor såler

Jeg hadde aldri trodd jeg skulle høre meg selv si dette, men akkurat nå har jeg chunky traktor såler på hjernen. Både Zara, Aldo og Bianco har fine, billigere alternativer. Både sklisikre og fine til norsk vinter. Er de ikke?

 

Think pink!

Saker som berører en selv engasjerer ofte mer. Jeg har selv opplevd brystkreft nært i familien. Ikke bare en, men to ganger. Kreft i seg selv er en grusom sykdom, men heldigvis er det gode prognoser dersom man rammes av brystkreft. Vel og merke om man oppdager det på et tidlig stadie. Ukens oppfordring er derfor å gå inn på kreftforeningen sin hjemmeside, og se hvordan man sjekker seg selv. Jeg oppfordret en liten gjeng til å gjøre det i helgen, og ja, det så veldig komisk ut, men vi hadde det ihvertfall morro med det.

Jeg går ut i fra at de fleste er oppmerksom på at oktober er en rosa måned. Den rosa sløyfen er en solidaritetsaksjon for brystkreftrammede. Det er en informasjonskampanje og en innsamlingsaksjon til brystkreftforskning. Det finnes så mange måter man kan støtte på, og ikke kun ved å bære den rosa silkesløyfen. Jeg har akkurat oppdaget at Mester grønn selger nydelige rosa roser der en del av summen går til brystkreftsaken. Det er faktisk de rosene jeg alltid kjøper, for de står lengst, så det var en ekstra bonus at jeg denne måneden også støtter en god sak.

I tillegg bærer jeg alltid smykket fra ByMe, ikke bare i oktober, men også deler av resten av året. Fordi jeg synes det er så fint! Det er designet av min flinke venninne ByMe, Marianne, som lagde det til ære for sin venninne som var rammet av brystkreft. Dette ga jeg også i gave til mormor da hun ble rammet av brystkreft for andre gang.

 

Det er fantastisk at så mange engasjerer seg og tar del i å støtte brystkreftsaken. Jeg oppfordrer alle til å gå inn på hjemmesiden til rosa sløyfe og se hva man kan kjøpe for å støtte en god sak. Selv har jeg nytt forkle -med fin stor rosa sløyfe på! Er det ikke fint?

I morgen kommer det en outfit -i rosa til ære for oktober og alle kvinner, selvfølgelig!

Mustard

Jeg vet ikke om det er flere enn meg som har det sånn, at man får dilla på ett plagg. Akkurat nå har jeg virkelig lagt min elsk på denne genseren fra FWSS, og har lyst til å ha den på hver dag. Det er sånn at jeg faktisk vasker den om kvelden for å kunne ha den på neste morgen. Det er ikke hver dag man kommer over bomullsstrikk, med perfekt passform, og perfekt høy hals. Har etterspurt den i flere fargen, men den kommer visstnok kun i mustard. Jaggu godt jeg har dilla på sennepsgult for tiden.

 

Fall feelings

Elsker høsten, den crispy luften og de vakre fargene. Forrige helg ble det jentetur på fjellet med godt mat, lange turer og gode samtaler. Utrolig deilig og det eneste riktige!

//jakke; Barfota, bukse; Gina Tricot, sko; Ikkii, genser; FWSS

Katteører og lakksko

Litt nytt og litt gammelt i finfin kombinasjon. Hatten med katteører er fra H&M, og har foreløpig stått til pynt i en hylle på kontoret. Jeg har tenkt at jeg kanskje er litt i eldste laget for å gå med en sånn caps, men i dag skal den faktisk få se dagens lys for første gang. Jeg kommer til i bli et syn for øyet! Ha ha! Jeg har lenge lett etter et par skoletter i lakk, som er androgyne og feminine på samme tid. Det har også vært viktig at de skal være smale rundt ankelen slik at de passer like fint til skjørt som til jeans -og boyfriendjeans. Lurte lenge på et par fra Acne som jeg synes har vært så veldig fine, men etter mye frem og tilbake fant jeg ut at de rett og slett ikke var meg. Disse fra Debbie er helt perfekte! Vesken fra Kenzo har dere sett før, men jeg synes den krever et svart antrekk i og med den er ganske mye i seg selv. Armbåndene er fra Syster P og Cooee. Elsker fjærarmbåndet som skal få pynte opp håndleddet.

Black on black

Store deilige strikkegensere er ofte det eneste riktige på høsten. Denne er kanskje litt over gjennomsnittet pusete, men en runde i fryseren gjorde undereverket. Den er faktisk så stor at det kun ser ut som om jeg går i genser og strømper (....selv om jeg  faktisk hadde en skinnshorts under). Liker også at strømpebuksene har illusjonen om at de ser ut som stockings.

En særs hyggelig kaffedate resulterte i noen outfit-bilder. Skulle gjerne vært på kaffedate med fine Janka og det fancy kameraet hennes hver dag!

Tartan

Det er ikke å komme bort i fra at Tartan er sesongens store trend. Jeg begynte i sommer å sikle på en genser fra Stella McCartney, den jeg skrev om her, men det ble med drømmen. Jeg har ikke glemt den enda (selv om jeg prøver å fortrenge at jeg lot den bli hengende i butikken). Det er fare for at den henger og venter på meg i frankrike når jeg drar ned om et par uker. Og det stopper ikke der, nå har også Celine laget noen fantastiske sneakers med rutemønster. Setter de på ønskelisten, jeg. Det morsomme er (..som Annabel gjorde meg oppmerksom på) er at det tartan printet vi liker best likner usedvanlig mye på de gamle vedsekkene. Vi kunne se tendensene allerede i 2011 da Louis Vuitton faktisk brukte vedsekker på catwalken. Artig!

Kanskje det er på tide å lage seg en liten DIY veske?

 

Sneak peak

Fredagens antrekk på kaffedate med fine Janka. Jeg hadde på meg nye strømpebukser, fra House of Holland for Pretty Polly, som jeg elsker. Som storforbruker av svarte tette strømper  har jeg endelig funnet et par som skiller seg litt ut, samtidig som de er tette og matte! Tommel opp!

Bianco Lunch

For en liten stund siden var Lilisene på en liten Bianco-lunsj på the Thief, der vi fikk smugtitte på både høst -og vinternytt! Vi la begge elsk på bootsene på det øverste bildet. Tror vi begge er nødt til å skaffe oss disse. De er fra Timeless kolleksjonen. Som navnet tilsier er dette sko som varer flere sesonger igjennom, da de er stilrene og også i ekte skinn. Litt dyrere i innkjøp, men igjen, de varer så mye lengre.

Mesteparten er i butikk allerede, men det er også mye fint å glede seg til!

Outfit

Her er outfiten min fra et Bianco presse event Lilisene var på for litt siden.. Jeg har akuratt landet fra å ha vært på moteuken i Paris, og har så dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått oppdatert noe derfra på Lilis.. Det har rett og slett ikke vært nok timer i døgnet.. Men til helgen da er det flytting og Lilis som står på agendaen.

Har på meg bukser fra Jofama, genser fra Vivikes, skjerf fra Zara, sko fra isabel Marant og jakke fra MQ(er helt forelsket i denne typen preppyjakker for tiden).

Ha en fin torsdag fininger!

Bruuns Bazaar buddies

Nye briller fra Bruuns Bazaar ble hentet på Specsavers i forrige uke. Det var så mange fine briller å velge mellom (er du nysgjerrig så kan du se resten av sortimentet her), men jeg er utrolig fornøyd med den innfatningen jeg endte opp meg. Jeg stod mellom to stykker, men etter gode råd og vink endte jeg opp med disse. I tillegg til at jeg allerede kan merke at det avlaster synet så føler jeg meg så fin! Dagens i ny Matthew Williamson for Lindex kåpe, BikBok genser og Zanotti sneakers ble derfor toppet med nye briller fra Bruuns Bazaar.

i samarbeid med Specsavers

hits